abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 20 februari 2014 @ 19:38:54 #301
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_136940517
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 19:33 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Het hoeft niet altijd een grote taart te zijn die men vrolijk opdient. Punt is er komen hier mensen met verschillende stoornissen. Mijn stoornis hangt samen met destructie. Als ik dan over mijn stoornis wil praten kan dat niet.... Dat is het probleem, want ik weet niet wat ik anders moet melden over mijn stoornis.
Ja, dat is lastig. dat begrijp ik wel.
het voelt nu of jullie elkaar in je destructieve gedrag willen versterken en meetrekken en de hele wereld maar kut willen vinden en kapot maken. snap je? Ik word daar een beetje bang van.

snap je?

En ik heb ook gewoon heel erg veel moeite met de houding van: het is me allemaal aangedaan en iedereen werkt mij tegen etc etc. Ik heb je verhaal gelezen, en werkelijk, ik wil niet ruilen en het is ook allemaal kut (en vooral die behandelaar van je, OMG!). Maar een waardeloze behandelaar maakt niet dat de hele wereld kut is en gemeen. snap je? Ik begrijp dat het zo voelt, maar je hebt er zo weinig aan.

Wil je een manier vinden om om te gaan met je stoornis, dan zul je toch écht moeten gaan zoeken naar wat er wél kan, wat sommige mensen wél goed doen en waarin jij zélf iets kunt doen. Zonder dat wordt het gewoon echt niet beter. En daarvoor hoef je echt niet perse een geldverslindende kapitalist te worden ;)

snappie?
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')