FOK!forum / Onzin voor je leven! / User van de Dag: Greys
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 22:01
130119_280647_ONZ_TopTopic_190112.png


e0uba.png

Ja, hallo, met mij, VMSDKR.

Tijdje weggeweest dus met deze reeks. Ik zat ondergedoken in Belize. Had iets te maken met een zakelijke transactie van opzettandenborsteltjes die niet geheel volgens plan verliep. Afijn, verder niet interessant. Wat wel interessant is is dat dit interview mijn eerste interview is met een vrouwpersoon, en meteen eentje uit de Ivoren Toren van FOK!. Nou goed, geniet ervan, of niet. Moet je zelf weten. De User van de Dag is in ieder geval:

rc1mw6.jpg
73iati.gif
rc1mw6.jpg
Eigenlijk ken ik Greys helemaal niet, maar omdat een zekere ONZ-moderator (ik ga geen namen noemen, maar Monopoly) er op stond dat ik haar zou interviewen, besloot ik dat dan maar te doen. Mits de oude baas er zelf ook bij was natuurlijk.

We spraken in ieder geval af bij Monopoly thuis, en toen ik aanbelde zag ik een roze kinderfiets staan. Ik weet nog dat ik dacht dat Greys dan al wel binnen zou zitten, maar toen Monopoly de voordeur opende en tegelijkertijd met zijn rechtervoet het kelderluik waarin ik nog net enkele blikken van verwaarloosde kinderen kon zien dichtschopte wist ik genoeg. Meneer was weer aan het hobbyen geweest zo vlak voor het interview.

Een vijftal minuten later kwam Greys binnen, moest ik voor de eerste keer naar de wc om mijn broek te verschonen omdat ik verblind werd door vrouwelijke schoonheid en kon het interview beginnen.

rc1mw6.jpg
1. Hoi Greys, ik ken je niet zo goed, en jij kent mij waarschijnlijk niet. Daarom heb ik Monopoly meegevraagd. Hij stond er ook op dat ik jou zou interviewen. Waarom zou 'ie dat doen denk je? Zit daar wat achter? Ik ken onze Monopoly namelijk als een ekte Casanova.

Ik denk dat Mono stiekem in mijn broekje wil, ook al had ik theoretisch zijn moeder kunnen zijn. Wat denk jij VMSDKR?

Ik denk dat ik ook wel in jouw broe... Ik bedoel, ja, dat moet haast wel. :@

Nee zonder gekheid, ik heb hem voor het eerst ontmoet tijdens de John Carter voorpremière vorig jaar. We klikten - ook al zijn we misschien een wat vreemde combi qua leeftijdsverschil - en daarna heb ik hem naar mijn favoriete kroeg in Rotterdam gelokt alwaar we inmiddels al heel veel leuke avonden hebben gehad met veel andere FOK!kers. We sjoelen (jahaaa... sjoelen is koel, vraag yvonne maar) elke 14 dagen met een horde FOK!kers in die kroeg op de maandagavond. Maandag ja, dat breekt zo lekker de week. Maar we hadden het over Mono. Da's inderdaad een rokkenjager, een hosselaar. Maar wel eentje met het hart op de goede plek. Oh en hij kan sjoelen als een malle, laat hem maar schuiven. Kijk, dit zijn Mono en ik afgelopen maandagavond op de sjoelavond:

mFnlskU.gif

rc1mw6.jpg
2. Ik heb in ieder geval wat vooronderzoek gedaan en zie dat je vooral in ESF actief bent, en vrij weinig in ONZ. Wat heb je precies met het Eurovisie Songfestival?

Het Eurovisie is een van mijn grote guilty pleasures. Vroeger zat ik al met puntenlijstjes voor de buis en ook al is het sindsdien flink veranderd (weg live orkest, hallo veel te veel landen en ineens halve finales), ik kan er serieus naar uitkijken. Heb je dan geen leven Greys? Jawel, maar kom op... al die veel te korte glitterjurkjes, zwoel gillende Oostblokwieven, heerlijk hysterische nichten, afgrijselijke liedjes en soms gewoon écht prachtige nummers, het hele gebeuren er omheen, het commentaar dat je er op kunt hebben. Alles bij elkaar maakt het gewoon tot iets tofs. Iedereen roept altijd dat het gay is en dat we er mee moeten stoppen, maar oh wat kijken er veel mensen naar en tot voor heel kort was het live-ESF-topic het allersnelste topic uit de FOK!geschiedenis. Zodra het daadwerkelijk op tv is heeft ineens iedereen er toch een mening over en kijken ze allemaal.

Daarbij onze ESF-meets. Vlak die niet uit. De FOK!-ESF-meets van de afgelopen jaren waren de meest succesvolle meets sinds heel lang. Zaten we gewoon met 50-60 FOK!kers in de kroeg op groot scherm naar het Eurovisie te kijken, met bier en bitterballen. Degenen die geen reet aan het Songfestival vinden hadden tóch een enorm gezellige avond vanwege het sfeertje (die gingen gewoon lekker bieren aan de bar en keken alleen even naar het scherm toen Nederland moest) en kwamen de keer er na gewoon weer naar de volgende ESF meet.

rc1mw6.jpg
Ondertussen heb ik het gevoel alsof we al uren zitten te praten. Wanneer ik echter naar mijn kladblokje kijk zie ik dat we pas bij vraag 3 zijn. Allejezus, wat praat ze veel.

Monopoly gaat even snel bier halen bij de Aldi, wanneer hij terugkomt met een tray Schultenbrau kijkt Greys hem afkeurend aan. Geen idee waarom, bier is bier. Greys neemt een witte wijn die al anderhalf jaar overdatum is, en terwijl Mono en ik een halve liter opentrekken ga ik verder met m'n vragen..

rc1mw6.jpg
3. Verder ben je lid van het FOK!-PR-team. Zou je misschien eens kort kunnen uitleggen wat dat precies inhoudt en wat daar bij komt kijken?

(Inmiddels besef ik dus dat 'in het kort' een term is waar Greys nog niet eerder van gehoord heeft)


In het kórt? Srsly? Heb je mijn vorige antwoorden gezien? Ik ben niet zo goed in kort en bondig...
FOK! PR komt er op neer dat je je bezig houdt met de naamsbekendheid van FOK! (in de media, bij bedrijven, bij potentiële nieuwe FOK!-users etc.) maar ook met het organiseren van leuke dingen en winacties voor de users, om het FOK!-community-gevoel te versterken.

rc1mw6.jpg
4. Zijn er mensen van FOK! die je al eens in het echt ontmoet hebt? En waren die mensen ook zoals je je dat vantevoren had voorgesteld?

Dat zijn er echt teveel om op te noemen. Door o.a. de F&F Asielacties in de afgelopen jaren, door de FOK! ESF-meets, diverse andere meets, voorpremières e.d. heb ik echt hordes FOK!kers irl mogen ontmoeten. Van Harajuku. tot Snakey, van Juicyhil tot yvonne, ik denk dat ik inmiddels 100+ FOK!kers daadwerkelijk heb ontmoet (als in 'minimaal even mee gesproken irl') en het overgrote merendeel was eigenlijk precies zoals ik ze me van te voren had voorgesteld. Het leukste vind ik nog dat ik er heel veel ook nog regelmatig van terug zie, dus dat het geen eenmalige ontmoeting was.
rc1mw6.jpg
5. Wat weet je eigenlijk over ONZ? Nooit de behoefte gehad om hier wat vaker langs te komen?

Zou ik op zich best willen, maar als mod van F&F en ESF en als PR-crew moet ik eerlijk opbiechten dat je soms best wat 'opgeslokt' wordt bij vlagen door die betreffende forums en lekker met dat toffe PR-team brainstormen over eventuele nieuwe acties. Soms zou ik wat meer echt 'user' moeten zijn en behalve veel lurken in andere forums er ook eens wat meer mee posten. Ik beloof plechtig beterschap.
rc1mw6.jpg
images?q=tbn:ANd9GcTNZK9CuiTj6CVWEudbz7AsRvLZ5oG3oxWS2VjaHxKvYointH1_

rc1mw6.jpg
6. Waarom is de giraffe je lievelingsdier?

Whehehe. Euh... het is niet mijn lievelingsdier, het is mijn bijnaam sinds de FOK! Sjoelclub. Ik ben 1.82 en draag vaak hakken. Dus... picture this... als ik dan aan het sjoelen ben in de kroeg en ik wil wat meer op de goede bakhoogte komen (ik sjoel heel fanatiek en wil winnen) ga ik nogal onelegant en non-ladylike wijdbeens voor de sjoelbak staan. Als een giraffe die de voorpoten moet spreiden om te kunnen drinken, zeg maar. Zie je het voor je? Kom het anders maar gewoon live bekijken, maandag 8 april is de volgende FOK!-sjoelavond.
rc1mw6.jpg
Hoe ze het voor elkaar krijgt om op zo'n simpele vraag wederom een regelslang antwoord te geven blijft me een raadsel. Ondertussen ben ik drie kladblokjes, zes BIC-pennen, een halve tray Schultenbrau en een verkrampte hand verder. Monopoly ligt ondertussen half uitgekleed op de bank te slapen en vanuit mijn ooghoeken zie ik dat er een mengsel van braaksel en bier vanuit zijn mondhoek op zijn iPad druipt. Haha, lekker voor je. Met je kut iPad. Hahah. Hahahah.

Anyway, Greys,

rc1mw6.jpg
7. Wat is je favoriete drankje (shotglaasje), en waarom ?


Limoncello.

Waarom?

Gewoon omdat limoncello. *grom*

:{

rc1mw6.jpg
8. De ESF meets zijn legendarisch. Hoe kan dat toch?

Oh. Die vraag had ik eigenlijk al beantwoord. Zie boven dus. Maar legendarisch omdat geen enkel gezeik, gewoon echt ouderwets gezellig (da's iets anders dan truttig, echt) jong en oud, alles door elkaar. Tevens een enorme aantrekkingskracht door de inmiddels beroemde en beruchte locatie (Huiskamercafé 't Halve Maatje, Kleiweg te Rotterdam). Supergezellig café, perfecte medewerkers daar, die hebben FOK!kers echt in hun hart gesloten. Goede biertjes, lekkere ballen, prima sfeer en je voelt je er echt welkom. Dat heeft kennelijk de juiste aantrekkingskracht, het wordt drukker en drukker op de ESF meets, ook met FOK!kers die normaal niet in ESF te vinden zijn. En iedereen komt terug.
rc1mw6.jpg
9. Terugkomend op Monopoly. Die man is echt een knappe vent vind je niet? Wat maakt hem nou zo bijzonder in jouw ogen ? Zou je ooit met hem willen trouwen?

Trouwen zal ik hem niet aandoen, Mono moet lekker jonge blommen gaan plukken, als die jongedames maar onthouden dat ie op maandagen van mij is. Wat hem bijzonder maakt? Deze vraag heeft ie je zeker gedwongen te stellen VMSDKR?

Ehh, ja..

Hoeveel heeft ie je er voor betaald?

Niets, maar toen hij zei dat ik dan de naaktkiekjes van je mocht zien die hij zegt van je te hebben ben ik overstag gegaan. :@

Nou vooruit... zijn spontane dichtkunsten, het feit dat zowel heren als dames met hem weglopen, het feit dat je hem persoonlijke dingen kunt vertellen en dat dat dan ook echt tussen ons blijft, dat we kunnen giechelen als pubers en heel volwassen dingen kunnen bespreken, dat hij AL-TIJD een goed humeur lijkt te hebben, dat hij lief is voor de Sjoeligans (de oudere Rotterdamse dames die elke maandag ook in die kroeg sjoelen) en dat ze naar zijn kont mogen gluren en dat hij zelfs af en toe even extra voor ze bukt. Dat, plus het feit dat ik met die 1.82 met hakken aan naast hem kan staan en dan alsnog op mijn tenen moet staan om enigszins naast hem in beeld op de foto te komen.
rc1mw6.jpg
10. De paintvraag. heel simpel: Maak een mooie paint.

CIJng6t.jpg

rc1mw6.jpg
Bedankt dat je mee wilde werken, en misschien komen we elkaar nog eens tegen.

Greys verdwijnt buiten in het donker en terwijl ik haar uitzwaai voel ik ineens een warme straal op mijn schouder, gevolgd door luid geschreeuw. Ik kijk omhoog en zie dat Monopoly uit zijn raam staat te pissen met een blik Schultenbrau in zijn hand. Hij schreeuw Greys nog wat na en valt dan achterover zijn huis weer binnen. Als ik ga kijken ligt hij bewusteloos op de grond van de woonkamer. Ik besluit een briefje achter te laten om te laten weten dat ik weg ben. Het was een geslaagde avond.


novq0h.jpg


rc1mw6.jpg


[ Bericht 0% gewijzigd door Fopje op 02-04-2013 12:52:37 ]
boem-dikkiedinsdag 19 maart 2013 @ 22:05
Greys. O+
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 22:07
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
Hier kan ik niets aan toevoegen O+

En briljant commentaar van TS :D
GizartFRLdinsdag 19 maart 2013 @ 22:08
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
murpdinsdag 19 maart 2013 @ 22:08
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+ en TS _O_
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:11
8 april, kroeg, Rotterdam, FOK!sjoelbak.
Jullie allemaal!
datismijnmeningdinsdag 19 maart 2013 @ 22:11
Supertof topic weer _O_ _O_
Annedinsdag 19 maart 2013 @ 22:12
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
Adelantedinsdag 19 maart 2013 @ 22:13
Goeie Tieten.
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 22:13
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
Toekitodinsdag 19 maart 2013 @ 22:14
Greys O+
Muis006dinsdag 19 maart 2013 @ 22:14
Grees
Peterseliemandinsdag 19 maart 2013 @ 22:15
Greys O+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:16
Fans :@ O+
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 22:16
Greys O+

Ik ontken niets. Zo rol ik nu eenmaal. Behalve dat luik. Dat waren wasberen ipv kinderen.
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:17
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Monopoly het volgende:
Dat waren wasberen ipv kinderen.
Bruut!
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 22:17
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Monopoly het volgende:
Greys O+

Ik ontken niets. Zo rol ik nu eenmaal. Behalve dat luik. Dat waren wasberen ipv kinderen.
Wasberen op roze kinderfietsen. Seems legit. :)
DaMartdinsdag 19 maart 2013 @ 22:17
Greys :9 O+.
Muis006dinsdag 19 maart 2013 @ 22:18
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Greys het volgende:
Fans :@ O+
Altijd he *;
Peterseliemandinsdag 19 maart 2013 @ 22:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:17 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Wasberen op roze kinderfietsen. Seems legit. :)
vraagt wel om pics natuurlijk :P

(gepaint mag ook ;) )
Pualadinsdag 19 maart 2013 @ 22:21
Greys O+ Mono O+
Nestalgiedinsdag 19 maart 2013 @ 22:22
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Nestalgie het volgende:
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
Hallon popje.
Hoe is jouw sjoelarm? Flapper er eens mee?
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 22:23
O+ _O_
Nestalgiedinsdag 19 maart 2013 @ 22:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Greys het volgende:

[..]

Hallon popje.
Hoe is jouw sjoelarm? Flapper er eens mee?
Heb er net al mee gefapt uh geflapt
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 22:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Nestalgie het volgende:
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
Ik ook niet, maar volgens mij is ze wel leuk.
Harajuku.dinsdag 19 maart 2013 @ 22:25
Omg ik ben genoemd. FUCK YEAH, BITCHES.
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 22:26
Ik kom er net achter dat ik dat briefje achterop de begeleidingsbrief van mijn Propedeuse heb geschreven.

FML. :)
Surveillance-Fietsdinsdag 19 maart 2013 @ 22:26
goed interview!
Juicyhildinsdag 19 maart 2013 @ 22:27
Greys _O_
MPGdinsdag 19 maart 2013 @ 22:28
Greys O+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:27 schreef Juicyhil het volgende:
Greys _O_
Ik zal nooit vergeten hoe je in mijn bijzijn die Van Tellingen aan de kant schoffelde om voor mij de foto te maken op het Nat. Songfestival! _O_
Juicyhildinsdag 19 maart 2013 @ 22:30
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik zal nooit vergeten hoe je in mijn bijzijn die Van Tellingen aan de kant schoffelde om voor mij de foto te maken op het Nat. Songfestival! _O_
Zoveel heb ik voor je over ;) Maar het was dan ook een eikel, dus ik deed het met veel plezier. *O*
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 22:33
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:33
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:33 schreef Bitterlemon het volgende:
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Kom gewoon een keer meedoen, je krijgt er geen spijt van, ik beloof het je :D
Juicyhildinsdag 19 maart 2013 @ 22:33
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:33 schreef Bitterlemon het volgende:
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Sjoelen is voor de echte bazen :D
Annedinsdag 19 maart 2013 @ 22:34
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:25 schreef Harajuku. het volgende:
Omg ik ben genoemd. FUCK YEAH, BITCHES.
Ptssssssj :{w.
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 22:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:26 schreef VMSDKR het volgende:
Ik kom er net achter dat ik dat briefje achterop de begeleidingsbrief van mijn Propedeuse heb geschreven.

FML. :)
Lekker bezig. _O-
Sounddragondinsdag 19 maart 2013 @ 22:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:26 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
goed interview!
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:46
Oh ik had Dirkh ook nog moeten noemen :(
Die was wèl anders irl dan dat ik van te voren dacht.
Dirkh _O_
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 22:49
Goeien paint wel!
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:49 schreef motorbloempje het volgende:
Goeien paint wel!
Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 22:54
Hee, ik had ook best ff genoemd mogen worden, Krees :(


Krees O+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:54 schreef Ingetje79 het volgende:
Hee, ik had ook best ff genoemd mogen worden, Krees :(

Krees O+
Ik ga jou binnenkort weer live adoreren tijdens sushi! :@ O+
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 22:56
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
Ik vinnum prachtig!

Zeg, wanneer is dat zingfestivalletje dit jaar?
Peterseliemandinsdag 19 maart 2013 @ 22:56
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
net noemde je nog een ander getal :P
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56
Hihi :@ :9
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:56 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Ik vinnum prachtig!

Zeg, wanneer is dat zingfestivalletje dit jaar?
ESF / [MEET] Birds is the word! 14/5 #2

Allemaal komen! w/
Groot scherm, kroeg, songfestival, bier, bitterballen, hoera.
Snakeydinsdag 19 maart 2013 @ 22:58
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:25 schreef Harajuku. het volgende:
Omg ik ben genoemd. FUCK YEAH, BITCHES.
:7
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 22:59
Oh en Maanvis had ik ook nog moeten noemen.
Die vond ik op FOK! vaak nogal irritant maar irl is hij geweldig!
(Of sloop ik nu je reputatie? :@ )
Maanvisdinsdag 19 maart 2013 @ 22:59
Greys is er zo 1tje met wie je niet snoeihard wilt neuken maar eerst gewoon lekker romantisch een wijntje wilt drinken bij kaarslicht!
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:58 schreef Greys het volgende:

[..]

ESF / [MEET] Birds is the word! 14/5 #2

Allemaal komen! w/
Groot scherm, kroeg, songfestival, bier, bitterballen, hoera.
Oh, jammer :( ben pas het weekend van de 26e in NL -O-
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:00
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:59 schreef Greys het volgende:
Oh en Maanvis had ik ook nog moeten noemen.
Die vond ik op FOK! vaak nogal irritant maar irl is hij geweldig!
(Of sloop ik nu je reputatie? :@ )
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:59 schreef Maanvis het volgende:
Greys is er zo 1tje met wie je niet snoeihard wilt neuken maar eerst gewoon lekker romantisch een wijntje wilt drinken bij kaarslicht!
OMG timing _O-
BBQSausagedinsdag 19 maart 2013 @ 23:01
Goed topic.
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:00 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Oh, jammer :( ben pas het weekend van de 26e in NL -O-
Nouhouuuuuuuuuuuuu *pruil*.
Oognipdinsdag 19 maart 2013 @ 23:02
Tof :D
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:02
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:01 schreef Greys het volgende:

[..]

Nouhouuuuuuuuuuuuu *pruil*.
Maar ik hossel wel een meet de 25e in A'dam ofzo *) kan best brak naar dat familiefeestje op zondag 8-)
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:03
Welk van de 23 aanwezige mods wil 'm ff aan die andere reeks rijgen?

Topicreeks: User v/d dag
Maanvisdinsdag 19 maart 2013 @ 23:04
waarom heb jij het fritom logo als icon? :D
vogeltjesdansdinsdag 19 maart 2013 @ 23:05
Limocello smaakt naar ruitenreiniger :{ En ja, ik ken het verschil.
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:05 schreef vogeltjesdans het volgende:
Limocello smaakt naar ruitenreiniger :{ En ja, ik ken het verschil.
Dit verbaast me niets, eigenlijk.
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:05 schreef vogeltjesdans het volgende:
Limocello smaakt naar ruitenreiniger :{ En ja, ik ken het verschil.
Nietes :(
De_Kardinaaldinsdag 19 maart 2013 @ 23:07
Greys kent painten en sjoelen. ^O^
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:03 schreef VMSDKR het volgende:
Welk van de 23 aanwezige mods wil 'm ff aan die andere reeks rijgen?

Topicreeks: User v/d dag
Ik weet niet meer zo goed hoe dat moet als het vorige deel nog open is, even proberen :@
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:07
:')
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:07
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef Bart het volgende:
:')
:o :'(
vogeltjesdansdinsdag 19 maart 2013 @ 23:07
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:06 schreef LompeHork het volgende:

[..]

Dit verbaast me niets, eigenlijk.
Ooit heb ik in een rare bui... Nee laat maar.

quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef Greys het volgende:

[..]

Nietes :(
Ik heb ze hier allebei staan, kom proberen dan :{

Nu heb ik ook wel lekkere ruitenreiniger ^O^
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef Greys het volgende:

[..]

:o :'(
Ik heb hem wel voor je gereekst.
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:08
Wanneer krijgen bepaalde mensen door dat ze niet geliefd zijn en gaan ze weg?

O+ Greys topic O+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef vogeltjesdans het volgende:
Ik heb ze hier allebei staan, kom proberen dan :{
Ik ken alleen de limoncello uit die ene kroeg, misschien hebben die extraspeesjale?
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:09
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:08 schreef Bart het volgende:

[..]

Ik heb hem wel voor je gereekst.
Laf oh laf! O+

Ik heb je gemist de laatste keer bij het sjoelen!
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Ooit heb ik in een rare bui... Nee laat maar.
Nouja, klinkt wel als een normale bui. Even een collage over maken, ben zo terug.
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:08 schreef Bart het volgende:

[..]

Ik heb hem wel voor je gereekst.
We drukten tegelijk op invoeren denk ik :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2013 23:10:20 ]
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:09
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Laf oh laf! O+

Ik heb je gemist de laatste keer bij het sjoelen!
Boog kan niet altijd gespannen zijn he!
De_Kardinaaldinsdag 19 maart 2013 @ 23:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:08 schreef motorbloempje het volgende:
Wanneer krijgen bepaalde mensen door dat ze niet geliefd zijn en gaan ze weg?

O+ Greys topic O+
Ja sorry hoor. Ik wilde gewoon ook even een bijdrage leveren :( of heb je het over Bart? :o
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:10
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:09 schreef LompeHork het volgende:

[..]

We drukten tegelijk op invoeren denk ik :+
Jij had hem er weer uitgehaald, amateurmod.
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:11
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:09 schreef Bart het volgende:

[..]

Boog kan niet altijd gespannen zijn he!
True! Dan druk ik je de volgende keer weer extra stevig aan mijn boezem.
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:11
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:10 schreef Bart het volgende:

[..]

Jij had hem er weer uitgehaald, amateurmod.
Ik kan er sowieso nooit mee omgaan!
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:12
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:11 schreef Greys het volgende:

[..]

True! Dan druk ik je de volgende keer weer extra stevig aan mijn boezem.
Kan ik vanavond nog komen sjoelen?
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:10 schreef De_Kardinaal het volgende:

[..]

Ja sorry hoor. Ik wilde gewoon ook even een bijdrage leveren :( of heb je het over Bart? :o
O+ kusje O+
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:12
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef Bart het volgende:

[..]

Kan ik vanavond nog komen sjoelen?
Jij wilt er gewoon wat anders in schuiven :{w
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:12
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:11 schreef LompeHork het volgende:

[..]

Ik kan er sowieso nooit mee omgaan!
Blijf dan maar van die knopjes af.
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Jij wilt er gewoon wat anders in schuiven :{w
Ik glij graag dingen in gleuven.
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:12
Modtopic. :D
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Jij wilt er gewoon wat anders in schuiven :{w
"Hallo, hoeveel punten is die spleet?"
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef Bart het volgende:

[..]

Blijf dan maar van die knopjes af.
Aldus Bart in ONZ :D

[ Bericht 32% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2013 23:13:20 ]
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:13
- faal :') -
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:13
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef LompeHork het volgende:

[..]

"Hallo, hoeveel punten is die spleet?"
"Zijn ballen extra punten?"
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:13 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

"Zijn ballen extra punten?"
Plompzakken altijd extra punten.
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:13
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:12 schreef LompeHork het volgende:

[..]

Aldus Bart in ONZ :D
Tja, als de mods aldaar er weer eens niet mee om kunnen gaan...
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:07 schreef De_Kardinaal het volgende:
Greys kent painten en sjoelen. ^O^
Voor jou heb ik een sjoelbak met opblaasgoten in bestelling staan!
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:14
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:13 schreef Bart het volgende:

[..]

Tja, als de mods aldaar er weer eens niet mee om kunnen gaan...
Moet je maar niet aan knopjes zitten, kan er ook niets fout gaan.

Huhu knopjes.
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:14
"sjoelzak"
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:15
Knopjes. :9~
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:14 schreef motorbloempje het volgende:
"sjoelzak"
Boh. "gaarne zou ik jou even sjoelzakken" klinkt wel goed inderdaad.
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:16
"moet ik jouw zak eens sjoelen"
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:17
"zal ik even wat raken in jouw sjoelzakje?"
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:17
littledrummergirl en BrandX hebben gister het hoogst gesjoeld qua punten, RenRen- en ik faalden het hardst geloof ik :')

Wie gooit er meer dan 128 op 8 april? :7
De_Kardinaaldinsdag 19 maart 2013 @ 23:18
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Voor jou heb ik een sjoelbak met opblaasgoten in bestelling staan!
Of gewoon een sjoelbak met een transparante deksel. Als ik die dingen probeer te schuiven gaan ze vliegen. Mijn sjoel record is dan ook zes mensen. :P
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:18
"Een sjoelbak tegen je zak".

;(
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:18 schreef De_Kardinaal het volgende:

[..]

Of gewoon een sjoelbak met een transparante deksel. Als ik die dingen probeer te schuiven gaan ze vliegen. Mijn sjoel record is dan ook zes mensen. :P
iteejer smeet zijn laatste steen elke keer zo hard dat ie weer terug kwam onder dat plankie door, zodat ie hem weer kon pakken en dan net zo vaak smijten tot ie ergens in een gat ging :')

Ik had voor de veiligheid (ik zat aan het eind van die bak) een kartonnen bord voor mijn hoofd.
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:19
Kwaliteitstopic

Modjes lijken uit het niets te verschijnen :*

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2013 23:20:13 ]
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:19
Oh, zeg, Greys, ik heb nog geen antwoord van iteejer op dat mailtje van lang geleden waar ik vandaag nog een *echo* van gestuurd heb :+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:19 schreef motorbloempje het volgende:
Oh, zeg, Greys, ik heb nog geen antwoord van iteejer op dat mailtje van lang geleden waar ik vandaag nog een *echo* van gestuurd heb :+
Oh ik zal hem even stalken :D
De_Kardinaaldinsdag 19 maart 2013 @ 23:21
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:18 schreef Greys het volgende:

[..]

iteejer smeet zijn laatste steen elke keer zo hard dat ie weer terug kwam onder dat plankie door, zodat ie hem weer kon pakken en dan net zo vaak smijten tot ie ergens in een gat ging :')

Ik had voor de veiligheid (ik zat aan het eind van die bak) een kartonnen bord voor mijn hoofd.
Hmmm.... De Iteejer methode klinkt zo slecht nog niet. ^O^
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:21
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:19 schreef PatriciaPrecies het volgende:
Kwaliteitstopic

Modjes lijken uit het niets te verschijnen :*
Als je de naam "Greys" laat vallen komt de halve crew. :P
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:22
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:19 schreef PatriciaPrecies het volgende:
Kwaliteitstopic

Modjes lijken uit het niets te verschijnen :*
We zijn allemaal kloons van Greys.
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:22
Iteejer, die zie ik sjoelen met stukjes steenfonduevlees en zakjes mayonaise...
Barbaafdinsdag 19 maart 2013 @ 23:23
Greys :9
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:25
Greys, spreek je dat nou uit als Grijs? of Gray-s?
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:25 schreef VMSDKR het volgende:
Greys, spreek je dat nou uit als Grijs? of Gray-s?
In mijn hoofd ( :') ) als krees. Met een zachte k. Zo'n soort kokhals-kaa.
Peterseliemandinsdag 19 maart 2013 @ 23:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:21 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Als je de naam "Greys" laat vallen komt de halve crew. :P
vind je het gek? :P
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:27
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Greys het volgende:

[..]

In mijn hoofd ( :') ) als krees. Met een zachte k. Zo'n soort kokhals-kaa.
:r rees dus?
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:27
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Greys het volgende:
zachte k. Zo'n soort kokhals
Ja oke, dan heb ik dat goed.
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:27
Ik dacht vroegah altijd Grijs :@
Niet bekend met het fenomeen Krees Utonommie.
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:27
Bart in ONZ :')_!
Bart :')
ONZ :')
Treinen :')
Mensen :')
Dit :')
Oognipdinsdag 19 maart 2013 @ 23:27
Ik zeg altijd Grijs, dat vind ik veul mooier O+
Barbaafdinsdag 19 maart 2013 @ 23:28
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Greys het volgende:

[..]

In mijn hoofd ( :') ) als krees. Met een zachte k. Zo'n soort kokhals-kaa.
Stiekem als Grace dus ;)
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:27 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Ja oke, dan heb ik dat goed.
Maar toen ik yvonne ooit voor het eerst ontmoette (op het nationaal songfestival jaren geleden waar we vijf versies van Shalalie gingen horen, hoera) zei ze ook 'Oh, ben jij nou grijs!'. Dus maak er van wat je wilt. Ik luister alleen niet naar 'hé!'. Nou ja, zelfs dat soms :')
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:28
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:26 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

vind je het gek? :P
Natuurlijk niet. :D
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:28
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:30
Zulks een liefde in dit topic.
Ik kan er niet mee omgaan :') :@
Bartdinsdag 19 maart 2013 @ 23:30
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:27 schreef Monopoly het volgende:
Bart in ONZ :')_!
Verbetering van het niveau hier.
quote:
Bart :')
:{w
quote:
ONZ :')
_O_
quote:
Treinen :')
;(
quote:
Mensen :')
*;
quote:
Dit :')
:Y
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:30
Ik dacht iets te lang dat Greys een vent was. :@

Maar ja, zie registratiedatum.
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:30
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:22 schreef Bart het volgende:

[..]

We zijn allemaal kloons van Greys.
Dat verklaart een hele hoop :*
Peterseliemandinsdag 19 maart 2013 @ 23:31
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:28 schreef Barbaaf het volgende:

[..]

Stiekem als Grace dus ;)
ik zou eerder Grees zeggen ;)
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:31
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:30 schreef Bitterlemon het volgende:
Ik dacht iets te lang dat Greys een vent was. :@
Dat denken er best veel ja.
Druk ik mij zo mannelijk uit? :@
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:32
De eerste x dat ik Krees irl zag, samen met m'n bossie blommen, verrekte ik bijna m'n nek. :')
En toen gingen we samen broodje knakworst eten O+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:32 schreef Ingetje79 het volgende:
De eerste x dat ik Krees irl zag, samen met m'n bossie blommen, verrekte ik bijna m'n nek. :')
En toen gingen we samen broodje knakworst eten O+
Oeh ja, en een Mars :')
Hoe lang is dat wel niet geleden? En daarna reden we met tig auto's vol spullen naar het Rotterdamse dierenasiel.

Had je toen gedacht dat je in de jaren die volgden ooit naakt pirouetjes zou draaien met me in een zwembad? ( _O- )
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:34
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:30 schreef Bart het volgende:

[..]

Verbetering van het niveau hier.

[..]

:{w

[..]

_O_

[..]

;(

[..]

*;

[..]

:Y
Broeder, ik kan toch niet haten op treinen of jou ? O+ Jij bent mijn peetoom vanaf nu.
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:34
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:31 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat denken er best veel ja.
Druk ik mij zo mannelijk uit? :@
Nee hoor, komt gewoon door je naam. :P

Al is die bouwvakkersstem wat verontrustend. :o
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:34
2007 :o
En nee, dat had ik nooit achter mezelf gezocht :+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:34
Oh en Ing, wacht maar tot je Mono een keer gedag zoent, nekverreksgewijs gezien.
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:35
4pCFDVg.gif
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:34 schreef Bitterlemon het volgende:
Al is die bouwvakkersstem wat verontrustend. :o
Da's soms nog niet zo heel ver van de waarheid :')
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:35
Doe es niet posten als ik bezig ben met typen :(
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef VMSDKR het volgende:
[ afbeelding ]
_O_ _O_
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef VMSDKR het volgende:
[ afbeelding ]
...

...

...

_O_
De_Kardinaaldinsdag 19 maart 2013 @ 23:36
quote:
17s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:30 schreef Greys het volgende:
Zulks een liefde in dit topic.
Ik kan er niet mee omgaan :') :@
Terechte user vd dag dus. :)
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:36
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Da's soms nog niet zo heel ver van de waarheid :')
[/quote]

_O-

PomPomPom Pahijaaaaa *O*
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:36
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Da's soms nog niet zo heel ver van de waarheid :')
:{

SPOILER
:*
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:36
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:36
Godskolere, hij gaat weer lekker vanavond :')
Maanvisdinsdag 19 maart 2013 @ 23:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef VMSDKR het volgende:
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
waarom heb je he fritom logo als icon?
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef VMSDKR het volgende:
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
Doe Danny eens dan. :+
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:37
Oké, dat kwam er verkeerd uit.
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef Ingetje79 het volgende:

PomPomPom Pahijaaaaa *O*
GOLDDDDDDDD always believe in lahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Tiffany's 'I think were alone now' was meer mijn toonhoogte.
Hoewel, daarvan ook alleen de 'there dussunt seem to be' gedeeltes, de arouhounds waren al te hoog :')
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Bitterlemon het volgende:
Oké, dat kwam er verkeerd uit.
:D :')
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Maanvis het volgende:

[..]

waarom heb je he fritom logo als icon?
Ik vind dat logo echt brutaal gaaf. Dat gezicht en dan dat haar. _O_
Maar niet om Fritom eigenlijk.
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Doe Danny eens dan. :+
:{
Maanvisdinsdag 19 maart 2013 @ 23:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:38 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Ik vind dat logo echt brutaal gaaf. Dat gezicht en dan dat haar. _O_
Maar niet om Fritom eigenlijk.
oh ik dacht je werkt er, ik kenk wel wat mensen die er werken ;)
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:38
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:37 schreef Greys het volgende:

[..]

GOLDDDDDDDD always believe in lahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Tiffany's 'I think were alone now' was meer mijn toonhoogte.
Hoewel, daarvan ook alleen de 'there dussunt seem to be' gedeeltes, de arouhounds waren al te hoog :')
Binnenkort ff herkansing plannen voor je 101-lijst :+
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:36 schreef VMSDKR het volgende:
Dit is in ieder geval wel mijn UvdD-topic met de meeste reply's. _O_
Toch niet meer dan Bert Opzetborstel? _O-
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:38 schreef Maanvis het volgende:

[..]

oh ik dacht je werkt er, ik kenk wel wat mensen die er werken ;)
Nee nee, ik werk er niet. Vind het echt een vet logo.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:39 schreef Greys het volgende:

[..]

Toch niet meer dan Bert Opzetborstel? _O-
Bert had 3 pagina's, we zitten hier al op 6.
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:38 schreef Ingetje79 het volgende:

[..]

Binnenkort ff herkansing plannen voor je 101-lijst :+
Ja. Zou er ook een songfestivalsingstar bestaan?
En kan je man een beetje sjoelen? Heb je uberhaupt een sjoelbak?
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:40 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Bert had 3 pagina's, we zitten hier al op 6.
Bert had meer dan tien topics. :+
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:41 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Bert had meer dan tien topics. :+
Nouja, dat waren de topics van sudokulover. Mijn 'interview' had er drie.
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:41 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Nouja, dat waren de topics van sudokulover. Mijn 'interview' had er drie.
Oh ja, je had ook een interview. Ik dacht al. :+
De_Kardinaaldinsdag 19 maart 2013 @ 23:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:41 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Nope. :D
Ik zou hem rtl boulevarden! Interview hem eens! :P
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:42
Maar eh, jullie ontwijken het allemaal zo leuk...
8 april? Ja? Sjoelen?
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:42 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Oh ja, je had ook een interview. Ik dacht al. :+
:{

quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:42 schreef De_Kardinaal het volgende:

[..]

Ik zou hem rtl boulevarden! Interview hem eens! :P
Hangt die hier nog rond dan?
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:43
Jullie mogen kiezen (want zo ben ik...).
8 April sjoelen of 14 mei halve finale Songfestival op groot scherm.
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:43
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:42 schreef Greys het volgende:
Maar eh, jullie ontwijken het allemaal zo leuk...
8 april? Ja? Sjoelen?
Als ik in NL had gewoond was ik er elke keer bijgeweest ;(
Maanvisdinsdag 19 maart 2013 @ 23:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:43 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Als ik in NL had gewoond was ik er elke keer bijgeweest ;(
ja jij bent naar de UK verhuisd om de sjoelmeets te ontwijken!
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:43 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

:{
Sorry dat ik je teleur stel. ;(
motorbloempjedinsdag 19 maart 2013 @ 23:45
Je hebt me door, Maanvis, je hebt me door ;(
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:45 schreef Maanvis het volgende:

[..]

ja jij bent naar de UK verhuisd om de sjoelmeets te ontwijken!
Ik noteer jou voor 8 april.
VMSDKRdinsdag 19 maart 2013 @ 23:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:45 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

Sorry dat ik je teleur stel. ;(
Ach, ik wen eraan.
De_Kardinaaldinsdag 19 maart 2013 @ 23:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:43 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

:{

[..]

Hangt die hier nog rond dan?
Tuurlijk.
Bitterlemondinsdag 19 maart 2013 @ 23:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:47 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Ach, ik wen eraan.
En nu kwets je me. Ik ga klagen bij je begeleider. :(
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:43 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Als ik in NL had gewoond was ik er elke keer bijgeweest ;(
Je komt de 8e gewoon. Geen keuze. Noteren in agenda, vliegtuig/trein pakken en sjoelen O+
Dirkhdinsdag 19 maart 2013 @ 23:49
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:46 schreef Greys het volgende:
Oh ik had Dirkh ook nog moeten noemen :(
Die was wèl anders irl dan dat ik van te voren dacht.
Dirkh _O_
En je vond me online leuk...
Maanvisdinsdag 19 maart 2013 @ 23:49
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:46 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik noteer jou voor 8 april.
sjoelen is gaaf :O
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:35 schreef VMSDKR het volgende:
[ afbeelding ]
Even adoreren nog deze O+
Dankjewel. Zonde dat gifjes niet op feesboek kunnen. Stom. Pluh. Kras. Jank.
#ANONIEMdinsdag 19 maart 2013 @ 23:51
Dankzij DirkH kreeg ik toegang tot ZUU.
Dat was echt fantastisch.
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:49 schreef Dirkh het volgende:

[..]

En je vond me online leuk...
Maar in het echt was je onweerstaanbaar :@
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:54
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:41 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja. Zou er ook een songfestivalsingstar bestaan?
En kan je man een beetje sjoelen? Heb je uberhaupt een sjoelbak?
Meneer I. is de sjoelkoning van Friesland :Y
En ach, na een paar aangeblikte broken rodka klinkt alles als Double Date :+
Ingetje79dinsdag 19 maart 2013 @ 23:55
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:51 schreef Monopoly het volgende:
Dankzij DirkH kreeg ik toegang tot ZUU.
Dat was echt fantastisch.
Tot wat?
Greysdinsdag 19 maart 2013 @ 23:59
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:54 schreef Ingetje79 het volgende:

[..]

Meneer I. is de sjoelkoning van Friesland :Y
En ach, na een paar aangeblikte broken rodka klinkt alles als Double Date :+
Dat was pas na anderhalf blikje geloof ik he, dat ik dat zo uitsprak :')
Ik faal enorm als drankorgel _O-
Ingetje79woensdag 20 maart 2013 @ 00:00
Volgens mij zei ik het en snapte je me meteen :@ _O-
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 00:01
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:00 schreef Ingetje79 het volgende:
Volgens mij zei ik het en snapte je me meteen :@ _O-
Oh! _O-
Wat een team! *;

Ik ben verliefd op de giraffe-gif.
Ingetje79woensdag 20 maart 2013 @ 00:03
Hij is leuk :Y O+
Fascinationwoensdag 20 maart 2013 @ 00:08
Whehe, toffe en correcte ( 8-) ) beschrijving van wat er leuk is aan het Songfestival. _O_
Bennywoensdag 20 maart 2013 @ 00:08
Greys O+
ElisaBwoensdag 20 maart 2013 @ 00:09
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:13 schreef Adelante het volgende:
Goeien Tetten.
Fixed & :7
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 00:14
quote:
17s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:09 schreef ElisaB het volgende:

[..]

[..]

Fixed & :7
Matching-onderbroekjes-partner-in-crime! :9
ElisaBwoensdag 20 maart 2013 @ 00:16
quote:
14s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Matching-onderbroekjes-partner-in-crime! :9
En dat :Y

Ik ben er de 8e weer maar half (of eigenlijk: een kwart). Moet ik nu naar de halve finale :o
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 00:17
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:16 schreef ElisaB het volgende:

[..]

En dat :Y

Ik ben er de 8e weer maar half (of eigenlijk: een kwart). Moet ik nu naar de halve finale :o
Voor de ESF halve finale had je je al opgegeven!
Kan ook zijn dat ik dat voor je gedaan heb :') Maar je komt dus, da's al geregeld!
motorbloempjewoensdag 20 maart 2013 @ 00:17
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:49 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Je komt de 8e gewoon. Geen keuze. Noteren in agenda, vliegtuig/trein pakken en sjoelen O+
helaas groeit het geld me niet op de rug! :'(
Toekitowoensdag 20 maart 2013 @ 00:19
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:17 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

helaas groeit het geld me niet op de rug! :'(
We sponsoren allemaal
ElisaBwoensdag 20 maart 2013 @ 00:20
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:17 schreef Greys het volgende:

[..]

Voor de ESF halve finale had je je al opgegeven!
Kan ook zijn dat ik dat voor je gedaan heb :') Maar je komt dus, da's al geregeld!
Goh, wat gaat dat eigenlijk makkelijk :@ *)
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 00:21
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:20 schreef ElisaB het volgende:

[..]

Goh, wat gaat dat eigenlijk makkelijk :@ *)
We gaan toch allebei in Birds onderbroekjes }:|
motorbloempjewoensdag 20 maart 2013 @ 00:21
Nah :D

Ben eind mei weer in NL, dan is er ook tijd voor 'n meet! O+
Maanviswoensdag 20 maart 2013 @ 00:23
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:21 schreef motorbloempje het volgende:
Nah :D

Ben eind mei weer in NL, dan is er ook tijd voor 'n meet! O+
dan is die ESF meet toch?
motorbloempjewoensdag 20 maart 2013 @ 00:23
Neen.
ElisaBwoensdag 20 maart 2013 @ 00:23
quote:
3s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:21 schreef Greys het volgende:

[..]

