Ze moeten gewoon eerlijk zijn op de verpakking.quote:Op donderdag 6 juni 2013 21:00 schreef donald_dick het volgende:
[..]
en dan hebben ze weer een bedrijf kapot gemaakt
Maar nu wel !quote:
Nee valt mee. Verrassende uitzending.quote:Op donderdag 6 juni 2013 21:03 schreef MaximusTG het volgende:
Volgens mij is er tot nu toe niet gebleken dat het niet klopt toch?
Daarom hield hij de aanvoer geheim natuurlijk.quote:Op donderdag 6 juni 2013 21:06 schreef MaximusTG het volgende:
Lijkt me alleen lastig voor hem om een regelmatige aanvoer van zulke oude vaten te hebben. Hoewel het natuurlijk logisch is dat er elk jaar wel weer vaten vrijkomen die al zo oud zijn.
Ja, ik zoals ik al zei . Het geeft een enorm rokerige smaak aan vlees (afhankelijk van hoeveel je gebruikt en hoe lang en hoe vochtig je het hout maakt), het is al snel teveel (kan zelfs zeer gaan doen in je keel ) maar voor zo af en toe vind ik het best lekker . Beetje poor-mans rookoventje heb je dan .quote:Op donderdag 6 juni 2013 23:42 schreef Snoepje5 het volgende:
Iemand die ooit dergelijk hout op de bbq heeft gebruikt dan?
Haha ja, dat was het seperatorvlees toch? Niks mis mee, zolang je het er maar op zet (en het geen gevaar voor de volksgezondheid is uiteraard). Kunnen mensen zelf bepalen of ze het tegen die prijs in hun mandje leggen.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 15:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Het is net als met die kipkarkassenverwerker, gewoon eerlijk zijn met een eerlijk product.
Ik zou het eerder pervers vinden als het werd weggegooid.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 15:48 schreef Luigi het volgende:
[..]
Haha ja, dat was het seperatorvlees toch? Niks mis mee, zolang je het er maar op zet (en het geen gevaar voor de volksgezondheid is uiteraard). Kunnen mensen zelf bepalen of ze het tegen die prijs in hun mandje leggen.
Klopt, en dat is ergerlijk.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 21:05 schreef Stefan het volgende:
Dat zeikerige ondertoontje van de KvW blijft, het zal wel niet kloppen
Net als met dat decoratiehout uit de Jungle of mondgeblazen glazen uit Japan
Mee eens.quote:Op vrijdag 7 juni 2013 15:40 schreef Pietverdriet het volgende:
Eindelijk weer eens een leuke aflevering, heerlijk droog die Schotten.
Maar goed, mooi product toch? Ouwe vatenhout om mee te roken.
Heb bij de groothandel hier een tijdje terug jack daniels snippers gezien.
Maar volgens mij is het veel meer iets om mee te roken dan om mee te bbq'nquote:Op zaterdag 8 juni 2013 00:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Mee eens.
Product is niks mis mee. Als je althans denkt dat er smaak of geur aan je BBQ wordt toegevoegd, hetgeen ik nog nooit gemerkt heb na zoveel uur hout weken. Het enige wat het wel toevoegt is...heel veel extra rook-ontwikkeling die de buren niet zo leuk vinden.
Maar die vaten zijn geen nep.
Ik vond die eigenaar erg zenuwachtig overkomen in het begin. Bijna angstig zelfs.quote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Vond het trouwens erg mooi te zien dat die Nederlandse wiskeyexperts niet meekregen dat het echte snippers waren (lijkt mij sterk kearel, das bourbon, etc) en die vatenmaker direct ruikt dat het malt is, en direct ziet dat het heule ouwe vaten waren. Mooi figuur verder, wij bbq'en niet zo vaak in schotland, het regent hier altijd..
De snippermaker werd eerst door de montage als jokkebrok weggezet, terwijl hij gewoon gelijk had.
Jaja ja klopt die "kenners" waren toch niet zo expert lolquote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Vond het trouwens erg mooi te zien dat die Nederlandse wiskeyexperts niet meekregen dat het echte snippers waren (lijkt mij sterk kearel, das bourbon, etc) en die vatenmaker direct ruikt dat het malt is, en direct ziet dat het heule ouwe vaten waren. Mooi figuur verder, wij bbq'en niet zo vaak in schotland, het regent hier altijd..
De snippermaker werd eerst door de montage als jokkebrok weggezet, terwijl hij gewoon gelijk had.
Zijn eerste Marokkaan?quote:Op zaterdag 8 juni 2013 09:22 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ik vond die eigenaar erg zenuwachtig overkomen in het begin. Bijna angstig zelfs.
