Wat een complete chaos. Maar uiteindelijk gaat het om de smaak.quote:Op donderdag 6 maart 2014 18:44 schreef PureEvil het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Goed,beetje aangefikt aan de zijkanten, en wat dik in het midden, maar hij was wel lekker
Ligt al in de vriezer, helaas. Wist eigenlijk niet dat gist kapot ging in de vriezer. Dan meng ik er dan wel gist door. Hmm.quote:Op zaterdag 8 maart 2014 20:51 schreef djkoelkast het volgende:
Na het rijzen, want het rijst eigenlijk niet meer nadat het de vriezer uit is.
Meen je die !quote:Op donderdag 6 maart 2014 15:15 schreef djkoelkast het volgende:
Als er beestjes in zitten is het te oud
Is ook onzin hoor, gist gaat normaal gesproken niet (of iig niet allemaal) dood in de vriezer.quote:Op zaterdag 8 maart 2014 22:49 schreef Opblaaspop077 het volgende:
[..]
Ligt al in de vriezer, helaas. Wist eigenlijk niet dat gist kapot ging in de vriezer. Dan meng ik er dan wel gist door. Hmm.
Nu wil ik echt pizzaquote:Op dinsdag 11 maart 2014 20:02 schreef MonkNL het volgende:
Afgelopen weekend toch maar overstag gegaan en een steenoven voor in de tuin gekocht. Ik wilde eigenlijk liever geen dome vormige oven en kwam al snel bij een roestvrij stalen versie uit.
[ afbeelding ]
Was eerst wat sceptisch over deze over maar na het lezen van wat reviews en een ervaring op: http://www.pizzamaking.com/forum/index.php?topic=22949.0 toch maar besloten om voor deze over te gaan.
Gisteren ingestookt en vandaag tot 400 graden weten te stoken. Moet nog wel ff oefenen met het op temperatuur houden met de hoeveelheid hout, maar voor een eerste poging moet ik zeggen dat de pizza die eruit kwam echt heerlijk was.
[ afbeelding ]
Foto zat de pizza er 2 min in. Heb er overigens ook nog een schaal lasagna in gezet, die binnen 20 min klaar was.
Laat de zomer maar komen!
Mooie aankoop!quote:Op dinsdag 11 maart 2014 20:15 schreef MonkNL het volgende:
600 euro incl btw. voor de oven, vuur/hout houder, pizza schep en een grote ovenschaal. Heb nog een hoop steigerhout liggen, dus ga daarmee een verrijdbaar meubel in elkaar timmeren. Voordeel van dit ding is dat hij maar 55 kilo weegt en dus vrij mobiel is itt de gemetselde domes. Denk wel dat de traditionele domes langer hun hitte vast houden door de dikke wanden. Maar voor mij voldoet dit prima. Pizza was echt heerlijk.. Mooie blaasjes in het deeg en een lichte rooksmaak.. Ik wil niet anders meer..
Je moet die kerntjes uit de tomaat snijden, dat is toch niet lekker.quote:Op zaterdag 8 maart 2014 23:00 schreef d4v1d het volgende:
Pizza van afgelopen woensdag:
[ afbeelding ]
En twee pizza's van een tijdje terug.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hij ligt aardig vol, maar je moest er 4 personen mee voeden Had er ook nog wat restjes uit de koelkast opgeflikkerd Die Broccoli was alleen niet heel lekker
Haha idd, dat is een goeiequote:Op dinsdag 11 maart 2014 22:27 schreef Myraela het volgende:
[..]
Je moet die kerntjes uit de tomaat snijden, dat is toch niet lekker.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |