FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #503] Curling _O_ Koersbal _O_
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 10:17
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 10:46
curling. :')
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 10:54
quote:
13s.gif Op woensdag 12 februari 2014 10:46 schreef Kutmanager het volgende:
curling. :')
Nordic combination nu ^O^
Cliffywoensdag 12 februari 2014 @ 10:59
Sjoeling on Ice
LitmanenAFCAwoensdag 12 februari 2014 @ 11:14
headsethero.png?h=557&w=940

Nice.


http://www.titanfall.com/beta

Nick, Gert of de rest van de PC paupers :)

[ Bericht 37% gewijzigd door LitmanenAFCA op 12-02-2014 11:21:42 ]
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 13:35
http://nutech.nl/games/36(...)-volledige-game.html

Wtf _O-
LitmanenAFCAwoensdag 12 februari 2014 @ 13:50
6TdM5.png

_O-
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 13:58

_O-
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 14:01
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 11:14 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Nice.

http://www.titanfall.com/beta

Nick, Gert of de rest van de PC paupers

Moet wel Gears worden.
LitmanenAFCAwoensdag 12 februari 2014 @ 14:05
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 14:01 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Moet wel Gears worden.
Koop die game nou maar gewoon
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 14:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Koop die game nou maar gewoon
Ach man die goat simulator heeft nog betere graphics.
Michhaswoensdag 12 februari 2014 @ 14:19
ludo-nick-van-ormondt.jpg
LitmanenAFCAwoensdag 12 februari 2014 @ 14:21
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 14:16 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ach man die goat simulator heeft nog betere graphics.
http://www.marktplaats.nl(...)postcode=&distance=0
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 14:23
quote:
Komt goat simulator ook op ps4? :o
LitmanenAFCAwoensdag 12 februari 2014 @ 14:23
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 14:23 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Komt goat simulator ook op ps4? :o
Exclusive
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 17:45
quote:
Fucking Ludo :D
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 18:14
http://www.dumpert.nl/med(...)t_uit_vliegtuig.html

Toch maar eens een gopro aanschaffen.
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 18:38
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 18:14 schreef Kutmanager het volgende:
http://www.dumpert.nl/med(...)t_uit_vliegtuig.html

Toch maar eens een gopro aanschaffen.
Zijn wel 6 knipbeurten he.
Bozz187woensdag 12 februari 2014 @ 18:40
quote:
1s.gif Op woensdag 12 februari 2014 18:38 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Zijn wel 6 knipbeurten he.
en dan nog monteerspul...
Oh en natuurlijk een hobby.
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 19:58
tliciouzwoensdag 12 februari 2014 @ 20:04
quote:
1s.gif Op woensdag 12 februari 2014 18:38 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Zijn wel 6 knipbeurten he.
:D
Fsmxiwoensdag 12 februari 2014 @ 20:37
Curling. Koersbal... Klinkt als kerbal

oRK5YXP.png
KoningStomawoensdag 12 februari 2014 @ 20:46
quote:
nog even he
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 21:09
quote:
Wtf, dat is lang geleden _O- :D
Fsmxiwoensdag 12 februari 2014 @ 21:13
quote:
Mijn god, wat doe je, te lang geleden :')
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 21:25
quote:
1s.gif Op woensdag 12 februari 2014 18:40 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

en dan nog monteerspul...
Oh en natuurlijk een hobby.
Duiken, skieën, zeilen. Ohja, ik kan ook nog windsurfen.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 21:28
quote:
6s.gif Op woensdag 12 februari 2014 21:25 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Duiken, skieën, zeilen. Ohja, ik kan ook nog windsurfen.
Mijn hobbies houden op bij zuipen, roken en koffie drinken :D
KneusTeunwoensdag 12 februari 2014 @ 21:32
topwedstrijd :') voordat iemand anders het zegt
Bozz187woensdag 12 februari 2014 @ 21:34
quote:
6s.gif Op woensdag 12 februari 2014 21:25 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Duiken, skieën, zeilen. Ohja, ik kan ook nog windsurfen.
nice


quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 21:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn hobbies houden op bij zuipen, roken en koffie drinken :D
gopro waardig
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 21:39
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 21:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn hobbies houden op bij zuipen, roken en koffie drinken :D
Gopro met ducktape op je hoofd en gaan. Goed afstudeerborrel materiaal.
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 21:50
1897685_615343638515607_66607511_n.jpg
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 21:57
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 21:58
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 21:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Gopro met ducktape op je hoofd en gaan. Goed afstudeerborrel materiaal.
Zou wel chill zijn. Weet je ook eens hoe je thuiskomt _O-
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 22:00
Weet je ook meteen wie precies die muntjes erin stopt.
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:00 schreef Dr.Pringles het volgende:
Weet je ook meteen wie precies die muntjes erin stopt.
Zal ik anders een keer zuurkoolstamppot voor je koken? Volgens mij hou je daar wel van.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:15
quote:
6s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zal ik anders een keer zuurkoolstamppot voor je koken? Volgens mij hou je daar wel van.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:18
ONZ / Het is toch om te gieren

:')
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 22:23
quote:
6s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zal ik anders een keer zuurkoolstamppot voor je koken? Volgens mij hou je daar wel van.
nee sorry, is haram.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:24

Tranen _O- _O-
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:34
ku-xlarge.gif

Group A Rally O+ Toen mocht je nog op de weg staan :D
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 22:34
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:24 schreef PierreTT het volgende:
maurice ravingTranen
Hier piet wat Forza 5 piccas voor jou. O+

GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1313073&full=true
GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1300305&full=true
GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1313107&full=true

En deze moet toch mijn lelijkste paint ooit zijn die ik zelf heb gemaakt. :D
GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1313012&full=true
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:36
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:34 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Hier piet wat Forza 5 piccas voor jou. O+

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

En deze moet toch mijn lelijkste paint ooit zijn die ik zelf heb gemaakt. :D
[ afbeelding ]
Een 190E Evo, Een Lancer Evo X, een lelijke paintjob O+ O+ O+
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:36 schreef PierreTT het volgende:
Een 190E Evo, Een Lancer Evo X, een lelijke paintjob
SPA. O+
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:40
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:37 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

SPA. O+
Ook dat nog, maakt mijn avond goed :) Die 190E had ik in Forza 4 met smurfen erop, dat ding reed wel ze belachelijk goed O+
LitmanenAFCAwoensdag 12 februari 2014 @ 22:42
X1 kopen Piet dan kun je lekker Forza doen en met ons ouwehoeren
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 22:49
Als "Forza 5" er niet bij stond zou je gewoon zeggen dat het Forza 4 is.


oh wacht...
badboynovawoensdag 12 februari 2014 @ 22:51
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:49 schreef Dr.Pringles het volgende:
Als "Forza 5" er niet bij stond zou je gewoon zeggen dat het Forza 4 is.

oh wacht...
cod.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:53
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:49 schreef Dr.Pringles het volgende:
Als "Forza 5" er niet bij stond zou je gewoon zeggen dat het Forza 4 is.


oh wacht...
Voor de screenshots wel ja :)
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:54
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:
X1 kopen Piet dan kun je lekker Forza doen en met ons ouwehoeren
Maar moneyz, ik betaal elke maand het equivalent van een X1 aan de NS verdomme ;(
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 22:56
En daarbij, Forza 5 is al een drama zonder het te spelen, man man man. Minder auto's, leukste banen eruit ;(

Forza 6 moet maar beter erg goed zijn ;(
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 22:56
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:51 schreef badboynova het volgende:

[..]

cod.
verdedig ik niet. ;)

quote:
1s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:53 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Voor de screenshots wel ja :)
alsof je gespeeld hebt, a sabhi
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:02
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 22:56 schreef Dr.Pringles het volgende:


alsof je gespeeld hebt, a sabhi
Dan nog, moet je hier komen zeggen
badboynovawoensdag 12 februari 2014 @ 23:15
als pietertje geboren was als Judeska, ging hij zo
Judeska-ehh-conjo3.jpg
FORZA 5 BITCH
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 23:25
quote:
8s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan nog, moet je hier komen zeggen
wat dan he? geef je me dan bier?
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:28
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:25 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

wat dan he? geef je me dan bier?
Dan bitchslap ik je net zo lang met mijn LCE Forza 4 Steelcase totdat je huilend een Parbo voor me gaat halen
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 23:30
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan bitchslap ik je net zo lang met mijn LCE Forza 4 Steelcase totdat je huilend een Parbo voor me gaat halen
ik weet niet of je opleiding je lief is..maar je speelt met vuur, jongeman.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:31
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:15 schreef badboynova het volgende:
als pietertje geboren was als Judeska, ging hij zo
[ afbeelding ]
FORZA 5 BITCH
judeska-onbeskoft.jpg

En dan zou ik zeggen Meisje, ik ben booooos!
badboynovawoensdag 12 februari 2014 @ 23:32
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan bitchslap ik je net zo lang met mijn LCE Forza 4 Steelcase totdat je huilend een Parbo voor me gaat halen
let op die djogo als je die parbo drinkt, hij djog hem zo in je.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:32
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:30 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

ik weet niet of je opleiding je lief is..maar je speelt met vuur, jongeman.
Ik heb niks te vrezen van een neger van 1.65, behalve dat je misschien mn kip jat :D
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 23:32
screen van forza 3:

GetPhoto.ashx?game=fm3&id=3663855&full=true

toch wel verschil en met 4 en 5 ook.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:34
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:32 schreef SoldMayor het volgende:
screen van forza 3:

[ afbeelding ]

toch wel verschil en met 4 en 5 ook.
Camino Viejo O+
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 23:34
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb niks te vrezen van een neger van 1.65, behalve dat je misschien mn kip jat :D
voor mij kan je niet bang zijn. dat is juist het enge. ;)
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 23:36
GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1011130&full=true
:'( :'( :D _O-
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:36
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:34 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

voor mij kan je niet bang zijn. dat is juist het enge. ;)
Nu ga ik met een naar gevoel slapen ;(
KoningStomawoensdag 12 februari 2014 @ 23:37
quote:
next gen
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:38
quote:
Wat is dit dan :')
badboynovawoensdag 12 februari 2014 @ 23:39
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

En dan zou ik zeggen Meisje, ik ben booooos!
suri's be like then, tappie moffo Judeska
551833_196087273856546_456823577_n.jpg
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 23:40
quote:
1s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:38 schreef PierreTT het volgende:
Wat is dit dan
tsja. _O-
badboynovawoensdag 12 februari 2014 @ 23:40
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:34 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

voor mij kan je niet bang zijn. dat is juist het enge. ;)
daarom krijgt titty nu 6 keer per maand kinderbijslag
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 23:43
quote:
9s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nu ga ik met een naar gevoel slapen ;(
ben altijd maar 1 handgreep verder. ;)
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 23:44
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:40 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

tsja. _O-
Ik weet niet zo goed of ik moet lachen of huilen
SoldMayorwoensdag 12 februari 2014 @ 23:46
quote:
10s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:44 schreef PierreTT het volgende:
Ik weet niet zo goed of ik moet lachen of huilen
Ach het is maar public waarom zouden ze daar aandacht aanbesteden.
KoningStomawoensdag 12 februari 2014 @ 23:49
Het waren eerst 3d ventjes, maar dat kon de xbone niet aan

PVp0oTL.jpg
PierreTTdonderdag 13 februari 2014 @ 00:08
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 23:46 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ach het is maar public waarom zouden ze daar aandacht aanbesteden.
Wel publiek maken, maar 2/3 van de auto's en tracks eruit slopen :')
SoldMayordonderdag 13 februari 2014 @ 00:19
quote:
1s.gif Op donderdag 13 februari 2014 00:08 schreef PierreTT het volgende:
Wel publiek maken, maar 2/3 van de auto's en tracks eruit slopen
Moest zeggen dat ik het aantal auto's niet eens mis. De tracks wel.
Kutmanagerdonderdag 13 februari 2014 @ 00:41
quote:
Man man man, huilen met de kraan open. Dweilen met de pet op dit. hohohohooo
Kutmanagerdonderdag 13 februari 2014 @ 00:56
Kutmanagerdonderdag 13 februari 2014 @ 01:03

:')
Rossdaledonderdag 13 februari 2014 @ 10:01
Voor de connaisseurs _O-

http://members.tele2.nl/s.a.seker/soundboard1.htm
Michhasdonderdag 13 februari 2014 @ 10:23
quote:
Disappointed-300x213.jpg
Rossdaledonderdag 13 februari 2014 @ 10:36
quote:
7s.gif Op donderdag 13 februari 2014 10:23 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
409764_340814936010041_306961145_n.jpg
Michhasdonderdag 13 februari 2014 @ 11:22
quote:
3s.gif Op donderdag 13 februari 2014 10:36 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
c_/
SoldMayordonderdag 13 februari 2014 @ 12:33
GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1313834&full=true

GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1314006&full=true

GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1313843&full=true

O+
Rossdaledonderdag 13 februari 2014 @ 12:35
Hahahaha, awesome Gertje _O-
Michhasdonderdag 13 februari 2014 @ 13:36
Haha _O-
LitmanenAFCAdonderdag 13 februari 2014 @ 13:37
Gears
Kutmanagerdonderdag 13 februari 2014 @ 14:38
:')
Rossdaledonderdag 13 februari 2014 @ 14:47
Ik wacht met smart op de "30 euro kip & plassen in een sprinter" livery _O_
PierreTTdonderdag 13 februari 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op donderdag 13 februari 2014 00:19 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Moest zeggen dat ik het aantal auto's niet eens mis. De tracks wel.
Ik wel, je kan nooit genoeg auto's hebben. En de belangrijkste zijn eruit gehaald tenzij je 65 Car packs koopt voor 6974 euro :')
PierreTTdonderdag 13 februari 2014 @ 14:56
quote:
Nice :D Andere kant is toch wel Bieruitpak? _O-
PierreTTdonderdag 13 februari 2014 @ 15:02
De andere kant? Ik bedoel natuurlijk je tweede wagen :D
Rossdaledonderdag 13 februari 2014 @ 15:12
Bier uit pak staat er toch gewoon op? :D
LitmanenAFCAdonderdag 13 februari 2014 @ 15:19
Fallout New Vegas O+

Wanneer komt er nou eens een nieuwe Fallout :'(
PierreTTdonderdag 13 februari 2014 @ 16:10
quote:
3s.gif Op donderdag 13 februari 2014 15:12 schreef Rossdale het volgende:
Bier uit pak staat er toch gewoon op? :D
Oh Jezus ik zie dat zwarte nu pas, was op mobiel niet helemaal te zien _O-

Geen probleem AT4 _O-
KoningStomadonderdag 13 februari 2014 @ 17:50
e16WWlK.gif
Nick-GizModonderdag 13 februari 2014 @ 19:35
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 16:03 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]

Wat een schatjes. Jammer dat ze geen 1,2,3 hadden. O+
4kkw6f7p4mds_wd640.jpg

mg9waf3pgtor_wd640.jpg

quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 11:14 schreef LitmanenAFCA het volgende:
[ afbeelding ]

Nice.

http://www.titanfall.com/beta

Nick, Gert of de rest van de PC paupers :)
Nice? Stereo dingetje en verder niks bijzonders.

quote:
1s.gif Op woensdag 12 februari 2014 18:38 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Zijn wel 6 knipbeurten he.
Oh-snap.gif
Kutmanagerdonderdag 13 februari 2014 @ 19:38
Hoe is dat oh snap?
Dr.Pringlesdonderdag 13 februari 2014 @ 22:48
Gewoon laten gaan, Maurice.
KoningStomavrijdag 14 februari 2014 @ 02:22
Prepare for Titanfall 8-)

aZ5SzSs.png
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 07:52
Preparing for; hij is toch wel matig
KoningStomavrijdag 14 februari 2014 @ 08:27
Hij is beter dan verwacht eigenlijk.

Hot-coffee.gif
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 08:38
Als zelfs Stoma hem ok vind, dan zal het wel een topper zijn :D
KoningStomavrijdag 14 februari 2014 @ 08:49
jonge wall runnen jumpen dit dat pilots platstampen

ibjpbH69BSGYUo.gif
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 08:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 08:49 schreef KoningStoma het volgende:
jonge wall runnen jumpen dit dat pilots platstampen

[ afbeelding ]
Is het wat?
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 08:50
Dat springen bedoel ik dus
KoningStomavrijdag 14 februari 2014 @ 09:08
Nee, ik doe maar alsof ik het leuk vind. :D
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 09:10
Het is dat ik niet zo'n fan ben van mechs, maar verder ziet het er wel tof uit :)
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 09:20
Ik lees trouwens dat de MP maar 6 vs 6 is en de rest van de tegenstanders bots zijn? Wat is dat voor onzin? :o
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 09:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 09:08 schreef KoningStoma het volgende:
Nee, ik doe maar alsof ik het leuk vind. :D
Dat weet je bij jou nooit :D
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 09:54
Oh noes, Gold verloopt in Maart. Nieuwe halen of niet...
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 10:13
Gewoon nieuw account aanmaken voor gratis maandje gold :P Doe ik ook.

Zoveel speel ik iig niet meer online op de 360, ondanks dat ik net wel weer een paar nieuwe games heb gescoord O+
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 10:53
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 10:13 schreef Rossdale het volgende:
Gewoon nieuw account aanmaken voor gratis maandje gold :P Doe ik ook.

Zoveel speel ik iig niet meer online op de 360, ondanks dat ik net wel weer een paar nieuwe games heb gescoord O+
Ja zoiets, kijk wel even :) welke games heb je gescoord?
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 11:07
Vandaag tweede seizoen House of Cards *O*
Michhasvrijdag 14 februari 2014 @ 11:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:07 schreef Cliffy het volgende:
Vandaag tweede seizoen House of Cards *O*
*O*
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 11:15
Kut, quoten werkt niet meer :(

Ik heb deze week Batman Origins, Saints Row 4, F1 2013, Remember me en The Bureau gescoord :) Ik wil alleen Splinter Cell: Blacklist nog ergens vandaan toveren en de volledige seizoenen van The Walking Dead 2 en The Wolf Among us spelen. Oh en de heists in GTA Online als die ooit uitkomen...

Daarna ben ik wel klaar met de Xbox 360 denk ik :)

Voor de paar keer dat jullie nog eens online willen spelen met MW2, BF3 of GTA V maak ik wel een nieuw accountje met gold aan :P
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 11:15
House of Cards *O*
Michhasvrijdag 14 februari 2014 @ 11:20
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:15 schreef Rossdale het volgende:
Kut, quoten werkt niet meer :(

Ik heb deze week Batman Origins, Saints Row 4, F1 2013, Remember me en The Bureau gescoord :) Ik wil alleen Splinter Cell: Blacklist nog ergens vandaan toveren en de volledige seizoenen van The Walking Dead 2 en The Wolf Among us spelen. Oh en de heists in GTA Online als die ooit uitkomen...

Daarna ben ik wel klaar met de Xbox 360 denk ik :)

Voor de paar keer dat jullie nog eens online willen spelen met MW2, BF3 of GTA V maak ik wel een nieuw accountje met gold aan :P
Remember Me viel me behoorlijk tegen ;(
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 11:28
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:15 schreef Rossdale het volgende:
Kut, quoten werkt niet meer :(

Ik heb deze week Batman Origins, Saints Row 4, F1 2013, Remember me en The Bureau gescoord :) Ik wil alleen Splinter Cell: Blacklist nog ergens vandaan toveren en de volledige seizoenen van The Walking Dead 2 en The Wolf Among us spelen. Oh en de heists in GTA Online als die ooit uitkomen...

Daarna ben ik wel klaar met de Xbox 360 denk ik :)

Voor de paar keer dat jullie nog eens online willen spelen met MW2, BF3 of GTA V maak ik wel een nieuw accountje met gold aan :P
Blacklist wil ik ook nog, heeft die coop? :o
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 11:38

Fijne valentijn boys.
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 11:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:28 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Blacklist wil ik ook nog, heeft die coop? :o
In ieder geval wel achievements, dus maak je maar geen zorgen.
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 11:46
Yep! Blacklist heeft inderdaad co-op O+
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 11:59
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:46 schreef Rossdale het volgende:
Yep! Blacklist heeft inderdaad co-op O+
Laat maar weten als je hem gaat kopen :)
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 12:05
Is goed, maar dat duurt nog wel even hoor. Eerst die andere games eens uitspelen :)
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 12:07
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 12:05 schreef Rossdale het volgende:
Is goed, maar dat duurt nog wel even hoor. Eerst die andere games eens uitspelen :)
Heeft een ps4, koopt 5 360 games :D
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 12:09
Ik heb alle toffe PS4-games al gespeeld :P Speel nu alleen nog NBA2k14 en BF4, van tijd tot tijd. Maar dat is pas leuker als er wat meer mensen met een PS4 zijn.

Maar ik had zin in wat SP games en die van de PS4 heb ik al uitgespeeld :D
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 12:14
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 12:09 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb alle toffe PS4-games al gespeeld :P Speel nu alleen nog NBA2k14 en BF4, van tijd tot tijd. Maar dat is pas leuker als er wat meer mensen met een PS4 zijn.

Maar ik had zin in wat SP games en die van de PS4 heb ik al uitgespeeld :D
PS4 has no games!
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 12:17
Weinig toffe sp-games idd :P
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 12:22
Niels, koop een goeie pc en ga KSP spelen. Je wil nooit meer iets anders.
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 12:24
Mau, ik doe dat al hele dagen jongen! Je moet je werk natuurlijk niet mee naar huis nemen he :D

Ik zou trouwens wel verdomd graag Rome 2 willen kunnen spelen :(
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 12:37
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:15 schreef Rossdale het volgende:
Kut, quoten werkt niet meer :(

Ik heb deze week Batman Origins, Saints Row 4, F1 2013, Remember me en The Bureau gescoord :) Ik wil alleen Splinter Cell: Blacklist nog ergens vandaan toveren en de volledige seizoenen van The Walking Dead 2 en The Wolf Among us spelen. Oh en de heists in GTA Online als die ooit uitkomen...

Daarna ben ik wel klaar met de Xbox 360 denk ik :)

Voor de paar keer dat jullie nog eens online willen spelen met MW2, BF3 of GTA V maak ik wel een nieuw accountje met gold aan :P
Moet je adblocker even uitzetten Niels
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 12:41
DeI mod op Rome 2 en het is damn awesome. _O_

Helaas duurde het dankzij dat kutSEGA met hun release deadlines wel een half jaar voordat het speelbaar was.
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 12:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 12:37 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Moet je adblocker even uitzetten Niels
Wauw. Fok. :')
Michhasvrijdag 14 februari 2014 @ 12:51
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:46 schreef Rossdale het volgende:
Yep! Blacklist heeft inderdaad co-op O+
Blacklist was echt vet _O_ Single player was super.
Michhasvrijdag 14 februari 2014 @ 12:54
Ga jij nog aan de TES Online Mau?
http://www.insidegamer.nl(...)eview-de-eerste-uren
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 12:58
Neuh, begint mij teveel op wow te lijken.
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 13:10
GetPhoto.ashx?game=fm5&id=1325724&full=true

:9
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:14
F1-bak met prè-dildo neus :D

Ik vind de livery niet heel erg mooi Gert, sorry. Ik had sowieso wel een chrome-bak verwacht. Mercedes -> Hamilton enzulks
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 12:37 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Moet je adblocker even uitzetten Niels
Ik gun Danny geen inkomsten, knurft dat het is.
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:16
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 11:20 schreef Michhas het volgende:

[..]

Remember Me viel me behoorlijk tegen ;(
Ik verwacht er ook niet veel van, maar toch ben ik wel benieuwd :o
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 13:16
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:14 schreef Rossdale het volgende:
F1-bak met prè-dildo neus Ik vind de livery niet heel erg mooi Gert, sorry. Ik had sowieso wel een chrome-bak verwacht. Mercedes -> Hamilton enzulks
De Mercedes livery was de eerste die ik downloaden. :D

Mercedes dit jaar kampioen. ^O^
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:16 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

De Mercedes livery was de eerste die ik downloaden. :D

Mercedes dit jaar kampioen. ^O^
Ik zou het ze gunnen ^O^

Nu dat Webber weg is bij Red Bull, heb ik niet echt een favoriet meer maarja...

Al hoop ik dat jaar misschien ook wel op Lotus. Al is het puur en alleen maar omdat ze via social media zo veel grappen maken en een enorm charmeoffensief hebben binnen de F1 :D Dat mag ik wel. Daarom heb ik ook altijd wel sympathie voor Sauber. Die hebben ook veel interactie met hun fans.

Grosjean _O_

Knaldonado :'(
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 13:22
http://www.buzzfeed.com/d(...)-fun-at-the-olympics

:D :')
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 13:24
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:20 schreef Rossdale het volgende:
Ik zou het ze gunnen Nu dat Webber weg is bij Red Bull, heb ik niet echt een favoriet meer maarja...Al hoop ik dat jaar misschien ook wel op Lotus. Al is het puur en alleen maar omdat ze via social media zo veel grappen maken en een enorm charmeoffensief hebben binnen de F1 Dat mag ik wel. Daarom heb ik ook altijd wel sympathie voor Sauber. Die hebben ook veel interactie met hun fans.Grosjean Knaldonado
Echt belachelijk dat Malle Donna nog in de F1 aanwezig mja $$$....

Ik ga dit jaar weer echt kijken vorig ben ik op helft van het seizoen gestopt want Vettel.
Denk dat het dit jaar vooral Mercedes, Mclaren en Ferrari zullen zijn. Hoop eigenlijk ook op een stunt van Williams. Zou mooi zijn als die met Massa in eens vooraan komen.
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 13:27
"winter" spelen

610940.jpg

:D
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 13:27
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik zou het ze gunnen ^O^

Nu dat Webber weg is bij Red Bull, heb ik niet echt een favoriet meer maarja...

Al hoop ik dat jaar misschien ook wel op Lotus. Al is het puur en alleen maar omdat ze via social media zo veel grappen maken en een enorm charmeoffensief hebben binnen de F1 :D Dat mag ik wel. Daarom heb ik ook altijd wel sympathie voor Sauber. Die hebben ook veel interactie met hun fans.

Grosjean _O_

Knaldonado :'(
Ja leuk man, een sleurhut achter een F1 hangen. :')

Mijn tanden knarsen ervan, zo'n motor zo hard verneuken.
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:28
Ik denk dat McLaren heel sterk zal zijn het begin van het seizoen, door hun slimme achterwielophanging, al hebben alle teams dat waarschijnlijk na een race of 6 wel allemaal gekopieerd en dan verwacht ik dat Mercedes oppermachtig wordt.

Maar we zullen zien :)

Massa ben ik nooit zo'n fan van geweest eigenlijk. Ik ben een paar jaar terug naar een regenrace op SIlverstone geweest en toen spinde hij 5 keer... 5 gert... 5!... Nee dan gun ik je niks. Misschien dat Bottas kan stunten, is toch wel een talentje hoor!
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 13:29
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:28 schreef Rossdale het volgende:
Ik denk dat McLaren heel sterk zal zijn het begin van het seizoen, door hun slimme achterwielophanging, al hebben alle teams dat waarschijnlijk na een race of 6 wel allemaal gekopieerd en dan verwacht ik dat Mercedes oppermachtig wordt.

Maar we zullen zien :)

Massa ben ik nooit zo'n fan van geweest eigenlijk. Ik ben een paar jaar terug naar een regenrace op SIlverstone geweest en toen spinde hij 5 keer... 5 gert... 5!... Nee dan gun ik je niks. Misschien dat Bottas kan stunten, is toch wel een talentje hoor!
Boetius?
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 13:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Boetius?
ik denk martins indi
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 13:32
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 09:20 schreef Rossdale het volgende:
Ik lees trouwens dat de MP maar 6 vs 6 is en de rest van de tegenstanders bots zijn? Wat is dat voor onzin? :o
En bots kan je niet uitzetten :')

quote:
6s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 12:58 schreef Kutmanager het volgende:
Neuh, begint mij teveel op wow te lijken.
The Division ook, laat je die ook liggen dan?

quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik gun Danny geen inkomsten, knurft dat het is.
Denk dat die centjes eerst naar Thailand gaan :')
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 13:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:32 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En bots kan je niet uitzetten :')

[..]

The Division ook, laat je die ook liggen dan?

[..]

Denk dat die centjes eerst naar Thailand gaan :')
Goed punt.
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:35
Ze zijn erg actief via Facebook en Twitter Mau. Ook staan er heel vaak subtiele grapjes en sneren naar andere teams op de liveries van de auto's. :D

Nadat bekend werd dat de FIA dubbele punten gaat toekennen aan de laatste race kwamen ze met eigen suggesties voor regels. Moest er wel om lachen :D

o-LOTUS-F1-JOKES-DOUBLE-POINTS-570.jpg?6

BT4XcJXCAAAeVMl.jpg-large.jpg

Nadat ze tegen Kimi over de boardradio hadden geschreeuwd, stond dit de volgende race op de auto:

ScreenShot2013-09-20at11.14.36_crop_north.png?w=630&h=420&q=75

Promotiestuntjes met Daft Punk in Monaco:

028c8c6c0b6cf01c03c004ad30cab309.jpg

Ik hou er wel van O+
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 13:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:32 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En bots kan je niet uitzetten :')

[..]

The Division ook, laat je die ook liggen dan?

[..]

Denk dat die centjes eerst naar Thailand gaan :')
Je weet waarom die bots erin zitten Nick?
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 13:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je weet waarom die bots erin zitten Nick?
Ja,dat is next-gen
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 13:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:37 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ja,dat is next-gen
Je hebt dus geen idee ^O^
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 13:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:38 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je hebt dus geen idee ^O^
Jawel hoor ^O^
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 13:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:42 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Jawel hoor ^O^
Mooi dan weet je dat het juist goed is dat ze erin zitten
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 13:45
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:35 schreef Rossdale het volgende:
Ze zijn erg actief via Facebook en Twitter Mau. Ook staan er heel vaak subtiele grapjes en sneren naar andere teams op de liveries van de auto's. :D

Nadat bekend werd dat de FIA dubbele punten gaat toekennen aan de laatste race kwamen ze met eigen suggesties voor regels. Moest er wel om lachen :D

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Nadat ze tegen Kimi over de boardradio hadden geschreeuwd, stond dit de volgende race op de auto:

[ afbeelding ]

Promotiestuntjes met Daft Punk in Monaco:

[ afbeelding ]

Ik hou er wel van O+
Die regels zijn wel chill. :')
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Mooi dan weet je dat het juist goed is dat ze erin zitten
Aha, we hebben weer een spel gevonden waar je geen kritiek op mag hebben ^O^
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 13:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:47 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Aha, we hebben weer een spel gevonden waar je geen kritiek op mag hebben ^O^
Gelukkig slaat jou kritiek als een lul op een drumstel
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 13:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:49 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Gelukkig slaat jou kritiek als een lul op een drumstel
Dat krijg je als je blind bent ^O^
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 13:52
indiana-jones-popcorn.gif
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 13:52
Meer spelers maken een game niet beter en die bots zitten erin zodat er altijd actie is bovendien krijg je amper punten voor het killen van een bot.
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 13:55
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Meer spelers maken een game niet beter en die bots zitten erin zodat er altijd actie is bovendien krijg je amper punten voor het killen van een bot.
En fout

quote:
Overigens is de AI ook nodig om een hoger level te worden. Grunts zijn niet alleen leuk om dood te maken, ze leveren ook veel punten op
Heb je uberhaupt zelf wel een idee _O-
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:55
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Meer spelers maken een game niet beter en die bots zitten erin zodat er altijd actie is bovendien krijg je amper punten voor het killen van een bot.
Je schijnt trouwens wel dikke punten te krijgen voor het killen van bots.

Daarnaast lijkt het me meer schermvulling, met een marketingsexcuus dat de bots nodig zijn, voor "singleplayer-achtige events"... Klinkt een beetje als speelbare cutscenes in een multplayergame. Beetje raar concept. Ik vraag me af of dat een beetje leuk werkt of niet.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 13:56
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je schijnt trouwens wel dikke punten te krijgen voor het killen van bots.

Daarnaast lijkt het me meer schermvulling, met een marketingsexcuus dat de bots nodig zijn, voor "singleplayer-achtige events"... Klinkt een beetje als speelbare cutscenes in een multplayergame. Beetje raar concept. Ik vraag me af of dat een beetje leuk werkt of niet.
Kijk maar gameplay je krijgt veel meer punten voor het killen van Titans en andere spelers

100 voor een pilot en 30 voor grunt geloof ik
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 13:58
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:56 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Kijk maar gameplay je krijgt veel meer punten voor het killen van Titans en andere spelers
Op gamer.nl staat een interview met één van de makers, die beweert wat anders :)

http://www.gamer.nl/inter(...)d-artist-joel-emslie
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:00
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:58 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Op gamer.nl staat een interview met één van de makers, die beweert wat anders :)

http://www.gamer.nl/inter(...)d-artist-joel-emslie

Kijk maar 100 om 30. Weet niet of het in andere gamemodes anders is btw
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 14:01
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je schijnt trouwens wel dikke punten te krijgen voor het killen van bots.

Daarnaast lijkt het me meer schermvulling, met een marketingsexcuus dat de bots nodig zijn, voor "singleplayer-achtige events"... Klinkt een beetje als speelbare cutscenes in een multplayergame. Beetje raar concept. Ik vraag me af of dat een beetje leuk werkt of niet.
Bots zijn gewoon te zwak om het verschil te maken, maak dan gewoon de map iets kleiner. Heb je nog steeds chaos

quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:58 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Op gamer.nl staat een interview met één van de makers, die beweert wat anders :)

http://www.gamer.nl/inter(...)d-artist-joel-emslie
ja daar komt mijn quote ook vandaan, tweakers meld het ook al

quote:
Het is vrij eenvoudig om Grunts uit te schakelen, al komen er daarna vanzelf nieuwe aangewandeld. Het is vooral een goede manier om punten te scoren en zo een nieuwe Titan te verdienen en in level te stijgen.
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:02
We zullen zien met Titanfall.

Best kut als je spelletje beetje wordt afgekraakt he stef... Ghosts anyone? :*
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 14:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:02 schreef SoldMayor het volgende:
We zullen zien met Titanfall.

Best kut als je spelletje beetje wordt afgekraakt he stef... Ghosts anyone? :*
jij hebt titanfall gewoon op de release hoor _O-
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:02 schreef SoldMayor het volgende:
We zullen zien met Titanfall.

Best kut als je spelletje beetje wordt afgekraakt he stef... Ghosts anyone? :*
Nee hoor ik ben sowieso voor meer AI in plaats van spelers die zijn lang niet zo irritant :) Ik lees eigenlijk alleen maar positieve reviews dus dat is alleen maar goed
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 14:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:03 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nee hoor ik ben sowieso voor meer AI in plaats van spelers die zijn lang niet zo irritant :) Ik lees eigenlijk alleen maar positieve reviews dus dat is alleen maar goed
Dus je hebt er vertrouwen in ondanks dat je MW2 een kut game vond?
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:03 schreef Nick-GizMo het volgende:
jij hebt titanfall gewoon op de release hoor
Nee heb al bij maat gespeeld. Geen Gears.

gr gr
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:06 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dus je hebt er vertrouwen in ondanks dat je MW2 een kut game vond?
Jawel MW1 was dan ook een pareltje
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 14:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:06 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Nee heb al bij maat gespeeld. Geen Gears.

gr gr
Stiekem bij Stoompie achter de PC gekropen? ;)
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:10
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:08 schreef Rossdale het volgende:
Stiekem bij Stoompie achter de PC gekropen?
Was meer een verwijzing naar ene Stef :o
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:10 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Was meer een verwijzing naar ene Stef :o
Nee echt
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:11 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Nee echt
:*
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:16 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

:*
Dat spel viel toch wel zo tegen :'(

Die MP was nog slechter dan Ghosts en MW3 bij elkaar
Michhasvrijdag 14 februari 2014 @ 14:17
LudoSanders1314.jpg
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:17 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Dat spel viel toch wel zo tegen Die MP was nog slechter dan Ghosts en MW3 bij elkaar
MW2?
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:18
quote:
images?q=tbn:ANd9GcRUFDdzZQEpc3xdgegYfiVlzP-bc0hrnev35NZZnkEyrp2W1VXx
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:18 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

MW2?
Nee van judgement.

MW2 was zo slecht dat het vermakelijk werd bij vlagen. Kwam er maar een remake van Black Ops
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Nee van judgement. MW2 was zo slecht dat het vermakelijk werd bij vlagen. Kwam er maar een remake van Black Ops
Heb nog nooit Gears gespeeld. _O-

MW2 heb ik wel zoveel gespeeld dat ik al die uren had gewerkt murads place kon overkopen.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:21 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Heb nog nooit Gears gespeeld. _O-

MW2 heb ik wel zoveel gespeeld dat ik al die uren had gewerkt murads place kon overkopen.
Zou ook niets voor jou zijn Gears daar moet je namelijk skill voor hebben :*

Daarom was ik er ook niet zo goed in als in BF of COD :D
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:22 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Zou ook niets voor jou zijn Gears daar moet je namelijk skill voor hebben Daarom was ik er ook niet zo goed in als in BF of COD
:')

Kom Halo doen dan. Swat 1vs1.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:24 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

:')

Kom Halo doen dan. Swat 1vs1.
Je maakt geen kans zemma
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:24 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Je maakt geen kans zemma
Zelfs badboynova is nog beter in halo dan jou.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:25 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Zelfs badboynova is nog beter in halo dan jou.
Die boy is dan ook beest
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Die boy is dan ook beest
Hoorde eigen jeugd.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:28 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Hoorde eigen jeugd.
Gerucht gaat dat hij gedeeltelijk Deens is.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:29
BgMk2xhCAAAy6O9.jpg:large

MVG

Stef
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 14:30

Weet zeker dat Nelis hier los op gaat.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 14:30
Is die transfer van Matavz nou afgeketst Gert? :')
KoningStomavrijdag 14 februari 2014 @ 15:37
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 13:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je schijnt trouwens wel dikke punten te krijgen voor het killen van bots.

Daarnaast lijkt het me meer schermvulling, met een marketingsexcuus dat de bots nodig zijn, voor "singleplayer-achtige events"... Klinkt een beetje als speelbare cutscenes in een multplayergame. Beetje raar concept. Ik vraag me af of dat een beetje leuk werkt of niet.
Ze vervangen geen spelers en ze vormen geen gevaar. Ze horen dat ook niet te doen. De AI mannetjes zijn een beetje een soort pickups om sneller een titan te verdienen.

Ik haat bots in multiplayer games en gelukkig zijn dit geen bots. Het werkt best goed.
Michhasvrijdag 14 februari 2014 @ 16:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
janine_schiet_Ludo_neer.jpg
172782328_fb34f59a52.jpg?v=0
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 16:10
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 16:04 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het is mij

Ludo
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 16:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 14:21 schreef SoldMayor het volgende:

MW2 heb ik wel zoveel gespeeld dat ik al die uren had gewerkt murads place kon overkopen.
Pak mijn uren erbij en de Dixons was ook van ons :D
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 16:49
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 16:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Pak mijn uren erbij en de Dixons was ook van ons :D
Pak mijne erbij en we kunnen Burger king opkopen. :')
Bozz187vrijdag 14 februari 2014 @ 17:31
quote:
9s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 16:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Pak mijne erbij en we kunnen Burger king opkopen. :')
neem al onze uren en we kunnen de wereld kopen

SPOILER
dr-evil.jpg
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 18:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 17:31 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

neem al onze uren en we kunnen de wereld kopen

SPOILER
Pixellvrijdag 14 februari 2014 @ 18:12
Best lachen dat titanfall

#pcmasterrace xd
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 18:18
Ik ben gewoon gedist door die beta flikkers. ;(
SoldMayorvrijdag 14 februari 2014 @ 18:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 18:12 schreef Pixell het volgende:
Best lachen dat titanfall#pcmasterrace xd
Kun ju ook kwikscope in titnafal>?
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 18:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 18:18 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik ben gewoon gedist door die beta flikkers. ;(
Ik heb er ook geen :')
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 18:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 18:18 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik ben gewoon gedist door die beta flikkers. ;(
Ik ook denk ik. Niet eens een mail gehad.
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 19:03

Toch wel stuk om deze. _O-

SPOILER
wel echt maurice muziek.


[ Bericht 13% gewijzigd door Dr.Pringles op 14-02-2014 19:16:42 ]
Pixellvrijdag 14 februari 2014 @ 19:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 18:37 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Kun ju ook kwikscope in titnafal>?
weunie, denk ut xD
Kutmanagervrijdag 14 februari 2014 @ 19:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:03 schreef Dr.Pringles het volgende:

Toch wel stuk om deze. _O

SPOILER
wel echt maurice muziek.
Aannames. :')
Pixellvrijdag 14 februari 2014 @ 19:13
over 1 lvl unlock ik sniper for kwikskoop
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 19:16
quote:
13s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:12 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Aannames. :')
Geen voetbalpraat.
KoningStomavrijdag 14 februari 2014 @ 19:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:13 schreef Pixell het volgende:
over 1 lvl unlock ik sniper for kwikskoop
lol noob kom 1 op 1
Pixellvrijdag 14 februari 2014 @ 19:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:18 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

lol noob kom 1 op 1
maak lobby dan
Pixellvrijdag 14 februari 2014 @ 19:27
Beetje jammer dat je niet iemand kan joinen, maar alleen inviten..of ik doe iets verkeerd
Rossdalevrijdag 14 februari 2014 @ 19:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:03 schreef Dr.Pringles het volgende:

Toch wel stuk om deze. _O-

SPOILER
wel echt maurice muziek.
Nee, deze meuk is echt kansloos
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 19:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee, deze meuk is echt kansloos
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 19:56
Welk carnaval nummer is nou niet kansloos..
Bozz187vrijdag 14 februari 2014 @ 20:27
http://www.dumpert.nl/med(...)nten_van_os2014.html
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 22:10
Aan seizoen 2 van House of Cards begonnen... daar gaat mijn slaap... :D
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 22:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 22:10 schreef Cliffy het volgende:
Aan seizoen 2 van House of Cards begonnen... daar gaat mijn slaap... :D
Ik kom daar zo moeilijk in
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 22:15

origineel

_O-
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 22:17
MistiQ remix?
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 22:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 22:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik kom daar zo moeilijk in
Moet je even je buik omhoog tillen.
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 22:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 22:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Moet je even je buik omhoog tillen.
hohohohohohohohoho

Is goed Rohit
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 22:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:56 schreef Dr.Pringles het volgende:
Welk carnaval nummer is nou niet kansloos..
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 22:25
quote:
Dat is geen carnaval

Groetjes een Limburger
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 22:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 19:56 schreef Dr.Pringles het volgende:
Welk carnaval nummer is nou niet kansloos..

bitch pls _O_ _O_ _O_
PierreTTvrijdag 14 februari 2014 @ 22:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 22:25 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dat is geen carnaval

Groetjes een Limburger
Neger alsjeblieft

Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 22:37
quote:
_O_
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 22:59
https://help.ea.com/uk/co(...)+&category=demo-beta

Duurt wel even maar dan heb je wel een beta key. Moet je gewoon vragen om een key dan krijg je er een
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 22:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 22:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik kom daar zo moeilijk in
Absoluut de moeite waard
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 23:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 22:59 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Absoluut de moeite waard
Ja het is wel slow as shit maar moet er gewoon eens goed voor gaan zitten
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 23:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 22:59 schreef LitmanenAFCA het volgende:
https://help.ea.com/uk/co(...)+&category=demo-beta

Duurt wel even maar dan heb je wel een beta key. Moet je gewoon vragen om een key dan krijg je er een
Ga toch niet bellen voor een code?
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 23:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ga toch niet bellen voor een code?
Je hoeft toch ook niet te bellen?
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 23:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja het is wel slow as shit maar moet er gewoon eens goed voor gaan zitten
Dat zijn juist de beste
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 23:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:05 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Dat zijn juist de beste
Ik moet wel het gevoel hebben dat er wat gebeurt in een serie. Bij bijvoorbeeld GoT ben ik daardoor gestopt elke aflevering gaan er weer een paar verhaallijnen 2 minuten vooruit en dat is gewoon schijt irritant
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:04 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je hoeft toch ook niet te bellen?
Je link laat een telefoon nummer zien :P

Hmm nu niet meer :')
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 23:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:06 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik moet wel het gevoel hebben dat er wat gebeurt in een serie. Bij bijvoorbeeld GoT ben ik daardoor gestopt elke aflevering gaan er weer een paar verhaallijnen 2 minuten vooruit en dat is gewoon schijt irritant
In seizoen 3 is dat al wel minder. Ik vind juist de series waar meer aandacht besteed wordt aan het verhaal ipv sensatie wel prettig, erger me vaak ook dood aan gigantische plotgaten ;)
LitmanenAFCAvrijdag 14 februari 2014 @ 23:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:10 schreef Cliffy het volgende:

[..]

In seizoen 3 is dat al wel minder. Ik vind juist de series waar meer aandacht besteed wordt aan het verhaal ipv sensatie wel prettig, erger me vaak ook dood aan gigantische plotgaten ;)
Ja ik vind dat ook tof maar ik moet wel het gevoel hebben dat er wat gebeurt :')
Dr.Pringlesvrijdag 14 februari 2014 @ 23:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:07 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Je link laat een telefoon nummer zien :P

Hmm nu niet meer :')
Lekker bezig.
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 23:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 februari 2014 23:35 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Lekker bezig.
Servers zijn toch down
Nick-GizMovrijdag 14 februari 2014 @ 23:38
http://www.polygon.com/20(...)er-rayman-revolution

quote:
"Other inmates have access to adult games while I only have the right to play less interesting kids games. One example is Rayman Revolution, a game aimed at three year olds," Breivik wrote in the letter, according to the AFP.
Dus :')
KoningStomavrijdag 14 februari 2014 @ 23:46
Rayman is hartstikke leuk.
Cliffyvrijdag 14 februari 2014 @ 23:51
quote:
PS2 afpakken en een CD-I geven.
Nick-GizMozaterdag 15 februari 2014 @ 00:34
rachel-williams.gif
Kutmanagerzaterdag 15 februari 2014 @ 01:13
Toenstraks naar Hercules geweest in de bios. Zelden zo'n buttfilm gezien. :')
LitmanenAFCAzaterdag 15 februari 2014 @ 01:17
quote:
13s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 01:13 schreef Kutmanager het volgende:
Toenstraks naar Hercules geweest in de bios. Zelden zo'n buttfilm gezien. :')
En dat had je van te voren niet verwacht?
Kutmanagerzaterdag 15 februari 2014 @ 01:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 01:17 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

En dat had je van te voren niet verwacht?
Jawel, maar ik had ergens nog ijdele hoop dat het een leuke actiefilm zou zijn.
LitmanenAFCAzaterdag 15 februari 2014 @ 01:20
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 01:18 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jawel, maar ik had ergens nog ijdele hoop dat het een leuke actiefilm zou zijn.
Maakte het eten bij de film nog wat goed?
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 02:12
Zuipen _O_
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 14:18
Zuipen ;( :N :r
Dr.Pringleszaterdag 15 februari 2014 @ 14:22
En dat 12 uur later. :D
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 14:22 schreef Dr.Pringles het volgende:
En dat 12 uur later. :D
Ik ben al vanaf 10 uur weer wakker mien jong ^O^ Heb nog kip in de koelkast liggen van vannacht _O-
Dr.Pringleszaterdag 15 februari 2014 @ 14:31
Nu pas beta-code gekregen.
Nick-GizMozaterdag 15 februari 2014 @ 15:48
quote:
14s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 14:31 schreef Dr.Pringles het volgende:
Nu pas beta-code gekregen.
werken de servers nu wel dan?
Pixellzaterdag 15 februari 2014 @ 17:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 14:18 schreef PierreTT het volgende:
Zuipen ;( :N :r
^O^ :D

lekker bierre drinken
Kutmanagerzaterdag 15 februari 2014 @ 18:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 14:18 schreef PierreTT het volgende:
Zuipen ;( :N :r
Laffe vent. En maar zeiken als ik zijn balkon onderbrok.
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 18:44
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 18:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Laffe vent. En maar zeiken als ik zijn balkon onderbrok.
Bakkes broekventje
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 18:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 17:29 schreef Pixell het volgende:

[..]

^O^ :D

lekker bierre drinken
Omnom, zometeen een lekkere tripel drinken :9
Kutmanagerzaterdag 15 februari 2014 @ 18:45
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 18:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bakkes broekventje
Broekventje? :') Zegt de man die zijn baard afscheert omdat zijn vriendin het zegt.
Pixellzaterdag 15 februari 2014 @ 19:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 18:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Omnom, zometeen een lekkere tripel drinken :9
Alleen grolschjes koud staan hier, maar dat is ook niet vervelend ^O^
Michhaszaterdag 15 februari 2014 @ 19:20
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 18:45 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Broekventje? :') Zegt de man die zijn baard afscheert omdat zijn vriendin het zegt.
_O-
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 19:35
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 18:45 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Broekventje? :') Zegt de man die zijn baard afscheert omdat zijn vriendin het zegt.
Haha, dat is chantage, dat weet jij ook :D
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 19:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 19:01 schreef Pixell het volgende:

[..]

Alleen grolschjes koud staan hier, maar dat is ook niet vervelend ^O^
Man man man, net kaasfondue gegeten, tripel erbij :9 Bourgondische levensstijl, ik hou ervan :D
Bevertzaterdag 15 februari 2014 @ 19:41
I just fried some shrimps.

Oh wacht ik ben bij het verkeerde feest. :')

[ Bericht 74% gewijzigd door Bevert op 15-02-2014 20:14:15 ]
Pixellzaterdag 15 februari 2014 @ 20:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 19:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Man man man, net kaasfondue gegeten, tripel erbij :9 Bourgondische levensstijl, ik hou ervan :D
^O^ Hier een boerenkool met rookworst, simpel maar effectief :)
Bevertzaterdag 15 februari 2014 @ 21:03
Waar kennen jullie me in vredesnaam van?

Ik snap het niet.

Was het een eerder account of ben ik nu beroemd ofzo?


Whatever ik ga straks Outlast spelen, dat wordt nog wat. Net mijn eigen leven. :S

[ Bericht 22% gewijzigd door Bevert op 15-02-2014 21:17:17 ]
Kutmanagerzaterdag 15 februari 2014 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 21:03 schreef Bevert het volgende:
Waar kennen jullie me in vredesnaam van?

Ik snap het niet.

Was het een eerder account of ben ik nu beroemd ofzo?
Ze denken dat jij mij bent geloof ik.
Bevertzaterdag 15 februari 2014 @ 21:17
Hoezo heb je dezelfde naam?
Kutmanagerzaterdag 15 februari 2014 @ 21:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 21:17 schreef Bevert het volgende:
Hoezo heb je dezelfde naam?
Dat kan ik beter aan jou vragen.
Bevertzaterdag 15 februari 2014 @ 21:22
Je weet mijn naam toch al?

Dan heb je het antwoord in principe al.
LitmanenAFCAzaterdag 15 februari 2014 @ 21:26
Wat is dit
Bevertzaterdag 15 februari 2014 @ 21:27
Oh niks bijzonders, maar omdat jullie eerst mijn naam zeiden, vroeg ik me gewoon af hoe jullie dat wisten, maar misschien hadden ze het niet over mij, maar misschien ook wel.

Dat vroeg ik me toen ook af.
PierreTTzaterdag 15 februari 2014 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 21:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Wat is dit
Wat is hier gaande? :')
LitmanenAFCAzaterdag 15 februari 2014 @ 21:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 21:39 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat is hier gaande? :')
troll acount van Mau
Dr.Pringleszaterdag 15 februari 2014 @ 22:18
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 19:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Haha, dat is chantage, dat weet jij ook :D
Kut smoes

Geen probleem dat ghb niet kan fixen.
Kutmanagerzaterdag 15 februari 2014 @ 22:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 21:47 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

troll acount van Mau
oke stef.
LitmanenAFCAzaterdag 15 februari 2014 @ 22:50
Titanfall GOTY je hoorde het hier eerst
Nick-GizMozondag 16 februari 2014 @ 00:34
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 18:45 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Broekventje? :') Zegt de man die zijn baard afscheert omdat zijn vriendin het zegt.
te makkelijk om hier iets op te zeggen _O-

quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 22:50 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Titanfall GOTY je hoorde het hier eerst
12
Rossdalezondag 16 februari 2014 @ 11:13
Nog twee weekjes mensen! Kom carnavallen in Breda ^O^
PierreTTzondag 16 februari 2014 @ 11:14
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2014 11:13 schreef Rossdale het volgende:
Nog twee weekjes mensen! Kom carnavallen in Breda ^O^
:D
Michhaszondag 16 februari 2014 @ 11:15
hoillo
Rossdalezondag 16 februari 2014 @ 11:20
MW2 crew represented *O*
Dr.Pringleszondag 16 februari 2014 @ 11:26
2eoi0yd.jpg
Kutmanagerzondag 16 februari 2014 @ 13:26
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2014 11:13 schreef Rossdale het volgende:
Nog twee weekjes mensen! Kom carnavallen in Breda ^O^
Ik ben erbij, maar alleen als Nick ook komt.
Michhaszondag 16 februari 2014 @ 13:39
quote:
10s.gif Op zondag 16 februari 2014 13:26 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik ben er niet bij.
Fixed.
LitmanenAFCAzondag 16 februari 2014 @ 13:40
Gewoon weer keer zuipen lijkt me beter
Kutmanagerzondag 16 februari 2014 @ 13:49
quote:
10s.gif Op zondag 16 februari 2014 13:39 schreef Michhas het volgende:

[..]

Fixed.
_O-

Nee, maar ik ben er denk ik wel bij.
Dr.Pringleszondag 16 februari 2014 @ 14:03
YES! *O*

s8vwZJf.jpg
Rossdalezondag 16 februari 2014 @ 14:37
quote:
6s.gif Op zondag 16 februari 2014 13:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

_O-

Nee, maar ik ben er denk ik wel bij.
Awesome! En Stef? Jij komt toch regelmatig in Breda ;)
KoningStomazondag 16 februari 2014 @ 15:08
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2014 14:03 schreef Dr.Pringles het volgende:
YES! *O*

[ afbeelding ]
Een spel van een film over speelgoed zo meta.
LitmanenAFCAzondag 16 februari 2014 @ 15:42
quote:
1s.gif Op zondag 16 februari 2014 14:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Awesome! En Stef? Jij komt toch regelmatig in Breda ;)
Ja maar ik moet met carnaval werken en bovendien heb ik helemaal niets met carnaval
Dr.Pringleszondag 16 februari 2014 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zondag 16 februari 2014 15:08 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Een spel van een film over speelgoed zo meta.
K.laarkomen
PierreTTzondag 16 februari 2014 @ 23:12
Kutmanagerzondag 16 februari 2014 @ 23:46
Al die mensen die nu dat ding over koen verweij delen. :') Hou toch eens op man. Wij hadden dat hier thuis gisteren al uitgerekend.
PierreTTmaandag 17 februari 2014 @ 00:08
quote:
13s.gif Op zondag 16 februari 2014 23:46 schreef Kutmanager het volgende:
Al die mensen die nu dat ding over koen verweij delen. :') Hou toch eens op man. Wij hadden dat hier thuis gisteren al uitgerekend.
Ok.

[ Bericht 0% gewijzigd door PierreTT op 17-02-2014 00:17:55 ]
Kutmanagermaandag 17 februari 2014 @ 00:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 00:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ok
Ach man, misselijke giertank. Ga je buik onderhouden.
PierreTTmaandag 17 februari 2014 @ 00:17
quote:
10s.gif Op maandag 17 februari 2014 00:16 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man, misselijke giertank. Ga je buik onderhouden.
Top.
Cliffymaandag 17 februari 2014 @ 00:25
Werd gister direct na de wedstrijd ook al gewoon gezegd..
Kutmanagermaandag 17 februari 2014 @ 00:28
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 00:25 schreef Cliffy het volgende:
Werd gister direct na de wedstrijd ook al gewoon gezegd..
oh, niet meegekregen.
Kutmanagermaandag 17 februari 2014 @ 00:44
vol