FOK!forum / Gaming / Guild Wars 2 #37 - In de schaduw van zomaar een gekke koning..
miprmaandag 22 oktober 2012 @ 09:28
header.png

Inleiding.png
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.

Release datum: 28 augustus 2012

4.gifFOK! speelt hoofdzakelijk op Far Shiverpeaks en er is ook een Guild4.gif

FOK! Guild: Fondlers Of Koalas - Far Shiverpeak
Whisper:Booyaa.4937 (op FOK! Lamabal) leader van onze guild of Rivalo.1260, Officer. voor een invite

Teamspeak IP: 176.9.1.88
Guild Wars 2 Channel


14.gif Crafting guide

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
hero-mesmer.jpg
De mesmer, een caster die zich specialiseert in illusie. Hij creëert verwarring door klonen van zichzelf te maken en kan deze ook op de vijand afsturen en extra schade aan te richten. Ook kan hij illusies maken die sterker zijn dan de klonen om te helpen met vechten. Meer info hier.

SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


SPOILER: Crafting
Er zijn meerdere Crafting disciplines in guildwars 2. Namelijk

Armorsmith
Handig voor de Warrior en Guardian

Artificer

Handig voor Necromancer, Mesmer, Elementalist en Guardian

Chef
Handig voor alle professions

Huntsman
Handig voor Engineer, Mesmer, Necromancer, ranger, Thief en Warrior

Jeweler
Handig voor alle Professions

Leatherworker
Handig voor Ranger, Thief en Engineer

Tailor
Handig voor Elementalist, Mesmer en Necromancer

Weaponsmith
Handig voor Warrior, Guardian, Necromancer, Mesmer, Thief en Ranger

Chef is een crafting discipline die vergeleken met de andere disciplines veel karma, gold en moeite kost trouwens.

Korte uitleg hoe je van start kan gaan.

Koop in ieder geval zo snel mogelijk je gathering tools!

In je startzone is altijd wel een merchant te vinden die coperen tools kan verkopen. Je hebt de Mining Pick, Logging axe en Harvesting sickle nodig. Hoe hoger je level is hoe beter de tools zijn die je kan kopen. Je hebt Copper (vanaf level 1), iron (vanaf level 10), steel(vanaf level 20), darksteel(vanaf level 30) en Mithril (vanaf level 45) tools. De hogere level tools heb je ook nodig voor de hogere level crafting meterialen.

Er zijn 6 tiers aan materialen die je moet verzamelen voor je crafting disciplines. Zie bijvoorbeeld De GW2 Wiki

Verzamel de basic en refined material in de crafting tab van je bank (als je aan het verzamelen bent en je inventory begint vol te raken kan je klikken op het radartje rechts boven en 'deposit crafting material' kiezen, wordt het meteen in je bank gegooid)De crafting tab van je bank is een apart gedeeltje waar je per crafting material 250 stuks kan verzamelen zonder dat het de normale ruimte in je bank in neemt. Erg handig!

Mocht je een startgebied hebben af gemaakt dan zou je in ieder geval genoeg spullen moeten hebben om te beginnen met je crafting. Ga naar een crafting station (op de map en in een stad zijn deze wel te vinden.) en haal ook even een paar spullen van je crafting merchant.

Ga eerst aan de slag om onderdelen te maken. Je hebt basis onderdelen die je kan maken en je hebt refined materiaal die je kan maken voor de speciale eigenschappen van je product. Kijk ook hier voor informatie

Na de refined materials moet je vaak ook nog Activators maken
Zie ook hier
Insignia's zijn voor Armor Zie hier
Inscriptions zijn voor wapens Zie hier
Gemstone zijn voor Juwelen Zie hier
Runes of holding zijn voor je inventory opslag Zie hier

Mocht je al deze spullen in je inventory hebben (dus niet in je bank oid) dan kan je aan de gang met discovery! Discovery geeft je tientallen meer XP per keer dat je iets nieuws maakt, meestal meerdere crafting levels per keer. Dus verdiep je daar in!

Zie hier voor een uitgebreide guide!

Video's!
tldr.png
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Vooralsnog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• De game gaat iets van ¤60 kosten, je betaalt er geen ¤18/maand voor.

filmpjes.png

Dungeon armor sets:

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant

FOK!kers actief in GW2:

Desolation

Idanue - Idanue.9021

Far Shiverpeaks

AartBakkebaard - Aartbakkebaard.8647
Adames - Adames.9357
baniekje - baniekje.4923
Banaanensuiker - Adam Smith.4659
Berik1985 - Berik V.8179
Bartisik - Healing Dude.7802
Casino.Bob - ZeroT.1359
Civilian - Civilian.3417
D_tjuh - tacD.1938
De_Dakgoot - Pagman.6890
Dex090 - Scandalicius.9436
Dionysiou - Dionysiou.8506
DjinN - phloxX.7982
draganosis - dragan3641
drumstickNL - Sagramore.1530 (officer)
FeyRegy - FeyRegy.1069
gibson.7089
hans1988 - Flufflez.7328
Kouranna - SotekOne.6247
I.C.O.N. - Vempel.6394
Invine - invine.2419
Jajong - Jajong.1463
JediSimons - Donderjager.6719
jogy - Joog.1578
Jorwol - Jorwol.6179
J0ttem - Lethal Stranger.5093
Karina - Karina.2031
Kingleon - Mrs. Eowynn
Lamabal - Booyaa.4937 (Leider FOK!guild, PM ingame voor invite!)
Phaelanx_NL - SirJudge.3279
MeneerBob - Jacobinho.3875
mipr / thorgal.1287 / Jagang Van Valnor
Northside - SotekOne.6247
Questular - Questular.8359
Remy669 - RemyKing.5931
Rickokun - Ricko.8764
Rivalo - Rivalo.1260 (leader2)
Rolstoelvandaal = Thorvay.8962
Scheringa - Murtagh.4706
Shado Hith - Blackstar.3278
Silv - Silv.8519
Smoofie - Smoofie.9705
Ssswing = Slokkert.6413
Supertoll - Andy.1943
Timm-E - TimmE.1832
Two - Inhumanous.8319
trigt013 - fitzchevalric.4601
2happy4u - YesNoGenius.2391
HypverViper Xibi.1645
timmmmm - timmmmm.8624
DaFan - Malfunction.6589
Awesome_ - GeneralMcAwesome.3854

Gandara

Curuu - Dodar.9417
PBateman1978 - Nyx.8204

Piken Square
jebentzelfeenfiets. - Wubdor.5190
Ooku - Drage.9160

Ring of Fire

AMDB - DannyB.1354

Stormbuff Isles

AlwaysHappy - Alwayshappy.2549

Aurora Glade

Bredemug.6794
miprmaandag 22 oktober 2012 @ 09:29
voor alles een eerste keer.. ik hoop dat dit goed ging...
Sweetpea8472maandag 22 oktober 2012 @ 09:30
Ben benieuwd wat GW2 ons gaat brengen met de Mad King! Aangezien hij al 250 jaar niet gezien is....
miprmaandag 22 oktober 2012 @ 10:29
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 09:30 schreef Sweetpea8472 het volgende:
Ben benieuwd wat GW2 ons gaat brengen met de Mad King! Aangezien hij al 250 jaar niet gezien is....
mwoh.. hij schijnt een studie water management opgepakt te hebben...
oh nee. wacht... die is voorlopig juist nog geen king...
ikbennieuwopfokmaandag 22 oktober 2012 @ 11:00
Ik ben mijn wachtwoord vergeten en krijg geen resetmailtje binnen. :') Ik mis dus Halloween :P
De_Dakgootmaandag 22 oktober 2012 @ 11:01
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2012 11:00 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Ik ben mijn wachtwoord vergeten en krijg geen resetmailtje binnen. :') Ik mis dus Halloween :P
Moet je een ticket openen op die support site van hun.
Sweetpea8472maandag 22 oktober 2012 @ 12:20
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2012 11:00 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Ik ben mijn wachtwoord vergeten en krijg geen resetmailtje binnen. :') Ik mis dus Halloween :P
Dit is uitgezet... Vanwege die enorme golf gehackte account. Even een mailtje naar Support (houd je code bij de hand) en het zou het snel weer moeten doen.
DjinNmaandag 22 oktober 2012 @ 13:07
Ik neem aan dat Act 1 van Shadow of the Mad King vanavond om 21:00 begint of niet ?
ikbennieuwopfokmaandag 22 oktober 2012 @ 13:46
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 11:01 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

Moet je een ticket openen op die support site van hun.
Ja I know, maar ze antwoorden niet zo heul snel.
Adamesmaandag 22 oktober 2012 @ 13:54
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 08:26 schreef sinemet het volgende:
Ingame zit ik de laatste tijd onder Multi Bambam of Multi Blaffer
ik heb je geïnvite
Sweetpea8472maandag 22 oktober 2012 @ 14:16
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 13:07 schreef DjinN het volgende:
Ik neem aan dat Act 1 van Shadow of the Mad King vanavond om 21:00 begint of niet ?
Nope...

quote:
ACT 1 of the "Shadow of the Mad King" update will go live late this afternoon (Pacific time), do not expect it until past midnight GMT. ^AT
Vannacht pas dus.
DjinNmaandag 22 oktober 2012 @ 15:13
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 14:16 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Nope...

[..]

Vannacht pas dus.
Ah thnx!
Sweetpea8472maandag 22 oktober 2012 @ 15:46
http://www.pcgamer.com/20(...)hrow-things-at-kids/

Heb er nu helemaal zin in!
Frag_addermaandag 22 oktober 2012 @ 15:50
is de halloweenquest nog een beetje de moeite? ik moet zeggen dat ik het al een week niet opgestart heb
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 15:51
Via de link van pcgamer:

quote:
There’s a set of new dungeons, including Vexa’s Lab, described by ArenaNet as a set of environmental puzzles inspired by M. C. Escher.
Nu kan ik al helemaal niet wachten!
Sweetpea8472maandag 22 oktober 2012 @ 15:52
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:51 schreef Two het volgende:
Via de link van pcgamer:

[..]

Nu kan ik al helemaal niet wachten!
Een Escher puzzel!?!? Hebben ze met de zwaartekracht zitten spelen?
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 15:54
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:50 schreef Frag_adder het volgende:
is de halloweenquest nog een beetje de moeite? ik moet zeggen dat ik het al een week niet opgestart heb
Begint vannacht pas.
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:52 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Een Escher puzzel!?!? Hebben ze met de zwaartekracht zitten spelen?
Ik heb ook gewoon geen idee wat ik hiervan moet verwachten. Maar het klinkt in ieder geval zeer veel belovend!
Adamesmaandag 22 oktober 2012 @ 15:57
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:52 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Een Escher puzzel!?!? Hebben ze met de zwaartekracht zitten spelen?
nu krijg je jumping puzzles die pas echt onmogelijk zijn om te halen
Sweetpea8472maandag 22 oktober 2012 @ 15:57
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:57 schreef Adames het volgende:

[..]

nu krijg je jumping puzzles die pas echt onmogelijk zijn om te halen
Ik zie deze al helemaal in GW2 zitten:

Escher%27s_Relativity.jpg
sinemetmaandag 22 oktober 2012 @ 15:58
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 13:54 schreef Adames het volgende:

[..]

ik heb je geïnvite
Thnx Adames,
Ik speel pas vanavond weer aangezien mn 2 kleine meiden op t moment nog hartstikke wakker zijn :)
Adamesmaandag 22 oktober 2012 @ 16:00
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 15:58 schreef sinemet het volgende:

[..]

Thnx Adames,
Ik speel pas vanavond weer aangezien mn 2 kleine meiden op t moment nog hartstikke wakker zijn :)
wil zeggen graag gedaan, maar eigenlijk heb je er weinig aan.
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 16:00
Ben trouwens benieuwd wat ze met nieuwe dungeons bedoelen. En of deze alleen tijdens het event blijven of dat we een volwaardige nieuwe dungeon krijgen.

Ik hoop het tweede, ik vrees het eerste.
Adamesmaandag 22 oktober 2012 @ 16:01
quote:
5s.gif Op maandag 22 oktober 2012 16:00 schreef Two het volgende:
Ben trouwens benieuwd wat ze met nieuwe dungeons bedoelen. En of deze alleen tijdens het event blijven of dat we een volwaardige nieuwe dungeon krijgen.

Ik hoop het tweede, ik vrees het eerste.
mini dungeons staat er geloof ik en die zijn blijvend

net zoals die waterdungeon in fireheart rise
Sweetpea8472maandag 22 oktober 2012 @ 16:01
quote:
5s.gif Op maandag 22 oktober 2012 16:00 schreef Two het volgende:
Ben trouwens benieuwd wat ze met nieuwe dungeons bedoelen. En of deze alleen tijdens het event blijven of dat we een volwaardige nieuwe dungeon krijgen.

Ik hoop het tweede, ik vrees het eerste.
De tweede. Ze hadden al aangegeven dat er Halloween content + "vaste" content in zou zitten.
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 16:02
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 16:01 schreef Adames het volgende:

[..]

mini dungeons staat er geloof ik en die zijn blijvend

net zoals die waterdungeon in fireheart rise
Ik neem aan dat je Flame Temple Tombs in Diessa Plateau bedoelt?

Ik hoop op een echte volwaardige dungeon. Mja we gaan het zien. In ieder geval tof dat er vaste content bij komt!
Adamesmaandag 22 oktober 2012 @ 16:03
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2012 16:02 schreef Two het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je Flame Temple Tombs in Diessa Plateau bedoelt?

Ik hoop op een echte volwaardige dungeon. Mja we gaan het zien. In ieder geval tof dat er vaste content bij komt!
uhm ja, bedoel ik
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 16:06
Overigens in welke guilds zitten jullie? Aangezien ik steeds voorbij zie komen dat de Fok! guild nogal dood is.
Adamesmaandag 22 oktober 2012 @ 16:07
Lovers of Whisky and Women [LWW]
vrij kleine, actieve guild met voornamelijk mensen van 20-40 jaar oud.

Fok guild heb ik dan ook, maar representen heeft weinig zin en PvP doe ik wel eens onder mijn eigen guild tag. Ik Ben Zo Mega Kneiter Goed [Baas]. Maar daar ben ik enig lid
sinemetmaandag 22 oktober 2012 @ 16:11
Ik zit bij [DDB] staat voor dutch doom brigade, een hele gezellige guild vind ik wel.
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 16:12
Ik zit zelf in:

Legends of Sacred Light [LSL]

Vrij actieve Nederlandse guild met 180+ members die vrijwel allemaal ouder dan 18 zijn.
Worden vrij veel dungeons gedaan. Daarnaast zijn er ook aardig wat leden die regelmatig WvW doen.
Adamesmaandag 22 oktober 2012 @ 16:12
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 16:11 schreef sinemet het volgende:
Ik zit bij [DDB] staat voor dutch doom brigade, een hele gezellige guild vind ik wel.
is nog vrij groot ook ja. hadden wij als guild volgens mij lang een alliance mee in GW1
ikbennieuwopfokmaandag 22 oktober 2012 @ 17:00
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2012 13:46 schreef ikbennieuwopfok het volgende:

[..]

Ja I know, maar ze antwoorden niet zo heul snel.
Ik neem mijn woorden terug, had al een nieuw wachtwoord na 2 uurtjes :o
PAACmaandag 22 oktober 2012 @ 18:21
Ben even benieuwd, hoevaak komen jullie "fouten" in de PvE map tegen waardoor je in delen komt waar je niet zou moeten komen?

Zelf sta ik nu bijvoorbeeld bij die map transition point in "Brisban Wildlands" voorbij die kapotte brug (via een route die Anet niet zal waarderen denk ik :P)
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 18:25
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 18:21 schreef PAAC het volgende:
Ben even benieuwd, hoevaak komen jullie "fouten" in de PvE map tegen waardoor je in delen komt waar je niet zou moeten komen?

Zelf sta ik nu bijvoorbeeld bij die map transition point in "Brisban Wildlands" voorbij die kapotte brug (via een route die Anet niet zal waarderen denk ik :P)
Is mij één keer gebeurt toen ik opzoek was naar een ingang van een grot. Toen kwam ik in één of andere glitch grot terecht.
wdnmaandag 22 oktober 2012 @ 19:33
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 18:21 schreef PAAC het volgende:
Ben even benieuwd, hoevaak komen jullie "fouten" in de PvE map tegen waardoor je in delen komt waar je niet zou moeten komen?

Zelf sta ik nu bijvoorbeeld bij die map transition point in "Brisban Wildlands" voorbij die kapotte brug (via een route die Anet niet zal waarderen denk ik :P)
Zelf nog geen last van gehad maar gisteren was er iemand die in chat zoiets vroeg :D
Na een keer of 100 keer jumpen kwam hij er uiteindelijk toch uit.
PAACmaandag 22 oktober 2012 @ 19:42
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 19:33 schreef wdn het volgende:

[..]

Zelf nog geen last van gehad maar gisteren was er iemand die in chat zoiets vroeg :D
Na een keer of 100 keer jumpen kwam hij er uiteindelijk toch uit.
Met jumpen kom ik er vaak nieteens :P
Al aardig wat kwijt aan waypoint kosten omdat ik vast kom te zitten in no-clipping areas of andere stukken etc :P
DaFanmaandag 22 oktober 2012 @ 20:21
80 yay.
Wat nu eerst? Ik heb nog nooit een dungeon gedaan :')
Twomaandag 22 oktober 2012 @ 20:36
quote:
7s.gif Op maandag 22 oktober 2012 20:21 schreef DaFan het volgende:
80 yay.
Wat nu eerst? Ik heb nog nooit een dungeon gedaan :')
Dungeons, legendary's, map completen, pvp, craften, titles.
wdnmaandag 22 oktober 2012 @ 20:45
Mijn eerste jumping puzzle compleet *o*
(Blazeridge Steppes)
wdnmaandag 22 oktober 2012 @ 21:16
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2012 20:36 schreef Two het volgende:

[..]

Dungeons, legendary's, map completen, pvp, craften, titles.
een 2de lvl 80 maken ;)


en ik ben net lvl 50 geworden *O*
PAACmaandag 22 oktober 2012 @ 23:16
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2012 20:45 schreef wdn het volgende:
Mijn eerste jumping puzzle compleet *o*
(Blazeridge Steppes)
Zitten paar leuke puzzels tussen, ik ben er nu naar opzoek.
Kom alleen meer bugged-terrain errors tegen dan puzzles.
Alhoewel ik het zelf wel leuk vind om die ook te exploren :P
DaFanmaandag 22 oktober 2012 @ 23:33
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2012 20:36 schreef Two het volgende:

[..]

Dungeons, legendary's, map completen, pvp, craften, titles.
Ja ga eerst de maps maar 100% maken. Craften ben ik al een eind.
Net 2,5 gold uitgegeven aan nieuwe gear, alles met magic find :P Kijken of we wat centen kunnen verdienen.
Twodinsdag 23 oktober 2012 @ 00:02
quote:
7s.gif Op maandag 22 oktober 2012 23:33 schreef DaFan het volgende:

[..]

Ja ga eerst de maps maar 100% maken. Craften ben ik al een eind.
Net 2,5 gold uitgegeven aan nieuwe gear, alles met magic find :P Kijken of we wat centen kunnen verdienen.
Ik heb m'n MF vooral op jewels. Misschien dat ik nog wel even een farm setje koop met veel MF er op.

Vanavond weer eens een tijdje PvP gespeeld. Rank 6 geworden. Zaten toch wel een aantal zeer spannende matches tussen!
ikbennieuwopfokdinsdag 23 oktober 2012 @ 00:11
Ik was blijkbaar mijn wachtwoord niet kwijt maar ik was 'gehacked'. :P Dus ik ben mijn 10 gold kwijt :'(

Naja.
DjinNdinsdag 23 oktober 2012 @ 00:13
Ik ga niet nog eens 2 uur wachten op SotmK hoor :{
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 01:14
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 00:02 schreef Two het volgende:

[..]

Ik heb m'n MF vooral op jewels. Misschien dat ik nog wel even een farm setje koop met veel MF er op.

Vanavond weer eens een tijdje PvP gespeeld. Rank 6 geworden. Zaten toch wel een aantal zeer spannende matches tussen!
de runes zijn wel leuk, heb wel full runeset of the traveler. maar ik vind het zo bagger om nog die 18% op de armor zelf te kopen, lever je echt veel te veel stats voor in
Twodinsdag 23 oktober 2012 @ 08:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 01:14 schreef Adames het volgende:

[..]

de runes zijn wel leuk, heb wel full runeset of the traveler. maar ik vind het zo bagger om nog die 18% op de armor zelf te kopen, lever je echt veel te veel stats voor in
Ik vind MF sowieso geen prioriteit. Het is leuk om een beetje te hebben voor je ecto's. Maar zolang je niet echt bezig bent voor je Legendary boeit MF echt helemaal niets. Nagenoeg alle exotics en rares die ik niet kan gebruiken salvage ik voor ecto's (die ik op dit moment dus totaal nog niet nodig heb). Dus die items leveren me ook niet echt geld op ofzo.
Lamabaldinsdag 23 oktober 2012 @ 12:24
Mensen, enig zin om te rerollen :( ?
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 12:58
mooi, de gem prijs ligt nu op 1,17 gold voor 100 gems. Goldseller kunnen echt niet meer leven nu.
Questulardinsdag 23 oktober 2012 @ 13:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 12:24 schreef Lamabal het volgende:
Mensen, enig zin om te rerollen :( ?
verklaar u nader?
Lamabaldinsdag 23 oktober 2012 @ 13:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:06 schreef Questular het volgende:

[..]

verklaar u nader?
Mijn nader is omdat ik eerst met een vriend speelde. Maar hij is Wow gaan doen en GW2 alleen vind ik uber saai.
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 13:10
dus wat is je vraag
Lamabaldinsdag 23 oktober 2012 @ 13:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:10 schreef Adames het volgende:
dus wat is je vraag
De vraag is dus of er iemand zin heeft om te rerollen.
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 13:13
ik level te snel voor je
Lamabaldinsdag 23 oktober 2012 @ 13:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:13 schreef Adames het volgende:
ik level te snel voor je
Je bent te veel online :D
Casino.Bobdinsdag 23 oktober 2012 @ 13:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 12:58 schreef Adames het volgende:
mooi, de gem prijs ligt nu op 1,17 gold voor 100 gems. Goldseller kunnen echt niet meer leven nu.
maar goed dat ik van tevoren gems ben gaan inslaan, heb er nu 3200 :D
Sweetpea8472dinsdag 23 oktober 2012 @ 13:30
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:20 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

maar goed dat ik van tevoren gems ben gaan inslaan, heb er nu 3200 :D
Zoveel goud heb ik zelfs nog nooit gehad...
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:06
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:20 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

maar goed dat ik van tevoren gems ben gaan inslaan, heb er nu 3200 :D
heb nu niks meer, heb er wel een paar duizend uitgegeven
Casino.Bobdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 13:30 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Zoveel goud heb ik zelfs nog nooit gehad...
als je het nu terug omrekent naar gold dan geldt dat ook voor mij :P
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:12
i
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:10 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

als je het nu terug omrekent naar gold dan geldt dat ook voor mij :P
het blijft speculeren, maar ik zou ze wel vrij snel hierna verkopen. kan me niet voorstellen dat ze op dit niveau blijven komende tijd
Jaeger85dinsdag 23 oktober 2012 @ 14:19
Arenanet heeft niet echt goed nagedacht over het halloween items in Black Lion Chests systeem. Het is momenteel puur gokken. De items zijn zo zeldzaam, dat sommige mensen na het openen van honderd BLC's nog niks hebben gevonden. Hierdoor hebben veel mensen het gevoel dat ze hun geld hebben verspild. Ze zullen dan ook niet snel geneigd zijn ooit nog wat te kopen in de gemstore. Je kunt mensen veel beter het gevoel geven dat ze waar voor hun geld krijgen.

Het feit dat niet duidelijk vooraf is gecommuniceerd dat de kans op deze items zo laag zou zijn kan de reputatie van Arenanet hebben beschadigd.
Casino.Bobdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:12 schreef Adames het volgende:
i

[..]

het blijft speculeren, maar ik zou ze wel vrij snel hierna verkopen. kan me niet voorstellen dat ze op dit niveau blijven komende tijd
Ik ben niet van plan om er winst mee te maken, maar om juist allemaal gaaf spul te kopen. :)
exdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 12:58 schreef Adames het volgende:
mooi, de gem prijs ligt nu op 1,17 gold voor 100 gems. Goldseller kunnen echt niet meer leven nu.
Wat? dat was gister nog 100 gems -> G 0,51 ofzo toch? In dat geval toch maar is een 10'tje uitgeven aan 800 gems :P.
Jaeger85dinsdag 23 oktober 2012 @ 14:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:29 schreef ex het volgende:

[..]

Wat? dat was gister nog 100 gems -> G 0,51 ofzo toch? In dat geval toch maar is een 10'tje uitgeven aan 800 gems :P.
Gisteren was het 86 zilver voor 100 gems.
exdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:35 schreef Jaeger85 het volgende:

[..]

Gisteren was het 86 zilver voor 100 gems.
Scheelt dat per server? Of is het gister avond zo omhoog geschoten?
Twodinsdag 23 oktober 2012 @ 14:37
De prijs is gister sowieso omhoog geschoten met oog op de halloween update.
exdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:39
Ja maar dat werkt 2 kanten op toch? Ik bedoel je krijgt voor gold gems, en voor gems gold :P.. Die zijn allebei omhoog gegaan?
Sweetpea8472dinsdag 23 oktober 2012 @ 14:42
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:10 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

als je het nu terug omrekent naar gold dan geldt dat ook voor mij :P
Zelfs met de prijzen van een maand geleden! Mijn max staat nu 8g....
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:39 schreef ex het volgende:
Ja maar dat werkt 2 kanten op toch? Ik bedoel je krijgt voor gold gems, en voor gems gold :P.. Die zijn allebei omhoog gegaan?
ja, die prijzen staan met elkaar in verhouding, alleen zit er een hele forse 25% tax op zodat je niet zo goed met gems kan speculeren. vandaar het verschil tussen jou 55 silver wat dus verkoop van gems is en 80 silver wat koop van gems is
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:42 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Zelfs met de prijzen van een maand geleden! Mijn max staat nu 8g....
ik heb niet veel meer dan dat uitgegeven aan mijn gems, maar heb nu wel 3 extra character slots en 2 storage tabs, wat dus 3800 gems zijn.
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 14:19 schreef Jaeger85 het volgende:
Arenanet heeft niet echt goed nagedacht over het halloween items in Black Lion Chests systeem. Het is momenteel puur gokken. De items zijn zo zeldzaam, dat sommige mensen na het openen van honderd BLC's nog niks hebben gevonden. Hierdoor hebben veel mensen het gevoel dat ze hun geld hebben verspild. Ze zullen dan ook niet snel geneigd zijn ooit nog wat te kopen in de gemstore. Je kunt mensen veel beter het gevoel geven dat ze waar voor hun geld krijgen.

Het feit dat niet duidelijk vooraf is gecommuniceerd dat de kans op deze items zo laag zou zijn kan de reputatie van Arenanet hebben beschadigd.
gezien de prijzen van de skins valt het best mee, de meesten worden nu voor 3g aangeboden, massaal. zo zeldzaam zullen ze dus niet zijn
Casino.Bobdinsdag 23 oktober 2012 @ 14:53
http://www.gw2spidy.com/gem

moest ff zoeken maar ik heb de tracker gevonden.
Lamabaldinsdag 23 oktober 2012 @ 15:04
Grote updates.

https://forum-en.guildwar(...)tes-October-22-2012/
Questulardinsdag 23 oktober 2012 @ 15:12
Niks in de planning voor rangers, kunnen ze in ieder geval niet generfed worden :)
hans1988dinsdag 23 oktober 2012 @ 15:27
En uit zichzelf werkt mn launcher opeens weer :') pfffft :P
sinemetdinsdag 23 oktober 2012 @ 15:29
Heb zo'n zin om te spelen he maar gaat nu moeilijk met een peuter van bijna 2 en 1 van 8 mnd ;-)
jogydinsdag 23 oktober 2012 @ 15:34
Ele heeft toch wel een redelijke buff gekregen! O+.
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 15:12 schreef Questular het volgende:
Niks in de planning voor rangers, kunnen ze in ieder geval niet generfed worden :)
heeft al een nerf gehad, laat het dara maar even bij
Cyan9dinsdag 23 oktober 2012 @ 17:21
Elementalist buff :D
Supertollldinsdag 23 oktober 2012 @ 17:23
10 Jugs of Liquid karma voor monthly achievement.
Murderadinsdag 23 oktober 2012 @ 17:30
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:23 schreef Supertolll het volgende:
10 Jugs of Liquid karma voor monthly achievement.
Wat is dat?
Timwonnacottdinsdag 23 oktober 2012 @ 17:32
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:23 schreef Supertolll het volgende:
10 Jugs of Liquid karma voor monthly achievement.
45000 karma dus, en 49500 met booster. Niet slecht :P
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 17:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:30 schreef Murdera het volgende:

[..]

Wat is dat?
4500 karma per fles, account bound. kreeg er vandaag 1 bij mijn daily
Murderadinsdag 23 oktober 2012 @ 17:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:39 schreef Adames het volgende:

[..]

4500 karma per fles, account bound. kreeg er vandaag 1 bij mijn daily
sick
Adamesdinsdag 23 oktober 2012 @ 17:41
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:23 schreef Supertolll het volgende:
10 Jugs of Liquid karma voor monthly achievement.
hoe veel corns moet je in totaal?

-nvm 150, heb ze nu ook

[ Bericht 3% gewijzigd door Adames op 23-10-2012 17:53:57 ]
Mani89dinsdag 23 oktober 2012 @ 17:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:39 schreef Adames het volgende:

[..]

4500 karma per fles, account bound. kreeg er vandaag 1 bij mijn daily
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 17:32 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

45000 karma dus, en 49500 met booster. Niet slecht :P
Jammie!
hans1988dinsdag 23 oktober 2012 @ 19:44
Wat is er met de superioriteit van Far Shiverpeaks gebeurd? :')

20i8lsg.jpg

Ben ik eventjes weg gaat het gelijk fout :P
De_Dakgootdinsdag 23 oktober 2012 @ 19:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 19:44 schreef hans1988 het volgende:
Wat is er met de superioriteit van Far Shiverpeaks gebeurd? :')

[ afbeelding ]

Ben ik eventjes weg gaat het gelijk fout :P
Duitsers en fransen hebben een alliance
hans1988dinsdag 23 oktober 2012 @ 20:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 19:58 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

Duitsers en fransen hebben een alliance
Ik ben een maand weggeweest...maar welke fransen? :P
Questulardinsdag 23 oktober 2012 @ 20:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 20:04 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Ik ben een maand weggeweest...maar welke fransen? :P
ik denk dat het komt omdat er op die andere servers wel een hoop mensen in WvWvW zitten. De hoeveelheid aktieve mensen op FS WvWvW is behoorlijk laag.
Casino.Bobdinsdag 23 oktober 2012 @ 22:05
echt kut dat de event/quest met al die boekjes verzamelen bugged is.
Timwonnacottdinsdag 23 oktober 2012 @ 23:02
quote:
13s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 22:05 schreef Casino.Bob het volgende:
echt kut dat de event/quest met al die boekjes verzamelen bugged is.
Bugged, hoe dat?
Casino.Bobwoensdag 24 oktober 2012 @ 00:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2012 23:02 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Bugged, hoe dat?
boekje nummer 5 is niet te halen.
Timwonnacottwoensdag 24 oktober 2012 @ 00:37
quote:
7s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 00:30 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

boekje nummer 5 is niet te halen.
Wat gaat er mis dan, vond hem zelf ook verwarrend omdat dat spook ding wegrent en ergens in een hoekje ging staan.
Cyan9woensdag 24 oktober 2012 @ 00:58
Oh wat heb ik een haat aan Duitsers vanavond. WvW was gewoon onspeelbaar :(
DaFanwoensdag 24 oktober 2012 @ 07:30
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 00:37 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Wat gaat er mis dan, vond hem zelf ook verwarrend omdat dat spook ding wegrent en ergens in een hoekje ging staan.
Gisteren stonden er 50 man omheen en de ghost spawnde niet.
Nu snel maar even voor werk gedaan, gaat nu prima :)

Al moest ik wel een kleine patch downloaden dus misschien was dat het wel.
Sweetpea8472woensdag 24 oktober 2012 @ 08:07
quote:
7s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 07:30 schreef DaFan het volgende:

[..]

Gisteren stonden er 50 man omheen en de ghost spawnde niet.
Nu snel maar even voor werk gedaan, gaat nu prima :)

Al moest ik wel een kleine patch downloaden dus misschien was dat het wel.
Ja, er was een patch waarin die bug opgelost is (en nog een 4-tal andere...)

Het is alleen jammer dat dat boek reward nogal clipt...
Casino.Bobwoensdag 24 oktober 2012 @ 08:59
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 00:37 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Wat gaat er mis dan, vond hem zelf ook verwarrend omdat dat spook ding wegrent en ergens in een hoekje ging staan.
het is die in kessex hills.. maar ik lees hierboven dat het is opgelost. :)
drumstickNLwoensdag 24 oktober 2012 @ 09:01
Is de halloween shiz wat?
Questularwoensdag 24 oktober 2012 @ 09:42
Gisteren een pirate hat + jas geloot, ik vind het nu al jammer dat ik ze weg moet doen zodra ik betere gear krijg :P
Sweetpea8472woensdag 24 oktober 2012 @ 09:45
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 09:42 schreef Questular het volgende:
Gisteren een pirate hat + jas geloot, ik vind het nu al jammer dat ik ze weg moet doen zodra ik betere gear krijg :P
Ik heb ook een set in m'n tassen zitten. De stats zijn vreselijk, maar ik wil ze toch alleen maar voor het uiterlijk. Ik ga ze overzetten zodra ik een lelijk (maar goed) setje heb gevonden. Een crafted exotic set bijvoorbeeld...
wdnwoensdag 24 oktober 2012 @ 10:29
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 09:42 schreef Questular het volgende:
Gisteren een pirate hat + jas geloot, ik vind het nu al jammer dat ik ze weg moet doen zodra ik betere gear krijg :P
Ik kan me vergissen maar ik meen te hebben gezien dat er een 'battle clothing' en een 'towns clothing' tab is. Kun je die items niet gewoon als 'towns clothing' aandoen?
wdnwoensdag 24 oktober 2012 @ 10:37
Beteffende deze monthly: Candy Corn Consumption Don't eat too much! 10 Pieces Eaten

Kan ik gewoon 10 van die dingen naar binnen raggen of moet ik een periode wachten tussen het eten ervan?
Sweetpea8472woensdag 24 oktober 2012 @ 10:45
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 10:29 schreef wdn het volgende:

[..]

Ik kan me vergissen maar ik meen te hebben gezien dat er een 'battle clothing' en een 'towns clothing' tab is. Kun je die items niet gewoon als 'towns clothing' aandoen?
Er is een town cloth and battle cloth tab, maar dit zijn verschillende typen armour. Je kunt niet de ene in de andere stoppen. Je kunt wel andere armour transmuteren met de looks van het ene armour.
Adameswoensdag 24 oktober 2012 @ 12:02
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 10:29 schreef wdn het volgende:

[..]

Ik kan me vergissen maar ik meen te hebben gezien dat er een 'battle clothing' en een 'towns clothing' tab is. Kun je die items niet gewoon als 'towns clothing' aandoen?
nee aangezien pirate outfit battle clothing is

quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 10:37 schreef wdn het volgende:
Beteffende deze monthly: Candy Corn Consumption Don't eat too much! 10 Pieces Eaten

Kan ik gewoon 10 van die dingen naar binnen raggen of moet ik een periode wachten tussen het eten ervan?
nee, gewoon naar binnen raggen. je moet er trouwens 150
exwoensdag 24 oktober 2012 @ 12:07
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 08:07 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Ja, er was een patch waarin die bug opgelost is (en nog een 4-tal andere...)

Het is alleen jammer dat dat boek reward nogal clipt...
Ik heb nu een groot boek op me rug :s) . Ziet er nogal.. Lomp uit.
Sweetpea8472woensdag 24 oktober 2012 @ 12:09
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 12:07 schreef ex het volgende:

[..]

Ik heb nu een groot boek op me rug :s) . Ziet er nogal.. Lomp uit.
Hij clipt nogal met m'n haar... Leuk ding, maar ik ga hem niet gebruiken, want het ziet er gewoon niet uit!
exwoensdag 24 oktober 2012 @ 12:39
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 12:09 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Hij clipt nogal met m'n haar... Leuk ding, maar ik ga hem niet gebruiken, want het ziet er gewoon niet uit!
Ja jammer wel.. Ik hoop dat er in de volgende 3 acts nog wat toffe dingen komen. Ik heb nu alleen wat recepten gekocht, die quest completed, wat candy corn gehakt & op wat deuren geklopt..

Heb niet het idee dat er verder nog veel te doen is wbt Halloween, of vergis ik me nu gruwelijk ;)?
Sweetpea8472woensdag 24 oktober 2012 @ 12:50
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 12:39 schreef ex het volgende:

[..]

Ja jammer wel.. Ik hoop dat er in de volgende 3 acts nog wat toffe dingen komen. Ik heb nu alleen wat recepten gekocht, die quest completed, wat candy corn gehakt & op wat deuren geklopt..

Heb niet het idee dat er verder nog veel te doen is wbt Halloween, of vergis ik me nu gruwelijk ;)?
Komt nog. Er zijn meerdere acts... Dit boek was de eerste... Als je de NPC tekst had gelezen, had je geweten dat heb boek niet compleet is :D

De nadruk ligt natuurlijk nu vooral op de costume brawl (die echt niet alleen in LA hoeft plaats te vinden hoor!)
exwoensdag 24 oktober 2012 @ 13:08
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 12:50 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Komt nog. Er zijn meerdere acts... Dit boek was de eerste... Als je de NPC tekst had gelezen, had je geweten dat heb boek niet compleet is :D

De nadruk ligt natuurlijk nu vooral op de costume brawl (die echt niet alleen in LA hoeft plaats te vinden hoor!)
Ja weet ik, maar ik wil gewoon niks missen :D. Costume brawl? Je bedoelt het vechten in een kostuum toch? Gister een aantal keer gedaan, maar miste het nut er een beetje van. Zijn daar nog rewards oid aan verbonden :)?
Adameswoensdag 24 oktober 2012 @ 13:12
een achievement met 12 tiers, geen titel
exwoensdag 24 oktober 2012 @ 13:15
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 13:12 schreef Adames het volgende:
een achievement met 12 tiers, geen titel
Thanks :).. Eerst maar is proberen me "Master carver" tittle te halen :P.
Sweetpea8472woensdag 24 oktober 2012 @ 13:29
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 13:08 schreef ex het volgende:

[..]

Ja weet ik, maar ik wil gewoon niks missen :D. Costume brawl? Je bedoelt het vechten in een kostuum toch? Gister een aantal keer gedaan, maar miste het nut er een beetje van. Zijn daar nog rewards oid aan verbonden :)?
Je bedoelt gewoon plezier hebben is niet genoeg? Er moet ook "nut" aan zitten?
wdnwoensdag 24 oktober 2012 @ 13:49
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 12:02 schreef Adames het volgende:
nee, gewoon naar binnen raggen. je moet er trouwens 150
Zal het even controleren straks maar ik had er denk ik 0/10 staan :X
Adameswoensdag 24 oktober 2012 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 13:49 schreef wdn het volgende:

[..]

Zal het even controleren straks maar ik had er denk ik 0/10 staan :X
ja, maar je hebt 4 tiers. om het te maxen (wat dus nodig is voor montlhy) heb je er 150 nodig
wdnwoensdag 24 oktober 2012 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 14:00 schreef Adames het volgende:

[..]

ja, maar je hebt 4 tiers. om het te maxen (wat dus nodig is voor montlhy) heb je er 150 nodig
Oh. Aha :) Dan moet er nog even heel veel scoren :X
DjinNwoensdag 24 oktober 2012 @ 14:30
Wat een fucking ellende om Mad Memoires VI te vinden zeg :X
exwoensdag 24 oktober 2012 @ 14:31
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 13:29 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Je bedoelt gewoon plezier hebben is niet genoeg? Er moet ook "nut" aan zitten?
Sorry dat ik een een bepaald element in dit spel geen plezier beleef. Ik zal het nooit meer doen :').
Als ik het niet leuk vind om te doen, maar er zit toch nog een reward aan oid, dat had ik misschien doorgezet. Nu is het voor mij dus nutteloos (omdat ik het niet leuk vind).

Die questline, pumpkin carven en die grote pot in het midden vind ik dan wel weer tof ^O^. Voor "Master carver" moet je ook weer 150 pumpkins carven toch? Ik zach 4 tiers iig.
Questularwoensdag 24 oktober 2012 @ 19:56
WvWvW is echt dood op de FS server.... als het zo doorgaat zoek ik wel een server groep waar wel een actieve WvWvW is.
DjinNwoensdag 24 oktober 2012 @ 22:25
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 12:39 schreef ex het volgende:

[..]

Ja jammer wel.. Ik hoop dat er in de volgende 3 acts nog wat toffe dingen komen. Ik heb nu alleen wat recepten gekocht, die quest completed, wat candy corn gehakt & op wat deuren geklopt..

Heb niet het idee dat er verder nog veel te doen is wbt Halloween, of vergis ik me nu gruwelijk ;)?
Het is bij jou ook niet snel goed he :{
DaFanwoensdag 24 oktober 2012 @ 23:06
Heb je al alle personalized ToTbags?
http://www.reddit.com/r/G(...)_treat_bags_for_the/

Je kan er een unlimited Halloween potion in vinden :P

En alle achievements?
exwoensdag 24 oktober 2012 @ 23:09
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 22:25 schreef DjinN het volgende:

[..]

Het is bij jou ook niet snel goed he :{
Ik mis even waar ik het niet goed vind?
Adamesdonderdag 25 oktober 2012 @ 01:49
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 19:56 schreef Questular het volgende:
WvWvW is echt dood op de FS server.... als het zo doorgaat zoek ik wel een server groep waar wel een actieve WvWvW is.
WvWvW :')
Questulardonderdag 25 oktober 2012 @ 08:08
Ik vind WvWvW een leuke manier om te levellen, en dan is het jammer dat FS continu veel te weinig spelers heeft.
wdndonderdag 25 oktober 2012 @ 08:58
Mijn monthly schiet ook al aardig op

- 50 candies geknabbeld gisteravond. Vanavond nog eens 50 dus die 150 red ik wel.
- Monthly Salvage Kit Usages zit ik op 475 van de 500.

Alleen de

- Monthly WvW Player Kills

wil nog niet echt want ik zit op 4 :( Nog 46 te gaan.

Ik had gisteren ineens een Jugs of Liquid Karma dus dat was een aangename verrassing.
Lamabaldonderdag 25 oktober 2012 @ 09:16
Wat is een redelijke Engels pratende server die het over algemeen wel goed doet in WvW?

Ik zit met wat deustchers op een DE server maar god wat een ruk server is dat.

Desolation denk ik maar?
Cyan9donderdag 25 oktober 2012 @ 10:12
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 09:16 schreef Lamabal het volgende:
Wat is een redelijke Engels pratende server die het over algemeen wel goed doet in WvW?

Ik zit met wat deustchers op een DE server maar god wat een ruk server is dat.

Desolation denk ik maar?
Desolation is inderdaad wel een goede voor WvW. Server is wel vaak vol.
Questulardonderdag 25 oktober 2012 @ 10:48
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 10:12 schreef Cyan9 het volgende:

[..]

Desolation is inderdaad wel een goede voor WvW. Server is wel vaak vol.
Maar als je dan naar de tegenstanders van Desolation in WvWvW kijkt lijkt het me ook niet echt spannend.
Cyan9donderdag 25 oktober 2012 @ 10:50
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 10:48 schreef Questular het volgende:

[..]

Maar als je dan naar de tegenstanders van Desolation in WvWvW kijkt lijkt het me ook niet echt spannend.
Alles beter dan Aurora Glade, wij verliezen alles >:)
Sweetpea8472donderdag 25 oktober 2012 @ 11:26
quote:
4s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 10:50 schreef Cyan9 het volgende:

[..]

Alles beter dan Aurora Glade, wij verliezen alles >:)
Vorige week deden we het toch wel aardig hoor. Maar deze week is het naatje...
Wishygaidindonderdag 25 oktober 2012 @ 15:01
Guild zit op underworld, maar gisteren naar Abbadon verhuisd voor de laatste paar vistas/POI's bij wvw.. steelt Pikkan Square voor mn neus de laatste 2 punten en wordt Abbadon afgeslacht. Vanavond maar eens kijken of ik terug naar Underworld kan of dat ik toch een dagje Pikkan moet gaan doen.

Die pumpkin bags vind ik trouwens meer dan zat met minen (maar misschien komt dat ook weer door Abbadon's punten in wvw). 5 sleutels gevonden en gebruikt voor chests, maar niets boeiends. Heb het gold er niet voor om meer sleutels te kopen voor diamantjes. Tot nu toe 3 extra banktabs gekocht, meer niet. Ook alleen omdat ik wat gelukkig was met wat superior divinity runes en celestial dye die ik voor meer dan 3 gold p.s. op de TP on zetten. verder spaar ik te veel om gold te verdienen
DaFandonderdag 25 oktober 2012 @ 16:03
Ja Halloween is wel aardig centen verdienen.
Gisteren kon je Fangs kopen voor 102b en verkopen voor 189b (60b winst per stuk) maar dat duurde maar heul kort. Wel nog ff 1,5 gold mee kunnen pakken. Idem voor Candy Corn, 4b winst per stuk tikt aan als je er 1000 kan kopen en verkopen binnen een half uur.
Maar nu aanbod groter wordt is de marge het niet meer waar inclusief listfee&tax, helaas!
miprdonderdag 25 oktober 2012 @ 16:59
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2012 09:42 schreef Questular het volgende:
Gisteren een pirate hat + jas geloot, ik vind het nu al jammer dat ik ze weg moet doen zodra ik betere gear krijg :P
niet weg doen maar gewoon transmuten?
miprdonderdag 25 oktober 2012 @ 17:02
vond ik gisteren een wapen skin... ik denk nog leuk, niet eerder gezien en stop hem op de staff waar ik als mesmer op dat moment mee rond liep..
...
och.. erg leuk - eigenlijk vind ik 'm leuker bij mijn lvl80 necro dan bij mijn noob-mesmer dus laat ik eens op de tradingpost kijken of er voor mijn necro ook één kan vinden...

wtf...
de goedkoopste scythe staff skin die aangeboden wordt is 25 gold?
en die heb ik net op mijn staff gedaan?

omg..
ik heb 'm nu wel naar mijn necro ge-transmute maar voor dat geld had ik 'm dus echt nooit zelf gebruikt he...
Adamesdonderdag 25 oktober 2012 @ 17:21
heb je die uit een BL kistje gehaald?
Adamesdonderdag 25 oktober 2012 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 16:03 schreef DaFan het volgende:
Ja Halloween is wel aardig centen verdienen.
Gisteren kon je Fangs kopen voor 102b en verkopen voor 189b (60b winst per stuk) maar dat duurde maar heul kort. Wel nog ff 1,5 gold mee kunnen pakken. Idem voor Candy Corn, 4b winst per stuk tikt aan als je er 1000 kan kopen en verkopen binnen een half uur.
Maar nu aanbod groter wordt is de marge het niet meer waar inclusief listfee&tax, helaas!
flippen op de trading post is dan ook het makkelijkste wat er is, duurt altijd kort
Cyan9donderdag 25 oktober 2012 @ 17:50
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 11:26 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Vorige week deden we het toch wel aardig hoor. Maar deze week is het naatje...
Paar uur terug ging het ook redelijk, waren 2 goeie commanders online. Maar toen die weer weg waren zakte het weer in.

Ben nu ook level 80 O-)
DaFandonderdag 25 oktober 2012 @ 19:11
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 17:23 schreef Adames het volgende:

[..]

flippen op de trading post is dan ook het makkelijkste wat er is, duurt altijd kort
Inderdaad.
Dit is ook een topsite - http://www.gw2spidy.com
Kan je naar je profession zoeken en vinden welk item op dit moment meeste profit oplevert.
Net 3 gold geïnvesteerd, nieuwe earrings en rings discovered + te koop gezet voor totaal 4g80s. Mooie winst voor 5 minuten werk en 14 levels jeweler erbij _O_ Nog 1 rare 80 craften dan ben ik 400 Jeweler.

Edit; check 400. Nog maar eens 2g40s geïnvesteerd, staat nu te koop voor 3g25s. Kleine stapjes dan komen we er wel.

[ Bericht 5% gewijzigd door DaFan op 25-10-2012 19:18:19 ]
Adamesdonderdag 25 oktober 2012 @ 19:39
quote:
7s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 19:11 schreef DaFan het volgende:

[..]

Inderdaad.
Dit is ook een topsite - http://www.gw2spidy.com
Kan je naar je profession zoeken en vinden welk item op dit moment meeste profit oplevert.
Net 3 gold geïnvesteerd, nieuwe earrings en rings discovered + te koop gezet voor totaal 4g80s. Mooie winst voor 5 minuten werk en 14 levels jeweler erbij _O_ Nog 1 rare 80 craften dan ben ik 400 Jeweler.

Edit; check 400. Nog maar eens 2g40s geïnvesteerd, staat nu te koop voor 3g25s. Kleine stapjes dan komen we er wel.
levert jeweler dan nog wat op? toen ik had geleveled stonden de jewels voor onder de kostprijs op de tp
DaFandonderdag 25 oktober 2012 @ 19:45
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 19:39 schreef Adames het volgende:

[..]

levert jeweler dan nog wat op? toen ik had geleveled stonden de jewels voor onder de kostprijs op de tp
Nou zoals je ziet. 25s winst per stuk met lvl 80 rares, lijkt me niet heel verkeerd. Rest heb ik me eerlijk gezegd nog niet echt in verdiept.
Adamesdonderdag 25 oktober 2012 @ 19:49
quote:
7s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 19:45 schreef DaFan het volgende:

[..]

Nou zoals je ziet. 25s winst per stuk met lvl 80 rares, lijkt me niet heel verkeerd. Rest heb ik me eerlijk gezegd nog niet echt in verdiept.
als ik kijk naar mijn professions levert alleen huntsman wat op, de rest niet zo. Ik heb het ook even gedaan, maar probleem is dat je juist door dat soort sites (die ondertussen wel bekend is) bijna geen winst meer kan maken. Ik heb ook een tijd wat sigils of luck verkocht, koop je platinum doubloon, orichalcum ore erbij en je maakt dikke winst denk je. totdat je ziet dat het maar 5 silver per keer is (op verkoopprijs 60). Dan moet je het wel in batches gaan verkopen en juist dat is gevaarlijk. Daalt de prijs heb je direct verlies vanwege het opnieuw moeten relisten en de dalende prijs.

Ik craft nu wel alles zelf, maar voor de winst is het verschil me te klein. Zit ik wat te kutten voor een half gold.

flippen heb ik alleen bij het begin gedaan, op runes zat makkelijk 100% marge en op rares/exotics zelf tot 300%. Toen kon je wel met een paar minuten werk snel winst maken. Nu doe ik liever dungeons.

[ Bericht 4% gewijzigd door Adames op 25-10-2012 19:54:59 ]
miprvrijdag 26 oktober 2012 @ 11:06
Gisteravond met nogal wat hulp van hier (weet niet precies wie.. Adames?) mijn nieuwe armor bij elkaar geshopt om mijn necro MM het leven wat makkelijk te maken... dank!

*grijns* some voel ik me nog zo noob op GW2... maar nog steeds erg leuk - jammer dat het guild verder zo weinig voorstelt....

(Halloween questjes waren ook wel grappig... met mijn mesmer toon ook nog maar even doen denk ik...)
Gatenkaasvrijdag 26 oktober 2012 @ 11:39
Heb nog net naar de event kunnen kijken, maar waar speelt Halloween zich nou af?
miprvrijdag 26 oktober 2012 @ 11:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 11:39 schreef Gatenkaas het volgende:
Heb nog net naar de event kunnen kijken, maar waar speelt Halloween zich nou af?
Het speelt zich overal af.. maar de specifieke extra quests beginnen in Lions Arch en daarmee kom je / moet je ook naar een aantal andere plekken.

alg info: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Halloween_2012
questjes en meer: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Shadow_of_the_Mad_King
wdnvrijdag 26 oktober 2012 @ 12:20
mipr, ik moet dit weekend 46 personen doden in WvWvW voor mijn monthly.
Ik heb geen tijd voor die quests ja :D
wdnvrijdag 26 oktober 2012 @ 12:21
Kun je vandaag en morgen deel 1 nog uitvoeren (of stopt deel 1 als deel 2 uit komt vandaag)?
Frag_addervrijdag 26 oktober 2012 @ 12:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 12:21 schreef wdn het volgende:
Kun je vandaag en morgen deel 1 nog uitvoeren (of stopt deel 1 als deel 2 uit komt vandaag)?
het hoeft niet op 1 dag maar gewoon voor het eind van de maand!
wdnvrijdag 26 oktober 2012 @ 12:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 12:22 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

het hoeft niet op 1 dag maar gewoon voor het eind van de maand!
Kijk daar heb je het probleem al ... :+

Eerst op mijn lijst staat "Monthly WvW Player Kills".

Dat wordt al lastig :(
miprvrijdag 26 oktober 2012 @ 12:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 12:26 schreef wdn het volgende:

[..]

Kijk daar heb je het probleem al ... :+

Eerst op mijn lijst staat "Monthly WvW Player Kills".

Dat wordt al lastig :(
hehe... ik heb me nog nooit bezig gehouden met monthly and dayly's...
anyways... met die wiki pagina zijn die halloween questjes van act1 in 20 min te doen..
(ervan uitgaan dat je de locaties allemaal al wel geweest bent..)

[ Bericht 0% gewijzigd door mipr op 26-10-2012 12:57:39 (typo natuurlijk) ]
AlwaysHappyvrijdag 26 oktober 2012 @ 12:46
Hele week nog niet gespeeld o.0 Ohnee! Dit weekend nog even wat proberen te levelen :P
Adamesvrijdag 26 oktober 2012 @ 13:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 11:06 schreef mipr het volgende:
Gisteravond met nogal wat hulp van hier (weet niet precies wie.. Adames?) mijn nieuwe armor bij elkaar geshopt om mijn necro MM het leven wat makkelijk te maken... dank!

*grijns* some voel ik me nog zo noob op GW2... maar nog steeds erg leuk - jammer dat het guild verder zo weinig voorstelt....

(Halloween questjes waren ook wel grappig... met mijn mesmer toon ook nog maar even doen denk ik...)
dat was ik ja, graag gedaan
wdnvrijdag 26 oktober 2012 @ 13:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 12:43 schreef mipr het volgende:

[..]

hehe... ik heb me nog nooit bezig gehouden met monthly and dayly's...
anyways... met die wiki pagina zijn die halloween questjes van act1 in 20 min te doen..
(ervan uitgaan dat je de locaties allemaal al wel geweest bent..)
Ohhhhhhhh dan is het goed :D

Ik ben lvl 54 en heb ook 53% van de mappen compleet dus een grote kans dat dat het geval is.
Voor mappen onder lvl 50 moet ik denk ik alleen nog timerline en bloodtide coast denk ik.
wdnvrijdag 26 oktober 2012 @ 13:50
En die persoon die die jumping puzzles heeft bedacht moeten ze afschieten :P
miprvrijdag 26 oktober 2012 @ 13:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 13:50 schreef wdn het volgende:
En die persoon die die jumping puzzles heeft bedacht moeten ze afschieten :P
ik vermoed dat het dezelfde is die verantwoordelijk is voor het onderwater deel ;)
miprvrijdag 26 oktober 2012 @ 13:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 13:02 schreef Adames het volgende:

[..]

dat was ik ja, graag gedaan
dacht ik al... en maakt echt verschil - heel gaaf :)
Adamesvrijdag 26 oktober 2012 @ 14:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2012 13:45 schreef wdn het volgende:

[..]

Ohhhhhhhh dan is het goed :D

Ik ben lvl 54 en heb ook 53% van de mappen compleet dus een grote kans dat dat het geval is.
Voor mappen onder lvl 50 moet ik denk ik alleen nog timerline en bloodtide coast denk ik.
kessex hills, gendarran field en queensdale heb je nodig
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 01:13
Mijn leven tijdens het vinden van die boeken....

Eerste 3 in Lion's arch geen probleem...
Graveyard... HEY een event. even meedoen. HEY pumpkins,. HEY een deur.

2 uur later.
Cool. Heel veel candy! Heb er nu 400 (...)
Wat wel erg goed is is dat ik mijn uitrusting aardig verbeterd heb _O_

Nu toch maar even boek 4 vinden :X
DjinNzaterdag 27 oktober 2012 @ 01:45
Bluh...deze week zo druk geweest met dingen dat ik amper tijd heb gehad om veel van Act 1 te doen ;( :(
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 02:09
En klaar *O*

Ook maar even die spider boss meegepakt _O_
Supertolllzaterdag 27 oktober 2012 @ 12:33
Jumping puzzle is me eindelijk gelukt *O*

Is de moeite waard trouwens voor de 'first time completion' krijg je o.a. Mad King's Slippers
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 12:38
Gratz maar die puzzel gaat mij echt niet lukken :X
Supertolllzaterdag 27 oktober 2012 @ 12:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 12:38 schreef wdn het volgende:
Gratz maar die puzzel gaat mij echt niet lukken :X
Is trouwens veel gemakkelijker met o.a. elementalist omdat die een passieve speed boost krijgt door middel van traits. Kun je verder springen en sneller lopen.
ikbennieuwopfokzaterdag 27 oktober 2012 @ 13:12
Ik ga echt met baby's gooien door die clocktower, fuck! :D
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 13:26
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 12:57 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Is trouwens veel gemakkelijker met o.a. elementalist omdat die een passieve speed boost krijgt door middel van traits. Kun je verder springen en sneller lopen.
Mooi maar een elementalist nieuw aan te maken om even die slippers te halen gaat me wat te ver :+
Adameszaterdag 27 oktober 2012 @ 13:54
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 12:57 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Is trouwens veel gemakkelijker met o.a. elementalist omdat die een passieve speed boost krijgt door middel van traits. Kun je verder springen en sneller lopen.
elke profession heeft wel meerdere speddboosts. Passief is die van de thief nog het beste
Supertolllzaterdag 27 oktober 2012 @ 13:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 13:54 schreef Adames het volgende:

[..]

elke profession heeft wel meerdere speddboosts. Passief is die van de thief nog het beste
Mesmer niet.

Edit: Guardian en Ranger ook niet. Engineer enkel tijdens combat.

Edit2: Je skillbar wordt gedeactiveerd tijdens de jumping puzzle, dus je krijgt geen passieve bonussen van je signets e.d. Dus volgens mij heb je als thief ook geen speed bonus tijdens de puzzel.
Twozaterdag 27 oktober 2012 @ 14:38
quote:
7s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 13:58 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Mesmer niet.

Edit: Guardian en Ranger ook niet. Engineer enkel tijdens combat.

Edit2: Je skillbar wordt gedeactiveerd tijdens de jumping puzzle, dus je krijgt geen passieve bonussen van je signets e.d. Dus volgens mij heb je als thief ook geen speed bonus tijdens de puzzel.
Guardian heeft wel speedboosts. Engineer ook door middel van elixers.
Cyan9zaterdag 27 oktober 2012 @ 14:40
Mesmer heeft ook een speedboost. Offhand focus skill 4 :)
Supertolllzaterdag 27 oktober 2012 @ 14:44
quote:
7s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 14:38 schreef Two het volgende:

[..]

Guardian heeft wel speedboosts. Engineer ook door middel van elixers.
quote:
7s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 13:58 schreef Supertolll het volgende:
Je skillbar wordt gedeactiveerd tijdens de jumping puzzle,
Twozaterdag 27 oktober 2012 @ 16:22
Damn wat is Mad King's Clock Tower een fantastische jumping puzzle! _O_
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 17:49
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 16:22 schreef Two het volgende:
Damn wat is Mad King's Clock Tower een fantastische jumping puzzle! _O_
Frustrerend bedoel je :+
Twozaterdag 27 oktober 2012 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 17:49 schreef wdn het volgende:

[..]

Frustrerend bedoel je :+
Mwa ik vind 'm echt briljant. Vrij pittig maar zeker niet te moeilijk!
Ookuzaterdag 27 oktober 2012 @ 18:15
als je hem eenmaal doorhebt lukt hij keer achter keer
ikbennieuwopfokzaterdag 27 oktober 2012 @ 18:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 18:15 schreef Ooku het volgende:
als je hem eenmaal doorhebt lukt hij keer achter keer
}:|
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 18:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 18:15 schreef Ooku het volgende:
als je hem eenmaal doorhebt lukt hij keer achter keer
Yeah right.
Adameszaterdag 27 oktober 2012 @ 18:46
quote:
7s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 13:58 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Mesmer niet.

Edit: Guardian en Ranger ook niet. Engineer enkel tijdens combat.

Edit2: Je skillbar wordt gedeactiveerd tijdens de jumping puzzle, dus je krijgt geen passieve bonussen van je signets e.d. Dus volgens mij heb je als thief ook geen speed bonus tijdens de puzzel.
oh wist ik niet dat de bar werd gedeactiveerd. Heb hem nog niet gedaan
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 19:22
Met al dat ge-Halloween ben ik nu 58 en heb serieus veel goede items gekregen :D
wdnzaterdag 27 oktober 2012 @ 20:04
act 2 books gedaan *O*
moest wel door 2 mappen heen die ik nog niet had dus het ging langzaam >:)
Ookuzondag 28 oktober 2012 @ 00:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 18:41 schreef wdn het volgende:

[..]

Yeah right.
Tot nu toe heb ik hem een keer of 25 gecomplete. Dus al een schijtlading aan ToT-Bags.
Casino.Bobzondag 28 oktober 2012 @ 01:14
ik heb na 1x completen echt geen behoefte om het nog een keer te doen.
Timwonnacottzondag 28 oktober 2012 @ 01:17
quote:
7s.gif Op zondag 28 oktober 2012 01:14 schreef Casino.Bob het volgende:
ik heb na 1x completen echt geen behoefte om het nog een keer te doen.
Heb hem ook meerdere malen gecomplete, tis de snelste manier om aan die ToT-Bags te komen voor die achievement. Tenminste, als je eenmaal weet hoe de puzzel moet :P
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 11:38
clocktower is zulke bullshit. Niets moeilijks aan maar ik krijg het niet voor elkaar omdat ik gewoon mijn eigen Character niet zie in de 9000 andere mensen op de fucking trap.

Daarbij is elke keer een minuut wachten fucking irritant. Ik ga wel mario doen als ik mario wil doen
drumstickNLzondag 28 oktober 2012 @ 11:44
Heb het ook gered; gewoon blijven proberen. Als je sneller wegkomt dan de rest zie je de characters niet.

Op het einde wachten tot de klok gebroken is overigens.
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 11:45
en weer 2 minuten wachten

echt leuk gamen dit
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 11:46
KUTJ EGION SEOPBGUN |SI{BH gh\ dh
drumstickNLzondag 28 oktober 2012 @ 11:47
ik wil het wel voor je doen
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 11:49
donder gewoon bij de eerste jump er al af, bugged shit
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 11:55
gaat gewoon te snel hoor dit, ik geef het op
gvd geen mmo gekocht voor deze onzin
ikbennieuwopfokzondag 28 oktober 2012 @ 12:00
xD
ikbennieuwopfokzondag 28 oktober 2012 @ 12:01
Poging 325, here we go.
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 12:04
zit na het eerste wacht stukje telkens vast achter een richel, als ik dan nog zie hoever ik nog moet

no way dat dat ever lukt
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 12:09
kom niet voorbij 0:57 zelfs al ben ik er als eerste is dat groene spul er al :'(
8X6US.png
opgelost, doei

[ Bericht 23% gewijzigd door Ame_thyst op 28-10-2012 12:19:22 ]
ikbennieuwopfokzondag 28 oktober 2012 @ 12:26
quote:
11s.gif Op zondag 28 oktober 2012 11:47 schreef drumstickNL het volgende:
ik wil het wel voor je doen
Krijg je 1 gold *)
drumstickNLzondag 28 oktober 2012 @ 13:19
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 12:26 schreef ikbennieuwopfok het volgende:

[..]

Krijg je 1 gold *)
Toch in een try kunnen doen, ging lekker.
drumstickNLzondag 28 oktober 2012 @ 14:36
5 pogingen met die van Ame_Thyst; klote Norn.
Degodvaderzondag 28 oktober 2012 @ 16:53
Godnon. Poging 3000 om clocktower te halen. Wat een ellende.
Casino.Bobzondag 28 oktober 2012 @ 16:57
Met mijn Charr is het in twee pogingen gelukt 8-)
drumstickNLzondag 28 oktober 2012 @ 16:59
quote:
7s.gif Op zondag 28 oktober 2012 16:57 schreef Casino.Bob het volgende:
Met mijn Charr is het in twee pogingen gelukt 8-)
nice; dodge uitzetten hielp mij enorm. :')
IPAzondag 28 oktober 2012 @ 17:06
Hud disablen helpt ook aangezien er dan geen 100 namen in beeld staan (ctrl + shift + h).

Om 20:00 act 3, ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik heb gelukkig niks te doen deze avond.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 18:16
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 17:06 schreef IPA het volgende:
Om 20:00 act 3, ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik heb gelukkig niks te doen deze avond.
Het buzzt al rond dat het goed gaat worden :)
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 18:17
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 17:06 schreef IPA het volgende:
Hud disablen helpt ook aangezien er dan geen 100 namen in beeld staan (ctrl + shift + h).

Om 20:00 act 3, ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik heb gelukkig niks te doen deze avond.
Ik probeer het eens zonder HUD :+
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 18:25
ik had bij launch meer gold voor gems moeten traden, krijg nu zowat de helft aan gems voor gold dan een maand geleden. Goeie jumpingpuzzel mensen zullen ook wel miljoenen verdienen nu :P
drumstickNLzondag 28 oktober 2012 @ 19:03
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 18:25 schreef Ame_thyst het volgende:
ik had bij launch meer gold voor gems moeten traden, krijg nu zowat de helft aan gems voor gold dan een maand geleden. Goeie jumpingpuzzel mensen zullen ook wel miljoenen verdienen nu :P
.. want?
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 19:05
die shoes kan je op de market zetten toch :P? Of droppen die maar 1 x :(
DaFanzondag 28 oktober 2012 @ 19:15
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 19:05 schreef Ame_thyst het volgende:
die shoes kan je op de market zetten toch :P? Of droppen die maar 1 x :(
Droppen maar 1x. Kunnen wel op TP ja.
drumstickNLzondag 28 oktober 2012 @ 19:25
Inderdaad; droppen maar een keer. Anders zou ik een shitload aan schoenen verzamelen.
Casino.Bobzondag 28 oktober 2012 @ 19:37
zometeen gaat het feest beginnen in Lion's Arch.
feyregyzondag 28 oktober 2012 @ 19:37
Ben benieuwd wat Act 3 gaat brengen :D
RhytmicalRemedyzondag 28 oktober 2012 @ 20:04
Leuk de server crashed om 20:00 :(
En kan niet meer inloggen.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 20:06
Hier ook :D
DaFanzondag 28 oktober 2012 @ 20:06
Ik zit erin :D
Ookuzondag 28 oktober 2012 @ 20:07
HE'S BACK!!

THE MAD KING!

ROCK/PAPER/SCISSORS!!
RhytmicalRemedyzondag 28 oktober 2012 @ 20:09
Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Maar ik kan niet meer inloggen nadat de game crashte. Geweldig :(
DaFanzondag 28 oktober 2012 @ 20:10
Cutscene en ik ben nu alleen aan het vechten tegen de Mad king. Ben pas 30x doodgegaan ofzo.
RhytmicalRemedyzondag 28 oktober 2012 @ 20:11
Ben ik eindelijk ingelogd crasht de boel weer.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 20:13
Guild wars 2 has encounterd an error :P

Ja en ik zit op een schoolcampus ja :X
feyregyzondag 28 oktober 2012 @ 20:14
kankerspel crasht gewoon constant
RhytmicalRemedyzondag 28 oktober 2012 @ 20:15
quote:
2s.gif Op zondag 28 oktober 2012 20:14 schreef feyregy het volgende:
kankerspel crasht gewoon constant
feyregyzondag 28 oktober 2012 @ 20:17
HAHAHA EPIC FAIL DIT EVENT! Arenanet flikt t em gewoon om te falen met een 'special halloween event'
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 20:18
Ja ik mag weer

LA here I come
Supertolllzondag 28 oktober 2012 @ 20:18
Ik kom er niet in met een party, wat is dit voor shit.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 20:20
ascent to madness *OI*
Supertolllzondag 28 oktober 2012 @ 20:23
Ik snap het niet party wordt steeds gesplitst, moeten het mensen van dezelfde server zijn oid?
DaFanzondag 28 oktober 2012 @ 20:29
Nee je moet het alleen doen.
feyregyzondag 28 oktober 2012 @ 20:31
alleen.. dat lukt al helemaal niet
DaFanzondag 28 oktober 2012 @ 20:32
Ik heb m nog niet eens op de helft, ben pas 30 minuten bezig :') En al mn gear is kapot.
DaFanzondag 28 oktober 2012 @ 20:36
Je moet trouwens wel in een party, recommended 5 players staat er als je binnen gaat :{
DaFanzondag 28 oktober 2012 @ 21:00
Nou heb m down met een party, lvl 77 & 79 armor, aantal plastic fangs... 180k exp, ~30 silver.
Niet echt speciaal :{ Maar wel geinig gedaan zo met het plein etc.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 21:08
Ben hem aan het solo;en met een ranger :D
snipen ftw
CornflakesXLzondag 28 oktober 2012 @ 21:10
Raar dat het 1 november al weer over is..
RhytmicalRemedyzondag 28 oktober 2012 @ 21:13
waarom blijft die kanker zooi steeds crashen en dat kan ik niet inlogen omdat de transactie bezig is?
Ame_thystzondag 28 oktober 2012 @ 21:13
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 21:10 schreef CornflakesXL het volgende:
Raar dat het 1 november al weer over is..
en volgend jaar en daarop en daarop :P
RhytmicalRemedyzondag 28 oktober 2012 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 21:10 schreef CornflakesXL het volgende:
Raar dat het 1 november al weer over is..
Hopelijk gaat de rest ook zo snel. Kan niet wachten op de 31e heb gek veel vuurwerk liggen.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 21:19
1/2 weg :D
feyregyzondag 28 oktober 2012 @ 21:43
quote:
19s.gif Op zondag 28 oktober 2012 21:14 schreef RhytmicalRemedy het volgende:

[..]

Hopelijk gaat de rest ook zo snel. Kan niet wachten op de 31e heb gek veel vuurwerk liggen.
vuurwerk?
RhytmicalRemedyzondag 28 oktober 2012 @ 21:44
1jPqC

1jPst

pfff
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 21:55
volhouden ;)
duurde bij mij ook een paar keer.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 22:02
quote:
7s.gif Op zondag 28 oktober 2012 21:00 schreef DaFan het volgende:
Nou heb m down met een party, lvl 77 & 79 armor, aantal plastic fangs... 180k exp, ~30 silver.
Niet echt speciaal :{ Maar wel geinig gedaan zo met het plein etc.
single ranger

21s+13c aan coins
618 karma
keuze uit:5 nougat center of 5 chattering skulls of 5 plastic fangs
+
10 slot trick + treat bag dus 2 slots meer gekregen *O*
en
80500 Xp

[ Bericht 4% gewijzigd door wdn op 28-10-2012 23:08:23 ]
-Dries-zondag 28 oktober 2012 @ 22:47
Heb nog nooit een MMORPG gespeeld, maar ik ga me er toch eindelijk aan wagen. Het verkennen van werelden zoals bijvoorbeeld in Skyrim of The Witcher 2 vind ik geweldig, dus ik sta te popelen om te beginnen. Heeft er iemand beginner tips? Denk aan ras, klasse, of gameplay tips. Dank :)
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 22:49
en bugged _O_

mad king staat op een floating eiland waar niemand bij kan
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 22:51
quote:
5s.gif Op zondag 28 oktober 2012 22:47 schreef -Dries- het volgende:
Heb nog nooit een MMORPG gespeeld, maar ik ga me er toch eindelijk aan wagen. Het verkennen van werelden zoals bijvoorbeeld in Skyrim of The Witcher 2 vind ik geweldig, dus ik sta te popelen om te beginnen. Heeft er iemand beginner tips? Denk aan ras, klasse, of gameplay tips. Dank :)
Dat is het net met een mmorpg... maakt allemaal niks uit wat ze zijn allemaal even goed of slecht.
Het ligt er gewoon aan: wat vind JIJ leuk om te spelen,
CornflakesXLzondag 28 oktober 2012 @ 23:02
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 21:13 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

en volgend jaar en daarop en daarop :P
xd zo'n event kunnen ze toch wel even een weekje extra door laten lopen..
-Dries-zondag 28 oktober 2012 @ 23:09
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 22:51 schreef wdn het volgende:

[..]

Dat is het net met een mmorpg... maakt allemaal niks uit wat ze zijn allemaal even goed of slecht.
Het ligt er gewoon aan: wat vind JIJ leuk om te spelen,
Makkelijk dus, fijn.
wdnzondag 28 oktober 2012 @ 23:13
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 23:09 schreef -Dries- het volgende:

[..]

Makkelijk dus, fijn.
Ik heb lol met een ranger. Vind niet iedereen leuk om te spelen.
Melee is niks voor mij... is me teveel naar een vijand lopen. (9 van de 10x heb ik met mijn ranger al 25% HP gesnoept ;)

Kortom want vind jij leuk?

[ Bericht 2% gewijzigd door wdn op 28-10-2012 23:22:13 ]
Adameszondag 28 oktober 2012 @ 23:26
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 23:13 schreef wdn het volgende:

[..]

Ik heb lol met een ranger. Vind niet iedereen leuk om te spelen.
Melee is niks voor mij... is me teveel naar een vijand lopen. (9 van de 10x heb ik met mijn ranger al 25% HP gesnoept ;)

Kortom want vind jij leuk?
een warrior is beter met een longbow dan een ranger. en al die melees hebben ook de beste gap closers. tevens heb ik met mijn warrior veel en veel minder problemen met standaard exploreren dan met mijn ranger en ook die ging ook al fijn.
Sweetpea8472maandag 29 oktober 2012 @ 08:38
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 22:49 schreef wdn het volgende:
en bugged _O_

mad king staat op een floating eiland waar niemand bij kan
Oh? Welk eiland? Hij begon bovenin ergens, en kwam toen naar beneden naar die eerste grote steen (want het is niet anders dan een zwevende steen!). Toen ik hem op 4/5e had, ging hij naar beneden en kon ik de rest van die mummies etc afmaken... Daarna uitvogelen hoe ik naar beneden kwam. Alleen dat laatste niveau was lastig (zonder m'n 50% damage reduction had ik het niet gered!) En toen knikkerde ik weer eens van die rand af natuurlijk. Gelukkig was hij toen zo vriendelijk om weer naar het tweede niveau te gaan. Maar ik heb hem dood gekregen in m'n uppie! Jammer genoeg kon ik de chest niet looten (ik zat op het tweede niveau en voordat ik naar het derde kon werd ik eruit geknikkerd...)

Nadat ik eindelijk weer online was, hebben we hem nog even met een groepje van 5 gedaan en dat ging wel een heel stuk sneller :P

Ik heb ook nog geprobeerd naar de clock tower te springen, maar dat werkte niet :D

(die clock tower is het enige wat ik absoluut niet in het event vind passen, qua moeilijkheidsgraad... het is gewoon niet toegankelijk voor iedereen)
miprmaandag 29 oktober 2012 @ 08:59
niet alles hoeft toegankelijk te zijn voor iedereen toch? tweede deel van dat boek verzamelen zal ook niet voor de starters zijn...

clocktower is frusterend.. ik heb 'm nog steeds niet gehaald - ik ben nu 1x tot dat stukje geweest dat je opeens linksom moet draaien.. vanavond ga ik 'm halen .. of niet :)

dingen mogen ook wel eens moeilijk zijn...
Murderamaandag 29 oktober 2012 @ 09:04
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 23:26 schreef Adames het volgende:

[..]

een warrior is beter met een longbow dan een ranger. en al die melees hebben ook de beste gap closers. tevens heb ik met mijn warrior veel en veel minder problemen met standaard exploreren dan met mijn ranger en ook die ging ook al fijn.
Maar je mist wel de pet, die een ontiegelijke survivabilitie heeft.
Sweetpea8472maandag 29 oktober 2012 @ 09:20
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 08:59 schreef mipr het volgende:
niet alles hoeft toegankelijk te zijn voor iedereen toch? tweede deel van dat boek verzamelen zal ook niet voor de starters zijn...
Het tweede boek is mogelijk om te halen op een relatief laag leveling character. Ik heb hem op m'n lvl32 Charr... Wat hulp is wel noodzakelijk (vooral voor het Sparkfly Fen deel...) Ik had twee guildies die de klappen opvingen voor mij (het voordeel van een laag level is dat het armor toch zeer snel vervangen moet worden, dus ik ga het niet eens repareren... Als het volledig gebroken was geweest, had ik zelf wel een nieuwe gemaakt...)

quote:
clocktower is frusterend.. ik heb 'm nog steeds niet gehaald - ik ben nu 1x tot dat stukje geweest dat je opeens linksom moet draaien.. vanavond ga ik 'm halen .. of niet :)

dingen mogen ook wel eens moeilijk zijn...
Ja, voor permanente onderdelen. Tijdelijke onderdelen mogen uitdagend zijn, maar het gros moet het kunnen doen (en als je de chat en forums leest, is dat niet het geval). Dat er dan een groep is die het heel makkelijk vinden, die hebben dan wel andere uitdagingen gekregen (zoals die nieuwe jumping puzzles die ook geïntroduceerd zijn met de halloween update)
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 09:26
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 08:38 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Oh? Welk eiland?
Op het bovenste nivo (ik tel spawn eiland even niet mee) zit achterin een zwevende steen zonder kabel. Daar stond hij op en was niet te bereiken met een boog.
miprmaandag 29 oktober 2012 @ 09:30
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 09:20 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Het tweede boek is mogelijk om te halen op een relatief laag leveling character. Ik heb hem op m'n lvl32 Charr... Wat hulp is wel noodzakelijk (vooral voor het Sparkfly Fen deel...) Ik had twee guildies die de klappen opvingen voor mij (het voordeel van een laag level is dat het armor toch zeer snel vervangen moet worden, dus ik ga het niet eens repareren... Als het volledig gebroken was geweest, had ik zelf wel een nieuwe gemaakt...)

[..]

Ja, voor permanente onderdelen. Tijdelijke onderdelen mogen uitdagend zijn, maar het gros moet het kunnen doen (en als je de chat en forums leest, is dat niet het geval). Dat er dan een groep is die het heel makkelijk vinden, die hebben dan wel andere uitdagingen gekregen (zoals die nieuwe jumping puzzles die ook geïntroduceerd zijn met de halloween update)
dan zijn we het iig eens dat we het oneens zijn :)
ik beschouw mezelf maar als gemiddelde gamer (ondanks de uren die ik erin steek..) ik zou het raar vinden als alles maar haalbaar zou zijn.. zelfs in het geval van tijdelijke onderdelen..

en chats en forums rond ANet? lachwekkend... iedereen viel over ANet heen vanwege one-time event.. alleen de cinematic was one-time... staat ook op youtube en de rest is gewoon toegankelijk de komende dagen... dus prima geregeld toch? zelfs als er het één en ander niet helemaal goed ging..

mischien ben ik te positief en te aardig - maar ik vind dat er een fantastische game neergezet is waarbij ze met zo'n extra event, wat je er zomaar bij krijgt iets ergs leuks neergezet hebben... zelfs als ik die slippers niet krijg en geen 1000'en ToT weet te verzamelen en geen enorme hoeveelheden gold weet te maken met chestruns in het labyrinth door verschillende toons aan te maken...

het is een spelletje ;( en voor mij het geld al meer dan waard...
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 09:43
Ik heb in elk geval lol gehad met dit event :D

Die jumping tower zal me een rotzorg zijn als ik die niet haal. Als alternatief heb ik Mad King ge-solo'd met een lvl 64 ranger die nu dus 65 is vanwege de XP die ik kreeg.
miprmaandag 29 oktober 2012 @ 09:52
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 09:43 schreef wdn het volgende:
Ik heb in elk geval lol gehad met dit event :D

Die jumping tower zal me een rotzorg zijn als ik die niet haal. Als alternatief heb ik Mad King ge-solo'd met een lvl 64 ranger die nu dus 65 is vanwege de XP die ik kreeg.
lol.. wij eindigden bij de vriendelijke king met z'n 3-n ipv de 5 in onze party wegens disconnects... en dat koste ons al moeite genoeg :)

iemand nog gemerkt of dat "Mad King says..." in het begin nog iets uitmaakte?
Candaasjemaandag 29 oktober 2012 @ 10:03
Ik vind de spelletjes rond het event erg leuk (Vooral dat Lunatic huppeldepup, het hide-and-seek spel.), maar de Mad King moet ik nog verslaan. Dat ging hier namelijk helemaal mis.

Ik heb 1x in een party van 3 man gestaan - ook deels opgesplitst - maar ik werd toen ik uit het huisje stapte al gelijk van de rots geknikkerd. En er was nergens een waypoint op de kaart te bekennen.... Daarna nog een keertje in m'n up geprobeerd (continu last van een opgesplitste party), maar dat ging niet helemaal lekker - ik had verwacht dat je de emotes moest typen, maar die bleken telkens op wisselende posities op je skillbar te staan. Ondertussen werd ik gewoon afgeslacht door wat creatures, want ik was druk bezig met zoeken naar het plaatje voor de eeste emote :P. En weer geen waypoint. Uiteindelijk moeten uitloggen, niet meer kunnen inloggen, en na een kwartier mezelf dood teruggevonden in LA :? Nouja, nog een paar keer geprobeerd er samen met m'n vriend te komen, maar het is niet gelukt. Helaas.

Dus de hele entourage eromheen: hartstikke leuk! ^O^
Het event zelf (en dan bedoel ik het filmpje + de euh 'missie'): Mwoah. En niet eens alleen omdat de servers het niet helemaal aankonden hoor. Maar ik vond van GW1 zo leuk dat iedereen tegelijkertijd al die emotes uit moest beelden. Prachtig gezicht, vooral ook die stervenden dan natuurlijk :D
't Was nu toch iets meer individueel. (Ja ok, als het lukte dus met 5 man, maar dat is toch anders dan met 100> man. Als u me vat ;) )

En de klok waag ik me niet eens aan, mijn pc hapert te vaak om al een eenvoudige jumpingpuzzel fatsoenlijk uit te kunnen voeren :')
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 10:05
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 09:52 schreef mipr het volgende:

[..]

lol.. wij eindigden bij de vriendelijke king met z'n 3-n ipv de 5 in onze party wegens disconnects... en dat koste ons al moeite genoeg :)

iemand nog gemerkt of dat "Mad King says..." in het begin nog iets uitmaakte?
Och en ik speel onder Ubuntu en ben wel al wat gewend qua crashes ;)
Ik hoef mijn scherm echt niet te vergroten of te verkleinen of ook maar iets aan te passen dat een dropdownbox is in video settings :X Dus mijn mentaliteit is denk ik iets anders geworden... ik had verwacht niet eens door de login te komen met mijn systeem dus alles daarna was meegenomen ;)

Nee, ondanks alles .... ik heb lol gehad. Soms was het frustrerende lol omdat niks ging zoals ik wilde ;)

Je moet gewoon geluk hebben soms. Zo heb ik gisteren meegelift bij 2 jumping puzzels. Beide snapte ik niks van want ze waren reuuuuuuuze simpel (maar dat bleek dus te komen omdat iemand net voor me lasers had uitgezet of poorten had geopend). En het is nu niet zo dat elk einde van een puzzel nou zo'n uniek item oplevert dat je ze moet doen om GW2 te spelen ...

Mijn eerste draak was ook zoiets... ik raakte de draak (want dat zag ik in mijn logs) maar er was zoveeeeeeel lag dat ik amper komt bewegen. Gelukkig had hij/zij(?) geen oog voor me >:)
Sweetpea8472maandag 29 oktober 2012 @ 10:23
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 09:26 schreef wdn het volgende:

[..]

Op het bovenste nivo (ik tel spawn eiland even niet mee) zit achterin een zwevende steen zonder kabel. Daar stond hij op en was niet te bereiken met een boog.
Ah, hij begon dus niet met "Mad King Says"? Want aan het eind daarvan sprong hij naar beneden...
miprmaandag 29 oktober 2012 @ 12:01
ik heb emotes zitten typen toen hij begon met "Mad King says..." ... had ik op mijn skillbar moeten kijken?

en wat gebeurde er dan daarmee?
Sweetpea8472maandag 29 oktober 2012 @ 12:04
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 12:01 schreef mipr het volgende:
ik heb emotes zitten typen toen hij begon met "Mad King says..." ... had ik op mijn skillbar moeten kijken?

en wat gebeurde er dan daarmee?
Je skillbar veranderde naar de emotes... En die waren ook nog willekeurig geplaatst en daarnaast veranderden ze ook nog van plaats tijdens die Mad King Says...
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 12:17
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 10:23 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Ah, hij begon dus niet met "Mad King Says"? Want aan het eind daarvan sprong hij naar beneden...
Dat heb ik alleen de eerste keer gehad (toen ik alleen naar binnen ging). Hij bleef bij een van de runs erna op het eiland staan.
Adamesmaandag 29 oktober 2012 @ 13:29
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 09:04 schreef Murdera het volgende:

[..]

Maar je mist wel de pet, die een ontiegelijke survivabilitie heeft.
ja, maar daar ging het niet over.
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 13:31
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 13:29 schreef Adames het volgende:

[..]

ja, maar daar ging het niet over.
Hmm jawel... het ging erover wat leuk is om te spelen.
1 van de leuke dingen voor een ranger is het zoeken naar pets op de diverse mappen.
Adamesmaandag 29 oktober 2012 @ 13:31
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 13:31 schreef wdn het volgende:

[..]

Hmm jawel... het ging erover wat leuk is om te spelen.
1 van de leuke dingen voor een ranger is het zoeken naar pets op de diverse mappen.
je vond het niet leuk om naar een tegenstander te lopen, maar met zo veel gapclosers valt dat best mee.
CornflakesXLmaandag 29 oktober 2012 @ 16:04
Kan ik met een engineer die mad king solo'en?
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 16:25
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:04 schreef CornflakesXL het volgende:
Kan ik met een engineer die mad king solo'en?
Je kunt met elk char de mad king solo'en omdat als je dood gaat je kunt respawnen in de map en met full health er weer tegen aan kunt. Zolang je maar steeds snel genoeg bij hem bent (als hij te lang niet aangevallen wordt gaat hij helen).

Als ik het met een ranger kan vanaf een hoger gelegen platform kan iedereen het (het is alleen een kwestie van vaak dood gaan als je met melee moet doen). Ranged is het een eitje.

quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 13:31 schreef Adames het volgende:

[..]

je vond het niet leuk om naar een tegenstander te lopen, maar met zo veel gapclosers valt dat best mee.
Nee, dan vergis je je :+
Niks zo leuk als op een berg gaan staan en dan pijlen naar beneden laten vallen :)
Adamesmaandag 29 oktober 2012 @ 16:29
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:25 schreef wdn het volgende:
[..]

Nee, dan vergis je je :+
Niks zo leuk als op een berg gaan staan en dan pijlen naar beneden laten vallen :)

oh ok, nee dan zal ik wel iemand moeten geloven met een lvl 35 ranger en verder geen ervaring met de andere professions.
Murderamaandag 29 oktober 2012 @ 16:29
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 13:29 schreef Adames het volgende:

[..]

ja, maar daar ging het niet over.
Jawel.
Adamesmaandag 29 oktober 2012 @ 16:31
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:29 schreef Murdera het volgende:

[..]

Jawel.
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 23:13 schreef wdn het volgende:

[..]

Ik heb lol met een ranger. Vind niet iedereen leuk om te spelen.
Melee is niks voor mij... is me teveel naar een vijand lopen. (9 van de 10x heb ik met mijn ranger al 25% HP gesnoept ;)

Kortom want vind jij leuk?
daar gaat het puur over het moeten lopen met een warrior, als ik dat zou moeten doen, dan is een warrior inderdaad niet zo leuk. geen woord over een pet, laat staan over hoe goed een ranger met een pet is in vergelijking met een warrior.
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 16:47
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:29 schreef Adames het volgende:

[..]

oh ok, nee dan zal ik wel iemand moeten geloven met een lvl 35 ranger en verder geen ervaring met de andere professions.
Je maakt hier aannames die niet waar zijn.
Adamesmaandag 29 oktober 2012 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:47 schreef wdn het volgende:

[..]

Je maakt hier aannames die niet waar zijn.
oh lvl 55 ongeveer, same difference
Murderamaandag 29 oktober 2012 @ 16:52
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:31 schreef Adames het volgende:

[..]

[..]

daar gaat het puur over het moeten lopen met een warrior, als ik dat zou moeten doen, dan is een warrior inderdaad niet zo leuk. geen woord over een pet, laat staan over hoe goed een ranger met een pet is in vergelijking met een warrior.
Het ging over het plezier in een class, daar is een pet best belangrijk bij.
En het ging over warrior met longbow versus ranger? Dan ook is de pet belangrijk en relevant.
wdnmaandag 29 oktober 2012 @ 16:53
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:47 schreef wdn het volgende:

[..]

Je maakt hier aannames die niet waar zijn.
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:31 schreef Adames het volgende:
Daar gaat het puur over het moeten lopen met een warrior, als ik dat zou moeten doen, dan is een warrior inderdaad niet zo leuk. geen woord over een pet, laat staan over hoe goed een ranger met een pet is in vergelijking met een warrior.
Is totaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal niet van belang.
Het gaat er om wat -leuk- is. Niet wat je het snelste tot 80 brengt.

Of een ranger met pet "beter" is dan een warrior heeft niks met de class te maken maar alleen maar met hoe je GW2 speelt. Zoals het een MMORPG betaamt zijn alle classes bewust goed en slecht in iets. Het gaat er om of dat wat een class goed maakt jouw bevalt.

quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:49 schreef Adames het volgende:

[..]

oh lvl 55 ongeveer, same difference
Flikker maar een end op want ik heb genoeg van je.
Je weet niet waar je over praat als je meent dat een lvl 55 ranger in GW2 alles is waar ik mijn ervaring op baseer.
Adamesmaandag 29 oktober 2012 @ 16:54
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 16:53 schreef wdn het volgende:

[..]

[..]

Is totaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal niet van belang.
Het gaat er om wat -leuk- is. Niet wat je het snelste tot 80 brengt.

Of een ranger met pet "beter" is dan een warrior heeft niks met de class te maken maar alleen maar met hoe je GW2 speelt. Zoals het een MMORPG betaamt zijn alle classes bewust goed en slecht in iets. Het gaat er om of dat wat een class goed maakt jouw bevalt.
ik heb het ook helemaal niet over wat het snelste is. het enige wat ik heb gezegd is dat een warrior niet zo beperkt is in zijn mobiliteit dan als je misschien dacht. daarbij nam ik aan dat je geen warrior hebt gespeeld, anders zou je dat ook hebben geweten.

en je hoeft niet zo boos te worden, het is maar een spelletje, geniet er van
CornflakesXLmaandag 29 oktober 2012 @ 17:52
Ik heb de mad king solo verslagen klopt het dat je alleen die bag wat silver en xp krijgt ?
DaFanmaandag 29 oktober 2012 @ 18:00
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 17:52 schreef CornflakesXL het volgende:
Ik heb de mad king solo verslagen klopt het dat je alleen die bag wat silver en xp krijgt ?
Nee er staat ook een chest onderin op het 3e niveau.
DaFanmaandag 29 oktober 2012 @ 18:02
Ik heb even een vraagje over gearing op 80.
Ik heb nu Exotics als wapens, daar red ik me voorlopig wel mee, maar heb masterwork/rares lvl 80 als armor. Wat moet ik gaan doen om beter te gearen? Gewoonweg farmen voor gold of kan je via alle dungeons ook lvl 80 gear krijgen? Of alleen Arah?
Twomaandag 29 oktober 2012 @ 18:04
quote:
7s.gif Op maandag 29 oktober 2012 18:02 schreef DaFan het volgende:
Ik heb even een vraagje over gearing op 80.
Ik heb nu Exotics als wapens, daar red ik me voorlopig wel mee, maar heb masterwork/rares lvl 80 als armor. Wat moet ik gaan doen om beter te gearen? Gewoonweg farmen voor gold of kan je via alle dungeons ook lvl 80 gear krijgen? Of alleen Arah?
Alle dungeons hebben hun eigen level 80 exotic armor met unieke skin. Daarnaast kan je voordat je dungeon armor hebt natuurlijk altijd level 80 exotics kopen in TP of ze zelf craften.
DaFanmaandag 29 oktober 2012 @ 18:12
quote:
7s.gif Op maandag 29 oktober 2012 18:04 schreef Two het volgende:

[..]

Alle dungeons hebben hun eigen level 80 exotic armor met unieke skin. Daarnaast kan je voordat je dungeon armor hebt natuurlijk altijd level 80 exotics kopen in TP of ze zelf craften.
Ja nadat ik gepost had dacht ik eraan dat ik zelf ook wel even de vendors kon bekijken :') Die van Arah zijn inderdaad veruit het beste.
Binnenkort maar eens proberen.
CornflakesXLmaandag 29 oktober 2012 @ 18:21
quote:
7s.gif Op maandag 29 oktober 2012 18:00 schreef DaFan het volgende:

[..]

Nee er staat ook een chest onderin op het 3e niveau.
Krijg je daar spullen vn? Me broertje deed het laastste gedeelde hij was natuurlijk weer meteen geleaved 0.0
DaFanmaandag 29 oktober 2012 @ 18:33
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2012 18:21 schreef CornflakesXL het volgende:

[..]

Krijg je daar spullen vn? Me broertje deed het laastste gedeelde hij was natuurlijk weer meteen geleaved 0.0
Ja daar kunnen exotics en Halloween skins in zitten.
Ik kreeg 2 masterwork maar het is repeatable. De chest heeft geen DR afaik.
Adamesmaandag 29 oktober 2012 @ 18:57
quote:
7s.gif Op maandag 29 oktober 2012 18:12 schreef DaFan het volgende:

[..]

Ja nadat ik gepost had dacht ik eraan dat ik zelf ook wel even de vendors kon bekijken :') Die van Arah zijn inderdaad veruit het beste.
Binnenkort maar eens proberen.
je hebt ook nog karma vendors

www.gw2armors.com zie je alle armors voor je poppetje
CornflakesXLmaandag 29 oktober 2012 @ 19:14
quote:
7s.gif Op maandag 29 oktober 2012 18:33 schreef DaFan het volgende:

[..]

Ja daar kunnen exotics en Halloween skins in zitten.
Ik kreeg 2 masterwork maar het is repeatable. De chest heeft geen DR afaik.
Okee thx ik ga wel opzoek naar een team..

bij ons in piken square zijn de portals niet meer open naar kings realm..
miprdinsdag 30 oktober 2012 @ 09:26
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2012 19:14 schreef CornflakesXL het volgende:

[..]

Okee thx ik ga wel opzoek naar een team..

bij ons in piken square zijn de portals niet meer open naar kings realm..
er is zo'n deur in Queensdale die regelmatig verschijnt en eens in de paar keer ook gewoon een wel werkende portal is... die gebruik ik meestal als de portals niet meer open zijn...
Questulardinsdag 30 oktober 2012 @ 10:12
lvl 50 geworden gisteren :) 31 levels lang alleen WvWvW gedaan en het is nog steeds leuk :) Ik begin nu ook daadwerkelijk wat te kunnen in pvp, ik heb mn build/class aardig onder de knie en mn gear is ook niet geheel waardeloos voor mn level.
sinemetdinsdag 30 oktober 2012 @ 10:13
Pffff gister geprobeerd lvl 400 jeweler te worden, blijf ik steken op de 380 en nu heb ik bijna geen centjes meer :')
-Dries-dinsdag 30 oktober 2012 @ 12:32
Vanavond mijn allereerste stappen zetten in Tyria met mijn Ranger Sylvari. Zin in :)
ems.dinsdag 30 oktober 2012 @ 12:35
Ik heb de gratis mmo 'raiderz' opgepikt en die vertoont wel een hoop overeenkomsten met GW2. Toch vind ik raiderz nu al iets leuker denk ik :P
DjinNdinsdag 30 oktober 2012 @ 13:05
Zo, eindelijk mijn kans gehad om de Mad King te verslaan :) En dan meteen even 2x achterelkaar gedaan :')
miprdinsdag 30 oktober 2012 @ 13:18
weet iemand tot wanneer die dungeon beschikbaar blijft?

vanavond geen tijd maar wil hem nog wel graag doen ;(
ikbennieuwopfokdinsdag 30 oktober 2012 @ 13:19
Tot morgenavond 8 uur waarschijnlijk
miprdinsdag 30 oktober 2012 @ 13:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 oktober 2012 13:19 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Tot morgenavond 8 uur waarschijnlijk
damn...
Sweetpea8472dinsdag 30 oktober 2012 @ 13:56
Morgenavond 8 uur? Ik denk zelf tot 2 November 01:00. (0:00 GMT)
DjinNdinsdag 30 oktober 2012 @ 14:11
Op de Worldchat wordt gezegd tot morgenavond 8 uur. En Act 4 duurt nog tm 5 nov.
Adamesdinsdag 30 oktober 2012 @ 15:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 oktober 2012 10:13 schreef sinemet het volgende:
Pffff gister geprobeerd lvl 400 jeweler te worden, blijf ik steken op de 380 en nu heb ik bijna geen centjes meer :')
jeweler is ook duur ja, ook in de gele ringen gaan al een paar ecto's in. en je maakt er geen winst op, je kan beter je rare en exotic ringen op de tp kopen dan zelf craften
Supertollldinsdag 30 oktober 2012 @ 16:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 oktober 2012 12:35 schreef ems. het volgende:
Ik heb de gratis mmo 'raiderz' opgepikt en die vertoont wel een hoop overeenkomsten met GW2. Toch vind ik raiderz nu al iets leuker denk ik :P
Heb net wat gameplay bekeken. Lijkt meer op WoW toch?
ems.dinsdag 30 oktober 2012 @ 16:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 oktober 2012 16:15 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Heb net wat gameplay bekeken. Lijkt meer op WoW toch?
Qua combat lijkt het imo een stuk meer op Guild wars, met een hoop gedodge en geblock. Qua questen is het inderdaad weer met questhubs net zoals in WoW (wat ik persoonlijk prefereer boven het systeem van GW.)

De beta is nu open dus ik zou zeggen, probeer het gewoon een keer :) Ik durf nog niet te zeggen of het per sé een beter spel is, maar tot noch toe vermaak ik me er prima mee.
-Dries-dinsdag 30 oktober 2012 @ 18:30
Dus ik dacht ik ga lekker GW2 vanavond voor het eerst spelen... Krijg ik dit:

i41AoZULsDLbP.jpg

Help?
AlwaysHappydinsdag 30 oktober 2012 @ 18:35
Reinstall?
Questulardinsdag 30 oktober 2012 @ 18:38
http://segmentnext.com/20(...)s-drivers-and-fixes/ misschien vind je hier iets?
-Dries-dinsdag 30 oktober 2012 @ 21:01
Okay, opgelost. Ik moest Dxtory uitzetten :)
CornflakesXLdinsdag 30 oktober 2012 @ 22:04
quote:
7s.gif Op maandag 29 oktober 2012 18:02 schreef DaFan het volgende:
Ik heb even een vraagje over gearing op 80.
Ik heb nu Exotics als wapens, daar red ik me voorlopig wel mee, maar heb masterwork/rares lvl 80 als armor. Wat moet ik gaan doen om beter te gearen? Gewoonweg farmen voor gold of kan je via alle dungeons ook lvl 80 gear krijgen? Of alleen Arah?
Ik ben nu net (....) of sorrows bezig daar heb je een vette gear met gasmasker als female human staat dat vet een beetje falloit achtig...

Je moet hem wel een keer story mode halen en dan explore en dan kun je tokens krijgen voor armour
IPAdinsdag 30 oktober 2012 @ 22:09
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 09:20 schreef Sweetpea8472 het volgende:

Ja, voor permanente onderdelen. Tijdelijke onderdelen mogen uitdagend zijn, maar het gros moet het kunnen doen (en als je de chat en forums leest, is dat niet het geval). Dat er dan een groep is die het heel makkelijk vinden, die hebben dan wel andere uitdagingen gekregen (zoals die nieuwe jumping puzzles die ook geïntroduceerd zijn met de halloween update)
Ben het daar niet mee eens. Zelfde als met exotics. Iedereen klagen dat ze geen exotics krijgen in uit die kist.. Moet je je voorstellen dat iedereen steeds exotics krijgt, hoe leuk is het dan nog om ze te krijgen? Hetzelfde met de jumping puzzle, als je hem haalt terwijl het 90% niet lukt is het extra leuk. De mensen die het niet halen moeten zich er maar bij neerleggen of harder proberen. Maarja, dat is slechts mijn mening :P
Overigens denk ik ook dat je vooral de mensen hoort die het niet halen, mensen die het wel halen gaan hier niet over klagen op de fora.