abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_124270877
registreer om deze reclame te verbergen
130119_280647_ONZ_TopTopic_190112.png


e0uba.png

Ja, hallo, met mij, VMSDKR.

Tijdje weggeweest dus met deze reeks. Ik zat ondergedoken in Belize. Had iets te maken met een zakelijke transactie van opzettandenborsteltjes die niet geheel volgens plan verliep. Afijn, verder niet interessant. Wat wel interessant is is dat dit interview mijn eerste interview is met een vrouwpersoon, en meteen eentje uit de Ivoren Toren van FOK!. Nou goed, geniet ervan, of niet. Moet je zelf weten. De User van de Dag is in ieder geval:

rc1mw6.jpg
73iati.gif
rc1mw6.jpg
Eigenlijk ken ik Greys helemaal niet, maar omdat een zekere ONZ-moderator (ik ga geen namen noemen, maar Monopoly) er op stond dat ik haar zou interviewen, besloot ik dat dan maar te doen. Mits de oude baas er zelf ook bij was natuurlijk.

We spraken in ieder geval af bij Monopoly thuis, en toen ik aanbelde zag ik een roze kinderfiets staan. Ik weet nog dat ik dacht dat Greys dan al wel binnen zou zitten, maar toen Monopoly de voordeur opende en tegelijkertijd met zijn rechtervoet het kelderluik waarin ik nog net enkele blikken van verwaarloosde kinderen kon zien dichtschopte wist ik genoeg. Meneer was weer aan het hobbyen geweest zo vlak voor het interview.

Een vijftal minuten later kwam Greys binnen, moest ik voor de eerste keer naar de wc om mijn broek te verschonen omdat ik verblind werd door vrouwelijke schoonheid en kon het interview beginnen.

rc1mw6.jpg
1. Hoi Greys, ik ken je niet zo goed, en jij kent mij waarschijnlijk niet. Daarom heb ik Monopoly meegevraagd. Hij stond er ook op dat ik jou zou interviewen. Waarom zou 'ie dat doen denk je? Zit daar wat achter? Ik ken onze Monopoly namelijk als een ekte Casanova.

Ik denk dat Mono stiekem in mijn broekje wil, ook al had ik theoretisch zijn moeder kunnen zijn. Wat denk jij VMSDKR?

Ik denk dat ik ook wel in jouw broe... Ik bedoel, ja, dat moet haast wel. :@

Nee zonder gekheid, ik heb hem voor het eerst ontmoet tijdens de John Carter voorpremière vorig jaar. We klikten - ook al zijn we misschien een wat vreemde combi qua leeftijdsverschil - en daarna heb ik hem naar mijn favoriete kroeg in Rotterdam gelokt alwaar we inmiddels al heel veel leuke avonden hebben gehad met veel andere FOK!kers. We sjoelen (jahaaa... sjoelen is koel, vraag yvonne maar) elke 14 dagen met een horde FOK!kers in die kroeg op de maandagavond. Maandag ja, dat breekt zo lekker de week. Maar we hadden het over Mono. Da's inderdaad een rokkenjager, een hosselaar. Maar wel eentje met het hart op de goede plek. Oh en hij kan sjoelen als een malle, laat hem maar schuiven. Kijk, dit zijn Mono en ik afgelopen maandagavond op de sjoelavond:

mFnlskU.gif

rc1mw6.jpg
2. Ik heb in ieder geval wat vooronderzoek gedaan en zie dat je vooral in ESF actief bent, en vrij weinig in ONZ. Wat heb je precies met het Eurovisie Songfestival?

Het Eurovisie is een van mijn grote guilty pleasures. Vroeger zat ik al met puntenlijstjes voor de buis en ook al is het sindsdien flink veranderd (weg live orkest, hallo veel te veel landen en ineens halve finales), ik kan er serieus naar uitkijken. Heb je dan geen leven Greys? Jawel, maar kom op... al die veel te korte glitterjurkjes, zwoel gillende Oostblokwieven, heerlijk hysterische nichten, afgrijselijke liedjes en soms gewoon écht prachtige nummers, het hele gebeuren er omheen, het commentaar dat je er op kunt hebben. Alles bij elkaar maakt het gewoon tot iets tofs. Iedereen roept altijd dat het gay is en dat we er mee moeten stoppen, maar oh wat kijken er veel mensen naar en tot voor heel kort was het live-ESF-topic het allersnelste topic uit de FOK!geschiedenis. Zodra het daadwerkelijk op tv is heeft ineens iedereen er toch een mening over en kijken ze allemaal.

Daarbij onze ESF-meets. Vlak die niet uit. De FOK!-ESF-meets van de afgelopen jaren waren de meest succesvolle meets sinds heel lang. Zaten we gewoon met 50-60 FOK!kers in de kroeg op groot scherm naar het Eurovisie te kijken, met bier en bitterballen. Degenen die geen reet aan het Songfestival vinden hadden tóch een enorm gezellige avond vanwege het sfeertje (die gingen gewoon lekker bieren aan de bar en keken alleen even naar het scherm toen Nederland moest) en kwamen de keer er na gewoon weer naar de volgende ESF meet.

rc1mw6.jpg
Ondertussen heb ik het gevoel alsof we al uren zitten te praten. Wanneer ik echter naar mijn kladblokje kijk zie ik dat we pas bij vraag 3 zijn. Allejezus, wat praat ze veel.

Monopoly gaat even snel bier halen bij de Aldi, wanneer hij terugkomt met een tray Schultenbrau kijkt Greys hem afkeurend aan. Geen idee waarom, bier is bier. Greys neemt een witte wijn die al anderhalf jaar overdatum is, en terwijl Mono en ik een halve liter opentrekken ga ik verder met m'n vragen..

rc1mw6.jpg
3. Verder ben je lid van het FOK!-PR-team. Zou je misschien eens kort kunnen uitleggen wat dat precies inhoudt en wat daar bij komt kijken?

(Inmiddels besef ik dus dat 'in het kort' een term is waar Greys nog niet eerder van gehoord heeft)


In het kórt? Srsly? Heb je mijn vorige antwoorden gezien? Ik ben niet zo goed in kort en bondig...
FOK! PR komt er op neer dat je je bezig houdt met de naamsbekendheid van FOK! (in de media, bij bedrijven, bij potentiële nieuwe FOK!-users etc.) maar ook met het organiseren van leuke dingen en winacties voor de users, om het FOK!-community-gevoel te versterken.

rc1mw6.jpg
4. Zijn er mensen van FOK! die je al eens in het echt ontmoet hebt? En waren die mensen ook zoals je je dat vantevoren had voorgesteld?

Dat zijn er echt teveel om op te noemen. Door o.a. de F&F Asielacties in de afgelopen jaren, door de FOK! ESF-meets, diverse andere meets, voorpremières e.d. heb ik echt hordes FOK!kers irl mogen ontmoeten. Van Harajuku. tot Snakey, van Juicyhil tot yvonne, ik denk dat ik inmiddels 100+ FOK!kers daadwerkelijk heb ontmoet (als in 'minimaal even mee gesproken irl') en het overgrote merendeel was eigenlijk precies zoals ik ze me van te voren had voorgesteld. Het leukste vind ik nog dat ik er heel veel ook nog regelmatig van terug zie, dus dat het geen eenmalige ontmoeting was.
rc1mw6.jpg
5. Wat weet je eigenlijk over ONZ? Nooit de behoefte gehad om hier wat vaker langs te komen?

Zou ik op zich best willen, maar als mod van F&F en ESF en als PR-crew moet ik eerlijk opbiechten dat je soms best wat 'opgeslokt' wordt bij vlagen door die betreffende forums en lekker met dat toffe PR-team brainstormen over eventuele nieuwe acties. Soms zou ik wat meer echt 'user' moeten zijn en behalve veel lurken in andere forums er ook eens wat meer mee posten. Ik beloof plechtig beterschap.
rc1mw6.jpg
images?q=tbn:ANd9GcTNZK9CuiTj6CVWEudbz7AsRvLZ5oG3oxWS2VjaHxKvYointH1_

rc1mw6.jpg
6. Waarom is de giraffe je lievelingsdier?

Whehehe. Euh... het is niet mijn lievelingsdier, het is mijn bijnaam sinds de FOK! Sjoelclub. Ik ben 1.82 en draag vaak hakken. Dus... picture this... als ik dan aan het sjoelen ben in de kroeg en ik wil wat meer op de goede bakhoogte komen (ik sjoel heel fanatiek en wil winnen) ga ik nogal onelegant en non-ladylike wijdbeens voor de sjoelbak staan. Als een giraffe die de voorpoten moet spreiden om te kunnen drinken, zeg maar. Zie je het voor je? Kom het anders maar gewoon live bekijken, maandag 8 april is de volgende FOK!-sjoelavond.
rc1mw6.jpg
Hoe ze het voor elkaar krijgt om op zo'n simpele vraag wederom een regelslang antwoord te geven blijft me een raadsel. Ondertussen ben ik drie kladblokjes, zes BIC-pennen, een halve tray Schultenbrau en een verkrampte hand verder. Monopoly ligt ondertussen half uitgekleed op de bank te slapen en vanuit mijn ooghoeken zie ik dat er een mengsel van braaksel en bier vanuit zijn mondhoek op zijn iPad druipt. Haha, lekker voor je. Met je kut iPad. Hahah. Hahahah.

Anyway, Greys,

rc1mw6.jpg
7. Wat is je favoriete drankje (shotglaasje), en waarom ?


Limoncello.

Waarom?

Gewoon omdat limoncello. *grom*

:{

rc1mw6.jpg
8. De ESF meets zijn legendarisch. Hoe kan dat toch?

Oh. Die vraag had ik eigenlijk al beantwoord. Zie boven dus. Maar legendarisch omdat geen enkel gezeik, gewoon echt ouderwets gezellig (da's iets anders dan truttig, echt) jong en oud, alles door elkaar. Tevens een enorme aantrekkingskracht door de inmiddels beroemde en beruchte locatie (Huiskamercafé 't Halve Maatje, Kleiweg te Rotterdam). Supergezellig café, perfecte medewerkers daar, die hebben FOK!kers echt in hun hart gesloten. Goede biertjes, lekkere ballen, prima sfeer en je voelt je er echt welkom. Dat heeft kennelijk de juiste aantrekkingskracht, het wordt drukker en drukker op de ESF meets, ook met FOK!kers die normaal niet in ESF te vinden zijn. En iedereen komt terug.
rc1mw6.jpg
9. Terugkomend op Monopoly. Die man is echt een knappe vent vind je niet? Wat maakt hem nou zo bijzonder in jouw ogen ? Zou je ooit met hem willen trouwen?

Trouwen zal ik hem niet aandoen, Mono moet lekker jonge blommen gaan plukken, als die jongedames maar onthouden dat ie op maandagen van mij is. Wat hem bijzonder maakt? Deze vraag heeft ie je zeker gedwongen te stellen VMSDKR?

Ehh, ja..

Hoeveel heeft ie je er voor betaald?

Niets, maar toen hij zei dat ik dan de naaktkiekjes van je mocht zien die hij zegt van je te hebben ben ik overstag gegaan. :@

Nou vooruit... zijn spontane dichtkunsten, het feit dat zowel heren als dames met hem weglopen, het feit dat je hem persoonlijke dingen kunt vertellen en dat dat dan ook echt tussen ons blijft, dat we kunnen giechelen als pubers en heel volwassen dingen kunnen bespreken, dat hij AL-TIJD een goed humeur lijkt te hebben, dat hij lief is voor de Sjoeligans (de oudere Rotterdamse dames die elke maandag ook in die kroeg sjoelen) en dat ze naar zijn kont mogen gluren en dat hij zelfs af en toe even extra voor ze bukt. Dat, plus het feit dat ik met die 1.82 met hakken aan naast hem kan staan en dan alsnog op mijn tenen moet staan om enigszins naast hem in beeld op de foto te komen.
rc1mw6.jpg
10. De paintvraag. heel simpel: Maak een mooie paint.

CIJng6t.jpg

rc1mw6.jpg
Bedankt dat je mee wilde werken, en misschien komen we elkaar nog eens tegen.

Greys verdwijnt buiten in het donker en terwijl ik haar uitzwaai voel ik ineens een warme straal op mijn schouder, gevolgd door luid geschreeuw. Ik kijk omhoog en zie dat Monopoly uit zijn raam staat te pissen met een blik Schultenbrau in zijn hand. Hij schreeuw Greys nog wat na en valt dan achterover zijn huis weer binnen. Als ik ga kijken ligt hij bewusteloos op de grond van de woonkamer. Ik besluit een briefje achter te laten om te laten weten dat ik weg ben. Het was een geslaagde avond.


novq0h.jpg


rc1mw6.jpg


[ Bericht 0% gewijzigd door Kerplunk op 02-04-2013 12:52:37 ]
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:05:51 #2
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_124271114
Greys. O+
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:07:46 #3
280647 LompeHork
Thrash Metalist
pi_124271239
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
Hier kan ik niets aan toevoegen O+

En briljant commentaar van TS :D
[b]Op dinsdag 27 juni 2017 21:49 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:[/b]
LompeHork liep hier al rond als blauwe toen ik nog mijn kut posts in steen uithakte en bij Danny de grot in smeet.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:08:04 #4
17568 GizartFRL
Ik ben jarig!
pi_124271260
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
"Charlotte Muis is een dief en heel Nederland weet het nu"
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:11:46 #6
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124271479
8 april, kroeg, Rotterdam, FOK!sjoelbak.
Jullie allemaal!
Koutist in opleiding.
pi_124271483
registreer om deze reclame te verbergen
Supertof topic weer _O_ _O_
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few.
-Winston Churchill
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:12:18 #8
50937 crew  Anne
Team Jean
pi_124271495
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:13:27 #9
3185 Adelante
To let it go now
pi_124271554
Goeie Tieten.
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_124271555
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:05 schreef boem-dikkie het volgende:
Greys. O+
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:14:20 #11
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_124271602
Greys O+
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:14:49 #12
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_124271634
Grees
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 22:15:44 #13
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124271688
Greys O+
Altijd onderweg naar het avontuur
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:16:03 #14
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124271712
Fans :@ O+
Koutist in opleiding.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:16:21 #15
276822 Monopoly
Ik eet gehaktballen
pi_124271727
Greys O+

Ik ontken niets. Zo rol ik nu eenmaal. Behalve dat luik. Dat waren wasberen ipv kinderen.
Ik ook.
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:17:10 #16
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124271776
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Monopoly het volgende:
Dat waren wasberen ipv kinderen.
Bruut!
Koutist in opleiding.
pi_124271805
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Monopoly het volgende:
Greys O+

Ik ontken niets. Zo rol ik nu eenmaal. Behalve dat luik. Dat waren wasberen ipv kinderen.
Wasberen op roze kinderfietsen. Seems legit. :)
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:17:41 #18
42184 crew  DaMart
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:18:18 #19
148689 Muis006
Unrustle thy jimmies, wench!
pi_124271856
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:16 schreef Greys het volgende:
Fans :@ O+
Altijd he *;
Op zaterdag 4 juni 2016 21:46 schreef KaBuf het volgende:
Ik word graag nog #viezerdik voor jou.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 22:18:46 #20
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124271885
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:17 schreef VMSDKR het volgende:

[..]

Wasberen op roze kinderfietsen. Seems legit. :)
vraagt wel om pics natuurlijk :P

(gepaint mag ook ;) )
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_124272038
Greys O+ Mono O+
pi_124272074
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:22:51 #23
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124272124
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Nestalgie het volgende:
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
Hallon popje.
Hoe is jouw sjoelarm? Flapper er eens mee?
Koutist in opleiding.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:23:13 #24
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_124272148
O+ _O_
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_124272248
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Greys het volgende:

[..]

Hallon popje.
Hoe is jouw sjoelarm? Flapper er eens mee?
Heb er net al mee gefapt uh geflapt
pi_124272252
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:22 schreef Nestalgie het volgende:
_O- _O_
greys ken ik niet zo heel goed, eerlijk gezegd.

Hallon greys
Ik ook niet, maar volgens mij is ze wel leuk.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:25:27 #27
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_124272274
Omg ik ben genoemd. FUCK YEAH, BITCHES.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_124272328
Ik kom er net achter dat ik dat briefje achterop de begeleidingsbrief van mijn Propedeuse heb geschreven.

FML. :)
  PR/Manusje van alles dinsdag 19 maart 2013 @ 22:26:33 #29
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_124272349
goed interview!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  Redactie Frontpage dinsdag 19 maart 2013 @ 22:27:42 #30
178193 Juicyhil
Bekende FOK!ker
pi_124272422
Greys _O_
Op dinsdag 9 augustus 2011 23:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:
Ik hou zoveel van jou, ik doe alles voor je! O+
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:28:01 #31
112339 MPG
Slaverplaatser / Koffiemanager
pi_124272450
Greys O+
KSC JUBILEUM topic
"Sleep: A completely inadequate substitute for caffeine"
#TeamHumbug
Heeft patent op Mosterd-Maaltijd situaties
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:29:02 #32
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124272536
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:27 schreef Juicyhil het volgende:
Greys _O_
Ik zal nooit vergeten hoe je in mijn bijzijn die Van Tellingen aan de kant schoffelde om voor mij de foto te maken op het Nat. Songfestival! _O_
Koutist in opleiding.
  Redactie Frontpage dinsdag 19 maart 2013 @ 22:30:17 #33
178193 Juicyhil
Bekende FOK!ker
pi_124272618
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik zal nooit vergeten hoe je in mijn bijzijn die Van Tellingen aan de kant schoffelde om voor mij de foto te maken op het Nat. Songfestival! _O_
Zoveel heb ik voor je over ;) Maar het was dan ook een eikel, dus ik deed het met veel plezier. *O*
Op dinsdag 9 augustus 2011 23:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:
Ik hou zoveel van jou, ik doe alles voor je! O+
pi_124272857
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:33:43 #35
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124272884
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:33 schreef Bitterlemon het volgende:
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Kom gewoon een keer meedoen, je krijgt er geen spijt van, ik beloof het je :D
Koutist in opleiding.
  Redactie Frontpage dinsdag 19 maart 2013 @ 22:33:46 #36
178193 Juicyhil
Bekende FOK!ker
pi_124272888
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:33 schreef Bitterlemon het volgende:
_O-

Ik zal mijn commentaar op sjoelen voortaan voor me houden op FOK!. :@
Sjoelen is voor de echte bazen :D
Op dinsdag 9 augustus 2011 23:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:
Ik hou zoveel van jou, ik doe alles voor je! O+
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:34:20 #37
50937 crew  Anne
Team Jean
pi_124272928
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:25 schreef Harajuku. het volgende:
Omg ik ben genoemd. FUCK YEAH, BITCHES.
Ptssssssj :{w.
pi_124272962
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:26 schreef VMSDKR het volgende:
Ik kom er net achter dat ik dat briefje achterop de begeleidingsbrief van mijn Propedeuse heb geschreven.

FML. :)
Lekker bezig. _O-
Hier schreef Ga.aguyim het volgende:
Bitterlemon is eigenlijk een gespierde god met blond golvend haar.
Hier schreef 2Happy4U het volgende:
Je bent een gespierde god met blond golvend haar.
  Moderator / FP / PTA's redder in nood dinsdag 19 maart 2013 @ 22:34:56 #39
88754 crew  Sounddragon
Broem broem
pi_124272973
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:26 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
goed interview!
Torque makes life easy.
Team Jean
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:46:59 #40
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124273947
Oh ik had Dirkh ook nog moeten noemen :(
Die was wèl anders irl dan dat ik van te voren dacht.
Dirkh _O_
Koutist in opleiding.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:49:36 #41
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_124274142
Goeien paint wel!
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:50:26 #42
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124274207
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:49 schreef motorbloempje het volgende:
Goeien paint wel!
Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
Koutist in opleiding.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:54:12 #43
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124274441
Hee, ik had ook best ff genoemd mogen worden, Krees :(


Krees O+
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56:01 #44
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124274535
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:54 schreef Ingetje79 het volgende:
Hee, ik had ook best ff genoemd mogen worden, Krees :(

Krees O+
Ik ga jou binnenkort weer live adoreren tijdens sushi! :@ O+
Koutist in opleiding.
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56:42 #45
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_124274574
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
Ik vinnum prachtig!

Zeg, wanneer is dat zingfestivalletje dit jaar?
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56:50 #46
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_124274586
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik heb de snuit 134 keer met geel overgepaint en toen leek het nog nergens naar :')
net noemde je nog een ander getal :P
Altijd onderweg naar het avontuur
  dinsdag 19 maart 2013 @ 22:56:52 #47
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_124274588
Hihi :@ :9
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:58:03 #48
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124274653
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2013 22:56 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Ik vinnum prachtig!

Zeg, wanneer is dat zingfestivalletje dit jaar?
ESF / [MEET] Birds is the word! 14/5 #2

Allemaal komen! w/
Groot scherm, kroeg, songfestival, bier, bitterballen, hoera.
Koutist in opleiding.
  Forum Admin dinsdag 19 maart 2013 @ 22:58:48 #49
58789 crew  Snakey
-||||--------||||-
  Moderator dinsdag 19 maart 2013 @ 22:59:03 #50
163650 crew  Greys
Nee.
pi_124274707
Oh en Maanvis had ik ook nog moeten noemen.
Die vond ik op FOK! vaak nogal irritant maar irl is hij geweldig!
(Of sloop ik nu je reputatie? :@ )
Koutist in opleiding.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')