FOK!forum / Gaming / Guild Wars 2 #29 -
leeelldinsdag 11 september 2012 @ 15:12
header.png

Inleiding.png
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.

Release datum: 28 augustus 2012

4.gifFOK! speelt hoofdzakelijk op Far Shiverpeaks en er is ook een Guild4.gif

FOK! Guild: Fondlers Of Koalas - Far Shiverpeak
Whisper:Booyaa.4937 (op FOK! Lamabal) leader van onze guild of Rivalo.1260, Officer. voor een invite

Teamspeak IP: 176.9.1.88
Guild Wars 2 Channel


14.gif Crafting guide

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
hero-mesmer.jpg
De mesmer, een caster die zich specialiseert in illusie. Hij creëert verwarring door klonen van zichzelf te maken en kan deze ook op de vijand afsturen en extra schade aan te richten. Ook kan hij illusies maken die sterker zijn dan de klonen om te helpen met vechten. Meer info hier.

SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


SPOILER: Crafting
Er zijn meerdere Crafting disciplines in guildwars 2. Namelijk

Armorsmith
Handig voor de Warrior en Guardian

Artificer

Handig voor Necromancer, Mesmer, Elementalist en Guardian

Chef
Handig voor alle professions

Huntsman
Handig voor Engineer, Mesmer, Necromancer, ranger, Thief en Warrior

Jeweler
Handig voor alle Professions

Leatherworker
Handig voor Ranger, Thief en Engineer

Tailor
Handig voor Elementalist, Mesmer en Necromancer

Weaponsmith
Handig voor Warrior, Guardian, Necromancer, Mesmer, Thief en Ranger

Chef is een crafting discipline die vergeleken met de andere disciplines veel karma, gold en moeite kost trouwens.

Korte uitleg hoe je van start kan gaan.

Koop in ieder geval zo snel mogelijk je gathering tools!

In je startzone is altijd wel een merchant te vinden die coperen tools kan verkopen. Je hebt de Mining Pick, Logging axe en Harvesting sickle nodig. Hoe hoger je level is hoe beter de tools zijn die je kan kopen. Je hebt Copper (vanaf level 1), iron (vanaf level 10), steel(vanaf level 20), darksteel(vanaf level 30) en Mithril (vanaf level 45) tools. De hogere level tools heb je ook nodig voor de hogere level crafting meterialen.

Er zijn 6 tiers aan materialen die je moet verzamelen voor je crafting disciplines. Zie bijvoorbeeld De GW2 Wiki

Verzamel de basic en refined material in de crafting tab van je bank (als je aan het verzamelen bent en je inventory begint vol te raken kan je klikken op het radartje rechts boven en 'deposit crafting material' kiezen, wordt het meteen in je bank gegooid)De crafting tab van je bank is een apart gedeeltje waar je per crafting material 250 stuks kan verzamelen zonder dat het de normale ruimte in je bank in neemt. Erg handig!

Mocht je een startgebied hebben af gemaakt dan zou je in ieder geval genoeg spullen moeten hebben om te beginnen met je crafting. Ga naar een crafting station (op de map en in een stad zijn deze wel te vinden.) en haal ook even een paar spullen van je crafting merchant.

Ga eerst aan de slag om onderdelen te maken. Je hebt basis onderdelen die je kan maken en je hebt refined materiaal die je kan maken voor de speciale eigenschappen van je product. Kijk ook hier voor informatie

Na de refined materials moet je vaak ook nog Activators maken
Zie ook hier
Insignia's zijn voor Armor Zie hier
Inscriptions zijn voor wapens Zie hier
Gemstone zijn voor Juwelen Zie hier
Runes of holding zijn voor je inventory opslag Zie hier

Mocht je al deze spullen in je inventory hebben (dus niet in je bank oid) dan kan je aan de gang met discovery! Discovery geeft je tientallen meer XP per keer dat je iets nieuws maakt, meestal meerdere crafting levels per keer. Dus verdiep je daar in!

Zie hier voor een uitgebreide guide!

Video's!
tldr.png
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Vooralsnog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• De game gaat iets van ¤60 kosten, je betaalt er geen ¤18/maand voor.

filmpjes.png

Dungeon armor sets:

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant

FOK!kers actief in GW2:

Desolation

Idanue - Idanue.9021

Far Shiverpeaks

AartBakkebaard - Aartbakkebaard.8647
Adames - Adames.9357
baniekje - baniekje.4923
Banaanensuiker - Adam Smith.4659
Berik1985 - Berik V.8179
Bartisik - Healing Dude.7802
Casino.Bob - ZeroT.1359
Civilian - Civilian.3417
D_tjuh - tacD.1938
De_Dakgoot - Pagman.6890
Dex090 - Scandalicius.9436
Dionysiou - Dionysiou.8506
DjinN - phloxX.7982
draganosis - dragan3641
drumstickNL - Sagramore.1530 (officer)
FeyRegy - FeyRegy.1069
gibson.7089
hans1988 - Flufflez.7328
Kouranna - SotekOne.6247
I.C.O.N. - Vempel.6394
Invine - invine.2419
Jajong - Jajong.1463
JediSimons - Donderjager.6719
jogy - Joog.1578
Jorwol - Jorwol.6179
J0ttem - Lethal Stranger.5093
Karina - Karina.2031
Kingleon - Mrs. Eowynn
Lamabal - Booyaa.4937 (Leider FOK!guild, PM ingame voor invite!)
Phaelanx_NL - SirJudge.3279
MeneerBob - Jacobinho.3875
mipr / thorgal.1287 / Jagang Van Valnor
Northside - SotekOne.6247
Questular - Questular.8359
Remy669 - RemyKing.5931
Rickokun - Ricko.8764
Rivalo - Rivalo.1260 (leader2)
Rolstoelvandaal = Thorvay.8962
Scheringa - Murtagh.4706
Shado Hith - Blackstar.3278
Silv - Silv.8519
Smoofie - Smoofie.9705
Ssswing = Slokkert.6413
Supertoll - Andy.1943
Timm-E - TimmE.1832
Two - Inhumanous.8319
trigt013 - fitzchevalric.4601
2happy4u - YesNoGenius.2391
HypverViper Xibi.1645

Gandara

Curuu - Dodar.9417
PBateman1978 - Nyx.8204

Piken Square
jebentzelfeenfiets. - Wubdor.5190
Ooku - Drage.9160

Ring of Fire

AMDB - DannyB.1354

Stormbuff Isles

AlwaysHappy - Alwayshappy.2549

Aurora Glade

Bredemug.6794
Fir3flydinsdag 11 september 2012 @ 15:12
Het is dus echt een revolutie op MMO-gebied?
Phaelanx_NLdinsdag 11 september 2012 @ 15:15
Iig wel vermakelijk.
J0ttemdinsdag 11 september 2012 @ 15:15
Revolutionair zal ik niet zeggen, maar zeker een stap in de goede richting
Snoepje5dinsdag 11 september 2012 @ 15:15
Buyers remorse?
leeelldinsdag 11 september 2012 @ 15:16
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 september 2012 15:12 schreef Fir3fly het volgende:
Het is dus echt een revolutie op MMO-gebied?
dat is zo'n dooddoener,

combat is leuker, sneller

het is dynamischer

het craftingsysteem is voor iedereen handig èn moeilijk

en pvp is voor iedereen wat

maar compleet anders ?

nee
Adamesdinsdag 11 september 2012 @ 15:20
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 september 2012 15:12 schreef Fir3fly het volgende:
Het is dus echt een revolutie op MMO-gebied?
Qua gevechten is het nog veel meer actie geworden. Je moet met de meeste skills daadwerkelijk mikken om te raken en de movement is met het springen en rollen nog uitgebreider.
Fir3flydinsdag 11 september 2012 @ 15:20
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 september 2012 15:16 schreef leeell het volgende:

[..]

dat is zo'n dooddoener,

combat is leuker, sneller

het is dynamischer

het craftingsysteem is voor iedereen handig èn moeilijk

en pvp is voor iedereen wat

maar compleet anders ?

nee
Oh. Jammer. Dat is wel wat overal gezegd werd, maar dat geloofde ik al niet :+.

Dan heb ik voorlopig wel genoeg aan één MMO.
Lamabaldinsdag 11 september 2012 @ 15:23
Ieeell autist
Drakiredinsdag 11 september 2012 @ 15:30
Revolutionar nee, maar het is absuluut een next-gen mmo ze hebben goed gekeken naar wat andere mmo's slecht doen en wat er beter kan.
Enchanterdinsdag 11 september 2012 @ 15:35
Ik ga met m'n thief vaker dood rond de lvl 15 als ik met m'n ranger ging , best wel pittige class
Curuudinsdag 11 september 2012 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 12:31 schreef Thanatos45 het volgende:
Ik vraag me eigenlijk af waarom ze het überhaupt 8v8 hebben gemaakt? Zou toch eerst ook 5v5 zijn voor randoms? 16 mensen is teveel op die kleine maps, vooral Raid on the Capricorn wordt een pure zerg vs. zerg. Met m'n tank warrior is het nog wel geinig om er rambo in te stormen en het zo lang mogelijk vol te houden maar met m'n squishy dagger elementalist is het hell.
Het was eerst 10v10...
Sweetpea8472dinsdag 11 september 2012 @ 15:36
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 september 2012 14:59 schreef leeell het volgende:

[..]

Cloth
Leather
Crafting rares (acid, totems etc)

3 dingen in het spel die ontzettend schaars zijn en niet te farmen zoals wood, ore of vegetables.
Ja, en die juwelen kun je wel farmen... Ik krijg over het algemeen meer cloths en leer en fine materials (geen rares, die heb je alleen nodig voor een beperkt aantal recepten) dan gems...
leeelldinsdag 11 september 2012 @ 16:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 15:23 schreef Lamabal het volgende:
Ieeell autist
was het maar zo'n feest, ik kom om in de sociale verplichtingen, waardoor ik pas 35 ben in gw :(
Lamabaldinsdag 11 september 2012 @ 16:01
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 september 2012 16:00 schreef leeell het volgende:

[..]

was het maar zo'n feest, ik kom om in de sociale verplichtingen, waardoor ik pas 35 ben in gw :(
Hoezo heb je geen naam bij niewe thread
leeelldinsdag 11 september 2012 @ 16:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 15:36 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Ja, en die juwelen kun je wel farmen... Ik krijg over het algemeen meer cloths en leer en fine materials (geen rares, die heb je alleen nodig voor een beperkt aantal recepten) dan gems...
kijk maar op de tradingpost , leer en cloths zijn gemiddeld 8/10x zo duur dan gems ede
leeelldinsdag 11 september 2012 @ 16:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 16:01 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Hoezo heb je geen naam bij niewe thread
dit voldoet
Sweetpea8472dinsdag 11 september 2012 @ 16:07
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 september 2012 16:01 schreef leeell het volgende:

[..]

kijk maar op de tradingpost , leer en cloths zijn gemiddeld 8/10x zo duur dan gems ede
En m'n fine materials kosten me niets...

Maar, ik heb natuurlijk wel een jeweler. Maar ik vind het best ingewikkeld hoor. Settings, rings, hooks, die snap ik nog, maar dan heb je ineens die filligree dingen...

Ik moet meer zilver hebben, dan kan ik verder met levellen....
miprdinsdag 11 september 2012 @ 16:14
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 september 2012 16:01 schreef leeell het volgende:

[..]

dit voldoet
"Guild Wars 2 #29 - dit voldoet" ? - yep.. klinkt als een prima topic naam :)
leeelldinsdag 11 september 2012 @ 16:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 16:07 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

En m'n fine materials kosten me niets...

Maar, ik heb natuurlijk wel een jeweler. Maar ik vind het best ingewikkeld hoor. Settings, rings, hooks, die snap ik nog, maar dan heb je ineens die filligree dingen...

Ik moet meer zilver hebben, dan kan ik verder met levellen....
filigree zijn top, kan je gewoon de standaard gems mee verbeteren
jogydinsdag 11 september 2012 @ 16:57
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 september 2012 15:20 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Oh. Jammer. Dat is wel wat overal gezegd werd, maar dat geloofde ik al niet :+.

Dan heb ik voorlopig wel genoeg aan één MMO.
De base mechanics (klikken/selecteren en knoppen rammen) zijn in principe hetzelfde. Maar hoe ze om gegaan zijn met de wat meer geavanceerde concepten maakt het wel revolutionair eigenlijk. Ze dwingen mensen om samen te werken ook al zit je niet in een groep. Ik vind het in ieder geval wel erg stoer dat ze actief hebben geprobeerd (en zijn geslaagd) om grieving te minimaliseren. Geen killstealing mogelijk. En de manier quests krijgen. is natuurlijk briljant. je hoeft helemaal de questgiver niet op te zoeken en de karmapunten zijn eigenlijk een soort alternatieve methode om voor je zelf de kadootjes te kiezen die he wil. en vendorselling komt alleen voor bij je junk. voor de rest jan je alles gebruiken voor je crafting door middel van salvaging.

en het feit dat PvP geen gearstats VS gearstats maar talent tegen talent maakt het alleen maar beter. Ze hebben aardig wat heilige huisjes in mmo land gesloopt en er hun eigen draai aan gegeven. coöperatie ipv concurrentie. En er zijn nog Geen klachten gekomen wat betreft de PvP kant van gw2. zeker de spvp 5 VS 5. WvWvW is nogal chaotisch en daar moet je wel een grote actieve guild of alliantie voor hebben wil je daadwerkelijk verschil maken.

het concept is imo revolutionair
miprdinsdag 11 september 2012 @ 17:10
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 september 2012 16:57 schreef jogy het volgende:

[..]

Ze dwingen mensen om samen te werken ook al zit je niet in een groep.

niet mee eens... in tegenstelling tot in GW1 ben ik nog geen moment gedwongen om daadwerkelijk samen te werken met andere spelers...

er zijn wel eens meerdere mensen op dezelfde plek toevallig bezig om hetzelfde monster te verslaan maar dat is wat anders dan samenwerken...

't kan aan mij liggen maar in GW1 was juist dat sociale aspect veel sterker aanwezig doordat je elkaar op moest zoeken in groepen voor de missies en daarna vaak ook nog wat quests samen deed en gezellig door kletsten... (zelfs nadat de hero's geintroduceerd waren)

ik vind GW2 fantastisch, maar dat spontaan samenwerken en dat spontane sociale aspect komt totaal niet uit de verf...
AlwaysHappydinsdag 11 september 2012 @ 19:10
Ik vind het juist een voordeel dat je niet heel geforceerd een groep hoeft te gaan zoeken in een stad om een quest te halen. Er zijn altijd wel mensen in de buurt die je willen helpen. Al vaak zat gebeurd dat daaruit leuke gesprekken zijn ontstaan en chatsessies na de quest gedaan te hebben. Het werkt sneller, en ik vind het ook socialer.
jogydinsdag 11 september 2012 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 19:10 schreef AlwaysHappy het volgende:
Ik vind het juist een voordeel dat je niet heel geforceerd een groep hoeft te gaan zoeken in een stad om een quest te halen. Er zijn altijd wel mensen in de buurt die je willen helpen. Al vaak zat gebeurd dat daaruit leuke gesprekken zijn ontstaan en chatsessies na de quest gedaan te hebben. Het werkt sneller, en ik vind het ook socialer.
Same here. aardig wat keren dat ik spontaan mensen ging helpen of werd geholpen en dat we gewoon bij elkaar in de buurt bleven omdat het beter werkte en soms werd er een groepje gevormd en gingen we samen de map exploren en skillpoints doen. en gedwongen is een groot woord inderdaad maar het wordt je wel erg makkelijk gemaakt en iedereen heeft er voordeel aan.
HansvanOchtendinsdag 11 september 2012 @ 21:21
Hoe kan je eigenlijk que-en voor de spvp? De w vs w pvp is niet echt mijn ding nml.
jogydinsdag 11 september 2012 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 21:21 schreef HansvanOchten het volgende:
Hoe kan je eigenlijk que-en voor de spvp? De w vs w pvp is niet echt mijn ding nml.
moet je naar heart of The mists gaan. ('b' drukken in het spel) daar heb je mannetjes staan waar je je aan kan melden voor spvp en tournaments (moet je tickets voor kopen en krijgen je betere prijzen volgens mij)
Lamabaldinsdag 11 september 2012 @ 21:31
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 september 2012 21:27 schreef jogy het volgende:

[..]

moet je naar heart of The mists gaan. ('b' drukken in het spel) daar heb je mannetjes staan waar je je aan kan melden voor spvp en tournaments (moet je tickets voor kopen en krijgen je betere prijzen volgens mij)
H geen B drukken.
jogydinsdag 11 september 2012 @ 21:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 21:31 schreef Lamabal het volgende:

[..]

H geen B drukken.
je gaat toch via het battle scherm en niet via je hero scherm?
Lamabaldinsdag 11 september 2012 @ 21:34
quote:
5s.gif Op dinsdag 11 september 2012 21:32 schreef jogy het volgende:

[..]

je gaat toch via het battle scherm en niet via je hero scherm?
Nein mannn.

H en dan onderaan staat pvp.
jogydinsdag 11 september 2012 @ 21:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 21:34 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Nein mannn.

H en dan onderaan staat pvp.
Handig!
Cyan9dinsdag 11 september 2012 @ 23:24
Ik kan nog steeds niet verkopen bij de trading post :'(
Adamesdinsdag 11 september 2012 @ 23:30
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 september 2012 21:37 schreef jogy het volgende:

[..]

Handig!
en handig als je goedkoop naar Lions Arch of welke grote stad dan ook wil gaan
Karinadinsdag 11 september 2012 @ 23:35
Tournament heb ik nog niet geprobeerd, ik heb wel 2 tickets, van een quest of zo? Misschien eens proberen.
Frag_adderwoensdag 12 september 2012 @ 08:22
quote:
9s.gif Op dinsdag 11 september 2012 15:35 schreef Enchanter het volgende:
Ik ga met m'n thief vaker dood rond de lvl 15 als ik met m'n ranger ging , best wel pittige class
je moet ook meer dodgen en hebt geen pet die de klappen op vangt :)

Ik ben achteraf gezien trouwens echt blij dat ik door heb gezet met mijn mesmer, inmiddels level 53 en heb em al behoorlijk goed onder de knie. Alleen tegen grote groepen zwakke mobs zuig ik kont. Maar een veteran solo ik gemakkelijk en zelfs sommige boss events kan ik in mijn eentje (mits een melee boss) maar duuuuuuuuuuuurt
Lamabalwoensdag 12 september 2012 @ 09:02
quote:
4s.gif Op dinsdag 11 september 2012 23:24 schreef Cyan9 het volgende:
Ik kan nog steeds niet verkopen bij de trading post :'(
Heb al iets van 20 silver winst gemaakt ofzo

WCeend. Lees dit is door.

http://www.reddit.com/r/G(...)rything_you_need_to/

[ Bericht 16% gewijzigd door Lamabal op 12-09-2012 09:52:44 ]
Scheringawoensdag 12 september 2012 @ 10:08
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 09:02 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Heb al iets van 20 silver winst gemaakt ofzo

WCeend. Lees dit is door.

http://www.reddit.com/r/G(...)rything_you_need_to/
Dat is best een handig linkje, dank :Y
Frag_adderwoensdag 12 september 2012 @ 11:07
Heeft iemand enig idee hoe ik mijn hall of monument rewards van GW 1 kan opeisen?
Frag_adderwoensdag 12 september 2012 @ 11:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2012 19:10 schreef AlwaysHappy het volgende:
Ik vind het juist een voordeel dat je niet heel geforceerd een groep hoeft te gaan zoeken in een stad om een quest te halen. Er zijn altijd wel mensen in de buurt die je willen helpen. Al vaak zat gebeurd dat daaruit leuke gesprekken zijn ontstaan en chatsessies na de quest gedaan te hebben. Het werkt sneller, en ik vind het ook socialer.
Ja dat werkt ook ontzettend goed :D ik hoop alleen dat dat zo blijft, ik vrees dat het steeds minder wordt naarmate meer mensen late game worden :( zoals bij zo veel MMORPG's
Sweetpea8472woensdag 12 september 2012 @ 11:09
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 11:07 schreef Frag_adder het volgende:
Heeft iemand enig idee hoe ik mijn hall of monument rewards van GW 1 kan opeisen?
Als het goed is, heb je een blauwe steen in je inventory zitten. Als je dat niet hebt, moet je even naar LA en in het noordwesten heb je een grot. Als je daar met de karma merchant praat, kun je (gratis!) die steen krijgen. Als je die dan gebruikt, kom je in je HoM.
leeellwoensdag 12 september 2012 @ 11:35
maar dat kan bugged zijn, zoals bij velen waaronder ik ;(
Frag_adderwoensdag 12 september 2012 @ 11:35
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 11:09 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Als het goed is, heb je een blauwe steen in je inventory zitten. Als je dat niet hebt, moet je even naar LA en in het noordwesten heb je een grot. Als je daar met de karma merchant praat, kun je (gratis!) die steen krijgen. Als je die dan gebruikt, kom je in je HoM.
steen heb ik bij creation op nieuwe personages gekregen maar bij mijn hoofd personage welke ik tijdens de headstart gemaatk ehb niet, ik zal em even halen! dankje :D
Sweetpea8472woensdag 12 september 2012 @ 11:40
quote:
7s.gif Op woensdag 12 september 2012 11:35 schreef leeell het volgende:
maar dat kan bugged zijn, zoals bij velen waaronder ik ;(
Hij was bij mij ook bugged, maar dat was binnen een paar dagen opgelost...
leeellwoensdag 12 september 2012 @ 11:40
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 11:40 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Hij was bij mij ook bugged, maar dat was binnen een paar dagen opgelost...
tickets gemaakt alles, en niks toch noch toe ;(
jogywoensdag 12 september 2012 @ 14:02
http://www.asuralabs.com/serverPoll.php

statistieken O+.
Snoepje5woensdag 12 september 2012 @ 14:05
quote:
Dan moet jij je vanavond toch helemaal thuis voelen op nederland 1 of rtl 4.
AlwaysHappywoensdag 12 september 2012 @ 14:25
God, nu bezig met die Sylvari jumping puzzle. Wat een lastige is dat zeg..en als je maar een foutje maakt..dikke smak naar beneden. Wel leuke uitdaging! Ik kijk overigens niet bij youtube hoe hij gedaan moet worden ofzo. Zelf exploration is veel leuker :D zo heb ik andere jumping puzzles ook al gedaan
miprwoensdag 12 september 2012 @ 14:44
Welke is dat?

Ik heb die Azura puzzel in het Sylvari gebied gedaan, iets met spinnengrot en 2 van die dingen in Lions Arch...

Ik ben zo slecht in die dingen :)
AlwaysHappywoensdag 12 september 2012 @ 14:47
Ik heb er nu een paar gedaan, eentje in Queensdale, en dat sneeuw begin gebied, en nog een paar.

Die van de Sylvari start bovenop een skill point in het oosten van de map ( uit mijn hoofd - game staat nu even niet aan ). In zo'n boompje omhoog en dan zie je vanzelf een weg door de lucht lopen.
Sweetpea8472woensdag 12 september 2012 @ 14:51
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 14:47 schreef AlwaysHappy het volgende:
Ik heb er nu een paar gedaan, eentje in Queensdale, en dat sneeuw begin gebied, en nog een paar.

Die van de Sylvari start bovenop een skill point in het oosten van de map ( uit mijn hoofd - game staat nu even niet aan ). In zo'n boompje omhoog en dan zie je vanzelf een weg door de lucht lopen.
Die Spiral... Heb ik tijdens de laatste BWE geprobeerd. En vanaf toen besloten om net te doen alsof die jumping puzzles niet bestaan :P
AlwaysHappywoensdag 12 september 2012 @ 15:04
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 14:51 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Die Spiral... Heb ik tijdens de laatste BWE geprobeerd. En vanaf toen besloten om net te doen alsof die jumping puzzles niet bestaan :P
inderdaad zo'n spiral. Ik kan zulke dingen nooit los laten. Als ik er aan begin..maakt me niet uit hoe lang ik er voor nodig heb..moet het ook lukken :P Nare eigenschap eigenlijk!
Sweetpea8472woensdag 12 september 2012 @ 15:05
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:04 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

inderdaad zo'n spiral. Ik kan zulke dingen nooit los laten. Als ik er aan begin..maakt me niet uit hoe lang ik er voor nodig heb..moet het ook lukken :P Nare eigenschap eigenlijk!
Was voor mij snel opgelost: de BWE was afgelopen. En toen ik er afgelopen weekend langs liep, heb ik de skill geplakt en ben doorgelopen :D
Scheringawoensdag 12 september 2012 @ 15:08
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:05 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]
Verkeerde quote :')
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:04 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

inderdaad zo'n spiral. Ik kan zulke dingen nooit los laten. Als ik er aan begin..maakt me niet uit hoe lang ik er voor nodig heb..moet het ook lukken :P Nare eigenschap eigenlijk!
Ik heb die eigenschap ook :')
Daarom heb ik mezelf voorgenomen om pas in de winter aan de rest van de jumping puzzles te beginnen. Koude donkere zondagen dat er geen F1 is zijn er perfect voor! ^O^
Ik heb die in het startgebied van de Asura al gedaan en dat kostte me zeker 3 uur :')
jogywoensdag 12 september 2012 @ 15:10
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 14:05 schreef Snoepje5 het volgende:

[..]

Dan moet jij je vanavond toch helemaal thuis voelen op nederland 1 of rtl 4.
Die zet ik inderdaad wel aan terwijl ik guildwars aan het spelen ben. :P.
Rickocumwoensdag 12 september 2012 @ 15:34
Wat leveren die puzzles op dan?
jogywoensdag 12 september 2012 @ 15:35
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:34 schreef RickoKun het volgende:
Wat leveren die puzzles op dan?
Een kist aan het eind.
Curuuwoensdag 12 september 2012 @ 15:50
Account gehacked... nu wachten totdat er op mijn ticket geantwoord wordt...
Snoepje5woensdag 12 september 2012 @ 15:53
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:50 schreef Curuu het volgende:
Account gehacked... nu wachten totdat er op mijn ticket geantwoord wordt...
Ergens anders zelfde wachtwoord ooit gebruikt?
GoobyPlswoensdag 12 september 2012 @ 15:57
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:34 schreef RickoKun het volgende:
Wat leveren die puzzles op dan?
Plezier, want de kist aan het eind bevat waardeloze inhoud.
Sweetpea8472woensdag 12 september 2012 @ 15:59
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:57 schreef GoobyPls het volgende:

[..]

Plezier, want de kist aan het eind bevat waardeloze inhoud.
Hoeft niet... Kan best wel eens iets bevatten wat je altijd al had willen hebben. En trouwens, als ik alleen iets zou doen om de loot, zou ik geen GW spelen (zowel 1 als 2), want tot nu toe heb ik nog geen "goede" loot gezien, alleen maar merchant fodder.
AlwaysHappywoensdag 12 september 2012 @ 16:01
Poe, nog steeds bezig. Het begint ondertussen gewoon komisch te worden. Zit je aardig hoog in die route, zie je weer iemand naar beneden vallen, haha. Niet grappig als het jezelf overkomt, maar ok. En ook echt telkens bij dezelfde jump he. Geweldig :P
Rickocumwoensdag 12 september 2012 @ 16:02
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:57 schreef GoobyPls het volgende:

[..]

Plezier, want de kist aan het eind bevat waardeloze inhoud.
:')
wc-eendwoensdag 12 september 2012 @ 16:04
Wat zijn die jumping puzzles waar ik iedereen over hoor?
Sweetpea8472woensdag 12 september 2012 @ 16:04
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 16:01 schreef AlwaysHappy het volgende:
Poe, nog steeds bezig. Het begint ondertussen gewoon komisch te worden. Zit je aardig hoog in die route, zie je weer iemand naar beneden vallen, haha. Niet grappig als het jezelf overkomt, maar ok. En ook echt telkens bij dezelfde jump he. Geweldig :P
Ja, eigenlijk zou je popcorn moeten kunnen maken in het spel. Een stoel zetten onderaan die Spiral en daar gaan zitten. Met de popcorn natuurlijk. Zou ik me een hele dag mee kunnen vermaken!
Scheringawoensdag 12 september 2012 @ 16:09
quote:
2s.gif Op woensdag 12 september 2012 16:04 schreef wc-eend het volgende:
Wat zijn die jumping puzzles waar ik iedereen over hoor?
Dat zijn bepaalde "puzzels" waar je al springend via verschillende plateau's, boomstammen ed. boven moet zien te komen. Onderweg zijn er nog verschillende hindernissen dan het springen alleen, denk aan windvlagen, blikseminslagen en extreme kou. De puzzels zelf zitten naar mijn weten nog redelijk verstopt.
wc-eendwoensdag 12 september 2012 @ 16:10
quote:
3s.gif Op woensdag 12 september 2012 16:09 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Dat zijn bepaalde "puzzels" waar je al springend via verschillende plateau's, boomstammen ed. boven moet zien te komen. Onderweg zijn er nog verschillende hindernissen dan het springen alleen, denk aan windvlagen, blikseminslagen en extreme kou. De puzzels zelf zitten naar mijn weten nog redelijk verstopt.
Ik ben er nog geen tegengekomen dan :)
Scheringawoensdag 12 september 2012 @ 16:13
quote:
2s.gif Op woensdag 12 september 2012 16:10 schreef wc-eend het volgende:

[..]

Ik ben er nog geen tegengekomen dan :)
Als je zondag tijd hebt kunnen we misschien wel met meer Fok!kers afspreken om er een te doen, maar zorg wel dat je echt tijd hebt :P
Rickocumwoensdag 12 september 2012 @ 16:16
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:59 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Hoeft niet... Kan best wel eens iets bevatten wat je altijd al had willen hebben. En trouwens, als ik alleen iets zou doen om de loot, zou ik geen GW spelen (zowel 1 als 2), want tot nu toe heb ik nog geen "goede" loot gezien, alleen maar merchant fodder.
Ik ook, had de fout gemaakt om nimmer naar de tradehouse te gaan. Terwijl alles daar 10x goedkoper is dan bij npc's :')
wc-eendwoensdag 12 september 2012 @ 16:20
quote:
3s.gif Op woensdag 12 september 2012 16:13 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Als je zondag tijd hebt kunnen we misschien wel met meer Fok!kers afspreken om er een te doen, maar zorg wel dat je echt tijd hebt :P
Zondag werk ik, kan mogelijk alleen in de avond... ligt aan evt. andere afspraken :P
Rickocumwoensdag 12 september 2012 @ 17:10
Zondag ben ik kk brak, dus ga ik lekker vervelend doen
leeellwoensdag 12 september 2012 @ 17:12
zondagavond kan ik ook wel :)
Rickocumwoensdag 12 september 2012 @ 17:16
quote:
7s.gif Op woensdag 12 september 2012 17:12 schreef leeell het volgende:
zondagavond kan ik ook wel :)
Niemand vroeg jou iets jonge kom nou nie zo doen echt zo jammer dit
leeellwoensdag 12 september 2012 @ 17:18
quote:
1s.gif Op woensdag 12 september 2012 17:16 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Niemand vroeg jou iets jonge kom nou nie zo doen echt zo jammer dit
sahbi doe rustig
Rickocumwoensdag 12 september 2012 @ 17:21
quote:
7s.gif Op woensdag 12 september 2012 17:18 schreef leeell het volgende:

[..]

sahbi doe rustig
Sry ben gestopt met ademen, word ik ietwat prikkelbaar van. Vat het niet verkeerd op graag!!!!


Hommo
Lamabalwoensdag 12 september 2012 @ 17:24
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 17:10 schreef RickoKun het volgende:
Zondag ben ik kk brak, dus ga ik lekker vervelend doen
Bek houden.
Supertolllwoensdag 12 september 2012 @ 17:33
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 15:04 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

inderdaad zo'n spiral. Ik kan zulke dingen nooit los laten. Als ik er aan begin..maakt me niet uit hoe lang ik er voor nodig heb..moet het ook lukken :P Nare eigenschap eigenlijk!
Na die spiral, komt er nog een 2de jumping puzzle; the dark reverie als je daar doodgaat en niemand ressurect je moet je de spiral ook opnieuw doen.
AlwaysHappywoensdag 12 september 2012 @ 17:44
quote:
7s.gif Op woensdag 12 september 2012 17:33 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Na die spiral, komt er nog een 2de jumping puzzle; the dark reverie als je daar doodgaat en niemand ressurect je moet je de spiral ook opnieuw doen.
Niiice..:P

Ik ben uitgelogd op het punt waar ik nog 4 sprongen moest maken ofzo. Ik durfde het niet meer aan. Nu op m'n mesmer wat aan het levelen. xD
Timwonnacottwoensdag 12 september 2012 @ 18:36
Spiral maar eens proberen vanavond. Klinkt frustrerend, maar erger dan griffinrook kan het niet zijn.
Rickocumwoensdag 12 september 2012 @ 18:38
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 17:24 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Bek houden.
Ik heb je gekicked uit de guild dit tolereer ik absoluut niet. Heb tegen iedereen gezegd jou niet meer te inviten jongeman echt verneukt heb je het nu!!!
Lamabalwoensdag 12 september 2012 @ 18:43
quote:
4s.gif Op woensdag 12 september 2012 18:38 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Ik heb je gekicked uit de guild dit tolereer ik absoluut niet. Heb tegen iedereen gezegd jou niet meer te inviten jongeman echt verneukt heb je het nu!!!
Oh shit.

Geen serieuze mensen hier die willen pvpen?

[ Bericht 4% gewijzigd door Lamabal op 12-09-2012 19:49:35 ]
Frag_adderwoensdag 12 september 2012 @ 20:28
een vista niet knnen bekijken omdat je in combat bent :( al F spammend vond ik mijn dood
AlwaysHappywoensdag 12 september 2012 @ 20:50
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 20:28 schreef Frag_adder het volgende:
een vista niet knnen bekijken omdat je in combat bent :( al F spammend vond ik mijn dood
Herkenbaar :P
Frag_adderwoensdag 12 september 2012 @ 21:05
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 20:50 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Herkenbaar :P
ik heb nog geen idee hoe ik deze vista ga doen heel rustig wss :P
maargoed nu GW2 uit en TV aan :)
Lamabaldonderdag 13 september 2012 @ 08:50
http://www.reddit.com/r/G(...)a_day_of_wvw_ruined/
GoobyPlsdonderdag 13 september 2012 @ 09:44
quote:
http://gw2booster.com/
Lamabaldonderdag 13 september 2012 @ 09:46
quote:
Wut?
Sweetpea8472donderdag 13 september 2012 @ 09:57
Time to report that site to ANet...
Casino.Bobdonderdag 13 september 2012 @ 11:29
Gisteravond een chick gehosseld 8-)
5051a756373b5-chickgehosseld.jpg
Sweetpea8472donderdag 13 september 2012 @ 11:40
quote:
7s.gif Op donderdag 13 september 2012 11:29 schreef Casino.Bob het volgende:
Gisteravond een chick gehosseld 8-)
[ afbeelding ]
En, smaakte hij een beetje op de BBQ? Is wel een flinke kip (maar een Charr lust natuurlijk altijd wel een flink stuk vlees...)
Candaasjedonderdag 13 september 2012 @ 11:42
Ik zie dat ik nog helemaal niet had geroepen dat ik ook op Far Shiverpeaks zit :)
Edera Verde is mijn accountname, maar als Char (ranger) loop ik rond als Meliai Neith.
(Ik weet even niet of het systeem net zoals bij GW1 werkt, dat je maar 1 naam nodig hebt? Lijkt me wel?)

En knappe chick Casino :9
Sweetpea8472donderdag 13 september 2012 @ 11:53
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 11:42 schreef Candaasje het volgende:
Ik zie dat ik nog helemaal niet had geroepen dat ik ook op Far Shiverpeaks zit :)
Edera Verde is mijn accountname, maar als Char (ranger) loop ik rond als Meliai Neith.
(Ik weet even niet of het systeem net zoals bij GW1 werkt, dat je maar 1 naam nodig hebt? Lijkt me wel?)

En knappe chick Casino :9
Yep. Of je character naam of je accountnaam is voldoende.
Lamabaldonderdag 13 september 2012 @ 12:12
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 11:42 schreef Candaasje het volgende:
Ik zie dat ik nog helemaal niet had geroepen dat ik ook op Far Shiverpeaks zit :)
Edera Verde is mijn accountname, maar als Char (ranger) loop ik rond als Meliai Neith.
(Ik weet even niet of het systeem net zoals bij GW1 werkt, dat je maar 1 naam nodig hebt? Lijkt me wel?)

En knappe chick Casino :9
Pics als je in de clan wilt :D
AlwaysHappydonderdag 13 september 2012 @ 12:27
Ik vind die dialogen in je personal quest line echt helemaal geweldig. Zoveel humor. Vind die van de Asura tot nu toe wel het leukste thought. M'n karakter had blijkbaar een uitvinding gemaakt, en iemand wou die gebruiken om hem te veranderen. Een ander personage moedigde mijn karakter juist aan om er zelf mee verder te gaan. En dat koos ik dus. Bleek dat het een portal naar een andere realiteit / toekomst was. Maar dat gastje was echt komisch. Shodd heet dat gastje trouwens
Adamesdonderdag 13 september 2012 @ 12:48
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2012 09:02 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Heb al iets van 20 silver winst gemaakt ofzo

per dag neem ik toch aan
Candaasjedonderdag 13 september 2012 @ 12:53
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 12:12 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Pics als je in de clan wilt :D
Haha, ik moet even overleggen met vriendlief wat we gaan doen wat betreft guilds (hij is geen Fok!ker en er schijnen ook nog ergens wat vrienden rond te lopen....maar voordat we dan een guild gevonden/gevormd hebben zijn we weer weken verder, en ik vind lid zijn van een guild toch ook wel z'n charme hebben.......dus wordt vervolgd...)

Maar pics kun je krijgen hoor ;)

SPOILER
gw004verkleindII.jpg?t=1347533414
O-)
Jaja, let niet op dat armor, dat is niet echt het mooiste....maar om nou weer halfnaakt op Fok! te gaan staan :{w
(En deze grap was vast al een keer gemaakt :') :@ )
Sweetpea8472donderdag 13 september 2012 @ 13:02
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 12:53 schreef Candaasje het volgende:

[..]

Haha, ik moet even overleggen met vriendlief wat we gaan doen wat betreft guilds (hij is geen Fok!ker en er schijnen ook nog ergens wat vrienden rond te lopen....maar voordat we dan een guild gevonden/gevormd hebben zijn we weer weken verder, en ik vind lid zijn van een guild toch ook wel z'n charme hebben.......dus wordt vervolgd...)

Maar pics kun je krijgen hoor ;)

SPOILER
[ afbeelding ]
O-)
Jaja, let niet op dat armor, dat is niet echt het mooiste....maar om nou weer halfnaakt op Fok! te gaan staan :{w
(En deze grap was vast al een keer gemaakt :') :@ )
Je kunt meerdere guilds joinen, dat weet je?
Lamabaldonderdag 13 september 2012 @ 13:05
quote:
1s.gif Op donderdag 13 september 2012 12:48 schreef Adames het volgende:

[..]

per dag neem ik toch aan
Ben pas level 35 he. Dus valt nog mee.


quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 12:53 schreef Candaasje het volgende:

[..]

Haha, ik moet even overleggen met vriendlief wat we gaan doen wat betreft guilds (hij is geen Fok!ker en er schijnen ook nog ergens wat vrienden rond te lopen....maar voordat we dan een guild gevonden/gevormd hebben zijn we weer weken verder, en ik vind lid zijn van een guild toch ook wel z'n charme hebben.......dus wordt vervolgd...)

Maar pics kun je krijgen hoor ;)

SPOILER
[ afbeelding ]
O-)
Jaja, let niet op dat armor, dat is niet echt het mooiste....maar om nou weer halfnaakt op Fok! te gaan staan :{w
(En deze grap was vast al een keer gemaakt :') :@ )
Oehhh :@ :@
Candaasjedonderdag 13 september 2012 @ 13:05
@Sweatpea: Euh nee dat wist ik niet, had me er nog niet in verdiept :@
Maar dat klinkt wel goed!

Ik ga me eens even inlezen, ook wat betreft de fok!guild. :)
Candaasjedonderdag 13 september 2012 @ 13:06
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:05 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ben pas level 35 he. Dus valt nog mee.

[..]

Oehhh :@ :@
Ja dat zou ik ook zeggen 8-)
Sweetpea8472donderdag 13 september 2012 @ 13:09
Outlook.jpg

Deze heb ik gisteren genomen... Had wat zin om bergen te beklimmen....
Lamabaldonderdag 13 september 2012 @ 13:10
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:06 schreef Candaasje het volgende:

[..]

Ja dat zou ik ook zeggen 8-)
:D
Adamesdonderdag 13 september 2012 @ 13:12
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:05 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ben pas level 35 he. Dus valt nog mee.

Leer de market te gebruiken. Net nog 20 silver winst gemaakt omdat ik per ongeluk de verkeerde items kocht.
Lamabaldonderdag 13 september 2012 @ 13:12
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:12 schreef Adames het volgende:

[..]

Leer de market te gebruiken. Net nog 20 silver winst gemaakt omdat ik per ongeluk de verkeerde items kocht.
Heb niet zo heel veel tijd.
Sweetpea8472donderdag 13 september 2012 @ 13:18
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:12 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Heb niet zo heel veel tijd.
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:12 schreef Adames het volgende:

[..]

Leer de market te gebruiken. Net nog 20 silver winst gemaakt omdat ik per ongeluk de verkeerde items kocht.
Heb daar helemaal geen zin in... Ik koop er dingen als ze daar goedkoper zijn dan om zelf te maken (of te verzamelen) en ik verkoop als ik er een fatsoenlijke prijs voor kan krijgen (dus niet merchant value + 1...)
Lamabaldonderdag 13 september 2012 @ 13:27
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:18 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

[..]

Heb daar helemaal geen zin in... Ik koop er dingen als ze daar goedkoper zijn dan om zelf te maken (of te verzamelen) en ik verkoop als ik er een fatsoenlijke prijs voor kan krijgen (dus niet merchant value + 1...)
Ik ga gewoon proberen magic find te stacken.
Sweetpea8472donderdag 13 september 2012 @ 13:28
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:27 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ik ga gewoon proberen magic find te stacken.
Heb ik ook gedaan... pillaging armour en een aantal ringen en oorbellen :P
Enchanterdonderdag 13 september 2012 @ 15:33
Wat doet magic find eigenlijk ?
En waar vind ik het :? :@
leeelldonderdag 13 september 2012 @ 15:34
de kans op magic items (dus gewoon items :') )
waar vind je het ?
Op gems bijvoorbeeld
Frag_adderdonderdag 13 september 2012 @ 15:55
quote:
7s.gif Op donderdag 13 september 2012 15:34 schreef leeell het volgende:
de kans op magic items (dus gewoon items :') )
waar vind je het ?
Op gems bijvoorbeeld
sommige upgrades voor wapens hebben het, sommige wapens hebben het volgensmij ook uit zichzelf :)

oh lama jij beantwoorde de vraag :P leek net of je het ook vroeg
leeelldonderdag 13 september 2012 @ 15:56
yep runes ook.
Kadoooshdonderdag 13 september 2012 @ 16:39
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 13:27 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ik ga gewoon proberen magic find te stacken.
Ik heb nu zogoed als max MF, +/- 105% zonder kills en met 25 kills 120%.(lvl 80)
Heb er alleen nog niet veel mee gespeeld.

Wel heb ik altijd al 40+% mf gehad en heb al een paar exotics en rares gevonden :) maar volgens mij vind je ook meer normale weps.
Anonyappelmousdonderdag 13 september 2012 @ 17:08
GUYS! Help me please! :P

Waar kan ik GW2 digitaal kopen? Goedkoper dan op hun site?
AlwaysHappydonderdag 13 september 2012 @ 17:20
Waar kan ik het beste het meeste in stacken met een Elementalist? Ik heb nu volgens mij 10 in power, 5 in air, en nu water ( 2 of 3 ) aan het kopen ( level 27 met Ele ). Ik doe enorm veel dps in fire, maar ik ben wel kapot in 2 hits bij serieuze mobs.

En bij mijn Mesmer heb ik het een beetje verspreid gedaan ; wel meeste in Chaos. Condi damage is bij Mesmers heel belangrijk. Kan ik daarnaast het beste stacken in power of precision? Sowieso een beetje in toughness/vitality. Ik doe vooral AoE tevens dus staff + Greatsword.

Thanks alvast :)
Timwonnacottdonderdag 13 september 2012 @ 19:31
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 17:20 schreef AlwaysHappy het volgende:
Waar kan ik het beste het meeste in stacken met een Elementalist? Ik heb nu volgens mij 10 in power, 5 in air, en nu water ( 2 of 3 ) aan het kopen ( level 27 met Ele ). Ik doe enorm veel dps in fire, maar ik ben wel kapot in 2 hits bij serieuze mobs.

En bij mijn Mesmer heb ik het een beetje verspreid gedaan ; wel meeste in Chaos. Condi damage is bij Mesmers heel belangrijk. Kan ik daarnaast het beste stacken in power of precision? Sowieso een beetje in toughness/vitality. Ik doe vooral AoE tevens dus staff + Greatsword.

Thanks alvast :)
Ik heb nu (lvl 45-46 ofzo) 20 in fire, 10 in crit en 5 in water voor de regen. Vooral veel dmg wat lekker molt. Bij de serieuze veteran mobs summon ik altijd even een earth elemental en die kan die mobs prima tanken.
Cyan9donderdag 13 september 2012 @ 22:40
Wat is dat toch met een spel goedkoper willen kopen dan de officiële prijs?
Frag_adderdonderdag 13 september 2012 @ 22:57
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 17:08 schreef Anonyappelmous het volgende:
GUYS! Help me please! :P

Waar kan ik GW2 digitaal kopen? Goedkoper dan op hun site?
www.budgetgaming.nl

valt mee, 45 of zo ben je er voor kwijt. Ik heb er 150 voor betaald :P

[ Bericht 11% gewijzigd door Frag_adder op 13-09-2012 23:04:14 ]
Frag_adderdonderdag 13 september 2012 @ 23:06
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 17:20 schreef AlwaysHappy het volgende:
Waar kan ik het beste het meeste in stacken met een Elementalist? Ik heb nu volgens mij 10 in power, 5 in air, en nu water ( 2 of 3 ) aan het kopen ( level 27 met Ele ). Ik doe enorm veel dps in fire, maar ik ben wel kapot in 2 hits bij serieuze mobs.

En bij mijn Mesmer heb ik het een beetje verspreid gedaan ; wel meeste in Chaos. Condi damage is bij Mesmers heel belangrijk. Kan ik daarnaast het beste stacken in power of precision? Sowieso een beetje in toughness/vitality. Ik doe vooral AoE tevens dus staff + Greatsword.

Thanks alvast :)
grappig, ik speel ook mesmer en ik heb alle wapensets geprobeerd (en veel!) en uiteindelijk toch voor staff + greatsword gekozen net als jij. Chaos en damage heb ik vooral geleveld zelf :D
DjinNdonderdag 13 september 2012 @ 23:10
quote:
8s.gif Op donderdag 13 september 2012 22:40 schreef Cyan9 het volgende:
Wat is dat toch met een spel goedkoper willen kopen dan de officiële prijs?
Ik begrijp het ook niet...je kan sowieso al het spel gratis spelen...wtf wil je dan nog meer :? Ik word echt een heel klein beetje moe van het krenterige gedoe wat betreft de prijs van het spel...wees blij dat je gratis speelt...kan je van WoW of Tera niet zeggen...
Anonyappelmousdonderdag 13 september 2012 @ 23:18
Ik heb net mijn eerste uurtjes in die wereld gestoken. Ik vind het een beetje tegenvallen eerlijk gezegd. Ik vind de animaties ontzettend houterig. Een beetje zoals in Lotro of Aion. Voor de rest vind ik het, vergeleken WoW, qua graphics veel minder strak. In WoW is alles wat meer clean en je ziet elke model en object en hier vind ik het maar een grote brei. Ik weet niet, de klik met deze game is er niet echt. Ik vind het er gewoon niet mooi uit zien ook.
Twovrijdag 14 september 2012 @ 01:16
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 23:18 schreef Anonyappelmous het volgende:
Ik heb net mijn eerste uurtjes in die wereld gestoken. Ik vind het een beetje tegenvallen eerlijk gezegd. Ik vind de animaties ontzettend houterig. Een beetje zoals in Lotro of Aion. Voor de rest vind ik het, vergeleken WoW, qua graphics veel minder strak. In WoW is alles wat meer clean en je ziet elke model en object en hier vind ik het maar een grote brei. Ik weet niet, de klik met deze game is er niet echt. Ik vind het er gewoon niet mooi uit zien ook.
Beweer je nou dat WoW er mooier uit ziet? Dan ben ik benieuwd of je wel alles op z'n hoogst hebt staan. Want een een inmiddels oerlelijke game als WoW met super gedateerde graphics kan toch echt niet op tegen een GW2 op maximale settings. Daarnaast is het vloeiende verloop van de animaties juist 1 van de sterke punten van GW2, dus ook hier snap ik je niet echt. Ik heb namelijk nog nooit een MMO gezien waarin de acties zo vloeiend verlopen als in GW2.
Scheringavrijdag 14 september 2012 @ 08:22
Ik zat trouwens te kijken tussen de wallpapers van GW2 op de site en daar zag ik wallpapers van de Commando. Is dat een profession die nog niet speelbaar is, maar wel nog komt?
Iemand een idee hoe dat zit?
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 08:55
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 september 2012 08:22 schreef Scheringa het volgende:
Ik zat trouwens te kijken tussen de wallpapers van GW2 op de site en daar zag ik wallpapers van de Commando. Is dat een profession die nog niet speelbaar is, maar wel nog komt?
Iemand een idee hoe dat zit?
Was een 1 april grap
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 08:55
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 23:18 schreef Anonyappelmous het volgende:
Ik heb net mijn eerste uurtjes in die wereld gestoken. Ik vind het een beetje tegenvallen eerlijk gezegd. Ik vind de animaties ontzettend houterig. Een beetje zoals in Lotro of Aion. Voor de rest vind ik het, vergeleken WoW, qua graphics veel minder strak. In WoW is alles wat meer clean en je ziet elke model en object en hier vind ik het maar een grote brei. Ik weet niet, de klik met deze game is er niet echt. Ik vind het er gewoon niet mooi uit zien ook.
Wat ik lees:

Wow, wow, fanboy, wow wow wow.
Kingleonvrijdag 14 september 2012 @ 09:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 08:55 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Wat ik lees:

Wow, wow, fanboy, wow wow wow.
Kan toch? Het is toch vrij om WOW mooier/leuker te vinden dan GW2?
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 09:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 09:35 schreef Kingleon het volgende:

[..]

Kan toch? Het is toch vrij om WOW mooier/leuker te vinden dan GW2?
Ja daar heb je toch ook het recht op. Hij geeft alleen zijn mening, ik en mijn mening. Ik ben het gewoon niet echt met hem eens.

Edit: Patchesss


https://forum-en.guildwar(...)-September-14th-2012

[ Bericht 6% gewijzigd door Lamabal op 14-09-2012 09:45:07 ]
DjinNvrijdag 14 september 2012 @ 10:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 09:35 schreef Kingleon het volgende:

[..]

Kan toch? Het is toch vrij om WOW mooier/leuker te vinden dan GW2?
Als je cartoony en gedateerde graphics mooi vindt, zou ik ook voor WoW gaan ja. Ik neem even aan dat die kerel zijn settings van GW2 op lowest heeft staan ofzo. Want anders zou ik niet weten waarom je deze game lelijk moet vinden :') Dat je de gameplay niets vindt is tot daar aan toe, maar als je zegt dat Guild Wars 2 er niet mooi uit ziet, dan klets je uit je nek IMHO
miprvrijdag 14 september 2012 @ 11:04
leuk.. gisteravond beetje rondlopen om een 15-25 gebied door te spelen om dan ergens in een obscure kloof een ander [FOK] guildie tegen te komen *)
miprvrijdag 14 september 2012 @ 11:10
hehe - ik heb ooit een poging tot WoW gedaan (toen ik nog GW1 speelde...)

toen vond ik de GW graphics al mooier dan de WoW graphics maar ik heb dan ook helemaal niks met die cartoon look in fantasy-games... het "realistische" van het GW vind ik helemaal toppie..

gw, gw, gw.. fanboy.. gw, gw...

ieder zijn smaak, staat vrij om het niet mooi te vinden - maar inderdaad... houterige animaties en slechte graphics dan zou ik zeker even de settings checken!
Candaasjevrijdag 14 september 2012 @ 12:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 11:04 schreef mipr het volgende:
leuk.. gisteravond beetje rondlopen om een 15-25 gebied door te spelen om dan ergens in een obscure kloof een ander [FOK] guildie tegen te komen *)
Dat klinkt wel spannend zoals je het nu omschrijft ;)

*Gaat ook maar eens een aanvraag indienen (ingame even whisperen dus) tot de Fok! Guild* (Althans, als Lamabal mijn foto heeft goedgekeurd? :P )

quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 11:10 schreef mipr het volgende:
hehe - ik heb ooit een poging tot WoW gedaan (toen ik nog GW1 speelde...)

toen vond ik de GW graphics al mooier dan de WoW graphics maar ik heb dan ook helemaal niks met die cartoon look in fantasy-games... het "realistische" van het GW vind ik helemaal toppie..

gw, gw, gw.. fanboy.. gw, gw...

ieder zijn smaak, staat vrij om het niet mooi te vinden - maar inderdaad... houterige animaties en slechte graphics dan zou ik zeker even de settings checken!
Eens. WoW heeft een cartoon stijl waar de een meer van houdt dan de ander. (Ik heb vrienden die het echt leuker vinden...ik vind het zelf juist verschrikkelijk. Ieder z'n ding.) Maar qua kwaliteit is het nu echt wel aan de gedateerde kant. (Dus dan heb ik het niet over de stijl an sich)

Ook qua animaties heeft GW het echt niet slecht gedaan: goed, je moet geen Pixar verwachten in de cinematics. (Als ze dat hadden willen doen, waren we weer 4 jaar verder geweest. En dan hadden ze 50> man op het animeren moeten zetten......enze hebben er al best flink wat tijd en moeite in gestopt hoor, vergis je niet) maar de lipsync loopt best redelijk, en de characters bewegen ook best lekker. :)

En de animatie ingame, is imho gewoon heel tof gedaan. (Zeker voor een mmo!) De bewegingen kloppen al veel meer dan bij GW1 (ooit gelet op de ruggengraat van je character daar? :D ), er zit lekker veel afwisseling in, alle characters hebben hun eigen manier van lopen/bewegen die echt bij hun past ^O^ etc.
Er staat op Arenanet nog een leuk stuk over de animaties en de omgeving van de Asura; want hoe zorg je er als animator nou voor dat een Asura tegen over dezelfde obstakels kan springen als een Char, zonder dat het er erg vreemd uitziet? En hoe zorg je dat de animatie bij het type character past? http://www.arena.net/blog/heron-prior-on-animating-the-asura
Daar is echt wel over nagedacht en tijd ingestopt, en dat is imho goed te zien :Y
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 12:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:07 schreef Candaasje het volgende:

[..]

Dat klinkt wel spannend zoals je het nu omschrijft ;)

*Gaat ook maar eens een aanvraag indienen (ingame even whisperen dus) tot de Fok! Guild* (Althans, als Lamabal mijn foto heeft goedgekeurd? :P )

Mehhh, had meer verwacht. Maar oke
Anonyappelmousvrijdag 14 september 2012 @ 12:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 10:59 schreef DjinN het volgende:

[..]

Als je cartoony en gedateerde graphics mooi vindt, zou ik ook voor WoW gaan ja. Ik neem even aan dat die kerel zijn settings van GW2 op lowest heeft staan ofzo. Want anders zou ik niet weten waarom je deze game lelijk moet vinden :') Dat je de gameplay niets vindt is tot daar aan toe, maar als je zegt dat Guild Wars 2 er niet mooi uit ziet, dan klets je uit je nek IMHO
Mijn settings staan op high. Maar ja... als ik al deze reacties lees, lijk ik hier de enige te zijn. Maar vinden jullie het dan niet ontzettend veel lijken op Aion of Lotro?
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 12:32
Ik ben het wel met hem eens dat de animaties erg houterig overkomen vergeleken met WoW, als iemand die de cartoon stijl van WoW erg mooi vond, en het ook erg lang heb gespeeld, viel me dat ook op toen ik net begon.

Maar als je je daaroverheen zet dan is GW2 gewoon een prima spel, het went erg snel.

Het enige echte nadeel wat ik heb ondervonden (Zeker vergeleken met WoW) is juist het ontbreken van questtext. Het verhaal achter een zone (Als het er al is) komt niet altijd goed over. Alles wordt overal maar aangevallen door verschillende factions zonder dat het echt duidelijk is waarom.
Candaasjevrijdag 14 september 2012 @ 12:33
Maar hebben jullie het dan over de animaties in de cinematics of ingame?
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 12:34
Gewoon de ingame animaties. Als je bijv van een heuvel afglijdt, dat ziet er echt enorm houterig uit.

Daarnaast zijn de animaties van WoW natuurlijk wel veel veranderd door de jaren heen. Ik vergelijk het nu natuurlijk met een product dat al iets van 8 jaar is door onwikkeld, niet helemaal eerlijk natuurlijk.
Anonyappelmousvrijdag 14 september 2012 @ 12:35
Ingame idd.
Candaasjevrijdag 14 september 2012 @ 12:35
Oh, daar heb ik zelf eigenlijk geen last van?
Misschien dat het ook wel een beetje van het ras afhangt, qua bewegingen?
(Ik speel voornamelijk Char, en dat loopt bij mij gewoon vloeiend.)
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 12:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:35 schreef Candaasje het volgende:
Oh, daar heb ik zelf eigenlijk geen last van?
Misschien dat het ook wel een beetje van het ras afhangt, qua bewegingen?
(Ik speel voornamelijk Char, en dat loopt bij mij gewoon vloeiend.)
Ja dat zou ook kunnen. Ik had in WoW een human, en speel hier ook human. Dan is het misschien te aanlokkelijk om een vergelijking te trekken.
Candaasjevrijdag 14 september 2012 @ 12:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:34 schreef Timwonnacott het volgende:
Gewoon de ingame animaties. Als je bijv van een heuvel afglijdt, dat ziet er echt enorm houterig uit.

Daarnaast zijn de animaties van WoW natuurlijk wel veel veranderd door de jaren heen. Ik vergelijk het nu natuurlijk met een product dat al iets van 8 jaar is door onwikkeld, niet helemaal eerlijk natuurlijk.
Dat laatste is wel een punt, evenals het budget van Blizzard en het aantal werknemers. :Y
Ik zal eens even gaan zoeken op internet naar filmpjes ingame van beide spellen, ben nu wel benieuwd eigenlijk. (Ik heb WoW lang geleden voor het laatst gespeeld, en toen viel het me juist zo tegen qua graphics. Maar dat is misschien wel verbeterd inmiddels)
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 12:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:37 schreef Candaasje het volgende:

[..]

Dat laatste is wel een punt, evenals het budget van Blizzard en het aantal werknemers. :Y
Ik zal eens even gaan zoeken op internet naar filmpjes ingame van beide spellen, ben nu wel benieuwd eigenlijk. (Ik heb WoW lang geleden voor het laatst gespeeld, en toen viel het me juist zo tegen qua graphics. Maar dat is misschien wel verbeterd inmiddels)
Dit zijn bijv de nieuwste animaties WoW (Die kunnen de andere rassen niet eens omdat ze daar te outdated voor zijn - zie mijn eerdere punt.)


Maar zoals ik al zei, zodra je je daaroverheen zet is het gewoon een erg leuk spel :P
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 12:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:32 schreef Timwonnacott het volgende:
Ik ben het wel met hem eens dat de animaties erg houterig overkomen vergeleken met WoW, als iemand die de cartoon stijl van WoW erg mooi vond, en het ook erg lang heb gespeeld, viel me dat ook op toen ik net begon.

Maar als je je daaroverheen zet dan is GW2 gewoon een prima spel, het went erg snel.

Het enige echte nadeel wat ik heb ondervonden (Zeker vergeleken met WoW) is juist het ontbreken van questtext. Het verhaal achter een zone (Als het er al is) komt niet altijd goed over. Alles wordt overal maar aangevallen door verschillende factions zonder dat het echt duidelijk is waarom.
Geen idee of je gw1 hebt lopen spelen. Maar daar begint het verhaal eigenlijk al. Ik zelf heb gw1 niet gespeeld. Dus ik volg het verhaal ook niet zo heel super. Maar het meeste snap ik nog wel.
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 12:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:44 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Geen idee of je gw1 hebt lopen spelen. Maar daar begint het verhaal eigenlijk al. Ik zelf heb gw1 niet gespeeld. Dus ik volg het verhaal ook niet zo heel super. Maar het meeste snap ik nog wel.
Nee, heb gw1 nooit gespeeld. Het overkoepelende verhaal dat komt nog wel redelijk over. Daar heb je personal story voor ofc O+ Maar de echte subzone stories die zijn vrij zwak.

Neem bijvoorbeeld de Sylvari, die zijn dan vlak voor gw2 ontstaan uit een boom die er in gw1 ook was. So far so good. Blijkbaar is daar dan ook de Nightmare Court uit ontstaan, op de wiki staat daar wel info op, zoals wie ze zijn en waarom ze doen wat ze doen etc. Maar ingame komt dat totaal niet over, ik weet alleen dat ik ze moet doden. Dat is net het kleine beetje dat ik mis om echt helemaal de wereld in te worden gezogen.
Candaasjevrijdag 14 september 2012 @ 12:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:42 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Dit zijn bijv de nieuwste animaties WoW (Die kunnen de andere rassen niet eens omdat ze daar te outdated voor zijn - zie mijn eerdere punt.)


Maar zoals ik al zei, zodra je je daaroverheen zet is het gewoon een erg leuk spel :P
Ah, ik snap wat je bedoelt. het animeert zeker lekker vloeiend (ik weet alleen niet of het aan youtube ligt of dat ze echt zoveel motion blurs gebruiken, als dat laatste het geval is, moeten ze zich, imho alsnog schamen, haha :D )
Maa ja, inderdaad, daar zit al heel wat jaren (software)ontwikkeling achter, en vooral ook echt budget en personeel.
Mocht GW zich verder door gaan ontwikkelen en meer ruimte krijgen qua financiëen en meer ervaring, dan moet dit ook voor hen wel haalbaar zijn. (Nu maken ze al gebruik van een fantastisch artwork team, en dat kan zich met meer buget enkel gaan uitbreiden :) )
leeellvrijdag 14 september 2012 @ 12:59
WoW is na pandaria over, GW2 heeft nog heel veel ruimte om te verbeteren
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 12:59
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:59 schreef leeell het volgende:
WoW is na pandaria over, GW2 heeft nog heel veel ruimte om te verbeteren
Komt wel een Wow 2. Of hoe ze het ook gaan noemen, blizzard gaat dat echt niet opgeven.
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 13:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:59 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Komt wel een Wow 2. Of hoe ze het ook gaan noemen, blizzard gaat dat echt niet opgeven.
Zolang ze blijven betalen zal WoW wel gewoon blijven bestaan, daarnaast zijn ze inderdaad al jaren bezig aan een tweede MMO (Project Titan) maar dat zou geen WoW2 zijn. Neem het ze niet kwalijk, vond het ook een leuk spel alleen was het geen 15 euro per maand meer waard.

Dan is gw2 met zijn gratis spelen toch echt een heerlijke verademing :9~
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 13:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:03 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Zolang ze blijven betalen zal WoW wel gewoon blijven bestaan, daarnaast zijn ze inderdaad al jaren bezig aan een tweede MMO (Project Titan) maar dat zou geen WoW2 zijn. Neem het ze niet kwalijk, vond het ook een leuk spel alleen was het geen 15 euro per maand meer waard.

Dan is gw2 met zijn gratis spelen toch echt een heerlijke verademing :9~
Oh no doubt about that. Ik verdiep me niet zo heel veel in blizzard. Ik vind het hele concept van per maand dokken dikke onzin. Maar dat is mijn mening.
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 13:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:06 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Oh no doubt about that. Ik verdiep me niet zo heel veel in blizzard. Ik vind het hele concept van per maand dokken dikke onzin. Maar dat is mijn mening.
Ja dat kan ik wel begrijpen. Een vriend van me kon dat altijd heel goed uitleggen. Op het toppunt van mijn verslaving deed ik met mijn guild 5 raids per week (elk 4 uur), dus 20 raids per maand. 15 euro, 80 uur spelen (Tijd buiten raids niet eens meegenomen) is 0,1875 cent per uur spelen. Dat vond hij niet duur voor een hobby.
Lamabalvrijdag 14 september 2012 @ 13:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:11 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Ja dat kan ik wel begrijpen. Een vriend van me kon dat altijd heel goed uitleggen. Op het toppunt van mijn verslaving deed ik met mijn guild 5 raids per week (elk 4 uur), dus 20 raids per maand. 15 euro, 80 uur spelen (Tijd buiten raids niet eens meegenomen) is 0,1875 cent per uur spelen. Dat vond hij niet duur voor een hobby.
Dit dus. Ik wou het net eerst typen maar dacht laat maar.

Als je niet zo heel veel tijd besteed is het aardig duur. Maar wat jij zegt, als je veel speelt is het het geld wel waard. Alleen op een gegeven moment ben je het zat en ga je wat anders doen. Dan zet je je abonnement wel stil. Maar wil je weer terug komen moet je abbo betalen.
Timwonnacottvrijdag 14 september 2012 @ 13:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:17 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Dit dus. Ik wou het net eerst typen maar dacht laat maar.

Als je niet zo heel veel tijd besteed is het aardig duur. Maar wat jij zegt, als je veel speelt is het het geld wel waard. Alleen op een gegeven moment ben je het zat en ga je wat anders doen. Dan zet je je abonnement wel stil. Maar wil je weer terug komen moet je abbo betalen.
Ja, dat punt had ik dus ook bereikt. Komt binnenkort weer zo'n expansion uit dan leveren ze vaak gratis tijd. Maak ik altijd wel graag gebruik van om eventjes de pre-events te doen, altijd leuk. Maar de volle mep vind ik het gewoon niet meer waard.
AlwaysHappyvrijdag 14 september 2012 @ 13:21
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2012 23:06 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

grappig, ik speel ook mesmer en ik heb alle wapensets geprobeerd (en veel!) en uiteindelijk toch voor staff + greatsword gekozen net als jij. Chaos en damage heb ik vooral geleveld zelf :D
Chaos is gewoon fijn voor AoE en GS helpt ook enorm inderdaad ^^ Ik heb meeste in Chaos, en ook dps volgens mij, en wat in Vitality en condi damage ( ilusions volgens mij)
miprvrijdag 14 september 2012 @ 14:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:28 schreef Anonyappelmous het volgende:

[..]

Mijn settings staan op high. Maar ja... als ik al deze reacties lees, lijk ik hier de enige te zijn. Maar vinden jullie het dan niet ontzettend veel lijken op Aion of Lotro?
Toen ik de eerste GW2 beelden zag viel het me (op youtube filmpjes etc.) erg tegen... is dat het nou? het lijkt maar weinig verbeterd tov GW1... Sinds laatste beta weeked (waarin begin) en de release heb ik gemerkt dat het echt heel erg veel beter is en dat dat vooral voor mij duidelijk werd door te spelen... shaduwen, details, animaties... geweldig :)

(ik vind die groene rand om een geselecteerd persoon nog steeds niks.. dat haalt die persoon meteen zo enorm uit het plaatje dat het hele "realistische" effect meteen weg is...)
miprvrijdag 14 september 2012 @ 14:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 12:32 schreef Timwonnacott het volgende:
Ik ben het wel met hem eens dat de animaties erg houterig overkomen vergeleken met WoW, als iemand die de cartoon stijl van WoW erg mooi vond, en het ook erg lang heb gespeeld, viel me dat ook op toen ik net begon.

Maar als je je daaroverheen zet dan is GW2 gewoon een prima spel, het went erg snel.

Het enige echte nadeel wat ik heb ondervonden (Zeker vergeleken met WoW) is juist het ontbreken van questtext. Het verhaal achter een zone (Als het er al is) komt niet altijd goed over. Alles wordt overal maar aangevallen door verschillende factions zonder dat het echt duidelijk is waarom.
ik heb GW1 gespeeld en zelfs de tussen liggende pockets gelezen die verschenen zijn... ik vind de overal storyline en het verhaal achter Destiny's Edge daardoor erg leuk in GW2 - maar de details in al die heart-questjes gaan aan mij inderdaad ook nogal verloren..

[ Bericht 0% gewijzigd door mipr op 14-09-2012 14:14:30 ]
Cyan9vrijdag 14 september 2012 @ 15:18
Voor mij is de lore van alles en elk gebied/creatures/etc duidelijk, maar ik volg het dan ook intensief en lees veel op de wiki :)
Northsidevrijdag 14 september 2012 @ 15:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 13:03 schreef Timwonnacott het volgende:
Zolang ze blijven betalen zal WoW wel gewoon blijven bestaan, daarnaast zijn ze inderdaad al jaren bezig aan een tweede MMO (Project Titan) maar dat zou geen WoW2 zijn. Neem het ze niet kwalijk, vond het ook een leuk spel alleen was het geen 15 euro per maand meer waard.

Dan is gw2 met zijn gratis spelen toch echt een heerlijke verademing :9~
Hun 2e MMO zou toch iets in een sci-fi setting worden, a la starcraft?
leeellvrijdag 14 september 2012 @ 15:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2012 15:28 schreef Northside het volgende:

[..]

Hun 2e MMO zou toch iets in een sci-fi setting worden, a la starcraft?
ongefundeerde speculatie.
Northsidevrijdag 14 september 2012 @ 15:52
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 september 2012 15:44 schreef leeell het volgende:
ongefundeerde speculatie.
True, niks bevestigd. Maar wel logisch, met nog een fantasy-setting mmo zouden ze zichzelf in de vingers snijden.
EpicKnifevrijdag 14 september 2012 @ 21:06
Welke 2 disciplines voor een Asura Mesmer? :)
Frag_adderzaterdag 15 september 2012 @ 12:33
wauw mijn verdwaalde collectors edition is uiteindelijk toch aangekomen, de vraag is nu, hoe kom ik er van af :P
Adameszaterdag 15 september 2012 @ 12:42
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 september 2012 21:06 schreef EpicKnife het volgende:
Welke 2 disciplines voor een Asura Mesmer? :)
doe maar wat
invinezaterdag 15 september 2012 @ 14:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 12:33 schreef Frag_adder het volgende:
wauw mijn verdwaalde collectors edition is uiteindelijk toch aangekomen, de vraag is nu, hoe kom ik er van af :P
Stille hint? :P
Frag_adderzaterdag 15 september 2012 @ 15:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 14:50 schreef invine het volgende:

[..]

Stille hint? :P
ben benieuwd of ik em op marktplaats / fok verkocht krijg :)
Banaanensuikerzaterdag 15 september 2012 @ 16:41
http://www.gw2spidy.com/

handige site om het verloop van de prijzen in de gaten te houden
ems.zaterdag 15 september 2012 @ 17:03
Deze game is ondanks alle bugs nu al 1000x betere investering dan diablo 3 O+
Adameszaterdag 15 september 2012 @ 17:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 16:41 schreef Banaanensuiker het volgende:
http://www.gw2spidy.com/

handige site om het verloop van de prijzen in de gaten te houden
handige tip, bedankt.
Rickocumzaterdag 15 september 2012 @ 17:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 17:03 schreef ems. het volgende:
Deze game is ondanks alle bugs nu al 1000x betere investering dan diablo 3 O+
Deze mensch heeft gelijk
Phenozaterdag 15 september 2012 @ 17:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 17:03 schreef ems. het volgende:
Deze game is ondanks alle bugs nu al 1000x betere investering dan diablo 3 O+
Dat had ik idd al door bij de bèta-weekenden. Ik ben nu klaar met al mijn previews die ik nog voor deze maand ingepland heb, dus ik hoop binnenkort met dit spel te kunnen beginnen. Lijkt me gewoon tof om nu eens het verhaal te gaan spelen. Dat heb ik in de weekenden juist niet gedaan.
wc-eendzaterdag 15 september 2012 @ 19:13
Pheen... Wel Far Shiverpeaks heh... Kunnen we samen gamen :D
DjinNzaterdag 15 september 2012 @ 19:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 17:03 schreef ems. het volgende:
Deze game is ondanks alle bugs nu al 1000x betere investering dan diablo 3 O+
QFT :Y !
Lamabalzaterdag 15 september 2012 @ 20:16
quote:
14s.gif Op zaterdag 15 september 2012 17:40 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Deze mensch heeft gelijk
Kom klappen dan
Samsonnekezaterdag 15 september 2012 @ 23:40
Ben gisteren begonnen. Het is allemaal nog wat overweldigend, maar man, wat een tof spel!
Ookuzondag 16 september 2012 @ 10:21
Lvl 72 inmiddels
Chanklerzondag 16 september 2012 @ 10:48
Guys... merk je veel Nederlandse glorie op Far Shiverpeaks of word er überhaupt niet zoveel gesocialized? Ik zit nu op een andere server en twijfel of ik zal overstappen dus...

Dus merk je dat er veel Nederlanders zijn daar?

[ Bericht 14% gewijzigd door Chankler op 16-09-2012 11:29:24 ]
Timwonnacottzondag 16 september 2012 @ 13:04
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 10:48 schreef Chankler het volgende:
Guys... merk je veel Nederlandse glorie op Far Shiverpeaks of word er überhaupt niet zoveel gesocialized? Ik zit nu op een andere server en twijfel of ik zal overstappen dus...

Dus merk je dat er veel Nederlanders zijn daar?
Ja dat merk je wel.
Rickocumzondag 16 september 2012 @ 14:05
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 10:48 schreef Chankler het volgende:
Guys... merk je veel Nederlandse glorie op Far Shiverpeaks of word er überhaupt niet zoveel gesocialized? Ik zit nu op een andere server en twijfel of ik zal overstappen dus...

Dus merk je dat er veel Nederlanders zijn daar?
Ik persoonlijk merk niet veel van het sociale aspect. Je hebt nergens groepen voor nodig en kan alles solo-en :')
Ame_thystzondag 16 september 2012 @ 14:26
Het verschil met GW1 is dat je door missies verplicht werd om met andere spelers/heroes te spelen. Nu heb je altijd de keus, behalve dan dungeons, om een party te vormen of niet.

Grappig om te zien dat, omdat het nu niet verplicht wordt door het spel, bijna niemand het meer doet. De conclusie die je hieruit eigenlijk kan trekken is dat veel spelers helemaal niet samen willen spelen :*
Niemand kan beweren dat het niet mogelijk is om een party te vormen en samen events en hearts te gaan doen.
GoobyPlszondag 16 september 2012 @ 15:00
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 14:26 schreef Ame_thyst het volgende:
Het verschil met GW1 is dat je door missies verplicht werd om met andere spelers/heroes te spelen. Nu heb je altijd de keus, behalve dan dungeons, om een party te vormen of niet.

Grappig om te zien dat, omdat het nu niet verplicht wordt door het spel, bijna niemand het meer doet. De conclusie die je hieruit eigenlijk kan trekken is dat veel spelers helemaal niet samen willen spelen :*
Een drogredenering. Ik denk dat veel spelers wel zouden willen samenspelen maar het spel stimuleert dit te weinig. De 2 maanden dat ik WoW heb gespeeld (na release) weet ik nog dat je in de natuurlijke flow van de game gauw in parties terecht kwam, bij GW2 had ik dit helemaal niet maar dit zou het spel wel leuker maken.
Fir3flyzondag 16 september 2012 @ 15:04
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 14:26 schreef Ame_thyst het volgende:
Het verschil met GW1 is dat je door missies verplicht werd om met andere spelers/heroes te spelen. Nu heb je altijd de keus, behalve dan dungeons, om een party te vormen of niet.

Grappig om te zien dat, omdat het nu niet verplicht wordt door het spel, bijna niemand het meer doet. De conclusie die je hieruit eigenlijk kan trekken is dat veel spelers helemaal niet samen willen spelen :*
Dat ligt voornamelijk aan WoW die die trend gestart is. Nu kun je als fatsoenlijke MMO niet meer zonder, anders stappen mensen gewoon weer over naar WoW.
wc-eendzondag 16 september 2012 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 15:00 schreef GoobyPls het volgende:

[..]

Een drogredenering. Ik denk dat veel spelers wel zouden willen samenspelen maar het spel stimuleert dit te weinig. De 2 maanden dat ik WoW heb gespeeld (na release) weet ik nog dat je in de natuurlijke flow van de game gauw in parties terecht kwam, bij GW2 had ik dit helemaal niet maar dit zou het spel wel leuker maken.
Ik ben juist blij van die verplichte parties af te zijn... Gisteren ook... ik kom een champion tegen op de map... ik roep wie er zin heeft de champion af te maken. *flap* binnen 5 minuten vijf mensen die naast me staan om aan de slag te gaan, geen groepvorming gewoon lekker ieder zijn gang...

Champion dood en iedereen gaat zijn eigen weg... Ik weet nog dat je bij WOW soms anderhalf uur zat te wachten tot je een groepje compleet had voordat je uberhaupt een begin kon maken...
GoobyPlszondag 16 september 2012 @ 15:06
quote:
2s.gif Op zondag 16 september 2012 15:05 schreef wc-eend het volgende:

[..]

Ik ben juist blij van die verplichte parties af te zijn... Gisteren ook... ik kom een champion tegen op de map... ik roep wie er zin heeft de champion af te maken. *flap* binnen 5 minuten vijf mensen die naast me staan om aan de slag te gaan, geen groepvorming gewoon lekker ieder zijn gang...

Champion dood en iedereen gaat zijn eigen weg... Ik weet nog dat je bij WOW soms anderhalf uur zat te wachten tot je een groepje compleet had voordat je uberhaupt een begin kon maken...
Tja iedereen blind op knoppen rammen om zo een champion dood te maken, het is maar wat je leuk vindt.
wc-eendzondag 16 september 2012 @ 15:11
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 15:06 schreef GoobyPls het volgende:

[..]

Tja iedereen blind op knoppen rammen om zo een champion dood te maken, het is maar wat je leuk vindt.
Heb je die reus al eens bevochten in het Charr-gebied level 25-40?
ems.zondag 16 september 2012 @ 15:12
Het allergrootste nadeel van GW2 vind ik dat je niet gewoon tijdens het questen een axe in een andere player's nek kan leggen. World pvp brengt toch dat kleine beetje extra spanning bij het levelen.
GoobyPlszondag 16 september 2012 @ 15:13
quote:
2s.gif Op zondag 16 september 2012 15:11 schreef wc-eend het volgende:

[..]

Heb je die reus al eens bevochten in het Charr-gebied level 25-40?
Rollen als die een steen gooit en verder uit zijn buurt blijven en schieten?
wc-eendzondag 16 september 2012 @ 15:15
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 15:13 schreef GoobyPls het volgende:

[..]

Rollen als die een steen gooit en verder uit zijn buurt blijven en schieten?
Ja, dat is dus niet alleen maar blind knopjes drukken, je moet dus wel opletten..
Fir3flyzondag 16 september 2012 @ 15:20
quote:
2s.gif Op zondag 16 september 2012 15:15 schreef wc-eend het volgende:

[..]

Ja, dat is dus niet alleen maar blind knopjes drukken, je moet dus wel opletten..
Ik denk dat hij meer bedoelt dat er geen gecoördineerde strategie is.
Ame_thystzondag 16 september 2012 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 15:00 schreef GoobyPls het volgende:

[..]

Een drogredenering. Ik denk dat veel spelers wel zouden willen samenspelen maar het spel stimuleert dit te weinig. De 2 maanden dat ik WoW heb gespeeld (na release) weet ik nog dat je in de natuurlijke flow van de game gauw in parties terecht kwam, bij GW2 had ik dit helemaal niet maar dit zou het spel wel leuker maken.
Euh nee waarom ?
Er zit een verschil tussen de speler een optie geven of de speler verplichten op een manier te spelen.
Ik heb liever zelf de keus dan dat het spel een bepaalde speelstijl forceert zoals bij GW1.

In WoW vormen spelers parties omdat de rewards beter worden en/of de gameplay eenvoudiger.
Ja het kan gezelliger zijn om samen te spelen maar, zoals ik al zei, dat kan in GuildWars 2 ook.
Daarbij werd ik iedergeval niet blij van geforceerd met Pugs spelen.

De reden dat mensen het niet doen moet je dan toch zoeken in hoe PVE werkt. Met namen scaling.
Ame_thystzondag 16 september 2012 @ 15:44
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 15:12 schreef ems. het volgende:
Het allergrootste nadeel van GW2 vind ik dat je niet gewoon tijdens het questen een axe in een andere player's nek kan leggen. World pvp brengt toch dat kleine beetje extra spanning bij het levelen.
Inderdaad ;(
Chanklerzondag 16 september 2012 @ 16:48
Gasten. Is het het waard om over te stappen van Gandara naar Far Shiverpeaks? Veel verschil of valt reuze mee? Ik twijfel. En hoe is jullie guild? Veel geouwehoer in de /g chat? ;)
Lamabalzondag 16 september 2012 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 16:48 schreef Chankler het volgende:
Gasten. Is het het waard om over te stappen van Gandara naar Far Shiverpeaks? Veel verschil of valt reuze mee? Ik twijfel. En hoe is jullie guild? Veel geouwehoer in de /g chat? ;)
Jup
Chanklerzondag 16 september 2012 @ 17:08
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 16:49 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Jup
Want?
Gatenkaaszondag 16 september 2012 @ 17:14
Leuk, al die gebieden met alleen maar sneeuw en bergen. Voor één of twee levelgebieden is het wel leuk, maar damn, het begint snel te vervelen. :P
Lamabalzondag 16 september 2012 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 17:08 schreef Chankler het volgende:

[..]

Want?
Met ricko relnicht en gerard joling is het altijd leuk in de guild chat.
Lamabalzondag 16 september 2012 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 17:14 schreef Gatenkaas het volgende:
Leuk, al die gebieden met alleen maar sneeuw en bergen. Voor één of twee levelgebieden is het wel leuk, maar damn, het begint snel te vervelen. :P
Ga naar asura of charr start gebied?
Gatenkaaszondag 16 september 2012 @ 17:24
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 17:14 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ga naar asura of charr start gebied?
Ben level 60 nu, dus dat lijkt me niet heel veel toegevoegde waarde hebben. ;)
Lamabalzondag 16 september 2012 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 17:24 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Ben level 60 nu, dus dat lijkt me niet heel veel toegevoegde waarde hebben. ;)
Hoezo niet? Je levelt ook gewoon daar op 60 hoor.
Gatenkaaszondag 16 september 2012 @ 17:26
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 17:25 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Hoezo niet? Je levelt ook gewoon daar op 60 hoor.
Klopt, maar je krijgt er veel minder xp voor. ;)
MeneerBobzondag 16 september 2012 @ 18:08
Jacobinho.3875 op Far Shiverpeaks, een addje mogenlijk? :)
Lamabalzondag 16 september 2012 @ 18:11
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 18:08 schreef MeneerBob het volgende:
Jacobinho.3875 op Far Shiverpeaks, een addje mogenlijk? :)
pm me ingame.
drumstickNLzondag 16 september 2012 @ 20:47
quote:
3s.gif Op zondag 16 september 2012 15:20 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ik denk dat hij meer bedoelt dat er geen gecoördineerde strategie is.
Als dat een verplichting zou moeten zijn zou vrijwel elke encounter een catastrofe worden.
Timwonnacottzondag 16 september 2012 @ 22:04
quote:
11s.gif Op zondag 16 september 2012 20:47 schreef drumstickNL het volgende:

[..]

Als dat een verplichting zou moeten zijn zou vrijwel elke encounter een catastrofe worden.
Idd, zie iets van een golem waarbij je de handen niet moet doden in gendarren fields. (Athans, daar werd veel in chat overgeklaagd dat het gruwelijk fout ging.)
Frag_adderzondag 16 september 2012 @ 22:38
quote:
11s.gif Op zondag 16 september 2012 20:47 schreef drumstickNL het volgende:

[..]

Als dat een verplichting zou moeten zijn zou vrijwel elke encounter een catastrofe worden.
als het een verplichting was om met 50 mensen in wvw, via chat, leeftijden van 10 tot 50 een strategie uit te werken die iedereen snapte dan bestond wvw niet eens ;)
Rickocumzondag 16 september 2012 @ 22:54
Ik ga zo mee doen om the shatterer te pwnen. Eerst maar ff een uurtje wat anders doen
Adameszondag 16 september 2012 @ 22:57
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 22:54 schreef RickoKun het volgende:
Ik ga zo mee doen om the shatterer te pwnen. Eerst maar ff een uurtje wat anders doen
dat vind ik zo'n kut draak, ligt ook in een paar minuten plat

Jammer dat ik eergisteren 4 sup runes of strenght heb verkocht, die zijn in 2 dagen tijd van 1 naar 2 gold per stuk gestegen :')

[ Bericht 8% gewijzigd door Adames op 16-09-2012 23:04:54 ]
Rickocumzondag 16 september 2012 @ 23:13
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 22:57 schreef Adames het volgende:

[..]

dat vind ik zo'n kut draak, ligt ook in een paar minuten plat

Jammer dat ik eergisteren 4 sup runes of strenght heb verkocht, die zijn in 2 dagen tijd van 1 naar 2 gold per stuk gestegen :')
Mooi zo nigga :@ lekker snel kloar
Adameszondag 16 september 2012 @ 23:14
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2012 23:13 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Mooi zo nigga :@ lekker snel kloar
is een lvl 50 draak, maar wordt natuurlijk volledig gepakt door lvl 80'ers. Ik had eerder die dag die in Frostgorge gedaan, daar was je dus wel mooi bijna een half uur zoet mee.
Supertolllzondag 16 september 2012 @ 23:40
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 22:04 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Idd, zie iets van een golem waarbij je de handen niet moet doden in gendarren fields. (Athans, daar werd veel in chat overgeklaagd dat het gruwelijk fout ging.)
Dat is een troll, waar mensen voortdurend blijven intrappen. Als je de handen niet doodt faal je gewoon de event. Jammer dat er zoveel idioten zijn die er echt in geloven en gaan klagen en zelfs dreigen met reports als je de handen wel aanvalt.
Timwonnacottmaandag 17 september 2012 @ 00:00
quote:
13s.gif Op zondag 16 september 2012 23:40 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Dat is een troll, waar mensen voortdurend blijven intrappen. Als je de handen niet doodt faal je gewoon de event. Jammer dat er zoveel idioten zijn die er echt in geloven en gaan klagen en zelfs dreigen met reports als je de handen wel aanvalt.
Ah, ja heb het event zelf niet gedaan dus het is voormij ook maar informatie uit tweede hand.
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 02:21
Welke disciplines komen van pas voor een mesmer. Dit is moeilijk! :(
Rickocummaandag 17 september 2012 @ 02:43
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 23:14 schreef Adames het volgende:

[..]

is een lvl 50 draak, maar wordt natuurlijk volledig gepakt door lvl 80'ers. Ik had eerder die dag die in Frostgorge gedaan, daar was je dus wel mooi bijna een half uur zoet mee.
;( ik had meegestreden maar had geen beloning gekregen.

NIKS GVD :( :(
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 08:32
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 02:21 schreef EpicKnife het volgende:
Welke disciplines komen van pas voor een mesmer. Dit is moeilijk! :(
ik zelf heb cooking en tailoring genomen voor mijn mesmer, cooking omdat ik het leuk vind recepten te ontdekken, tailoring zodat ik tassen en armor kan maken.

Artificing wil ik eenmalig tussendoor doen zodat ik de unique staff kan craften mocht ik daar ooit tijd en zin in hebben :) (heb je cooking en artificing voor nodig)
Sweetpea8472maandag 17 september 2012 @ 09:24
quote:
2s.gif Op zondag 16 september 2012 15:11 schreef wc-eend het volgende:

[..]

Heb je die reus al eens bevochten in het Charr-gebied level 25-40?
Ja.... Was zeker geen button-smashing event! Out-of-range rollen en dan weer terug om wat mensen de reviven en een paar stenen op z'n kop laten neerdalen... En weer out-of-range om daarna een vuurput onder z'n voeten te openen, een paar mensen reviven, even achter dat muurtje uitrusten, etc....

Dat ding kon heel veel hebben! Maar ik heb het gered zonder dood te gaan (wel een paar keer gedowned, maar altijd gerallied, of door m'n eigen skills, of met dank aan m'n mede-strijders)
Berend.maandag 17 september 2012 @ 09:32
Als ik world vs world probeer te joinen krijg ik een connection error :(
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 09:53
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 09:32 schreef Berend. het volgende:
Als ik world vs world probeer te joinen krijg ik een connection error :(
Ik een wachtrij
ems.maandag 17 september 2012 @ 09:53
Wel jammer dat er zoveel quests gebugged zijn. Gisteravond ook weer iets van 4-5, met name escort quests, die ik gewoon mocht overslaan :P
wc-eendmaandag 17 september 2012 @ 10:00
_O-

ikbennieuwopfokmaandag 17 september 2012 @ 11:29
Doe eens Faine Frostfur in de guild inviten O+ Verre beefbergjes ook
raulboulimaandag 17 september 2012 @ 11:40
Ik heb te weinig tijd en te veel zin in GW2..... :(
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 11:54
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 08:32 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

ik zelf heb cooking en tailoring genomen voor mijn mesmer, cooking omdat ik het leuk vind recepten te ontdekken, tailoring zodat ik tassen en armor kan maken.

Artificing wil ik eenmalig tussendoor doen zodat ik de unique staff kan craften mocht ik daar ooit tijd en zin in hebben :) (heb je cooking en artificing voor nodig)
Maar welke weapons gebruik je?
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 11:59
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 11:54 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Maar welke weapons gebruik je?
Staff en two handed sword, staff blijft daar doe ik zowel meer single unit damage en area of effect mee dan ths, voor mijn ths ga ik toch septer + pistol / scepter + sword wat meer proberen :)
Lamabalmaandag 17 september 2012 @ 12:37
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2012 11:29 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Doe eens Faine Frostfur in de guild inviten O+ Verre beefbergjes ook
Doe eens is even niet en kijk wie er ingame online zijn?
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 13:03
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 11:59 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Staff en two handed sword, staff blijft daar doe ik zowel meer single unit damage en area of effect mee dan ths, voor mijn ths ga ik toch septer + pistol / scepter + sword wat meer proberen :)
Ik gebruik 2x sword, 2handed sword of sword+pistol. Staffs/scepters/torches/warhorns zijn meh op een mesmer.
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 13:05
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 13:03 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Ik gebruik 2x sword, 2handed sword of sword+pistol. Staffs/scepters/torches/warhorns zijn meh op een mesmer.
welk level ben je?
Ik gebruikte eerst nooit staff tot dat ik doorkreeg dat ik daar naast mijn team buffen ook nog eens meer damage kan doen dan met een 2 handed sword :D
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 13:18
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 13:05 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

welk level ben je?
Ik gebruikte eerst nooit staff tot dat ik doorkreeg dat ik daar naast mijn team buffen ook nog eens meer damage kan doen dan met een 2 handed sword :D
Level 11 :P
Patje1987maandag 17 september 2012 @ 13:20
Zaterdag spel gekocht, echter nog geen tijd gehad om te spelen :')
Level 2 nu dus misschien vanavond eens verder kijken.
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 13:38
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 13:18 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Level 11 :P
dacht ik al, als je level 40 - 50 bent praten we verder over je two 1h swords :P
Ik moet vanalles ontwijken want met 3 klappen van een normale mob ben ik bijna dood, dat is ranged veel gemakkelijker!
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 13:47
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 13:38 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

dacht ik al, als je level 40 - 50 bent praten we verder over je two 1h swords :P
Ik moet vanalles ontwijken want met 3 klappen van een normale mob ben ik bijna dood, dat is ranged veel gemakkelijker!
Melee weapons zijn goed voor pvp hoorde ik :)
Adamesmaandag 17 september 2012 @ 13:58
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 13:47 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Melee weapons zijn goed voor pvp hoorde ik :)
iedere profession begint volgens mij met dual dagger/dual sword, omdat het zo lekker veel damage doet. Allemaal stappen ze na een tijdje over naar ranged, omdat je de damage van de mobs niet meer kunt handelen. Probeer maar eens een champion of dungeon boss te doen met je dual sword, dan lig je echt zo plat.

In PvP kan het wat fijner zijn, maar zonder fatsoenlijke gap closer, ben je ook zo achterlijk makkelijk te kiten.

Maar goed, een aantal kennen jou nog van het LoL topic en als je nog niet veel bent veranderd, dan weten we allemaal dat dit toch aan dovemans oren is gericht.
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 14:01
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 13:58 schreef Adames het volgende:

[..]

Maar goed, een aantal kennen jou nog van het LoL topic en als je nog niet veel bent veranderd, dan weten we allemaal dat dit toch aan dovemans oren is gericht.
Je lult bullshit.
ems.maandag 17 september 2012 @ 14:02
Main hand sword en offhand axe vind ik toch wel erg lekker gaan. Het is dat ik toevallig een ijzersterke gele 2h mace heb gevonden voor mijn huidige level, maar anders blijf ik lekker bij de sword/axe.
PBateman1978maandag 17 september 2012 @ 14:03
Ik heb nu een thief op lvl 15 gekregen, en ik moet bekennen, speelt een stuk fijner weg dan mijn engineer (lvl 12).

Heb dual pistols/dual daggers, openen met ranged, en als de mob(s) dichtbij gekomen zijn, afmaken met mijn daggers. En als het te heet onder mijn voeten word, stealthen en wegwezen. :)

Eindelijk ook naar een 15-25 gebied nu, Kessex Hills here I come.
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 14:10
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 14:03 schreef PBateman1978 het volgende:
Ik heb nu een thief op lvl 15 gekregen, en ik moet bekennen, speelt een stuk fijner weg dan mijn engineer (lvl 12).

Heb dual pistols/dual daggers, openen met ranged, en als de mob(s) dichtbij gekomen zijn, afmaken met mijn daggers. En als het te heet onder mijn voeten word, stealthen en wegwezen. :)

Eindelijk ook naar een 15-25 gebied nu, Kessex Hills here I come.
Hm, ja thiefs zijn ook vet.
Adamesmaandag 17 september 2012 @ 14:12
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 14:01 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Je lult bullshit.
gelukkig ben je dan veranderd, fijn om te horen
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 14:22
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 14:12 schreef Adames het volgende:

[..]

gelukkig ben je dan veranderd, fijn om te horen
Je haalt koeien uit de sloot man, vorig jaar was ik ignorant over LoL. Toen was ik 16 ! :D
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 14:23
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 13:47 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Melee weapons zijn goed voor pvp hoorde ik :)
melee weapons zijn heel goed mits je bij de ander in de buurt kan komen. Even denkend aan een melee mesmer, je hebt 1 skill waarmee je een clone tovert en daarmee place swapped. Dat krijg ik er wel uit gekite.

Ik heb ook echt 2 ranged weapon slots nodig want ik wissel constant om cooldowns opnieuw te laten beginnen en zo mijn damage flink omhoog te gooien, dat gaat niet als je alleen melee speelt.

Mijn tip: ga met alle wapens spelen en meet je een aan die het beste bij je playstijl past ipv afgaan op dat je ergens last dat zwaarden pvp fijn zijn. Want hoe een goede build je ergens ook vindt, als je er niet mee kan spelen faal je.
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 14:26
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 14:23 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

melee weapons zijn heel goed mits je bij de ander in de buurt kan komen. Even denkend aan een melee mesmer, je hebt 1 skill waarmee je een clone tovert en daarmee place swapped. Dat krijg ik er wel uit gekite.

Ik heb ook echt 2 ranged weapon slots nodig want ik wissel constant om cooldowns opnieuw te laten beginnen en zo mijn damage flink omhoog te gooien, dat gaat niet als je alleen melee speelt.

Mijn tip: ga met alle wapens spelen en meet je een aan die het beste bij je playstijl past ipv afgaan op dat je ergens last dat zwaarden pvp fijn zijn. Want hoe een goede build je ergens ook vindt, als je er niet mee kan spelen faal je.
Oefening baart kunst. Haha, melee wapens worden inderdaad snel vergeten. Thiefs in group fights @ pvp, pakken altijd pistols, of bows. 1v1's zijn melee weapons wel goed tho.

Ook gebruik ik die mirror abilitiy dus uit eindelijk sta je met 3 clones.
Ik twijfel alleen tussen het mainen van een mesmer of thief. Welke zijn meer usefull in general?
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 14:30
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 14:26 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Oefening baart kunst. Haha, melee wapens worden inderdaad snel vergeten. Thiefs in group fights @ pvp, pakken altijd pistols, of bows. 1v1's zijn melee weapons wel goed tho.

Ook gebruik ik die mirror abilitiy dus uit eindelijk sta je met 3 clones.
Ik twijfel alleen tussen het mainen van een mesmer of thief. Welke zijn meer usefull in general?
PVP is 8v8 de vraag is, kan je met je light armor echt zo veel meer damage doen dan de ranged mensen die voor je wegrennen die je de helft van de tijd niet raakt.

Uhmm groot verschil, thief is meer burst damage en dan wachten tot je weer opgeladen bent, mesmer heeft een wat meer uitgespreide damage, en is vooral irritant met clones.
Ik zelf heb mesmer als main en thief als second maar vind mesmer het fijnst PvE en WvW spelen, pvp zelf nog niet zo veel ervaring mee.
AlwaysHappymaandag 17 september 2012 @ 14:30
Staff en Greatsword werken bij mijn mesmer het best. Op die manier kan ik zonder echte moeite meer dan 5-6 mobs van 2-3 levels hoger aan. Staff voor de Chaos Storm ( waar ik ook 15 points heb in Chaos ) en Chaos Armour ; dan even de kloon ( skill 3 volgens mij ) spawnen, en mirror image gebruiken ( nog 2 clones ), dus staff is geweldig voor AoE en clones. Dan greatsword voor single target dps en een beetje AOE. Daarnaast heb ik nog een poison AOE skill ( volgens mij alleen voor asura's? ). Geen verlangen om andere sets te gebruiken. Ik stop vooral veel stats in Power, condi damage, en Precision. Beetje vitality en toughness kan ook geen kwaad.

Raar genoeg heb ik bij mijn traits echt 0% in precision / ( duel heet die volgens mij ). Veel in Power ( goed voor greatsword ) Chaos ( goed voor staff ), en de rest verspreid
Adamesmaandag 17 september 2012 @ 14:32
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 14:26 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Oefening baart kunst. Haha, melee wapens worden inderdaad snel vergeten. Thiefs in group fights @ pvp, pakken altijd pistols, of bows. 1v1's zijn melee weapons wel goed tho.

Ook gebruik ik die mirror abilitiy dus uit eindelijk sta je met 3 clones.
Ik twijfel alleen tussen het mainen van een mesmer of thief. Welke zijn meer usefull in general?
je bent dus toch hetzelfde, je hebt 3 wormen omgelegd in celadon forest met je lvl 11 mesmer. Je vraagt hulp, maar als iemand je dan probeert te helpen, ga je er toch vrolijk tegenin omdat je het beter weet.

Ik wacht met smart op je gehuil dat iedereen zo overpowered is tegenover jou dual sword mesmer.
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 14:35
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 14:32 schreef Adames het volgende:

[..]

je bent dus toch hetzelfde, je hebt 3 wormen omgelegd in celadon forest met je lvl 11 mesmer. Je vraagt hulp, maar als iemand je dan probeert te helpen, ga je er toch vrolijk tegenin omdat je het beter weet.

Ik wacht met smart op je gehuil dat iedereen zo overpowered is tegenover jou dual sword mesmer.
Discussiëren heet dat. Discussiëren! Ik geef toch argumenten met wat ik met eigen ervaring heb mee gemaakt? Tevens, level 80'ers zeggen vaak dat sword/pistol's goed zijn op mesmers.
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 14:42
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 14:35 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Discussiëren heet dat. Discussiëren! Ik geef toch argumenten met wat ik met eigen ervaring heb mee gemaakt? Tevens, level 80'ers zeggen vaak dat sword/pistol's goed zijn op mesmers.
de pistol summon heeft best een fijne damage en je hebt een stun skill, daarom is die pvp erg handig.

Of scepter dan fijner is dan zwaard weet ik zo niet
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 14:45
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 14:42 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

de pistol summon heeft best een fijne damage en je hebt een stun skill, daarom is die pvp erg handig.

Of scepter dan fijner is dan zwaard weet ik zo niet
Klopt maar met dual swords heb je ook een goede phantasm
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 14:49
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 14:45 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Klopt maar met dual swords heb je ook een goede phantasm
in plaats van steeds dual swords te verkopen aan ons, zou je neit eens de anden uitgebreider proberen voor een leveltje of 10 :) wat heb je te verliezen?

Ik ben begonnen met dual sword / scepter + Pistol
toen gegaan naar scepter+ pistol / two handed toen ik het melee niet meer trok
en nu (level 76) staff / two handed sword

maar denk ik er weer over om mijn two handed sword door iets + pistol te vervangen
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 14:54
Een goede class kiezen is het moeilijkste in een mmo. :( Ik heb alle classes al tot level 12 ofzo gespeeld, nu nog thief proberen.. dan even kiezen tussen thief en mesmers, Thiefs zijn toch meer gespecialiseerd in thiefing skills and 1 shotting, waar mesmers dan weer wat supportive zijn.
Frag_addermaandag 17 september 2012 @ 14:57
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 14:54 schreef EpicKnife het volgende:
Een goede class kiezen is het moeilijkste in een mmo. :( Ik heb alle classes al tot level 12 ofzo gespeeld, nu nog thief proberen.. dan even kiezen tussen thief en mesmers, Thiefs zijn toch meer gespecialiseerd in thiefing skills and 1 shotting, waar mesmers dan weer wat supportive zijn.
1 shotting gaat je niet lukken, je hebt een flinke damage burst maar daarna is je damage stukken lager.

Mesmer is vooral irritant met clones, dan weer stun, dan weer silence, dan weer damage elke keer als je een skill gebruikt. Ik moet zeggen in WVW win ik vrijwel alle 1v1 gevechten met mijn mesmer maar ik vrees dat dat vooral aan het niveau van mijn tegenstanders ligt. PvP begin ik pas aan als ik lvl 80 ben.;
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 15:01
Mja, mesmers kunnen waarschijnlijk wel goed 1v1en, ik vind mesmers en thiefs namelijk het meest met elkaar overeenkomen
miprmaandag 17 september 2012 @ 15:52
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 15:43 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Euh nee waarom ?
Er zit een verschil tussen de speler een optie geven of de speler verplichten op een manier te spelen.
Ik heb liever zelf de keus dan dat het spel een bepaalde speelstijl forceert zoals bij GW1.

In WoW vormen spelers parties omdat de rewards beter worden en/of de gameplay eenvoudiger.
Ja het kan gezelliger zijn om samen te spelen maar, zoals ik al zei, dat kan in GuildWars 2 ook.
Daarbij werd ik iedergeval niet blij van geforceerd met Pugs spelen.

De reden dat mensen het niet doen moet je dan toch zoeken in hoe PVE werkt. Met namen scaling.
volgens mij moet je daar de reden niet zoeken... in GW2 zag je ook meteen dat een deel sociaal aspect weg viel toen de heroes werden geintroduceerd...

het is "makkelijker" om het zelf te doen dan om een groep bij elkaar te krijgen... in te schatten wie de eikel is die halverwege weg gaat of door zijn moeder naar bed gestuurd wordt halverwege de missie, etc...

verplichting is niet prettig... maar tot nu toe gaat het in je eentje (mede doordat er altijd wel "anonieme" mensen langs rennen die even mee meppen..) te makkelijk om mensen te motiveren groepen te vormen en een taktiek uit te werken..

gewoon geklets en slap geouwehoer tijdens 45 minuten een missie spelen... dat was altijd erg leuk en mis ik nu nog.. komt mischien later wel als ik hoger lvl ben en/of de spelers wat meer verdeeld worden over het hele spel waardoor je wellicht hulp moet vragen ipv vertrouwen op toevallige langslopende mensen...
miprmaandag 17 september 2012 @ 15:56
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 14:01 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Je lult bullshit.
is dat niet een beetje dubbel-op ?

:Y
Casino.Bobmaandag 17 september 2012 @ 16:37
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 15:56 schreef mipr het volgende:

[..]

is dat niet een beetje dubbel-op ?

:Y
als je het voor de helft leest niet.
miprmaandag 17 september 2012 @ 16:41
quote:
7s.gif Op maandag 17 september 2012 16:37 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

als je het voor de helft leest niet.
briljant... en nog zo goed ook :P
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 17:15
"Bullshit" definieert niet "lullen" :D
Anyways, condition damage, precision, damage, wat voor een mesmer?
Supertolllmaandag 17 september 2012 @ 17:47
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 17:15 schreef EpicKnife het volgende:
"Bullshit" definieert niet "lullen" :D
Anyways, condition damage, precision, damage, wat voor een mesmer?
Ik zou zeggen experimenteer en kijk zelf wat je het beste ligt. Als je daarna het gevoel hebt dat je mesmer te zwak is o.i.d. wil ik je best wat meer tips geven.
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 18:11
quote:
7s.gif Op maandag 17 september 2012 17:47 schreef Supertolll het volgende:

[..]

Ik zou zeggen experimenteer en kijk zelf wat je het beste ligt. Als je daarna het gevoel hebt dat je mesmer te zwak is o.i.d. wil ik je best wat meer tips geven.
The society in het spel zegt dat mesmers vrij zwak zijn. Aan de ene kant hebben ze gelijk, andere kant ook weer niet.
ems.maandag 17 september 2012 @ 18:35
Ik zou me nu niet teveel aantrekken van wat sterk of niet sterk is. Het spel is net uit, shit wordt gebalanced etc. Kies gewoon wat je het leukst vindt om te spelen. Het spel is toch een peulenschil, maakt niet uit welke class.
Cyan9maandag 17 september 2012 @ 18:44
Ik moet echt m'n tijdelijk geheugen eens fixen, spelen is erg lastig als het om de haverklap crashed ;(
AlwaysHappymaandag 17 september 2012 @ 18:53
Als je goed overweg kunt met een Mesmer zijn ze echt niet zwak. Ik vond ze in het begin ook zwak en ik vond dat ze snel dood gingen...maar als je de juiste balans weet te vinden ( dat is zo bij elke profession ) doen ze echt niet onder voor andere professions. Ja, mesmers zullen nooit imba directe dps hebben single-target, maar je moet als mesmer dan ook accepteren dat je het vooral moet hebben van AoE, en conditions. Damage over time dus. Als je directe dps wil doen van goede kwaliteit is een Ranger meer je ding, of een fire elementalist ofzo.
Timwonnacottmaandag 17 september 2012 @ 19:29
Guild Wars 2 contentupdates en uitbreidingen gratis

_O_ _O_
AMDBmaandag 17 september 2012 @ 19:32
quote:
Neem aan dat dat dan meer EotN achtig is en niet stand-alone.
Timwonnacottmaandag 17 september 2012 @ 19:37
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 19:32 schreef AMDB het volgende:

[..]

Neem aan dat dat dan meer EotN achtig is en niet stand-alone.
Voor het gros inderdaad wel ja, en er is in elk geval nog een hoop vrije ruimte op de world map :P

quote:
“No need to buy them,” Johanson stated, “Gw2 will feature consistent free content updates and in-game events going forward. Our goal is to make it so you get more from Gw2 for free than you get from a game you pay a subscription for.”

Johanson added, “On top of a large amount of free bonus content, we will be expanding on offerings in the Black Lion Trading Company going forward, as well as be doing large-scale expansion content down the road.”

“We’ll cover a lot of the details on the kind of support and plans we have in place over the next month or so on the Gw2 blog and with our press partners. We do appreciate that you’d like to buy lots of new content, but we’d prefer to give a lot of it to you for free, cause that’s what we think a responsible MMO company does.”
HL_Dog43maandag 17 september 2012 @ 20:54
dacht ff bij MM langs te gaan voor een kopietje :N
Geminiaramaandag 17 september 2012 @ 21:14
Single Target, AoE en Dps? Geheugensteuntje iemand? D:

Owja en kiten. Owja en stealthen.
Lamabalmaandag 17 september 2012 @ 21:15
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2012 21:14 schreef Geminiara het volgende:
Single Target, AoE en Dps? Geheugensteuntje iemand? D:

Owja en kiten.
Wat, je wee tniet wat het betekend?
Geminiaramaandag 17 september 2012 @ 21:17
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2012 21:15 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Wat, je wee tniet wat het betekend?
Nee ben geen mmorpg kenner ookal speel ik ze al jaren :(
Lamabalmaandag 17 september 2012 @ 21:19
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2012 21:17 schreef Geminiara het volgende:

[..]

Nee ben geen mmorpg kenner ookal speel ik ze al jaren :(
Aoe, area of effect.

Single target zegt het zelf al. Spells die op 1 target gericht zijn.

Dps is Damage per second.

Kiten = iemand met een ranged attack neerhalen en blijven lopen zodat hij bij je in de buurt komt.

Stealthen is gewoon ontzichtbaar worden.
Geminiaramaandag 17 september 2012 @ 21:21
Oke thanks :)
EpicKnifemaandag 17 september 2012 @ 22:17
lekker even wvw doen, krijg ik 20 fps, en last van frame drops naar 17 fps. zo'n gevecht van 200 man is vrij intensief. Is dit een cpu of een gpu probleem? :)
Frag_adderdinsdag 18 september 2012 @ 07:52
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 22:17 schreef EpicKnife het volgende:
lekker even wvw doen, krijg ik 20 fps, en last van frame drops naar 17 fps. zo'n gevecht van 200 man is vrij intensief. Is dit een cpu of een gpu probleem? :)
WVW speel ik doorgaans op 22 - 24 fps merk ik, maar daar ondervind ik totaal geen last van, zo lang het maar zo rond dat blijft, als het van 10 naar 30 gaat en weer terug is het veel vervelender.
Frag_adderdinsdag 18 september 2012 @ 07:53
quote:
goed nieuws al gaat dit volgensmij meer over de kleine uitbreidingen :)
miprdinsdag 18 september 2012 @ 09:58
quote:
_O_ ANet _O_
miprdinsdag 18 september 2012 @ 09:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 07:53 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

goed nieuws al gaat dit volgensmij meer over de kleine uitbreidingen :)
och... kleine uitbreidingen als WiK in GW1 hebben me ook behoorlijk veel tijd gekost om ze door te spelen... :P
Thanatos45dinsdag 18 september 2012 @ 10:28
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2012 22:17 schreef EpicKnife het volgende:
lekker even wvw doen, krijg ik 20 fps, en last van frame drops naar 17 fps. zo'n gevecht van 200 man is vrij intensief. Is dit een cpu of een gpu probleem? :)
Meestal GPU, maar als je processor veel te traag is voor je GPU kan het daar ook in zitten. Geef je specs eens?
Frag_adderdinsdag 18 september 2012 @ 10:44
naar aanleiding van een korte discussie van gisteren, wat is het highest damage wapen van de mesmer? ik dacht goed te zitten met greatsword maar ik merk dat ik met een staff vaak meer damage doe :) vanwege conditions
Karinadinsdag 18 september 2012 @ 10:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 10:44 schreef Frag_adder het volgende:
naar aanleiding van een korte discussie van gisteren, wat is het highest damage wapen van de mesmer? ik dacht goed te zitten met greatsword maar ik merk dat ik met een staff vaak meer damage doe :) vanwege conditions
Ik gebruik meestal het Greatsword omdat ik dat toffer vind :@
Lamabaldinsdag 18 september 2012 @ 11:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 10:44 schreef Frag_adder het volgende:
naar aanleiding van een korte discussie van gisteren, wat is het highest damage wapen van de mesmer? ik dacht goed te zitten met greatsword maar ik merk dat ik met een staff vaak meer damage doe :) vanwege conditions
Ligt eraan waar je op spect. Als je op een burst gaat dan zou ik greatsword doen.

Condition damage weet ik niet. Je moet gewoon even zoeken op youtube.

Deze gast heeft wel goede builds.

Frag_adderdinsdag 18 september 2012 @ 11:16
quote:
99s.gif Op dinsdag 18 september 2012 10:56 schreef Karina het volgende:

[..]

Ik gebruik meestal het Greatsword omdat ik dat toffer vind :@
ik ben juist een beetje klaar met greatsword, ik merk steeds meer dat ik daarvan alleen de baseattack vertrouw, de area is wel fijn en kan ik goed mee raken maar damage valt me tegen, de wave is handig maar het is geen stun, en de phantasm vind ik de meest nutteloze.

Als ik heel snel veel damage wil doen blaas ik al mn clones op, maar als ik jusit veeeeel damage wil doen gebruik ik vooral die phantasmal mage omdat die samen met conditions op een target zieke damage doen :D
Sweetpea8472dinsdag 18 september 2012 @ 12:58
"Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank."

Oh, en ook wat andere wijzigingen:

https://forum-en.guildwar(...)-September-17th-2012
Supertollldinsdag 18 september 2012 @ 13:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 12:58 schreef Sweetpea8472 het volgende:
"Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank."

Oh, en ook wat andere wijzigingen:

https://forum-en.guildwar(...)-September-17th-2012
YES _O_
Sweetpea8472dinsdag 18 september 2012 @ 13:03
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 september 2012 13:02 schreef Supertolll het volgende:

[..]

YES _O_
Ik zag dat en stopte met lezen :P
Frag_adderdinsdag 18 september 2012 @ 13:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 12:58 schreef Sweetpea8472 het volgende:
"Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank."

Oh, en ook wat andere wijzigingen:

https://forum-en.guildwar(...)-September-17th-2012
ik kan de andere wijzigingen hier niet openen, zou je ze misschien hier kunnen plakken of zijn het er te veel? :D
Candaasjedinsdag 18 september 2012 @ 13:09
Here are the patch notes for today’s game update:

General
Asuran players will now aim toward their targets when using a rifle.
Fixed various broken events and skill challenges.
Fixed various locations that allowed players to move outside the map.
Fixed various locations on maps where players could become stuck.
Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank.
Fixed bugs in the Exploration achievement so players can now receive 100% map completion.
Added a system to limit the experience and gold that players can receive from speed-farming dungeons.

Story
Fixed bugs in “A Different Dream,” “A Fragile Peace,” “Dredging Up the Past,” "Forging the Pact,” “Pastkeeper,” “Ships of the Line,” “Stealing Secrets,” “The Priory Assailed,” and “The Source of Orr.”
Reduced the overall difficulty in “Dead of Winter.”

World-versus-World
Retaliation: This boon no longer reflects damage received from siege weapons.
The Experimental Rifle is no longer usable in World-versus-World.

Professions

Warrior
Smoldering Arrow: This skill’s casting time has been reduced.

Mesmer
The Prestige: This skill now requires full recharge if it’s interrupted at any time.

Thief
Descent of Shadows: This trait’s effect can now only trigger once every 8 seconds.

Engineer
Rocket Boots: This skill is no longer usable underwater. This is a temporary change until we can figure out why players can launch themselves into the sky using this skill.
Detonate Mine Field: This skill is no longer a blast finisher.
ems.dinsdag 18 september 2012 @ 13:09
nvm :'(
Candaasjedinsdag 18 september 2012 @ 13:10
Ahw! :*
EpicKnifedinsdag 18 september 2012 @ 14:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 10:28 schreef Thanatos45 het volgende:

[..]

Meestal GPU, maar als je processor veel te traag is voor je GPU kan het daar ook in zitten. Geef je specs eens?
8GB RAM.
Intel i5 3550 quadcore 3,4 ghz.
Nvidia Geforce GTX 560.

@boven, staff en greatswords zijn dus enkel slecht op low level, almost traitloos?
Sweetpea8472dinsdag 18 september 2012 @ 14:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 13:07 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

ik kan de andere wijzigingen hier niet openen, zou je ze misschien hier kunnen plakken of zijn het er te veel? :D
Zoals ik al zei, ik was gestopt met lezen na die ene regel :P
Thanatos45dinsdag 18 september 2012 @ 14:02
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 september 2012 14:00 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

8GB RAM.
Intel i5 3550 quadcore 3,4 ghz.
Nvidia Geforce GTX 560.

@boven, staff en greatswords zijn dus enkel slecht op low level, almost traitloos?
Dat is je grafische kaart. Op zich geen slechte hoor maar je moet er idd niet van gaan verwachten dat ie 200 man gevechten op max settings gaat doen met 60 fps. Grafische instellingen wat omlaag en het zou weer goed moeten werken.
EpicKnifedinsdag 18 september 2012 @ 14:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 14:02 schreef Thanatos45 het volgende:

[..]

Dat is je grafische kaart. Op zich geen slechte hoor maar je moet er idd niet van gaan verwachten dat ie 200 man gevechten op max settings gaat doen met 60 fps. Grafische instellingen wat omlaag en het zou weer goed moeten werken.
Toen ik alles op low zette merkte ik eigenlijk geen verschil. :P
Casino.Bobdinsdag 18 september 2012 @ 14:08
ik heb twee HD6950's in Crossfire opstelling, 8 GB geheugen en een I5 2500k @ 4,2Ghz. (nieuwste drivers)
Settings staan op Best appearance

Normaal 60 fps (V-sync staat natuurlijk aan)
In Lion's Arch: ongeveer 40 fps
Grote gevechten: 30 fps
WvW hele grote gevechten: 20 fps

Allemaal goed speelbaar, maar laatst had ik in WvW last van input lag.. dat is iets minder. Druk je op een skill en dan gebeurt er niets.
EpicKnifedinsdag 18 september 2012 @ 14:09
Dat laatste heb ik ook wel eens gehad, dat moet aan de connection liggen, of aan de servers. :)
ems.dinsdag 18 september 2012 @ 14:10
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 september 2012 14:08 schreef Casino.Bob het volgende:
Allemaal goed speelbaar, maar laatst had ik in WvW last van input lag.. dat is iets minder. Druk je op een skill en dan gebeurt er niets.
Ligt aan de game/server.
EpicKnifedinsdag 18 september 2012 @ 14:26
Even alle weapons maar uitproberen op mijn mesmer, sinds alle items wel viable lijken. Greatsword/Sword+pistol/Sword+torch/Staff/Scepter+torch. Mensen zeggen dat het allemaal dependant is, maar dependant in wat voor situatie uiteindelijk?
Frag_adderdinsdag 18 september 2012 @ 14:40
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 september 2012 14:26 schreef EpicKnife het volgende:
Even alle weapons maar uitproberen op mijn mesmer, sinds alle items wel viable lijken. Greatsword/Sword+pistol/Sword+torch/Staff/Scepter+torch. Mensen zeggen dat het allemaal dependant is, maar dependant in wat voor situatie uiteindelijk?
Staff is fijn in groepsgevechten (buff / boon) en heeft imo een hoge damage output
Greatsword is fijn voor ranged damage (e.g. tegen mobs maar ook WvW)
Sword kan fijn zijn als main voor damage (pvp en kleine groepen)
Scepter ben ik zelf niet zo kapot van

Focus gebruik ik niet, torch is handig voor invis / extra buff/boon, pistol is handig voor stun / burstdamage.

Zelf wil ik op het moment meer torch gaan gebruiken voor pve en pistol voor pvp ten koste van greatsword. Of het met een zwaard of een scepter gaat gebeuren weet ik nog niet
EpicKnifedinsdag 18 september 2012 @ 14:43
Ik zat net in een quest die hoger dan mijn level was. Telkens ging ik dood, totdat ik naar mijn staff switchte. Ik blijf tijdelijk even bij een staff, Torch is handig maar heeft niet echt een damage output. Sword/Sword/Pistol is echt meh in pvp momenteel, te risky en ik ben te squishy om melee damage te gaan. Phantasms zijn useless op laag level.
Northsidedinsdag 18 september 2012 @ 15:20
Ik (lvl 33 mesmer) gebruik eigenlijk alleen m'n greatsword voor solo en staff voor groepswerk. Bevalt uitstekend, al dat 1h-spul gebruik ik al 15 levels niet meer ofzo.
ems.dinsdag 18 september 2012 @ 15:40
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 september 2012 14:26 schreef EpicKnife het volgende:
Even alle weapons maar uitproberen op mijn mesmer, sinds alle items wel viable lijken. Greatsword/Sword+pistol/Sword+torch/Staff/Scepter+torch. Mensen zeggen dat het allemaal dependant is, maar dependant in wat voor situatie uiteindelijk?
Probeer het gewoon? Tot level 60 heb ik maar wat zitten aankloten en alles werkt prima.
Phenodinsdag 18 september 2012 @ 15:50
Joepi, kan ik op een betere computer Guild Wars 2 gaan spelen (macbook pro > Dell van het werk) *O*
Guild Wars 2 voor Mac beschikbaar
Northsidedinsdag 18 september 2012 @ 16:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 15:40 schreef ems. het volgende:
Probeer het gewoon? Tot level 60 heb ik maar wat zitten aankloten en alles werkt prima.
Ik geloof dat niemand focus echt nuttig vindt voor een mesmer, maar verder is alles wel ok. :)
EpicKnifedinsdag 18 september 2012 @ 16:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 16:12 schreef Northside het volgende:

[..]

Ik geloof dat niemand focus echt nuttig vindt voor een mesmer, maar verder is alles wel ok. :)
Muah okay, maar ik heb het gevoel dat ik nog niet alle abilities snap, qua conditions enzo. Ik ben ook nog maar nieuw :P
ems.dinsdag 18 september 2012 @ 16:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 16:12 schreef Northside het volgende:

[..]

Ik geloof dat niemand focus echt nuttig vindt voor een mesmer, maar verder is alles wel ok. :)
Ik spreek vanuit warrior perspectief :P Maar ik ben niets tegengekomen wat echt underwhelming was. Wel zaken die in PvP waarschijnlijk beter tot hun recht komen (1h maces bijvoorbeeld) maar dat wordt pas relevant als ik 80 ben.

quote:
14s.gif Op dinsdag 18 september 2012 16:25 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Muah okay, maar ik heb het gevoel dat ik nog niet alle abilities snap, qua conditions enzo. Ik ben ook nog maar nieuw :P
Daarom, gewoon mee spelen en wat proberen. Je kan wel hier vantevoren iemand alles helemaal voor je laten uitkauwen maar het is gewoon een heel simpel spel met hele simpele mechanics. Je kan niet echt iets verschrikkelijk fout doen :)
EpicKnifedinsdag 18 september 2012 @ 18:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 16:42 schreef ems. het volgende:

[..]

Ik spreek vanuit warrior perspectief :P Maar ik ben niets tegengekomen wat echt underwhelming was. Wel zaken die in PvP waarschijnlijk beter tot hun recht komen (1h maces bijvoorbeeld) maar dat wordt pas relevant als ik 80 ben.

[..]

Daarom, gewoon mee spelen en wat proberen. Je kan wel hier vantevoren iemand alles helemaal voor je laten uitkauwen maar het is gewoon een heel simpel spel met hele simpele mechanics. Je kan niet echt iets verschrikkelijk fout doen :)
Enigste wat fout kan gaan is geldtekort hebben om ergens heen te teleporten of je armor te repairen. :P Ookal vind ik dit spel vrij uitgebreid voor een niet-mmo kenner.
Lamabaldinsdag 18 september 2012 @ 19:31
We are currently experiencing issues with the billing backend, so you cannot buy gems or the GW2 client atm. We are working on it. ^MK
Rickocumdinsdag 18 september 2012 @ 20:18
Mensen die gems kopen :')
Ookudinsdag 18 september 2012 @ 20:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2012 20:18 schreef RickoKun het volgende:
Mensen die gems kopen :')
Erg handig die extra backspace
jogydinsdag 18 september 2012 @ 20:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 september 2012 20:27 schreef Ooku het volgende:

[..]

Erg handig die extra backspace
Bankspace en lion salvage kits gebruik ik ze voor. En in een moment van waanzinnigheid heb ik ook een armorskin gekocht die echt butlelijk is :').
jogydinsdag 18 september 2012 @ 20:33
:*.