abonnement Unibet Coolblue
pi_140708880
100718_195885_fokwinoverzicht_frm.jpg


Het is jullie vast niet ontgaan: er zijn elke maand wel leuke prijsvragen en winacties op FOK!
Kijk hier regelmatig voor de nieuwste acties die hier steeds genoemd zullen worden!
pi_140708885
De FOK!fotowedstrijd *O*

Elke 2 maanden is er een wedstrijd met een nieuw onderwerp, een nieuwe uitdaging en hopelijk een nieuwe inspiratie om mee aan de slag te gaan. In samenwerking met Herinneringen Op Linnen mogen wij canvas-afdrukken weggeven voor de top drie!

130628_12820_wedstrijd_banner01_fokfotowedstrijd.jpg

Deze ronde is het thema: 'Goud' ^O^ Je mag een foto die jouw interpretatie van 'Goud' weergeeft en binnen de inzendingstermijn gemaakt is insturen.
Inzenden kan van 1 mei tot en met 15 juni 23.59

Kijk in het forum Fotografie hoe je mee kunt doen!
pi_140738620
140530_266257_two_faces_of_january_topichdr.jpg

1962. Het stijlvolle Amerikaanse koppel Chester en Colette MacFarland (Viggo Mortensen en Kirsten Dunst) vertoeft in Athene waar ze tijdens een uitstapje naar de Akropolis de jonge Grieks sprekende Amerikaan Rydal (Oscar Isaac) tegenkomen. Hij werkt als gids en probeert tegelijkertijd toeristen op te lichten.

Als het echtpaar hem voor een diner uitnodigt in hun exclusieve hotel, wordt hij ingezet om te helpen het lichaam van een schijnbaar bewusteloze man te verplaatsen. Rydal raakt hiermee ongewild verstrikt in het grimmige web van het duo en probeert hier uit te geraken. Maar dat wordt bemoeilijkt door de liefde die hij voelt voor Colette.

The Two Faces of January draait vanaf 26 juni in de bioscoop.

Winnen!
FOK! mag in samenwerking met A-film 5 prijzenpakketten weggeven.
Wil jij kans maken op één van deze prijzenpakketten? Kijk dan op onze Weblog hoe je mee kunt doen!
  donderdag 5 juni 2014 @ 21:00:14 #4
33169 Magneet
Magnetic Enhanced
pi_140758907
140515_134533_fheader-555feiten.jpg

Het boek:
Wist je dat…
* je een voorwerp verder naar het westen dan naar het oosten kunt gooien?
* koeien loeien met een accent?
* de langste file elf dagen duurde?

Na het succes van 666 leugens die iedereen gelooft is Herman Boel terug met een nieuw boek vol leuke, interessante, maar geheel overbodige 'wistjedatjes'. Dit boek is het ideale geschenk voor jong en oud.
Dankzij dit boek sta je voortaan in geen enkel gesprek meer met je mond vol tanden.

De schrijver:

Herman Boel (Aalst) is vertaler en overtuigd lid van SKEPP, de Studiekring voor Kritische Evaluatie van Pseudo-wetenschap en het Paranormale. Hij schreef eerder Het woordenboek van de skepticus, Vergaat de wereld in 2012? (samen met wijlen Patrick De Witte) en 666 leugens die iedereen gelooft.

Winnen

In samenwerking met Uitgeverij Terra Lannoo mogen wij vijf exemplaren van dit boek weggeven. Wil jij ook kans maken op een van deze toffe prijzen? Voeg dan in een reactie in het topic in ONZ zelf een nutteloos feit toe! Je mag meerdere keren reageren maar dat wil niet zeggen dat je ook meerdere keren kans maakt. Meedoen kan tot en met 12 juni 2014.
pi_141532059
140605_266257_THERAID2_topichdr2.jpg

Na het bioscoopsucces van de spectaculaire martial arts film The Raid komt regisseur Gareth Evans met het langverwachte vervolg The Raid 2: Berandal.

Rama (Iko Uwais) dacht dat hij de strijd tegen de Indonesische onderwereld had gewonnen. Niets is minder waar. De gangsters zijn uit op wraak en als hij wordt bedreigd, wordt Rama gedwongen undercover te gaan om zijn familie te beschermen. Terwijl hij zich een weg vecht door de criminele organisaties, komt hij erachter dat binnen zijn eigen korps corrupte politieagenten en politici aan de touwtjes trekken. Tijdens het daaropvolgende gevecht tegen corruptie moet Rama alles op het spel zetten om het leven van zijn vrouw, kind en hopelijk zichzelf te redden.

The Raid 2 draait vanaf 3 juli in de bioscoop.

Winnen!
FOK! mag in samenwerking met A-film 5 prijzenpakketten weggeven.
Wil jij kans maken op één van deze prijzenpakketten? Kijk dan in het forum Klussen & Wonen hoe je mee kunt doen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')