Die lijkt me erg lekker, maar Kamper heeft het erover dat de vulling gemengd wordt het eiquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 14:18 schreef MaximusTG het volgende:
Dit lijkt er wel op:
http://www.chow.com/recip(...)ith-bacon-sage-sauce
Jaa, dat is hem. Lijkt me heerlijk. En makkelijk te maken.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 14:18 schreef MaximusTG het volgende:
Dit lijkt er wel op:
http://www.chow.com/recip(...)ith-bacon-sage-sauce
Klopt, maar ik zei ook dat er nog een dooier in het midden van het rondje kwam.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 14:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die lijkt me erg lekker, maar Kamper heeft het erover dat de vulling gemengd wordt het ei
Ik vind het niet in mijn banketbakkersboek, en ben er inmiddels achter dat het Belgisch is van oorsprong, Fransen bedoelen met een bresilienne iets geheel anders.quote:Op maandag 30 september 2013 21:08 schreef krakkemieke het volgende:
Piet, ik wilde krokant kopen, dat spul met hazelnoot en caramel wat je vroegah op de rand van een taart deed. Ik kan het nergens meer vinden. Kan ik dat zelf maken?
Borstplaatquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 07:05 schreef Soulagement het volgende:
Piet, zou je in dat boek eens kunnen kijken naar een recept voor borstplaat? Het is er weer bijna de tijd voor!
Ah, simpel! Had ooit eens een filmpje gezien van Cees Holtkamp en dat was niet zo simpel, maar de borstplaat van de banketbakker is wel het lekkerst. Even experimenteren dus. Dank iig!quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 15:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Borstplaat
Meng 4 delen suiker op 1 deel room of water
breng aan de kook, en laat het een paar minuten koken. Als een druppel ervan in koud water hard wordt is het goed.
Haal het van het vuur
Men je smaakstof er door en stort het in ingevette vormpjes.
Zal ik je een geheimpje verklappen, de meeste bakkers kopen het gewoon in bij de groothandel.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 15:14 schreef Soulagement het volgende:
[..]
Ah, simpel! Had ooit eens een filmpje gezien van Cees Holtkamp en dat was niet zo simpel, maar de borstplaat van de banketbakker is wel het lekkerst. Even experimenteren dus. Dank iig!
Dat ik daar zelf niet aan heb gedacht, dat doen ze natuurlijk ook met chocolade. Ik ga daar eens kijkenquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 15:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zal ik je een geheimpje verklappen, de meeste bakkers kopen het gewoon in bij de groothandel.
Nee, geen idee, ik hou niet van spekkoek, dus weet ook niet wat een goed recept is.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 15:24 schreef Goddelijker het volgende:
Leuk topic!
Lurk hier wel eens mee.
Maar weet je een receot voor spekkoek? Want er zijn er zoveel te vinden!
Toch bedankt!quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 15:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, geen idee, ik hou niet van spekkoek, dus weet ook niet wat een goed recept is.
In het CUL / Het grote Baktopic (koekjes,cakes, muffins en meer) #12 zit meer bakexpertise
Proevenquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:51 schreef Gwywen het volgende:
Hallo Piet, weet jij of er een simpele manier is waarop ik kan weten of je van (Franse) kaas de korst wel of niet kunt eten?
Haha, echt!quote:
Nee, das alleen zo als ze bedorven zijnquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:56 schreef Gwywen het volgende:
[..]
Haha, echt!
Ik dacht dat je van sommige kaasjes de schimmels van de korst beter niet binnen kon krijgen.
zo ver komt het hier nooit. Voor die tijd zijn ze allang opquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, das alleen zo als ze bedorven zijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |