abonnement Unibet Coolblue
pi_133867412
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2013 23:48 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat is ook supersneu. Absoluut.
Alleen er zijn helaas zo veel mensen die dat meemaken die het dan niet met veel bombarie met de buitenwereld willen delen, het is allemaal zo aandachtshoerderig. Het is bij haar altijd allemaal veeeheeeeel erger en meer dramatisch dan bij haar medemens....

Laat ze bv eens leuk over haar al bestaande kind schrijven. Maar nee, het enige dat we daar over horen is alle aandoeningen die ze vast op etiketjes schrijft om er vervolgens zelf op te plakken. Het zal je moeder zijn :{
Ja, daar heb je gelijk in hoor.
Kwak
  dinsdag 3 december 2013 @ 08:38:01 #152
327807 Mariposas
יה&#14
pi_133867700
Ik gok trouwens dat haar meest actuele column een aankondiging zal zijn dat ze zwanger is en dat alles goed gaat. Dat lijkt me de enige logische verklaring voor het ophalen van deze beerput vol ellende die ze op ons neerstort.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_133867992
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 08:38 schreef Mariposas het volgende:
Ik gok trouwens dat haar meest actuele column een aankondiging zal zijn dat ze zwanger is en dat alles goed gaat. Dat lijkt me de enige logische verklaring voor het ophalen van deze beerput vol ellende die ze op ons neerstort.
Zou me ook niets verbazen, nee.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_133868257
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 06:40 schreef Mariposas het volgende:
Ik snap niets meer van die laatste column. Ineens is dat pas bevruchte eitje (excuse me, haar 'kindje') uit elkaar gebarsten? Maar de vorige had al een eileider opgeblazen, deze nu de andere? :?

Tenenkrommend overigens, dat ze in een soort forum-stijl schrijft met al die afkortingen, 'gyn' en 'geprept'. Als je dan columns schrijft, steek er wat meer moeite in.
Er lijkt ook geen redactie aan te pas te komen nee. Een column kun je het ook niet echt noemen.
Tap tap tap
  † In Memoriam † dinsdag 3 december 2013 @ 09:22:24 #155
43556 miss_dynastie
pi_133868327
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2013 22:26 schreef Anosmie het volgende:
En waar blijft de hartjestattoo voor deze zwangerschap? Ik vind het kei oneerlijk dat deze zygote gewoon niet een eigen hartje krijgt. ;(
Misschien was dat hartje wel voor de gebarsten eileider. Of zou er dan *boem* hebben gestaan?
pi_133868868
Dames....we missen er 1, gister heeft ze er 2 geplaatst, de 'explosie' is de tweede:

quote:
Niemand weet... dat het weer fout zit
Auteur: • Categorie: • Geplaatst op • Bekeken: x •

Juli 2013
Het is bijna niet te geloven, maar het is echt waar. We komen netjes op tijd in het ziekenhuis aan. We krijgen de echo en voor ik het weet, staat er weer een gynaecoloog naast de charmante ligstoel waar ik half op zit. Het is niet goed. "I". Watte? Ik zie door mijn tranen het vage gezicht van Pyke. "Dit komt nog minder vaak voor dan een buitenbaarmoederlijke zwangerschap". Pffffffff. "In het AMC zitten specialisten". Het gaat allemaal een beetje langs me heen, maar dat het weer niet op de goede plek zit is in ieder geval duidelijk.
De gynaecoloog stuurt me naar boven, weer terug naar die afdeling waar ik pas wil komen als ik ga bevallen. Ik hoor het tikken van de klok in de kleine ziekenhuiskamer. We wachten op de uitslag van mijn bloed en de specialist. Er flitst van alles door mijn hoofd, maar het zijn flarden: "Niet goed", "zorgelijk", 95% kans dat het weer buitenbaarmoederlijk zit", "zeer zeldzaam". Het voelt alsof de tijd stilstaat, maar ik wil hem terugdraaien! Anderhalf uur geleden kwamen we lachend aan in het ziekenhuis. Toen voelde ik me nog sterk. Nu zitten we tegenover elkaar en we praten amper. Wat doet dit pijn. Ik zag ons piepkleine kindje zitten, ook al leek het nog niet eens op een mensje. Mooi in een vruchtzakje.
De coassistente vertelt dat het zeer zeldzaam is dat een vruchtje zich in de baarmoederwand nestelt i.p.v. in de baarmoederholte. Deze kans is nog kleiner dan dat het in de eileider blijft zitten. "5% kans dat het goed komt, er zijn uitzonderingen", zegt ze. We moeten minimaal 48 uur wachten op een volgende echo voor meer zekerheid. Ik voel mezelf moe worden. Ik mag niet naar huis. Zeker na de vorige BBZ nemen de artsen geen risico’s en Pyke mag bij me blijven. Ik mag wel door het ziekenhuis wandelen zolang ik geen klachten heb, maar voorzichtig want er kan een spontane bloeding ontstaan. Weer moet ik gaan nadenken over die nare injecties.
Pyke gaat naar huis om wat spulletjes voor me te halen. Er wordt een stretcher voor hem binnen gebracht en ik ga op bed liggen. Ik ben zo verschrikkelijk moe en zo verschrikkelijk zwanger. Het gaat allemaal een beetje langs me heen. Ik krijg mijn hoofd niet stil. Ik heb nog geen tv, maar ontdek spelletjes op het apparaat dat boven mijn hoofd hangt. Het duurt ongeveer een uur voordat Pyke terug is, dus dat vul ik op met spelletjes doen. Dan hoef ik tenminste niet na te denken. Patience, Memory, nog een keer Patience. Mijn favoriete gyn, die mijn vorige operatie gedaan heeft, stapt binnen en vraagt wat er aan de hand is. Hij heeft de echo bekeken, maar wil zelf ook nog even kijken samen met een collega die in het AMC veel ervaring heeft opgedaan met dit soort gevallen. De vriendelijke jongedame kijkt naar het scherm. Ze vertelt dat het vruchtje zich in het mini-stompje heeft genesteld waar mijn linker eileider verwijderd is. Ik begrijp er niets meer van. Het eitje was links gesprongen en door mijn rechter eileider opgevangen! Hoe kan dit? Nu is het weer te ver door gezwommen. Er gaat duidelijk iets mis. Nu heb ik zelf ook nul komma nul richtingsgevoel, maar hoe moeilijk kan het zijn? De gyn vertelt me dat het vruchtje niet kan groeien waar het zit, maar dat hij voor de zekerheid een MRI scan wil doen. Ik ben blij. Extra bevestiging, want ik hoop stiekem op een wonder. Ik mag in de kamer wachten tot hij me komt halen voor de MRI.
Ik wil net op bed gaan zitten als ik opeens een steek in mijn buik voel. Ik schrik ervan! Ik schrik harder dan ik dacht en mijn hart klopt opeens veel sneller. Ik herken dit gevoel, ik herken deze pijn! Ik probeer te gaan liggen, maar dat lukt niet. Op mijn zij doet pijn, op mijn rug lukt niet. Ik voel weer het ballonnetje in mijn buik en in paniek druk ik op de knop. Als de verpleegster binnen stapt, piep ik: “Het gaat niet goed, het voelt precies hetzelfde als de vorige keer”. Vanaf dat moment gaat het heel snel.
  dinsdag 3 december 2013 @ 10:40:37 #157
327807 Mariposas
יה&#14
pi_133869939
Thanks, nu is het me wat meer duidelijk.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_133870259
Dat maakt het verhaal inderdaad een stuk duidelijker!

Ik vind het echt heel sneu voor haar dat ze dit mee heeft moeten maken :{
Maar als BN-er je dagboeken daarover op internet publiceren gaat mij dan wel weer wat ver.

Overigens zijn we er nog niet qua drama's verwacht ik zo. Want ze heeft in augustus in het ziekenhuis gelegen aan haar tweets te zien!
Of zou dit heel erg eind juli zijn en dat ze n.a.v. deze operatie 2 a 3 weken moest blijven?
pi_133870791
Ik ben gek (wie voelde zich hier laatst een stalker door al het uitpluizen? Hier zit er nog 1 ;) ), maar goed, hier is een mogelijke tijdslijn.

Mei:
- zwanger, 4 weken, 3 dagen
- 5 weken zwanger, pijn en bloed.
- paar dagen later echo, buitenbaarmoederlijke zwangerschap
- ziekhuistraject, om 2 dagen bloedafname en echo
- op een dinsdag een besluit om tot maandag het lichaam de tijd te geven het af te stoten

Juni:
- op woensdag (dag na besluit) krampen, pijn, inwendige bloedingen
- op donderdag operatie waarbij eileider wordt weggehaald

Juli:
- zwanger, 3 weken en 6 dagen
- echo, 4 weken en 5 dagen, nog niks te zien, maar is nog vroeg
- knaltest van Moeders voor Moeders met 5 weken, 4 dagen
- echo 5 weken, 5 dagen, Interstitiële gravitatie, spoedoperatie
- op een maandag naar huis

Augustus
- 12 augustus foto in een ziekenhuisbed
- 13 augustus foto weer thuis
- 13 augustus de tweet naar het ziekenhuis

Ik heb even gekeken, er klopt iets niet bij de overgang van mei naar juni.
Ze besluiten op een dinsdag (in mei) af te wachten en de volgende dag (woensdag in juni) beginnen de krampen, op donderdag (in juni) de operatie). Dat zijn 3 opvolgende dagen in mei en juni). Alleen valt 31 mei op een vrijdag en logischerwijs zijn de opvolgende dagen dan zaterdag en zondag. Ergens gaat het in haar tijdslijn niet goed dus..


Uitgebreide tijdslijn:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 3 december 2013 @ 11:52:57 #160
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_133871422
Aaaaaha! Het wordt zo een stuk duidelijker.
Het is natuurlijk verschrikkelijk als er 2 zwangerschappen misgaan. Maar die publieke klaagzang is echt afschuwelijk. Het is allemaal even vreselijk, zeldzaam naar ende ellendig. En ze had al zoveel meegemaakt boehoe..
Alsof ze de enige vrouw ter wereld is die zoiets heeft meegemaakt. :{
Fok!bejaarde
  dinsdag 3 december 2013 @ 11:56:04 #161
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_133871493
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 11:22 schreef kvd het volgende:

*knip

Uitgebreide tijdslijn:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Omg :D
Hulde ende lof!!
Fok!bejaarde
  dinsdag 3 december 2013 @ 12:01:48 #162
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_133871611
Die twee zwangerschappen waren ook wel heel erg snel na elkaar als je die tijdlijn ziet...
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_133871787
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 12:01 schreef laziness het volgende:
Die twee zwangerschappen waren ook wel heel erg snel na elkaar als je die tijdlijn ziet...
Inderdaad, zit krap een week tussen lijkt het.
Tap tap tap
  dinsdag 3 december 2013 @ 12:10:00 #164
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_133871793
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 12:01 schreef laziness het volgende:
Die twee zwangerschappen waren ook wel heel erg snel na elkaar als je die tijdlijn ziet...
Ja he, dat viel mij ook al op. Ik had na mijn MK (MK, ik zei MK en niet miskraam :D ) de eerste tijd niet echt zin in seksuele activiteiten :'). Was allemaal nog wat gevoelig enzo en mijn hoofd en hart stonden er niet naar.
Maar Son met al haar aandoeningen en kwalen ging meteen weer van bil?
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_133872072
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 12:01 schreef laziness het volgende:
Die twee zwangerschappen waren ook wel heel erg snel na elkaar als je die tijdlijn ziet...
Dus we kunnen stellen dat de tijdlijn die zij ons geeft niet klopt. Ik vermoed dat de eerste operatie in mei was en de laatste in augustus (met de tweet). Tenzij ze nog een keer over een operatie begint.

Ik vind de zwangerschappen sowieso erg snel. Vooral met haar date- en trouwgeschiedenis zou ik langer wachten met het zwanger worden (voor de buitenwereld waren ze net een jaar samen).
pi_133872107
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 11:52 schreef Anosmie het volgende:
Aaaaaha! Het wordt zo een stuk duidelijker.
Het is natuurlijk verschrikkelijk als er 2 zwangerschappen misgaan. Maar die publieke klaagzang is echt afschuwelijk. Het is allemaal even vreselijk, zeldzaam naar ende ellendig. En ze had al zoveel meegemaakt boehoe..
Alsof ze de enige vrouw ter wereld is die zoiets heeft meegemaakt. :{
3 eigenlijk al (voor zover wij weten), ze ging zwanger het huwelijk met Declan in...maar dat is niet leuk voor het buddymamaverhaal...
  dinsdag 3 december 2013 @ 13:29:50 #167
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_133874184
Ze moet wel weer zwanger zijn. Want ze maakt een grapje over richtinggevoel. En dat past verder helemaal niet bij The Drama.

De tering zeg, je zal alles maar zo beleven als zij doet. Met uitgewisselde blikken en ander hoogdravends.

(En ik heb al de hele ochtend de Tune van Pieter Post in m'n hoofd, maar dan met Pyke Pos. }:| )
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  dinsdag 3 december 2013 @ 13:37:54 #168
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_133874420
_O-

Pyke Pos Pyke Pos met z'n poes verdient de kost
in z'n rode wagen
zon of regen vlagen
brieven pakjes brengt hij door het land

Pyke Pos Pyke Pos met z'n poes verdient de kost
Vogels in de bomen
zien hem fluitend komen
Pyke is als vriend steeds bij de hand
Ik heb je lief mijn hele leven
  dinsdag 3 december 2013 @ 13:40:31 #169
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_133874507
Vooral dat fluitend komen is in deze context helemaal niet leuk hoor. ;(

*chloor in ogen spuit*
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  dinsdag 3 december 2013 @ 13:43:24 #170
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_133874593
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 13:40 schreef debuurvrouw het volgende:
Vooral dat fluitend komen is in deze context helemaal niet leuk hoor. ;(

*chloor in ogen spuit*
_O- 8)7
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
  dinsdag 3 december 2013 @ 14:23:17 #171
40566 Ericr
Livewrong
pi_133875665
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 12:10 schreef MaLo het volgende:

[..]

Ja he, dat viel mij ook al op. Ik had na mijn MK (MK, ik zei MK en niet miskraam :D ) de eerste tijd niet echt zin in seksuele activiteiten :'). Was allemaal nog wat gevoelig enzo en mijn hoofd en hart stonden er niet naar.
Maar Son met al haar aandoeningen en kwalen ging meteen weer van bil?
Pikmans heeft ook ADHD, die staat waarschijnlijk als Duracell konijntje zijn lid tegen haar hoofd te kloppen terwijl ze bijna in slaap valt. Ook al komt Pyke eigenlijk meer over als iemand waar al de energie is uitgeluld door Sonja maar misschien komt het wel door zijn ADHD-medicijnen.
  dinsdag 3 december 2013 @ 15:32:53 #172
116890 _evenstar_
Ba-dum-tisssschhh
pi_133877463
Son is zijn medicijn!
Engaging Infinite Improbability Drive..
  dinsdag 3 december 2013 @ 16:41:07 #173
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133879618
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 13:37 schreef laziness het volgende:
_O-

Pyke Pos Pyke Pos met z'n poes verdient de kost
in z'n rode wagen
zon of regen vlagen
brieven pakjes brengt hij door het land

Pyke Pos Pyke Pos met z'n poes verdient de kost
Vogels in de bomen
zien hem fluitend komen
Pyke is als vriend steeds bij de hand
_O-
Snobs have more fun!
KLIK!
  dinsdag 3 december 2013 @ 16:42:19 #174
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_133879667
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 14:23 schreef Ericr het volgende:

[..]

Pikmans heeft ook ADHD, die staat waarschijnlijk als Duracell konijntje zijn lid tegen haar hoofd te kloppen terwijl ze bijna in slaap valt. Ook al komt Pyke eigenlijk meer over als iemand waar al de energie is uitgeluld door Sonja maar misschien komt het wel door zijn ADHD-medicijnen.
Whahah! :D

Dit hele topic is een soort fotoroman in woorden.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_133879715
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 14:23 schreef Ericr het volgende:

[..]

Pikmans heeft ook ADHD, die staat waarschijnlijk als Duracell konijntje zijn lid tegen haar hoofd te kloppen terwijl ze bijna in slaap valt.
_O- _O- _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')