Werd later wel minder natuurlijk.
Verder leuke aflevering
Waarom dan? Hij had niets te verbergen tochquote:Op donderdag 13 juni 2013 16:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zijn eerste Marokkaan?
Ik zou in zijn plaats ook zenuwachtig zijn als de KVW langskwam
IPV zonnebrandcremes te bekijken kunnen ze beter eens ingaan op de ongezondheid van het bruinbakken.quote:Op donderdag 13 juni 2013 11:46 schreef golfer het volgende:
Op donderdag 13 juni, om 20.40 uur op Nederland 3, start de KRO weer met een nieuwe serie van KVW: De Rekenkamer.
De eerste aflevering brengt ons al meteen in zomerse sferen. In Nederland hebben we meer regen dan zonneschijn, maar áls het een keer onbewolkt is ligt heel Nederland met een bleke huid op het strand en zitten de terrassen vol. Om dan niet meteen te verbranden beschermen we ons tegen de zon met zonnebrandcrème. Maar er zijn enorm veel soorten, met allerlei verschillende factoren en andere eigenschappen, van zeer goedkoop tot heel duur. Welke moet je kiezen? En hoe vaak moet je je insmeren, en hoeveel? Kortom, wat zijn we kwijt aan zonnebrandcrème als we ons goed willen beschermen tegen de zon?
Het zijn beroepszeikers geworden op zoek naar relletjesquote:Op donderdag 13 juni 2013 16:23 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Waarom dan? Hij had niets te verbergen toch
Ik heb het alleen bij de kro gezien. Waar zat het eerst?quote:Op donderdag 13 juni 2013 16:34 schreef MPC60 het volgende:
Ik vind kvw sinds de overstap naar de kro echt per aflevering slechter worden, het lijken meer reclameblokken voor de belichte partij dan echt onderzoeksjournalistiek.
Echt heel jammer, keek er iedere week naar uit.
NTRquote:Op donderdag 13 juni 2013 16:40 schreef µ het volgende:
[..]
Ik heb het alleen bij de kro gezien. Waar zat het eerst?
RVU (2003-2010),quote:
Ja en de RVU is opgegaan in de NTR (samen met de NPS enTeleac)quote:Op donderdag 13 juni 2013 16:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
RVU (2003-2010),
NTR (2010-2011),
KRO (2012)
Ja dat idee had ik ook. Vooral de laatste keer, weet niet meer welke aflevering het was, maar dat ze aan het eind ineens telefoon kregen dat er niets vreemd inzat.quote:Op donderdag 13 juni 2013 16:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het zijn beroepszeikers geworden op zoek naar relletjes
edit: Wat hierboven staat dustwitter:KvW twitterde op dinsdag 27-08-2013 om 13:34:06 Goed nieuws voor trouwe kijkers van de Keuringsdienst. Het nieuwe seizoen begint met de terugkeer van @Teunvandekeuken als verslaggever! reageer retweet
Ik weet iig dat de slag om NL/Brussel gesneuveld is. Dus tijd heeft hijquote:
Druk zat met zijn chocolade-business toch.quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 15:59 schreef borisz het volgende:
Ik weet iig dat de slag om NL/Brussel gesneuveld is. Dus tijd heeft hij
is niet meer van hem volgens mijquote:Op dinsdag 27 augustus 2013 16:53 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Druk zat met zijn chocolade-business toch.
Dat doet iedereenquote:Op donderdag 5 september 2013 20:45 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik laat die dingen altijd liggen.
quote:Op donderdag 5 september 2013 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het echt vreselijke dingen.
Maar dat vind ik sowieso gelden voor het gros van de troep die de doorsnee banketbakkers zoal verkopen. Appeltaart met blikappels. Gelei met abrikozensmaak erover.
Wat is er? Klopt het niet? Ik heb zelden taartjes van een banketbakker waarvan ik denk, man, wat lekker.quote:
Ik dacht ook dat het gelatineballen waren.quote:Op donderdag 5 september 2013 20:44 schreef Rickario het volgende:
Niet gedacht dat er echte kersen aan te pas kwamen
Nee, ik dacht dat wat jij opnoemt iets was voor fabriekstaarten, voor supermarkttaarten en die vieze dingen uit de diepvries! Niet iets wat banketbakkers deden Vandaar de teleurstelling. Op zich geen ramp, want ik maak mijn eigen taarten en daar gaan geen potjes en pakjes in.quote:Op donderdag 5 september 2013 21:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is er? Klopt het niet? Ik heb zelden taartjes van een banketbakker waarvan ik denk, man, wat lekker.
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruikenquote:Op vrijdag 6 september 2013 01:08 schreef Injetta het volgende:
Wat een idioterie om van echte kersen zoiets te maken. Een krankzinnig ingewikkeld proces om ten slotte iets te hebben dat niet meer lijkt en smaakt naar een kers....
Em het is nog vies ook...
Mijn ervaring is dat een diepvriestaart van een goed merk (Coppenrath&Wiese) beter is dan de meeste banketbakkers. Ik zie hun pro-lijn trouwens vaak bij de betere bakkers liggen.quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nee, ik dacht dat wat jij opnoemt iets was voor fabriekstaarten, voor supermarkttaarten en die vieze dingen uit de diepvries! Niet iets wat banketbakkers deden Vandaar de teleurstelling. Op zich geen ramp, want ik maak mijn eigen taarten en daar gaan geen potjes en pakjes in.
ik dacht ook altijd dat er geen kers aan te pas zou komen, ranzige dingenquote:Op donderdag 5 september 2013 21:18 schreef golfer het volgende:
En zoveel (chemische) moeite doen om van een kers een stukje bijna niet te vreten snoep te maken.
Absoluut niet, niemand vreet die dingen, maar "het hoort zo"quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruiken
Hoe het er uit ziet is belangrijker dan hoe het smaakt.quote:Op vrijdag 6 september 2013 09:17 schreef Nieuwschierig het volgende:
Het gaat er ook niet om dat mensen taarten eten maar dat mensen taarten kopen. En dat is het doel van de kleurtjes.
En oude! Alle seizoenen eindelijk onlinequote:
Ja dat zag ik ook Dubbel feestquote:Op zaterdag 7 september 2013 01:31 schreef flipsen het volgende:
[..]
En oude! Alle seizoenen eindelijk online
Veel makkelijker te conserveren dan echt fruit, makkelijker en sneller aan te brengen want de pit is er al uit, gekleurd om het op te vrolijken en nog steeds goedkoop.quote:Op vrijdag 6 september 2013 07:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zouden er mensen zijn die dat nepdingetje (wat dus wel degelijk ooit een kers blijkt te zijn geweest) prefereren boven echte kersen? Waarom geen echte kersen gebruiken
Met amarenakersen is dat heerlijk, niet met die decotroepquote:Op maandag 9 september 2013 14:48 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik vind die dingen dus blijkbaar als enige lekker?
Lust hier dan ook niemand cassata?
quote:Op dinsdag 10 september 2013 00:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met amarenakersen is dat heerlijk, niet met die decotroep
http://www.ilcuoreinpento(...)l-forno-con-amarene/
Klassieke cassata
http://www.ilcuoreinpento(...)-al-forno-siciliana/
Denk dat Karrel deze bedoeldequote:Op maandag 9 september 2013 14:48 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik vind die dingen dus blijkbaar als enige lekker?
Lust hier dan ook niemand cassata?
Dat was wel even minder. Verder een mooi arbeidsintensief productquote:Op donderdag 12 september 2013 20:51 schreef donald_dick het volgende:
arme varkens die levend worden opgehangen
ja, dat viel me ook op, dat tref je niet zo vaak bij lokale productenquote:Op donderdag 12 september 2013 21:12 schreef golfer het volgende:
Chinese mevrouw sprak heel behoorlijk Engels.
DWDD nog gezien?quote:Op donderdag 12 september 2013 20:51 schreef donald_dick het volgende:
arme varkens die levend worden opgehangen
Ga ik morgen wel even bekijken, maar hoezo?quote:
Jouw quote komt voorbij in n andere context. Veel kijkplezierquote:Op donderdag 12 september 2013 22:27 schreef donald_dick het volgende:
[..]
Ga ik morgen wel even bekijken, maar hoezo?
Was van compleet andere orde.quote:Op donderdag 12 september 2013 22:28 schreef SunChaser het volgende:
[..]
Jouw quote komt voorbij in n andere context. Veel kijkplezier
Een ondersteboven hangend varkentje is een ondersteboven hangend varkentjequote:Op donderdag 12 september 2013 22:29 schreef Rickario het volgende:
[..]
Was van compleet andere orde.
Ja, maar levend Vs dood.quote:Op donderdag 12 september 2013 22:32 schreef SunChaser het volgende:
[..]
Een ondersteboven hangend varkentje is een ondersteboven hangend varkentje
hihiquote:Op vrijdag 13 september 2013 01:00 schreef MaximusTG het volgende:
Staat er gewoon op hoor; Yoghurt. Griekse, Turkse, Bulgaarse.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |