FOK!forum / Gaming / [MMORPG] Guild Wars 2 #18 - guildnaam geneuzel
jogyvrijdag 24 augustus 2012 @ 21:59
header.png

Inleiding.png
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.

Release datum: 28 augustus 2012

4.gifFOK! Gaat hoofdzakelijk op Far Shiverpeaks spelen en er komt ook een Guild4.gif
(Guildnaam etc wordt later bekend gemaakt)

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
hero-mesmer.jpg
De mesmer, een caster die zich specialiseert in illusie. Hij creëert verwarring door klonen van zichzelf te maken en kan deze ook op de vijand afsturen en extra schade aan te richten. Ook kan hij illusies maken die sterker zijn dan de klonen om te helpen met vechten. Meer info hier.

SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


tldr.png
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Vooralsnog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• De game gaat iets van ¤60 kosten, je betaalt er geen ¤18/maand voor.

filmpjes.png

Dungeon armor sets:

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant
Snoepje5vrijdag 24 augustus 2012 @ 22:02
Weltrusten. Ik ben morgen om 6 uur paraat :P
SpauldingPFvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:02 schreef Snoepje5 het volgende:
Weltrusten. Ik ben morgen om 6 uur paraat :P
damnn, ik denk ik rond 11, hangt ervanaf hoeveel ik drink vanavond :P
Phaelanx_NLvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:02 schreef Snoepje5 het volgende:
Weltrusten. Ik ben morgen om 6 uur paraat :P
Dan zie ik je morgenochtend :P
SpauldingPFvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:03
Hier wel FS server? :P
Phaelanx_NLvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:04
Ik ga toch maar voor Far Shiverpeaks denk ik.
hans1988vrijdag 24 augustus 2012 @ 22:05
Zo, even met de hond door de regen }:| En daarna slapen, 5 uur gaat de wekker :P
Phaelanx_NLvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:06
Ik ga om half 6 er uit, alleen even lenzen uitdoen en dan inlog button spammen :P.
AMDBvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:12
Ze gaan om 6 uur beginnen met opstarten, eerder dan dat kom je er écht niet in hoor :')
Thanatos45vrijdag 24 augustus 2012 @ 22:24
Ik prefereer mijn nachtrust, zeker na een vermoeiende week :P Ik ga om een uurtje of 10 wel eens kijken wat het equivalent van error 37 bij GW2 is.
Ame_thystvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:06 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Ik ga om half 6 er uit, alleen even lenzen uitdoen en dan inlog button spammen :P.
:')
Cyan9vrijdag 24 augustus 2012 @ 22:53
Gewoon rond een uur of 10, vroeg genoeg..
Phaelanx_NLvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:55
Ik lijk wel gek ook inderdaad :').

Blijf gewoon even liggen.
Dj_Day-Vvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:06 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Ik ga om half 6 er uit, alleen even lenzen uitdoen en dan inlog button spammen :P.
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:29 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

:')
Phaelanx_NLvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:57 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

[..]

?
Dj_Day-Vvrijdag 24 augustus 2012 @ 22:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:58 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

?
?
Phaelanx_NLvrijdag 24 augustus 2012 @ 23:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 22:58 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

?
Postcount boosten :')?
Dj_Day-Vvrijdag 24 augustus 2012 @ 23:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 23:03 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Postcount boosten :')?
Hoezo :?
Twovrijdag 24 augustus 2012 @ 23:38
Net terug van vakantie. Vannacht maar even de 29000 files voor GW2 updaten zodat we morgen aan de slag kunnen! Iedereen nog steeds op Far Shiverpeaks? Een van mijn oude guilds gaat daar in ieder geval een doorstart maken dus voor mij wordt het sowieos FS.

Nu alleen de vraag:

Charr/Human Engineer

of

Asura Guardian :?
Polyfemosvrijdag 24 augustus 2012 @ 23:46
Misschien eventjes wat proberen te slapen en dan is het zover *O* Play untill you die!
SpauldingPFvrijdag 24 augustus 2012 @ 23:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 23:38 schreef Two het volgende:
Net terug van vakantie. Vannacht maar even de 29000 files voor GW2 updaten zodat we morgen aan de slag kunnen! Iedereen nog steeds op Far Shiverpeaks? Een van mijn oude guilds gaat daar in ieder geval een doorstart maken dus voor mij wordt het sowieos FS.

Nu alleen de vraag:

Charr/Human Engineer

of

Asura Guardian :?
Ik maak een Charr/necro of een sylvari/engineer.
DjinNvrijdag 24 augustus 2012 @ 23:55
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 23:38 schreef Two het volgende:
Net terug van vakantie. Vannacht maar even de 29000 files voor GW2 updaten zodat we morgen aan de slag kunnen! Iedereen nog steeds op Far Shiverpeaks? Een van mijn oude guilds gaat daar in ieder geval een doorstart maken dus voor mij wordt het sowieos FS.

Nu alleen de vraag:

Charr/Human Engineer

of

Asura Guardian :?
Asura Guardian fosho! O-)
Boomeisterzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:12
To sleep or not to sleep, that's the question.
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 00:12 schreef Boomeister het volgende:
To sleep or not to sleep, that's the question.
Ik pak zo wel een paar uurtjes slaap denk ik :P wekker staat wel op iets voor 6 :+
Twozaterdag 25 augustus 2012 @ 00:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 23:55 schreef DjinN het volgende:

[..]

Asura Guardian fosho! O-)
Zo'n kleine Asura als Guardian is stiekem wel heel tof hè O-)

Hoe kunnen we eigenlijk beginnen? Dat updaten gaat als een malle. Nog maar 8000 files te gaan!
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:17
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 00:15 schreef Two het volgende:

[..]

Zo'n kleine Asura als Guardian is stiekem wel heel tof hè O-)

Hoe kunnen we eigenlijk beginnen? Dat updaten gaat als een malle. Nog maar 8000 files te gaan!
Jaaa precies O-) Ik twijfel nog wel een beetje tussen een Engineer en Guardian :P
Klopt het trouwens dat we 3 uur voor de officiële headstart al de server op kunnen om een charname aan te maken ?
Ik begrijp er namelijk niks meer van :@ :P
Twozaterdag 25 augustus 2012 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 00:17 schreef DjinN het volgende:

[..]

Jaaa precies O-) Ik twijfel nog wel een beetje tussen een Engineer en Guardian :P
Klopt het trouwens dat we 3 uur voor de officiële headstart al de server op kunnen om een charname aan te maken ?
Ik begrijp er namelijk niks meer van :@ :P
Zelfde probleem hier dus. Beide vette professions en ze spelen beide heerlijk. Dilemma!
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:21
quote:
12s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 00:19 schreef Two het volgende:

[..]

Zelfde probleem hier dus. Beide vette professions en ze spelen beide heerlijk. Dilemma!
Weet je wat, ik maak ze gewoon allebei :P Kom ik er uiteindelijk vanzelf wel achter welk van de 2 ik het fijnste vind O-)
Curuuzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:41
Ergens tussen 6 en 9 gaan de servers open. 9 uur officieel, tot maximaal 3 uur vroeger!
Tito_Makanizaterdag 25 augustus 2012 @ 00:41
Waar kan ik het goedkoopst de prepurchase halen? vind 55 euro wat hoog voor een pc game. Kan ik een half uur krijgen bij een lekkere dvp
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:45
:')
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:45
en niet
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 00:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 00:41 schreef Tito_Makani het volgende:
Waar kan ik het goedkoopst de prepurchase halen? vind 55 euro wat hoog voor een pc game. Kan ik een half uur krijgen bij een lekkere dvp
Ja daaaaaaaag :') 55 euro voor een game die je altijd GRATIS kan spelen valt reuze mee. Vrijwel alle nieuwe pc games zijn rond de 49 euro, dus zoveel scheelt het niet.
Mufflezaterdag 25 augustus 2012 @ 00:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 00:41 schreef Tito_Makani het volgende:
Waar kan ik het goedkoopst de prepurchase halen? vind 55 euro wat hoog voor een pc game. Kan ik een half uur krijgen bij een lekkere dvp
:')
Jij komt er wel
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 01:00
5 uurtjes :D
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 01:06
Wat een naaiers als het eerder dan 9:00 is. Ik kan echt geen fucking 6 uur opstaan :{
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 01:07
Maarja, hoe groot is de kans dat ze mn naam nemen :{
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 01:12
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 01:07 schreef Smoofie het volgende:
Maarja, hoe groot is de kans dat ze mn naam nemen :{
En anders gewoon http://www.porfl.de/guildwars-namegenerator,en.html

Ik heb trouwens vanavond alleen al twee keer de launcher geopend om te kijken of er updates waren en twee keer begon hij te downloaden :D
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 01:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 01:12 schreef I.C.O.N. het volgende:

[..]

En anders gewoon http://www.porfl.de/guildwars-namegenerator,en.html

Ik heb trouwens vanavond alleen al twee keer de launcher geopend om te kijken of er updates waren en twee keer begon hij te downloaden :D
Ik hoop gewoon om 9:00. Ik moet 9:00 opstaan voor werk, kan ik meteen snel char maken en naam reserveren. Ik wil gewoon met Smoofie. In WoW had bijna niemand het, maarja.
Polyfemoszaterdag 25 augustus 2012 @ 01:32
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 01:14 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Ik hoop gewoon om 9:00. Ik moet 9:00 opstaan voor werk, kan ik meteen snel char maken en naam reserveren. Ik wil gewoon met Smoofie. In WoW had bijna niemand het, maarja.
reken er maar niet op :N bij beta is het ook bijna altijd geweest dat de servers eerder open gingen.
SpauldingPFzaterdag 25 augustus 2012 @ 04:25
Bijna, maar ik ga zo op bed :(
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 04:53
En wakker zijn we!
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 04:54
Zooooo Hans is er weer, ogen half dicht nog, maar we zijn er klaar voor :')
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 04:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 04:53 schreef Snoepje5 het volgende:
En wakker zijn we!
Mogguh! :D
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 04:59
Eikel is te laat met zn kranten bezorgen nu moet ik wachten
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:00
Als ze online zijn lees ik het wel tussendoor :p
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:00
Mn hond wil niet wandelen ;( draait zich gewoon om als ik hem roep :')
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:01
Haha die wil ook nog slape
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:02
Een zzp'er die mij om 5 uur op zaterdag op twitter gaat volgen? Je moet er maar zin in hebben.
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 05:22
Zo goede morgen,
Ik word net wakker met misschien wel een toepasselijke guildnaam.

Farmers of Karma

Ik heb geen idee wat jullie er van vinden, maar ik post het toch :p
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:23
Karma farmers :')

Ook al join ik niet, wat een kut naam :P
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 05:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 05:23 schreef Snoepje5 het volgende:
Karma farmers :')

Ook al join ik niet, wat een kut naam :P
Haha oke duidelijk :)
Mijn nachtelijke ingevingen zijn dus niet geschikt :')
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:30
Jezus, wat een volk op straat om 5 uur s'ochtends op zaterdag :')
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 05:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 05:30 schreef hans1988 het volgende:
Jezus, wat een volk op straat om 5 uur s'ochtends op zaterdag :')
Ach ik heb mijn wekker er niet eens voor gezet :') Voor mij is dit redelijk "normaal" :')
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:35
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 05:32 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Ach ik heb mijn wekker er niet eens voor gezet :') Voor mij is dit redelijk "normaal" :')
Zaterdags is voor mij een uur of 12-1 normaal :')
Boomeisterzaterdag 25 augustus 2012 @ 05:46
we made ittttttttttttttttttt
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 05:52
Joepie :')
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 05:55
na ongeveer 2,5 uur slaap vraag ik mijzelf deels wel af wat ik hier nou eigenlijk doe :')
Polyfemoszaterdag 25 augustus 2012 @ 05:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 05:35 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Zaterdags is voor mij een uur of 12-1 normaal :')
Aan deze historische gebeurtenis moet aandacht geschonken worden!
Polyfemoszaterdag 25 augustus 2012 @ 05:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 05:55 schreef Wiehoe het volgende:
na ongeveer 2,5 uur slaap vraag ik mijzelf deels wel af wat ik hier nou eigenlijk doe :')
Haha, echt he _O_
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 05:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 05:55 schreef Polyfemos het volgende:

[..]

Aan deze historische gebeurtenis moet aandacht geschonken worden!
Dat dacht ik toch :7
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 06:03
En hij is open!
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:04
godverdomme wat vroeg :')
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:04
Kut, m'n naam is al taken :')
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:05
Ik zit hier kolerelam, nog lam van een Rowwen Hèze concert, een beetje te wachten tot ik een nickname kan registreren :') Ik zie gvd voor de helft niet wat ik typ, en volgens mij hallucineer ik nog van de slaap ook :')
Ik ben compleet gek geworden :X
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:04 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Kut, m'n naam is al taken :')
Bwahahaha ik kom er niet eens in :')
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:08
En nu is mijn nickname nog taken ook godver _O- Sta ik voor jan lul zo vroeg op :')
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 06:10
6 van de 7 namen die ik heb bedacht waren weg :o
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:11
ik heb alle 3 mijn namen *O*
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:11 schreef hans1988 het volgende:
ik heb alle 3 mijn namen *O*
lucky bitch :') die van mij zijn allemaal bezet _O-
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:12
oh, wacht toch niet
DeX090zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:12
Relaxed, ik heb alle vier de namen die ik wilde. :D

Schrijf mij maar in de OP,

Account name: Scandalicius.9436
Brokkli - Asura Guardian
Caithlynn - Sylvari Elementalist
Freya Fearmonger - Norn Necromancer
Dorothea Dernissos - Human Ranger

En nu ga ik weer naar m'n nest. Moet om 10 uur werken. ;(

Oh RenZeru, nu mag je m'n namen wel gebruiken voor in je boek, mocht je dat willen. :P
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:12
Klopt et dat je nickname 24 uur aan je account gebonden blijft als je je char delete ?
DeX090zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:12 schreef DjinN het volgende:
Klopt et dat je nickname 24 uur aan je account gebonden blijft als je je char delete ?
Ja.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:13 schreef DeX090 het volgende:

[..]

Ja.
Jo thnx, slaaplekker :W
DeX090zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:13 schreef DjinN het volgende:

[..]

Jo thnx, slaaplekker :W
:W
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:26
En toen kon ik er niet meer in :')
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 06:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:26 schreef DjinN het volgende:
En toen kon ik er niet meer in :')
Hier nog een :')
Goede morgen trouwens :)
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:27
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:26 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Hier nog een :')
Goede morgen trouwens :)
Weet ik iig al dat het niet aan mn netwerk oid ligt :P Goedemorgen! :W
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:27
Kaboem!
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:28
Vicc, Charnus en Silthar geclaimd. Charnus wordt mijn main Asura necromancer.
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:29
Wel kut dat ik er nu niet in kom :'). Was net aan het einde van de intro cinematic.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:30
Ik heb Djinnn, Mrs Phloxx en Cryptodine gereserveerd :Y
Mrs Phloxx gaat mijn Asura Engineer worden, Djinnn mijn Asura Guardian :P Crypto is reserve :')
Weet nog even niet welke van mijn 2 Asura's mijn main gaat worden
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 06:31
Ik heb in ieder geval 2 namen geclaimed:

Account name: Murtagh.4706
Plork - Asura Thief ♂
Kontvocht ( :')) - Norn Warrior ♂
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:31
Kontvocht wtf ??? :')
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:32
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:31 schreef Scheringa het volgende:
Ik heb in ieder geval 2 namen geclaimed:

Account name: Murtagh.4706
Plork - Asura Thief ♂
Kontvocht ( :')) - Norn Warrior ♂
:') _______
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 06:32
Haha ja dat had ik lang geleden al met een vriend afgesproken :')
Hij gaat een soortgelijke naam nemen :')
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:32
Naja, ze zijn wel uniek.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:33
Juh dat is waar _O-
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 06:33
Maar ik heb nog 3 plaatsen te vullen en daar komen wel fatsoenlijke namen in, al weet ik alleen nog niet wat :')
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:34
Kheb nog 2 plaatsen, maar die houd ik nog even blanco. Ik krijg wel weer inspiratie als ik wakker ben _O-
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 06:34
Zouden ze de server nou echt gewoon weer dicht gooien tot 9 uur?
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:35
Zou me niet verbazen. Dat ze em een half uurtje opengooien zodat mensen even snel een nickname kunnen registreren
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:35
Ik ga iig weer naar mn nest, ik ga rare dingen zien door de slaap :')
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:35
Ik zie wel europese streamers die up zijn.
Twozaterdag 25 augustus 2012 @ 06:40
Goede morgen iedereen. Toch nog even 5,5 uur slaap weten te pakken. Nu hopen dat ze even opschieten!
Boomeisterzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:35 schreef DjinN het volgende:
Ik ga iig weer naar mn nest, ik ga rare dingen zien door de slaap :')
:?
Enchanterzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:49
Ik krijg een foutmelding : The game-client is unable to gain access to the log-in server at this time , blah blah iets met fire wall , blah blah.
Error code 42:0:9001:3927


Heeft iemand enig idee wat dat inhoud ?
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:50
Ik kom er ook niet meer op. Toen straks om 6 uur wel.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:53
Mijn hele spel liep ook vast na het aanmaken van een char en het skippen van de intro :S
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:54
quote:
Announcements:

We’re experiencing heavy volume right now and our login servers are under high load. We’re monitoring the situation and working to improve the situation.
We've also removed server PvP from the world environment to resolve an error. We'll update you as fixes come through.
Several players have reported issues with receiving their Hall of Monuments rewards. Click here for more information on the Hall of Monuments.

Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:55
ik log in en.....

Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 06:55
quote:
13s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:49 schreef Enchanter het volgende:
Ik krijg een foutmelding : The game-client is unable to gain access to the log-in server at this time , blah blah iets met fire wall , blah blah.
Error code 42:0:9001:3927


Heeft iemand enig idee wat dat inhoud ?
Ligt niet aan je Firewall. Die melding geven ze gewoon als je niet op de server kan inloggen
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:55
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:55 schreef Casino.Bob het volgende:
ik log in en.....

Ik moest wel even lachen
Enchanterzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:57
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:55 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Ligt niet aan je Firewall. Die melding geven ze gewoon als je niet op de server kan inloggen
K dank je , ik ga maar ff rukken denk ik
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 06:58
quote:
11s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:57 schreef Enchanter het volgende:

[..]

K dank je , ik ga maar ff rukken denk ik
Daar word je moe van. Kun je beter niet doen.
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 06:58
http://www.guildwars2guru(...)wars-2-baseball-cap/

gratis pet :o
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:02
Eerste poppetje was wel gelukt. Maar de 2de probeer ik 100x af te ronden met een naam maar hij verbind niet :{
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 07:03
Zo maar ff mijn poppetje verwijderen als ik er in kom en opnieuw aanmaken zodat ze wat mooier is :-)
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:03
Fuck :') verslapen
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 07:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 07:03 schreef Snoepje5 het volgende:
Zo maar ff mijn poppetje verwijderen als ik er in kom en opnieuw aanmaken zodat ze wat mooier is :-)
Daar was ik net mee bezig en toen flikkerde hij er weer uit :')
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 07:04
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 07:03 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Daar was ik net mee bezig en toen flikkerde hij er weer uit :')
Bij mij flikkerde die er uit toen ik de intro skipte :')

Toen maar ff snel laatste wijk kranten afgemaakt haha.
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 07:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 07:03 schreef Civilian het volgende:
Fuck :') verslapen
Goede morgen :W
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:05
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 07:04 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Goede morgen :W
Thnx :P
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 07:06
Hoe gaat het er nu aan toe bij GW2?

100 man achter de pc's die errors proberen te fixen? :D

Ik zie het al voor me, aan het rennen over de werkvloer.
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 07:08
Ik had net wel de meest Bad Ass Norn gemaakt denk ik, maar kon hem niet saven :')
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 07:11
quote:
Guild Wars 2
For those players that have linked their Guild Wars accounts and do not see a Portal Stone in their inventory, please try the following to obtain a Portal Stone:

1) In Lion's Arch, head northwest into Hooligan’s Route.
2) At the Undermarket Point of Interest, find the charr karma merchant named Scornheart.
3) View Scornheart’s offerings and, on the second panel, select the Hall of Monuments Portal Stone. The stone is available at no cost.
4) Use the Portal Stone to access the ruins of the Hall of Monuments.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 07:17
IN!!
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:25
Woohoo, char aangemaakt :D
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:29
Hoppa, server gekozen en naam ingenomen :)

Nu maar snel ontbijten en op naar mijn werk :')
Twozaterdag 25 augustus 2012 @ 07:36
Inhumanous
Asura Guardian
Far Shiverpeaks

Gelukkig was de naam die ik wilde nog vrij!
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 07:49
Inmiddels level 5 :P. Ik wou na het aanmaken van de chars gelijk weer gaan slapen, maarja.. de verleiding :P..
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:52
Chars hier ook aangemaakt :)

Alwayshappy, Genzie & Lorelaii

Op stormbuff Isles
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:55
Raven Shadowborn op Far Shiverpeaks
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 07:59
Volgens mij zat ik net op zo'n overflow server ofzo?
Nadat ik die bigass worm had verslagen kreeg ik de melding dat Wayvarer Foothills volzat en ik in een queue stond.
Enchanterzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:19
Ik heb een character aangemaakt op Gandara
Begrijp er tot nu toe weinig van , nu maar voorbereiden op werken vandaag ;(
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:27
weet iemand hoe ik van server verwissel trouwens? :)
byahzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:27 schreef Frag_adder het volgende:
weet iemand hoe ik van server verwissel trouwens? :)
Niet
Curuuzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:28 schreef byah het volgende:

[..]

Niet
Wel.
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 08:37
Eir Stegalkin blijft wel een lekker wijf :P :9~
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:38
Ik heb alleen maar Passende namen voor de rassen gemaakt :').

Dwippy, Asura
Trigor Firebreather, Charr
Voadicia, Sylvari
Miranda Crossworth, Human
Kvasir Meadbrewer, Norn

En dan ben ik nog niet eens van plan om te gaan roleplayen of zo.
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 08:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:37 schreef hans1988 het volgende:
Eir Stegalkin blijft wel een lekker wijf :P :9~
:')
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:27 schreef Frag_adder het volgende:
weet iemand hoe ik van server verwissel trouwens? :)
Gaat je geld kosten :)
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:42
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:40 schreef Civilian het volgende:

[..]

Gaat je geld kosten :)
Eerste week niet volgens mij
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 08:46
Ik kom er niet in -O- Iets met firewallsetting en zo, onzin natuurlijk, want bij de stresstest van de week kwam ik er nog wel gewoon in.
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:46
GuildWars2 twitterde op zaterdag 25-08-2012 om 06:28:38 @da_kenster world transfers are free for 7 days ^SL reageer retweet
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 08:48
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:46 schreef Karina het volgende:
Ik kom er niet in -O- Iets met firewallsetting en zo, onzin natuurlijk, want bij de stresstest van de week kwam ik er nog wel gewoon in.
Server ligt weer plat, straks zal het wel weer lukken :)
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 08:48
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:48 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Server ligt weer plat, straks zal het wel weer lukken :)
Oh... jammer, ik moet rond een uur of 11 weg. Nog even een naam bedenken dan, had ik nog niet gedaan ;)

En nu lukt het opeens wel, waarom is die emailverification? Dat heb ik maar even overgeslagen.
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:55
Uurtje kunnen spelen :) En nu werken ;(
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:58
damn login problemen :(
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:58
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:48 schreef Karina het volgende:

[..]

Oh... jammer, ik moet rond een uur of 11 weg. Nog even een naam bedenken dan, had ik nog niet gedaan ;)

En nu lukt het opeens wel, waarom is die emailverification? Dat heb ik maar even overgeslagen.
ik heb het wel gedaan maar de email nog steeds niet binnen :P
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:59
Hij blijft bij mijn hangen op error: 42:0:9001:3927.... Iets met firewall of router settings...... Ligt daar zeker niet aan denk ik.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 08:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 08:59 schreef Hoolijan het volgende:
Hij blijft bij mijn hangen op error: 42:0:9001:3927.... Iets met firewall of router settings...... Ligt daar zeker niet aan denk ik.
nee want een uur geleden kwam ik er wel in
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 09:00
OK nu nog dat masker hiden, want die vind ik niet leuk :+ Als dat kan tenminste.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:00
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:00 schreef Karina het volgende:
OK nu nog dat masker hiden, want die vind ik niet leuk :+ Als dat kan tenminste.
duw op h daar kan het :)
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:00
Dan gaan we gewoon die knop spammen tussendoor beetje wowen :D
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 09:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:00 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

duw op h daar kan het :)
Tx :) En voor ik ga spelen ga ik eerst even alle opties doorlopen, autoloot bijv. aanzetten, en kijken wat er nog meer staat wat ik handig/niet handig vind.
trigt013zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:02
Heeft iemand de URL van de installer? Heeft iemand ook een adres waar ik head start keys kan kopen?
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:02
En toen werd je er plots uitgegooid.
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 09:02
Profanity filter off :P
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:03
We zitten met een franse server bij wvwvwv.

Die hebben al 50% van de hele map ofzo :') Wat een nerds.
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:05
Pfff i wana play :(
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 09:06
OK 1 optie kan ik niet vinden, kun je die tips uitzetten? Nogal irritant steeds die venstertjes...
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:08
ik kom er niet eens in :( diabo 3 all over again
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:09
@Frag dat hoop ik niet want dan kunnen we nog 3 dagen gaan zitten kutten...
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:09 schreef Hoolijan het volgende:
@Frag dat hoop ik niet want dan kunnen we nog 3 dagen gaan zitten kutten...
ik ook niet want dan heb je lekker veel aan je headstart bonus :P
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:11
Ja en ik zit achter de pc op zaterdag om 9 uur .... ZzzZzzz
Jusmanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:11 schreef Hoolijan het volgende:
Ja en ik zit achter de pc op zaterdag om 9 uur .... ZzzZzzz
Tegenwoordig lijkt me dat normaal.

Ik zit al om 6.00 op de pc wow te checken.
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:13
Ik ging vanacht half 4 naar bed ;) En zit nu alweer op te wachten tot ik kan spelen...
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:16
is die client echt 20 gig :o
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:19
Ik ga nog even slapen :').
trigt013zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:02 schreef trigt013 het volgende:
Heeft iemand de URL van de installer? Heeft iemand ook een adres waar ik head start keys kan kopen?
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:25
kan alleen op de officiële site
DeX090zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:26
Net toch nog maar een keer ingelogd om te controleren of ik m'n namen nog steeds had. Gelukkig wel. *O* Nu werken tot 5 uur, bah.
trigt013zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:34
tnx leeell
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 09:40
Server= full

Wtf :')
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:40
Wat krijgen jullie allemaal voor foutmeldingen tijdens inloggen?
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:40
quote:
2s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:16 schreef leeell het volgende:
is die client echt 20 gig :o
14.5Gb on disk bij mij
BurnaBoyzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:40
Gelukkig ben ik de enige die meestal mijn naam gebruik dus dat scheelt weer. :P

Alleen nu even nog een fietstochtje maken van 40km en dan spelen voor een uurtje. Het is dat ik had gezegd dat ik mee zou fietsen :P
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:40 schreef Smoofie het volgende:
Server= full

Wtf :')
Welke?
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 09:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:41 schreef Civilian het volgende:

[..]

Welke?
Desolation.
Far shiverpeaks ook
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 09:42
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:41 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Desolation.
Far shiverpeaks ook
Tering, nu al? :o
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:43
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:41 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Desolation.
Far shiverpeaks ook
lol :P Hopelijk zijn er niet teveel FOK!ers die op die server wilden joinen, die nu nog liggen te slapen :+
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:45
Ik kom er nog niet eens in joh
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:48
Is de FOK! Guild er al op Far Shiverpeaks trouwens?
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:49
Ik kom niet in Far Shiverpeaks :(
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 09:51
Geen idee welke server ik nu moet pakken :')
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 09:51
Ik kom wel in de game, maar ik kan niet spelen...
Als ik een char selecteer en op play druk, krijg ik een error..

Edit: Oh wacht ik ben er weer in :)
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 09:53
Is server transfer de eerste week ongelimiteerd?
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:01
Image%202012-08-25%20at%2010.00.22%20AM.png
Terwijl ik al ingame was :')
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 10:04
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:53 schreef Typisch het volgende:
Is server transfer de eerste week ongelimiteerd?
Ja, ik had even gekeken en je kan gratis transfer.. Kan me alleen niet voorstellen dat die server minder vol zit ofzo. In verband met WvWvW denk ik dat er ook gewoon echt een max op zit. Ik zit nu op Aurora Glade o.i.d.
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:04 schreef I.C.O.N. het volgende:

[..]

Ja, ik had even gekeken en je kan gratis transfer.. Kan me alleen niet voorstellen dat die server minder vol zit ofzo. In verband met WvWvW denk ik dat er ook gewoon echt een max op zit. Ik zit nu op Aurora Glade o.i.d.
Ik zit er zelf al op gelukkig. :+ Maar al mijn maten volgens mij niet.
Polyfemoszaterdag 25 augustus 2012 @ 10:06
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:01 schreef Civilian het volgende:
[ afbeelding ]
Terwijl ik al ingame was :')
ja dat krijg ik ook nu en dan.. het chatverkeer behalve in het locale gebied is ook om te huilen.
Jusmanzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:11
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:01 schreef Civilian het volgende:
[ afbeelding ]
Terwijl ik al ingame was :')
Dat krijg je als je een andere zone in gaat, dan moet de client de login server aanspreken om je in de andere zone te plaatsen.

Zelfs ik weet dat terwijl ik dit spel niet speel :D
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:11 schreef Jusman het volgende:

[..]

Dat krijg je als je een andere zone in gaat, dan moet de client de login server aanspreken om je in de andere zone te plaatsen.

Zelfs ik weet dat terwijl ik dit spel niet speel :D
En dat vind jij vanzelfsprekend?
Thanatos45zaterdag 25 augustus 2012 @ 10:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 09:51 schreef I.C.O.N. het volgende:
Geen idee welke server ik nu moet pakken :')
Ik zoek naar een medium pop server, maar dat zijn dus alleen maar franse en duitse servers :')

Ik denk dat ik maar voor een low ga, als FS nu al bijna vol zit dan wil ik niet weten wat de wachtrijen zijn als iedereen erin kan.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 10:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:11 schreef Jusman het volgende:

[..]

Dat krijg je als je een andere zone in gaat, dan moet de client de login server aanspreken om je in de andere zone te plaatsen.

Zelfs ik weet dat terwijl ik dit spel niet speel :D
Wat doe je in dit topic dan :P
Jusmanzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:16
Ik ben ook geinteresseerd in deze game, die ik uiteraard later zal aanschaffen. Alle grote launches houd ik in de gaten, en is gewoon leuk om te volgen. En kan ik misschien mensen met problemen helpen.

Momenteel maak ik mijn chars in WoW klaar voor MoP.
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 10:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:15 schreef Thanatos45 het volgende:

[..]

Ik zoek naar een medium pop server, maar dat zijn dus alleen maar franse en duitse servers :')

Ik denk dat ik maar voor een low ga, als FS nu al bijna vol zit dan wil ik niet weten wat de wachtrijen zijn als iedereen erin kan.
Ik zou zeggen: Aurora Glade :P
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:18
Wat is dat Hall of Monuments eigenlijk? :@
Jusmanzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:18
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:15 schreef Civilian het volgende:

[..]

En dat vind jij vanzelfsprekend?
Ja, wil je alle services dan op één server draaien?
Dan krijg je massive lagg.
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:18 schreef Jusman het volgende:

[..]

Ja, wil je alle services dan op één server draaien?
Dan krijg je massive lagg.
Natuurlijk niet. Maar telkens de loginserver aan moeten roepen is onzin.
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 10:20
Ik heb mn char :). Desolation ging ff opeens naar high(Crash ?) en snel erin gegaan en char gemaakt met mn name _O_
Jusmanzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:21
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:19 schreef Civilian het volgende:

[..]

Natuurlijk niet. Maar telkens de loginserver aan moeten roepen is onzin.
Dan zijn we het hier echter niet over eens, want het verplaatsen naar een andere zone kost ook weer resources van die server, en als ze deze dingen op andere servers laten gebeuren heb je tijdens het spel minder last van laggs.
Jusmanzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:21 schreef Jusman het volgende:

[..]

Dan zijn we het hier echter niet over eens, want het verplaatsen naar een andere zone kost ook weer resources van die server, en als ze deze dingen op andere servers laten gebeuren heb je tijdens het spel minder last van laggs. Geef het even tijd en je hebt er geen last meer van. Iedereen verplaatst zich nu massaal naar andere zones enz.
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:21 schreef Jusman het volgende:

[..]

Dan zijn we het hier echter niet over eens, want het verplaatsen naar een andere zone kost ook weer resources van die server, en als ze deze dingen op andere servers laten gebeuren heb je tijdens het spel minder last van laggs.
Lees was ik zei. Nee, niet alles op moet 1 server draaien. Maar het switchen van server moet niet opnieuw de loginserver voor worden aangeroepen. Dat is kut en vreet meer resources van die loginserver dan nodig is.
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 10:26
Nu is desolation weer vol :+
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:28
inlog cirkeltje blijft draaien :(
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:29
account name mag toch gewoon je email zijn ?
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 10:30
Ja.
Jusmanzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:30
nvm
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:30
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:30 schreef Smoofie het volgende:
Ja.
top

kreeg nu login server error

vloek van elke mmo :')
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 10:31
Aaw ben eruit gekicked :( was bijna lvl 12 :P
Smoofiezaterdag 25 augustus 2012 @ 10:32
Voor de mensen die me willen toevoegen op friend list

YCFY

:D

Werken :W
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:35
Image%202012-08-25%20at%2010.36.52%20AM.png
Ame_thystzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:37
euh
Ik krijg hier dat mijn naam (GW) al in use is :S Ik dacht dat we die mochten gebruiken wtf is deze
leeellzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:37
zwart beeld bij einde intro :')
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:42
quote:
2s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:37 schreef leeell het volgende:
zwart beeld bij einde intro :')
Same here ;(

Achja, dan maar vast wat characters aanmaken
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:43
Op de Facebookpagina wordt precies uitgelegd wat er allemaal aan de hand is ;)

quote:
If you're playing from EU, we are investigating the login issues. ~RB2
quote:
We are aware of the latency and connection problems and we're looking into it. Thanks for your patience and your enthusiasm! ~RB2
Gewoon die pagina in de gaten houden dus.
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:43 schreef DjinN het volgende:
Op de Facebookpagina wordt precies uitgelegd wat er allemaal aan de hand is ;)

[..]

[..]

Gewoon die pagina in de gaten houden dus.
Waar zouden we zijn zonder facebook :')
Hoolijanzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:51
Ik zit al dik een uur te spelen op me ranger :D
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 10:58
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:51 schreef Civilian het volgende:

[..]

Waar zouden we zijn zonder facebook :')
Ik kan goed zonder Facebook :) Jij ook ? ;)
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 11:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 10:58 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ik kan goed zonder Facebook :) Jij ook ? ;)
Ja, ik kan ook prima zonder Facebook :P betekent niet dat ik 't niet gebruik :+
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 11:03
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 11:00 schreef Civilian het volgende:

[..]

Ja, ik kan ook prima zonder Facebook :P betekent niet dat ik 't niet gebruik :+
Same here :Y Toen ik op vakantie was welgeteld 2x op Facebook geweest. Een keer om even op mn pagina te kijken, en een x om wat foto's te uploaden :P
Maar nu is het gewoon fijn om op de hoogte gehouden te worden van de server issues van GW2 :)
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 11:09
Is het ook nog gratis transfer als ik het 2 keer doe deze week?
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 11:14
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 11:09 schreef Typisch het volgende:
Is het ook nog gratis transfer als ik het 2 keer doe deze week?
Volgens mij wel... Ik zit nu ook op Far Shiverpeaks :D ...

Naam: Kepela

Trouwens nog helemaal geen problemen gehad met inloggen of spelen, loopt als een trein! Waar ik in de stresstest ook 20-30 fps haalde met alles op high zit ik nu op 40++
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 11:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef DjinN het volgende:

[..]

Same here :Y Toen ik op vakantie was welgeteld 2x op Facebook geweest. Een keer om even op mn pagina te kijken, en een x om wat foto's te uploaden :P
Maar nu is het gewoon fijn om op de hoogte gehouden te worden van de server issues van GW2 :)
Zelfs dat uploaden zou ik nog wel thuis doen denk ik :P Echt status updates zet ik er weinig neer eigenlijk :+
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 11:21
Kutkonijntjes :D
Polyfemoszaterdag 25 augustus 2012 @ 11:33
Hmmm, zit nu toch wel een klein beetje vast. Ben lvl 11 en volgende questen zijn voor lvl 14. Ook zo stom om dan te wachten op dezelfde events
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 11:36
Godverdomme
OrZOS.png
Thanatos45zaterdag 25 augustus 2012 @ 11:37
Ik heb mezelf vastgeshadowstepped :') Uitgelogd maar nu kom ik er niet meer in :')
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 11:39
Mmm, het leek aan xfire te liggen..
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 12:00
Hahah ik zit in Underworld, tegen Piken Square.

Jongens jongens toch, jullie staan laatste met wvwvwv.
Geminiarazaterdag 25 augustus 2012 @ 12:03
Hoe kom ik in WvWvW?
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 12:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:00 schreef Snoepje5 het volgende:
Hahah ik zit in Underworld, tegen Piken Square.

Jongens jongens toch, jullie staan laatste met wvwvwv.
Volgens mij word je dan toch op een gegeven moment (na twee weken) tegen andere lage servers gematched?
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 12:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:03 schreef Geminiara het volgende:
Hoe kom ik in WvWvW?
Via the mists. Dan ergens een portal zoeken, welke weet ik ook neit precies.
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 12:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:05 schreef Snoepje5 het volgende:

[..]

Via the mists. Dan ergens een portal zoeken, welke weet ik ook neit precies.
of op B drukken
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 12:08
Kan niet inloggen. :(

We’re experiencing heavy volume right now and our login servers are under high load. We’re monitoring the situation and working to improve the situation.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 12:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:07 schreef I.C.O.N. het volgende:

[..]

of op B drukken
Ik zag het net inderdaad, da's makkelijker.

gewoon op B klikke en dan go to wvwvwv.
Anonyappelmouszaterdag 25 augustus 2012 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 06:31 schreef DjinN het volgende:
Kontvocht wtf ??? :')
Doe dan aarsvocht of zweetreet...
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 12:23
Weet niet welke server ><.
Ame_thystzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:23
Blijkbaar werkt de name reservation dus zo:
als je in GW als naam had
"Pieterx123 de molenaar" dan kan je die in GW2 ook weer gebruiken
echter niet "Pieterx123"

In GW moet je een achternaam gebruiken, wat niet meer hoeft in GW2, beetje jammer dit.
Vooral omdat mijn naam 2 uur naar launch blijbkaar dus al geninja-ed is terwijl deze toch behoorlijk uniek is. Vast door een of andere noob die het een week speelt en dan het niet meer aanraakt
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:29
Hij crashed best vaak, ookal kan dat misschien met Windows 8 en geen driver support meer te maken hebben?
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:39
Meh, net gecrashed tijdens een druk gevecht :{w.
Geminiarazaterdag 25 augustus 2012 @ 12:49
hoe verlaat je WvW?
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:50
Kan niet eens inloggen. Waarom?
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 12:51
quote:
9s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:39 schreef jogy het volgende:
Meh, net gecrashed tijdens een druk gevecht :{w.
Same hier.. Geluid liep vast uit het niets, vervolgens iets in de sound instellingen proberen te veranderen en toen meteen crash ...

Was trouwens level 4 met een Asura thief en nu een nieuwe Asura thief aan gemaakt omdat ik de oren niet leuk vond en 1 letter toegevoegd aan mijn naam :') .. Onder het mom van: nu gaat het nog
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 12:51
mis nog ergens een hart in wayfarer foothills ;(
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:50 schreef Ambition het volgende:
Kan niet eens inloggen. Waarom?
Drukte :). Blijven proberen, komt wel goed.
Geminiarazaterdag 25 augustus 2012 @ 12:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:49 schreef Geminiara het volgende:
hoe verlaat je WvW?
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:52 schreef Geminiara het volgende:

[..]

map openen en naar je start portal gaan, daarna door een asura gate denk ik?
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:54
Eventueel even uitzoomen zodat je de portal kan vinden, dat blauwe ding
Geminiarazaterdag 25 augustus 2012 @ 12:54
Maar hoe kom ik dan terug waar ik vandaan kwam? (norn gebied)
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 12:55
Ben aardig tevreden over de launch :)
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 12:55
Waar is een bank in de begin zone van de Sylvari?
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 12:59
Guardians schoppen kont.
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:01
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 12:55 schreef Typisch het volgende:
Waar is een bank in de begin zone van de Sylvari?
20 meter van waar je spawned staat een Golem banker :P
TheGloamingzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:02
Na een aantal uren proberen in te loggen heb ik net welgeteld 5 hele minuten kunnen spelen voordat ik er werd uitgegooid :P
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:03
Incorrect password terwijl ik al uren aan het spelen ben :')
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:02 schreef TheGloaming het volgende:
Na een aantal uren proberen in te loggen heb ik net welgeteld 5 hele minuten kunnen spelen voordat ik er werd uitgegooid :P
Hele ochtend eigenlijk kunnen spelen. Alleen de laatste 10-15 minuten wat inlog issues :P
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:01 schreef ikbennieuwopfok het volgende:

[..]

20 meter van waar je spawned staat een Golem banker :P
Ja ik ben nu alweer een stukkie verder, level 7 ben ik. :+ Maar even kijken waar ik ben begonnen.
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:03
ik ben er nu ook uitgegooid
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:03
krijg telkens deze melding wanneer ik wil inloggen..

Jtdsx.png
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:03 schreef hans1988 het volgende:
Incorrect password terwijl ik al uren aan het spelen ben :')
Ja hoor ik ook van anderen _O-
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 13:03
quote:
11s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:03 schreef Casino.Bob het volgende:
ik ben er nu ook uitgegooid
Zodat ik er weer in kan. Thx.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:04
Ben er net uit gekicked en daar is ie weer, de login error :(
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:03 schreef Zangetsu117 het volgende:
krijg telkens deze melding wanneer ik wil inloggen..

[ afbeelding ]
Jep same here.. }:|
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:03 schreef hans1988 het volgende:
Incorrect password terwijl ik al uren aan het spelen ben :')
Kreeg ik ook ineens ja..
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:03 schreef Zangetsu117 het volgende:
krijg telkens deze melding wanneer ik wil inloggen..

[ afbeelding ]
Wij hier dus ook laatste kwartier :) Gaat vanzelf wel weer voorbij...I hope :)
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 13:06
Hier ook sinds een kwartier.
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:07
Word weer afwachten... :(
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:07
Nu kun je wel even je lunch klaarmaken..
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:08
Ach gelukkig zijn de servers nu definitief open, dus ik wacht rustig af tot ik kan inloggen :) Geduld is een schone zaak :Y
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 13:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:07 schreef Snoepje5 het volgende:
Nu kun je wel even je lunch klaarmaken..
:)

Hier ook al aan de maaltijd bezig. En als het daarna nog niet werkt dan maar even boodschappen doen.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:09
quote:
We are aware of issues with server connectivity. We will keep you up to date with our progress. ~DO
Ze zijn er iig goed van op de hoogte :P
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:08 schreef DjinN het volgende:
Ach gelukkig zijn de servers nu definitief open, dus ik wacht rustig af tot ik kan inloggen :) Geduld is een schone zaak :Y
Uiteraard.

Wou net het laatste hartje van wayfarer foothills afmaken ;(
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:09 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Uiteraard.

Wou net het laatste hartje van wayfarer foothills afmaken ;(
Ik moet nog aan het eerste hartje beginnen :') _O-
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:10
Ze hebben trouwens ook geleerd van de Diablo 3 launch. Geen error code 37 die een internethype kan worden, maar error code 42:0:9001:3927 .. Toch een stuk minder catchy
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:10 schreef I.C.O.N. het volgende:
Ze hebben trouwens ook geleerd van de Diablo 3 launch. Geen error code 37 die een internethype kan worden, maar error code 42:0:9001:3927 .. Toch een stuk minder catchy
Error 42 is ook duidelijk :').
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:10 schreef I.C.O.N. het volgende:
Ze hebben trouwens ook geleerd van de Diablo 3 launch. Geen error code 37 die een internethype kan worden, maar error code 42:0:9001:3927 .. Toch een stuk minder catchy
Is weer eens wat anders ja :P
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 13:18
Mensen... Stop eens met proberen in te loggen. Ik probeer in te loggen en we kunnen niet allemaal tegelijkertijd inloggen. Snap dat dan.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:19
voor de gene die het uitmaakt of ze hoedjes krijgen:
https://www.guildwars2.co(...)a-limited-time-only/
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:19
Eindelijk nut gevonden voor m'n raspberry pi.

Livestream kijken op tweede monitor zonder dat mn systeem daar resources aan kwijt is :D.

Geluid gaat via line in op de PC naar m'n headset, verbaasd dat het werkt.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:19 schreef Frag_adder het volgende:
voor de gene die het uitmaakt of ze hoedjes krijgen:
https://www.guildwars2.co(...)a-limited-time-only/
Hahaha leuk! :D
Cyan9zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:23
Alleen een keer een RAM overload gehad, verder ging het allemaal heel soepel. Ook nog geen naming issues gehad :)
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:24
Ik kan nog steeds niet inloggen _O-
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:25
Zelfs Guild Wars 1 is down :D
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:24 schreef DjinN het volgende:
Ik kan nog steeds niet inloggen _O-
Met een beetje mazzel kunnen we vanavond weer :P
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:24 schreef DjinN het volgende:
Ik kan nog steeds niet inloggen _O-
Hier nog een, een beetje jammer dit :%
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:25
Ik kom dr ook niet in nu. Was net een beetje uitgeslapen :P.
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:25
Vanavond??!! ;(
Blinkerzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:26
Was ik eindelijk klaar met downloaden........
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:26
Zoveel ragers op facebook :')
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:26
Ik vind het stiekem best lullig voor de mensen die daar alles regelen wat betreft de servers enz :') Hebben ze echt veel moeite gedaan met al die stresstest en beta's, om alles in goede orde te brengen.
En nu faalt het inloggen al :')
Cyan9zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:26
Kom op zeg, dit was wel te verwachten ;)
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:25 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Zelfs Guild Wars 1 is down :D
Haha, zou me niks verbazen als ze de GW1 servers gebruiken voor GW2 op dit moment.
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:26
Het valt nog wel mee hoor. Dit is altijd te verwachten.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:26 schreef hans1988 het volgende:
Zoveel ragers op facebook :')
Echt he, gewoon treurig :') Dat die mensen geen begrip kunnen opbrengen voor de situatie zeg _O-
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:26 schreef Cyan9 het volgende:
Kom op zeg, dit was wel te verwachten ;)
Ja precies :') Je kan nog jarenlang spelen ffs. En dan lopen janken en ragen als je er niet meteen als eerste in kan :D
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:27
Ben allang blij dat ik redelijke namen heb kunnen krijgen vanochtend.
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:27
Wat is nu de nut van een pre-purchase... pfff
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:27
Same here :Y
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:27 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ja precies :') Je kan nog jarenlang spelen ffs. En dan lopen janken en ragen als je er niet meteen als eerste in kan :D
Zijn van die mensen die meteen morgen level 80 willen zijn :')
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 13:28
Kan me er weinig aan storen dat ik nu niet kan inloggen. Ook gezien het aantal stresstests. Tis niet dat ze niet geprobeerd hebben het gladjes te laten verlopen. Ik ga er vanuit dat ze hard bezig zijn het op te lossen.
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:27 schreef Zangetsu117 het volgende:
Wat is nu de nut van een pre-purchase... pfff
Die Hero Band :')
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:25 schreef Zangetsu117 het volgende:
Vanavond??!! ;(
Dat was een grap ;)
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:28
Vind het al een prestatie dat ik überhaupt zo lang heb kunnen spelen
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:28 schreef Snoepje5 het volgende:

[..]

Zijn van die mensen die meteen morgen level 80 willen zijn :')
Ja echt he :')

quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:28 schreef Wiehoe het volgende:
Kan me er weinig aan storen dat ik nu niet kan inloggen. Ook gezien het aantal stresstests. Tis niet dat ze niet geprobeerd hebben het gladjes te laten verlopen. Ik ga er vanuit dat ze hard bezig zijn het op te lossen.
Ja precies dat. Ze doen hun best, dat vind ik het belangrijkste. Mijn kans om te spelen komt heus nog wel ;)
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:29
Arenanet zit op dit moment midden in de nacht te werken om het te fixen :P
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:27 schreef Zangetsu117 het volgende:
Wat is nu de nut van een pre-purchase... pfff
Nou ja, wellicht dat je nu over 3 dagen dit niet hebt.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:30
Wij maken het ze ook niet gemakkelijker door allemaal maar op de login knop te drukken hé :P