We gaan toch allebei in Birds onderbroekjes }:|
Dat soberso :{w
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 00:23
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:23 schreef Maanvis het volgende:

[..]

dan is die ESF meet toch?
14 mei, en je had je ook al opgegeven, zet het in je agenda dan :')
Maanviswoensdag 20 maart 2013 @ 00:25
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:23 schreef Greys het volgende:

[..]

14 mei, en je had je ook al opgegeven, zet het in je agenda dan :')
maar de finale is eind mei ;)
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 00:25
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:25 schreef Maanvis het volgende:

[..]

maar de finale is eind mei ;)
Nee joh piemel da's 4 dagen later _O-

14 en 16 mei halve finales, 18 mei finale (mèt Nederland deze keer)
Maanviswoensdag 20 maart 2013 @ 00:26
ik vind dat eind mei, en als faithy dat niet vindt dan doet ze maar net alsof!
smitjewwoensdag 20 maart 2013 @ 00:28
Gefeliciteerd *O*
Fopjewoensdag 20 maart 2013 @ 00:50
Weer gaaf gedaan VMSDKR :D _O_
Stregawoensdag 20 maart 2013 @ 00:59
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Greys het volgende:
Fans :@ O+
Altijd Dear! O+ O+ O+ ^O^
Prof_Hoaxwoensdag 20 maart 2013 @ 07:38
Greys O+
Dirkhwoensdag 20 maart 2013 @ 07:58
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:51 schreef Greys het volgende:

[..]

Maar in het echt was je onweerstaanbaar :@
Nog steeds hoor!
Candaasjewoensdag 20 maart 2013 @ 08:07
Greys O+
Karinawoensdag 20 maart 2013 @ 08:18
^O^ Erg leuk interview weer.
Bartwoensdag 20 maart 2013 @ 08:20
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 23:34 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Broeder, ik kan toch niet haten op treinen of jou ? O+ Jij bent mijn peetoom vanaf nu.
Ik voel me vereerd O+.
senestawoensdag 20 maart 2013 @ 08:23
Greys :D Leuk! Terechte user van de dag :Y
yvonnewoensdag 20 maart 2013 @ 10:05
Grijs!
Oognipwoensdag 20 maart 2013 @ 10:31
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2013 00:08 schreef Fascination het volgende:
Whehe, toffe en correcte ( 8-) ) beschrijving van wat er leuk is aan het Songfestival. _O_
U komt ook? O+
Kunnen we carpoolen :7

[ Bericht 13% gewijzigd door Oognip op 20-03-2013 10:36:36 ]
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 10:57
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 07:58 schreef Dirkh het volgende:

[..]

Nog steeds hoor!
Jij wordt hoe ouder hoe mooier.
LEER MIJ DAT }:|
Toekitowoensdag 20 maart 2013 @ 11:07
Alsof jij niet woest aantrekkelijk ben G
Bartwoensdag 20 maart 2013 @ 11:08
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2013 10:57 schreef Greys het volgende:

[..]

Jij wordt hoe ouder hoe mooier.
LEER MIJ DAT }:|
Kijk eens in de spiegel muts.
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 11:12
Bedankt, maar serieus... ik heb Dirkh door de jaren heen een paar keer ontmoet (eerste keer Nat. Songfestival Sieneke, waar hij zwaar tegen zijn zin heen kwam, whehehehe w/ ) maar hij ziet er nu minstens 10 jaar jonger uit dan jaren geleden toen ik hem voor het eerst zag :D Zonder dollen.
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 11:16
Oh en ik wil nog een soort afsluitgedachte meegeven (Jerry, Jerry, Jerry)...

Sjoelen, bingo en songfestival zijn het nieuwe zwart!
Eckte bazen weten dat en kunnen dat handelen. Dus voor degenen die binnenkort moed bij elkaar hebben verzameld en toch ook een keer durven, ik zie jullie graag op 8 april of 14 mei.
Wel even opgeven in ESF. Velen gingen u voor :7
Prof_Hoaxwoensdag 20 maart 2013 @ 11:19
quote:
6s.gif Op woensdag 20 maart 2013 11:16 schreef Greys het volgende:
Oh en ik wil nog een soort afsluitgedachte meegeven (Jerry, Jerry, Jerry)...

Sjoelen, bingo en songfestival zijn het nieuwe zwart!
Eckte bazen weten dat en kunnen dat handelen. Dus voor degenen die binnenkort moed bij elkaar hebben verzameld en toch ook een keer durven, ik zie jullie graag op 8 april of 14 mei.
Wel even opgeven in ESF. Velen gingen u voor :7
PR is echt wel iets voor jou ja :D !


Volgende keer moet je bij de ABO meet zijn, je lijkt me gezellig O+
Bartwoensdag 20 maart 2013 @ 11:20
quote:
99s.gif Op woensdag 20 maart 2013 11:19 schreef Prof_Hoax het volgende:

[..]

PR is echt wel iets voor jou ja :D !

Volgende keer moet je bij de ABO meet zijn, je lijkt me gezellig O+
Daar was ze ook voor uitgenodigd hoor :7.
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 11:23
quote:
99s.gif Op woensdag 20 maart 2013 11:19 schreef Prof_Hoax het volgende:

[..]

PR is echt wel iets voor jou ja :D !

Volgende keer moet je bij de ABO meet zijn, je lijkt me gezellig O+
Ja doe ik zeker! Ik had alleen al heel lang een saunadag gepland (met een FOK!ster ook weer :D ) en dat was anders te kort om de moeite te zijn zeg maar. Volgende keer kom ik zeker!
Fascinationwoensdag 20 maart 2013 @ 11:24
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 10:31 schreef Oognip het volgende:

[..]

U komt ook? O+
Kunnen we carpoolen :7
Ik zit er wel aan te denken, ja. :7 Jij bent al een keer geweest? :o
Bosbeetlewoensdag 20 maart 2013 @ 11:32
Ah daar komt het giraffe gebeuren vandaan... wat je al niet mist als je een tijdje geen internet hebt.
Oognipwoensdag 20 maart 2013 @ 12:54
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 11:24 schreef Fascination het volgende:

[..]

Ik zit er wel aan te denken, ja. :7 Jij bent al een keer geweest? :o
Ja, al een paar keer :P En ik durf weer! Het is echt onwijs gezellig O+
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 13:06
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2013 11:24 schreef Fascination het volgende:

[..]

Ik zit er wel aan te denken, ja. :7 Jij bent al een keer geweest? :o
Tis geen kliek ofzo, nou ja, in elk geval eentje waar je binnen 1 minuut dan ook toe behoort w/
Je krijgt zo'n spijt als je het niet doet, ga je nou maar opgeven *O*
Muis006woensdag 20 maart 2013 @ 13:14
Grees de hosselkoningin.
Toekitowoensdag 20 maart 2013 @ 13:40
quote:
17s.gif Op woensdag 20 maart 2013 13:14 schreef Muis006 het volgende:
Grees de hosselkoningin.
QFT
littledrummergirlwoensdag 20 maart 2013 @ 16:20
greys, volgens mij kan jij zelfs poep met vlaggetjes erop verkopen als hebbeding ^O^

en ja dat is een compliment :P in een wat vreemde vorm miss
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 16:26
quote:
99s.gif Op woensdag 20 maart 2013 16:20 schreef littledrummergirl het volgende:
greys, volgens mij kan jij zelfs poep met vlaggetjes erop verkopen als hebbeding ^O^

en ja dat is een compliment :P in een wat vreemde vorm miss
_O- :@

Nee maar ik kan alleen zo enthousiast doen over dingen die ECHT ECHT ECHT tof zijn.
Ik ga geen mensen overhalen om naar iets te komen dat tóch tegenvalt.
Hyper doen over iets gaat vanzelf als ik weet dat mensen het écht heel leuk zouden vinden. En niemand neemt het me na afloop kwalijk omdat het dan ook echt leuk was :@ O+ En dan komen ze weer. Blijer kan je me niet maken.
Toekitowoensdag 20 maart 2013 @ 16:29
Greys *O* je moet echt bij mijn baas de verkopers komen leren hoe je iets verkoopt :Y
Greyswoensdag 20 maart 2013 @ 16:38
Ik verkoop niks, ik behoed mensen alleen voor enorme spijt achteraf als ze iets leuks missen!

[ Bericht 20% gewijzigd door Greys op 20-03-2013 16:58:01 ]
Toekitowoensdag 20 maart 2013 @ 16:44
quote:
12s.gif Op woensdag 20 maart 2013 16:38 schreef Greys het volgende:
Ik verkoop niks, ik behoed mensen alleen voor spijt achteraf!
Je hebt de sjoelmeet aan mij verkocht :Y en je laatme twijfelen over de ESFmeet :')
Peterseliemanwoensdag 20 maart 2013 @ 16:46
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2013 16:44 schreef Toekito het volgende:

[..]

Je hebt de sjoelmeet aan mij verkocht :Y en je laatme twijfelen over de ESFmeet :')
kom je dan voor het sjoelen of ESF of kom je voor Greys? :P
Cat-astrophewoensdag 20 maart 2013 @ 22:31
Leuk interview met toffe userT! ^O^
Toekitodonderdag 21 maart 2013 @ 16:33
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2013 16:46 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

kom je dan voor het sjoelen of ESF of kom je voor Greys? :P
voor Greys O+
Netsplittervrijdag 22 maart 2013 @ 19:52
Tof gedaan. _O_
Pino112zondag 31 maart 2013 @ 10:54
Bazeninterview _O_
Maringozondag 31 maart 2013 @ 13:25
Heerlijk interview! _O_
zovtyzondag 31 maart 2013 @ 13:40
Toppiejoppie!
Greysdinsdag 2 april 2013 @ 17:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:13 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

We zijn topic van de maand! *O* *;

Kom je sjoelen maandag? }:|
Bitterlemondinsdag 2 april 2013 @ 19:20
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 april 2013 17:51 schreef Greys het volgende:

[..]

We zijn topic van de maand! *O* *;

Kom je sjoelen maandag? }:|
VMSDKR zit in Groningen, ik zeg het maar even. :+
Greysdinsdag 2 april 2013 @ 19:21
quote:
3s.gif Op dinsdag 2 april 2013 19:20 schreef Bitterlemon het volgende:

[..]

VMSDKR zit in Groningen, ik zeg het maar even. :+
Waar een wil is... :{w

Kom JIJ sjoelen a.s. maandag? *O*
Bitterlemondinsdag 2 april 2013 @ 19:22
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 april 2013 19:21 schreef Greys het volgende:

[..]

Waar een wil is... :{w

Kom JIJ sjoelen a.s. maandag? *O*
Waar een wil is, is vaak geen geld. :+

Ik woon overigens ook in Groningen.
VMSDKRdinsdag 2 april 2013 @ 19:23
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 april 2013 17:51 schreef Greys het volgende:

[..]

We zijn topic van de maand! *O* *;

Kom je sjoelen maandag? }:|
Heerlijk, m'n tweede al. Keurig. Ik kom maandag niet sjoelen, maar als je in de zomer eens een terrasmeet organiseert ben ik er ook.
Greysdinsdag 2 april 2013 @ 19:23
Why why whyyyyyyyyyyyyy allemaal in Groningen ;(

Komen jullie dan op dinsdag 14 mei het songfestival in de kroeg kijken, yes? :7
Dan neem je de volgende dag maar vrij!
Greysdinsdag 2 april 2013 @ 19:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 april 2013 19:23 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Heerlijk, m'n tweede al. Keurig. Ik kom maandag niet sjoelen, maar als je in de zomer eens een terrasmeet organiseert ben ik er ook.
Done deal.
Maisnonvrijdag 5 april 2013 @ 15:49
Grees
Maisnonvrijdag 5 april 2013 @ 15:50
Of had ik het al die tijd moeten uitspreken als een soort Oud-Hollands grijs?
Greysvrijdag 5 april 2013 @ 17:35
quote:
11s.gif Op vrijdag 5 april 2013 15:50 schreef Maisnon het volgende:
Of had ik het al die tijd moeten uitspreken als een soort Oud-Hollands grijs?
In mijn hoofd is het grees, met een soort g=kokhals-k

Als in Grace, ongeveer.
#ANONIEMvrijdag 5 april 2013 @ 17:40
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 april 2013 19:23 schreef Greys het volgende:
Why why whyyyyyyyyyyyyy allemaal in Groningen ;(

Komen jullie dan op dinsdag 14 mei het songfestival in de kroeg kijken, yes? :7
Dan neem je de volgende dag maar vrij!
Ik neem een +1 mee omdat het kan :7
Bartvrijdag 5 april 2013 @ 17:41
quote:
10s.gif Op vrijdag 5 april 2013 17:35 schreef Greys het volgende:

[..]

In mijn hoofd is het grees, met een soort g=kokhals-k

Als in Grace, ongeveer.
Lastige namen ook altijd. Gewoon lekker simpel houden.
MPGvrijdag 5 april 2013 @ 17:57
quote:
99s.gif Op vrijdag 5 april 2013 17:41 schreef Bart het volgende:

[..]

Lastige namen ook altijd. Gewoon lekker simpel houden.
Wat zeg je, Bas?
Bartvrijdag 5 april 2013 @ 17:59
quote:
10s.gif Op vrijdag 5 april 2013 17:57 schreef MPG het volgende:

[..]

Wat zeg je, Bas?
Voor sommige mensen is álles lastig. Geeft niets hoor.
Greysvrijdag 5 april 2013 @ 18:14
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 april 2013 17:40 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Ik neem een +1 mee omdat het kan :7
Whiiiiiiiiiiiii *O*
Gil je tzt nog even in het betreffende topic of jullie ook met het :9 buffetje :9 met gehaktballen en saté en spareribs en patat en groenvoer en brood enzo mee eten?
#ANONIEMvrijdag 5 april 2013 @ 18:37
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 april 2013 18:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Whiiiiiiiiiiiii *O*
Gil je tzt nog even in het betreffende topic of jullie ook met het :9 buffetje :9 met gehaktballen en saté en spareribs en patat en groenvoer en brood enzo mee eten?
Wij eten thuis! Ik ben vrij maandag (examenweek) en komen vanuit Den Haag naar de kroeg toe :)
Jimbowoensdag 10 april 2013 @ 14:27
bazen interview _O_
naatje_1maandag 1 juli 2019 @ 17:46
Ik vind @Greys nog steeds user van de dag :) Ook nadat men dat al 2272 dagen niet meer vindt.
Roger_Epialesmaandag 1 juli 2019 @ 17:58
quote:
6s.gif Op maandag 1 juli 2019 17:46 schreef naatje_1 het volgende:
Ik vind @:Greys nog steeds user van de dag :) Ook nadat men dat al 2272 dagen niet meer vindt.
Greysmaandag 1 juli 2019 @ 18:22
:D :')
ijs_beermaandag 1 juli 2019 @ 21:02
O+ O+ O+