ze hebben walnoten in vacuum verpakking, de prijs weet ik niet.quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:16 schreef Viking84 het volgende:
Weet iemand hier trouwens ook of Lidl walnoten heeft en zo ja, hoe duur die ongeveer zijn?
Hier was de standaardprijs 2,95 voor 200 gram: http://www.promofolder.nl(...)ische-walnoten-71610quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:42 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ze hebben walnoten in vacuum verpakking, de prijs weet ik niet.
[ afbeelding ]
Voor het prijsverschil zou ik het niet doen, je houdt wrs wel ong 300g over van je 400g walnoten, maar vergeet niet dat er nog een vliesje rondt zit dat je zelf nooit mooi kan afkrijgen.quote:Op vrijdag 12 april 2013 14:45 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Hier was de standaardprijs 2,95 voor 200 gram: http://www.promofolder.nl(...)ische-walnoten-71610
Denk nu weer zoiets. Dank! Appie verkoopt 400 gram ongepelde voor 2,99, dus denk dat ik daar ga kijken en ze gewoon met een hamer ga open meppen .
moeten in een salade.quote:Op vrijdag 12 april 2013 16:34 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Voor het prijsverschil zou ik het niet doen, je houdt wrs wel ong 300g over van je 400g walnoten, maar vergeet niet dat er nog een vliesje rondt zit dat je zelf nooit mooi kan afkrijgen.
Weet niet wat de doeleinden van de walnoten zijn.
gewoon voor allesquote:Op donderdag 25 april 2013 19:16 schreef tralalala het volgende:
Gewoon Dasty van de Wibra gebruiken.
zoete aardappelen hetzelfde koken als gewone of van die gepofte oranje aardappels?quote:Op zaterdag 11 mei 2013 15:15 schreef Sjieraf het volgende:
Vandaag gespot: zoete aardappelen en bolcourgette. Gelijk mijn kookminded moeder gebeld!
je beweert dat de fok search werktquote:Op zaterdag 11 mei 2013 19:56 schreef loecje het volgende:
lol mijn methode via de zoekpagina gaf betere resultaten.
Ze smaken alleen meer pompoen-achtig dan aardappel-achtig vind ik.quote:Op zaterdag 11 mei 2013 15:52 schreef Sjieraf het volgende:
Ja gewoon zo koken als gewone maar poffen is ook heel lekker. Je kan er ook patatjes of chipjes van maken. Zelfde als een gewone aardappel dus.
Klopt ja vind ze ook wel wat weg hebben van wortelen qua smaakquote:Op zaterdag 11 mei 2013 20:20 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ze smaken alleen meer pompoen-achtig dan aardappel-achtig vind ik.
quote:
Altijd hierquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |