Wees gerust: ál die supergoedkope ronde camembertjes uit elke supermarkt doen het prima in de oven. Hoef je geen speciale 'voor in de oven'-versie voor te hebben. Bovenin kruislings insnijden, eventueel wat smaakmakers (kruiden, olie, knoflook, etc) erop strooien, tien minuten op 200 graden en dippen maar!quote:Op dinsdag 26 november 2013 14:57 schreef soapie het volgende:
Ik had laatst een camenbert gekocht voor in de oven. Was erg lekker. Nu niet meer te vinden, was dit een tijdelijk artikel???
is dit een serieuze reactie? want ik kan me er niks bij voorstellenquote:
Thanks, dat ga ik eens proberen!!quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef minilot het volgende:
[..]
Wees gerust: ál die supergoedkope ronde camembertjes uit elke supermarkt doen het prima in de oven. Hoef je geen speciale 'voor in de oven'-versie voor te hebben. Bovenin kruislings insnijden, eventueel wat smaakmakers (kruiden, olie, knoflook, etc) erop strooien, tien minuten op 200 graden en dippen maar!
Paneren en in de frituur, zoals je met een kaassoufflé en kroketten doet.quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:28 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
is dit een serieuze reactie? want ik kan me er niks bij voorstellen
Ik denk het niet, hij zat hierboven ook al een poging tot trollen te doen.quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:28 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
is dit een serieuze reactie? want ik kan me er niks bij voorstellen
Die heeft AH elk jaar ook gehad hoor.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef Greys het volgende:
Hoezo? De diepgevroren kreeften heb ik bv nog ooit bij AH gezien
Lidl heeft nu dingen (bv die cheesecake) die ze in andere supermarkten niet zo snel hebben, dat trekt mensen
Da's waar. En die van AH zijn volgens mij niet voorgekookt, daar gaat toch mijn voorkeur naar uit. Al moet ik wel zeggen dat ik er gisteren nog mee in mijn handen stond, ik ben toch wel erg benieuwd hoe dat van de bbq smaakt. Ik denk dat ik er toch maar snel 2 ga halen.quote:Op dinsdag 26 november 2013 17:51 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Die heeft AH elk jaar ook gehad hoor.
En hier werden ze standaard voor 50% minder verkocht na de kerstdagen
Hu-hu, wij zijn de Bonnie & Clyde van de 21ste eeuw. Overval op de Lidl in plaats van op de bank. Kipfilets en geitenkaassalades in plaats van goudstaven en Dollarbiljetten. Pief Paf Poef.quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:02 schreef Copycat het volgende:
Achterovergedrukt nog wel! Jij dief!
Ik moet bekennen dat ik vorige week bij het wegzetten van mijn winkelwagentje erachter kwam dat ik de geitenkaassalade in het karretje had laten liggen. Dievegge, ik. Maar ik heb het me daardoor niet minder laten smaken.
Is die buffelmozzarella weer in het assortiment?
Maar we schieten met hagelslag.quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:29 schreef Perenijsje het volgende:
Hu-hu, wij zijn de Bonnie & Clyde van de 21ste eeuw. Overal op de Lidl in plaats van op de bank. Kipfilets en geitenkaassalades in plaats van goudstaven en Dollarbiljetten. Pief Paf Poef.
De buffelmozzarella ligt vanaf 9 december weer in de koeling.
inleggen in knoflook, oregano, peper en een paar druppeltjes olijfolie en citroensap. Minimaal 2 uur, any longer will do.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef JaneDoe het volgende:
halleluja, vandaag eindelijk lamb chops kunnen scoren
hoe bereiden/eten jullie ze eigenlijk?
Ik had ze ingewreven met zo'n knoflookprutje uit een potjequote:Op dinsdag 26 november 2013 12:25 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
klinkt goed! met knoflookpoeder dan zeker, want anders brandt t aan lijkt me?
Gewoon die goeikope nemen van de Lidl (of welke supermarkt dan ook, AH heeft ze ook heel goedkoop van dat eigen merk, 90 ct geloof ik ). Laatst ook gegeten, heerlijk!quote:Op dinsdag 26 november 2013 14:57 schreef soapie het volgende:
Ik had laatst een camenbert gekocht voor in de oven. Was erg lekker. Nu niet meer te vinden, was dit een tijdelijk artikel???
Dat is lekker Lekker Ciabattaquote:Op woensdag 27 november 2013 14:40 schreef Chule het volgende:
Onze Lidl heeft sinds kort een bakkerij. Dat ruikt lékker.
Dat lijkt idd duur, tot je je beseft dat je dan voor 5 euro vier kogelbiefstukjes hebt.quote:Op woensdag 27 november 2013 10:13 schreef xuryah het volgende:
Gister even gekeken naar het wild diepvries vlees.
Vind het niet echt goedkoop hoor! Al zal het vast niet duur zijn vergeleken met andere supermarkten.
Toch bijna 5 euro voor diepvries vlees.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |