abonnement Unibet Coolblue
pi_133882344
100718_195885_fokwinoverzicht_frm.jpg


Het is jullie vast niet ontgaan: er zijn elke maand wel leuke prijsvragen en winacties op FOK!
Kijk hier regelmatig voor de nieuwste acties die hier steeds genoemd zullen worden!
pi_133882354
131125_134533_nysm-header.jpg

Now You See Me!
Een team van vier extreem getalenteerde illusionisten zet de wereld op z’n kop door tijdens een show in Las Vegas een bank in Parijs te beroven en de buit te verdelen over het uitzinnige publiek. Met de FBI en Interpol op de hielen bereiden ze de volgende nog sensationelere truc voor…

Winnen, winnen en winnen!
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door NS Hispeed: Binnen 3:16 uur in hartje Parijs!

Wij mogen namelijk 1 reis naar Parijs voor 2 personen met de Thalys (de reisdagen mag de winnaar zelf bepalen) weg geven, samen met Now You See Me op Blu-ray of DVD en het Now You See Me kaartspel.
(Overnachting(en) zijn niet inbegrepen en de algemene voorwaarden van NS Hispeed en Thalys zijn hier van toepassing)

Daarnaast mogen we ook 2 pakketten weg geven, bestaande uit de DVD's of Blu-ray's van de films Now You See Me, Looper, Man on a Ledge, Dead Man Down en Welcome to the Punch.

Kijk hier hoe je mee kunt doen!
pi_133882369
131127_50937_Fletcher001.jpg

Winnen!
In samenwerking met Fletcher.nl mogen wij de schrijvers van de 2 beste SHO-columns een wellness arrangement aanbieden die bestaat uit:
• Een overnachting voor 2 personen in Fletcher Hotel Hunzebergen in Exloo of Stadpark in Bergen op Zoom
• Een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet
• En toegang tot de wellness faciliteiten

Laat je SHO fantasie de vrije loop en kijk hier hoe je mee kunt doen!
pi_133882411
quote:
Een grootse en spannende roman in de beste Scandinavische verteltraditie.

De foto die natuurfotograaf Gunnar Myrén nam toen hij jaren geleden over het nationale park Sarek vloog, heeft hem zijn leven lang niet met rust gelaten. Welk mysterieus schepsel liet zich onder de berken in de uitgestrekte vallei fotograferen? Gunnar was ervan overtuigd dat hij een al eeuwen verborgen geheim had geopenbaard: in de Zweedse wildernis verbergen zich vreemde wezens die zich nog nooit hebben laten zien.
Net als haar grootvader is Susso Myrén geobsedeerd door het vinden van een verklaring voor de mysterieuze foto. Als een kind onder vreemde omstandigheden wordt ontvoerd, vermoedt ze dat het geen mensenwerk is en volgt ze het spoor van haar grootvader naar de waarheid.
Magneet heeft één kopie van Stallo van Stefan Spjut te verdelen. Kijk hier hoe je mee kunt doen!
pi_133882446
131202_134533_20131202-bbh-header.jpg
(Foto: Victor Arnolds)

BROs BEFORE HOs
Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

Winnen!
FOK! mag als hoofdprijs de toffe en bekende retroconsole uit de film weg geven, samen met de welbekende game waar je zoveel mogelijk eenden moet neerschieten! Daarnaast krijg je ook nog eens 2 vrijkaartjes voor de bioscoopfilm BROs BEFORE HOs.

Dan mogen we als troostprijzen ook nog eens 2 keer de DVD New Kids Turbo weg geven, met uiteraard ook 2 vrijkaartjes voor de bioscoopfilm BROs BEFORE HOs.

Kijk hier hoe je mee kunt doen!
pi_134068993
131203_280647_47ronin_20131203_topicheader.png

47 RONIN
In de nieuwe spectaculaire actie-avonturenfilm 47 RONIN speelt Keanu Reeves de outcast Kai. Nadat de slechte heerser Lord Kira hun leider heeft vermoord en hen heeft verbannen zijn 47 ronin (samurai zonder meester) uit op wraak en eerherstel. Nu ze niet naar huis kunnen terugkeren zijn ze genoodzaakt de hulp in te schakelen van Kai. Samen trotseren ze een wereld vol met mythische wezens, magie en andere levensgevaarlijke bedreigingen.

Winnen!
FOK! mag maar liefst 6 pakketten weggeven bestaande uit:

• 2 vrijkaartjes voor de bioscoopfilm 47 RONIN
• een USB-stick
• en de DVD van Kick-Ass 2

Kijk hier hoe je mee kunt doen!
pi_134358987
131204_280647_PATMO_forumheader_20131204.png

PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES
Bovengenoemde film is een spin-off van de Paranormal Activity franchise. De film gaat over een Latijns-Amerikaanse familie in een arme buurt in Oxnard, Californië. De twee beste vrienden Jesse en Hector ontdekken dat Jesse’s buurvrouw vreemd gedrag vertoont en gaan op onderzoek uit. Wanneer Jesse wordt ‘gebeten’ in zijn slaap blijft er een teken achter op zijn arm en wordt het langzaam duidelijk dat hij bezeten is...

PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES draait vanaf 2 januari a.s. in de bioscoop.

Winnen!
FOK! mag maar liefst 5 pakketten weggeven bestaande uit:

• 2 vrijkaarten
• Smartphone Lens Kit
• iPhone 5 hoes

Kijk hier hoe je mee kunt doen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')