FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #502] Modern Warfare 2 = GOTPFY
Dr.Pringleswoensdag 29 januari 2014 @ 18:23
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Michhaswoensdag 29 januari 2014 @ 18:27
fipo
KneusTeunwoensdag 29 januari 2014 @ 18:28
pipo
Dr.Pringleswoensdag 29 januari 2014 @ 18:29
hipo
badboynovawoensdag 29 januari 2014 @ 18:29
pimpo
KneusTeunwoensdag 29 januari 2014 @ 18:30
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 18:29 schreef badboynova het volgende:
pimpo
Die mag niet, je mag maar 1 letter wijzigen.
Fsmxiwoensdag 29 januari 2014 @ 18:50
Tipo
PierreTTwoensdag 29 januari 2014 @ 19:21
Kliko
PierreTTwoensdag 29 januari 2014 @ 19:21
Oh nee
PierreTTwoensdag 29 januari 2014 @ 19:21
:')
Rossdalewoensdag 29 januari 2014 @ 19:27
Goed.... MW2? Dan start ik zo de 360 nog eens op
KneusTeunwoensdag 29 januari 2014 @ 19:35
hoelaat?
PierreTTwoensdag 29 januari 2014 @ 19:37
Ik kan nu opzich wel? Moet misschien vanavond nog zuipen dus weet niet hoe lang :)
SoldMayorwoensdag 29 januari 2014 @ 19:47
http://www.hln.be/hln/nl/(...)eekt-uurrecord.dhtml

Respect!

Kan Ross proberen te verbeteren. :*
tliciouzwoensdag 29 januari 2014 @ 19:52
quote:
3s.gif Op woensdag 29 januari 2014 19:27 schreef Rossdale het volgende:
Goed.... MW2? Dan start ik zo de 360 nog eens op
Ik ben al aan het oefenen.
Rossdalewoensdag 29 januari 2014 @ 20:00
Kom er aan dan :)
PierreTTwoensdag 29 januari 2014 @ 20:03
quote:
3s.gif Op woensdag 29 januari 2014 20:00 schreef Rossdale het volgende:
Kom er aan dan :)
Ff peuken halen, half uurtje!
Fsmxiwoensdag 29 januari 2014 @ 20:16
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 19:37 schreef PierreTT het volgende:
Ik kan nu opzich wel? Moet misschien vanavond nog zuipen dus weet niet hoe lang :)
a8MzEeh.jpg!
Nick-GizMowoensdag 29 januari 2014 @ 20:28
go go go go
Dr.Pringleswoensdag 29 januari 2014 @ 22:19
FIFA met mama O+
KoningStomawoensdag 29 januari 2014 @ 23:34
quote:
3s.gif Op woensdag 29 januari 2014 19:27 schreef Rossdale het volgende:
Goed.... MW2? Dan start ik zo de 360 nog eens op
lolz waarom heb je dan een ps4

xbox = the best

gaystatiuon
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 00:54
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 20:16 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

[ afbeelding ]!
_O-
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 00:55
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 22:19 schreef Dr.Pringles het volgende:
FIFA met mama O+
We spelen elke dag al Fifa :D
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 02:42
Man man man
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 02:43
woerden20smaakpolitie20rob20de20geus.jpg
Kutmanagerdonderdag 30 januari 2014 @ 09:53
Dat jullie een normaal gesprek zo grappig vinden. :') Manmanman.
Kutmanagerdonderdag 30 januari 2014 @ 10:27
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 22:19 schreef Dr.Pringles het volgende:
FIFA met mama O+
t8hYETK.gif
Kutmanagerdonderdag 30 januari 2014 @ 11:09
http://www.dumpert.nl/med(...)es_the_fox_say_.html

Pieter? Moest je weer gek doen?
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 11:09
quote:
13s.gif Op donderdag 30 januari 2014 09:53 schreef Kutmanager het volgende:
Dat jullie een normaal gesprek zo grappig vinden. :') Manmanman.
Dan zie je zo'n pedaalemmer
Kutmanagerdonderdag 30 januari 2014 @ 11:47
quote:
10s.gif Op donderdag 30 januari 2014 11:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan zie je zo'n pedaalemmer
Ach man, jij bent gewoon een misselijke giertank.
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 11:55
quote:
8s.gif Op donderdag 30 januari 2014 11:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man, jij bent gewoon een misselijke giertank.
Hohohoooo dat kan je niet zeggen, wat ben je toch een secreet

GordonMario.png
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 12:00
quote:
Wat is dit :')
Nick-GizModonderdag 30 januari 2014 @ 12:09
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 22:19 schreef Dr.Pringles het volgende:
FIFA met mama O+
awr0AOy_460sa.gif
Nick-GizModonderdag 30 januari 2014 @ 12:36
quote:
Microsoft is said to be releasing Xbox One in April in Japan, South Korea, Taiwan, Singapore, Hong Kong, Russia, Sweden, Norway, Finland, Denmark, Colombia, Chile, and Argentina. An October launch of Xbox One is also rumored to follow in China, Poland, Czech Republic, Hungary, Greece, Portugal, Slovakia, Turkey, Saudia Arabia, South Africa, United Arab Emirates, Israel, India, Indonesia, and Egypt.
haha weer geen NL _O-
badboynovadonderdag 30 januari 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 12:36 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

haha weer geen NL _O-
NEE niet leuk nick, totaal niet leuk NICK :(
Nick-GizModonderdag 30 januari 2014 @ 12:49
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 12:40 schreef badboynova het volgende:

[..]

NEE niet leuk nick, totaal niet leuk NICK :(
ach, als je hem zo graag wilt had je het al gekocht in Duitsland ;)
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 12:51
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 12:36 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

haha weer geen NL _O-
Tering wat een klets :')
Cliffydonderdag 30 januari 2014 @ 13:56
Shank 2 nu voor de prijs van een pilsje te koop op xbl, iemand zin om dat een avondje te spelen?
Kutmanagerdonderdag 30 januari 2014 @ 14:00
Pils voor 2,50 kopen. :')
Rossdaledonderdag 30 januari 2014 @ 14:36
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 12:36 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

haha weer geen NL _O-
The hell :') Dat wordt dus pas een 2015 release in Nederland :')
badboynovadonderdag 30 januari 2014 @ 14:39
quote:
3s.gif Op donderdag 30 januari 2014 14:36 schreef Rossdale het volgende:

[..]

The hell :') Dat wordt dus pas een 2015 release in Nederland :')
ik mis een Nelson plaatje in je post :P
KoningStomadonderdag 30 januari 2014 @ 15:06
Nog een jaartje wachten tot we cod in 720p kunnen spelen dus.
Rossdaledonderdag 30 januari 2014 @ 15:07
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 23:34 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

lolz waarom heb je dan een ps4

xbox = the best

gaystatiuon
Waarom heb jij nog geen ps4, ondanks dat je wel een zwik games voor dat ding hebt gewonnen? He? he? HE? :6
KoningStomadonderdag 30 januari 2014 @ 15:19
quote:
3s.gif Op donderdag 30 januari 2014 15:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Waarom heb jij nog geen ps4, ondanks dat je wel een zwik games voor dat ding hebt gewonnen? He? he? HE? :6
Ik stond op het punt er een te kopen, maar toen bedacht ik me dat ik er dan toch niets mee zou gaan doen.

Dus ik heb er waarschijnlijk pas een, als er meer leuke games voor zijn.
Kutmanagerdonderdag 30 januari 2014 @ 15:23
Schandalig zuipen dalijk.
Nick-GizModonderdag 30 januari 2014 @ 15:29
w3CFKY5.jpg

_O-
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 15:47
quote:
14s.gif Op donderdag 30 januari 2014 15:23 schreef Kutmanager het volgende:
Schandalig zuipen dalijk.
roflbot.jpg
LitmanenAFCAdonderdag 30 januari 2014 @ 16:12
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 12:40 schreef badboynova het volgende:

[..]

NEE niet leuk nick, totaal niet leuk NICK :(
amazon.de

Alstublieft
Fsmxidonderdag 30 januari 2014 @ 16:12
quote:
O shit, is dit serieus? :D _O-
Dr.Pringlesdonderdag 30 januari 2014 @ 18:22
quote:
Meteen je PS3 verkopen.
Dr.Pringlesdonderdag 30 januari 2014 @ 20:40
oh you're nailin me, cool.
Rossdaledonderdag 30 januari 2014 @ 20:54
Je vindt het fijn om genageld te worden ja?
Kutmanagerdonderdag 30 januari 2014 @ 21:13
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 20:54 schreef Rossdale het volgende:
Je vindt het fijn om genageld te worden ja?
Aan het kruis! Net als de rest van de heidenen!
Dr.Pringlesdonderdag 30 januari 2014 @ 21:13
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 20:54 schreef Rossdale het volgende:
Je vindt het fijn om genageld te worden ja?
ichi, ni, san.
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 21:54
quote:
9s.gif Op donderdag 30 januari 2014 21:13 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Aan het kruis! Net als de rest van de heidenen!
roflbot.jpg
KoningStomadonderdag 30 januari 2014 @ 21:55
Goenavend
Michhasdonderdag 30 januari 2014 @ 22:24
quote:
10s.gif Op donderdag 30 januari 2014 21:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
Rossdaledonderdag 30 januari 2014 @ 22:27
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 21:55 schreef KoningStoma het volgende:
Goenavend
Dag Peter
Michhasdonderdag 30 januari 2014 @ 22:29
http://www.dumpert.nl/med(...)C_man%2C_man%2C.html
Dr.Pringlesdonderdag 30 januari 2014 @ 22:32
quote:
dan wil je het papier weggooien na het handen wassen. ja, dan zie je weer zo een pedaalemmer staan waarvan je denkt; man man man
Quote 500 is er niks bij.
KoningStomadonderdag 30 januari 2014 @ 22:34
Heeft die snuiter ooit eens een beroerte gehad ofzo? Zijn gezicht hangt zo.
Dr.Pringlesdonderdag 30 januari 2014 @ 22:36
teveel oude kaas gegeten.
KoningStomadonderdag 30 januari 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 22:36 schreef Dr.Pringles het volgende:
teveel oude kaas gegeten.
Dan kan je beter jonge kaas eten inderdaad.
Dr.Pringlesdonderdag 30 januari 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 22:37 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Dan kan je beter jonge kaas eten inderdaad.
wijze woorden
PierreTTdonderdag 30 januari 2014 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 22:37 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Dan kan je beter jonge kaas eten inderdaad.
quote:
9s.gif Op donderdag 30 januari 2014 21:13 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Aan het kruis! Net als de rest van de heidenen!
Nick-GizMovrijdag 31 januari 2014 @ 02:01
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 16:12 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

O shit, is dit serieus? :D _O-
http://content.microsofts(...)#offer-trade-console

ja dus ;)

je moet iets als je er nog genoeg in stock hebt :')
Nick-GizMovrijdag 31 januari 2014 @ 02:05
genbatzuuuuuuu8xu8y.jpg

jammer dat ie niet van Sony komt _O-
Kutmanagervrijdag 31 januari 2014 @ 02:59
quote:
Je loopt achter michiel.
Kutmanagervrijdag 31 januari 2014 @ 03:01
Nick, Daan:

http://www.gamebreaker.tv(...)erbal-space-program/

_O_
Michhasvrijdag 31 januari 2014 @ 06:59
Goedemorgen :W
Vanavond sleutel overdracht van mijnvnieuwe appartement *O*
Sharpdressedmanvrijdag 31 januari 2014 @ 07:07
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 06:59 schreef Michhas het volgende:
Goedemorgen :W
Vanavond sleutel overdracht van mijnvnieuwe appartement *O*
Jeuh!!! :) :9~ *O* c_/ ~O> oO< _O_
Kutmanagervrijdag 31 januari 2014 @ 11:52

Wat een topreclame. _O-
Rossdalevrijdag 31 januari 2014 @ 12:03
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 06:59 schreef Michhas het volgende:
Goedemorgen :W
Vanavond sleutel overdracht van mijnvnieuwe appartement *O*
Dude :D Alweer verhuizen? :D
Michhasvrijdag 31 januari 2014 @ 12:52
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 12:03 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dude :D Alweer verhuizen? :D
Hoezo alweer :P Woon al drie jaar in hetzelfde appartement :P
Rossdalevrijdag 31 januari 2014 @ 13:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 12:52 schreef Michhas het volgende:

[..]

Hoezo alweer :P Woon al drie jaar in hetzelfde appartement :P
Ah, ik dacht krap 2 jaar :P

Maar je blijft in dezelfde stad hangen? Of kies je dit keer wèl een plek die aangesloten zit op het nachtnet van de ns? ;)
Michhasvrijdag 31 januari 2014 @ 13:35
quote:
3s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 13:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ah, ik dacht krap 2 jaar :P

Maar je blijft in dezelfde stad hangen? Of kies je dit keer wèl een plek die aangesloten zit op het nachtnet van de ns? ;)
Dat nachtnetgrapje is niet leuk man, ik kan er ook niks aan doen :'(
Ja we blijven in Arnhem :)
Rossdalevrijdag 31 januari 2014 @ 13:48
Dat is inderdaad niet leuk nee :(
Dr.Pringlesvrijdag 31 januari 2014 @ 20:25
Nieuwe co-op, Teun. Dead island is nieuwe gratis game
Cliffyvrijdag 31 januari 2014 @ 20:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 20:25 schreef Dr.Pringles het volgende:
Nieuwe co-op, Teun. Dead island is nieuwe gratis game
Ik wilde het net gaan posten :D
LitmanenAFCAvrijdag 31 januari 2014 @ 21:42
Snelle downloaden isch gratisch
Cliffyzaterdag 1 februari 2014 @ 00:03
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 21:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Snelle downloaden isch gratisch
http://www.kikgames.nl/in(...)duct&product_id=8414

Hier is ie het duurst, mocht je mee willen doen...
LitmanenAFCAzaterdag 1 februari 2014 @ 00:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 00:03 schreef Cliffy het volgende:

[..]

http://www.kikgames.nl/in(...)duct&product_id=8414

Hier is ie het duurst, mocht je mee willen doen...
Ik gooi mijn geld nog liever op straat dan dat ik die game koop. Wat een tegenvaller was dat zeg zelden een game meegemaakt die zo repetitief was als DI 1
PierreTTzaterdag 1 februari 2014 @ 11:45
Er ligt kip in mn bed verdomme
badboynovazaterdag 1 februari 2014 @ 11:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 11:45 schreef PierreTT het volgende:
Er ligt kip en Dr.pringels in mn bed verdomme
Fix
Cliffyzaterdag 1 februari 2014 @ 14:29
Vanavond iemand Dead Island?
Dr.Pringleszaterdag 1 februari 2014 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 14:29 schreef Cliffy het volgende:
Vanavond iemand achievement whoren?
Fixed
Cliffyzaterdag 1 februari 2014 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 14:43 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Fixed
lekker avatar en king kong spelen
Dr.Pringleszaterdag 1 februari 2014 @ 17:15
1zegppl.png
Nick-GizMozaterdag 1 februari 2014 @ 18:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 20:25 schreef Dr.Pringles het volgende:
Nieuwe co-op, Teun. Dead island is nieuwe gratis game
MS weet wat ze weg geven :') sneu gebeuren
KneusTeunzaterdag 1 februari 2014 @ 18:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 20:25 schreef Dr.Pringles het volgende:
Nieuwe co-op, Teun. Dead island is nieuwe gratis game
Bezig met downloaden.
Dr.Pringleszaterdag 1 februari 2014 @ 18:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 18:10 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

MS weet wat ze weg geven :') sneu gebeuren
huilie man
KneusTeunzaterdag 1 februari 2014 @ 18:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 18:10 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

MS weet wat ze weg geven :') sneu gebeuren
apart dat ze dan nog zoveel durfen te vragen voor de one ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door KneusTeun op 01-02-2014 19:14:14 ]
ikbenniethaan33zaterdag 1 februari 2014 @ 22:13
Sorry dat ik even kom binnenvallen, maar ik zoek om met iemand MW2 op de XBOX 360 te spelen??
LitmanenAFCAzaterdag 1 februari 2014 @ 22:15
quote:
99s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 22:13 schreef ikbenniethaan33 het volgende:
Sorry dat ik even kom binnenvallen, maar ik zoek om met iemand MW2 op de XBOX 360 te spelen??
Zijn nog een paar skere boys die MW2 spelen voeg Mister90 maar toe
ikbenniethaan33zaterdag 1 februari 2014 @ 22:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 22:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zijn nog een paar skere boys die MW2 spelen voeg Mister90 maar toe
Als XBLGT?
LitmanenAFCAzaterdag 1 februari 2014 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 22:18 schreef ikbenniethaan33 het volgende:

[..]

Als XBLGT?
Mist3r90 is het geloof ik vraag het maar aan Dr.Pringles in dit topic
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 00:34
Voeg me toe; StefAFCA
Bozz187zondag 2 februari 2014 @ 00:35
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 00:34 schreef Dr.Pringles het volgende:
Voeg me toe; StefAFCA
niet liegen meneertje90
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 01:56
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 00:34 schreef Dr.Pringles het volgende:
Voeg me toe; StefAFCA
Ik speel die meuk niet maar hij mag me gerust toevoegen
Nick-GizMozondag 2 februari 2014 @ 02:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 18:38 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

huilie man
Nah niet echt, want elke game tot nu toe heb ik al gehad en zo waarschijnlijk nog meerdere mensen. Ze lopen iig geen geld mis :')

quote:
1s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 18:42 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

apart dat ze dan nog zoveel durfen te vragen voor de one ;)
toch een half uurtje over je typfoutje gedaan, en dan nog verkeerd doen _O-
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 02:42
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 02:34 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nah niet echt, want elke game tot nu toe heb ik al gehad en zo waarschijnlijk nog meerdere mensen. Ze lopen iig geen geld mis :')

[..]

toch een half uurtje over je typfoutje gedaan, en dan nog verkeerd doen _O-
Maar jij koopt ook gewoon veel games Nick daar kan Microsoft niets aan doen :D
Nick-GizMozondag 2 februari 2014 @ 02:52
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 02:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Maar jij koopt ook gewoon veel games Nick daar kan Microsoft niets aan doen :D
Niet alleen dat, maar het is elke keer een game die of al meerder jaren uit is, of nog maar 5 euro kost :')
Leuk een arcade game uit 2010, die nog 2 dollar kost
Natuurlijk staat het leuk dat ze wat weggeven, maar het stelt zo weinig voor _O-
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 02:54
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 02:52 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Niet alleen dat, maar het is elke keer een game die of al meerder jaren uit is, of nog maar 5 euro kost :')
Leuk een arcade game uit 2010, die nog 2 dollar kost
Natuurlijk staat het leuk dat ze wat weggeven, maar het stelt zo weinig voor _O-
Moet microsoft geen toestemming hebben van een developper om een game gratis weg te geven btw?
KoningStomazondag 2 februari 2014 @ 02:54
Sony geeft ten minste goeie en vrij nieuwe games weg.
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 02:55
quote:
14s.gif Op zondag 2 februari 2014 02:54 schreef KoningStoma het volgende:
Sony geeft ten minste goeie en vrij nieuwe games weg.
En als je die al hebt gekocht
KneusTeunzondag 2 februari 2014 @ 03:45
Sony met PS+ geeft wel vaak goede titels. Ook al is het dan maar voor een maand.

edit: verkeerd typen :'). je bedoelt een spelfout maken? Jij kan onmogelijk weten of ik dat niet bewust zo typ. Verkeerd spellen had ook nog gemogen, maar voor een taalnazi kiest u uw eigen woorden wel slecht.

[ Bericht 66% gewijzigd door KneusTeun op 02-02-2014 03:51:38 ]
Cliffyzondag 2 februari 2014 @ 10:09
Ach wat ze in Januari hebben weggegeven was iig al stukken beter dan wat ze daarvoor deden, misschien zit er een stijgende lijn in?

Vandaag iemand voor Dead Island?
ikbenniethaan33zondag 2 februari 2014 @ 10:20
Oke, voeg mij maar toe GT: LoCoSiSja
Cliffyzondag 2 februari 2014 @ 10:23
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 10:20 schreef ikbenniethaan33 het volgende:
Oke, voeg mij maar toe GT: LoCoSiSja
8400d1352527684-how-about-no-bear.jpg
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 10:23 schreef Cliffy het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wat Jos, wat dan he!
Cliffyzondag 2 februari 2014 @ 12:00
quote:
1s.gif Op zondag 2 februari 2014 11:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat Jos, wat dan he!
Heb je Dead Island al gedownload?
Fsmxizondag 2 februari 2014 @ 12:10
KneusTeunzondag 2 februari 2014 @ 12:37
vanavond dead island?
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 12:37 schreef KneusTeun het volgende:
vanavond dead island?
Coolio. Alleen Pietro nog.
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 12:44
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 12:42 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Coolio. Alleen Pietro nog.
Zal ff kijken
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 12:52
quote:
1s.gif Op zondag 2 februari 2014 12:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zal ff kijken
Wat nou even kijken. Nu heb je tijd toch!
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 13:05
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 12:52 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Wat nou even kijken. Nu heb je tijd toch!
Ja maar ik lig op de bank
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 13:08
quote:
1s.gif Op zondag 2 februari 2014 13:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja maar ik lig op de bank
Je bent geen neger, dus hop van die bank af!
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 13:36
http://www.reddit.com/r/C(...)ty_2014_leaked_news/

GERTTTTTTTTTTTTTT
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 13:58
quote:
totally ledjit
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 14:00
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 13:58 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

totally ledjit
Wie weet. Zou het wel weer eens leuk vinden om een WW2 shooter te spelen
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 14:10
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 14:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wie weet. Zou het wel weer eens leuk vinden om een WW2 shooter te spelen
Was toch al bekend dat Sledgehammer de volgende zou doen.. Sowieso moeten ze weer een WW2 shooter maken.
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 14:12
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 14:10 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Was toch al bekend dat Sledgehammer de volgende zou doen.. Sowieso moeten ze weer een WW2 shooter maken.
Nee dat is helemaal niet officieel
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 14:12
Zeg ik toch ook niet. :(
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 14:14
Ze moeten die MMO ook nog maken geloof ik :')
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 16:32
Zoo, COD2 heeft echt de slechte campaign ooit. _O-
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 16:34
Gaat er nog iemand de SB kijken vanavond?>
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 16:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Gaat er nog iemand de SB kijken vanavond?>
SB?
Cliffyzondag 2 februari 2014 @ 16:52
quote:
1s.gif Op zondag 2 februari 2014 16:47 schreef PierreTT het volgende:

[..]

SB?
Superbowl
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 17:39
Yep. Elk jaar. #hipster #kent #de #regels #niet
KoningStomazondag 2 februari 2014 @ 17:52
Ik ken alleen vruchtenbowl.
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 18:04
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 17:52 schreef KoningStoma het volgende:
Ik ken alleen kaasbowl.
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 18:04
Vanavond nog Dead Island??
KoningStomazondag 2 februari 2014 @ 18:14
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 18:04 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

De kaas is een vrucht der menselijke vindingrijkheid en de zogende moeder.
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 19:00
heb je een checkpoint midden in een glitch. _O- ongelofelijk onspeelbaar. :')
KneusTeunzondag 2 februari 2014 @ 19:41
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 18:04 schreef Dr.Pringles het volgende:
Vanavond nog Dead Island??
hoelaat?
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 19:44
quote:
1s.gif Op zondag 2 februari 2014 19:41 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

hoelaat?
Maakt mij niet uit. Pierre is er zo te zien niet.
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 20:04
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 19:44 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Maakt mij niet uit. Pierre is er zo te zien niet.
Nee sorry, ben even met andere dingen bezig :)
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 20:07
quote:
1s.gif Op zondag 2 februari 2014 20:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee sorry, ben even met andere dingen bezig :)
No problem.

Teun, we kunnen 3-mans doen. Jos is al begonnen.
KneusTeunzondag 2 februari 2014 @ 20:11
ben d'r zo, ff peukje
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 23:00

Oke Stef :D
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 23:01

:D _O- _O-
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 23:02

Oke Stef! :D _O-
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 23:04
Herkenbaar
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 23:04 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Herkenbaar
Godverdomme leverworst uit de magnetron, die kende ik nog niet _O-
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 23:08
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 23:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Godverdomme leverworst uit de magnetron, die kende ik nog niet _O-
Ga ik nu zeker wel eens proberen
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 23:09
quote:
10s.gif Op zondag 2 februari 2014 23:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ga ik nu zeker wel eens proberen
Dat kanaal uberhaupt _O-
Dr.Pringleszondag 2 februari 2014 @ 23:11
Was je daar zo druk mee bezig, Pierremans?
PierreTTzondag 2 februari 2014 @ 23:12
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 23:11 schreef Dr.Pringles het volgende:
Was je daar zo druk mee bezig, Pierremans?
Nee joh, ik was druk met shit lezen voor morgen ;(
KneusTeunzondag 2 februari 2014 @ 23:16
mooi voetbal weekend weer :)
LitmanenAFCAzondag 2 februari 2014 @ 23:17
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 23:16 schreef KneusTeun het volgende:
mooi voetbal weekend weer :)
Tegen wie moet Twente allemaal de aankomende weken eigenlijk?
KneusTeunzondag 2 februari 2014 @ 23:52
woensdag Groningen inhalen, daarna Heerenveen dacht ik.
LitmanenAFCAmaandag 3 februari 2014 @ 00:15
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 23:52 schreef KneusTeun het volgende:
woensdag Groningen inhalen, daarna Heerenveen dacht ik.
Denk wel dat Twente nog 2de wordt dit seizoen spelen een stuk beter dan Feyenoord en Vitesse
KneusTeunmaandag 3 februari 2014 @ 00:19
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 00:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Denk wel dat Twente nog 2de wordt dit seizoen spelen een stuk beter dan Feyenoord en Vitesse
Komt er nu meer op aan dat er geen domme wedstrijden weggegeven worden....
Maar dat zelfde gaat ook op voor Ajax, dit soort geintjes van Utrecht kunnen ze ook niet permitteren.
Hopelijk Groningen ff winnen, dan is het 1 puntje verschil nog maar.

En Twente 2e vind ik ook dikke prima, want laten we eerlijk wezen het is geen topclub zoals Ajax, PSV en Feyenoord die jaren lang top3 staan. Maar de club heeft zich gigantisch ontwikkeld.
Vitesse is weer een ander verhaal (money)
LitmanenAFCAmaandag 3 februari 2014 @ 00:21
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 00:19 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Komt er nu meer op aan dat er geen domme wedstrijden weggegeven worden....
Maar dat zelfde gaat ook op voor Ajax, dit soort geintjes van Utrecht kunnen ze ook niet permitteren.
Hopelijk Groningen ff winnen, dan is het 1 puntje verschil nog maar.

En Twente 2e vind ik ook dikke prima, want laten we eerlijk wezen het is geen topclub zoals Ajax, PSV en Feyenoord die jaren lang top3 staan. Maar de club heeft zich gigantisch ontwikkeld.
Vitesse is weer een ander verhaal (money)
Ik zei het al tegen Gertje dat Ajax punten ging laten liggen in Utrecht dat is gewoon altijd een pittige wedstrijd voor Ajax. Ajax heeft een relatief makkelijk programma ze moeten alleen nog naar Feyenoord en Vitesse de rest van de moeilijke wedstrijden krijgen ze thuis. Ajax blijft voetballen met visie en dat is bij geen enkele club in Nederland verder te zien.

Liever Twente 2de dan Vitesse iig dat is me toch een kut club
KneusTeunmaandag 3 februari 2014 @ 00:25
30 maart nog Ajax - Twente! weer die achterlijke 14:30 verdomme :( kut tijden.
LitmanenAFCAmaandag 3 februari 2014 @ 00:27
Twente werd vorig jaar weg gespeeld zal dit jaar niet anders zijn
Dr.Pringlesmaandag 3 februari 2014 @ 01:33
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 00:25 schreef KneusTeun het volgende:
30 maart nog Ajax - Twente! weer die achterlijke 14:30 verdomme :( kut tijden.
Beter dan 12:30. Ze denken mensen slapen niet ofzo.
LitmanenAFCAmaandag 3 februari 2014 @ 02:35
52eef1df7583d-001.gif

Hopsa
PierreTTmaandag 3 februari 2014 @ 08:06
Goedemorgen :W

6 maanden vakantie vandaag tot een einde gekomen :'(
Bozz187maandag 3 februari 2014 @ 08:20
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 08:06 schreef PierreTT het volgende:
Goedemorgen :W

6 maanden vakantie vandaag tot een einde gekomen :'(
komt wel goed schatje
PierreTTmaandag 3 februari 2014 @ 08:24
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2014 08:20 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

komt wel goed schatje
Hoop het maar :'(
Rossdalemaandag 3 februari 2014 @ 08:59
Komende zondagmiddag even bijkomen in Breda Piet ;)

En sterkte met je treinavonturen!
PierreTTmaandag 3 februari 2014 @ 09:00
quote:
3s.gif Op maandag 3 februari 2014 08:59 schreef Rossdale het volgende:
Komende zondagmiddag even bijkomen in Breda Piet ;)

En sterkte met je treinavonturen!
Ja moet even kijken of dat gaat lukken aangezien ik zaterdag in Apeldoorn ben :)

De trein :') ga vandaag mooi nog even met de auto :D
Dr.Pringlesmaandag 3 februari 2014 @ 11:33
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 08:06 schreef PierreTT het volgende:
Goedemorgen :W

6 maanden vakantie vandaag tot een einde gekomen :'(
Geen co-op meer voor jou dus.
PierreTTmaandag 3 februari 2014 @ 11:44
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2014 11:33 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Geen co-op meer voor jou dus.
;( :'(
Rossdalemaandag 3 februari 2014 @ 12:00
Op vrijdagen co-op bier drinken ^O^

I don't see no problem
Cliffymaandag 3 februari 2014 @ 15:27
Nou die Superbowl was wel spannend zeg!
Dr.Pringlesmaandag 3 februari 2014 @ 15:39
Anchorman 2 definitief niet in Nederlandse bioscopen.

Faya, Michhas.
LitmanenAFCAmaandag 3 februari 2014 @ 15:43
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 15:27 schreef Cliffy het volgende:
Nou die Superbowl was wel spannend zeg!
Broncos werden outclassed

Jammer dat beastmode niet echt heel actief in het spel voor kwam _O_
Dr.Pringlesmaandag 3 februari 2014 @ 15:46
Had m om 3 uur al uitgezet. Meteen een pauze na begin 2e helft. :')
LitmanenAFCAmaandag 3 februari 2014 @ 15:50
Die eerste snap was al mooi :')
KneusTeunmaandag 3 februari 2014 @ 18:58
vanavond nog dooien met een botte bijl de kop inslaan?
Bozz187maandag 3 februari 2014 @ 19:20
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 18:58 schreef KneusTeun het volgende:
vanavond nog dooien met een botte bijl de kop inslaan?
nah, heb ik de hele dag al gedaan
PierreTTmaandag 3 februari 2014 @ 19:32
quote:
3s.gif Op maandag 3 februari 2014 12:00 schreef Rossdale het volgende:
Op vrijdagen co-op bier drinken ^O^

I don't see no problem
Ik ook niet ^O^
KneusTeunmaandag 3 februari 2014 @ 19:56
Geen dood eiland vanaaf dus?
Cliffymaandag 3 februari 2014 @ 20:02
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 19:56 schreef KneusTeun het volgende:
Geen dood eiland vanaaf dus?
Ik niet iig
KoningStomadinsdag 4 februari 2014 @ 00:31
Je zou kunnen zeggen dat...

Het dood is

SPOILER
hornoxe.com_gifdump83alkc9.gif
PierreTTdinsdag 4 februari 2014 @ 07:27
Mwop Mwop :W
Michhasdinsdag 4 februari 2014 @ 08:03
TierrePP :W
Rossdaledinsdag 4 februari 2014 @ 08:42
Hewwo :W
Dr.Pringlesdinsdag 4 februari 2014 @ 15:14
Guns & Rosesdale
PierreTTdinsdag 4 februari 2014 @ 15:27
En mwop mwop, weer terug naar huis :D
LitmanenAFCAdinsdag 4 februari 2014 @ 16:16

lijkt Dishonord wel :D
Bozz187dinsdag 4 februari 2014 @ 16:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 16:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

lijkt Dishonord wel :D
no shit sherlock, de makers van dishonored komen van de Thief reeks vandaan
Dr.Pringlesdinsdag 4 februari 2014 @ 16:39
Ahhhh snap.
Rossdaledinsdag 4 februari 2014 @ 16:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 16:24 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

no shit sherlock, de makers van dishonored komen van de Thief reeks vandaan
:D
LitmanenAFCAdinsdag 4 februari 2014 @ 16:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 16:24 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

no shit sherlock, de makers van dishonored komen van de Thief reeks vandaan
Orly?
Bozz187dinsdag 4 februari 2014 @ 16:58
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 16:56 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Orly?
yes rly
LitmanenAFCAdinsdag 4 februari 2014 @ 19:07
quote:
Aanvaring op De Herdgang: Bruma scheldt PSV-fans uit voor 'mongolen'
Dinsdag, 4 februari 2014 om 16:17
Dinsdagmorgen is er een aanvaring geweest tussen supporters van PSV en verdediger Jeffrey Bruma. Dat melden Omroep Brabant en Eindhovens Dagblad-verslaggever Rik Elfrink in de middag. PSV trainde besloten in aanloop naar de uitwedstrijd tegen SC Cambuur-Leeuwarden van woensdagavond. Vijf supporters besloten alsnog de aandacht te trekken van de spelers.
/
Het kwintet zou met een megafoon naar De Herdgang zijn gegaan. Eén van hen daarbij riep volgens de regionale radio- en televisiezender dat er wat minder gelachen moest worden tijdens de training en dat er betere resultaten behaald moesten worden. Dat schoot Bruma in het verkeerde keelgat: de verdediger zocht de fans op en zou hebben gezegd dat ze ‘hun bek moesten houden’ en dat het ‘mongolen’ waren.
Joshua Brenet zou zich eveneens in het conflict hebben gemengd en de supporters verweten hebben dat zij geen verstand van voetbal hebben. Ernest Faber, assistent van trainer Phillip Cocu bij het eerste elftal, trad vervolgens op als bemiddelaar. Na afloop van het incident boden drie PSV’ers hun excuses aan bij de supporters: Memphis Depay, aanvoerder Georginio Wijnaldum en Jetro Willems.
Goede actie van Nick en Gert _O_
Cliffydinsdag 4 februari 2014 @ 19:30
Iemand voor Dead Island nu?
Nick-GizModinsdag 4 februari 2014 @ 20:13
http://www.shiningrocksoftware.com/?page_id=680

kan wel tof worden ^O^
Dr.Pringlesdinsdag 4 februari 2014 @ 21:18
quote:
1zb3nsn.gif
Cliffydinsdag 4 februari 2014 @ 21:36
Teun, Pringles: Ben met dat character nou ongeveer even ver als waar we gebleven waren dus als we die nou houden voor de coop kunnen we ook samen blijven spelen :)
Dr.Pringlesdinsdag 4 februari 2014 @ 21:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 21:36 schreef Cliffy het volgende:
Teun, Pringles: Ben met dat character nou ongeveer even ver als waar we gebleven waren dus als we die nou houden voor de coop kunnen we ook samen blijven spelen :)
Whut? Ben je met een andere character vandaag begonnen?
Cliffydinsdag 4 februari 2014 @ 22:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 21:55 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Whut? Ben je met een andere character vandaag begonnen?
Nee zelfde character maar de quests die we gedaan hebben werden om een of andere reden dus niet gesaved bij mij, dus in singleplayer ff gespeeld tot waar we waren..
Dr.Pringlesdinsdag 4 februari 2014 @ 22:03
Oja, zei je gister nog. Kon je gister wel op continue drukken?
Cliffydinsdag 4 februari 2014 @ 22:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 22:03 schreef Dr.Pringles het volgende:
Oja, zei je gister nog. Kon je gister wel op continue drukken?
Ja maar dan sta je dus gewoon in die hut in het begin..
PierreTTwoensdag 5 februari 2014 @ 09:49
Hoi :W
SoldMayorwoensdag 5 februari 2014 @ 10:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 19:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:
quote:
Aanvaring op De Herdgang: Bruma scheldt PSV-fans uit voor 'mongolen'
Dinsdag, 4 februari 2014 om 16:17
Dinsdagmorgen is er een aanvaring geweest tussen supporters van PSV en verdediger Jeffrey Bruma. Dat melden Omroep Brabant en Eindhovens Dagblad-verslaggever Rik Elfrink in de middag. PSV trainde besloten in aanloop naar de uitwedstrijd tegen SC Cambuur-Leeuwarden van woensdagavond. Vijf supporters besloten alsnog de aandacht te trekken van de spelers.
/
Het kwintet zou met een megafoon naar De Herdgang zijn gegaan. Eén van hen daarbij riep volgens de regionale radio- en televisiezender dat er wat minder gelachen moest worden tijdens de training en dat er betere resultaten behaald moesten worden. Dat schoot Bruma in het verkeerde keelgat: de verdediger zocht de fans op en zou hebben gezegd dat ze ‘hun bek moesten houden’ en dat het ‘mongolen’ waren.
Joshua Brenet zou zich eveneens in het conflict hebben gemengd en de supporters verweten hebben dat zij geen verstand van voetbal hebben. Ernest Faber, assistent van trainer Phillip Cocu bij het eerste elftal, trad vervolgens op als bemiddelaar. Na afloop van het incident boden drie PSV’ers hun excuses aan bij de supporters: Memphis Depay, aanvoerder Georginio Wijnaldum en Jetro Willems.
Goede actie van Nick en Gert
Mooi is dat mogen Memphis, Gini en Jetro het oplossen. :')
SoldMayordonderdag 6 februari 2014 @ 12:37

Strootgod. _O_
LitmanenAFCAdonderdag 6 februari 2014 @ 12:49
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 10:08 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Mooi is dat mogen Memphis, Gini en Jetro het oplossen. :')
Van Memphis en Gini kan ik het nog wel voorstellen die praten nog Nederlands
Nick-GizModonderdag 6 februari 2014 @ 13:10

dus _O-
KoningStomadonderdag 6 februari 2014 @ 16:13
Ik wil even benadrukken dat kaas een van de beste natuurproducten is.
KneusTeundonderdag 6 februari 2014 @ 17:55
Straks kijken of Groningen kan stunten ;)
Dr.Pringlesdonderdag 6 februari 2014 @ 18:42
quote:
Ze hadden Stef nooit een camera mogen geven.
Dr.Pringlesdonderdag 6 februari 2014 @ 20:46
poging 35

LitmanenAFCAdonderdag 6 februari 2014 @ 21:52
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 17:55 schreef KneusTeun het volgende:
Straks kijken of Groningen kan stunten ;)
Twente doet het weer aardig en hij heeft het over voetbal hoor _O- _O- _O- _O-
KneusTeundonderdag 6 februari 2014 @ 21:53
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 21:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Twente doet het weer aardig en hij heeft het over voetbal hoor _O- _O- _O- _O-
Succes supporter alles ;)
Maar wordt weer spannend zo toch?
LitmanenAFCAdonderdag 6 februari 2014 @ 21:54
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 21:53 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Succes supporter alles ;)
Maar wordt weer spannend zo toch?
Nee hoor Ajax gewoon simpel kampioen wederom
Dr.Pringlesdonderdag 6 februari 2014 @ 22:24
Waarom wacht Ajax altijd zo lang? :') schiet gewoon eens een keer!
KneusTeundonderdag 6 februari 2014 @ 22:26
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 22:24 schreef Dr.Pringles het volgende:
Waarom wacht Ajax altijd zo lang? :') schiet gewoon eens een keer!
Ja lekker Duits weer ;)
Dr.Pringlesdonderdag 6 februari 2014 @ 22:31
lidl?
LitmanenAFCAdonderdag 6 februari 2014 @ 22:35
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 22:26 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ja lekker Duits weer ;)
Je hebt de wedstrijd gekeken neem ik aan?
KneusTeundonderdag 6 februari 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 22:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Je hebt de wedstrijd gekeken neem ik aan?
Jup.
Mooi opgelost door ajax zo, benieuwd naar Twente tegen Groningen want ze speelde mooi aanvallend.
Hoewel bij de 16 de paniek steeds wel ernstig was. Had meer ingezeten voor Groningen.

Edit: maar makkelijk was het niet voor Ajax
LitmanenAFCAdonderdag 6 februari 2014 @ 22:46
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 22:37 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jup.
Mooi opgelost door ajax zo, benieuwd naar Twente tegen Groningen want ze speelde mooi aanvallend.
Hoewel bij de 16 de paniek steeds wel ernstig was. Had meer ingezeten voor Groningen.

Edit: maar makkelijk was het niet voor Ajax
Groningen speelde mooi aanvallend? Met 30% balbezit _O- _O-
KneusTeundonderdag 6 februari 2014 @ 23:10
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 22:46 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Groningen speelde mooi aanvallend? Met 30% balbezit _O- _O-
Die counters van hun waren in de 2e helft dreigender dan die trage opzet van Ajax.
Maar gelukkig dat de trainer himself wel toegeeft dat ze "door het oog van de naald" kwamen.
badboynovadonderdag 6 februari 2014 @ 23:12
wzawzdb
LitmanenAFCAdonderdag 6 februari 2014 @ 23:54
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 23:10 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Die counters van hun waren in de 2e helft dreigender dan die trage opzet van Ajax.
Maar gelukkig dat de trainer himself wel toegeeft dat ze "door het oog van de naald" kwamen.
Ajax had de wedstrijd gewoon moeten beslissen in de eerste 30 minuten.

Dit is dus al weer heel wat anders Teun.
badboynovavrijdag 7 februari 2014 @ 00:09
terecht, nipt, lucky lijkt mij een goede samenvatting.
Nick-GizMovrijdag 7 februari 2014 @ 02:30
http://www.gameinformer.c(...)v-ground-zeroes.aspx

quote:
Tim Turi and Dan Ryckert discuss playing the game, both of them hit the end credits in about one and a half hours. Ryckert says that he was trying to take his time.
en dan gewoon 40 euro vragen :') mooie prijs voor een demo ^O^
Dr.Pringlesvrijdag 7 februari 2014 @ 10:36
Toch sledgehammer dit jaar.
Cliffyvrijdag 7 februari 2014 @ 17:24
Uhoh, Putin be mad..
Cliffyzaterdag 8 februari 2014 @ 12:54
https://twitter.com/SochiProblems _O- _O- _O-
Bozz187zaterdag 8 februari 2014 @ 14:42
hoppa kramer 1
#ANONIEMzaterdag 8 februari 2014 @ 17:28
quote:
Nou..dat is ook maar 1 keer in de zoveel jaar dat hem dit lukt.
Iets teveel eer voor een eenmalig iets. Of is KS nu plotseling de nieuwe "Arie Haan"geworden van het NL elftal?
KneusTeunzaterdag 8 februari 2014 @ 19:57
wat een fucking wedstrijd!
KoningStomazaterdag 8 februari 2014 @ 21:10

Mooi
LitmanenAFCAzaterdag 8 februari 2014 @ 21:39
quote:
15s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 17:28 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Nou..dat is ook maar 1 keer in de zoveel jaar dat hem dit lukt.
Iets teveel eer voor een eenmalig iets. Of is KS nu plotseling de nieuwe "Arie Haan"geworden van het NL elftal?
Als je ooit voetbal zou kijken dan weet je dat Strootman wel vaker zo schiet
Cliffyzaterdag 8 februari 2014 @ 22:54
Tis best geinig maar die Dead Island trailer is een stuk beter dan het spel :D
LitmanenAFCAzaterdag 8 februari 2014 @ 23:09
No shit
Rossdalezondag 9 februari 2014 @ 08:10
Who do you voodoo bitch?
Sharpdressedmanzondag 9 februari 2014 @ 09:44
quote:
15s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 17:28 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Nou..dat is ook maar 1 keer in de zoveel jaar dat hem dit lukt.
Iets teveel eer voor een eenmalig iets.
Dat zei je moeder ook.
Cliffyzondag 9 februari 2014 @ 11:32
BgBlUaACIAEY3m-.png

And that's why you wear a helmet kids!

:o
Dr.Pringleszondag 9 februari 2014 @ 12:16
Helm kapot?
Cliffyzondag 9 februari 2014 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 12:16 schreef Dr.Pringles het volgende:
Helm kapot?
Betere foto:
BgBkSFNCIAASYUj.png
LitmanenAFCAzondag 9 februari 2014 @ 15:04
http://instagram.com/p/kMj-M2tyEc/

Wolllahhh mattie mooie dingen
Cliffyzondag 9 februari 2014 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 15:04 schreef LitmanenAFCA het volgende:
http://instagram.com/p/kMj-M2tyEc/

Wolllahhh mattie mooie dingen
"me"
LitmanenAFCAzondag 9 februari 2014 @ 15:06
http://instagram.com/p/hiyIvZNyID/


Beetje roeren enzo
PierreTTzondag 9 februari 2014 @ 15:13
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 12:42 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Betere foto:
[ afbeelding ]
Goeie klap
Nick-GizMozondag 9 februari 2014 @ 16:38
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 21:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Twente doet het weer aardig en hij heeft het over voetbal hoor _O- _O- _O- _O-
Dan zal het nu wel weer rustig worden
KneusTeunzondag 9 februari 2014 @ 17:07
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 16:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dan zal het nu wel weer rustig worden
was prachtige wedstrijd!
Nick-GizMozondag 9 februari 2014 @ 20:32
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2014 17:07 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

was prachtige wedstrijd!
Ja idd, 2e helft was iets minder. Al was een overwinning niet verwacht
KneusTeunzondag 9 februari 2014 @ 20:54
Vond zelfs arbitrage wel redelijk, mocht in elk geval voetbal gespeeld worden.
LitmanenAFCAzondag 9 februari 2014 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 16:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dan zal het nu wel weer rustig worden
Ach zo zijn ze gewoon :') Nelis had het net over "we" toen hij het over Twente had
Pixellzondag 9 februari 2014 @ 22:08
AHAHAHAHA AJAX 1-1
Pixellzondag 9 februari 2014 @ 22:08
Sorry, liet me even gaan :'(
Dr.Pringleszondag 9 februari 2014 @ 22:53
Maar nog steeds nr.1

nothing to see here.
Nick-GizMomaandag 10 februari 2014 @ 00:25
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2014 21:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ach zo zijn ze gewoon :') Nelis had het net over "we" toen hij het over Twente had
Ach volgende maand is ie voor ajax
PierreTTmaandag 10 februari 2014 @ 10:07
Hoi :W
Rossdalemaandag 10 februari 2014 @ 10:08
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2014 10:07 schreef PierreTT het volgende:
Hoi :W
Dag meneer :W

Je hebt een mooi feestje gemist man gister :D
PierreTTmaandag 10 februari 2014 @ 10:10
quote:
3s.gif Op maandag 10 februari 2014 10:08 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dag meneer :W

Je hebt een mooi feestje gemist man gister :D
Zag de foto's ja ;(
Rossdalemaandag 10 februari 2014 @ 10:12
Kom je een dagje in Breda carnavallen? :D
PierreTTmaandag 10 februari 2014 @ 10:25
quote:
3s.gif Op maandag 10 februari 2014 10:12 schreef Rossdale het volgende:
Kom je een dagje in Breda carnavallen? :D
Ik heb geen carnavalsvakantie mien jong, ik heb serieus alleen de zaterdag denk ik ;(
Rossdalemaandag 10 februari 2014 @ 10:31
Vrijdagavond kan ook al natuurlijk ^O^
Kutmanagermaandag 10 februari 2014 @ 11:11
Ik ben weer terug. Feest, alles.
Dr.Pringlesmaandag 10 februari 2014 @ 11:21
quote:
6s.gif Op maandag 10 februari 2014 11:11 schreef Kutmanager het volgende:
Ik ben weer terug. Feest, alles.
Dat was totaal niet nodig geweest.
PierreTTmaandag 10 februari 2014 @ 11:24
quote:
6s.gif Op maandag 10 februari 2014 11:11 schreef Kutmanager het volgende:
Ik ben weer terug. Feest, alles.
:D :')
PierreTTmaandag 10 februari 2014 @ 11:25
quote:
3s.gif Op maandag 10 februari 2014 10:31 schreef Rossdale het volgende:
Vrijdagavond kan ook al natuurlijk ^O^
Ja precies, ik ga het allemaal even checken. Het valt me hard tegen hoe krap ik in de tijd zit na 7 maanden vakantie :')
Rossdalemaandag 10 februari 2014 @ 11:33
10075_578112992273937_1180432251_n.jpg

Ik moest zo lachen toen ik die neger-bassie tegenkwam gisteren _O-
Kutmanagermaandag 10 februari 2014 @ 11:44
quote:
1s.gif Op maandag 10 februari 2014 11:21 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Dat was totaal niet nodig geweest.
quote:
10s.gif Op maandag 10 februari 2014 11:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D :')
Haten op mij. :')
LitmanenAFCAmaandag 10 februari 2014 @ 12:22
Sjinkie Knegt :')
PierreTTmaandag 10 februari 2014 @ 14:31
quote:
6s.gif Op maandag 10 februari 2014 11:44 schreef Kutmanager het volgende:

[..]


[..]

Haten op mij. :')
Nooit
PierreTTmaandag 10 februari 2014 @ 14:31
quote:
3s.gif Op maandag 10 februari 2014 11:33 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Ik moest zo lachen toen ik die neger-bassie tegenkwam gisteren _O-
Briljant _O-
Kutmanagermaandag 10 februari 2014 @ 14:47
piet, morgen burgerz doen?
LitmanenAFCAmaandag 10 februari 2014 @ 16:01
Stocklijsten invullen :r :r :r
Cliffymaandag 10 februari 2014 @ 17:17
Weer 3 medailles :o
Dr.Pringlesmaandag 10 februari 2014 @ 17:36
quote:
3s.gif Op maandag 10 februari 2014 11:33 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Ik moest zo lachen toen ik die neger-bassie tegenkwam gisteren _O-
Hardwell en Dannic. _O-
LitmanenAFCAmaandag 10 februari 2014 @ 17:36
Die kerel die zilver heeft werd wel hard getrollt
SoldMayormaandag 10 februari 2014 @ 17:42
https://soundcloud.com/djmystiq/mystiq-wobbly-preview

Succesvol.
LitmanenAFCAmaandag 10 februari 2014 @ 17:44
1797515_676121905767153_1979758972_n.jpg
LitmanenAFCAmaandag 10 februari 2014 @ 17:44
quote:
Started at the age of 16
Cliffymaandag 10 februari 2014 @ 19:26
Wat is dat moguls een idiote discipline :')
PierreTTdinsdag 11 februari 2014 @ 14:50
quote:
6s.gif Op maandag 10 februari 2014 14:47 schreef Kutmanager het volgende:
piet, morgen burgerz doen?
Stuur dan ff berichtje, ben nou al weg :')
Kutmanagerdinsdag 11 februari 2014 @ 14:58
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2014 19:26 schreef Cliffy het volgende:
Wat is dat moguls een idiote discipline :')
Haten op Moguls. :') Zo'n beetje de meest technische discipline binnen het skieen.

Sowieso die canadeese zusjes. O+
Kutmanagerdinsdag 11 februari 2014 @ 15:01
Al is de afdaling wel echt het meest gruwelijk. _O_
Rossdaledinsdag 11 februari 2014 @ 15:38
Kwam ik ineens een foto van stoma tegen :o

Qwj44NV.jpg
PierreTTdinsdag 11 februari 2014 @ 15:39
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 14:58 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Haten op Moguls. :') Zo'n beetje de meest technische discipline binnen het skieen.

Sowieso die canadeese zusjes. O+
Moguls, waar de term Human Suspension System vandaan komt _O-

Fantastisch onderdeel. Alhoewel curling met UK vs Duitsland vandaag ook weer mooi was :D
Kutmanagerdinsdag 11 februari 2014 @ 16:03
images?q=tbn:ANd9GcTXDhE1ppjaEY49LSrYdYCMyg7_HJGukwJcr9_9GLwV8l4Jf-BVOQ

Wat een schatjes. Jammer dat ze geen 1,2,3 hadden. O+
KoningStomadinsdag 11 februari 2014 @ 16:04
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 15:38 schreef Rossdale het volgende:
Kwam ik ineens een foto van stoma tegen :o

[ afbeelding ]
Oei
SoldMayordinsdag 11 februari 2014 @ 16:23
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 15:38 schreef Rossdale het volgende:
Kwam ik ineens een foto van stoma tegen :o

[ afbeelding ]
Lekker!

r&r back? :$:$

xoxo charissa
KoningStomadinsdag 11 februari 2014 @ 16:24
BUX9n.gif
Kutmanagerdinsdag 11 februari 2014 @ 17:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 16:23 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Lekker!

r&r back? :$:$

xoxo charissa
Charissa, ik ga zaterdag met Shaniqua en Delenzio lekker naar de holly, ga je mee?
LitmanenAFCAdinsdag 11 februari 2014 @ 17:56
Charis is leuke meit

Gr gr een upcoming dj talent started at the age of 16
Bozz187dinsdag 11 februari 2014 @ 19:28
Bye bye shawn white
Dr.Pringlesdinsdag 11 februari 2014 @ 20:14
Die Stef toch. _O_

Cliffydinsdag 11 februari 2014 @ 22:38
Fascinerend zeg dat curling
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 00:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 22:38 schreef Cliffy het volgende:
Fascinerend zeg dat curling
:') :')
Bozz187woensdag 12 februari 2014 @ 07:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 22:38 schreef Cliffy het volgende:
Fascinerend zeg dat curling
Zweedse vrouwen team _O_
Michhaswoensdag 12 februari 2014 @ 08:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 22:38 schreef Cliffy het volgende:
Fascinerend zeg dat curling
Disappointed-300x213.jpg
Dr.Pringleswoensdag 12 februari 2014 @ 08:28
I got that bubbly
Michhaswoensdag 12 februari 2014 @ 08:59
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 08:28 schreef Dr.Pringles het volgende:
I got that bubbly
Disappointed-300x213.jpg
Rossdalewoensdag 12 februari 2014 @ 09:07
WAT?!
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 09:36
Haten op curling, een van de moeilijkste tactische sporten :')
Rossdalewoensdag 12 februari 2014 @ 09:46
Koersbal, dat is pas een tactische sport!
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 09:47
quote:
3s.gif Op woensdag 12 februari 2014 09:46 schreef Rossdale het volgende:
Koersbal, dat is pas een tactische sport!
Shuffleboarden, ook tactisch! :D
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 09:53
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 09:36 schreef PierreTT het volgende:
Haten op curling, een van de moeilijkste tactische sporten :')
curling. :') niet eens een hoofdletter waardig gewoon.
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 10:01
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 10:06
quote:
6s.gif Op woensdag 12 februari 2014 09:53 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

curling. :') niet eens een hoofdletter waardig gewoon.
Zoveel onwetendheid in 1 post, het is hilarisch. Anyway, ik moet om half 3 in Den Haag zijn. Bakkie in Delft?
Kutmanagerwoensdag 12 februari 2014 @ 10:14
Ik kan vandaag niet man, sorry.
PierreTTwoensdag 12 februari 2014 @ 10:16
quote:
9s.gif Op woensdag 12 februari 2014 10:14 schreef Kutmanager het volgende:
Ik kan vandaag niet man, sorry.
DAN TOCH NIET