abonnement Unibet Coolblue
pi_126846592
Originele OP:

quote:
Op zondag 3 januari 2010 01:17 schreef Quickie_Butt het volgende:
Het viel me op dat er nog geen centraal topic is voor depressies en/of angstklachten. Wel een topic over medicatie bij psychische problemen en een hoe voel je je nu topic, maar die dekken naar mijn mening niet helemaal de lading.

Ik denk dat dit topic wel kan bijdragen in dit subforum. Veel mensen kampen namelijk met depressieve of angstklachten en zo kunnen we een beetje steun bij elkaar zoeken en elkaar van adviezen en tips voorzien :)
Korte omschrijving depressie:

quote:
Depressie
Iemand met een depressie heeft last van een hevige neerslachtigheid.

Die neerslachtigheid klaart niet na een paar dagen vanzelf op, maar duurt minimaal twee weken. Depressie moet niet verward worden met 'gewone' neerslachtigheid die iedereen wel eens heeft. Bij een depressie is deze heviger en tast het dagelijks functioneren aan.

Bron: http://www.trimbos.nl/onderwerpen/psychische-gezondheid/depressie
Korte uitleg van angststoornissen:

quote:
Angststoornissen
Angststoornissen zijn in de psychiatrie de meest voorkomende aandoeningen. Sommige van deze aandoeningen worden fobie genoemd. Het gemeenschappelijke kenmerk van angststoornissen, is dat er sprake is van angst. Mensen kunnen zo angstig zijn dat het hun leven ontregelt.

Wanneer spreken we van een angststoornis?

Angst is een gevoel dat optreedt bij dreigend gevaar. De emotie ontstaat als het welzijn van een persoon direct wordt bedreigd, maar ook als een persoon een situatie als bedreigend ervaart. Als een angst geen reële grond heeft en de betrokken persoon er sociale of beroepsmatige problemen door ondervindt, is er sprake van een stoornis.

In het diagnostisch classificatiesysteem DSM-IV worden de volgende angststoornissen onderscheiden:

Paniekstoornis met of zonder agorafobie
Sociale fobie of angststoornis
Specifieke of enkelvoudige fobie
Obsessief-compulsieve stoornis of dwangstoornis
Gegeneraliseerde angststoornis
Posttraumatische stress-stoornis
Hypochondrie
Angststoornis door een lichamelijke aandoening
Acute stressstoornis
Angststoornis door alcohol of drugs

Voor de Multidisciplinaire Richtlijn Angststoornissen is de indeling van de DSM-IV als uitgangspunt genomen. Van de onderscheiden angststoornissen zijn de volgende aandoeningen opgenomen in de richtlijnen:

Paniekstoornis met en zonder agorafobie
Sociale fobie
Specifieke fobie
Obsessief-compulsieve stoornis
Gegeneraliseerde angststoornis
Posttraumatische stress-stoornis

Bron: http://www.trimbos.nl/ond(...)stoornissen-algemeen
Vorige delen:

R&P / Depressie & Angst #1
R&P / Depressie & Angst #2
R&P / Depressie & Angst #3
R&P / Depressie & Angst #4
R&P / Depressie & Angst #5
R&P / Depressie & Angst #6
R&P / Depressie & Angst #7
R&P / Depressie & Angst #8
R&P / Depressie & Angst #9
R&P / Depressie & Angst #10
R&P / Depressie & Angst #11
R&P / Depressie & Angst #12
R&P / Depressie & Angst #13
R&P / Depressie & Angst #14 ..... waar we het kabinet NIET leuk vinden
R&P / Depressie & Angst #15 ..... zonder bijwerkingen!
R&P / Depressie & Angst #16
R&P / Depressie & Angst #17
pi_126855988
Wederom goed geslapen vannacht, komende nacht maar eens proberen zonder slaappil. Kijken of ik dan wat helderder word ^O^
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
pi_126863225
Goed bezig :)

Hier gaat het nog steeds niet al te best. Medicijnen terug verhoogd en verder is het mezelf een beetje voortslepen. ;(
  woensdag 22 mei 2013 @ 17:03:56 #4
391065 NY_aannemer
Shut the fuck up and work!
pi_126863623
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2013 09:13 schreef Nyota het volgende:
Hmm, ik ben op het moment ook weer behoorlijk depressief. Ik baal er van, omdat het lange tijd wel aardig leek te gaan en ik kon werken aan de onderliggende oorzaken.
Ben in 3 maanden drie keer ziek geweest en dat helpt ook niet echt: weinig gesport en weinig gedaan. En nu weer in actiemodus komen vind ik zo moeilijk.

Ik merkte dat het langzaam weer erger werd. Ik was ook mijn koers een beetje kwijt qua therapie. Er waren genoeg dingen die ik kon doen. M'n therapeute zei maandag dat het helemaal niet klinkt alsof ik m'n koers kwijt ben,maar dat de depressie me nu in de weg zit.

Ze gaf aan dat we nu een van de dingen eruit zouden pikken om daar onze pijlen weer op te richten. Alleen gaf ze ook aan dat ze dacht dat ik dat nu niet aan zou kunnen vanwege m'n stemming. Afgesproken dat ik m'n psychiater zou bellen om te kijken of ik nog iets kan doen met medicatie.

Ik bellen: is ie op vakantie tot volgende week dinsdag. Ik ben nu een beetje aan het twijfelen of ik niet zelf m'n medicatie met een halve pil omhoog zou gooien. Hij heeft wel een vervanger voor noodgevallen, maar ik classificeer dit nou niet echt als een noodgeval.

Anyways, het gaat bagger, ik baal ervan en ik hoop dat ik straks met de lunch met een vriendin de ruimte krijg om er wat over te vertellen (of ik ga die ruimte wel nemen, maar ik hoop er met een iets beter gevoel weer weg te gaan).

bleh
Heb je het die vriend nog verteld?
The world has no benefit of sad little crybabies
  woensdag 22 mei 2013 @ 19:55:50 #5
371970 PrinsesPopje
Prinses voor jou.
pi_126871778
Ja, nogal lang verhaal. Ik ben een paar maanden geleden naar de dokter geweest omdat ik heel vaak flauwval bij drukke situaties. In een drukke winkel, vooral als ik in de rij sta, met uitgaan maar ook bij verjaardagen bij iemand thuis bijvoorbeeld. Nu ga ik niet graag naar de stad om te winkelen mede daardoor, ik wordt gewoon helemaal naar van die drukte en mensen. En ik ga nu zo veel mogelijk op rustige momenten naar de supermarkt. En dat gaat dan wel. Maar naar feestjes of verjaardagen ga ik liever helemaal niet meer en ik ga ook nooit meer uit. Daarvoor ging ik dus naar de dokter. Ik bleek lichamelijk in orde te zijn en dus zei de dokter dat ik waarschijnlijk die drukte met flauwvallen associeer (dat het de eerste keer kwam omdat het warm was en ik misschien niet genoeg gedronken/gegeten had) en dat ik daarna bang werd voor die situaties. Ze verwees me door naar een psycholoog voor 2/3 gesprekken. Toen heb ik het ook over die situaties op stage en werk gehad (eigenlijk meer dan over het flauwvallen). En het heeft heel veel invloed op mijn leven omdat ik al een keer ben gestopt met de opleiding en het remt me gewoon heel erg omdat als niemand me er mee helpt dan blijf ik het liefst de hele dag thuis. Nou helpt m'n vriend me erbij en daardoor kon ik tot voor kort nog wel naar stage, maar als ik mocht kiezen ging ik niet. Ik ben 2 dagen voor de stagedag lichamelijk ziek van de zenuwen, de avond ervoor zit ik te huilen omdat ik gewoon echt niet wil. Ik raak er heel gestrest door en ik snap het ook niet van mezelf. Ik zit nu weer te denken om te stoppen met de opleiding mamar wat moet ik dan? Een andere opleiding kan ik nu niet meer betalen en die studieschuld die ik dan heb... Dus daar zit ik echt mee. Ik ben dan nu toevallig een paar keer niet op stage geweest en het is niet uit luiheid maar ik durf gewoon niet meer. Voel me er heel dom over. Anyway die psycholoog heeft geen diagnose gesteld maar wel gezegd dat ik een angststoornis heb en veel kenmerken van een sociale angststoornis of agorafobie. Hij wilde me doorverwijzen naar een psychiater maar toen op dat moment wilde ik dat nog niet. Nu heb ik toevallig afgelopen donderdag gebeld en maandag heb ik de eerste afspraak. Dus ik ben benieuwd en ik hoop dat dat me kan helpen, want het wordt inderdaad steeds erger en ik zit zo langzamerhand alleen nog maar thuis.

Dus hoi *zwaait*
Ik wens aangesproken te worden met Prinses.
  woensdag 22 mei 2013 @ 19:57:53 #6
371970 PrinsesPopje
Prinses voor jou.
pi_126871904
Maar voordat het flauwvallen begon had ik eigenlijk ook wel wat dingetjes die niet helemaal goed zijn. Zo iets van altijd wel geweten maar het niet willen toegeven en nu is het een beetje uit de hand gelopen.
Ik wens aangesproken te worden met Prinses.
  woensdag 22 mei 2013 @ 20:47:32 #7
391065 NY_aannemer
Shut the fuck up and work!
pi_126875038
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2013 19:55 schreef PrinsesPopje het volgende:
Ja, nogal lang verhaal. Ik ben een paar maanden geleden naar de dokter geweest omdat ik heel vaak flauwval bij drukke situaties. In een drukke winkel, vooral als ik in de rij sta, met uitgaan maar ook bij verjaardagen bij iemand thuis bijvoorbeeld. Nu ga ik niet graag naar de stad om te winkelen mede daardoor, ik wordt gewoon helemaal naar van die drukte en mensen. En ik ga nu zo veel mogelijk op rustige momenten naar de supermarkt. En dat gaat dan wel. Maar naar feestjes of verjaardagen ga ik liever helemaal niet meer en ik ga ook nooit meer uit. Daarvoor ging ik dus naar de dokter. Ik bleek lichamelijk in orde te zijn en dus zei de dokter dat ik waarschijnlijk die drukte met flauwvallen associeer (dat het de eerste keer kwam omdat het warm was en ik misschien niet genoeg gedronken/gegeten had) en dat ik daarna bang werd voor die situaties. Ze verwees me door naar een psycholoog voor 2/3 gesprekken. Toen heb ik het ook over die situaties op stage en werk gehad (eigenlijk meer dan over het flauwvallen). En het heeft heel veel invloed op mijn leven omdat ik al een keer ben gestopt met de opleiding en het remt me gewoon heel erg omdat als niemand me er mee helpt dan blijf ik het liefst de hele dag thuis. Nou helpt m'n vriend me erbij en daardoor kon ik tot voor kort nog wel naar stage, maar als ik mocht kiezen ging ik niet. Ik ben 2 dagen voor de stagedag lichamelijk ziek van de zenuwen, de avond ervoor zit ik te huilen omdat ik gewoon echt niet wil. Ik raak er heel gestrest door en ik snap het ook niet van mezelf. Ik zit nu weer te denken om te stoppen met de opleiding mamar wat moet ik dan? Een andere opleiding kan ik nu niet meer betalen en die studieschuld die ik dan heb... Dus daar zit ik echt mee. Ik ben dan nu toevallig een paar keer niet op stage geweest en het is niet uit luiheid maar ik durf gewoon niet meer. Voel me er heel dom over. Anyway die psycholoog heeft geen diagnose gesteld maar wel gezegd dat ik een angststoornis heb en veel kenmerken van een sociale angststoornis of agorafobie. Hij wilde me doorverwijzen naar een psychiater maar toen op dat moment wilde ik dat nog niet. Nu heb ik toevallig afgelopen donderdag gebeld en maandag heb ik de eerste afspraak. Dus ik ben benieuwd en ik hoop dat dat me kan helpen, want het wordt inderdaad steeds erger en ik zit zo langzamerhand alleen nog maar thuis.

Dus hoi *zwaait*
Ik herken wel wat in je verhaal. Geen spam dit, maar ken je http://www.paniekaanval.nl/forum/ ? Toen ik daar de verhalen las over bepaalde paniekaanvallen merkte ik dat ik mijn eigen paniekaanvallen als onzin ging zien. De reden waarom je immers last heb van zo'n paniek aanval is vanwege het associeren met een negatief iets.
The world has no benefit of sad little crybabies
  woensdag 22 mei 2013 @ 20:54:02 #8
371970 PrinsesPopje
Prinses voor jou.
pi_126875445
Hoi

Ik snap dat het overkomt alsof het flauwvallen het grootste probleem is, maar het is eigenlijk een kleine bijkomstigheid. Ik was als kind al ontzettend zenuwachtig voor sport/muzieklessen, later ook voor school, en altijd bang voor wat andere mensen van me vinden. Dat flauwvallen gebeurt eigenlijk alleen met uitgaan-achtige situaties (of een drukke winkel). De reden dat ik nu niet meer naar stage durf is meer de reactie/kritiek terwijl ik weet dat ik het best goed doe op sommige momenten
Ik wens aangesproken te worden met Prinses.
pi_126875918
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2013 17:03 schreef NY_aannemer het volgende:

[..]

Heb je het die vriend nog verteld?
Aan een vriendin ja. Maar ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ze er niet voor me is, en ook niet echt een poging doet om me te begrijpen. Ik heb haar wel verteld dat ik weer depressief ben en dat ik daar erg van baal. Komt ze met een of andere vage vergelijking.

Anyways, de volgende dag heb ik haar gemaild en geschreven dat ik merk dat het altijd lastig uitleggen is wat een depressie is. Had haar een link mee gestuurd met informatie enzo. Verder niets meer gehoord vooralsnog.

Gelukkig had ik vrijdag afgesproken met wat meiden die tegelijkertijd met mij waren opgenomen en dat was wel fijn :)
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:21:29 #10
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_126888744
ik overweeg een huisdier te nemen. ik mis zo knuffelen. maar heb nooit een huisdier gehad. ben ik er wel geschikt voor? misschien dat dat helpt tegen eenzaamheidsgevoelens. of althans het niet kunnen omgaan met eenzaamheid.

huisarts nog niet gebeld voor verwijzing naar psycholoog. morgen doen.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:28:52 #11
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_126888894
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:21 schreef Andromache het volgende:
ik overweeg een huisdier te nemen. ik mis zo knuffelen. maar heb nooit een huisdier gehad. ben ik er wel geschikt voor? misschien dat dat helpt tegen eenzaamheidsgevoelens. of althans het niet kunnen omgaan met eenzaamheid.

huisarts nog niet gebeld voor verwijzing naar psycholoog. morgen doen.
Waarom zou je er niet geschikt voor zijn?
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:29:07 #12
358102 Senor__Chang
Consider yourself changed.
pi_126888901
Ik zou een kat of een poes nemen dan, die zijn wel knuffelbaar. :)
Guilty as changed.
The Best of Señor Chang --- Part II
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:31:12 #13
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_126888941
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:28 schreef Royco1 het volgende:

[..]

Waarom zou je er niet geschikt voor zijn?
omdat ik nog nooit een huisdier heb gehad, en het dier dat ik het liefste wil, een hond, kan niet als werkend persoon. ik hou niet van katten, die stomme rotnagels. een konijn leek me wel aardig maar die zijn niet knuffelig. ik mis aanraking.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:34:18 #14
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_126889008
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:31 schreef Andromache het volgende:

[..]

omdat ik nog nooit een huisdier heb gehad, en het dier dat ik het liefste wil, een hond, kan niet als werkend persoon. ik hou niet van katten, die stomme rotnagels. een konijn leek me wel aardig maar die zijn niet knuffelig. ik mis aanraking.
Die nagels vallen echt wel mee hoor. Ik heb 2 katten en ze hebben me alleen weleens gekrabt toen ze nog jong waren. En die van mij zijn heel erg knuffelig.
pi_126889190
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:31 schreef Andromache het volgende:

[..]

omdat ik nog nooit een huisdier heb gehad, en het dier dat ik het liefste wil, een hond, kan niet als werkend persoon. ik hou niet van katten, die stomme rotnagels. een konijn leek me wel aardig maar die zijn niet knuffelig. ik mis aanraking.
Cavia's zijn geschikte knuffelkonten. Je kan ze aandacht geven wanneer jij dat wil, ze komen niet zoals een kat bij je. Ze kunnen best even tegen alleen zijn en je moet een logeeradres hebben voor als je op vakantie of weekend gaat :P
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:48:24 #16
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_126889263
cavia's vind ik stom. ik ga knuffelen met een deken en voorlopig niet wakker worden. the usual stuff. :'(
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_126889305
Het gaat hier een beetje dubbel nu... Enerzijds behoorlijk blij met het afronden en mailen van m'n synthese (en nu wachten op de goed- danwel afkeuring), anderzijds zenuwachtig voor een afspraak bij de bedrijfsarts vanmiddag. Ik ben oprecht bang dat hij me weer aan het werk zet, geen idee of dat reëel is. Ik zou er domweg niet toe in staat zijn, maar wat als hij daar anders over denkt? Dat houdt me behoorlijk bezig nu :r

Tevens een nacht zonder slaappil voor de boeg, omdat ik anders niet durf te rijden. Iets teveel bijna-ongelukjes de laatste dagen door onoplettendheid/suffig zijn.
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:52:29 #18
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_126889324
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:48 schreef Andromache het volgende:
cavia's vind ik stom. ik ga knuffelen met een deken en voorlopig niet wakker worden. the usual stuff. :'(
Ik kan je alleen een virtuele knuffel aanbieden.
En vooruit, ook een virtuele van sheldon en charlie, mijn katten.
pi_126889338
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:48 schreef Andromache het volgende:
cavia's vind ik stom. ik ga knuffelen met een deken en voorlopig niet wakker worden. the usual stuff. :'(
Het zijn net konijnen maar dan met kleinere oren. En ze fluiten wat harder, dat dan weer wel :D
Slaap lekker! :W
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:53:03 #20
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_126889339
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:51 schreef minthy het volgende:
Het gaat hier een beetje dubbel nu... Enerzijds behoorlijk blij met het afronden en mailen van m'n synthese (en nu wachten op de goed- danwel afkeuring), anderzijds zenuwachtig voor een afspraak bij de bedrijfsarts vanmiddag. Ik ben oprecht bang dat hij me weer aan het werk zet, geen idee of dat reëel is. Ik zou er domweg niet toe in staat zijn, maar wat als hij daar anders over denkt? Dat houdt me behoorlijk bezig nu :r
probeer niet te veel beren op de weg te zien. genoeg relaxte bedrijfsartsen in da house.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_126889354
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:53 schreef Andromache het volgende:

[..]

probeer niet te veel beren op de weg te zien. genoeg relaxte bedrijfsartsen in da house.
Ik probeer het, maar da's verdomd lastig :+
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  donderdag 23 mei 2013 @ 01:54:29 #22
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_126889367
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:51 schreef minthy het volgende:
Het gaat hier een beetje dubbel nu... Enerzijds behoorlijk blij met het afronden en mailen van m'n synthese (en nu wachten op de goed- danwel afkeuring), anderzijds zenuwachtig voor een afspraak bij de bedrijfsarts vanmiddag. Ik ben oprecht bang dat hij me weer aan het werk zet, geen idee of dat reëel is. Ik zou er domweg niet toe in staat zijn, maar wat als hij daar anders over denkt? Dat houdt me behoorlijk bezig nu :r

Tevens een nacht zonder slaappil voor de boeg, omdat ik anders niet durf te rijden. Iets teveel bijna-ongelukjes de laatste dagen door onoplettendheid/suffig zijn.
Ik zou willen zeggen dat je je geen zorgen moet maken, maar ik heb geen goede ervaringen met bedrijfsartsen. Die van mij zorgde destijds voor een hoop extra stress. Zo erg dat ik een deur er uit getrapt heb bij de arbo :@
pi_126889435
quote:
1s.gif Op donderdag 23 mei 2013 01:54 schreef Royco1 het volgende:

[..]

Ik zou willen zeggen dat je je geen zorgen moet maken, maar ik heb geen goede ervaringen met bedrijfsartsen. Die van mij zorgde destijds voor een hoop extra stress. Zo erg dat ik een deur er uit getrapt heb bij de arbo :@
Whoops... :D
Ik heb hem zelf aangenomen voor de organisatie, dat kan ik hem eventueel nog onder de neus houden :')
Ik weet niet wat ik moet verwachten. De vorige keer vond ik hem erg tof maar ook hij staat onder druk vanuit de organisatie en heeft ook te maken met torenhoge verzuimcijfers. Reorganiseren heeft zo zijn keerzijde...
Tante minthy!! O+
Achtbaan1 is voor mij te intens
  donderdag 23 mei 2013 @ 02:00:59 #24
358102 Senor__Chang
Consider yourself changed.
pi_126889449
Hier is het echt wisselvallig de laatste tijd. Het is 99% zeker dat ik die studie dus wel kan doen, maar ik ben niet blij ofzo. Mijn zin om te gaan studeren lijkt ineens te zijn weggezakt. In plaats daarvan lijk ik meer zin te hebben in het vergooien van mijn leven. Ik weet niet echt waarom. Misschien omdat ik dan kan zeggen dat er helemaal geen hoop meer is en daardoor ook geen druk? Koop een ticket naar niemandsland en laat alles achter en verdwijn langzaam, is de gedachte zo ongeveer. Ik wil het uitschreeuwen van frustratie, ik lijk maar niet te weten wat ik wil. Fucking frustrerend.
Guilty as changed.
The Best of Señor Chang --- Part II
  donderdag 23 mei 2013 @ 02:01:30 #25
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_126889459
quote:
10s.gif Op donderdag 23 mei 2013 02:00 schreef minthy het volgende:

[..]

Whoops... :D
Ik heb hem zelf aangenomen voor de organisatie, dat kan ik hem eventueel nog onder de neus houden :')
Ik weet niet wat ik moet verwachten. De vorige keer vond ik hem erg tof maar ook hij staat onder druk vanuit de organisatie en heeft ook te maken met torenhoge verzuimcijfers. Reorganiseren heeft zo zijn keerzijde...
Jullie kennen elkaar dus al, misschien dat dat scheelt. Bij ons hadden ze het uitbesteed aan ArboNed
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')