abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:40:55 #301
121116 Astasha
Fear me !
pi_138259572
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 11:59 schreef _UserName_ het volgende:
Gister onze lieve Gizmo in moeten laten slapen. Eergister stond een afspraak gepland bij de dierenarts, maar Gizmo verzette zich teveel om hem mee te kunnen nemen. Hij gromde en blies erg, De laatste tijd lette we al op hem, maar leek beter te gaan weer. Toen ik naar bed ging, durfde ik niet te slapen. Bang dat de volgende ochtend, Gizmo er niet meer zou zijn. Ik stond machteloos.
De volgende ochtend, gister, werd ik wakker met een raar gevoel. Ik liep naar de gang, waar hij en Timo verblijven altijd in de nacht. Gizmo lag er rustig bij. Te rustig eigenlijk. Inmiddels was er een nieuwe afspraak voor vandaag gepland, maar ik zag dat hij pijn had. Ik kon vrijwel direct terecht bij de dierenarts.

Onderweg naar de dierenarts mauwde hij jammerlijk, maar hij wist dat naar naar een betere plek zou gaan. Of het thuis, zonder pijn zou zijn, of in de kattenhemel, was niet eens ter sprake nog. Bij de arts merkten zij op dat zijn blaas vol zat. Hij zou worden geholpen, waarschijnlijk een verstopping in zijn urineleiders. Het was een wonder dat hij nog op zijn pootjes kon staan, zei de arts, toen hij de blaas had gevoeld. We lieten Gizmo achter, en gaf hem een knuffel. "Het komt goed jongen, hoe dan ook, Baasje en vrouwtje houden van je." Met zijn laatste krachten gaf hij me een kopje. Dat zou het laatste kopje zijn.

Na anderhalf uur werden we gebeld. Het spoelen was goed gegaan. Hij bleek niersteentjes in zijn penisje te hebben. Zijn blaas was dusdanig vol, dat deze opgerekt was. Zijn nieren werkten niet meer bijna. We zijn met pijn naar de arts gegaan, en onze Gizmo. Daar lag hij, bij te komen van de narcose en ik praatte met hem. We moesten een beslissing maken. We konden hem geen pijn laten lijden. We moesten hem laten inslapen. Tranen over mijn wangen, zijn pootje in mijn handen. Hij kreeg een laatste narcose voor ze hem lieten inslapen. Met zijn pootje in mijn hand ging hij. Vredig wetend dat hij geen pijn meer zou hebben. Het is goed zo jongen. Rust in vrede. Baasje en vrouwtje houden van je.
;(

Sterkte.
Cosmo Bier
Het doodgaan op het hoogtepunt van je carriere is garantie voor eeuwige roem.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')