Rauwe andijvie en aardappels tot stamppot maken en dan kleine stukjes feta en zongedroogde tomaatjes er door heen.quote:Op dinsdag 19 november 2013 21:43 schreef ArtemisQ het volgende:
Is het nog steeds kookvragen stellen, maar dan zonder Piet? Ik heb nog andijvie liggen, maar heb niet zo'n zin in de typische andijviestamppot. Heeft iemand een ander lekker idee voor de andijvie of een leuke toevoeging aan de stamppot?
Yum!quote:Op dinsdag 19 november 2013 22:10 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Peppersteak with endive mash
Met blauwe kaas bommetjes (erin duwen, niet roeren) en Taiwanese pepersteak. :p
nee, het is een onderdeel van bakpoeder.quote:Op woensdag 20 november 2013 22:17 schreef Gwywen het volgende:
Weet iemand of baking soda hetzelfde is als bakpoeder?
Het is uiteindelijk andijviestampot met tomaten, mozzarella en olijven geworden. Ik wilde ipv de mozzarella feta, maar die was ik vergeten te halen bij de supermarkt.quote:Op dinsdag 19 november 2013 21:50 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Rauwe andijvie en aardappels tot stamppot maken en dan kleine stukjes feta en zongedroogde tomaatjes er door heen.
Persoonlijk vind ik olijven niet lekker en mozzarella ook niet zo (feta vind ik sowieso veel lekkerder) maar:quote:Op donderdag 21 november 2013 10:36 schreef ArtemisQ het volgende:
[..]
Het is uiteindelijk andijviestampot met tomaten, mozzarella en olijven geworden. Ik wilde ipv de mozzarella feta, maar die was ik vergeten te halen bij de supermarkt.
Yess! Vooral omdat de stamppot zelf ook lekker romig wasquote:Op donderdag 21 november 2013 11:14 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Persoonlijk vind ik olijven niet lekker en mozzarella ook niet zo (feta vind ik sowieso veel lekkerder) maar:
Was het lekker?
Mogelijkheden te over!quote:Op donderdag 21 november 2013 14:19 schreef sirdanilot het volgende:
Hallo, ik heb een knolselderij. Wat kan ik ermee doen, behalve erwtensoep maken?
BTW: ik maak geen erwtensoep omdat ik daarvoor wel meer eters nodig heb, en als ik het op de volledig juiste wijze doe zoals mijn familie dat doet ben ik een paar dagen bezig; bouillon trekken van schenkel of varkenspoot, groene erwten weken, dag laten staan als het klaar is etc. En in een halfbakken erwtensoep heb ik weinig zin
Bechamelsaus lijkt me te bloemig qua smaak, en dus niet lekker. Zou eerder voor kookroom gaan...quote:Op dinsdag 26 november 2013 14:24 schreef essnhills het volgende:
Ik wil graag een quiche maken zonder ei (er eet iemand mee die niet tegen ei kan) maar hoe kan ik dat het beste aanpakken? Is bechamelsaus hiervoor geschikt ipv een ei-roommengsel? Of bindt dat niet genoeg waardoor het bij het aansnijden uit elkaar valt?
Iemand ideeën?
Zou ik er bijvoorbeeld kaas door kunnen doen als extra binding?
Kookroom gebruik ik normaal in combinatie met ei voor een quiche. Het moet wel genoeg binden om ook daadwerkelijk een quiche te worden.quote:Op dinsdag 26 november 2013 14:49 schreef rhubarb het volgende:
[..]
Bechamelsaus lijkt me te bloemig qua smaak, en dus niet lekker. Zou eerder voor kookroom gaan...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |