abonnement Unibet Coolblue
pi_144592143
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 september 2014 17:08 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Inmiddels heeft de UEFA 48 landen toegelaten?
_O-

quote:
17s.gif Op dinsdag 16 september 2014 16:08 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Netjes. :)

Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
Clubteam en nationale ploeg pakken. De club is inmiddels 11 jaar op rij kampioen van de Serie A en heeft ook een aantal Champions Leagues gepakt en ik ben zelf ook al de beste manager aller tijden. De jeugdopleiding is daardoor een stuk beter dan in het begin van het spel, maar de meeste toptalenten zijn nog steeds Italianen. Ieder jaar hopen op supertalent en ook mindere talenten draaien mee bij het clubteam om ze beter te laten worden.

Ik heb een paar spelers en dat zijn goede spelers voor de onderkant van de Serie A, maar die spelen bij mij om ze op niveau te houden voor de nationale ploeg. Daar zijn het de sterkhouders. De aanvoerder van mijn nationale ploeg maakte zijn debuut pas op zijn 24e. Hij had alle Italiaanse jeugdelftallen doorlopen en wilde daarom niet opgeroepen worden, dus ik heb hem in het jeugdteam gehouden tot hij dat wel wilde. Nu is hij een uitstekende middenvelder. Hij hoort bij de 20-30 beste van de wereld denk ik en dus voor de nationale ploeg een levende legende. De spits die ik ook opgeleid heb en gelukkig op zijn 19 voor San Marino uit wilde komen omdat hij nooit voor de jeugdelftallen is opgeroepen heeft 33 goals in 28 interlands gemaakt.

Een seizoen of 15 geleden had ik ook een toptalent in de spits, maar die ging helaas naar Italië. Die had ik ook gewoon in de jeugd moeten houden eigenlijk, dan had hij nu nog steeds bij mij voorin gestaan.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')