Ik zal erover nadenken. Ligt eigenlijk vooral aan hoeveel zin ik morgen heb om te 'koken'quote:Op zondag 1 december 2013 22:25 schreef Greys het volgende:
[..]
De volgende dag(en) lekker in plakken koud op je brood
Die ervaring deel ik met je, ook vandaag!quote:Op woensdag 4 december 2013 22:19 schreef lunapuella het volgende:
Vandaag een hertenbiefstukje geprobeerd. Erg lekker en mals, meer dan tevreden mee!
Even beide kanten op hoog vuur aangebakken, daarna nog een paar minuten op veel lager vuur zacht doorgegaard en tenslotte een paar minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Had geen saus nodig, alleen een beetje zout.quote:Op woensdag 4 december 2013 23:56 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Die ervaring deel ik met je, ook vandaag!
Hoe heb jij ze gemaakt? Ik heb ze vier minuten gebakken, laten nagaren in alufolie en daarna nog een aantal minuten in de oven, ze waren lekker rosé en mals! Pepersausje erbij. Waarschijnlijk doe ik er voor kerst ook iets mee, maar dan met een paddenstoelensaus.
Viel me niet tegen voor zes euro per twee. Ik heb wel eens de biefstuk van de Appie gehad die voor die prijs echt niet te vreten was (taai en pezen).
na verschillende berichten hier ook de hertenbiefstukjes gehaald vandaagquote:Op donderdag 5 december 2013 08:44 schreef lunapuella het volgende:
[..]
Even beide kanten op hoog vuur aangebakken, daarna nog een paar minuten op veel lager vuur zacht doorgegaard en tenslotte een paar minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Had geen saus nodig, alleen een beetje zout.
Dat staat op echt alles van de lidl. Heb het ook zien staan op bapao's en sate (allebei diepvries), die zijn al 100% voorgegaart en kan je zelfs bevroren eten als je zou willen.quote:Op donderdag 5 december 2013 18:03 schreef JaneDoe het volgende:
las hier idd dat sommigen ze rosé bakken maar las op de verpakking dat ze volledig doorgegaard geconsumeerd dienen te worden...
Staat ook op de varkenshaas, niks van aantrekkenquote:Op donderdag 5 december 2013 18:03 schreef JaneDoe het volgende:
las hier idd dat sommigen ze rosé bakken maar las op de verpakking dat ze volledig doorgegaard geconsumeerd dienen te worden...
ikea heeft ook van die aardappel/kaas/groente-rondjes, die zijn ook geniaalquote:Op donderdag 5 december 2013 20:17 schreef Greys het volgende:
Oeh, die 4 aardappelgratin-met-kaas-dingetjes in een doosje in de vriezer voor 1.49, wat zijn ze lekker
Ah goede tip, dank je!quote:Op donderdag 5 december 2013 20:51 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ikea heeft ook van die aardappel/kaas/groente-rondjes, die zijn ook geniaal
Ik vind een sausje vaak wel lekker.quote:Op donderdag 5 december 2013 08:44 schreef lunapuella het volgende:
[..]
Even beide kanten op hoog vuur aangebakken, daarna nog een paar minuten op veel lager vuur zacht doorgegaard en tenslotte een paar minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Had geen saus nodig, alleen een beetje zout.
Kruisbessenjam!quote:Op donderdag 5 december 2013 20:56 schreef Greys het volgende:
Ah goede tip, dank je!
Moet toch nog naar IKEA voor wat extra voorraadbussen en kruisbessenjam en schepsnoep
Supervet, maar heel lekker.quote:Op donderdag 5 december 2013 20:17 schreef Greys het volgende:
Oeh, die 4 aardappelgratin-met-kaas-dingetjes in een doosje in de vriezer voor 1.49, wat zijn ze lekker
Ik was die avond van plan zelf gratin te maken met aardappels, koksroom, kruiden en kaas, dus voor dit geld vond ik dit een prima vervanging zo kant en klaar En niet veel vetter dan dat je het zelf maakt, toch?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |