FOK!forum / General Chat / [Chinese Webshops] Topic #316 Kwaliteit van Dromer.
ManageTheAngerzondag 31 augustus 2014 @ 23:04
kV80FVR.png
MJelMSj.png

Zoals je ziet is deze reeks al vele topics lang. Om ieders topic-ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je voor het posten in dit topic eerst de gehele OP (OpeningsPost) door te nemen en vooral ook de geldende huisregels onderaan deze post in acht te nemen. Now let's get started!

upQSkrq.png
BPDbZVA.png57IhnQt.pngk5K7Fdx.pngU3UxJ35.png
f58r06j.pngETZ7fuw.pngxft1qdo.pngS96iChj.png
kpmQMas.pngWdoSCac.pngp9xFAfQ.pngtcrUdtJ.png
FjdTNyA.pngxwrkKxy.pngqi0qhNV.pngrgWGVgr.png
SPOILER: Meer webshops...
Regular Shops
MiniInTheBoxDealsMachineSuntekStoreTomtopSunskyWSdealBestOfferBuyChinaBuyeMadeInChinaNewFrogFastTechBuySkuChinavasioneForChinaCNinstockSourcingMapEspow

Shops specialized in...

› Smartphones/tablets
AntelifeMerimobilesOwntaSpeMallChinagrabberFastCardTech

› Flashlights/batteries
Kaidomain

› Art/prints
ArtsCowLightInTheBox

› R/C
HobbyKingRCTimerRCMartGoodLuckBuy

› Clothing
VANCL (Let op: Chinees)VesstWholesale7

› 18+ shops
IntimateGadgetsSweety 16

Tip! Veel producten die je in de webshops kunt kopen, zijn ook te vinden op eBay. Sterker nog, vele webshops (zoals BuyInCoins) hebben ook op eBay webstore(s) waar soms de producten zelfs nog goedkoper zijn! Dat komt omdat binnen eBay veel concurrentie heerst. Wie goedkoper is, komt eerder aan bod in de zoekresultaten.
kjy4G1g.png
WAsQdlA.pngi9p8KYh.pngI18Kqx7.png4zC5QxY.png
96oIdfn.png
eB4MrVE.png
SPOILER: Discount
Naam website | Hoeveelheid korting | Kortingsvorm | Wat in te voeren | Geldig tot | Specials

Banggood | 5% | Coupon | ' b185f7 ' | Onbekend | Pas inloggen na checkout
MP4Nation | 5 % | Coupon | ' fb2012fiver ' | Onbekend
Buyincoins | 5 % | Recommender | Nicknames/codes uit signatures en ondertitels FOK!users | N.v.t.
Tmart | 5% | Coupon | ' D6 ' | Onbekend'
Pandawill | 5% | Coupon | ' PANDA4FOK ' | vanaf $98 na inloggen

Couponverzamelsites:
www.tjoos.comwww.retailmenot.comwww.chinaprices.ru/coupons.phpwww.knoji.com/coupons

Let op! Korting werkt vaak niet op producten die al afgeprijsd zijn of wanneer het om een pre-order gaat.
kg7eMr9.png
gjNWY5i.png5LMnk4s.pngf50hyiK.pngXUMTYRf.png
SPOILER: Trading markets
AliExpress
AliExpress ( www.aliexpress.com ) is een soort internationale eBay voor bedrijven en handelaars die handel bedrijven met particulieren en kleine bedrijven. Net als eBay heeft AliExpress een feedbacksysteem en kopersbescherming. Voor deze kopersbescherming maakt men gebruik van Escrow. Dit houdt kort gezegd in dat de verkoper het geld niet krijgt totdat jij met tevredenheid het ontvangst ervan bevestigd hebt. Er zijn op AliExpress een aantal shops die opvallen door hun grote assortiment en goede service. Voorbeelden daarvan zijn: Elijah StoreUGoodBuyEternal TeamGrace TeamGrace Top Trade en Grace Intl . Natuurlijk zijn er op AliExpress wel meer betrouwbare handelaren te vinden, het helpt dan ook om naar de feedback die zo'n store heeft gekregen te kijken: hoeveel mensen voor jou daar succesvol hebben ingekocht en wat hun waardering was.

Contact zoeken met de verkopende partij is op AliExpress vrij simpel. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een chat aangaan met de verkopers. Let wel dat af en toe met de status 'online' de verkoper echter niet aanwezig is en je je met een 'bot' (automatisch antwoordapparaat) moet onderhouden. In dat geval kun je ook gewoon een normale 'message' sturen. Contact opnemen met je handelaar is vrijwel altijd raadzaam om even te doen. Zo kun je makkelijk dingen afspreken over rekeningen, verpakking et cetera. Daarnaast valt er vaak wel iets te scoren bij je bestelling. Dat kan zijn in de vorm van een paar dollar korting of wat gratis freebies (screenprotector, stylus, hoesje etc.).

Naast de korting van de seller zijn er voor (nieuwe) klanten vaak ook acties vanuit AliExpress zelf. Het is daarom raadzaam om even te kijken op de hoofdpagina van AliExpress (staat het vaak aangegeven) of wellicht vind je nog wat op www.retailmenot.com / www.tjoos.com , mochten er geen acties op de hoofdpagina aangekondigd staan.

Zoals gezegd wordt er op AliExpress gebruikgemaakt van een Escrow-service. Betaling volgt per creditcard-afschrijving.
Meer info over Escrow vind je hier .

Alibaba
Alibaba ( www.alibaba.com ) is geaffilieerd met AliExpress; het is de grote wholesale-moeder ervan. Op deze site doe je eerder direct handel met de fabriek/leverancier dan met een of andere reseller/handelaar. Let goed op de minimum order quantity (MOQ) die besteld moet worden. Je kunt hier vaak niet voor een enkel item terecht, daarvoor is AliExpress er dus.

DHgate & Tradetang
Naast bovengenoemde AliExpress heb je ook nog www.dhgate.com en www.tradetang.com . Dit zijn wat minder populaire platformen maar bieden een vergelijkbaar aanbod en werkwijze.
du6RJif.pngGowXotr.pngkwOAzuL.png
SPOILER: Taobao/Tmall
Taobao en Tmall zijn twee gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.

We hebben dus iemand nodig die bemiddelt tussen ons en de verkopende partij op Taobao of Tmall. We hebben een betrouwbare agent nodig... een 'representative' in China, die het ons mogelijk maakt toch producten van Taobao en Tmall in huis te halen. Wij geven hen de opdracht iets te bestellen en zodra zij het ontvangen sturen ze het dan weer door naar ons.

Twee voorbeelden van zulke populaire agents waar goede ervaringen mee zijn, zijn: www.mistertao.com (zijtak van BuyInCoins) en www.zarmark.com (zijtak van LighTake (Jack)). Natuurlijk zijn er veel meer agents, via Google krijg je er vast een paar gevonden. Let wel even op de ervaringen van anderen met deze agents, zodat je niet een koude douche te wachten staat. In de spoiler hieronder wordt uitgelegd hoe het aanschaffen van een item op Taobao of Tmall via zo'n agent, met als voorbeeld MisterTao, te werk gaat.

Prijzen op Taobao en Tmall zijn in Chinese Yuan (¥), als valuta-code ook wel aangeduid als CNY of RMB. Een makkelijke benadering van de prijs in EUR kun je maken door de prijs met behulp van Google om te rekenen.

Tip! Om je kans op geschikte zoekresultaten te vergroten kan het zich lonen je zoekterm naar het Chinees te vertalen en daarop te zoeken.

Let op! Items die op Taobao of Tmall afgeprijsd zijn worden mogelijk niet als afgeprijsd herkend bij je agent. MisterTao heeft daarom een eigen subsite, de Discount Zone. Vinden doe je die hier .
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal. Bij je eerste bestelling onder dat account krijg je 10% bonus van hetgeen je stort (als truc kun je dus eigenlijk ook bij elk item steeds een nieuw account aanmaken, maar mogelijk heb je dan 'rest'-geld staan op je vorige account, omdat je teveel gestort had)

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beïnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 á 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
fupVWbn.png
SPOILER: Free shipping
De meeste webshops hanteren een 'free worldwide shipping'-policy. Dit houdt in dat bij de prijzen van alle producten op de site al 'gratis' verzenden is geïncludeerd. De meest voorkomende postdiensten, carriers, zijn Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Een enkele keer zal het met een andere dienst verzonden worden.

De webshops bieden deze service ook op erg goedkope producten van bijvoorbeeld 1 USD. Free shipping betaalt zich echter voor de webshops uit omdat het de drempel om te bestellen bij klanten verlaagt. Door de massa's aan post die webshops versturen hebben ze goede deals met de postdiensten en de Chinese overheid stimuleert zelf ook de export. Chinese arbeid is verder ook stukken goedkoper en uiteindelijk kan iets dus goedkoop onze kant opgestuurd worden. Dat is een schril contrast met wanneer je zelf een pakket (terug)sturen moet naar China.

Tip! Omdat free shipping gratis is voor elk product, kun je prima je orders splitten. Het voordeel hiervan is dat elk item dat op voorraad is, meteen wordt opgestuurd. Bij een 'bulk'-order, een order bestaande uit meerdere producten, wachten ze vaak eerst tot alles op voorraad is, voordat ze je order versturen. Een ander bijkomend voordeel van het afzonderlijk bestellen van producten is dat de douane naar de totale waarde van je pakketje kijkt en deze dus dramatisch te verlagen is door artikelen apart te bestellen.

Extra kosten service: geen
Kwaliteit service: voldoende
Tracking mogelijkheden: geen
Tekenen voor ontvangst: nee
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: nogal klein, maar aanwezig
SPOILER: Free registered shipping
Free registered shipping verschilt niet veel met normale 'Free shipping'. Vaak bieden webshops voor orders van ongeveer meer dan 15 USD de mogelijkheid gratis je zending te kunnen tracken. Dit zijn vaak dezelfde postdiensten, carriers, als bij free shipping: o.a. Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Is je orderwaarde te laag om in aanmerking te komen voor free registered shipping, dan kun je toch kiezen voor de optie en dient dan een paar dollar bij te betalen.

Extra kosten service: geen, tenzij totale waarde order te laag is om in aanmerking te komen
Kwaliteit service: voldoende, maar tracking is wat onnauwkeurig en snelheid geen pijl op te trekken
Tracking mogelijkheden: ja, zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: klein, maar aanwezig
SPOILER: Express shipping
Express shipping is een premium dienst die aardig wat geld kost. China's grote express service is EMS. Deze postdienst is echter af te raden vanwege de hoge kosten VS niet zo heel snelle levertijd. Je kunt beter een express service kiezen die eigen vrachtvliegtuigen tussen China en Europa hebben vliegen zoals DHL, UPS en FedEx; die zijn ongeveer even duur als EMS, maar wel aardig wat betrouwbaarder en sneller. Wil je een nauwkeurig inzicht in het verzenden van je pakketje en deze snel ontvangen, ongeacht de kosten, zoek dan niet verder.

Let op! Je betaalt bij express shipping wat meer zodat je pakketje alle aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent helaas ook dat alles vaak nogal precies volgens het boekje gaat en de kans dat de douane over de waarde van het pakketje valt en je de gepaarde kosten wilt laten betalen is een stuk groter dan bij free (registered) shipping, waar veel minder aandacht naar uit gaat.

Extra kosten service: afhankelijk van gewicht/volume. Vaak zo'n 20 ~ 40 USD
Kwaliteit service: zeer goed en nauwkeurig
Tracking mogelijkheden: ja, op de site van de express service zelf en zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 24hr - 5 werkdagen
Kans op importtoeslagen: vrij groot
SPOILER: Tracking
Valid trackformat
Is je bestelling opgestuurd door middel van (free) registered shipping, dan kun je deze met behulp van de sites in de alinea hieronder traceren. Let wel op dat je een geldige trackcode gebruikt. Deze herken je aan de eerste twee letters die staan voor de vorm van shipping (voorbeelden: RA, RB, RF, RR, RX), gevolgd door de unieke identificatiecode van je zending die uit cijfers bestaat. De code wordt afgesloten met twee letters die verraden met welke postdienst de zending verstuurd is. Is je zending opgestuurd met registered airmail van China Post verwacht je een trackcode als RA123456789CN. Mocht je pakketje met een Hong Kong Post of bijvoorbeeld Singapore Post verzonden zijn verwacht je op de plek van de postdienst identifier respectievelijk HK of SG. Heb je een code gekregen die niet aan dit format voldoet is het naar alle waarschijnlijkheid ook niet te tracken en heb je een ordernummer of behandelings-ID van een intermediate postdienst gekregen, waar je niks mee kunt. In zulke gevallen neem je contact op met de verkopende partij en vraagt om een trackcode die wél geldig is.

Trackmethoden
http://www.17track.net/IndexEn.html (17Track | Onsite multitrack)
http://www.17track.net/SingleEn.html (17Track | Single official)
http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp (China Post | CN)
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Hong Kong Post | HK)
http://www.packagetrackr.com (Packagetrackr)
http://www.faranow.com (Faranow)
http://www.sao.cn/en/index/home.jsp (Sao)

Probeer ook eens deze Android-apps:
TrackPackTrackCheckerPackage Buddy

[1] Het duurt een paar werkdagen voordat je trackingcode werkt (of alles ligt plat en doet het sowieso niet)
[2] Tracking is vrij onnauwkeurig/-berekenbaar; ga ervan uit dat je er weinig aan hebt
SPOILER: Trackstatus legenda
› Posting = zending is aangemeld
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Depature inward office of exchange (niet zeker of deze er is) = weg bij douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!

Het is goed mogelijk dat je zending een andere status heeft dan de voorbeelden hierboven. Probeer door middel van vertalen en logica hier zelf conclusies uit te trekken.
SPOILER: Tracking van 'free registered shipping' binnen Nederland
Zodra je zending in Nederland is kun je je pakketje uit China ook tracken binnen Nederland; daar moet je echter eerst iets voor doen. Het pakketje wordt in Nederland overgenomen door PostNL. Op hun site kun je echter niet terecht voor tracking tenzij je een 3S-code hebt.

Je kunt contact opnemen met de PostNL op Twitter en een aanvraag doen of ze je pakketje al in het systeem hebben staan en er misschien een 3S-code aan kunnen koppelen zodat je de zending ook binnen Nederland kunt volgen (dan weet je wanneer iemand thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst)

Ook telefonisch kun je de PostNL klantenservice bereiken. Het officiële nummer luidt: 0900-0570 en kost maar liefst 0,45 EUR p/m tot een maximum van 22,50 EUR. Dat willen we je niet aandoen. Vaak zijn er alternatieven voor 0900-nummers te vinden. Een lokaal telefoonnummer scheelt natuurlijk al aanzienlijk. Probeer het dus eens op: 058-2333333 .

Let op! De douane en PostNL hebben geen communicatie met elkaar. Het kan dus zijn dat je internationale tracking zegt dat je pakketje al in Nederland aangekomen is, maar dat PostNL nog geen enkele informatie heeft en je dus ook (nog) niet verder helpen kan met een 3S-code.
SPOILER: Verzendduur gedurende (Chinese) feestdagen
Gedurende (Chinese) feestdagen leggen de webshops, maar vooral ook de postdiensten waar zij en wij afhankelijk van zijn, hun werk neer. Dit houdt in dat er vertragingen optreden in het bestel- en verzendproces. Ook nadat de feestdagen af zijn gelopen ebt dit nog een beetje na omdat al het achterstallig werk (bestellingen, stapels post) ingehaald moet worden. Houd hier dus rekening mee!

Hier een overzicht overgenomen uit de 'Circular on the Arrangement of Certain Holidays in 2014':

• JAN 1 | New Year
• JAN 31 - FEB 6 | Spring Festival (Chinese New Year - Horse (2014-01-312015-02-17))
• APR 5 - 7 | Tomb Sweeping Day (Qingming Festival)
• MAY 1 - 3 | Labor Day (May Day)
• MAY 31 - JUN 2 | Dragon Boat Festival
• SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
• OCT 1 - 7 | National Holiday
~ http://www.china-briefing(...)ina+holiday+schedule

In de aanloop naar populaire westerse feestdagen wil er ook nog weleens verhoogde drukte optreden door mensen die allen bijvoorbeeld hun kerstinkopen in China doen. Wie op 1 december een bestelling doet heeft dus goede kans door die verhoogde drukte zijn of haar bestelling(en) voor kerst niet op tijd binnen te hebben. De tip luidt dan ook: wees er vroeg bij wanneer je cadeaushoppen gaat voor de decembermaand.

Behalve opgelopen vertraging kun je rond de (Chinese) feestdagen ook speciale coupons verwachten. Of het nu draait om het Chinese nieuwjaar of het internationale Valentijnsdag, Pasen of Kerst, vaak worden er leuke deals en aantrekkelijke kortingen geboden.
SPOILER: Verpakking en transporthandling
Webshops die met free (registered) shipping versturen hebben vaak nog nooit van karton gehoord. Alles wordt, wanneer mogelijk, het liefste in de beroemde gele of bruin-gelige enveloppen gestopt. Deze zijn van binnen gevoerd met bubblewrap (je weet wel). Past iets niet in zo'n envelop dan willen ze ook nog weleens iets inpakken in bubblewrapfolie en deze vervolgens in een plastic zak stoppen; die op zijn beurt weer dichttapen. Het personeel dat deze pakketjes door hun handen laat gaan kan het niet echt interesseren wat erin zit en gaan er niet bepaald voorzichtig mee om. Nu kunnen deze bubblewrap-pakjes normaal gesproken ook wel wat hebben, maar het kan ook zijn dat een pakketje onderop een grote stapel van andere pakjes terechtkomt en platgewalst wordt. Het wil dus nog weleens voorkomen dat hetgeen je besteld hebt niet heelhuids aankomt.

Bij express shipping komt alles vaak netjes in een kartonnen doos, het product erin wordt vaak op z'n plek gehouden door luchtkussentjes of iets dergelijks. Er wordt vrij zorgvuldig en professioneel omgegaan met deze pakketjes, dat mag je dan eigenlijk ook verwachten, je betaalt er immers goed voor.
SPOILER: Douane
Het importeren van een producten uit China brengt mogelijk 'verborgen' kosten met zich mee; kosten waar je in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Deze kosten zijn verbonden aan het importeren van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op berust voor het belastingvrij importeren. Zodra je deze waardebeperking overschrijdt dien je dan importbelasting af te dragen over de zending.

fOu45A6.png

De Chinese verkopende partij is verplicht een douaneverklaring (custom declaration) bij je zending te doen. Vaak is dit in de vorm van een simpele groene sticker met wat vakjes voor onder andere 'omschrijving', 'type zending' en de 'waarde'. Zorg dat de verkoper deze juist en volledig invult, zodat de douane weet wat ze ermee aanmoeten. Ontbreekt de douaneverklaring of is deze niet (correct/volledig) ingevuld, dan kan de douane mogelijk je zending openen ter controle en zelf de waarde schatten of ze sturen je een brief of je alsnog details (uitdraai van een bestelling/rekening/afschrijving) kunt doorgeven. Hierdoor kan de levering van je zending nogal vertraagd worden, ga uit van ongeveer een week.

http://www.belastingdiens(...)a_hoe_bereken_ik_dat | Site Douane
Met onder meer de regeling voor importeren uit het buitenland en rekenvoorbeelden
http://gebruikstarief.douane.nl | Douanerechten
Vind je goederencode. Het tarief staat vermeld bij 'Douanerecht derde landen' onder 'Invoer / doorvoer'
Voorbeeld:
95pgF50.png
http://www.invoercalculator.nl | Invoercalculator
Hiermee kun je de totaalkosten uitrekenen die je in totaal kwijt bent voor het importeren van je zending. Let op! Bij 'invoerrechten' is de standaardwaarde ingesteld op ' 4,2 ', dit tarief gaat echter uit van het voorbeeld genoemd in de toelichting op de site. Het kan goed zijn dat je tarief ' 0,00 ' of weer iets anders is, zoek daarvoor dus het gebruikerstarief op dat op jouw zending van toepassing is

Let op! De postservice brengt zelf ook kosten in rekening zodra je pakket belastbaar is.
Bij PostNL gaat dat om zo'n 13 EUR.
slI9eTq.png

du6RJif.pngDollarkoers - (Waarde 1 EUR -> USD)
gif&issue=190143785&width=495&height=200&enddate=today&startdate=12m&layout=SimpleGreen&res=endofday

PayPal-koers
PayPal verandert dagelijks de wisselkoers. Deze wisselkoers bevat ook een klein percentage, ongeveer 3,4%, dat naar PayPal gaat als onkostenvergoeding. Dit zorgt voor 3 á 4 eurocent verschil met de huidige koers. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande grafiek niet één-op-één is met de PayPal-wisselkoers.

q7EfbLb.png

du6RJif.pngBetaalwijzen
SPOILER: PayPal en aankoopbescherming. Hoe gaat dat te werk?
Om een PayPal-rekening te openen ga je naar www.paypal.com . Je PayPal-gebruikersnaam zal je e-mailadres waarmee je je registreert zijn. Aan je PayPal-rekening kun je vervolgens een bestaande bankrekening of creditcard als betaalmethode koppelen. Lees je op PayPal in over het verificatieproces dat daarbij gepaard gaat.

Het voordeel van PayPal is dat de financiële en persoonlijke gegevens die een verkopende partij van je heeft tot een minimum beperkt worden. Zo krijgen ze geen bankrekening- of creditcardnummer van je te zien. Bijkomend voordeel is de PayPal-aankoopbescherming. Bij elke aankoop waarvoor deze geldt heb je 45 dagen klaagrecht. Komt een product niet aan, is het significant anders dan beschreven of functioneert het niet naar behoren, dan kun je je geld terugvragen; een refund eisen. Dit doe je niet zonder (ruim) van te voren eerst de kwestie direct op proberen te lossen met de verkopende partij. Mocht je daar samen echter niet uitkomen, dan kun je een geschil aanmaken en leg je jouw kant van het verhaal zo informatief mogelijk voor aan PayPal. Die vragen de verkopende partij om hun verhaal. PayPal kijkt of jullie er samen uit weten te komen. Is dat altijd niet het geval dan kun je een geschil laten escaleren tot een claim en komt PayPal zelf met een bepaalde conclusie/oplossing.

In de regel kun je de volgende timeline hanteren:
PayPal-afschrijving -> bestelling verzonden -> 2 weken -> 3 weken: lief navragen bij webshop -> 4 weken: dringend navragen -> 5 weken: oplossing aanvragen/ultimatum stellen -> dag 44: geschil aanmaken bij PayPal.

Belangrijk: geef een verkoper de kans om het goed te maken en ga niet als een gek alles meteen claimen. Laat je echter ook niet voor het lapje houden door een onbetrouwbare partij en maak een geschil aan op dag 44; ook als ze je sprookjeskastelen beloven en binnen een week een resend de deur uit gaan doen. Je kunt een geschil altijd nog sluiten, je bij PayPal beroepen op bescherming na 45 dagen echter niet.

Let op! Sommige webshops koppelen bestellingen aan je PayPal-adres (indien je met PayPal betaalt). Als je bij de webshop geregistreerd staat met een ander e-mailadres dan je PayPal-adres kan het dus zijn dat je bestellingen niet bij je ordergeschiedenis opduiken.
SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Geen paniek! Als je geen creditcard bezit is de makkelijkste oplossing iemand in je familie of vriendenkring te vragen of je die van hun mag gebruiken om een bestelling door te voeren. Wil je dit liever niet aan anderen vragen of wil niemand je helpen kun je kijken naar een zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt verschillende mogelijkheden:

MasterCard Prepaid creditcards
NETELLERSkrillDB Card

VISA Prepaid creditcards
3V CardCash PassportMats
SPOILER: Een verkoper wil dat ik geld stort via Western Union. Goed idee?
Nee.
du6RJif.pngWebshops/producten
SPOILER: Wat is dat 'dropshipping'?
Dropshipping had oorspronkelijk één insteek: mensen die zelf een webshop hadden en producten uit China verkochten, bestelden ze voor die mensen bij een Chinese webshop en lieten ze direct doorsturen naar klanten. Ze wilden dan niet dat het merkbaar was dat het product uit een Chinese webshop kwam en logo's op pakjes of bijgevoegd reclame-materiaal bleven hierdoor bij dropship-zendingen weg.

Een bijkomend voordeel hiervan was dat een pakketje een minder commercieel karakter had. Daardoor werd dan weer het risico op douaneheffing verminderd.

Inmiddels is het hele dropshipping eigenlijk niet meer van toepassing, daar pakketjes standaard al niet meer gebrand zijn. Alleen een enkele webshop, zoals DinoDirect, plakt nog weleens een logo op het pakketje en stuurt wat promotiemateriaal bij de zending mee. Dit is echter eerder de uitzondering.
SPOILER: 1 cent-deals. Hoe, wie, wat, waar?
1ct-deals zijn tijdelijke acties voor promotionele doeleinden. Je betaalt daadwerkelijk niet meer dan 1 cent en krijgt daar dan een kleine gadget, vaak iets zoals een creditcard sized LED-lampje, een fluitje of oordopjes, voor. Je kunt ernaar zoeken via de chinaprices.us zoekmachine door daar een onzinterm weg te filteren:
[ klik ]
SPOILER: Ik heb zin om iets te kopen, maar ik weet niet wat?
Ja, dat heb je weleens. :P Een goed idee is om eens een kijkje te nemen in het review-topic, misschien kom je nog leuke dingen tegen daar.
Tevens bestaat er nog een site van onze Duitse china-addicts die allemaal gekke/handige/slimme artikelen plaatsen op hun blog en die vind je hier (klikkerdeklik)
Hier heb je nog een lijstje met mogelijke items die je nog niet hebt:

Oordopjes, koptelefoons, headsets, microfoontjes, (mobiele) speakers, fm-transmitters, (auto)radio's, autoladers, usb-laders, converters, adapters, kabeltjes, lampen, (spaar)lampen, LED-peertjes, LED-strips, LED-pig, glowsticks, zaklampen, lasers, accu's, laders, gereedschap, messen (dan al niet keramisch of vermeend illegaal), keukengerei, (projectie)klokken, horloges, wekkers, afstandsbediening, airmouse, Android TV-stick, mediacenter, fotocamera's, videocamera's, beveiligingscamera's, spycams, camera-accessoires, flash geheugen, kaartlezers, chiplezers, HDD behuizing, netbooks, tablets, smartphones, mp3-spelers, mp4-spelers, muizen, usb-hubs, usb gadgets, sleutelhangers, speelgoed, afstandsbestuurbaar tuig (ter land, ter zee en in de lucht), onderdeeltjes, kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, hobbyspul en aanstekers.

Nog altijd geen ideeën? Zo goed als alle webshops hebben een 'New arrival'-sectie. Daar kun je eens de meest recente assortimentstoevoegingen bekijken.
du6RJif.pngDON'Ts
SPOILER: Zijn BBGuns, messen en krachtige lasers legaal in Nederland?
Vuurwapens of wapens die hier op lijken
Er geldt in Nederland een duidelijk beleid van wat wel en niet mag. De regelgeving omtrent wapens kun je hier teruglezen. Een hoop mag dus niet, wapens die vet nep zijn ook niet!

Softguns
Er zijn recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest rondom het beleid voor softguns.
Lees je in op de site van de NABV.

Messen
Qua messen mag je best een mes voor gebruik in huis, tuin en keuken hebben, mits deze aan bepaalde criteria voldoet. De artikelen in het wetboek met volledige regelgeving hierover vind je hier terug.

Lasers
Of het aanschaffen van een laser toegestaan is, is afhankelijk van het product. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laserpointers en lasergadgets. De definities(.PDF) luiden als volgt:

Laserpointer: moderne versie van een aanwijsstok, veelal diodelasers die een rood licht uitzenden
Lasergadget: laserpointer in combinatie met een sleutelhanger, pen, mesje, of ander soortig hebbedingetje, een attribuut dat in handen van kinderen kan vallen.

Voor een laserpointer geldt een verbod op: klasse 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1, 2 en 2M laserpointers als 'aanwijsstok' gebruiken bij presentaties is toegestaan.

Voor een lasergadget geldt een verbod op: klasse 2, 2M, 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1 en 1M lasergadgets zijn toegestaan.

Kijk hier voor de classificatie lasers die veelal wel toegestaan zijn. Dit betekent niet dat je ermee in de ogen van mensen/dieren mag schijnen of ermee op (lucht)verkeer mag richten.

Lasers uit klasse 3 heb je al vanaf 5mW. Deze lasers zijn sowieso niet toegestaan. Als je een laser wilt kopen zorg er dus voor dat de output maximaal 5mW is.
In dit topic niet gaan vragen om 100mW lasers dus. }:|
SPOILER: Hoe weet ik of iets echt of 'fake' is?
Laten we het zo zeggen 'if it's too good to be true, it usually is', ofwel: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo.

Het komt maar zelden voor dat een verkoper daadwerkelijk een origineel merkproduct verkoopt. Wanneer dit echter wel zo is, zullen ze hier vooral de nadruk op proberen te leggen door 'genuine' of '100% original' erbij neer te zetten en zal de prijs er ook naar zijn.

Hanteer de prijs als echtheidsindicatie. Vele merkproducten zijn in Azië goedkoper omdat de belasting daar lager is. Ook missen de lokale distributeurs de logistieke kosten en is een overzeese franchise en zijn de arbeidskrachten overzees vaak duurder dan in Azië. Verder heb je natuurlijk ook het verschil in waarde van de valuta. Door al deze factoren kan het daadwerkelijk zo zijn dat een merkproduct goedkoper is dan in Nederland/Europa. Maar tel je daarbij de verzendkosten en mogelijke toeslagen op en bedenk je dat je de garantie mogelijk niet wereldwijd geldt, dan moet je je afvragen of het nog altijd een goed idee is. Zoveel goedkoper zal het dan allemaal niet zijn. Mocht het prijsverschil haast onmogelijk groot zijn, dan moet je er gewoon vanuit gaan dat het draait om een product dat nep is.

Nepproducten zijn vaak van slechte kwaliteit en dienen vaak alleen om er heel wat uit te zien. Of het nu flash geheugenkaartjes, horloges of koptelefoons zijn, het advies luidt: niet doen. Je haalt niet alleen slechte kwaliteit spul in huis, maar je kunt er ook nog mee in de problemen komen met Justitie. Het bespreken van producten waarvan het erg aannemelijk is dat ze nep zijn is in dit topic tevens niet toegestaan. Advies/hulp wanneer je in aanraking bent gekomen met Justitie vanwege het importeren van illegale waren hoef je ook niet te verwachten.

Maar, maar... een kleine hoeveelheid namaakgoederen het land inbrengen mag toch?
Ja en nee. Voor postorders is dit in zijn geheel niet toegestaan. Voor reizigers die zelf in persoon met hun reisbagage vanuit het buitenland Nederland weer betreden geldt dat een kleine hoeveelheid aan nagemaakte producten zonder handelskarakter wordt geduld voor persoonlijk gebruik. Voor meer details daarover kijk je hier .
PWDbhOT.png

Topicreeks: [gadgets] Chinese webshops reviewtopic
Het reviewtopic biedt veel inspiratie en informatie. Tevens zetten sommige users adviezen uiteen over wat je bijvoorbeeld het beste kunt kopen op het gebied van oordopjes.

Sommige product(groep)en zijn zo populair dat ze een eigen plekje op FOK! hebben verdiend. De topics bestaan voor een reden en daar concentreert zich alle informatie rondom het onderwerp dat ze behandelen. Heb je een vraag over een van deze producten ben je waarschijnlijk beter af ze daar te stellen.

Topicreeks: Android tablet discussie topic
Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android Sticks en Mediacenters #1 - Making ordinary tv's smart
DIG / [Het Grote Audio Gear Topic #1] Het begin!

User stats: http://www.thuisserver.net/fokdagcijfers (Top 100 (reeks) > Chinese Webshops)

apFpqZE.gif

Huisregels (ons anti-Sjonnie-beleid) - Respecteer ze, dan is deze topicreeks nog een lang leven beschoren

• Lui die spullen willen importeren voor doorverkoop zijn hier niet welkom

• Het volgende dient niet te worden besproken: namaak (van merkkleding, schoenen, zonnebrillen, horloges, audio-producten (headphones/oordopjes), et cetera), wapens en andere verboden producten zoals >5mW lasers
Ook niet gaan bedelen om berichtjes van users om je buiten het topic (via DM/PM) hiermee te helpen

First google, then ask. We zijn hier in dit topic geen customer service die op jouw commando alles voor je doen. We gaan geen moeite voor je doen als je die moeite zelf al niet eens op kunt brengen. Wil je ergens ondanks je eigen pogingen toch niet uitkomen, dan kun je, onder vermelding van wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt om aan het antwoord te geraken, het natuurlijk altijd vriendelijk vragen
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search

• Niet bitchen naar elkaar; houd het constructief

Heb je aanvullingen/aparte vragen?
PM (Personal message) of DM (Direct message) dan even de vaste gebruikers in dit topic:
shiznuts, tokko1, RobertNL, Downstar, monkeybrain e.a.

Veel plezier met bestellen!

OP Redesign V3.0 by shiznuts
ManageTheAngerzondag 31 augustus 2014 @ 23:04
Lapo:

quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 22:59 schreef shiznuts het volgende:
Mweh, zou iets vanaf 4CH aanraden om je zoet te houden. Dan is het pas een beetje een uitdaging en leuk op langer termijn, zonder het al te ingewikkeld te maken. Co-axiaal is natuurlijk sowieso wel snel een beetje mweh. Flybarless. :Y Of nog liever meteen een quadje halen.

Trouwens de buuf aan de deur. Vond het al frappant dat ik geen notificaties had liggen om bij het postkantoor spul af te halen (maar het zou wel fijn zijn ook als ik wist dat het bij de buren lag ;( ). Die Ivery IS-1 oordopjes (en een vintage/legacy Industar lens uit de Ukraïne) had ze voor me. Klinken goed :) met hoop bass (alleen niet zo heel direct, imho een beetje te rond), voornamelijk ok voor dance/house enzo. Voor wat allrounder gebeuren pop/rock mist het een beetje betere soundstage/helderheid.
shizzondag 31 augustus 2014 @ 23:06
Weet trouwens niet meer wie laatst 'tips' gegeven had aan Aleksandr van Chinaprices.us, maar de resultaten die ik de laatste tijd krijg bieden niet echt veel hulp zoals ze nu worden weergegeven. ;(
RobertNLzondag 31 augustus 2014 @ 23:07
gif&issue=190143785&width=495&height=200&enddate=today&startdate=12m&layout=SimpleGreen&res=endofday
Daar worden we toch niet blij van :'(. Ze hebben het over eind van het jaar ¤1 = $1.20 en in 2017 zelfs 1 =1
shizzondag 31 augustus 2014 @ 23:07
Ja, het is echt terrible am moment. ;(
EugeneKrabszondag 31 augustus 2014 @ 23:27
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:06 schreef shiznuts het volgende:
Weet trouwens niet meer wie laatst 'tips' gegeven had aan Aleksandr van Chinaprices.us, maar de resultaten die ik de laatste tijd krijg bieden niet echt veel hulp zoals ze nu worden weergegeven. ;(
Ze worden niet meer gesorteerd op prijs he?
Schnitzelszondag 31 augustus 2014 @ 23:29
quote:
11s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:27 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Ze worden niet meer gesorteerd op prijs he?
Nee idd de eerste tig pagina's zijn van AliExpress.
wootahHzondag 31 augustus 2014 @ 23:37
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:29 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Nee idd de eerste tig pagina's zijn van AliExpress.
free shipping aanvinken en dan na het zoeken op prijs klikken helpt toch wel?
Schnitzelszondag 31 augustus 2014 @ 23:39
Welke verzendmethode wordt het minst gauw bij de douane onderschept? China Post, Hong Kong of Swiss post. Heb via AliExpress een bestelling dat een risicotje kan zijn, zo zou ik dat risicotje wat kleiner kunnen maken.

Via AliExpress kan ik de verkoper niet contacteren he?
EugeneKrabszondag 31 augustus 2014 @ 23:40
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:39 schreef De-Hamster het volgende:
Via AliExpress kan ik de verkoper niet contacteren he?
Kan met TradeManager (chat programma)
Iemand91zondag 31 augustus 2014 @ 23:45
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 22:16 schreef RobertNL het volgende:
Overigens ook maar weer opzoek naar nieuwe micro USB kabeltjes, helft van die dingen hier waren stuk of laden traag. Had dus via MisterTao een aantal originele merkkabels besteld maar daar heb ik er alweer 2 van weggegeven.

Zit nu te denken aan zoiets: http://www.banggood.com/2(...)-Cable-p-943242.html
Wellicht binnenkort maar eens bestellen :D
Moet je het topic op Tweakers in de gaten houden; deze kabels zijn daar nu een hot topic.
kikoooooozondag 31 augustus 2014 @ 23:45
FM transmitters zijn kut. Beter koop je een dension gateway en hang je die aan je aux of wisselaar aansluiting. Heb van zo'n ding in m'n vorige auto, icm 160gb iPod classic echt 4 jaar en 320.000 kilometer heel veel plezier gehad.

Radio luisteren is zo kut namelijk.
Schnitzelszondag 31 augustus 2014 @ 23:49
quote:
1s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:45 schreef kikoooooo het volgende:
dension gateway
Is helaas geen optie omdat ik mijn iPod nooit bijwerk en een micro USB sticktje een stuk makkelijker vind.

Maar hoe bedoel je dat FM Transmitters kut zijn, is er geen kraakhelder geluid zoals een normale USB aansluiting/CD?
KdwPPrmaandag 1 september 2014 @ 00:36
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:06 schreef shiznuts het volgende:
Weet trouwens niet meer wie laatst 'tips' gegeven had aan Aleksandr van Chinaprices.us, maar de resultaten die ik de laatste tijd krijg bieden niet echt veel hulp zoals ze nu worden weergegeven. ;(
Ik had gevraagd om "lege" zoekopdrachten te kunnen doen. Je kan hem zelf mailen om suggesties te doen.

quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 20:29 schreef De-Hamster het volgende:
In mijn auto zit nu een standaard radio die helaas geen USB mogelijkheid heeft. Nu is het in deze auto net een iets te groot karwei om er een nieuwe radio in te zetten vanwege geluidssysteem, bediening radio via stuur en subwoofer. Nu bleek de oplossen te zijn:

FM Radio Transmitter:
http://www.tinydeal.com/c(...)ng=1&sk=1249835587Og

Iemand ervaring met een van beide apparaten evt. in combinatie met elkaar? Werkt dit een beetje of is dit nu echt prul?
Als je iets om goed geluid geeft, haal die aub niet in china. Wil je hem echt graag hebben, mag je die van mij gratis op komen halen, je hebt namelijk standaard (minimale) ruis door je muziek. Waarom niet een paar tientjes uitgeven aan een fatsoenlijke radio met USB/AUX?
Dromermaandag 1 september 2014 @ 08:28
Jeuj, alweer een naamtopic. :P

Ik heb alvast zeikzakjes besteld!

New-Disposable-Outdoor-Car-Travel-Emergency-Child-Adult-Unisex-ECO-FRIENDLY-Toilet-font-b-Urine-b.jpg

[ Bericht 39% gewijzigd door Dromer op 01-09-2014 08:34:27 ]
MarkBroflovskimaandag 1 september 2014 @ 09:12
Ik heb vorige week wat bij MP4 nation besteld maar ik heb nog geen bevestings mail gekregen dat verzonnen is? Is toch geen Deal extreme wachttijden daar }:|
Gerlofmmaandag 1 september 2014 @ 09:36
Even een update omtrent mijn website (www.compareimports.com)eerder genoemd.

We hebben de Search Functie na veel moeite een stuk sneller gekregen! Deze was inderdaad erg traag, maar gaat volgens mij nu goed.

Ik heb geprobeerd met de andere gasten een manier om te kunnen bedenken hoe we de prijs inclusief de coupon kunnen presenteren maar dat lijkt voor ons onmogelijk op dit moment iig. Waar we wel mee bezig zijn is de coupon codes gelijk bij de productpage te krijgen, zodat je ook niet nog eens hoeft te zoeken naar de coupons en gelijk de beste coupons krijgt.

We werken ook aan een menu bij de search dat je alleen van bepaalde categorieen de search resultaten kan kiezen.
zoals hieronder:
http://www.compareimports.com/search/4/doogee/1/
dan kan je in de toekomst ervoor zorgen dat alle cases cables enz eruit zullen worden gefilterd.

@ EugeneCrabs we zijn nu bezig met lightintebox te implementeren!

Bedankt voor alle tips en adviezen, mochten jullie nog een briljant idee hebben of iets wat mist (op de hoeveelheid vergelijkbare websites na :)) dan hoor ik dat graag.
Gerlofmmaandag 1 september 2014 @ 09:44
Mocht je nog een tweetal Power Bank willen kopen
koop deze:
SKU133424-95.jpg dan:http://www.banggood.com/O(...)7.html?utm_design=11

Dan heb je voor 46 dollar twee orginele Powerbanks en twee hoesjes erbij als je code e0f0f7 gebruikt.
Ik heb er eentje en ben erg tevreden hierover!
kikoooooomaandag 1 september 2014 @ 10:05
quote:
0s.gif Op zondag 31 augustus 2014 23:49 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Is helaas geen optie omdat ik mijn iPod nooit bijwerk en een micro USB sticktje een stuk makkelijker vind.

Maar hoe bedoel je dat FM Transmitters kut zijn, is er geen kraakhelder geluid zoals een normale USB aansluiting/CD?
ipod in de auto is zo chill

FM transmitters kraken altijd en je moet constant een vrije frequentie zoeken. Het idee is fantastisch de uitvoering is zeer kut. Het werkt gewoon niet.
Flipmoehoemaandag 1 september 2014 @ 10:32
Heb ook zo'n FM transmitter aangeschaft, maar ook hier een slechte ervaring ermee.
Ruis erin, bediening niet fijn.
Oftewel, hij is 1 dag gebruikt en ligt nu alweer 2 maand ongebruikt in het dashboardkastje.
Iemand91maandag 1 september 2014 @ 11:46
Altijd leuk; bestellen op Ebay.

Ben nu al 6 mailtjes verder na de aankoop. :')
ErkendFokkermaandag 1 september 2014 @ 12:17
Ik had de allergoedkoopste Transmitter van buyincoins en werkte redelijk. Geluid was matig en beetje ruis
Schnitzelsmaandag 1 september 2014 @ 12:20
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 00:36 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Als je iets om goed geluid geeft, haal die aub niet in china. Wil je hem echt graag hebben, mag je die van mij gratis op komen halen, je hebt namelijk standaard (minimale) ruis door je muziek. Waarom niet een paar tientjes uitgeven aan een fatsoenlijke radio met USB/AUX?
Het mooie is dat ik zo'n autoradio gewoon thuis heb liggen. Maar mijn nieuwe auto Peugeot 206 airline 3 JBL edition heeft een fabrieksradio erin zonder deze aansluitingen. Doordat deze radio met de verschillende boxen, subwoofer, stuurbediening en cd wisselaar is verbonden schijnt het heel lastig te zijn om dit op een andere radio aan te sluiten.

Helaas op de CD wisselaar ook geen Aux aansluiting.

Maar ik begrijp dus dat een FM transmitter niet de kwaliteit geeft die ik zocht. Dat is wel jammer.

Iemand btw nog enig idee of China Post, Hong Kong post of Swiss post invloed heeft op de kans op onderschepping bij de douane? Ik wil voor mijn vriendin een tas bestellen die best een kans heeft onderschept te worden maar wil die kans als het kan zo veel mogelijk verkleinen.

Hoe leg ik via TradeManager contact met de verkoper op AliExpress?
ErkendFokkermaandag 1 september 2014 @ 12:26
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 12:20 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Het mooie is dat ik zo'n autoradio gewoon thuis heb liggen. Maar mijn nieuwe auto Peugeot 206 airline 3 JBL edition heeft een fabrieksradio erin zonder deze aansluitingen. Doordat deze radio met de verschillende boxen, subwoofer, stuurbediening en cd wisselaar is verbonden schijnt het heel lastig te zijn om dit op een andere radio aan te sluiten.

Helaas op de CD wisselaar ook geen Aux aansluiting.

Maar ik begrijp dus dat een FM transmitter niet de kwaliteit geeft die ik zocht. Dat is wel jammer.

Iemand btw nog enig idee of China Post, Hong Kong post of Swiss post invloed heeft op de kans op onderschepping bij de douane? Ik wil voor mijn vriendin een tas bestellen die best een kans heeft onderschept te worden maar wil die kans als het kan zo veel mogelijk verkleinen.

Hoe leg ik via TradeManager contact met de verkoper op AliExpress?
je kan wel een yatour kastje kopen voor vervanging van de cd wisselaar. Je hebt dan bluetooth en USB enz
rene90maandag 1 september 2014 @ 12:27
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 12:20 schreef De-Hamster het volgende:
een tas bestellen die best een kans heeft onderschept te worden maar wil die kans als het kan zo veel mogelijk verkleinen.
Neppe meuk? Beter maar niet doen in dat geval, als je wordt gepakt kan je een leuke brief verwachten (aantal users hier hebben met dat bijltje gehakt). Anders zit er weinig verschil tussen die toko's.
Skietmaandag 1 september 2014 @ 12:35
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 12:20 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Het mooie is dat ik zo'n autoradio gewoon thuis heb liggen. Maar mijn nieuwe auto Peugeot 206 airline 3 JBL edition heeft een fabrieksradio erin zonder deze aansluitingen. Doordat deze radio met de verschillende boxen, subwoofer, stuurbediening en cd wisselaar is verbonden schijnt het heel lastig te zijn om dit op een andere radio aan te sluiten.

Helaas op de CD wisselaar ook geen Aux aansluiting.

Maar ik begrijp dus dat een FM transmitter niet de kwaliteit geeft die ik zocht. Dat is wel jammer.

Iemand btw nog enig idee of China Post, Hong Kong post of Swiss post invloed heeft op de kans op onderschepping bij de douane? Ik wil voor mijn vriendin een tas bestellen die best een kans heeft onderschept te worden maar wil die kans als het kan zo veel mogelijk verkleinen.

Hoe leg ik via TradeManager contact met de verkoper op AliExpress?
Oppassen met tassen. Bepaalde merken (als het om nep gaat) zijn ze heel streng mee en grote kans dat je een brief thuis krijgt met een boete.
longinusmaandag 1 september 2014 @ 12:51
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 12:35 schreef Skiet het volgende:

[..]

Oppassen met tassen. Bepaalde merken (als het om nep gaat) zijn ze heel streng mee en grote kans dat je een brief thuis krijgt met een boete.
Als je een tas besteld waarop geen merk te zien is maar je krijgt hem toch met merk opgestuurt heb je genoeg reden om een boete niet te betalen.
Ik heb ook wel eens een "merkprodukt" opgestuurt gekregen, maar het plaatje was niet te zien dat het een merk was, en ik wist ook niet dat het een merk was.
Niet gestopt bij de douane, maar indien het wel zo was had ik elke boete geweigerd en een paypal claim ingedient.
Schnitzelsmaandag 1 september 2014 @ 12:53
Sinds wanneer krijg je een boete dan? Ik dacht dat de kans was dat ze hem innemen en vernietigen of dat ik hem gewoon ontvang. Om wat voor bedragen gaat het dan? Vroeger wilde hem als gift versturen en een lagere prijsopgave nog wel eens helpen.
remcoswmaandag 1 september 2014 @ 12:54
http://www.miniinthebox.c(...)ml?litb_from=sysmail

Iemand deze ook besteld?
Krijg met de xiaomi powerbank of ORICO 2A lader en diverse kabels niet meer dan 0,4A volgens deze meter..
rene90maandag 1 september 2014 @ 13:02
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 12:54 schreef remcosw het volgende:
http://www.miniinthebox.c(...)ml?litb_from=sysmail

Iemand deze ook besteld?
Krijg met de xiaomi powerbank of ORICO 2A lader en diverse kabels niet meer dan 0,4A volgens deze meter..
Lijkt me eerder aan de meter te liggen dan, ziet er ook behoorlijk crappy uit.
RobertNLmaandag 1 september 2014 @ 13:02
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 12:51 schreef longinus het volgende:

[..]

Als je een tas besteld waarop geen merk te zien is maar je krijgt hem toch met merk opgestuurt heb je genoeg reden om een boete niet te betalen.
Ik heb ook wel eens een "merkprodukt" opgestuurt gekregen, maar het plaatje was niet te zien dat het een merk was, en ik wist ook niet dat het een merk was.
Niet gestopt bij de douane, maar indien het wel zo was had ik elke boete geweigerd en een paypal claim ingedient.
Tja, nog weinig mensen gezien die de schikking niet accepteerden na wat onderhandeling.
Geen idee wat de risico's en gevolgen zijn van een rechtzaak. Denk dat de advocaten het er op gaan gooien dat jij niet aan de onderzoeksplicht hebt voldaan.

Let wel dat die controles bij de meest bekende merken/tassen zijn en dat je wellicht met een beetje onderzoek makkelijk had kunnen zien dat het om een namaak ging.

Overigens ook wel eens gehad met één zonnebril waar achteraf ineens een merkje opstond, hier in het topic overigens nog geen mensen gezien die met 1 zonnebril gepakt zijn meestal ging dat om bulkinvoer.
Wel eens bericht gehad van iemand met 1 paar neppe schoenen, 2 neppe shirts en iemand die een neppe vrouwentas had besteld. Allemaal een schikking getroffen met bedragen tussen de 125 en 2550 euro.
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 13:02 schreef rene90 het volgende:

[..]

Lijkt me eerder aan de meter te liggen dan, ziet er ook behoorlijk crappy uit.
Heb die meter ook, maar inderdaad die meet soms wel eens fout heb ik het idee.
Nu een betere meter onderweg van DX, maar die laat (heel verrassend :')) nog op zich wachten.
Catch22-maandag 1 september 2014 @ 13:02
Man man.. er liggen nu al een aantal xiaomi powerbanks een hele maand in de Filipijnen te wachten op dispatch...

Ben al aan het zeiken bij DX
rene90maandag 1 september 2014 @ 13:03
quote:
11s.gif Op maandag 1 september 2014 13:02 schreef Catch22- het volgende:
Man man.. er liggen nu al een aantal xiaomi powerbanks een hele maand in de Filipijnen te wachten op dispatch...

Ben al aan het zeiken bij DX
Waarom dan ook DX :+
Catch22-maandag 1 september 2014 @ 13:10
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 13:03 schreef rene90 het volgende:

[..]

Waarom dan ook DX :+
hadden toen een goede deal, eind juni.
GeeftJeEnergiemaandag 1 september 2014 @ 14:36
quote:
11s.gif Op maandag 1 september 2014 13:02 schreef Catch22- het volgende:
Man man.. er liggen nu al een aantal xiaomi powerbanks een hele maand in de Filipijnen te wachten op dispatch...

Ben al aan het zeiken bij DX
Heb mijn pakketje uit de Filipijnen nooit ontvangen. Succes :')
Catch22-maandag 1 september 2014 @ 14:40
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 14:36 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Heb mijn pakketje uit de Filipijnen nooit ontvangen. Succes :')
Ik heb al aangegeven dat ik er wel klaar mee ben en ik een refund wil. Desnoods in storecredit.
Gerlofmmaandag 1 september 2014 @ 14:51
Zou hem via banggood.com kopen.
Heb hem daar besteld en binnen twee weken in huis gehad.
http://www.banggood.com/O(...)Silver-p-923637.html
en dan Netherlands Direct Mail aanklikken kost je niets extra's.
Goddelijkermaandag 1 september 2014 @ 14:56
Iemand een aanrader voor GU10 (+-) 4W Warm Witte LED-lampen? Er is zoveel keus. Moeten een beetje diffuus licht geven, namelijk 2 lampen om een kamer te verlichten, wel spotjes, maar ze moeten niet op één plek schijnen. :')
Of voor een leuke (niet te dure) Wi-Fi router?
Gunnymaandag 1 september 2014 @ 15:00
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 14:56 schreef Goddelijker het volgende:
Iemand een aanrader voor GU10 4W Warm Witte LED-lampen? Er is zoveel keus. :')
Of voor een leuke (niet te dure) Wi-Fi router?
Wil je ze in een schemerlamp gebruiken? 4W geeft niet echt veel licht. Ik heb zelf deze in het gebruik. Zijn ook niet slecht te noemen, ze branden al ruim een jaar 6 uur per dag. Alleen niet in natte ruimtes gebruiken.

http://www.banggood.com/W(...)85-265V-p-50082.html

Er zijn goedkopere, maar dan geldt: goedkoop is duurkoop.
Goddelijkermaandag 1 september 2014 @ 15:04
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 15:00 schreef Gunny het volgende:

[..]

Wil je ze in een schemerlamp gebruiken? 4W geeft niet echt veel licht. Ik heb zelf deze in het gebruik. Zijn ook niet slecht te noemen, ze branden al ruim een jaar 6 uur per dag. Alleen niet in natte ruimtes gebruiken.

http://www.banggood.com/W(...)85-265V-p-50082.html

Er zijn goedkopere, maar dan geldt: goedkoop is duurkoop.
Ze moeten in zoiets komen:
tral-ceiling-track-for--lamps-white__0099673_PE241865_S4.jpg
Maar dat is niet prettig als ze heel erg focussen op één plek, voor in de slaapkamer.
Gunnymaandag 1 september 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 15:04 schreef Goddelijker het volgende:

[..]

Ze moeten in zoiets komen:
[ afbeelding ]
Maar dat is niet prettig als ze heel erg focussen op één plek, voor in de slaapkamer.
Daar heb ik er 1 van in gebruik. De rest zit in losse plafond spots. Die zitten 1.20 uit elkaar op een hoogte van 2.50. Dan overlappen ze elkaar op de vloer. Die jij hebt, overlappen elkaar al veel eerder, maar licht blijft dan in totaal ongeveer een bundel van ongeveer 3 meter op de vloer. Met een hoop restlicht naar de zijkant. al is dat dan niet meer zo fel.
bierjoostmaandag 1 september 2014 @ 16:13
Zo'n SD card adapter die niet uit je laptop steekt, moet toch wel ergens te vinden zijn? Mijn zoekskills laten mij in de steek.

StorEdge-00-Reels.jpg
Goddelijkermaandag 1 september 2014 @ 17:08
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 15:09 schreef Gunny het volgende:

[..]

Daar heb ik er 1 van in gebruik. De rest zit in losse plafond spots. Die zitten 1.20 uit elkaar op een hoogte van 2.50. Dan overlappen ze elkaar op de vloer. Die jij hebt, overlappen elkaar al veel eerder, maar licht blijft dan in totaal ongeveer een bundel van ongeveer 3 meter op de vloer. Met een hoop restlicht naar de zijkant. al is dat dan niet meer zo fel.
Toch maar eens bestellen, want die ik nu heb flikkert en doet het pas na 30 sec ofzo zonder knipperen :')
Schnitzelsmaandag 1 september 2014 @ 17:41
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 13:02 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Tja, nog weinig mensen gezien die de schikking niet accepteerden na wat onderhandeling.
Geen idee wat de risico's en gevolgen zijn van een rechtzaak. Denk dat de advocaten het er op gaan gooien dat jij niet aan de onderzoeksplicht hebt voldaan.

Let wel dat die controles bij de meest bekende merken/tassen zijn en dat je wellicht met een beetje onderzoek makkelijk had kunnen zien dat het om een namaak ging.

Overigens ook wel eens gehad met één zonnebril waar achteraf ineens een merkje opstond, hier in het topic overigens nog geen mensen gezien die met 1 zonnebril gepakt zijn meestal ging dat om bulkinvoer.
Wel eens bericht gehad van iemand met 1 paar neppe schoenen, 2 neppe shirts en iemand die een neppe vrouwentas had besteld. Allemaal een schikking getroffen met bedragen tussen de 125 en 2550 euro.

Sinds wanneer is dit zo dan? Heb wel eens eerder iets voor mijzelf besteld, sowieso wel eens vaker in de vriendengroep besteld. Ik heb dan ook wel eens een brief gekregen dat de douane een artikel heeft onderschept en dat deze in beslag genomen is en zal worden vernietigd.

Kijk als ik een paar tientjes betaal voor een tas met het enige risico of hij doorkomt of niet, dan wil ik het nog wel proberen. Maar als je bij 1 tas tegenwoordig zelfs boetes krijgt van honderden euro's dat is het wel heel veel natuurlijk.
Tosti-vretermaandag 1 september 2014 @ 18:12
Reageert DX nooit op een aangevraagde "'PriceMatch'' ? Heb al diverse malen een verzoek tot prijswijziging ingediend via de knop daarvoor...
Downstarmaandag 1 september 2014 @ 18:16
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 17:41 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Sinds wanneer is dit zo dan? Heb wel eens eerder iets voor mijzelf besteld, sowieso wel eens vaker in de vriendengroep besteld. Ik heb dan ook wel eens een brief gekregen dat de douane een artikel heeft onderschept en dat deze in beslag genomen is en zal worden vernietigd.

Kijk als ik een paar tientjes betaal voor een tas met het enige risico of hij doorkomt of niet, dan wil ik het nog wel proberen. Maar als je bij 1 tas tegenwoordig zelfs boetes krijgt van honderden euro's dat is het wel heel veel natuurlijk.
Gewoon niet over praten hier ok?
mag namelijk niet.. zie OP en topicfooter..

Om toch antwoord te geven, ja zelfs voor 1 tas kun je boetes verwachten.
Het mag namelijk niet.. klaar :)!
tokko1maandag 1 september 2014 @ 18:24
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:12 schreef Tosti-vreter het volgende:
Reageert DX nooit op een aangevraagde "'PriceMatch'' ? Heb al diverse malen een verzoek tot prijswijziging ingediend via de knop daarvoor...
Lekker bij een andere shop PriceMatch doen, Aurabuy, Buyincoins, Banggood.. zijn sowieso chillere shops :)
Tosti-vretermaandag 1 september 2014 @ 18:25
quote:
16s.gif Op maandag 1 september 2014 18:24 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Lekker bij een andere shop PriceMatch doen, Aurabuy, Buyincoins, Banggood.. zijn sowieso chillere shops :)
Weet ik, zijn idd betere shops. Koop zelf nauwelijks nog wat bij DX. Levert PriceMatch nog iets op voor jezelf eigenlijk? Nee toch?
tokko1maandag 1 september 2014 @ 18:27
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:25 schreef Tosti-vreter het volgende:

[..]

Weet ik, zijn idd betere shops. Koop zelf nauwelijks nog wat bij DX. Levert PriceMatch nog iets op voor jezelf eigenlijk? Nee toch?
Nope, behalve als je bij de desbetreffende shop nog een kortingscode hebt oid.. Dan zou je lage prijs van ene shop en de korting van de ander kunnen combineren ;)
davedavymaandag 1 september 2014 @ 18:28
Iemand enig idee hoelang het duurt tot Aliexpress een besluit neemt over escalated disputes?
mcwopsmaandag 1 september 2014 @ 18:40
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:28 schreef davedavy het volgende:
Iemand enig idee hoelang het duurt tot Aliexpress een besluit neemt over escalated disputes?
ik heb de ervaring (2x) binnen 2/3 dagen .
mcwopsmaandag 1 september 2014 @ 18:41
iemand idee waar ik een kloon ipod 6gen kan krijgen?
zelfde afmetingen, zelfde mogelijkheden? zijn er van die kloons?
Schnitzelsmaandag 1 september 2014 @ 18:43
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:16 schreef Downstar het volgende:

[..]

Gewoon niet over praten hier ok?
mag namelijk niet.. zie OP en topicfooter..

Om toch antwoord te geven, ja zelfs voor 1 tas kun je boetes verwachten.
Het mag namelijk niet.. klaar :)!
Dan heb ik het er niet over, maar over deze wet. Sinds wanneer is dit zo?
davedavymaandag 1 september 2014 @ 18:44
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:40 schreef mcwops het volgende:

[..]

ik heb de ervaring (2x) binnen 2/3 dagen .
Hmm vreemd ik wacht al twee weken.
rene90maandag 1 september 2014 @ 18:52
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:41 schreef mcwops het volgende:
iemand idee waar ik een kloon ipod 6gen kan krijgen?
zelfde afmetingen, zelfde mogelijkheden? zijn er van die kloons?
Nep producten mag niet over worden gesproken, dus kloons van wat jij zoekt is ook gewoon imitatie en niet toegestaan. Is simpelweg

quote:
Artikel 337
1Hij die opzettelijk:
avalse, vervalste of wederrechtelijk vervaardigde merken,
bwaren, die zelf of op hun verpakking valselijk zijn voorzien van de handelsnaam van een ander of van het merk waarop een ander recht heeft,
cwaren, die ter aanduiding van herkomst, valselijk van de naam van een bepaalde plaats, met bijvoeging van een verdichte handelsnaam, zijn voorzien,
dwaren, waarop of op de verpakking waarvan een handelsnaam van een ander of een merk waarop een ander recht heeft, zij het dan ook met een geringe afwijking, is nagebootst of
ewaren of onderdelen daarvan die valselijk hetzelfde uiterlijk vertonen als een tekening of model waarop een ander recht heeft, dan wel daarmede slechts ondergeschikte verschillen vertonen, invoert, doorvoert of uitvoert, verkoopt, te koop aanbiedt, aflevert, uitdeelt of in voorraad heeft, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste één jaar of geldboete van de vijfde categorie.
2Niet strafbaar is hij die enkele waren, onderdelen daarvan of merken als omschreven in het eerste lid in voorraad heeft uitsluitend voor eigen gebruik.
3Indien de schuldige van het plegen van het misdrijf, genoemd in het eerste lid, zijn beroep maakt of het plegen van dit misdrijf als bedrijf uitoefent, wordt hij gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vijfde categorie.
4 Indien door het plegen van het misdrijf, genoemd in het eerste lid, gemeen gevaar voor personen of goederen te duchten is, wordt de schuldige gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vijfde categorie.
Downstarmaandag 1 september 2014 @ 18:56
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:43 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Dan heb ik het er niet over, maar over deze wet. Sinds wanneer is dit zo?
Sinds wanneer het zo is geen idee,
maar het is toch algemeen bekend dat je geen namaak goederen mag importeren?

Hier wel wat extra info over te vinden:

http://www.belastingdiens(...)nagemaakte_artikelen
Schnitzelsmaandag 1 september 2014 @ 19:04
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 18:56 schreef Downstar het volgende:

[..]

Sinds wanneer het zo is geen idee,
maar het is toch algemeen bekend dat je geen namaak goederen mag importeren?

Hier wel wat extra info over te vinden:

http://www.belastingdiens(...)nagemaakte_artikelen
Prima, dan weet ik voldoende! Dacht al dat dit een recente wet was.
kikoooooomaandag 1 september 2014 @ 22:38
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 12:20 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Het mooie is dat ik zo'n autoradio gewoon thuis heb liggen. Maar mijn nieuwe auto Peugeot 206 airline 3 JBL edition heeft een fabrieksradio erin zonder deze aansluitingen. Doordat deze radio met de verschillende boxen, subwoofer, stuurbediening en cd wisselaar is verbonden schijnt het heel lastig te zijn om dit op een andere radio aan te sluiten.

Helaas op de CD wisselaar ook geen Aux aansluiting.

Maar ik begrijp dus dat een FM transmitter niet de kwaliteit geeft die ik zocht. Dat is wel jammer.

Iemand btw nog enig idee of China Post, Hong Kong post of Swiss post invloed heeft op de kans op onderschepping bij de douane? Ik wil voor mijn vriendin een tas bestellen die best een kans heeft onderschept te worden maar wil die kans als het kan zo veel mogelijk verkleinen.

Hoe leg ik via TradeManager contact met de verkoper op AliExpress?
Haal die wisselaar dan los en hang achter die wisselaar aansluiting een dension of een parrot of een andere aansluiting (er zit hoogstwaarschijnlijk gewoon een stekker achterin je radio). Die wisselaar heb je dan toch niet meer nodig.
ridseldinsdag 2 september 2014 @ 08:31
Kan je een dension of iets dergelijks vinden in China?
iScream.dinsdag 2 september 2014 @ 11:04
Wat was ook alweer die Post NL site waar je je chinese tracking nummers icm postcode kunt omzetten in 3S codes? :) Kon m niet in de OP vinden.
RobertNLdinsdag 2 september 2014 @ 11:39
http://parcels-uk.tntpost.com
ridseldinsdag 2 september 2014 @ 12:58
Mijn earson ook net binnen. Speelt echt wel prachtig voor dat geld.
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 13:45
quote:
Hoewel die niet altijd werkt, al een aantal keer gecheckt op het moment dat ik al een 3S via twitter had gekregen dat hij nog niet via die link te vinden was. Ik blijf dus maar even bij twitter :)
Skietdinsdag 2 september 2014 @ 13:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 13:45 schreef rene90 het volgende:

[..]

Hoewel die niet altijd werkt, al een aantal keer gecheckt op het moment dat ik al een 3S via twitter had gekregen dat hij nog niet via die link te vinden was. Ik blijf dus maar even bij twitter :)
Dat komt doordat de buitenlandse code dan nog niet aan je postcode en huisnummer is gekoppeld is geloof ik. Via die site werkt het dus alleen als hij al gekoppeld is in NL.
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 13:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 13:54 schreef Skiet het volgende:
n bij twitter
Dat komt doordat de buitenlandse code dan nog niet aan je postcode en huisnummer is gekoppeld is geloof ik. Via die site werkt het dus alleen als hij al gekoppeld is in NL.
Dus het moment dat hij al in het bezorgd traject zit eigenlijk? Want pas na de douane wordt hij gekoppeld aan je adres dacht ik.
Skietdinsdag 2 september 2014 @ 14:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 13:57 schreef rene90 het volgende:

[..]

Dus het moment dat hij al in het bezorgd traject zit eigenlijk? Want pas na de douane wordt hij gekoppeld aan je adres dacht ik.
Je pakket ligt nooit bij de Douane. Ik weet niet op welk moment de koppeling precies plaatsvindt, maar het lijkt erop dat het inderdaad is wanneer hij in het bezorgproces zit. Toen ik de 3S code deze week krijg stond er geen informatie bij. Gisteren stond er bij zending is onderweg. Vanmorgen zag ik dat hij vandaag bezorgd wordt. Dezelfde dag van ontvangst 3S code via twitter kon ik bij internationalparcels nog geen 3S code verkrijgen.
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 14:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:07 schreef Skiet het volgende:

[..]

Je pakket ligt nooit bij de Douane. Ik weet niet op welk moment de koppeling precies plaatsvindt, maar het lijkt erop dat het inderdaad is wanneer hij in het bezorgproces zit. Toen ik de 3S code deze week krijg stond er geen informatie bij. Gisteren stond er bij zending is onderweg. Vanmorgen zag ik dat hij vandaag bezorgd wordt. Dezelfde dag van ontvangst 3S code via twitter kon ik bij internationalparcels nog geen 3S code verkrijgen.
Douane / inklaring, net hoe je het noemt :+
JiePieWiedinsdag 2 september 2014 @ 14:15
Vraagje: een collega wil een telefoon kopen in China (Doogee DG550). Wat is beter: een 'bekende' shop zoals antelife, banggood, pandawill of een goed beoordeelde seller op Alixpress?
Skietdinsdag 2 september 2014 @ 14:20
Voordat iedereen de douane gaat bellen over de status van hun pakket :)
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:15 schreef JiePieWie het volgende:
Vraagje: een collega wil een telefoon kopen in China (Doogee DG550). Wat is beter: een 'bekende' shop zoals antelife, banggood, pandawill of een goed beoordeelde seller op Alixpress?
Beide heb je bescherming. Het hangt ook van de prijs af. Wanneer de prijs bij een bekende shop beter is dan zou ik hem sowieso daar kopen. Maar ook bij een bekende shop kan er vanalles mis gaan.
JiePieWiedinsdag 2 september 2014 @ 14:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:20 schreef Skiet het volgende:
Voordat iedereen de douane gaat bellen over de status van hun pakket :)

[..]

Beide heb je bescherming. Het hangt ook van de prijs af. Wanneer de prijs bij een bekende shop beter is dan zou ik hem sowieso daar kopen. Maar ook bij een bekende shop kan er vanalles mis gaan.
mwa, qua prijs praat je over enkele euros. Maar bij antelife bijv. krijgt ze er een 16Gb kaartje bij en 5% korting.
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 14:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:21 schreef JiePieWie het volgende:

[..]

mwa, qua prijs praat je over enkele euros. Maar bij antelife bijv. krijgt ze er een 16Gb kaartje bij en 5% korting.
Een 16GB china kaartje heb je weinig aan, en 5% korting heb je ook bij banggood met een coupon.
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 14:32
watches-watches-nbw0me7252-bl1-3.jpg

Deze onderweg trouwens, misschien een ander bandje op zetten maar de kast vind ik wel mooi en ik heb goede ervaringen met EYKI. 30 euro inc. verzenden via ali trouwens.
Eric_Cantonadinsdag 2 september 2014 @ 15:38
Ziet er zeker netjes uit inderdaad, maar ik ben niet zo'n fan van metalen banden.
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 15:38 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ziet er zeker netjes uit inderdaad, maar ik ben niet zo'n fan van metalen banden.
Ik ook niet eigenlijk, dus misschien wel even een andere band erop. Lijkt me dat dat wel moet kunnen.
Iemand91dinsdag 2 september 2014 @ 16:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 14:32 schreef rene90 het volgende:
[ afbeelding ]

Deze onderweg trouwens, misschien een ander bandje op zetten maar de kast vind ik wel mooi en ik heb goede ervaringen met EYKI. 30 euro inc. verzenden via ali trouwens.
Heb je ook een link?
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 16:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 16:04 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Heb je ook een link?
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 16:04 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Heb je ook een link?
Kortings actie is voorbij, maar dan weet je in ieder geval naar welk model je moet zoeken (check even dat model nummer in de specs, op die manier vind je via ali ook andere sellers). Ik kan wel even vragen aan die chick (heb haar op wechat) of jij hem ook voor 39,54 kan krijgen mocht je interesse hebben. DM dan maar even.

http://www.aliexpress.com(...)Wind/1587809208.html
Joene94dinsdag 2 september 2014 @ 16:10
Vandaag dat Waterproof boxje van Earson binnengekregen: wat een geluid komt daar uit voor dat geld! Bluetooth verbinden ging soepel en meteen aan de gang ermee. Prima bouwkwaliteit en het geluid weet een ruime woonkamer nog aardig te vullen. De bass mis je uiteraard soms een beetje maar ik vind hem lekker meekomen. Absoluut een aanrader!
http://www.banggood.com/W(...)Device-p-911696.html
Iemand91dinsdag 2 september 2014 @ 16:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 16:09 schreef rene90 het volgende:
Kortings actie is voorbij, maar dan weet je in ieder geval naar welk model je moet zoeken (check even dat model nummer in de specs, op die manier vind je via ali ook andere sellers). Ik kan wel even vragen aan die chick (heb haar op wechat) of jij hem ook voor 39,54 kan krijgen mocht je interesse hebben. DM dan maar even.

http://www.aliexpress.com(...)Wind/1587809208.html
Dat hoeft niet hoor. Was gewoon benieuwd hoe en wat.

Mooi horloge wel. Zelf ook zo'n mechanisch ding en het heeft toch wel wat; al die kleine tandwielen en bewegende dingen.
Zeker voor die prijs (die van mij was helemaal spotgoedkoop).

En het leukste is nog wel dat je geen batterijen nodig hebt; hier een la vol met horloges maar allemaal leeg.
Maar de mechanische loopt binnen enkele seconden weer . :D

[ Bericht 1% gewijzigd door Iemand91 op 02-09-2014 18:09:20 ]
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 17:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 16:13 schreef Iemand91 het volgende:
Mooi horloge wel. Zelf ook zo'n mechanisch ding en het heeft toch wel wat.
Dus elke keer als je hem om doet moet je hem weer instellen? Of als je hem een hele dag gedragen hebt kan hij 12 uur vooruit ofzo?
Iemand91dinsdag 2 september 2014 @ 18:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 17:36 schreef rene90 het volgende:
Dus elke keer als je hem om doet moet je hem weer instellen? Of als je hem een hele dag gedragen hebt kan hij 12 uur vooruit ofzo?
Ik draag tegenwoordig maar sporadisch horloges en de laatste keer dat ik 'm om had was 1 dag. Dus veel kan ik daar niet meer over zeggen.
Maar als je deze een hele dag gedragen hebt heb je wel kans dat die gewoon de nacht doorkomt.
monkeybraindinsdag 2 september 2014 @ 18:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 17:36 schreef rene90 het volgende:

[..]

Dus elke keer als je hem om doet moet je hem weer instellen? Of als je hem een hele dag gedragen hebt kan hij 12 uur vooruit ofzo?
Heeft rond de 30/40 uur reserve energie en normaal gesproken 0 tot 30 seconde afwijking per dag.
Mechanische horloges :9~
N22dinsdag 2 september 2014 @ 18:58
Ivery IS-1 binnen, 25-08 besteld :)
Zo maar even testen.

Eerste indruk: ^O^ Goede noise cancellation, pregnant aanwezige lage tonen, maar dat komt ook door de a) equalizer die ik heb b) de muziek waar ik naar luister.
Wat mij betreft goede aankoop, waardige vervanger van mijn oortjes die ik bij mijn Samsung galaxy S4 kreeg.
Pauze/play & gesprek aannemen/weigeren-knop doet het, maar wat dat schuifje hoort te doen ?
Als ik in dat schuifje naar beneden in t startscherm doe start spraakrecorder. Als ik tijdens het bellen het schuifje naar beneden doe beeindigd het gesprek. Als ik het schuifje naar beneden heb staan als ik ga bellen doet de microfoon het niet. Als ik het dan weer omhoog doe wordt het gesprek beëindigd.
Iemand enig idee?

[ Bericht 72% gewijzigd door N22 op 02-09-2014 19:24:14 ]
Tjadodinsdag 2 september 2014 @ 21:22
Linkje voor de Ivery IS-1? :)

De Xiaomi Powerbank 10400mAh is trouwens goedkoper op Aliexpress te vinden, rond de $13,- incl shipping geloof ik.
Sheepcidusdinsdag 2 september 2014 @ 21:26
Zijn die niet fake dan
rene90dinsdag 2 september 2014 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 21:22 schreef Tjado het volgende:
Linkje voor de Ivery IS-1? :)

De Xiaomi Powerbank 10400mAh is trouwens goedkoper op Aliexpress te vinden, rond de $13,- incl shipping geloof ik.
Die zijn allemaal fake, zelfs als ze zeggen dat hij echt is.
N22dinsdag 2 september 2014 @ 21:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 21:22 schreef Tjado het volgende:
Linkje voor de Ivery IS-1? :)
www.mp4nation.net/ivery-i(...)one-and-remote-black
Was vorige week echter in de aanbieding voor $7.xx geloof ik.

Die Xiaomi powerbanks die je noemt zullen wel fake zijn me dunkt, voor dat geld.
Tjadodinsdag 2 september 2014 @ 21:43
Thanks voor de link en de heads up! Zijn die van banggood wel echt?
shizdinsdag 2 september 2014 @ 21:51
Zoals ik al eerder aangaf, heb zelf de Ivery IS-1 van AliExpress, omdat ze daar sowieso goedkoper zijn dan op MP4Nation. ;) Verder wel aardig. Maar ik vind de ES800M toch een betere allround soundsignature hebben. De IS-1 neigt meer ES900i/CKDUN CK-700 (betekent: goede ronde bass, maar wel een tikje overheersend/blubberig en de mids/highs verdrukkend, voor dance/house wel leuk en alles, maar pop en rock klinken niet zo harmonieus als het imho zou moeten, kun je er wel EQs tegenaan gooien, maar de ES800M is dan weer vrij aardig en is prima gedoseerd op alle vlakken zonder in te hoeven grijpen of bij een ander genre de boel weer moeten EQen).
N22dinsdag 2 september 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 september 2014 21:51 schreef shiznuts het volgende:
Zoals ik al eerder aangaf, heb zelf de Ivery IS-1 van AliExpress, omdat ze daar sowieso goedkoper zijn dan op MP4Nation. ;) Verder wel aardig. Maar ik vind de ES800M toch een betere allround soundsignature hebben. De IS-1 neigt meer ES900i/CKDUN CK-700 (betekent: goede ronde bass, maar wel een tikje overheersend/blubberig en de mids/highs verdrukkend, voor dance/house wel leuk en alles, maar pop en rock klinken niet zo harmonieus als het imho zou moeten, kun je er wel EQs tegenaan gooien, maar de ES800M is dan weer vrij aardig en is prima gedoseerd op alle vlakken zonder in te hoeven grijpen of bij een ander genre de boel weer moeten EQen).
Maar de ES800M heeft geen remote ;)
Dat is ook precies de reden dat ik ze heb gekocht, voor mijn smartphone. Voor mijn Mp3speler heb ik de ES800M.
shizdinsdag 2 september 2014 @ 22:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 september 2014 22:37 schreef N22 het volgende:

[..]

Maar de ES800M heeft geen remote ;)
Dat is ook precies de reden dat ik ze heb gekocht, voor mijn smartphone. Voor mijn Mp3speler heb ik de ES800M.
TE-800i? http://www.tinydeal.com/a(...)nes12m-p-111068.html
Brammetjuh94dinsdag 2 september 2014 @ 23:21
Stomme Banggood plebs.

13 Aug daar een Minix X8-H besteld. Was in stock en zou snel worden dispatched. Shipping zou 7-10 dagen zijn.

Na 2 dagen hadden ze nog niets van PayPal afgeschreven, dus mail ik (want ik had expres tegoed erop gezet). Zeggen ze dat het nog maximaal 3-5 dagen kan duren, maar beloven direct erna het op te sturen. Dus ik zeg oke: Dan na 5 dagen natuurlijk gaat het geld er af. Krijg ik een mail: The item you ordered is out of stock. You can wait for 7-10 days or get a refund. Ik boos terugmailen dat ik mijn order al een week geleden heb geplaatst. De mail die ik terug krijg is: We hebben je item nog wel op stock. "We have arranged the dispatch." Nu 5 dagen later staat hij nog steeds op preparing. Nu de mail gestuurd dat ik erg verdrietig ben dat ze me zo voorliegen etc. Godverdomme.

Deze Banggood maakt mij zo sad D:
N22woensdag 3 september 2014 @ 09:01
quote:
Die hebben alleen een microfoon en geen remote toch ?
shizwoensdag 3 september 2014 @ 09:20
quote:
10s.gif Op woensdag 3 september 2014 09:01 schreef N22 het volgende:

[..]

Die hebben alleen een microfoon en geen remote toch ?
Je kunt op de mic drukken (dat stukje is ook meteen een knop). D.m.v. bepaalde sequences kun je dan verschillende knopdrukken simuleren. Niet dat ik daar ooit zelf gebruik van maak.
wootahHwoensdag 3 september 2014 @ 11:03
quote:
10s.gif Op woensdag 3 september 2014 09:01 schreef N22 het volgende:

[..]

Die hebben alleen een microfoon en geen remote toch ?
op die china webshopsites staat het nooit echt duidelijk. Echter op de awei site kun je de functies per model wel goed terugvinden.
JiePieWiewoensdag 3 september 2014 @ 13:33
Ik zag net dat ik nog $17,50 op mijn taobao account heb staan en wil daar dus de Fühlen MK950 voor kopen. Kreeg een leuke review in het review-topic :) Nu kom ik een paar dollar te kort om het te betalen dus wil ik wat bijstorten. Dat kan blijkbaar alleen nog maar met qiwi of webmoney. Is dat wel veilig? Welke van de 2 is de beste?

Mocht iemand trouwens nog een betere suggestie hebben van een muis+keyboard combo dan hou ik me altijd aanbevolen :)
tokko1woensdag 3 september 2014 @ 14:38
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 13:33 schreef JiePieWie het volgende:
Ik zag net dat ik nog $17,50 op mijn taobao account heb staan en wil daar dus de Fühlen MK950 voor kopen. Kreeg een leuke review in het review-topic :) Nu kom ik een paar dollar te kort om het te betalen dus wil ik wat bijstorten. Dat kan blijkbaar alleen nog maar met qiwi of webmoney. Is dat wel veilig? Welke van de 2 is de beste?

Mocht iemand trouwens nog een betere suggestie hebben van een muis+keyboard combo dan hou ik me altijd aanbevolen :)
Zeker een aandrader die muis+tobo.

Maar je kan als je ipv geld op je account van te voren zet bij het betalen "pay now" drukken. Daar zijn meer opties :)
shizwoensdag 3 september 2014 @ 14:41
Taobao account? Welke agent dan?
Bij MisterTao kun je eigenlijk ook je balans uppen door iets randoms te 'kopen'. Na de betaling zit je product nog altijd in je mandje en heb je credit in je balans om mee te doen wat je wil. Kun je gewoon je mandje legen en je andere order betalen. Wat ook mogelijk moet zijn als je gewoon moet betalen, zelfs al is het maar een paar dollar... Beetje vreemd dat dat niet wil met creditcard.
rene90woensdag 3 september 2014 @ 14:44
Deze komt er ook aan trouwens, volgende week in de verkoop:

http://ugoos.net/ugoos-brand/ugoos-ut3-16gb-rk3288

rk3288 tv box.
JiePieWiewoensdag 3 september 2014 @ 14:44
quote:
16s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:38 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Zeker een aandrader die muis+tobo.

Maar je kan als je ipv geld op je account van te voren zet bij het betalen "pay now" drukken. Daar zijn meer opties :)
Het gaat hier om MisterTao (was ik vergeten te zeggen) maar als ik geld wil bijstorten zie ik het volgende staan:
kcdMm9aN

geen creditcards meer lijkt wel..
tokko1woensdag 3 september 2014 @ 14:46
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:44 schreef JiePieWie het volgende:

[..]

Het gaat hier om MisterTao (was ik vergeten te zeggen) maar als ik geld wil bijstorten zie ik het volgende staan:
[ afbeelding ]

geen creditcards meer lijkt wel..
Ook geen "add money" doen, maar gewoon je item proberen te kopen en dan pay now.
Questularwoensdag 3 september 2014 @ 14:54
Wat is een gemiddelde leveringstijd als je iets bij MP4nation besteld? Vertrek over 2 weken op vakantie en wil het dan wel graag binnen hebben :)
rene90woensdag 3 september 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:54 schreef Questular het volgende:
Wat is een gemiddelde leveringstijd als je iets bij MP4nation besteld? Vertrek over 2 weken op vakantie en wil het dan wel graag binnen hebben :)
Red je niet.
Questularwoensdag 3 september 2014 @ 14:56
Jammer :) Zoek nog degelijke oortjes voor mn mp3 speler :)
JiePieWiewoensdag 3 september 2014 @ 15:02
quote:
16s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:46 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Ook geen "add money" doen, maar gewoon je item proberen te kopen en dan pay now.
Gaat het ook niet worden zie ik net...
KoTOOY1h
Zo te zien weigert mastercard de transactie omdat het bedrag te laag is... |:( Dus dan zou ik iets extra's moeten kopen om te kunnen bijstorten?!?

Aanvuling: net even een MK950 wat $21 kost in het mandje gezet en dan kan ik inderdaad wel extra bijstorten met mijn CC. <zucht> Eens even op Tmall/taobao gaan zoeken naar een Mk950 van $17.50..
tokko1woensdag 3 september 2014 @ 16:58
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:54 schreef rene90 het volgende:

[..]

Red je niet.
Red je wel met FedEx, dus als je eentje koopt waar gratis FedEx bij zit of een waar je zelf FedEx bij betaald kan het wel.
N22woensdag 3 september 2014 @ 20:44
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:54 schreef Questular het volgende:
Wat is een gemiddelde leveringstijd als je iets bij MP4nation besteld? Vertrek over 2 weken op vakantie en wil het dan wel graag binnen hebben :)
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:54 schreef rene90 het volgende:

[..]

Red je niet.
Mijn bestelling 25-08 besteld, gister (02-09) binnen.

Kan dus wel me dunkt :)
rene90woensdag 3 september 2014 @ 20:52
quote:
1s.gif Op woensdag 3 september 2014 20:44 schreef N22 het volgende:

[..]


[..]

Mijn bestelling 25-08 besteld, gister (02-09) binnen.

Kan dus wel me dunkt :)
dan moet je net mazzel hebben ja, maar in 99% van de gevallen red je het niet als je ook nog moet bestellen met de normale verzend methoden.
ajaxboywoensdag 3 september 2014 @ 21:35
Iemand deze wel eens besteld ? http://www.miniinthebox.c(...)cators_p1301065.html Goedkoper als banggood, dealextreme en chinabuye.
Jonmenwoensdag 3 september 2014 @ 22:04
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 21:35 schreef ajaxboy het volgende:
Iemand deze wel eens besteld ? http://www.miniinthebox.c(...)cators_p1301065.html Goedkoper als banggood, dealextreme en chinabuye.
Fakeeeeeeee
RobertNLwoensdag 3 september 2014 @ 22:19
quote:
1s.gif Op woensdag 3 september 2014 20:52 schreef rene90 het volgende:

[..]

dan moet je net mazzel hebben ja, maar in 99% van de gevallen red je het niet als je ook nog moet bestellen met de normale verzend methoden.
Gelukkig krijg je bij MP4 bij heel veel items free FedEx, dan haal je het 99% van de tijd makkelijk :P
Tjadowoensdag 3 september 2014 @ 22:26
Hoe herken je een echte Xiaomi powerbank? Is die van Banggood bijv. wel legit? Of zijn ze bij voorbaat ALLEMAAL fake?
tokko1woensdag 3 september 2014 @ 22:31
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 22:26 schreef Tjado het volgende:
Hoe herken je een echte Xiaomi powerbank? Is die van Banggood bijv. wel legit? Of zijn ze bij voorbaat ALLEMAAL fake?
Zoek zelf even volgende keer.. :{


En check de code die op de verpakking zit (wegkrassen en op de site die erbij staat checken).

(Tevens zijn de Powerbanks van Banggood en Eforchina over het algemeen van de userervaringen die ik heb gehoord gewoon legit :Y )
Tjadowoensdag 3 september 2014 @ 22:43
Thanks :) Ik kan natuurlijk wel vinden hoe je een echte van een neppe onderscheid, maar op de verkoop sites kunnen ze natuurlijk ook gewoon een foto van een echte gebruiken. De vraag was dus meer hoe weet je welke verkoper echte verkoopt ;)
shizwoensdag 3 september 2014 @ 22:44
Door niet te luisteren naar praatjes, maar naar ervaringen. En uiteindelijk als je 'em dus ontvangt...
Of zoals al honderd miljoen miljard keer door mij geopperd gewoon iets van xiaomi.tmall.com bestellen.
relativitywoensdag 3 september 2014 @ 23:01
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 14:44 schreef rene90 het volgende:
Deze komt er ook aan trouwens, volgende week in de verkoop:

http://ugoos.net/ugoos-brand/ugoos-ut3-16gb-rk3288

rk3288 tv box.
Zit er ook al een tijdje op te wachten. Hopelijk wordt het snel opgepakt door developers zodat er Ubuntu o.i.d. op gezet kan worden. Handig als htpc of nas :D
rene90woensdag 3 september 2014 @ 23:34
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 23:01 schreef relativity het volgende:

[..]

Zit er ook al een tijdje op te wachten. Hopelijk wordt het snel opgepakt door developers zodat er Ubuntu o.i.d. op gezet kan worden. Handig als htpc of nas :D
Gaat 100 dollar kosten trouwens, en dan nog wat shipping etc. erbij.
Schnitzelswoensdag 3 september 2014 @ 23:58
Ik heb een nieuw scherm nodig voor de HTC Sensation XL in het wit. Nu zit ik eBay af te struinen en vind ik best veel prijsverschil, van 10 tot 60 dollar. Beide verkopers hebben aangegeven dat deze perfect werkt voor mijn telefoon (foto opgestuurd)

Verwachten jullie hier enig verschil in beide artikelen? Ik wil het natuurlijk wel goedkoop, maar in de basis moet het natuurlijk wel gewoon goed zijn.

http://www.ebay.com/itm/-/390409821546?roken=cUgayN

http://www.ebay.com/itm/-/231028757674?roken=cUgayN
#ANONIEMdonderdag 4 september 2014 @ 00:56
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 23:58 schreef De-Hamster het volgende:
Ik heb een nieuw scherm nodig voor de HTC Sensation XL in het wit. Nu zit ik eBay af te struinen en vind ik best veel prijsverschil, van 10 tot 60 dollar. Beide verkopers hebben aangegeven dat deze perfect werkt voor mijn telefoon (foto opgestuurd)

Verwachten jullie hier enig verschil in beide artikelen? Ik wil het natuurlijk wel goedkoop, maar in de basis moet het natuurlijk wel gewoon goed zijn.

http://www.ebay.com/itm/-/390409821546?roken=cUgayN

http://www.ebay.com/itm/-/231028757674?roken=cUgayN
Kijk eens bij de negatieve feedback die beide verkopers zoal krijgen. Volgens mij zegt dat wel wat.
rene90donderdag 4 september 2014 @ 10:16
Banggood heeft wel weer leuke dingetjes:
SKU145988(1).JPG
SKU145993(1).JPG
$4,99

Zie hier voor meer:
http://www.banggood.com/buy/sign-wall-vintage.html
Questulardonderdag 4 september 2014 @ 10:42
quote:
1s.gif Op woensdag 3 september 2014 20:44 schreef N22 het volgende:

[..]

[..]

Mijn bestelling 25-08 besteld, gister (02-09) binnen.

Kan dus wel me dunkt :)
Via fex-ex? Want als ik dat wil doen dan betaal ik 16 dollar extra en dat is was veel voor een bestelling van 22,50 dollar
relativitydonderdag 4 september 2014 @ 11:46
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 23:34 schreef rene90 het volgende:

[..]

Gaat 100 dollar kosten trouwens, en dan nog wat shipping etc. erbij.
Dat is een acceptabele prijs :D
Gerlofmdonderdag 4 september 2014 @ 13:01
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:16 schreef rene90 het volgende:
Banggood heeft wel weer leuke dingetjes:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
$4,99

Zie hier voor meer:
http://www.banggood.com/buy/sign-wall-vintage.html
Leuk! ga er eens een paar kopen, goeie tip.

Zijn vaak al 8- 9 euro in de winkel hier
N22donderdag 4 september 2014 @ 15:14
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 10:42 schreef Questular het volgende:

[..]

Via fex-ex? Want als ik dat wil doen dan betaal ik 16 dollar extra en dat is was veel voor een bestelling van 22,50 dollar
Free shipping :)
Questulardonderdag 4 september 2014 @ 15:15
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 15:14 schreef N22 het volgende:

[..]

Free shipping :)
dan ga ik de gok gewoon eens wagen :) dank voor de info :)
Tosti-vreterdonderdag 4 september 2014 @ 15:25
Help, heb de CX-10 binnen. Vliegen lukt niet!

Wel snel binnen, 26-8 besteld!!

Je moet eerst je linkerpookje helemaal naar onder, dan de quadcopter aanzetten, dan transmitter aan, dan gas weer omhoog? Wie weet hoe dit moet?

(krijg de propellors dus helemaal niet draaiend)

Edit: solved! Batterijen in transmitter waren te leeg.

[ Bericht 10% gewijzigd door Tosti-vreter op 04-09-2014 16:24:29 ]
shizdonderdag 4 september 2014 @ 17:52
Alles braaf opladen inderdaad. Netjes aftrimmen, niet te fel omspringen met de inputs en you're good to go. :Y
Best een lachen ding. Na het trimmen (ongewenste neigingen wegtrimmen met groene pijlknopjes) echt fijne vliegeigenschappen. Beetje patroontjes vliegen, gecoördineerd yaw en bank gebruiken voor smooth turns.
Veel meer zit er niet echt bij, geen flips ofzo, maar voor de huiskamer wel geinig. Wel jammer dat de batterij vrij vlot leeg raakt. Na de knipperende lampjes moet je 'em ook snel 'binnenhalen' want dan is het al gauw uit met de peut.
Waffledonderdag 4 september 2014 @ 17:59
Rechter pookje indrukken en hij flipt toch?
relativitydonderdag 4 september 2014 @ 18:08
Iemand nog coupons voor buyincoins? :P
EugeneKrabsdonderdag 4 september 2014 @ 18:10
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 18:08 schreef relativity het volgende:
Iemand nog coupons voor buyincoins? :P
Alleen deze voor 2%: 2Dropper2014
of als je nog geen account hebt, recommender 'AnimeFan' voor 5% :P
rene90donderdag 4 september 2014 @ 18:22
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 18:10 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Alleen deze voor 2%: 2Dropper2014
of als je nog geen account hebt, recommender 'AnimeFan' voor 5% :P
Of als je wel een account hebt uitloggen, dan recommender intikken en vervolgens direct check out met paypal. Recommender kan je gebruiken die meerdere users hier in hun signature hebben staan, dan krijg jij 5% korting en de andere persoon van wie die recommender is krijgt de 5% :)
relativitydonderdag 4 september 2014 @ 18:39
Oke bedankt. Hoe gebruik ik eigenlijk die coins daar? Ik heb er namelijk best veel.
tokko1donderdag 4 september 2014 @ 18:42
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 18:39 schreef relativity het volgende:
Oke bedankt. Hoe gebruik ik eigenlijk die coins daar? Ik heb er namelijk best veel.
Bij normal checkout kan je invullen hoeveel coins je wilt gebruiken :) (om dan de rest af te rekenen met Paypal of de betaling helemaal te voltooien).
shizdonderdag 4 september 2014 @ 18:45
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 17:59 schreef Waffle het volgende:
Rechter pookje indrukken en hij flipt toch?
Ach so. Echt? Das normaal om mode 1/2 te switchen. Bij de grote WLToys type transmitter kun je natuurlijk de gevoeligheid in % aanpassen en heb je een schouderknop voor preset flips, die je dus in principe ook manual kunt doen, maar trickier is als de preset. Bij thuiskomst us kieke. :Y
relativitydonderdag 4 september 2014 @ 18:50
quote:
16s.gif Op donderdag 4 september 2014 18:42 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Bij normal checkout kan je invullen hoeveel coins je wilt gebruiken :) (om dan de rest af te rekenen met Paypal of de betaling helemaal te voltooien).
Bedankt :) was lastig te vinden :P
Dromerdonderdag 4 september 2014 @ 19:25
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 17:52 schreef shiznuts het volgende:
Wel jammer dat de batterij vrij vlot leeg raakt. Na de knipperende lampjes moet je 'em ook snel 'binnenhalen' want dan is het al gauw uit met de peut.
Hij is ook weer erg snel opgeladen vind ik. :)
Verder net zo onverwoestbaar als de Hubsan. Al heb ik met mijn skills wel extra rotorbladen nodig. :P
shizdonderdag 4 september 2014 @ 19:47
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 19:25 schreef Dromer het volgende:

[..]

Hij is ook weer erg snel opgeladen vind ik. :)
Verder net zo onverwoestbaar als de Hubsan. Al heb ik met mijn skills wel extra rotorbladen nodig. :P
Hij doet inderdaad flips en rolls. :P Dat krijg je als je geen gebruiksaanwijzing leest. O-)

Heel af en toe tijdens het skyracen een gordijn ingevlogen of een kast meegepakt, maar vliegt gewoon onverstoorbaar door (props verliest 'ie niet eens, dat vind ik zo nadelig aan die andere, mag je meteen spoorzoekertje spelen). :D Je hoeft 'em inderdaad maar een paar minuutjes te laden en dan kun je alweer losgaan, ja. :Y
Goddelijkerdonderdag 4 september 2014 @ 20:28
Iemand al ervaring met de Xiaomi Mi Router Mini? :)
Ben namelijk op zoek naar een nieuwe router.
Dus deze: http://detail.tmall.com/i(...)57&scene=taobao_shop
Iemand91donderdag 4 september 2014 @ 22:03
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 20:28 schreef Goddelijker het volgende:
Iemand al ervaring met de Xiaomi Mi Router Mini? :)
Ben namelijk op zoek naar een nieuwe router.
Dus deze: http://detail.tmall.com/i(...)57&scene=taobao_shop
Ik geloof dat iemand hier 'm wel wilde bestellen, of hij is van gedachten veranderd.

Werd er zelf wel enthousiast van toen dat ding aangekondigd werd (zie hier) maar zie er toch van af.

Hardware is mogelijk geschikt voor OpenWRT en/of DD-WRT; dat zou natuurlijk wel gaaf zijn.
Zeker als het door tweakers opgepakt wordt. Maar dat betwijfel ik.

Oh, en voor de mensen die Android TV stick e.d. zoeken; bekijk ook eens Fire TV van Amazon. Valt op Amazon.de te bestellen voor ¤99, maar als je Prime-member bent (je kunt dat een maand gratis uitproberen) dan betaal je maar ¤50. Moet je wel een dienst als Huifkar o.i.d. gebruiken want ze verzenden niet naar Nederland.
Valt ook XBMC op te zetten.

1396455264.jpeg
Goddelijkerdonderdag 4 september 2014 @ 22:23
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 22:03 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Ik geloof dat iemand hier 'm wel wilde bestellen, of hij is van gedachten veranderd.

Werd er zelf wel enthousiast van toen dat ding aangekondigd werd (zie hier) maar zie er toch van af.

Hardware is mogelijk geschikt voor OpenWRT en/of DD-WRT; dat zou natuurlijk wel gaaf zijn.
Zeker als het door tweakers opgepakt wordt. Maar dat betwijfel ik.

Oh, en voor de mensen die Android TV stick e.d. zoeken; bekijk ook eens Fire TV van Amazon. Valt op Amazon.de te bestellen voor ¤99, maar als je Prime-member bent (je kunt dat een maand gratis uitproberen) dan betaal je maar ¤50. Moet je wel een dienst als Huifkar o.i.d. gebruiken want ze verzenden niet naar Nederland.
Valt ook XBMC op te zetten.

[ afbeelding ]
Mag ik vragen waarom je er van af ziet?
Misschien toch maar bestellen om te proberen. :D
Iemand91donderdag 4 september 2014 @ 23:03
quote:
1s.gif Op donderdag 4 september 2014 22:23 schreef Goddelijker het volgende:
Mag ik vragen waarom je er van af ziet?
Misschien toch maar bestellen om te proberen. :D
- Heb de ballen verstand van Taobao/Tmall en moet me dus inlezen. Geen zin in. :O
- Adviesprijs is dan wel ¤15, maar hier op de stoep krijgen is duurder.
- Chinese taal / OS wat mij mogelijk tegenstaat.
- Geen 802.11ac-apparatuur (op telefoon na). Mijn laptop kan alleen 802.11ac-krijgen met USB-dongle (wat ik niet wil) want laptop wil geen 802.11ac-netwerkkaart accepteren (en niet genoeg antennes in laptop voor 802.11ac).
- Hoog gadget-gehalte maar al met al bestel ik het toch maar niet.
Goddelijkerdonderdag 4 september 2014 @ 23:15
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:03 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

- Heb de ballen verstand van Taobao/Tmall en moet me dus inlezen. Geen zin in. :O
- Adviesprijs is dan wel ¤15, maar hier op de stoep krijgen is duurder.
- Chinese taal / OS wat mij mogelijk tegenstaat.
- Geen 802.11ac-apparatuur (op telefoon na). Mijn laptop kan alleen 802.11ac-krijgen met USB-dongle (wat ik niet wil) want laptop wil geen 802.11ac-netwerkkaart accepteren (en niet genoeg antennes in laptop voor 802.11ac).
- Hoog gadget-gehalte maar al met al bestel ik het toch maar niet.
Ik moet nog even uitzoeken of er ook iets Engelstalig op staat, of dat het echt alleen chinees is.
Tevens zoek ik een vervanger voor de router die ik nu heb, die af en toe 'vastloopt'.
Iemand91donderdag 4 september 2014 @ 23:20
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:15 schreef Goddelijker het volgende:
Ik moet nog even uitzoeken of er ook iets Engelstalig op staat, of dat het echt alleen chinees is.
Tevens zoek ik een vervanger voor de router die ik nu heb, die af en toe 'vastloopt'.
Ach, anders Google Translate erbij pakken. :P

Ding zou voor mij puur een access-point worden. Huidige router vervangen was voor mij geen optie; want deze Xiaomi heeft maar 2 netwerkpoorten; en netwerkpoorten hebben wij hier nooit genoeg van. :@
Goddelijkerdonderdag 4 september 2014 @ 23:23
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:20 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Ach, anders Google Translate erbij pakken. :P

Ding zou voor mij puur een access-point worden. Huidige router vervangen was voor mij geen optie; want deze Xiaomi heeft maar 2 netwerkpoorten; en netwerkpoorten hebben wij hier nooit genoeg van. :@
Ik gebruik 1 netwerkpoort (soms).
Voor de rest 6-8 losse apparaten op Wi-Fi (niet altijd tegelijk natuurlijk), maar mijn huidige heeft soms dat hij vastloopt en wegvalt. Als je hem weer herstart of opnieuw verbinding maakt, doet hij het weer.
Maar ik ga niet klooien met GT, Engels is prima.
Iemand91donderdag 4 september 2014 @ 23:27
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:23 schreef Goddelijker het volgende:
Ik gebruik 1 netwerkpoort (soms).
Voor de rest 6-8 losse apparaten op Wi-Fi (niet altijd tegelijk natuurlijk), maar mijn huidige heeft soms dat hij vastloopt en wegvalt. Als je hem weer herstart of opnieuw verbinding maakt, doet hij het weer.
Klinkt herkenbaar inderdaad. Mogelijk hier ook een keer een nieuwe 802.11ac-router.
quote:
Maar ik ga niet klooien met GT, Engels is prima.
Ik bedoelde dan ook Google Translate als er alleen Chinees op zou staan. ;)
Goddelijkerdonderdag 4 september 2014 @ 23:28
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:27 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Klinkt herkenbaar inderdaad. Mogelijk hier ook een keer een nieuwe 802.11ac-router.

[..]

Ik bedoelde dan ook Google Translate als er alleen Chinees op zou staan. ;)
Maar hij zou uitkomen op ongeveer 30 dollar, incl. verzending naar NL. :)
Al hebben ze in China ook hele mooie Tenda's en TP-links (waarvan ze de laatste ook in NL hebben).
shizdonderdag 4 september 2014 @ 23:53
Uit de OP:
quote:
SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
Ff een heads-up.
neo2000vrijdag 5 september 2014 @ 10:44
Even dit topic niet gevolgd. Geprobeerd bij te lezen en gawd.. Die steeds terugkerende discussie over Xiaomi powerbanks. Heel simpel hoe het werkt, het beste advies wat je hier over kan krijgen. Echt. Komtie:

Ga naar funda. Typ bij Locatie je stad/dorp en je wijk/straat in. Klik op een huis wat qua uiterlijk/grootte in de buurt ligt bij hoe je nou woont. Komt overeen? Mooi. Kijk naar de prijs die ze er voor vragen. Onthou dit bedrag. Is dit bedrag hoger of lager dan het verschil tussen een Xiaomi powerbank vanaf de officiele Xiaomi site of een 3rd party site? Vast hoger. Zo ja, koop je een powerbank bij de officiële site. Welke is dat? Nou, kijk maar eens bij de posts van Shiznuts, die heeft het inmiddels al 1000000 keer genoemd. Maar, omdat ik niet de kwaadste ben: xiaomi.tmall.com

Koop je alsnog een powerbank bij een 3rd party site? Mooi, ben je een paar euro goedkoper uit. Nadeel: als ie fake blijkt, dan ben je allicht het bedrag kwijt dat je eerder gevonden hebt bij de Funda site, want mogelijk fikt heel je huis af. Of nog leuker, dat van je ouders. Vinden ze vast tof. Omdat jij 5 euro wilde besparen. ^O^ w/
rene90vrijdag 5 september 2014 @ 10:58
quote:
8s.gif Op vrijdag 5 september 2014 10:44 schreef neo2000 het volgende:
Even dit topic niet gevolgd. Geprobeerd bij te lezen en gawd.. Die steeds terugkerende discussie over Xiaomi powerbanks. Heel simpel hoe het werkt, het beste advies wat je hier over kan krijgen. Echt. Komtie:

Ga naar funda. Typ bij Locatie je stad/dorp en je wijk/straat in. Klik op een huis wat qua uiterlijk/grootte in de buurt ligt bij hoe je nou woont. Komt overeen? Mooi. Kijk naar de prijs die ze er voor vragen. Onthou dit bedrag. Is dit bedrag hoger of lager dan het verschil tussen een Xiaomi powerbank vanaf de officiele Xiaomi site of een 3rd party site? Vast hoger. Zo ja, koop je een powerbank bij de officiële site. Welke is dat? Nou, kijk maar eens bij de posts van Shiznuts, die heeft het inmiddels al 1000000 keer genoemd. Maar, omdat ik niet de kwaadste ben: xiaomi.tmall.com

Koop je alsnog een powerbank bij een 3rd party site? Mooi, ben je een paar euro goedkoper uit. Nadeel: als ie fake blijkt, dan ben je allicht het bedrag kwijt dat je eerder gevonden hebt bij de Funda site, want mogelijk fikt heel je huis af. Of nog leuker, dat van je ouders. Vinden ze vast tof. Omdat jij 5 euro wilde besparen. ^O^ w/
Jij bent hier degene die de discussie weer aanhaalt :')
neo2000vrijdag 5 september 2014 @ 12:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 10:58 schreef rene90 het volgende:

[..]

Jij bent hier degene die de discussie weer aanhaalt :')
Mjah, het komt de laatste 3/4/5 topics alweer aan de lopende band terug, dus ik zal zeker niet de laatste zijn. Volgende keer gewoon mijn post linken of eentje van Shiz als iemand er naar vraagt. :')

Ik kan er gewoon niet zo bij met mijn verstand, een paar euro willen besparen en een potentiële brandbom in je huis halen. Alsof een huis zo cheap is. :')
rene90vrijdag 5 september 2014 @ 12:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 september 2014 12:14 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Mjah, het komt de laatste 3/4/5 topics alweer aan de lopende band terug, dus ik zal zeker niet de laatste zijn. Volgende keer gewoon mijn post linken of eentje van Shiz als iemand er naar vraagt. :')

Ik kan er gewoon niet zo bij met mijn verstand, een paar euro willen besparen en een potentiële brandbom in je huis halen. Alsof een huis zo cheap is. :')
Simpel...tmall is niet makkelijk (CC + agent), en als je het via banggood gewoon binnen kan halen en met paypal kan betalen + snel in huis met NL direct mail waarom niet.
Goddelijkervrijdag 5 september 2014 @ 12:21
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:27 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Klinkt herkenbaar inderdaad. Mogelijk hier ook een keer een nieuwe 802.11ac-router.

[..]

Ik bedoelde dan ook Google Translate als er alleen Chinees op zou staan. ;)
Er staat inderdaad een Chinees menu op, dus dan zoek ik nog wel even verder.
shizvrijdag 5 september 2014 @ 12:24
Nou ja, of die fake dingen al in de fik zijn gevlogen weet ik niet. Maar je wilt natuurlijk wel in huis halen wat je denkt te bestellen. En dan moet je niet zomaar een shop op hun mooie blauwe ogen geloven, dan moet je je inlezen en kijken wat de ervaringen zoal waren. Of als dat te veel gedoe is, ga voor 100% zekerheid en bestel de boel uit de Xiaomi-store op Tmall. 'Clearblue; dan weet je het zeker' immers. :Y Met silicon cover was ik geloof ik iets van 26 USD kwijt ofzo? Nou, da's ook niet bepaald een tweede hypotheek voor wat gemoedsrust en zekerheid, imho. Maar goed, dat moet iedereen zelf weten. Mijne ga ik i.i.g. niet hoeven openhalen en alles om het te checken. :P
ridselvrijdag 5 september 2014 @ 12:41
Kan die site van http://xiaomi.tmall.com/ ook in het engels geraken of zo?
Goddelijkervrijdag 5 september 2014 @ 12:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 12:41 schreef ridsel het volgende:
Kan die site van http://xiaomi.tmall.com/ ook in het engels geraken of zo?
Google Translate.
shizvrijdag 5 september 2014 @ 12:48
Structuur is gelukkig universeel, dus gebruik eigenlijk nooit Google Translate. :P Ik begrijp het wel.
KdwPPrvrijdag 5 september 2014 @ 13:26
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 17:52 schreef shiznuts het volgende:
Alles braaf opladen inderdaad. Netjes aftrimmen, niet te fel omspringen met de inputs en you're good to go. :Y
Best een lachen ding. Na het trimmen (ongewenste neigingen wegtrimmen met groene pijlknopjes) echt fijne vliegeigenschappen. Beetje patroontjes vliegen, gecoördineerd yaw en bank gebruiken voor smooth turns.
Veel meer zit er niet echt bij, geen flips ofzo, maar voor de huiskamer wel geinig. Wel jammer dat de batterij vrij vlot leeg raakt. Na de knipperende lampjes moet je 'em ook snel 'binnenhalen' want dan is het al gauw uit met de peut.
Geen flips? Druk je rechter stick maar is en stuur naar voor, achter, links of rechts :)
Shefkeevrijdag 5 september 2014 @ 13:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 september 2014 12:14 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Mjah, het komt de laatste 3/4/5 topics alweer aan de lopende band terug, dus ik zal zeker niet de laatste zijn. Volgende keer gewoon mijn post linken of eentje van Shiz als iemand er naar vraagt. :')

Ik kan er gewoon niet zo bij met mijn verstand, een paar euro willen besparen en een potentiële brandbom in je huis halen. Alsof een huis zo cheap is. :')
Want een echte is natuurlijk geen potentiële brandbom, zoals een IPhone dat natuurlijk ook niet is of een ander hoogwaardig product.
neo2000vrijdag 5 september 2014 @ 13:31
quote:
10s.gif Op vrijdag 5 september 2014 12:24 schreef shiznuts het volgende:
Nou ja, of die fake dingen al in de fik zijn gevlogen weet ik niet. Maar je wilt natuurlijk wel in huis halen wat je denkt te bestellen. En dan moet je niet zomaar een shop op hun mooie blauwe ogen geloven, dan moet je je inlezen en kijken wat de ervaringen zoal waren. Of als dat te veel gedoe is, ga voor 100% zekerheid en bestel de boel uit de Xiaomi-store op Tmall. 'Clearblue; dan weet je het zeker' immers. :Y Met silicon cover was ik geloof ik iets van 26 USD kwijt ofzo? Nou, da's ook niet bepaald een tweede hypotheek voor wat gemoedsrust en zekerheid, imho. Maar goed, dat moet iedereen zelf weten. Mijne ga ik i.i.g. niet hoeven openhalen en alles om het te checken. :P
Well.. GC / [Chinese Webshops] Topic #315 Waar nodig hulpt nodig neeft
:P

Mijn "je huis fikt af" argument is uiteraard niet zomaar uit de lucht gegrepen. :P
Gunnyvrijdag 5 september 2014 @ 13:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 september 2014 13:31 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Well.. GC / [Chinese Webshops] Topic #315 Waar nodig hulpt nodig neeft
:P

Mijn "je huis fikt af" argument is uiteraard niet zomaar uit de lucht gegrepen. :P
Waar was je toen het hier 7 topic's lang, praktisch alleen over de SJ4000 ging? :+
neo2000vrijdag 5 september 2014 @ 13:47
Mjah, toen besloten maar even miet te reageren, lol. Dat ging iig nog over spul uit china, en niet over vragen die om de zoveel posts opnieuw gesteld worden.
Overigens, voor mensen van het kaliber livin on the edge, in het topic uit mijn vorige linkje worden wat webshops genoemd die gegarandeerd fakes leveren. En al levert een 3rd party shop een tijdje genuine spul, geen enkele garantie dat ze niet opeens van supplier switchen om ff snel wat te verdienen.

Ik heb eens een fiio f6 ampje open moeten breken van dx omdat deze ook mogelijk fake was. Bleek uiteindelijk wel echt, maar is dus helemaal gaar nu vanwege het open breken. Bespaar je die ellende allemaal en geef gewoon wat meer uit. My 2cents.
cb2013vrijdag 5 september 2014 @ 14:56
Soms zie je nog weleens van die leuke cadeautips. Heeft iemand ideeën van die leuke dingen uit china.
igi0nvrijdag 5 september 2014 @ 15:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 14:56 schreef cb2013 het volgende:
Soms zie je nog weleens van die leuke cadeautips. Heeft iemand ideeën van die leuke dingen uit china.
Hier even koekeloeren -> http://www.china-gadgets.de
Staan soms hele toffe/gekke dingen tussen :)
cb2013vrijdag 5 september 2014 @ 15:27
brueste-seifenspender.jpg
LMAO
Tjackavrijdag 5 september 2014 @ 17:17
http://www.banggood.com/P(...)-reviews-p27078.html

kan je dit ook echt per promile zien? :D
G-NiLESvrijdag 5 september 2014 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 15:27 schreef cb2013 het volgende:
[ afbeelding ]
LMAO
Die blurr vooral.
Rechts wel links niet :P


Ninja edit: oh wacht, links ook maar heel klein
KilgoreTroutvrijdag 5 september 2014 @ 17:33
quote:
99s.gif Op vrijdag 5 september 2014 17:17 schreef Tjacka het volgende:
http://www.banggood.com/P(...)-reviews-p27078.html

kan je dit ook echt per promile zien? :D
Ja, maar bijna alles heeft 100% 5 sterren dus het is zeldzaam dat je het ziet
Tjackavrijdag 5 september 2014 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 17:33 schreef KilgoreTrout het volgende:

[..]

Ja, maar bijna alles heeft 100% 5 sterren dus het is zeldzaam dat je het ziet
hoe bedoel je dat?
Ballsofsteelvrijdag 5 september 2014 @ 17:53
Kwam wat leuks tegen op DX: de tommy smartwatch.

SPOILER
sku_339232_101.jpg
Ziet eruit als een pebble kloon, en er zouden allerlei apps voor beschikbaar moeten komen. Ik kan alleen niks vinden over 'WeLoop', en er is ook nog geen app in de play store...

Ik ben momenteel in het bezit van een cookoo, maar ik zou toch wel wat meer smart in mijn watch willen hebben. Dus opzich wel interessant voor 50,-
Tosti-vretervrijdag 5 september 2014 @ 18:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 15:27 schreef cb2013 het volgende:
[ afbeelding ]
LMAO
WAAAAAR te koop?

Edit: gevonden, http://goo.gl/mQceac

[ Bericht 11% gewijzigd door Tosti-vreter op 05-09-2014 18:08:47 ]
neo2000vrijdag 5 september 2014 @ 20:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 september 2014 13:30 schreef Shefkee het volgende:

[..]

Want een echte is natuurlijk geen potentiële brandbom, zoals een IPhone dat natuurlijk ook niet is of een ander hoogwaardig product.
Nou ja, daar gaan geen waarschuwingen voor uit dat ie potentieel in brand vliegt. En moet aan allerlei standaarden voldoen. Waar bedrijfjes uit China zich niet zo aan houden en zo. Klein voorbeeldje:

http://en.wikipedia.org/wiki/CE_marking

Komt bij: een bedrijf als Xiaomi is inmiddels best groot, brengt aardig wat telefoons uit en zo. Gaat stiekum aan een beetje de kant op van Huawei. Die zullen niet opeens shotty, slechte kwaliteit gaan leveren die onveilig is en hun inmiddels goeie naam te grabbel gooien.

Maar neem het niet van mij aan hoor. Ik bestel nog niet zo lang uit China dus heb geen idee waar ik over praat. 8-)
Metalfreakvrijdag 5 september 2014 @ 21:12
quote:
8s.gif Op vrijdag 5 september 2014 20:30 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Nou ja, daar gaan geen waarschuwingen voor uit dat ie potentieel in brand vliegt. En moet aan allerlei standaarden voldoen. Waar bedrijfjes uit China zich niet zo aan houden en zo. Klein voorbeeldje:

http://en.wikipedia.org/wiki/CE_marking

Komt bij: een bedrijf als Xiaomi is inmiddels best groot, brengt aardig wat telefoons uit en zo. Gaat stiekum aan een beetje de kant op van Huawei. Die zullen niet opeens shotty, slechte kwaliteit gaan leveren die onveilig is en hun inmiddels goeie naam te grabbel gooien.

Maar neem het niet van mij aan hoor. Ik bestel nog niet zo lang uit China dus heb geen idee waar ik over praat. 8-)
Ja, want Apple maakt ook alleen maar veilige adapters:
https://www.apple.com/nl/support/usbadapter-european/

:X
RobertNLvrijdag 5 september 2014 @ 21:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 12:48 schreef shiznuts het volgende:
Structuur is gelukkig universeel, dus gebruik eigenlijk nooit Google Translate. :P Ik begrijp het wel.
En de rest doe je gewoon uitbesteden :D.
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 september 2014 17:53 schreef Ballsofsteel het volgende:
Kwam wat leuks tegen op DX: de tommy smartwatch.

SPOILER
Ziet eruit als een pebble kloon, en er zouden allerlei apps voor beschikbaar moeten komen. Ik kan alleen niks vinden over 'WeLoop', en er is ook nog geen app in de play store...

Ik ben momenteel in het bezit van een cookoo, maar ik zou toch wel wat meer smart in mijn watch willen hebben. Dus opzich wel interessant voor 50,-
Ja, Pebble kloon. Die app ook in dat filmpje :+ bijna 1 op 1.

Heb al even gevraagd of ik dat ding niet kan reviewen :D.
quote:
8s.gif Op vrijdag 5 september 2014 20:30 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Nou ja, daar gaan geen waarschuwingen voor uit dat ie potentieel in brand vliegt. En moet aan allerlei standaarden voldoen. Waar bedrijfjes uit China zich niet zo aan houden en zo. Klein voorbeeldje:

http://en.wikipedia.org/wiki/CE_marking

Komt bij: een bedrijf als Xiaomi is inmiddels best groot, brengt aardig wat telefoons uit en zo. Gaat stiekum aan een beetje de kant op van Huawei. Die zullen niet opeens shotty, slechte kwaliteit gaan leveren die onveilig is en hun inmiddels goeie naam te grabbel gooien.

Maar neem het niet van mij aan hoor. Ik bestel nog niet zo lang uit China dus heb geen idee waar ik over praat. 8-)
CE is zelf certificatie dus of je daar alles mee opschiet :P. Leuk dat het bedrijf dat de adapter leverde moet betalen nadat je huis is afgebrand :+.
Maar eens, goed spul bestellen waar van je zeker bent dat het echt is is altijd aan te raden.
Overigens durf ik de Xiaomi wel aan, genoeg info om te checken op fakes (en openmaken is ook niet zo'n probleem voor mij althans).

Wellicht moet iemand maar eens een post maken over die Xiaomi dingen kunnen we iedereen daarheen verwijzen :D

__

Laatste Taobao-aankoop:
http://detail.taobao.com/(...)791635107&force=true

Viel helaas iets duurder uit als verwacht. Maar toch maar door laten gaan gezien het de vorige keer goed bevalen is. Als ze binnen zijn laat ik wel even weten hoe/wat (ook de totale kosten), secondpay nog niet doorgevoerd.

QcF6YQvm.jpg
RQn10KYm.jpg
SPOILER
bAkcPs3m.jpgteS4uslm.jpgzKu4XjLm.jpg
neo2000vrijdag 5 september 2014 @ 21:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 21:12 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Ja, want Apple maakt ook alleen maar veilige adapters:
https://www.apple.com/nl/support/usbadapter-european/

:X
OK, goed voorbeeld waarmee je exact mijn punt nog eens ondersteept.

Ja, Apple heeft een terugroepactie gedaan. Omdat er issues gemeld werden met de kwaliteit. Heeft APple schijnbaar onderzocht, ontdekt dat er iets niet veilig is aan de laders en een omwisselactie gedaan.

Nu fikt bij iemand een neppe Xiami charger door, vanwege slechte soldering. (zie plaatjes uit mijn eerste linkje, ziet er wel gezellig uit) Terugroepactie? Chau Li Hung die dat ding in elkaar gesoldeerd heeft aan de lopende band in de garage van z'n oom, met als doel het ding er zo veel mogelijk uit te laten zien als een originele Xiaomi charger, gaat dat niet organiseren lijkt mij.
rene90vrijdag 5 september 2014 @ 22:48
Dus....even wat anders. Ik heb deze besteld, 24 dollar nog iets en hopelijk een redelijke kwaliteit. De JAKEMY JM-6102
41bHk7-onCL.jpg
RobertNLvrijdag 5 september 2014 @ 23:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 22:48 schreef rene90 het volgende:
Dus....even wat anders. Ik heb deze besteld, 24 dollar nog iets en hopelijk een redelijke kwaliteit. De JAKEMY JM-6102
[ afbeelding ]
Dat soort huis-thuis-en-keuken setjes koop ik vaak bij de Aldi/Lidl, kwaliteit is vaak best goed te doen.

[ Bericht 0% gewijzigd door RobertNL op 05-09-2014 23:13:34 ]
rene90vrijdag 5 september 2014 @ 23:06
I
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 23:03 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Dat soort huis-thuis-en-keuken zetjes koop ik vaak bij de Aldi/Lidl, kwaliteit is vaak best goed te doen.
Ik had toevallig afgelopen week in de aldi / lidl rond gekeken maar kon niks vinden helaas.
shizvrijdag 5 september 2014 @ 23:21
Wilde net zeggen. Ligt overal in de supermarkten hier zulk spul, Hofer, Lidl, Penny, Zielpunkt... :Y en ook spotgoedkoop, vaak rond de 6.99-14.99 voor zoiets.
monkeybrainzaterdag 6 september 2014 @ 12:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 23:06 schreef rene90 het volgende:
I

[..]

Ik had toevallig afgelopen week in de aldi / lidl rond gekeken maar kon niks vinden helaas.
Ik verwacht het ergste. Bitjes van enorm zacht metaal, handvat stinkt en slecht afgewerkt.
Action heeft een mooi assortiment aan gereedschap. Redelijk tot goede kwaliteit, voor de prijs zeker niet verkeerd.

Voor 50 euro koop je daar een mooie kist vol standaard gereedschap, inclusief kist :P
rene90zaterdag 6 september 2014 @ 12:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 12:17 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Ik verwacht het ergste. Bitjes van enorm zacht metaal, handvat stinkt en slecht afgewerkt.
Action heeft een mooi assortiment aan gereedschap. Redelijk tot goede kwaliteit, voor de prijs zeker niet verkeerd.

Voor 50 euro koop je daar een mooie kist vol standaard gereedschap, inclusief kist :P
We gaan het wel merken :+
davedavyzaterdag 6 september 2014 @ 15:11
quote:
Unpaid Item Policy

Committing to buying items and not paying for them will eventually have negative effects on your account. We highly advice you to pay for an item once you have gone through the Buy Now process.

You will have a 20 day period to do so.

Excessive unpaid item cases will result in a range of consequences, including limits or loss of buying privileges, suspension or termination of your account.

Hmm ik deed wel vaker producten op Aliexpress op deze manier vast zetten op mijn account, toch maar niet meer doen :P
neo2000zaterdag 6 september 2014 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 12:17 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Ik verwacht het ergste. Bitjes van enorm zacht metaal, handvat stinkt en slecht afgewerkt.
Ook wel: pisbakken staal in de volksmond. :P
l0lownkillzaterdag 6 september 2014 @ 16:56
Haha, check deze dan; http://www.banggood.com/W(...)iix&utm_content=Aldo
tokko1zaterdag 6 september 2014 @ 21:33
vYlyfBa.png
Een review van mijn laatste aankoop op het koptelefoongebied.. de Brainwavz R3 Dual Dynamic driver koptelefoon. Mijn eerste dual-driver koptelefoons, en het valt niet tegen! Ik had niet z’n haast met deze dus heb hem gewoon via de normale post laten bezorgen ipv voor FedEx oid te kiezen. Hij wordt weer geleverd in een stevige doos met daarin de ‘fancy’ verpakking.

ndo7GQx.png

3yxG2KY.png
De R3’s overall uitstraling is niets meer en niets minder dan kwaliteit. Alle details zijn goed uitgewerkt en het lijkt alsof overall over nagedacht is. De oortjes zelf bestaan uit een aluminium behuizing die erg groot uitziet, maar in praktijk valt dit wel mee.
De kabel zit met je telefoon verbonden door en semi-flexible plug die onder een hoek van 45° graden. De gebruikte kabel is van het slag, dik, dikker dikst. Ietwat overdreven voor mij maar ik kan me voorstellen dat je deze bijna niet kapot krijgt, wat wel wenselijk is met wat meer high-end koptelefoons. Alle overige verbindingen, onder andere de splitsing en earphone connector zijn van hetzelfde flexibele materiaal gemaakt en geven de R3 een kwalitatief hoge uitstraling zonder dat het overdone is (zoals bij enkele andere Brainwavz). Op de foto hieronder kan je zien wat het verschil van een singel-driver S1 (links) en de dual-driver R3 (rechts) is.

hLctbPY.png

De koptelefoon is bedoeld als een over-ear koptelefoon, dus dat de kabel vanuit de oortelefoon langs de voorkant van je oor en dan boven je oor langs naar achteren loopt. Dit is iets wat ik bij sommige koptelefoons echt kan waarderen in gebruiksgemak (het blijven zitten tijdens gebruik). Bij de R3 viel het comfort ‘over-ear’ een beetje tegen. Of het nou is doordat de R3 relatief groot is of de kabel te stevig is.. het zit gewoon niet heel lekker over-ear. Toen ben ik weer terug gewisseld naar het ouderwetse dragen, met de kabel gewoon naar beden. Dit in combinatie met de bijgeleverde Comply oordopjes zorgt voor een super draaggemak en ze blijven ook echt prima zitten ondanks de grote vorm en het gewicht.
Qua accessoires is de Brainwavz net als de eerder gereviewde S1 en S5 meer dan compleet. Bijgeleverde earbuds zorgt dat hij bij iedereen perfect past. Daarnaast zit er weer een garantiepapiertje bij (24 maanden, 2 jaar dus), een 3,5mm naar 6.5mm (versterker/stereo jack) verloopstukje en het mooi stevige hoesje waar ik eerder dit over schreef:
quote:
Best wel een 'uitzonderlijk' hoesje qua dat hij echt überstevig is. Ik vermoed dat juist doordat hij zo stevig moet zijn ook een beetje lomp is geworden. Maar als je je oortjes dag in dag uit in je tas of iets dergelijks meedraagt is een beetje bescherming nooit weg. Het hoesje bied plaats voor de koptelefoon zelf en daarnaast nog wat accessoires. Als je de koptelefoon zelf in het hoofdvak doet dus gewoon los in het hoesje heb je nog twee vakjes voor de accessoires. Nu heb ik daar extra oordopjes in zitten (meegeleverde Comply-Foam en extra setje van de M size die ik lekker vind) en aan de andere kant de meegeleverde 1/4" adapter plug en een garantiepapiertje dat er standaard bijgeleverd wordt. Zoals ik al zei is het hoesje een beetje aan de grote kant, hij meet ongeveer 8 x 6 x 3.5 cm (BxHxD).

GM2uUqj.png
seousxc.png
De Brainwavz R3 geven net als bijna alle andere Brainwavz koptelefoons een uitstekende bang voor buck audiokwaliteit.
Het hebben van twee drivers betekend niet meteen twee keer zo veel volume en/of twee keer zo goed geluid. Het hebben van twee drivers is zelfs best een tricky iets op het gebied van koptelefoons. De aansturing van de twee losse speakers per oortje moet precies goed afgestemd zijn en het geluid van de speakers moet gelijktijdig en goed ‘gemend’ bij je oor aankomen. Bij de R3 is dit doormiddel van de zogenaamde “Blending chamber” gedaan, de ruimte tussen de twee speakers die aansluit op het geluidskanaal. Een van de twee speakers is voor de bas en mid-tonen en de andere speaker is voor de hogere tonen.
Dit levert een geluidskarakterestiek af met gedetailleerde hoge en midden tonen met een duidelijke maar niet overweldigende bas. Overall een breed en gedetailleerde geluidsoutput.

AnGoWMD.png

Mits je de geode earplugs combineert met de R3 sluit deze omgevingsgeluid bijna volledig af. Top als dit je doel is maar kijk uit met het gebruik van koptelefoons in bijvoorbeeld het verkeer! Het kiezen van de juiste earplugs moet je op gevoel doen, bij de R3 wordt een heel assortiment aan verschillende soorten en maten earplugs bijgeleverd dus er moet altijd wel iets voor jou tussen zitten.

0H2pEKw.png

nUmz8SK.png
Overall is de Brainwavz R3 alles wat je van een dual-driver earphone mag verwachten. Naast de hoge bouwkwaliteit en breed pakket aan accessoires een brenger van uitstekende geluidskwaliteit. Een geluidskwaliteit die met name veel details laat zien en overall goed is, niet specifiek op bepaalde geluidsgebieden uitblinkt of slecht scoort. Ondanks dat hij erg groot lijkt is het draagcomfort goed te noemen en heb je daar echt geen last van.

Al heb ik heel af en toe het gevoel dat mijn telefoon en MP3 speler wat aanstuur-power tekort komen. Vandaar dat ik een mobile Amp besteld heb van het in hifi wereldje bekende merk Fiio. Vroeger (enkele jaren geleden) de heilige graal van beter geluid, maar tegenwoordig hoor je er maar weinig over. Ben benieuwd of die amp nou echt zo veel impact heeft op het geluid, dus zodra deze binnen is en getest is komt daar een mooie review van met mijn bevindingen.

Wil je de Brainwavz R3 ook kopen? Deze is te koop bij MP4Nation voor $129.50.
Firenzozaterdag 6 september 2014 @ 22:56
Is bij banggood de Airmail of Netherlands Direct mail aan te raden?
tokko1zaterdag 6 september 2014 @ 23:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 22:56 schreef Firenzo het volgende:
Is bij banggood de Airmail of Netherlands Direct mail aan te raden?
Netherlands direct mail, gaat via TNT.. gemiddeld 7 tot 14 dagen onderweg :)
(Natuurlijk uitschieters naar boven.. maar over het algemeen wel snel).
Iemand91zaterdag 6 september 2014 @ 23:37
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:03 schreef Iemand91 het volgende:
- Heb de ballen verstand van Taobao/Tmall en moet me dus inlezen. Geen zin in. :O
- Adviesprijs is dan wel ¤15, maar hier op de stoep krijgen is duurder.
- Chinese taal / OS wat mij mogelijk tegenstaat.
- Geen 802.11ac-apparatuur (op telefoon na). Mijn laptop kan alleen 802.11ac-krijgen met USB-dongle (wat ik niet wil) want laptop wil geen 802.11ac-netwerkkaart accepteren (en niet genoeg antennes in laptop voor 802.11ac).
- Hoog gadget-gehalte maar al met al bestel ik het toch maar niet.
En nog een reden; huidige router gaat waarschijnlijk naar iemand waar het wifi-netwerk niet voldoet (inzetten als extra AP). Hier dan maar een nieuwe kopen, mogelijk met 802.11ac. :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 12:21 schreef Goddelijker het volgende:
Er staat inderdaad een Chinees menu op, dus dan zoek ik nog wel even verder.
Zo makkelijk maak je je er niet van af! o|O
Je kunt bestellen op Chinese websites maar geen router instellen waar Chinees menu op zit? Gewoon Google Translate aanslingeren. :P
RobertNLzaterdag 6 september 2014 @ 23:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 23:37 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

En nog een reden; huidige router gaat waarschijnlijk naar iemand waar het wifi-netwerk niet voldoet (inzetten als extra AP). Hier dan maar een nieuwe kopen, mogelijk met 802.11ac. :P

[..]

Zo makkelijk maak je je er niet van af! o|O
Je kunt bestellen op Chinese websites maar geen router instellen waar Chinees menu op zit? Gewoon Google Translate aanslingeren. :P
Ze zijn bij de shops rond de 45 dollar, nog een koopje..
Ben wel benieuwd of/hoe het werkt zit er wel aan te denken er binnenkort 1 te bestellen.

Voor het grotere broertje is al custom firmware te krijgen dacht ik. Maar hoe dat zit bij deze vraag ik mij af. Met translate kom je overigens wel een heel eind waarschijnlijk :D
Iemand91zondag 7 september 2014 @ 00:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 23:46 schreef RobertNL het volgende:
Ze zijn bij de shops rond de 45 dollar, nog een koopje..
Ben wel benieuwd of/hoe het werkt zit er wel aan te denken er binnenkort 1 te bestellen.
Dan ben je al bijna op de helft voor een router hier met AC. Hopelijk als ik de oude WR1043ND weg doe en een fatsoenlijke neem dat veel kuren wel opgelost zijn.
quote:
Voor het grotere broertje is al custom firmware te krijgen dacht ik. Maar hoe dat zit bij deze vraag ik mij af. Met translate kom je overigens wel een heel eind waarschijnlijk :D
Kan me vaag herinneren dat de hardware gelijk was, op de HDD-ruimte na dan.
Kan schelen. ;)
rene90zondag 7 september 2014 @ 08:53
quote:
16s.gif Op zaterdag 6 september 2014 23:28 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Netherlands direct mail, gaat via TNT.. gemiddeld 7 tot 14 dagen onderweg :)
(Natuurlijk uitschieters naar boven.. maar over het algemeen wel snel).
Ik heb de afgelopen paar weken iets van 10 pakjes met NL direct mail gehad, vanaf verzending 2-7 werkdagen en dat is altijd gehaald :7
kikoooooozondag 7 september 2014 @ 09:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 23:03 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Dat soort huis-thuis-en-keuken setjes koop ik vaak bij de Aldi/Lidl, kwaliteit is vaak best goed te doen.
Welnee man. Dat soort bitjes lijken gemaakt van kauwgum.
Catch22-zondag 7 september 2014 @ 10:13
Het is wel leuk om mee aan PC's enzo te klussen, maar je moet er geen scroef mee in de muur willen draaien
davedavyzondag 7 september 2014 @ 11:19
Hebben ze nu alweer vakantie?
ajaxboyzondag 7 september 2014 @ 11:27
quote:
0s.gif Op donderdag 4 september 2014 23:53 schreef shiznuts het volgende:
Uit de OP:
quote:
SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
Ff een heads-up.
tokko1zondag 7 september 2014 @ 11:33
Ze hebben tengewoordig minder vakanties trouwens.. of lijkt dat alleen maar zo en bestel ik minder? :P
RobertNLzondag 7 september 2014 @ 12:33
quote:
1s.gif Op zondag 7 september 2014 09:33 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Welnee man. Dat soort bitjes lijken gemaakt van kauwgum.
Laatste setje wat ik heb gekocht was vrij hard, zal inderdaad niet bij iedere set zo zijn. Voor klussen moet je natuurlijk gewoon het echte werk kopen ;).
Downstarzondag 7 september 2014 @ 13:56
Ik heb ook zon setje van het merk Best (Tools) uit China.
bitjes zijn na een 2 jaar en redelijk gebruik nog gewoon goed dus :)
tokko1zondag 7 september 2014 @ 18:18
Jfx9X2K.png
Hallo Mensen, vandaag een dubbele review van twee foto-gerelateerde items.
- Foto light studio
- Video dolly
KRkHrw1.png
Deze items heb ik besteld om hier voor mijn studie betere foto/video beelden mee te kunnen maken maar natuurlijk ook om jullie china shopping verslaafden betere reviews te kunnen leveren! De video dolly stond al tijden op mijn verlanglijstje, en de lightstudio is een kleine investering maar met over het algemeen goede resultaten.
De twee items tegelijk bij de welbekende shop Banggood.com gekocht, maar ze zijn apart geshipped. Vast van twee verschillende warehouses ofzo. Ze kwamen niet op hetzelfde moment aan, maar een dagje later. En ze hebben er 12 en de andere dus 13 dagen over gedaan.
lOmkOok.png

cIvimwX.png
De foto light studio is een vierkante tent van 50 bij 50 cm die als z’n 2 seconds decathlon tent ontplooit. Opzetten is dus heel gemakkelijk en snel gedaan. Doel van de tent is om het licht gelijkmatig op je object te laten vallen en reflecties te voorkomen. Als je de tent ontplooit zit er aan de voorkant een groot gat waardoor je het binnendoek kan ophangen welke een mooie kromming maakt als backdrop voor je object. De binnendoeken die bijgeleverd worden zijn blauw, zwart, wit en rood dus je kunt er een kiezen welke jou object het beste uit laten komen .Op verschillende plekken zit klittenband om deze vast te maken, ook op de voorkant zit nog klittenband om een afsluitend doek te spannen met een opening voor je camera.
Het resultaat van de light tent is meteen zichtbaar op je object, geen vervelende spiegelingen of ongelijk verlichte plekken meer. Als je klaar bent komt de uitdaging van het opvouwen. Maar gelukkig zijn er op altijd filmpjes met uitleg hoe dat moet. Dus dat is uiteindelijk ook zo gedaan.
Mijn eindoordeel over deze lightstudio is dat het een koopje is en het gewenst effect zeker bereikt wordt.
Foto light studio bij Banggood.com voor ¤13,09.
ezJbhS9.png

0QhiJ5R.png
Een echte must-have gadget voor iedereen die af en toe een leuke video wilt maken of reviews doet van producten (met video). En anders.. ook een leuke gadget eigenlijk :P
De video dolly is in weze een rolschaats meet daarop mouts voor je camera ¼” threat. De wielen kan je draaien en dan vast zetten om een bocht te maken of recht vastzettend zodat hij in een recht lijn gaat. De bedoeling is dat je dan een vloeiende video kan maken. Ik heb hem gebruikt in combinatie met mijn Monopod en de SJ4000 en mijn normale camera.
Kwalitatief is het allemaal redelijk, niet super mooi uitgewerkte details en een klein beetje losse verbindingen out of the box. Maar als je alles even goed aanschroeft doet hij z’n werk goed, dus voor het kleine bedrag wat je ervoor betaald mag je eigenlijk niet klagen.
T0wwAVO.png
Ik heb wat proefvideo’s gemaakt om functionaliteit te testen en te laten zien, de video is gemaakt met mijn SJ4000 en normale canon camera.

NdRbNe8.png

Mijn eindoordeel is dat het een leuke gadget is die precies het effect bereikt wat ik wilde bereiken voor een top prijsje! De roller op zich is heel stabiel je hebt alleen een extra opzetstukje nodig om te zorgen dat je camera iets hoger zit dan de dolly, jammer dat dit er niet bij zit. Voor de rest valt er niets op aan te merken.
Foto/Video dolly bij banggood.com voor ¤12,87.
RobertNLzondag 7 september 2014 @ 18:28
Mooie reviews de laatste dagen.
Maar tinypic voor de video (flash?!)
monkeybrainzondag 7 september 2014 @ 18:37
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 00:00 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Dan ben je al bijna op de helft voor een router hier met AC. Hopelijk als ik de oude WR1043ND weg doe en een fatsoenlijke neem dat veel kuren wel opgelost zijn.

[..]

Kan me vaag herinneren dat de hardware gelijk was, op de HDD-ruimte na dan.
Kan schelen. ;)
IFA: 802.11ac router voor 39 euro bij TP-Link :)
Doet deze een beetje hetzelfde voor de prijs?

http://nl.hardware.info/n(...)-39-euro-bij-tp-link
tokko1zondag 7 september 2014 @ 18:41
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 18:28 schreef RobertNL het volgende:
Mooie reviews de laatste dagen.
Maar tinypic voor de video (flash?!)
Tjah, gebruik niet zo veel video... beter alternatief waar je geen acc hoeft te maken?
Iemand91zondag 7 september 2014 @ 19:33
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 18:37 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

IFA: 802.11ac router voor 39 euro bij TP-Link :)
Doet deze een beetje hetzelfde voor de prijs?

http://nl.hardware.info/n(...)-39-euro-bij-tp-link
Ik kan zo niet een betrouwbare bron vinden of de Xiaomi gigabit lan-poorten heeft.
Deze TP-Link sowieso dus niet.
Wel een beetje raar; een router waarbij de (theoretische) snelheid van het draadloze WiFi sneller is dan bekabeld...
RobertNLzondag 7 september 2014 @ 19:45
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 19:33 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Ik kan zo niet een betrouwbare bron vinden of de Xiaomi gigabit lan-poorten heeft.
Deze TP-Link sowieso dus niet.
Wel een beetje raar; een router waarbij de (theoretische) snelheid van het draadloze WiFi sneller is dan bekabeld...
En dus de WIFI in de praktijk veelal ook max 100 zal doen... Tenminste in mijn geval zou hij via LAN aangesloten worden.
Hmz, XIaomi valt ook af:
http://www.mi.com/miwifimini#param
Edit: De WIFI mini draait ook op OpenWRT. Dus probleem van vertalingen zal wel opgelost worden.

[ Bericht 6% gewijzigd door RobertNL op 07-09-2014 19:50:48 ]
MacorgaZzondag 7 september 2014 @ 20:13
Wtf is dit, een HDMI/DVI-adaptertje gekocht op eBay voor $1,12, vind ik er net een 1 meter van mijn bureau af :') en wil ik de bestelling annuleren, kan dat gewoon niet?
"Obligated to pay" blabla :') ?
Ding is nog niet verstuurd, als het al zo was gemarkeerd had ik het begrepen, maar het niet kunnen annuleren voordat het is verstuurd? wtf
tokko1zondag 7 september 2014 @ 20:36
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 20:13 schreef MacorgaZ het volgende:
Wtf is dit, een HDMI/DVI-adaptertje gekocht op eBay voor $1,12, vind ik er net een 1 meter van mijn bureau af :') en wil ik de bestelling annuleren, kan dat gewoon niet?
"Obligated to pay" blabla :') ?
Ding is nog niet verstuurd, als het al zo was gemarkeerd had ik het begrepen, maar het niet kunnen annuleren voordat het is verstuurd? wtf
Even een message naar de verkoper doen dan lukt het meestal wel.
shizzondag 7 september 2014 @ 20:53
quote:
16s.gif Op zondag 7 september 2014 18:18 schreef tokko1 het volgende:
[ afbeelding ]
Hallo Mensen, vandaag een dubbele review van twee foto-gerelateerde items.
- Foto light studio
- Video dolly
[ afbeelding ]
Deze items heb ik besteld om hier voor mijn studie betere foto/video beelden mee te kunnen maken maar natuurlijk ook om jullie china shopping verslaafden betere reviews te kunnen leveren! De video dolly stond al tijden op mijn verlanglijstje, en de lightstudio is een kleine investering maar met over het algemeen goede resultaten.
De twee items tegelijk bij de welbekende shop Banggood.com gekocht, maar ze zijn apart geshipped. Vast van twee verschillende warehouses ofzo. Ze kwamen niet op hetzelfde moment aan, maar een dagje later. En ze hebben er 12 en de andere dus 13 dagen over gedaan.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
De foto light studio is een vierkante tent van 50 bij 50 cm die als z’n 2 seconds decathlon tent ontplooit. Opzetten is dus heel gemakkelijk en snel gedaan. Doel van de tent is om het licht gelijkmatig op je object te laten vallen en reflecties te voorkomen. Als je de tent ontplooit zit er aan de voorkant een groot gat waardoor je het binnendoek kan ophangen welke een mooie kromming maakt als backdrop voor je object. De binnendoeken die bijgeleverd worden zijn blauw, zwart, wit en rood dus je kunt er een kiezen welke jou object het beste uit laten komen .Op verschillende plekken zit klittenband om deze vast te maken, ook op de voorkant zit nog klittenband om een afsluitend doek te spannen met een opening voor je camera.
Het resultaat van de light tent is meteen zichtbaar op je object, geen vervelende spiegelingen of ongelijk verlichte plekken meer. Als je klaar bent komt de uitdaging van het opvouwen. Maar gelukkig zijn er op altijd filmpjes met uitleg hoe dat moet. Dus dat is uiteindelijk ook zo gedaan.
Mijn eindoordeel over deze lightstudio is dat het een koopje is en het gewenst effect zeker bereikt wordt.
Foto light studio bij Banggood.com voor ¤13,09.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Een echte must-have gadget voor iedereen die af en toe een leuke video wilt maken of reviews doet van producten (met video). En anders.. ook een leuke gadget eigenlijk :P
De video dolly is in weze een rolschaats meet daarop mouts voor je camera ¼” threat. De wielen kan je draaien en dan vast zetten om een bocht te maken of recht vastzettend zodat hij in een recht lijn gaat. De bedoeling is dat je dan een vloeiende video kan maken. Ik heb hem gebruikt in combinatie met mijn Monopod en de SJ4000 en mijn normale camera.
Kwalitatief is het allemaal redelijk, niet super mooi uitgewerkte details en een klein beetje losse verbindingen out of the box. Maar als je alles even goed aanschroeft doet hij z’n werk goed, dus voor het kleine bedrag wat je ervoor betaald mag je eigenlijk niet klagen.
[ afbeelding ]
Ik heb wat proefvideo’s gemaakt om functionaliteit te testen en te laten zien, de video is gemaakt met mijn SJ4000 en normale canon camera.

[ [url=http://i.imgur.com/NdRbNe8.png]afbeelding ][/URL]

Mijn eindoordeel is dat het een leuke gadget is die precies het effect bereikt wat ik wilde bereiken voor een top prijsje! De roller op zich is heel stabiel je hebt alleen een extra opzetstukje nodig om te zorgen dat je camera iets hoger zit dan de dolly, jammer dat dit er niet bij zit. Voor de rest valt er niets op aan te merken.
Foto/Video dolly bij banggood.com voor ¤12,87.
Heb ook al een tijdje zo'n mini dolly. Van eBay. Eentje in full black. :Y Zeker niet onaardig.
at5A1l5.jpg

Had trouwens ook eens zo'n display turn table besteld. Maar die hadden ze gerefund om een of andere reden en toen heb ik het maar uit m'n hoofd gezet.

[ Bericht 0% gewijzigd door shiz op 07-09-2014 21:00:43 ]
#ANONIEMzondag 7 september 2014 @ 20:55
Jullie recentelijk nog wat gekocht? Hoe zit het tegenwoordig met de verzendtijd (laatste keer dat ik wat kocht in China is al een half jaar terug)

Ik wil wat bestellen, maar het moet echt voor 1 oktober binnen zijn. Anders heb ik er niks aan.

50/50 denk ik? :9 Of heb ik betere odds? Is in jullie ervaring de ene Chinese webshop sneller dan de ander?
Dromerzondag 7 september 2014 @ 20:57
quote:
7s.gif Op zondag 7 september 2014 20:55 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Jullie recentelijk nog wat gekocht? Hoe zit het tegenwoordig met de verzendtijd (laatste keer dat ik wat kocht in China is al een half jaar terug)

Ik wil wat bestellen, maar het moet echt voor 1 oktober binnen zijn. Anders heb ik er niks aan.

50/50 denk ik? :9 Of heb ik betere odds? Is in jullie ervaring de ene Chinese webshop sneller dan de ander?
Als je nu besteld, heb je een goede kans het op tijd binnen te hebben. Meestal lukt het wel binnen 2 á 3 weken bij mijn bestellingen.
Maar geen garanties hè. ;)
ManageTheAngerzondag 7 september 2014 @ 21:03
quote:
7s.gif Op zondag 7 september 2014 20:55 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Jullie recentelijk nog wat gekocht? Hoe zit het tegenwoordig met de verzendtijd (laatste keer dat ik wat kocht in China is al een half jaar terug)

Ik wil wat bestellen, maar het moet echt voor 1 oktober binnen zijn. Anders heb ik er niks aan.

50/50 denk ik? :9 Of heb ik betere odds? Is in jullie ervaring de ene Chinese webshop sneller dan de ander?
Afhankelijk van wat je besteld kan Banggood het vaak wel redelijk op tijd leveren.
Iemand91zondag 7 september 2014 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 19:45 schreef RobertNL het volgende:
En dus de WIFI in de praktijk veelal ook max 100 zal doen... Tenminste in mijn geval zou hij via LAN aangesloten worden.
Hmz, XIaomi valt ook af:
http://www.mi.com/miwifimini#param
Edit: De WIFI mini draait ook op OpenWRT. Dus probleem van vertalingen zal wel opgelost worden.
Ik zie zo nergens op die pagina iets over de lan-poorten? :@
shizzondag 7 september 2014 @ 21:05
NL Direct als het ff kan. Voor de rest... laatste tijd duurt het ey niet langer dan een maand. Twee a drie weken is wel zo'n beetje de standaard, vaak al na een dag of 11 - 15 hier. Heb maar 1 pakketje dat volgens de tracking al 23 juli is afgegeven en 25e de hort op is gegaan... met de hort op, lijkt het dat 'ie echt is gaan rondzwerven, want nog altijd niks. ;( En het is net iets waar ik heeel erg naar uitkeek. Een focal reducer, RJ Lens Turbo, uit Shanghai.

Maar da's eerder de uitzondering. Logistiek gaat het wel steeds beter heb ik het idee, daarom lijken die feestdagen misschien ook wat minder impact te hebben, bovendien rekenen ze niet zoals voorheen een ruime marge voor de feestdagen om af te raden bestellingen te plaatsen en daarna om de toch geplaatste bestellingen af te werken. Het gaat min of meer aan een zucht door. Heb het idee dat dat alles wat georganiseerder verloopt allemaal. :Y
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 21:04 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Ik zie zo nergens op die pagina iets over de lan-poorten? :@
210/100MLANAuto MDI/MDIX

110/100MWANAuto MDI/MDIX

Dattem (4e teksttabje)?
#ANONIEMzondag 7 september 2014 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 21:03 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Afhankelijk van wat je besteld kan Banggood het vaak wel redelijk op tijd leveren.
Een rode filter voor een GoPro 3+, wat anti-fog inserts, en een head strap mount voor go pro 3+.

Ik zag dat Banggood wat duurder was dan Aliexpress.com. Toevallig ook ervaring met die laatste?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2014 21:06:11 ]
RobertNLzondag 7 september 2014 @ 21:09
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 21:04 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Ik zie zo nergens op die pagina iets over de lan-poorten? :@
10/100, schiet ook niet op dus.
Die andere doet wel 10/100/1000 , maar die is weer (te) duur.
shizzondag 7 september 2014 @ 21:10
quote:
7s.gif Op zondag 7 september 2014 21:05 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Een rode filter voor een GoPro 3+, wat anti-fog inserts, en een head strap mount voor go pro 3+.

Ik zag dat Banggood wat duurder was dan Aliexpress.com. Toevallig ook ervaring met die laatste?
OP Lezen over AliExpress. Dat is een verzamelplaats voor resellers. Soort eBay dus, met handelaren, geen webshop.
Over eBay gesproken... daar ff kijken en uit DE/UK halen?
#ANONIEMzondag 7 september 2014 @ 21:20
Dit is ook wel interessant aan Banggood:

Netherland Direct Mail (Untracked) - ¤0.48 (7-10 business days)

Goeie deal lijkt me. Dan moet het lukken. Kost me wel iets meer dan Aliexpress maar toch, nog altijd niet veel.
Iemand91zondag 7 september 2014 @ 21:20
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 21:05 schreef shiznuts het volgende:
210/100MLANAuto MDI/MDIX
110/100MWANAuto MDI/MDIX

Dattem (4e teksttabje)?
Jup, dat had
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 21:09 schreef RobertNL het volgende:
10/100, schiet ook niet op dus.
Die andere doet wel 10/100/1000 , maar die is weer (te) duur.
...al aangegeven.

Dus die hoeft ook niet meer gekocht te worden. :+
kikoooooozondag 7 september 2014 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 20:13 schreef MacorgaZ het volgende:
Wtf is dit, een HDMI/DVI-adaptertje gekocht op eBay voor $1,12, vind ik er net een 1 meter van mijn bureau af :') en wil ik de bestelling annuleren, kan dat gewoon niet?
"Obligated to pay" blabla :') ?
Ding is nog niet verstuurd, als het al zo was gemarkeerd had ik het begrepen, maar het niet kunnen annuleren voordat het is verstuurd? wtf
Dan moet je niet op eBay kopen slimme.
Jimbozondag 7 september 2014 @ 21:52
quote:
7s.gif Op zondag 7 september 2014 20:55 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Jullie recentelijk nog wat gekocht? Hoe zit het tegenwoordig met de verzendtijd (laatste keer dat ik wat kocht in China is al een half jaar terug)

Ik wil wat bestellen, maar het moet echt voor 1 oktober binnen zijn. Anders heb ik er niks aan.

50/50 denk ik? :9 Of heb ik betere odds? Is in jullie ervaring de ene Chinese webshop sneller dan de ander?
lightinthebox post NL shipment. Was er binnen 8 dagen, standaard shipping _O_
Jimbozondag 7 september 2014 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 20:13 schreef MacorgaZ het volgende:
Wtf is dit, een HDMI/DVI-adaptertje gekocht op eBay voor $1,12, vind ik er net een 1 meter van mijn bureau af :') en wil ik de bestelling annuleren, kan dat gewoon niet?
"Obligated to pay" blabla :') ?
Ding is nog niet verstuurd, als het al zo was gemarkeerd had ik het begrepen, maar het niet kunnen annuleren voordat het is verstuurd? wtf
Gast t is een euro :')

Lekker laten gaan.
#ANONIEMzondag 7 september 2014 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 21:52 schreef Jimbo het volgende:

[..]

lightinthebox post NL shipment. Was er binnen 8 dagen, standaard shipping _O_
Net te laat. Order geplaatst bij Dealextreme (omdat product uitverkocht was bij banggood).

Maar toch goed om te weten voor een volgende keer.

Dank voor alle reacties!
Ballsofsteelzondag 7 september 2014 @ 22:31
quote:
14s.gif Op zondag 7 september 2014 22:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Net te laat. Order geplaatst bij Dealextreme (omdat product uitverkocht was bij banggood).

Maar toch goed om te weten voor een volgende keer.

Dank voor alle reacties!
Bij dealextreme heb je wel een stuk minder kans, daar duurt het toch nog wel erg lang de laatste tijd.

Je kan eventueel even op chinaprices.us kijken of je het ergens anders kan krijgen ;)
Dasjonnyzondag 7 september 2014 @ 22:36
quote:
1s.gif Op zondag 7 september 2014 22:31 schreef Ballsofsteel het volgende:

[..]

Bij dealextreme heb je wel een stuk minder kans, daar duurt het toch nog wel erg lang de laatste tijd.

Je kan eventueel even op chinaprices.us kijken of je het ergens anders kan krijgen ;)
Mijn laatste order bij dealextreme: een kabeltje ( mini HDMI - HDMI ), 27 augustus bij DX besteld, gisteren binnengekregen.

Bij zulk soort kleine dingetjes ( kabeltjes, hoesjes etc ) ging het bij mij vrij snel de laatste tijd daar.
Goddelijkermaandag 8 september 2014 @ 07:54
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 00:00 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Dan ben je al bijna op de helft voor een router hier met AC. Hopelijk als ik de oude WR1043ND weg doe en een fatsoenlijke neem dat veel kuren wel opgelost zijn.

[..]

Kan me vaag herinneren dat de hardware gelijk was, op de HDD-ruimte na dan.
Kan schelen. ;)
Hier ook een WR-1043ND, met Wi-Fi-problemen zo af en toe ;(
bierjoostmaandag 8 september 2014 @ 12:39
Die kwalitatief hoogwaardige micro USB kabeltjes waar koop ik die ook alweer? Waren volgens mij Xiaomi's.

Heeft iemand hier al die Mi band trouwens? Heb zelf geen Miui telefoon, dus wacht nog even of alles werkt op normale Androids.
Downstarmaandag 8 september 2014 @ 13:07
Hier iemand die zich kan vinden in de naam Duin uit chorinchem :P?
krijg van Miniinthebox voorbeeld fotos van een pakketje (i.v.m refund/retour) en alle gegevens van deze persoon staan er dus gewoon op.. :P
tokko1maandag 8 september 2014 @ 16:15
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 12:39 schreef bierjoost het volgende:
Die kwalitatief hoogwaardige micro USB kabeltjes waar koop ik die ook alweer? Waren volgens mij Xiaomi's.

Heeft iemand hier al die Mi band trouwens? Heb zelf geen Miui telefoon, dus wacht nog even of alles werkt op normale Androids.
Mi band schijnt te werken met alle android telefoons met bluetooth 4.0+ en android 4.4.
Jammergenoeg is mijn telefoon niet compatible maar anders had ik er al eentje gehad :P

En wat betreft de charging cables is er in het topic bij de buren meer info over.
Kopie van post uit hun OP:
4UWgFLW.png
(Credits voor tweaker EN-IS)
tokko1maandag 8 september 2014 @ 17:19
Even een heads-up voor iedereen die niet ook mee leest op Tweakers:

Actie van Paypal, als je alle stappen doorloopt krijg je $5 coupon ;)
SPOILER
(Aktielink mede mogelijk gemaakt door het tweakers shopping ervaringen topic)
Goddelijkermaandag 8 september 2014 @ 17:23
Thanks Tokko! :)
l0lownkillmaandag 8 september 2014 @ 17:50
Thaaanks man ;D Kudos voor jou.
Bij de vorige actie, 10tje bij ebay, was ik net te laat ._. (inmiddels ook bijna een jaar geleden)
dud0rmaandag 8 september 2014 @ 17:58
Iemand hier ervaring met coax naar utp converters?
Ik ga binnenkort overstappen van de glasvezel naar de kabel(beter tv aanbod, hogere download(vraag me niet waarom)).
Maar ik heb geen zin om 15 meter coax naar m'n tweede tv te leggen. Er liggen al utp kabels dus die wil ik graag gebruiken daarvoor.
Nou zie ik online converters van twee tientjes tot een euro of 100.
En als ekte ekte chinashopper is dat me teveel van het goede. Maar dan wil ik wel graag een goede kopen vandaar de vraag naar ervaringen hier.
ajaxboymaandag 8 september 2014 @ 18:52
quote:
16s.gif Op maandag 8 september 2014 17:19 schreef tokko1 het volgende:
Even een heads-up voor iedereen die niet ook mee leest op Tweakers:

Actie van Paypal, als je alle stappen doorloopt krijg je $5 coupon ;)
SPOILER
(Aktielink mede mogelijk gemaakt door het tweakers shopping ervaringen topic)
Ik word meteen doorgestuurd naar paypal.com ?
wootahHmaandag 8 september 2014 @ 18:55
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 18:52 schreef ajaxboy het volgende:

[..]

Ik word meteen doorgestuurd naar paypal.com ?
ben je net te laat
tokko1maandag 8 september 2014 @ 19:10
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 18:52 schreef ajaxboy het volgende:

[..]

Ik word meteen doorgestuurd naar paypal.com ?
Yep, ik nu ook.. aktie is over :P
Gerlofmmaandag 8 september 2014 @ 19:58
Ik heb de Earson bij Dealsmachine gekocht, Helaas! Deze is fake.
Moet zeggen ze hebben wel hun best gedaan :).
Distance is 1 meter, dan begint deze al te happeren.
Nu een ticket aangemaakt bij Dealsmachine, ben benieuwd!
Gelijk maar even bij eu.banggood.com besteld. binnen max 10 werkdagen in huis zeggen ze vanuit een warehouse in the UK. (met coupon code :NewBG 5%) ongeveer 27 dollar
Hierbij de foto's
ps. op de eerste foto zie je zelf een andere naam erop staan:)
en Geen ES-151A via bluetooth
whyzbk.jpg
16i61wn.jpg
5ovz7r.png
23wkyg1.jpg
kikoooooomaandag 8 september 2014 @ 20:00
YbXlIra.jpg

De banggood versie. Heb hem zojuist open gemaakt.

Grijze versie, met dus duidelijk 10400 erop ipv vaag, grijze USB poorten, en LG batterijen

Ter info :)
G-NiLESmaandag 8 september 2014 @ 20:03
quote:
16s.gif Op maandag 8 september 2014 16:15 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Mi band schijnt te werken met alle android telefoons met bluetooth 4.0+ en android 4.4.
Jammergenoeg is mijn telefoon niet compatible maar anders had ik er al eentje gehad :P

En wat betreft de charging cables is er in het topic bij de buren meer info over.
Kopie van post uit hun OP:
[ afbeelding ]
(Credits voor tweaker EN-IS)

Ik vind ze allemaal nog wel vrij prijzig moet ik zeggen...

Die gekke 'veter' achtige kabels bij BiC waren toch ook wel goed( lees: 1.9A? of zit die er tussen?)

En die magnetische USB van xiaomi die ze bedoelen is echt veel te kort voor normaal gebruik:

http://www.dx.com/nl/p/ma(...)i-orange-20cm-324414
roflcatmaandag 8 september 2014 @ 22:47
Hoi allemaal!
Het festivalseizoen is bijna ten einde, maar toch wil ik nog van die oordopjes kopen. Die oordopjes bieden bescherming voor je oren, en er zit een speciaal muziekfilter in. Weet iemand of je deze ook goedkoop in China kan krijgen? Zal wel geen Nederlandse kwaliteit zijn, maar alles wat een beetje beschermt is beter dan niks :)

Nog een vraagje (en já, ik heb gezocht) er was een 10% coupon voor de Earson op Banggood, zou iemand die even kunnen delen?
Alvast bedankt!
ManageTheAngermaandag 8 september 2014 @ 22:54
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:47 schreef roflcat het volgende:
Hoi allemaal!
Het festivalseizoen is bijna ten einde, maar toch wil ik nog van die oordopjes kopen. Die oordopjes bieden bescherming voor je oren, en er zit een speciaal muziekfilter in. Weet iemand of je deze ook goedkoop in China kan krijgen? Zal wel geen Nederlandse kwaliteit zijn, maar alles wat een beetje beschermt is beter dan niks :)

Nog een vraagje (en já, ik heb gezocht) er was een 10% coupon voor de Earson op Banggood, zou iemand die even kunnen delen?
Alvast bedankt!
Gewoon van Alpine kopen, heb ze zelf voor de motor werken perfect.
ajaxboymaandag 8 september 2014 @ 22:56
Rolfcat, met coupon: Combo1 krijg je 10% korting op de earson bij banggood.
shizmaandag 8 september 2014 @ 23:04
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:47 schreef roflcat het volgende:
Hoi allemaal!
Het festivalseizoen is bijna ten einde, maar toch wil ik nog van die oordopjes kopen. Die oordopjes bieden bescherming voor je oren, en er zit een speciaal muziekfilter in. Weet iemand of je deze ook goedkoop in China kan krijgen? Zal wel geen Nederlandse kwaliteit zijn, maar alles wat een beetje beschermt is beter dan niks :)

[..]
uBu72KM.jpg
http://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/ :Y
Hebben af en toe wel sales. Net een -20% sale gemist (back to school 26/8/2014).
tokko1maandag 8 september 2014 @ 23:05
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 23:04 schreef shiznuts het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
http://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/ :Y
Hebben af en toe wel sales. Net een -20% sale gemist (back to school 26/8/2014).
Deze heb ik ook, prima dingen! :)
Niet china... maar toch dik het geld waard :P
roflcatmaandag 8 september 2014 @ 23:09
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:54 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Gewoon van Alpine kopen, heb ze zelf voor de motor werken perfect.
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 23:04 schreef shiznuts het volgende:

[..]

http://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/ :Y
Hebben af en toe wel sales. Net een -20% sale gemist (back to school 26/8/2014).
quote:
16s.gif Op maandag 8 september 2014 23:05 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Deze heb ik ook, prima dingen! :)
Niet china... maar toch dik het geld waard :P
@ManageTheAnger Dat is inderdaad de Nederlandse variant, denk dat ik daar maar voor ga, tenzij de dopjes van Shiznuts en Tokko1 binnekort een leuke actie hebben!

quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:56 schreef ajaxboy het volgende:
Rolfcat, met coupon: Combo1 krijg je 10% korting op de earson bij banggood.
Bedankt! Gelijk nog even een besteld voor een vriend. :)
#ANONIEMmaandag 8 september 2014 @ 23:10
T
quote:
0s.gif Op zondag 7 september 2014 21:52 schreef Jimbo het volgende:

[..]

lightinthebox post NL shipment. Was er binnen 8 dagen, standaard shipping _O_
Toch maar extra besteld bij lightinthebox. Zelfde standaard shipping gekozen. En alleen maar producten die binnen 24 uur verzonden konden worden. Ik ben benieuwd. :s)
Jimbomaandag 8 september 2014 @ 23:28
quote:
7s.gif Op maandag 8 september 2014 23:10 schreef Lenny_Leonard het volgende:
T

[..]

Toch maar extra besteld bij lightinthebox. Zelfde standaard shipping gekozen. En alleen maar producten die binnen 24 uur verzonden konden worden. Ik ben benieuwd. :s)
race houden? heb net ook 2 kleine dingen besteld :P

wie dr t eerste is.
Downstardinsdag 9 september 2014 @ 01:17
review komt zo hier

whoops perongeluk toch nieuwe post gemaakt xD..
Staat hieronder dus!
Downstardinsdag 9 september 2014 @ 01:19
2unwvw3.jpg

Weer een reviewtje, dit keer geen smartphone, maar wel een ander android-based device.
De Minix NEO X8-H Media speler.
De review is opgebouwd uit een (korte) tekst review (die je nu dus aan het lezen bent :P) en een video review waarin ik meer in details treedt. Deze tekstuele review heb ik eigenlijk vrij vlot in elkaar geflanst, het kan dus hier en daar zijn dat er spelfouten/incorrecte zinnen in staan. Excuus daarvoor!

De NEO X8-H heb ik aangeschaft ter vervanging van mijn AC ryan Mini HD mediaspeler.
Deze functioneert nog goed voor het afspelen van full HD films, maar de reden voor een nieuwe mediabox is met name de extra functionaliteit die Android met zich mee brengt.

Ik heb eerder een Mk802 Android stick gereviewd en een tijdje gebruikt.
De functionaliteiten die Android me toen boden was een leuke extra, echter kon hij mijn AC Ryan niet vervangen doordat met name een ethernetpoort en optical audio ontbrak.

Een nieuwe mediaspeler gebaseerd op Android, moest dus in ieder geval bovenstaande requirements hebben. Zodoende kwam ik er al gauw achter dat ik niet moest gaan voor een Android stick, aangezien deze zo compact mogelijk worden gemaakt. Hierdoor is er geen plek voor poorten als ethernet en optical audio. Het moest dus een boxje worden welke toch nog redelijk compact zou zijn. Na wat research en tips (thanks Shiznuts :) !) ben ik zodoende gestuit op de Minix series.

MiniX is een fabrikant uit Hongkong welke verschillende mediaboxjes aanbied.
De boxjes staan bekend om hun compleetheid(qua aansluitmogelijkheden) en nette design.
Ze starten bij de Mini NEO X5, dit is een mediaboxje welke je voor +- 55 euro al kan kopen.
Hiervoor krijg je een dualcore, 1 GB RAM mediaboxje welke draait op Android 4.0.

Als ik wat wil, dan wil ik ook vaak graag het laatste/nieuwste model hebben uit een serie,
omdat ik graag de nieuwste techniek(en)/features in huis haal. Noem me dus gerust een early adopter :D !

Het laatste model in de Minix NEO serie is in dit geval een X8-h.
Deze heb ik aangeschaft en hier volgt dus nu de review over!

Veel plezier met kijken/lezen :P!
343ng5g.jpg

Ik heb hem gekocht bij tmart.com.
Tmart heeft de gehele collectie van MiniX neo in hun assortiment en zijn momenteel 1 van de goedkoopste aanbieders.

http://www.tmart.com/MINI(...)tandard_p266995.html

Hij is hier voor 150$(115 euro) te koop.
Hierbij krijg je momenteel tevens een Neo M1 airmouse gratis bijgeleverd.


j17iwg.jpg

1in90n.jpg
Bron: http://www.hardwareguruxbmc.nl/
Hierboven vind je de specificaties.
Eruit springende specificaties zijn met name:
• Octocore (8 kernen) GPU
• 2 GB RAM
• Quadcore processor (2.0 Ghz)
• Dualband Wi-Fi en android 4.4

Voor een mediaspeler is de GPU een belangrijk onderdeel, in deze X8-H zit dat wel snor.
Doormiddel van een octocore uitvoering van de mali-450 is het zelfs mogelijk om de zelfs de opvolger van FullHD af te spelen (4K of beter bekend als UltraHD).

De andere specificaties maken het gebruik aangenamer, een 2 GHZ Quadcore processor is voor een mediaspeler eigenlijk een overkill. Een Dualcore processor zal ook zeker voldoen voor het afspelen van films. Echter als het er inzit, waarom zal je er dan geen gebruik van maken :D!?

Daarom is het leuk om de minix niet alleen als mediaspeler met bijvoorbeeld XBMC te gebruiken,
maar er ook andere dingen mee te doen, Wat je allemaal kan doen naast video’s bekijken zie je hieronder in de uitgebreide video.
2911apc.jpg
9697oj.jpg
e5i3ux.jpg
257g1nn.jpg
10n9g7q.jpg
svlyq1.jpg
2i0q80l.jpg
11rae6w.jpg
1z3m83s.jpg
244nym9.jpg
24o6f0x.jpg

24nogzn.jpg

2h4z03p.jpg
De metro achtige launcher wel gemaakt is door Minix.
29uumo3.jpg
De laucher werkt in feite door verschillende koppelingen te maken
Onder bijvoorbeeld de koppeling muziek vind je onder andere Google play.

2r4366o.jpg
App drawer in minix launcher

15n7xpf.jpg
Apart minimalistisch instellingen menu van minix.

zkjvie.jpg
Antutu benchmark score.
29wl5ro.jpg
Apps kunnen net zo worden gesloten als met een normale android launcher
of kunnen doormiddel van de ‘alle apps sluiten’ knop zoals deze in de eerste screenshot te zien is. .

2s14xls.jpg
Een aantal testen laten lopen op zowel wifi als ethernet.
Ik scoorde vrij laag in het begin, echter bleek later dat dit te maken had met een server waar in op teste. De 4 laatste testen zijn getest door op zowel Wi-Fi als ethernet met 2 verschillende servers te laten testen. Hieruit is te zien dat de score voor ethernet gemiddeld zo rond de 90 mbit lag
Op Wi-Fi schommelde het nog wat maar was het gemiddeld wel rond de 23 mbit.


2vnf0ie.jpg
Live tv-kijken met de ziggo app
2s8l8a8.jpg
Het WIFI bereik is meer dan prima, deze screen is vrijwel naast mijn router gemaakt.
Echter heb ik het boxje ook een tijdje boven getest en daar had ik nogsteeds een prima signaalbereik.


2v1ric2.jpg
Natuurlijk is er ook een volledig werkende playstore aanwezig, waardoor je tig extra functionaliteiten aan de mini x8-h kunt geven.

sf9lbs.jpg
webbrowsen is mogelijk, alleen wordt het er door de DPI van de X8-h niet echt leuker op naar mijn mening, Echter kun je de DPI aanpassen wanneer je het boxje root.
Dan kun je doormiddel van een kleine aanpassing in de build.prop er voor zorgen dat webpagina meer beeldvullend wordt.


nl3fd4.jpg
Het is echt een leuke mediaspeler, en je krijgt zeker waar voor je geld.
Het kan de nieuwste resolutie aan en is met zijn andere specificaties zeker toekomst gericht.

Met de X8-H heeft men tevens een ingebouwde chip die DTS en Dolby digital afhandelt.
Wanneer men het doorstuurt naar een receiver, dan kan men het zelfs af met een X8
(vrijwel gelijk aan de X8-h, op de chip en 8GB rom na). De prijs voor de X8
is zelfs nog lager (129$). Dan krijg je in feite nog meer waar voor je geld.

Een ander bijkomend voordeel van de minix x8-h is dat er een goede community beschikbaar is,
er komen dus continue fixes en nieuwe firmware uit. Momenteel zijn er wat bugs met bijvoorbeeld de Netflix app. Minix is momenteel bezig met een final firmware waarin dit is gefixt.

Door deze goede community is het zelfs zo dat de XBMC app geoptimaliseerd is voor het gebruik met de Minix Neo X8-H! iets wat bij veel andere boxjes niet het geval is en daardoor vaak niet lekker werkt. In de periode dat ik de X8-h nu heb gebruikt heeft XMBC geen crashes gehad en draait het lekker soepel.

Nadelen aan de X8-h heb ik op het ontbreken van een gigabit ethernetpoort eigenlijk niet.
Nu is Gigabit misschien nog niet echt een vereiste, toch is het jammer dat op zon mooi apartje een standaard als gigabit ontbreekt.
De firmware is verder nog wat buggy hier en daar, maar daar wordt dus aan gewerkt.

De bijgeleverde airmouse heb ik zelf niet in gebruik, dit komt doordat hij gek genoeg nog wel eens wil haperen. Ik heb daarnaast zelf een Measy RC11 in huis welke de airmouse functie integreert in een keyboard afstandsbediening.

14to9e8.jpg

14bkcci.jpg
Het beste is om de video even in youtube zelf te kijken!
Mochten jullie de video en deze review boeiend/leuk/interessant of wat dan ook
hebben gevonden, een like op de video en abonneren op mijn kanaal wordt zeer op prijs gesteld ^O^ !


[ Bericht 0% gewijzigd door Downstar op 09-09-2014 13:42:12 ]
monkeybraindinsdag 9 september 2014 @ 08:01
Mooie review, gelijk de jiayu en newman gekeken _O_

Maar je kunt dus dts-hd gewoon als passthrough naar de av receiver sturen voor decodering?
Is deze passthrough ook aanwezig voor de lagere modellen? Dat was juist de reden voor mij om verder te kijken omdat DTS niet ondersteund werd.
maartenddinsdag 9 september 2014 @ 09:23
Hele mooie review, had het ding al op mijn netvlies staan.

Klein vraagje, weet je op dat ding ook goed overweg kan met de KPN iTV app?
Is voor mij een must.
Questulardinsdag 9 september 2014 @ 10:06
Laatst had iemand hier een linkje neergezet van wat horloge's. Ik kan hem alleen niet meer terug vinden. Iemand enig idee waar ik het over heb en zo ja een linkje aub :)

+

Ik heb een paypal account aangemaakt en moest kiezen tussen een bankrekening koppelen of een creditcard. Nu heb ik geen CC dus heb ik voor bankrekening gekozen. Maar ik zie nu dat je ook via Ideal geld op je paypal kunt zetten, kan dit zonder je bankrekening te bevestigen?
Schnitzelsdinsdag 9 september 2014 @ 10:20
Ik heb nog nooit zo'n mediaplayer in het echt gezien of er mee gewerkt. Maar een computer aansluiten via HDMI met de TV heeft toch vrijwel dezelfde functionaliteiten?
Dark_Killahdinsdag 9 september 2014 @ 10:39
Ik ben op zoek naar een bluetooth koptelefoon (dus met oorschelpen) voor een redelijk prijsje. Hij is voor in de sportschool, dus geluidskwaliteit en batterijduur hoeven niet uitmuntend te zijn. Iemand enig idee? Als ik bijvoorbeeld op buyincoin zoek krijg ik superveel resultaten dus ik hoopte eigenlijk dat iemand al eens zoiets over had laten komen.
Dromerdinsdag 9 september 2014 @ 10:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 10:20 schreef De-Hamster het volgende:
Ik heb nog nooit zo'n mediaplayer in het echt gezien of er mee gewerkt. Maar een computer aansluiten via HDMI met de TV heeft toch vrijwel dezelfde functionaliteiten?
Er leiden meer wegen naar Rome. Je kunt een htpc'tje met XBMC op Windows gebruiken bv.
Zelf heb ik een Zotac Zbox met OpenElec.
Voor een Android-ervaring vind ik dit ding weer mooi en zou 'm zeker overwogen hebben als ik de Zotac niet al had gekocht een jaartje geleden.

Een gewone PC of laptop wil ik overigens écht niet in mijn woonkamer hebben staan tijdens het kijken van bv. een film.
Schnitzelsdinsdag 9 september 2014 @ 10:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 10:49 schreef Dromer het volgende:

[..]

Er leiden meer wegen naar Rome. Je kunt een htpc'tje met XBMC op Windows gebruiken bv.
Zelf heb ik een Zotac Zbox met OpenElec.
Voor een Android-ervaring vind ik dit ding weer mooi en zou 'm zeker overwogen hebben als ik de Zotac niet al had gekocht een jaartje geleden.

Een gewone PC of laptop wil ik overigens écht niet in mijn woonkamer hebben staan tijdens het kijken van bv. een film.
Ah, natuurlijk, voor in de woonkamer is het wel een toevoeging. Ik heb de TV en PC op mijn slaapkamer staan en de HDMI kabel verbind deze twee. Als ik een film/serie wil kijken kan ik net zo goed via de TV naar mijn externe harde schijf of Netflix. Voor muziek kan ik ook YouTube of gedownloade muziek aanklikken. Verder vond ik de review er leuk uit zien, alleen de toegevoegde waarde van zo'n mediaplayer is er voor mij nu nog niet.
Dromerdinsdag 9 september 2014 @ 11:17
Geïnspireerd door het toetsenbord van Downstar, heb ik de Rii mini K12 aangeschaft. Al langer op het oog vanwege deze review. Design is voor mij wel belangrijk, dus een dunne rand en rvs-elementen vind ik mooi. :@

Riitek-Rii-mini-i12-Unboxing.jpg

Overigens besteld bij Focalprice omdat ik daar nog een coupon voor had liggen. Is bij DX goedkoper.
Downstardinsdag 9 september 2014 @ 12:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 08:01 schreef monkeybrain het volgende:
Mooie review, gelijk de jiayu en newman gekeken _O_

Maar je kunt dus dts-hd gewoon als passthrough naar de av receiver sturen voor decodering?
Is deze passthrough ook aanwezig voor de lagere modellen? Dat was juist de reden voor mij om verder te kijken omdat DTS niet ondersteund werd.
Dankje, extra lang zoals je ze graag ziet... ( O-) O-) )

Had je die jiayu en newman nog niet gezien :o? potverdikkeme!

En idd doormiddel van passtrough geef je het dus in feite uit handen aan je receiver.
Of dit ook mogelijk is bij goedkopere modellen weet ik niet, maar ik denk bij de X8 sws wel.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 09:23 schreef maartend het volgende:
Hele mooie review, had het ding al op mijn netvlies staan.

Klein vraagje, weet je op dat ding ook goed overweg kan met de KPN iTV app?
Is voor mij een must.
Dankje :), ja het is inderdaad een leuke speler :D!

Uhm, ik heb geen kpn verbinding dus of het werkt kan ik niet testen,
maar de app kan ik gewoon installeren en openen ;)

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 10:20 schreef De-Hamster het volgende:
Ik heb nog nooit zo'n mediaplayer in het echt gezien of er mee gewerkt. Maar een computer aansluiten via HDMI met de TV heeft toch vrijwel dezelfde functionaliteiten?
Opzich wel, al kost een normale PC natuurlijk veel meer stroom dan dit kleine boxje.
Maar qua functionaliteiten zou je inderdaad het zelfde kunnen bereiken.
Downstardinsdag 9 september 2014 @ 12:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 11:17 schreef Dromer het volgende:
Geïnspireerd door het toetsenbord van Downstar, heb ik de Rii mini K12 aangeschaft. Al langer op het oog vanwege deze review. Design is voor mij wel belangrijk, dus een dunne rand en rvs-elementen vind ik mooi. :@

[ afbeelding ]

Overigens besteld bij Focalprice omdat ik daar nog een coupon voor had liggen. Is bij DX goedkoper.
Ziet er wel mooi uit idd, al lijkt het me moeilijk te gebruiken..
Je kan hem immers nergens echt lekker vasthouden (althans links niet)
Je hebt namelijk amper bezels..
Dan zou je hem altijd op je schoot of iets moeten leggen lijkt mij..
iScream.dinsdag 9 september 2014 @ 12:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 01:19 schreef Downstar het volgende:
[ afbeelding ]

Weer een reviewtje, dit keer geen smartphone, maar wel een ander android-based device.
De Minix NEO X8-H Media speler.
Thanks :) Hoe is de kwaliteit van TV kijken via de Ziggo TV app? Heb nog een TV boven staan en twijfel tussen kabel erheen trekken of mediaplayer aanschaffen i.c.m. die app.
betyardinsdag 9 september 2014 @ 12:43
Ik heb een offerte opgevraagd voor een prefab loods van 15x6x5 meter nu heb ik een prijs ontvangen van USD 8380 FOB QINGDAO.
Dit is uiteraard zonder shipment en douane taferelen, hoe kan ik dit het beste aanpakken om erchter te komen wat de uiteindelijke prijs is. Ik heb net een mailtje gestuurd wat het totaal aan containers zou zijn en het aantal kg's.
rene90dinsdag 9 september 2014 @ 12:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 12:43 schreef betyar het volgende:
Ik heb een offerte opgevraagd voor een prefab loods van 15x6x5 meter nu heb ik een prijs ontvangen van USD 8380 FOB QINGDAO.
Dit is uiteraard zonder shipment en douane taferelen, hoe kan ik dit het beste aanpakken om erchter te komen wat de uiteindelijke prijs is. Ik heb net een mailtje gestuurd wat het totaal aan containers zou zijn en het aantal kg's.
Tja, navraag bij dat bedrijf doen. Postnl kan het niet bezorgen natuurlijk dus het lijkt me dat je het zelf in Rotterdam ofzo in de haven moet ophalen met een vrachtwagen of iets :')
betyardinsdag 9 september 2014 @ 12:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 12:50 schreef rene90 het volgende:

[..]

Tja, navraag bij dat bedrijf doen. Postnl kan het niet bezorgen natuurlijk dus het lijkt me dat je het zelf in Rotterdam ofzo in de haven moet ophalen met een vrachtwagen of iets :')
Dat lijkt me duidelijk, eventueel vervoer is al geregeld.
Dromerdinsdag 9 september 2014 @ 13:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 12:33 schreef Downstar het volgende:

[..]

Ziet er wel mooi uit idd, al lijkt het me moeilijk te gebruiken..
Je kan hem immers nergens echt lekker vasthouden (althans links niet)
Je hebt namelijk amper bezels..
Dan zou je hem altijd op je schoot of iets moeten leggen lijkt mij..
Klopt. Dat was ook een reden dat ik nog twijfelde. Maar ja.. vorm boven functie hè. :P
Ik heb wel een brede bankleuning waar ik 'm op kan leggen indien nodig.
Schnitzelsdinsdag 9 september 2014 @ 13:22
Niemand anders problemen met Chinaprices.us? Ik krijg enkel gegevens van AliExpress, als ik die shop exclude dan vind ik niks meer.

Ik zie net het toetsenbord, dus ik wilde eens gaan zoeken naar een draadloos toetsenbord >3mtr voor te gebruiken als ik tv ga kijken via de HDMI van de PC.
Downstardinsdag 9 september 2014 @ 13:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 13:22 schreef De-Hamster het volgende:
Niemand anders problemen met Chinaprices.us? Ik krijg enkel gegevens van AliExpress, als ik die shop exclude dan vind ik niks meer.

Ik zie net het toetsenbord, dus ik wilde eens gaan zoeken naar een draadloos toetsenbord >3mtr voor te gebruiken als ik tv ga kijken via de HDMI van de PC.
Heb ik ook hier, chinaprices.us is beetje ruk geworden :P

quote:
14s.gif Op dinsdag 9 september 2014 12:39 schreef iScream. het volgende:

[..]

Thanks :) Hoe is de kwaliteit van TV kijken via de Ziggo TV app? Heb nog een TV boven staan en twijfel tussen kabel erheen trekken of mediaplayer aanschaffen i.c.m. die app.
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 september 2014 12:39 schreef iScream. het volgende:

[..]

Thanks :) Hoe is de kwaliteit van TV kijken via de Ziggo TV app? Heb nog een TV boven staan en twijfel tussen kabel erheen trekken of mediaplayer aanschaffen i.c.m. die app.
Echt prima!
Dit is het eerste device waar ik het beeld ook echt in HD lijk te hebben.
Het bufferen duurt ff 1 minuut ofzo, maar daarna is het beeld (en zeker van een afstandje) eigenlijk niet eens echt te onderscheiden met het normale HD beeld via mijn module. ben ik dus zeer over te spreken :D!
Goddelijkerdinsdag 9 september 2014 @ 13:36
Damn, die Xiaomi Mi4 is écht een mooie telefoon :D
Twijfel om mijn iPhone 4S te verkopen en dan zoiets te kopen... Maar stiekem ben ik ook nog wel tevreden met mijn 4S.
monkeybraindinsdag 9 september 2014 @ 13:51
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 september 2014 12:39 schreef iScream. het volgende:

[..]

Thanks :) Hoe is de kwaliteit van TV kijken via de Ziggo TV app? Heb nog een TV boven staan en twijfel tussen kabel erheen trekken of mediaplayer aanschaffen i.c.m. die app.
Kabeltje is wel een stuk goedkoper :)
Ik zou beide doen :D


Was trouwens wel grappig om de muzieksmaak van Downstar te zien in het filmpje.
Een NAS vol met volksbuurt spul _O-
iScream.dinsdag 9 september 2014 @ 13:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 13:51 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Kabeltje is wel een stuk goedkoper :)
Ik zou beide doen :D

Was trouwens wel grappig om de muzieksmaak van Downstar te zien in het filmpje.
Een NAS vol met volksbuurt spul _O-
Probleem is dat ik alle kabels weggestopt heb onder plinten, niet zoveel zin om dat weer helemaal open te gaan halen :) Kwaliteit hoeft niet HD te zijn, is een kleine TV, zal ook alleen door mn vriendin worden gebruikt als ik voetbal kijk :P
wootahHdinsdag 9 september 2014 @ 14:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 09:23 schreef maartend het volgende:
Hele mooie review, had het ding al op mijn netvlies staan.

Klein vraagje, weet je op dat ding ook goed overweg kan met de KPN iTV app?
Is voor mij een must.
werkt erg goed en soepel. Echter de app van minix is heel erg crapp dus een airmouse(of wireless muis oid) bij dit apparaat is wel erg handig.
S-quareddinsdag 9 september 2014 @ 15:18
Nieuwe quad binnen van Eachbuyer cx-20 8-)

dit is echt mooi spul, zeker voor de prijs slechts 316 USD RTF en met coupon code: LMZ6SNOR825 slechts 306USD goedkoper is nergens te vinden :7

10dytud.jpg
voork8.jpg
4j6ule.jpg
2cfef69.jpg

http://www.eachbuyer.com/(...)-camera-p319804.html
julius123dinsdag 9 september 2014 @ 15:33
nice :) ik heb er ook naar zitten kijken, misschien leuk voor erbij. laat weten hoe die vliegt!
N22dinsdag 9 september 2014 @ 15:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 13:36 schreef Goddelijker het volgende:
Damn, die Xiaomi Mi4 is écht een mooie telefoon :D
Twijfel om mijn iPhone 4S te verkopen en dan zoiets te kopen... Maar stiekem ben ik ook nog wel tevreden met mijn 4S.
Why not both ? :7
RobertNLdinsdag 9 september 2014 @ 15:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 15:18 schreef S-quared het volgende:
Nieuwe quad binnen van Eachbuyer cx-20 8-)

dit is echt mooi spul, zeker voor de prijs slechts 316 USD RTF en met coupon code: LMZ6SNOR825 slechts 306USD goedkoper is nergens te vinden :7

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

http://www.eachbuyer.com/(...)-camera-p319804.html
Zo, ziet er goed uit!
Wat was je kwijt aan belasting :P?
EugeneKrabsdinsdag 9 september 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:56 schreef ajaxboy het volgende:
Rolfcat, met coupon: Combo1 krijg je 10% korting op de earson bij banggood.
Werkt nu niet meer :'(
Scorpiedinsdag 9 september 2014 @ 16:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 15:52 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Zo, ziet er goed uit!
Wat was je kwijt aan belasting :P?
+1 :P wil ik ook wel weten! Leuk ding! Moet je alleen nog een Go Pro kopen :D
julius123dinsdag 9 september 2014 @ 16:23
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 september 2014 16:12 schreef Scorpie het volgende:

[..]

+1 :P wil ik ook wel weten! Leuk ding! Moet je alleen nog een Go Pro kopen :D
of een SJ4000 :)
Goddelijkerdinsdag 9 september 2014 @ 16:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 september 2014 15:49 schreef N22 het volgende:

[..]

Why not both ? :7
Dan zou ik de 4S verkopen voor geld, zodat ik de Mi4 kan kopen. ;)
l0lownkilldinsdag 9 september 2014 @ 18:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 16:23 schreef julius123 het volgende:

[..]

of een SJ4000 :)
Why not both ? :7
NXdinsdag 9 september 2014 @ 18:10
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 september 2014 16:05 schreef EugeneKrabs het volgende:
Werkt nu niet meer :'(
HotAc werkt wel;
http://chinakorting.nl/co(...)rzicht/#.VA8mQ_l_sms

en het is in prijs verlaagd :) De Earson was eerst 26.99 en nu 24.40.
Eric_Cantonadinsdag 9 september 2014 @ 19:20
DX-bestelling 29/8 gedaan en vandaag binnen, netjes :Y
shizdinsdag 9 september 2014 @ 20:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 september 2014 14:52 schreef wootahH het volgende:

[..]

werkt erg goed en soepel. Echter de app van minix is heel erg crapp dus een airmouse(of wireless muis oid) bij dit apparaat is wel erg handig.
Een vriend van me heeft een Boxee Box. Ik moet zeggen, die interface is wel vrij gebruikersvriendelijk. Is echt tv en multimedia gecentered. Die MINIX Launcher is wel geinig, maar het is niet veel anders dan Android met mapjes. Alleen zien die mapjes er nu wat flashier uit. Ze moeten die Boxee-box schil gewoon ff porten naar de MINIX. :D En een Airmouse is inderdaad aanbevolen. Mele F10 (Pro) en MINIX' eigen NEO A2 bijvoorbeeld inderdaad. Wel leuk dat ik de M1 bij m'n X8-H kreeg... maar eh... no thank you.
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 15:18 schreef S-quared het volgende:
Nieuwe quad binnen van Eachbuyer cx-20 8-)

dit is echt mooi spul, zeker voor de prijs slechts 316 USD RTF en met coupon code: LMZ6SNOR825 slechts 306USD goedkoper is nergens te vinden :7

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

http://www.eachbuyer.com/(...)-camera-p319804.html
Cool. Maar is dat niet dan ook meteen een beetje een poor man's Phantom? :P
Zou de DJI niet z'n geld dubbel en dwars waar zijn als je dan toch bereid bent wat uit te geven (en idd, whatabout taxes)? Met de H3-2D gimbal weet ik niet of er veel betere sub 1000 euro set is dan de Phantom 2. Iedereen komt nu met soortgelijke dingen wel, waarvan de meest succesvolle misschien nog wel de QR X350 van Walkera, maar of de kwaliteit en resultaten in de buurt komen van de real deal... ik vraag het me af (voornamelijk qua bouw, vliegeigenschappen, stabilisatie en vooral ook accuduur). Maar sowieso wel leuk speelgoed natuurlijk. :9 ^O^

In ander nieuws. Kwam vandaag nog post aanzetten (een als vermist opgegeven WLToys V911v2/Pro) die 26 mei (!) opgestuurd was. :P _O- :') Stamde nog uit een tijd dat webshops overstapten op Malaysian Post. Nou, dat was echt een succes (NOT). More like: 'ze zijn mal in azië'. Vanwege overcompleet maar aan de buurtjes gegeven en kreeg ik als dank dan weer twee flessen van hun witte wijn (buren hebben die in de wijnbouw zitten is altijd handig).
Hi_flyerdinsdag 9 september 2014 @ 20:23
Mijn Ivery IS-1 is binnen. Prima geluidskwaliteit, niks mis mee voor iets van vijf dollar! Ik vraag me alleen af wat die switch nou voor functie heeft. Als ik de switch omzet, verandert de geluidskwaliteit heel erg. Op internet kan ik weinig meer vinden dan:
quote:
They also have a special switch (the first I've ever seen) for converting the signal to whatever source you're using (or reverse polarity for MIC and ground wire). So, basically you can use it for professional audio monitoring or your smart phone for incoming/outgoing calls. Incredible concept by this company!
Maar wat dat nou betekent....
monkeybraindinsdag 9 september 2014 @ 20:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 20:00 schreef shiznuts het volgende:

Vanwege overcompleet maar aan de buurtjes gegeven en kreeg ik als dank dan weer twee flessen van hun witte wijn (buren hebben die in de wijnbouw zitten is altijd handig).
Gemiste kans. Je had bij mij een heel jaar gratis frikandellen mogen komen eten in de snackbar :Y
N22dinsdag 9 september 2014 @ 21:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 20:23 schreef Hi_flyer het volgende:
Mijn Ivery IS-1 is binnen. Prima geluidskwaliteit, niks mis mee voor iets van vijf dollar! Ik vraag me alleen af wat die switch nou voor functie heeft. Als ik de switch omzet, verandert de geluidskwaliteit heel erg. Op internet kan ik weinig meer vinden dan:

[..]

Maar wat dat nou betekent....
dat vroeg ik mij dus ook al af _O-
Iemand91dinsdag 9 september 2014 @ 22:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 01:19 schreef Downstar het volgende:
[ afbeelding ]

Weer een reviewtje, dit keer geen smartphone, maar wel een ander android-based device.
De Minix NEO X8-H Media speler.
Zit hier de output ook vast op een vaste framerate? M'n Ouya doet alleen 60fps en dat is een beetje naadje i.c.m. films (24p). Ook het enige nadeel aan de Ouya overigens als het over XBMC gaat...
MarkBroflovskidinsdag 9 september 2014 @ 22:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 20:23 schreef Hi_flyer het volgende:
Ivery IS-1
Ik ben benieuwd naar Ivery IS-1 waar is ie mee te vergelijken? Beetje neutraal geluid of veel te veel laag ?
Downstardinsdag 9 september 2014 @ 22:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 22:20 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Zit hier de output ook vast op een vaste framerate? M'n Ouya doet alleen 60fps en dat is een beetje naadje i.c.m. films (24p). Ook het enige nadeel aan de Ouya overigens als het over XBMC gaat...
Heb geen idee, kan ik dat ergens checken?
of moet ik alleen afgaan op specificaties?
Iemand91woensdag 10 september 2014 @ 00:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 22:44 schreef Downstar het volgende:
Heb geen idee, kan ik dat ergens checken?
of moet ik alleen afgaan op specificaties?
M'n tv geeft bij de Ouya aan dat het 1080p 60hz. ontvangt.
Kan zo niet vinden op de Ouya zelf.

Maar al dit spul is gebaseerd op Android en die poept het signaal altijd op 60hz. uit.
En apps e.d. kunnen dat niet veranderen; zelfs XBMC o.i.d. niet.

Dat is nog de achilleshiel van dit soort spul helaas...
#ANONIEMwoensdag 10 september 2014 @ 07:27
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 23:28 schreef Jimbo het volgende:

[..]

race houden? heb net ook 2 kleine dingen besteld :P

wie dr t eerste is.
Verzendingsnotificatie al binnen. :9

Ook bij DealExtreme een bericht dat 1 product al is verzonden. Toevallig het enige product dat ik niet dubbel heb besteld.
Hi_flyerwoensdag 10 september 2014 @ 08:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 22:39 schreef MarkBroflovski het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd naar Ivery IS-1 waar is ie mee te vergelijken? Beetje neutraal geluid of veel te veel laag ?
Zeker niet te veel laag. Ik luister vooral klassiek en er had misschien zelfs wat meer laag in mogen zitten. Ik hoor ook constant een lichte ruis, maar dat komt ongetwijfeld uit mijn telefoon. Straks zal ik even vergelijken met een over ear koptelefoon.
Dromerwoensdag 10 september 2014 @ 08:48
Weet iemand of een hexacopter wel of geen voordelen biedt boven een quadcopter? Ik kan alleen maar bedenken dat ik nóg meer propellers kan slopen. :P
wootahHwoensdag 10 september 2014 @ 08:50
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 00:23 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

M'n tv geeft bij de Ouya aan dat het 1080p 60hz. ontvangt.
Kan zo niet vinden op de Ouya zelf.

Maar al dit spul is gebaseerd op Android en die poept het signaal altijd op 60hz. uit.
En apps e.d. kunnen dat niet veranderen; zelfs XBMC o.i.d. niet.

Dat is nog de achilleshiel van dit soort spul helaas...
volgens mij kun je dat aanpassen door in de connection settings auto detection uit te zetten en dan hdmi 1080p 50hz te selecteren.
Questularwoensdag 10 september 2014 @ 08:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 10:06 schreef Questular het volgende:

Ik heb een paypal account aangemaakt en moest kiezen tussen een bankrekening koppelen of een creditcard. Nu heb ik geen CC dus heb ik voor bankrekening gekozen. Maar ik zie nu dat je ook via Ideal geld op je paypal kunt zetten, kan dit zonder je bankrekening te bevestigen?
Iemand?
rene90woensdag 10 september 2014 @ 08:58
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 08:57 schreef Questular het volgende:

[..]

Iemand?
Ja dat kan, via money2 ofzo. Staat een linkje in paypal hoe dat kan.
Questularwoensdag 10 september 2014 @ 09:40
Mn 1e china bestelling *O*

BRAINWAVZ M1 IEM Earphones + Fedex 2 Day To Select Destinations 3675 1 ¤34.38
Subtotal ¤34.38
Shipping & Handling ¤0.00
Discount (fb2012fiver) -¤1.72
Grand Total ¤32.66
rene90woensdag 10 september 2014 @ 09:42
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 09:40 schreef Questular het volgende:
Mn 1e china bestelling *O*

BRAINWAVZ M1 IEM Earphones + Fedex 2 Day To Select Destinations 3675 1 ¤34.38
Subtotal ¤34.38
Shipping & Handling ¤0.00
Discount (fb2012fiver) -¤1.72
Grand Total ¤32.66
Hopelijk hoef je geen douane te betalen over die 32 euro :')

Zelf een beetje gezeik bij BIC trouwens, ik had daar nog wat coins dus netjes ingevuld dat ik er 5 wil gebruiken, er bleef iets van 0.80 dollar over en via de paypal pagina zag ik dat ook dus ik denk mooi dat klopt. Blijkt dat er uiteindelijk toch het volledige bedrag is afgehaald door BIC.
Ducondawoensdag 10 september 2014 @ 10:19
Wat zou de goedkoopste quad-/hexacopter zijn waar je een SJ4000 onder kan hangen? De Hubsan X4 lijkt me wel een geinig apparaatje maar is (denk ik) veel te klein/licht om een SJ4000 te kunnen dragen. Omdat het alleen een beetje spielerei is heb ik er niet veel geld voor over (30/40 Eur) Is dat überhaupt haalbaar?
julius123woensdag 10 september 2014 @ 10:50
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 10:19 schreef Duconda het volgende:
Wat zou de goedkoopste quad-/hexacopter zijn waar je een SJ4000 onder kan hangen? De Hubsan X4 lijkt me wel een geinig apparaatje maar is (denk ik) veel te klein/licht om een SJ4000 te kunnen dragen. Omdat het alleen een beetje spielerei is heb ik er niet veel geld voor over (30/40 Eur) Is dat überhaupt haalbaar?
Nee. Heb je wel minimaal een quad nodig ala phantom of cx20
Miniemwoensdag 10 september 2014 @ 11:39
quote:
16s.gif Op maandag 8 september 2014 16:15 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Mi band schijnt te werken met alle android telefoons met bluetooth 4.0+ en android 4.4.
Jammergenoeg is mijn telefoon niet compatible maar anders had ik er al eentje gehad :P

En wat betreft de charging cables is er in het topic bij de buren meer info over.
Kopie van post uit hun OP:
[ afbeelding ]
(Credits voor tweaker EN-IS)

Waar staat die officiele post op tweakers?
Gunnywoensdag 10 september 2014 @ 12:38
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 11:39 schreef Miniem het volgende:

[..]

Waar staat die officiele post op tweakers?
Hier: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1603530/0

Btw, kan me misschien iemand een beetje op weg helpen? Ik ben op zoek naar een kleine mp3 versterker voor mijn oortjes (3.5mm). Deze zijn hier een tijdje terug al eens besproken, kan echter de post niet terug vinden. Mijn zoektocht zelf heeft me oa Shenzhenaudio opgeleverd, maar dan loop ik vast. Te veel, en in een hoop gevallen te duur voor mijn wat simpele eisen.
davedavywoensdag 10 september 2014 @ 13:50
Mooi alvast de eerste hoesjes, en Smart Cover gekocht voor de iPhone 6 :P
Iemand91woensdag 10 september 2014 @ 14:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 22:20 schreef Iemand91 het volgende:
Zit hier de output ook vast op een vaste framerate? M'n Ouya doet alleen 60fps en dat is een beetje naadje i.c.m. films (24p). Ook het enige nadeel aan de Ouya overigens als het over XBMC gaat...
Bericht op Tweakers:
quote:
Voor de minix x8 is voor XBMC een plugin gemaakt welke de refresh rate automatisch voor je kan aanpassen. Maar dus nog niet mogelijk met andere appicaties binnen android.
Zou zoiets in theorie ook niet voor andere Android-gebaseerde apparaten (zoals bijv. de Ouya) gebruikt worden?
quote:
1s.gif Op woensdag 10 september 2014 08:50 schreef wootahH het volgende:
volgens mij kun je dat aanpassen door in de connection settings auto detection uit te zetten en dan hdmi 1080p 50hz te selecteren.
Waar staat die ergens onder de instellingen dan? Kan zoiets nergens vinden in de Ouya. :@
monkeybrainwoensdag 10 september 2014 @ 14:59
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 12:38 schreef Gunny het volgende:

[..]

Hier: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1603530/0

Btw, kan me misschien iemand een beetje op weg helpen? Ik ben op zoek naar een kleine mp3 versterker voor mijn oortjes (3.5mm). Deze zijn hier een tijdje terug al eens besproken, kan echter de post niet terug vinden. Mijn zoektocht zelf heeft me oa Shenzhenaudio opgeleverd, maar dan loop ik vast. Te veel, en in een hoop gevallen te duur voor mijn wat simpele eisen.
Fiio e06, e05 ?
Goddelijkerwoensdag 10 september 2014 @ 15:21
NEXT!