Zit daar ook kwark in?quote:Op vrijdag 15 februari 2013 09:49 schreef Milan7 het volgende:
[..]
Bij de Hema in een setje: 3 ronde 500 ml bakjes met gekleurd deksel.
De hoeveelheid kaas komt nog redelijk nauw. Hoe meer hoe lekkerder natuurlijk, maar als het een aaneengesloten laag wordt kan het vocht van de saus en groente niet meer onstnappen, en krijg je pizza met een soort gegratineerde tomatensoep met gekookte salami.quote:Op vrijdag 15 februari 2013 14:18 schreef MaximusTG het volgende:
Wat ging er mis dan? Lekkere hobby is het zeker ja! En als je niet té veel erop doet, dan is het nog niet eens zo´n ongezonde maaltijd
Ik zet idd de bakjes gewoon op de kop. Maar ik snap niet wat je bedoelt met vormeloze hoop? Ze zijn natuurlijk afgeplat aan boven en onderkant, maar het bovenaanzicht is gewoon rond. Ik zal echt eens een foto maken als ik het deeg op het werkblad heb liggen.quote:Op vrijdag 15 februari 2013 22:34 schreef kuifje_fok het volgende:
[..]
De hoeveelheid kaas komt nog redelijk nauw. Hoe meer hoe lekkerder natuurlijk, maar als het een aaneengesloten laag wordt kan het vocht van de saus en groente niet meer onstnappen, en krijg je pizza met een soort gegratineerde tomatensoep met gekookte salami.
Misschien komt dat bij mij omdat ik het deeg er met de hand uithaal, als je die bakjes op zn kop laatstaan blijft het inderdaad wel rond natuurlijk. Ga ik eens porberen!quote:Op vrijdag 15 februari 2013 22:41 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Ik zet idd de bakjes gewoon op de kop. Maar ik snap niet wat je bedoelt met vormeloze hoop? Ze zijn natuurlijk afgeplat aan boven en onderkant, maar het bovenaanzicht is gewoon rond. Ik zal echt eens een foto maken als ik het deeg op het werkblad heb liggen.
Maar de bakjes zijn bij mij zo groot, dat het deeg ze voor zeker 3/4 vult als het gerezen is.
Ik heb net deeg gemaakt (nu is het nog beslag eigenlijk: ik doe water met zoveel bloem dat het nog net vloeibaar is, dat laat ik een uurtje staan, en straks gist, zout en nog meer bloem erbij).quote:Op vrijdag 15 februari 2013 22:50 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, nou ja, gewoon normaal . Mix van bloem en griesmeel. Echt waar, probeer het eens!
Ok, hier het resultaat:quote:Op vrijdag 15 februari 2013 22:55 schreef kuifje_fok het volgende:
[..]
Ik heb net deeg gemaakt (nu is het nog beslag eigenlijk: ik doe water met zoveel bloem dat het nog net vloeibaar is, dat laat ik een uurtje staan, en straks gist, zout en nog meer bloem erbij).
morgen proberen!
Die lust geen tomaatquote:Op zondag 17 februari 2013 17:55 schreef kuifje_fok het volgende:
[..]
dat is vies, maar blijkbaar vond je moeder jouw saus nog viezer
Dat had ik vroeger ook, ik lustte geen rauwe tomaat, wel ketchup, tomatensoep, tomatensaus enzo. Totdat ik in het buitenland er niet onderuit kwam een tomatensalade te eten, maar die was van echte rijpe tomaten, ik wist niet wat ik proefde.quote:
en met foto's van het deeg. Twee dingen vallen me op: je hebt een bakje met een afgeschuinde onderkant. En de pizza zelf, zo ziet het er bij mij ook ongeveer uit (ik krijg het wel niet zo mooi rond:( ), maar ik rek het nog verder uit dan dat, dus het kan misschien dat ik gewoon minder deeg gebruik.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 18:01 schreef MaximusTG het volgende:
En de screens zijn binnen. Valt me niet tegen, al blijf ik liever op de steen bakken. Maar voor veel mensen als we op vakantie zijn is het ideaal.
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Pizza (het zijn er 2) zijn belegd met tomatensaus, chorizo, champignons, paprika en mozzarella.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |