FOK!forum / Gaming / [MMORPG]Guild Wars 2 #9 - SOON.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 18:17
gw2banner.jpg
Inleiding:
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.
Release datum: Nog onbekend.

Check vooral even de spoilers. Ook al wil je niet alles lezen, ik heb er moeite voorgedaan EN er staan ook nog veel filmpjes in. :D

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
GDC_2010_purplefan_cropped.png
Naar geruchten gaat dit de Mesmer worden, een caster die zich specialiseert in illusie. En vooral in GW1 vooral tegen andere casters als Elementalisten en Necromancers was, door ze te stunnen of skills tijdelijk uit te schakelen.
SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


TL;DR
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Als nog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• Gast, de game gaat iets van ¤60 kosten waarom niet gewoon proberen, je betaald er geen ¤18/maand voor.

Filmpjes:

Gamescom 2011 trailer:
Bekijk deze YouTube-video

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant
______________________________________________________________________

Apart dat dit topic er nog niet was. Terwijl SWTOR, die ik erg vind lijken op een game als WoW maar dan in de ruimte meer aandacht lijkt te krijgen.

In iedergeval als ik in mijn glazenbol ga kijken denk ik zo dat de bèta van GW2 plaats zal vinden eind dit jaar en dat de release datum zo rond maart/april is.
Er zijn ook mensen die denken dat eind dit jaar al de game uitgegeven word. Ik heb mijn twijfels.

Ik hoop dat er meer mensen hier zijn die zo erg naar deze game uitkijken als ik. Ik moet trouwens nog een stukje schrijven over de Dynamic Events één van de meest ambitieuze systemen in deze game die totaal anders is als in andere MMO's.

Op dit moment heb ik eigenlijk even geen zin om het te schrijven, dus misschien zijn hier nog mensen die wat toe te voegen hebben aan de OP, of stukjes wil herschrijven.

In iedergeval wat vind jij van de game?
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 18:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 18:16 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Pre purchases wel ja.
Euribobwoensdag 18 juli 2012 @ 18:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 18:17 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Hm, maar die zijn er natuurlijk niet meer.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 18:18
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 18:17 schreef Euribob het volgende:

[..]

Hm, maar die zijn er natuurlijk niet meer.
Weet ik niet. Zal is even voor je kijken.

Op de officele gw2 site staat de pre purchase er nog wel.

https://buy.guildwars2.com/en/
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 19:03
Update maar even aanzetten voordat ik het vergeet.

Poeh ik schrok, moest mijn username/password weer invoeren, gelukkig had ik het ergens opgeschreven :+
Euribobwoensdag 18 juli 2012 @ 19:08
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 18:18 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Weet ik niet. Zal is even voor je kijken.

Op de officele gw2 site staat de pre purchase er nog wel.

https://buy.guildwars2.com/en/
Hm, dan haal ik wel gewoon de normale versie bij bol, heb voor mijn favospellen het liefste wel een doosje (al is het maar voor de vorm).
SpauldingPFwoensdag 18 juli 2012 @ 20:57
Ik heb nog 24 ectos en nog maar 22 punten in m`n HoM, eigenlijk geen zin meer om er tijd aan te besteden. Iemand nog een idee hoe ik snel puntjes kan krijgen?
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:02
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 19:03 schreef Karina het volgende:
Update maar even aanzetten voordat ik het vergeet.

Poeh ik schrok, moest mijn username/password weer invoeren, gelukkig had ik het ergens opgeschreven :+
Haha, je zou hem maar vergeten.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:03
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:02 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Haha, je zou hem maar vergeten.
Had ik toen ik de eerste keer me weer ging aanmelden, ik wist dat ik een account had, heb me rotgezocht en uitgeprobeerd :')
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:07
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:03 schreef Karina het volgende:

[..]

Had ik toen ik de eerste keer me weer ging aanmelden, ik wist dat ik een account had, heb me rotgezocht en uitgeprobeerd :')
Haha, slim. Had je wel iets slimmer verwacht :@
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:08
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:07 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Haha, slim. Had je wel iets slimmer verwacht :@
Ik had een account aangemaakt een hele tijd geleden voor Aion, maar dat had ik al een tijd niet meer gespeeld ;)
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:15
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:08 schreef Karina het volgende:

[..]

Ik had een account aangemaakt een hele tijd geleden voor Aion, maar dat had ik al een tijd niet meer gespeeld ;)
Ah ofcourse, allebei ncsoft.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:18
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:15 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ah ofcourse, allebei ncsoft.
Precies :) Qua stijl leek het wel wat op GW2 (de CGI bedoel ik).
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:20
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:18 schreef Karina het volgende:

[..]

Precies :) Qua stijl leek het wel wat op GW2 (de CGI bedoel ik).
Klopt. alleen aion is grinden.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:20 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Klopt. alleen aion is grinden.
Precies, daarom had ik er al snel genoeg van. Al vond ik de public quests daar ook leuk, alleen waren er altijd te weinig mensen die meededen.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:25
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:21 schreef Karina het volgende:

[..]

Precies, daarom had ik er al snel genoeg van. Al vond ik de public quests daar ook leuk, alleen waren er altijd te weinig mensen die meededen.
True. Ik heb het geprobeerd maar vond het niks aan. Nu gw2 maar, ben al een hele poos van de MMO's af. Maar gok dat dit maar weer leuk word.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:26
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:25 schreef Lamabal het volgende:

[..]

True. Ik heb het geprobeerd maar vond het niks aan. Nu gw2 maar, ben al een hele poos van de MMO's af. Maar gok dat dit maar weer leuk word.
Ik hoop het ook, het ziet er veelbelovend uit in ieder geval en wat ik al gespeeld heb beviel me wel.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:34
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:26 schreef Karina het volgende:

[..]

Ik hoop het ook, het ziet er veelbelovend uit in ieder geval en wat ik al gespeeld heb beviel me wel.
Ja same hier.

Alleen me pc kan het niet meer op high draaien :(
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:34 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ja same hier.

Alleen me pc kan het niet meer op high draaien :(
Oh dat is jammer, ik heb volgens mij niet ALLES op high staan, maar dat vind ik niet zo een ramp eigenlijk. Download ging lekker snel trouwens, dus ik kan vrijdag meteen aan de slag.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:36
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:35 schreef Karina het volgende:

[..]

Oh dat is jammer, ik heb volgens mij niet ALLES op high staan, maar dat vind ik niet zo een ramp eigenlijk. Download ging lekker snel trouwens, dus ik kan vrijdag meteen aan de slag.
Ja de download ging hier ook wel snel. 2mb dacht ik.

Alleen de laatste tijd speel ik wat meer alleen dus dan is het al wel minder leuk. Spijtig.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:37
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:36 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ja de download ging hier ook wel snel. 2mb dacht ik.

Alleen de laatste tijd speel ik wat meer alleen dus dan is het al wel minder leuk. Spijtig.
Hoe bedoel je dat precies, tijdens de vorige beta?
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:40
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:37 schreef Karina het volgende:

[..]

Hoe bedoel je dat precies, tijdens de vorige beta?
Uhu. Ik vind het spel altijd leuker als je samen met iemand alles kan ontdekken en noem het maar op.

Maar de laatste beta heb ik eigenlijk alleen gepvpt of een beetej geleved.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:41
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:40 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Uhu. Ik vind het spel altijd leuker als je samen met iemand alles kan ontdekken en noem het maar op.

Maar de laatste beta heb ik eigenlijk alleen gepvpt of een beetej geleved.
Op die manier, vind ik ook. Maar tijdens de beta vind ik het weer leuker om alleen te spelen, even kijken hoe alles werkt, de pvp vond ik nog wat ingewikkeld eigenlijk.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:45
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:41 schreef Karina het volgende:

[..]

Op die manier, vind ik ook. Maar tijdens de beta vind ik het weer leuker om alleen te spelen, even kijken hoe alles werkt, de pvp vond ik nog wat ingewikkeld eigenlijk.
Vond ik juist wel meevallen! In het begin is het gewoon wennen. Maar ik moet zeggen het went erg snel en is leuk!
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:46
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:45 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Vond ik juist wel meevallen! In het begin is het gewoon wennen. Maar ik moet zeggen het went erg snel en is leuk!
Misschien dat ik deze beta dan alleen de pvp ga uitproberen, ik heb het ook maar heel even gedaan omdat ik er de ballen van snapte :D Ook maar even lezen dan ;)
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:47
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:46 schreef Karina het volgende:

[..]

Misschien dat ik deze beta dan alleen de pvp ga uitproberen, ik heb het ook maar heel even gedaan omdat ik er de ballen van snapte :D Ook maar even lezen dan ;)
En vooral even items kopen. Ze waren gratis dacht ik. Je kan alle wapens die je class kan hebben krijgen. Dus veel wisselen van skills
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:47 schreef Lamabal het volgende:

[..]

En vooral even items kopen. Ze waren gratis dacht ik. Je kan alle wapens die je class kan hebben krijgen. Dus veel wisselen van skills
Oh dat wist ik niet, leuk. Heb ik vorige keer niet gedaan, omdat ik dat helemaal niet wist. Wordt wel weer even wennen met spelen want ik heb tussendoor Diablo gedaan.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:52
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:49 schreef Karina het volgende:

[..]

Oh dat wist ik niet, leuk. Heb ik vorige keer niet gedaan, omdat ik dat helemaal niet wist. Wordt wel weer even wennen met spelen want ik heb tussendoor Diablo gedaan.
Ik wist het ook niet hoor.

Ja, das wel wennen. Ben allang gestopt met diablo. Vond het saai worden :(
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:53
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:52 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ik wist het ook niet hoor.

Ja, das wel wennen. Ben allang gestopt met diablo. Vond het saai worden :(
Ik vond het ook saai, steeds hetzelfde doen alleen een tikkie moeilijker. De eerste "run" was wel leuk, maar daarna had ik het al snel bekeken eigenlijk.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:55
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:53 schreef Karina het volgende:

[..]

Ik vond het ook saai, steeds hetzelfde doen alleen een tikkie moeilijker. De eerste "run" was wel leuk, maar daarna had ik het al snel bekeken eigenlijk.
Jup. Na hell werd het saai, en toen inferno werd je emo. Was verdomd moeilijk als een barb.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:55 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Jup. Na hell werd het saai, en toen inferno werd je emo. Was verdomd moeilijk als een barb.
Ik speelde ook Barbarian :) En had geen zin om alles nog een keer te doen met een andere class.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 21:58
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:57 schreef Karina het volgende:

[..]

Ik speelde ook Barbarian :) En had geen zin om alles nog een keer te doen met een andere class.
Heb het zelfs nog geprobeerd. Alleen het werd te saai. Wachten op het gw2!.

Welke server speel je dan?
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 22:00
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 21:58 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Heb het zelfs nog geprobeerd. Alleen het werd te saai. Wachten op het gw2!.

Welke server speel je dan?
Uh ik weet de naam al niet meer :D Al een tijdje niet meer gespeeld. Staat nog wel in de OP van het Diablo topic denk ik.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:02
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:00 schreef Karina het volgende:

[..]

Uh ik weet de naam al niet meer :D Al een tijdje niet meer gespeeld. Staat nog wel in de OP van het Diablo topic denk ik.
:@. Ik had het over gw2.

Ik heb trouwens ook geen idee waar ik op zit. Qua server
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 22:03
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:02 schreef Lamabal het volgende:

[..]

:@. Ik had het over gw2.

Ik heb trouwens ook geen idee waar ik op zit. Qua server
:D weet ik ook niet meer. Ik heb zomaar wat gepakt niet echt op gelet welke het was volgens mij.
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:06
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 20:57 schreef SpauldingPF het volgende:
Ik heb nog 24 ectos en nog maar 22 punten in m`n HoM, eigenlijk geen zin meer om er tijd aan te besteden. Iemand nog een idee hoe ik snel puntjes kan krijgen?
Hero armor en Elite armor. Dat is gewoon puur te doen met gold (hoewel sommige Elite armors vrij prijzig zullen zijn door de materials). Destroyer Weapons zijn tegenwoordig vrij prijzig door materials. Andere weapons moet je of DOA of WiK voor gaan doen. Minipets kun je misschien ook nog wel goedkoop krijgen overigens!
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:08
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:03 schreef Karina het volgende:

[..]

:D weet ik ook niet meer. Ik heb zomaar wat gepakt niet echt op gelet welke het was volgens mij.
Haha same hier.

Ik kan je misschien nog wel een beetje helpen met pvpen. Als je zegt welke server je op zit vrijdag. Join ik wel.
Syphixxwoensdag 18 juli 2012 @ 22:10
ik speel op ring of fire.. moest iemand willen langs komen :)
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 22:10
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:08 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Haha same hier.

Ik kan je misschien nog wel een beetje helpen met pvpen. Als je zegt welke server je op zit vrijdag. Join ik wel.
Leuk, dan post ik het hier, als we er op komen ;) Weet nog niet hoe laat, misschien zijn er tegen die tijd wel meer hier die mee willen doen.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:13
Moeten we even bij release een server aangeven waar de FOK!kers op gaan zitten.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 22:20
Ja leuk, dan begin ik gewoon overnieuw, ik was toch pas level 6 of zo.
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:13 schreef Lamabal het volgende:
Moeten we even bij release een server aangeven waar de FOK!kers op gaan zitten.
Lijkt me wel een goed idee ja om gewoon met z'n allen op dezelfde server te gaan zitten bij de release! Als je ergens hulp bij nodig hebt of wat dan ook is zoiets altijd makkelijk.

Wordt het eigenlijk nog mogelijk om van server te wisselen met je character zoals dat in GW 1 kon? Of wordt het nu meer zoals bij WoW dat je na een server gekozen hebt, daar in principe altijd met je character op zal blijven.
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:21
quote:
99s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:20 schreef Karina het volgende:
Ja leuk, dan begin ik gewoon overnieuw, ik was toch pas level 6 of zo.
Alles behalve contactenlijsten wordt gewist voor BWE3 en bij de release.
Karinawoensdag 18 juli 2012 @ 22:22
quote:
12s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:21 schreef Two het volgende:

[..]

Alles behalve contactenlijsten wordt gewist voor BWE3 en bij de release.
Oh ja natuurlijk. Stom, was ik even vergeten.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:24
quote:
7s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:21 schreef Two het volgende:

[..]

Lijkt me wel een goed idee ja om gewoon met z'n allen op dezelfde server te gaan zitten bij de release! Als je ergens hulp bij nodig hebt of wat dan ook is zoiets altijd makkelijk.

Wordt het eigenlijk nog mogelijk om van server te wisselen met je character zoals dat in GW 1 kon? Of wordt het nu meer zoals bij WoW dat je na een server gekozen hebt, daar in principe altijd met je character op zal blijven.
Neen. Het is mogelijk om 1x per week van server te wisselen dacht ik zo.

Of het gaat je 500 gems kosten. Weet het dus niet zeker meer.
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:29
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:24 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Neen. Het is mogelijk om 1x per week van server te wisselen dacht ik zo.

Of het gaat je 500 gems kosten. Weet het dus niet zeker meer.
Hmm heb het even opgezocht bij GW2W. Het is inderdaad maar 1 world transfer per 7 dagen. Daarnaast gaat het 1800 gems kosten.
GeeftJeEnergiewoensdag 18 juli 2012 @ 22:30
Gems zijn de nieuwe coins? :P
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:31
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:30 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Gems zijn de nieuwe coins? :P
Gems worden gebruikt voor transacties uit de Gem store. Zijn zowel met coins (brons, zilver, goud) te koop als met echt geld.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Gem_Store
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:32
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:30 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Gems zijn de nieuwe coins? :P
Si. Donate coins.

Prijzen zijn relatief duur. Imo

800 gems. 10 euro.
GeeftJeEnergiewoensdag 18 juli 2012 @ 22:33
Aha, bedankt.
Twijfel om GW2 ook maar te kopen :@
Zoveel uren aan GW1 besteed O+
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:35
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:33 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Aha, bedankt.
Twijfel om GW2 ook maar te kopen :@
Zoveel uren aan GW1 besteed O+
Tja. De een vind het niks de ander vind het leuk.
GeeftJeEnergiewoensdag 18 juli 2012 @ 22:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:35 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Tja. De een vind het niks de ander vind het leuk.
Mja, ik weet niet of het erg veel afwijkt van GW1 :P
Ookuwoensdag 18 juli 2012 @ 22:36
Ik heb +/- 10.000 uur aan GW1 besteed, twee charrs met GWAMM. GW2 ook elke beta tot nu toe meegespeeld. Dit gaat de game worden die WoW van zn troon zal blazen _O_
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:37
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:36 schreef Ooku het volgende:
Ik heb +/- 10.000 uur aan GW1 besteed, twee charrs met GWAMM. GW2 ook elke beta tot nu toe meegespeeld. Dit gaat de game worden die WoW van zn troon zal blazen _O_
Denk het ook.

Veel mensen dachten dat het diablo zou worden. Maar diablo 3 kon het niet redden. Imo
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:37
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:37 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Denk het ook.

Veel mensen dachten dat het diablo zou worden. Maar diablo 3 kon het niet redden. Imo
Zou ook niet slim zijn van Blizzard om hun top game van de troon af te stoten met een andere top game. Daarvoor genereert WoW nog veel te veel inkomen.
GeeftJeEnergiewoensdag 18 juli 2012 @ 22:38
1000 uur maar hier :P
Altijd SoS met Ritu _O_
Ookuwoensdag 18 juli 2012 @ 22:38
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:38 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
1000 uur maar hier :P
Altijd SoS met Ritu _O_
:p

Heel veel 55 hp, 600hp/smiter, invincisins. fff hier :P
GeeftJeEnergiewoensdag 18 juli 2012 @ 22:39
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:38 schreef Ooku het volgende:

[..]

:p

Heel veel 55 hp, 600hp/smiter, invincisins. fff hier :P
55 hp was toch met Scythemaster Dervish ofzo?
Die heb ik ook :P
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:39
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:37 schreef Two het volgende:

[..]

Zou ook niet slim zijn van Blizzard om hun top game van de troon af te stoten met een andere top game. Daarvoor genereert WoW nog veel te veel inkomen.
True that. Maar toch.

Als eerste was SWTOR aan de beurt. Kon het ook niet waar maken, GW2 is next.
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:40
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:39 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

55 hp was toch met Scythemaster Dervish ofzo?
Die heb ik ook :P
55HP was monk
GeeftJeEnergiewoensdag 18 juli 2012 @ 22:41
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:40 schreef Two het volgende:

[..]

55HP was monk
Oja, die heb ik ook, was alleen geflopt :P
Ik had ook zo'n tank met Dervish, dat speelde ook errug fijn :9
Ookuwoensdag 18 juli 2012 @ 22:42
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:39 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

55 hp was toch met Scythemaster Dervish ofzo?
Die heb ik ook :P
Er is idd even een meta geweest met een low hp dev, maar de sins waren toch te sterk. Vooral in het begin toen Shadow Form oneindig was. Miljoenen platinum kunnen farmen op die manier.
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:42
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:41 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Oja, die heb ik ook, was alleen geflopt :P
Ik had ook zo'n tank met Dervish, dat speelde ook errug fijn :9
55 hp monk was altijd wel heerlijk. Ik speelde zelf voornamelijk ranger. Vooral omdat het enorm veelzijdig was. In GW2 ga ik ook weer voor een ranger!
Ookuwoensdag 18 juli 2012 @ 22:44
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:42 schreef Two het volgende:

[..]

55 hp monk was altijd wel heerlijk. Ik speelde zelf voornamelijk ranger. Vooral omdat het enorm veelzijdig was. In GW2 ga ik ook weer voor een ranger!
Ja ik ga ook voor de ranger aan het begin. Weet alleen nog niet welk ras :P.
Lamabalwoensdag 18 juli 2012 @ 22:45
Ranger of engineer?
GeeftJeEnergiewoensdag 18 juli 2012 @ 22:45
Ach, heb ongeveer 1 miljoen weggegeven op GW1 helaas
Twowoensdag 18 juli 2012 @ 22:45
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2012 22:44 schreef Ooku het volgende:

[..]

Ja ik ga ook voor de ranger aan het begin. Weet alleen nog niet welk ras :P.
Ik ga beginnen met Human ranger. Daarna wil ik nog een Charr Engineer en een Asura Guardian. Puur om nieuwe races en de nieuwe professions uit te testen.
J0ttemwoensdag 18 juli 2012 @ 23:13
Human Engineer als main hier, verder een Norn Ranger, Asura Necromancer, Charr Warrior en Sylvari Thief 8-)
Sylvari boeiden mijn eerst totaal niet, maar sinds ik de recentelijke Sylvari intro/Grove video's heb gezien lijken ze toch wel interessanter dan ik in de 1e instantie dacht.
Maarja, dat geldt ook voor de meeste spelelementen waar ik eerst een beetje sceptisch over was :')
Donjeswoensdag 18 juli 2012 @ 23:26
Verheug me echt op de beta ik heb GW2 nog nooit zelf gespeeld alleen maar gameplay gezien. :P
Jimbodonderdag 19 juli 2012 @ 11:53
Hoelaat kunnen we in nederland eigenlijk los morgen ? 0800 ? of 12:00 ?
Lamabaldonderdag 19 juli 2012 @ 11:57
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 11:53 schreef Jimbo het volgende:
Hoelaat kunnen we in nederland eigenlijk los morgen ? 0800 ? of 12:00 ?
9 uur in de avond dacht ik.

9 van de 10 keer een uur eerder.
Jimbodonderdag 19 juli 2012 @ 12:02
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 11:57 schreef Lamabal het volgende:

[..]

9 uur in de avond dacht ik.

9 van de 10 keer een uur eerder.
dat is zooo nice :9 tenminste na werktijden. lekker de nacht doorhalen enzo tot maandag :9
Casino.Bobdonderdag 19 juli 2012 @ 12:11
17xea.jpg
Lamabaldonderdag 19 juli 2012 @ 12:22
Ook al heb ik alles geprobeerd in pvp.

Leek necromancer me wel leuk maar het is echt knap lastig. Ik denk wel 1 van de moeilijkste classes in pvp.
Casino.Bobdonderdag 19 juli 2012 @ 12:25
ik was helemaal overtuigd over ranger. Ranged dps en pets. Maar nu ik de warrior met dual wield ziet of mesmer ga ik toch twijfelen.
Lamabaldonderdag 19 juli 2012 @ 12:37
quote:
7s.gif Op donderdag 19 juli 2012 12:25 schreef Casino.Bob het volgende:
ik was helemaal overtuigd over ranger. Ranged dps en pets. Maar nu ik de warrior met dual wield ziet of mesmer ga ik toch twijfelen.
Meeste tijd in beta heb ik gewoon ranger gespeelt. Zeker veel fun, en je pet doet ook nog is wat damage.

Vaak zat gehad dat ik zie staan dat: POLAR BEAR RAWR killed meneerX. Oftewel je pet heeft de kill. Geniaal wel eigenlijk.
Bartisikdonderdag 19 juli 2012 @ 13:05
Ik zit nogsteeds met de keuze tussen Mesmer en Thief... Hopelijk dit weekend eens kiezen! :P
Donjesdonderdag 19 juli 2012 @ 13:27
Ik word sowieso Asura alleen weet ik nog niet welke class.
Ensiferumdonderdag 19 juli 2012 @ 16:44
Morgen maar eens de Necromancer uitproberen, Human of Norn. Lijkt me een leuke en veelzijdige class, zowel in PVP als in PVE.
Lamabaldonderdag 19 juli 2012 @ 16:47
quote:
7s.gif Op donderdag 19 juli 2012 16:44 schreef Ensiferum het volgende:
Morgen maar eens de Necromancer uitproberen, Human of Norn. Lijkt me een leuke en veelzijdige class, zowel in PVP als in PVE.
De skills zien er vet uit.
Banaanensuikerdonderdag 19 juli 2012 @ 18:37
Toch ook maar een prepurchase gedaan. Gelukkig het hele weekend om voor het eerst er mee te spelen.
Lamabaldonderdag 19 juli 2012 @ 19:16
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 18:37 schreef Banaanensuiker het volgende:
Toch ook maar een prepurchase gedaan. Gelukkig het hele weekend om voor het eerst er mee te spelen.
^O^
GeeftJeEnergiedonderdag 19 juli 2012 @ 19:21
Dingen die je in de beta doet neem je mee naar de uiteindelijke GW2 toch
Lamabaldonderdag 19 juli 2012 @ 19:26
quote:
14s.gif Op donderdag 19 juli 2012 19:21 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Dingen die je in de beta doet neem je mee naar de uiteindelijke GW2 toch
Alles word gewiped. je begint overnieuw zeg maar.
Cyan9donderdag 19 juli 2012 @ 19:29
Je neemt dus niks mee :)
GeeftJeEnergiedonderdag 19 juli 2012 @ 19:30
Da's wel lame :P
Cyan9donderdag 19 juli 2012 @ 19:34
quote:
14s.gif Op donderdag 19 juli 2012 19:30 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Da's wel lame :P
Misschien. Maar ook niet meer dan logisch. Beta's zijn toch nog steeds vooral bedoeld om fouten te ontdekken en spelers een voorproefje te geven, niet om spelers die de game al gekocht hebben een voorsprong te geven ten opzichte van mensen die dat niet hebben gedaan. Daar zijn immers die 3 dagen headstart voor ;)
Lamabaldonderdag 19 juli 2012 @ 19:38
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 19:34 schreef Cyan9 het volgende:

[..]

Misschien. Maar ook niet meer dan logisch. Beta's zijn toch nog steeds vooral bedoeld om fouten te ontdekken en spelers een voorproefje te geven, niet om spelers die de game al gekocht hebben een voorsprong te geven ten opzichte van mensen die dat niet hebben gedaan. Daar zijn immers die 3 dagen headstart voor ;)
Dit.

Der zijn mensen die beta's gemist hebben. Der zijn al mensen level 30 etc.
Ensiferumdonderdag 19 juli 2012 @ 19:45
Gems die je in de BWE's koopt blijven bewaard, en volgens mij de mensen in je friendslist ook. Maar ik weet niet zeker of dat laatste alleen van BWE2 naar BWE3 is of van de BWE's naar de release.
jogydonderdag 19 juli 2012 @ 19:45
Contacten blijven wel bewaard trouwens.
Cyan9donderdag 19 juli 2012 @ 19:47
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 19:45 schreef Ensiferum het volgende:
Gems die je in de BWE's koopt blijven bewaard, en volgens mij de mensen in je friendslist ook. Maar ik weet niet zeker of dat laatste alleen van BWE2 naar BWE3 is of van de BWE's naar de release.
Zo ver ik weet geldt dat alleen tussen BWE2 en BWE3 :)
soklosdonderdag 19 juli 2012 @ 21:04
Hopelijk gaat mijn internet het fatsoenlijk doen dit weekend. UPC vliegt er telkens uit. ;(
Euribobdonderdag 19 juli 2012 @ 23:57
Ik heb een betakey! Yesyes!
Euribobvrijdag 20 juli 2012 @ 03:42
Hoe laat begint de beta in Nederland?
Ensiferumvrijdag 20 juli 2012 @ 04:15
Nieuwe laptop arriveert vandaag. Dat wordt kiezen tussen een 6 jaar oude desktop of een superieure laptop waar ik totaal niet aan ben gewend. Moeilijke keuze :p

BWE schijnt rond 20:00 te beginnen maar heb dat niet van een officiele bron.
J0ttemvrijdag 20 juli 2012 @ 04:22
Officieel om 21:00, maar waarschijnlijk gaan de servers al een (half) uur van te voren open. (zo ging dat in ieder geval wel bij de voorgaande beta's)
DrParanoidvrijdag 20 juli 2012 @ 10:30
idd, en eindigd maandag ochtend 09.00
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 13:11
Dames en heren. Ik heb me opgegeven voor een key. Gewoon omdat het kan.

En ik heb er 1. Dus weet niet wie een key wil?
Casino.Bobvrijdag 20 juli 2012 @ 13:14
ik kan wel een key gebruiken.
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 13:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 13:11 schreef Lamabal het volgende:
Dames en heren. Ik heb me opgegeven voor een key. Gewoon omdat het kan.

En ik heb er 1. Dus weet niet wie een key wil?
Ik wil wel een key! O+
Questularvrijdag 20 juli 2012 @ 13:28
Ik ga GW2 zeker proberen :), nu heb ik in andere games vooral ranged classes gespeeld en wil het dit keer eens helemaal anders doen. De beschrijving van Thief staat me wel aan, beetje in stealth mensen proberen te besluipen, ganken en op tijd weten te ontsnappen nu is de vraag wie heeft hier al Thief gespeeld en hoe beviel het? :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Questular op 20-07-2012 13:39:01 ]
Euribobvrijdag 20 juli 2012 @ 13:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 10:30 schreef DrParanoid het volgende:
idd, en eindigd maandag ochtend 09.00
Was eigenlijk van plan om mijn dag/nachtricht weer een beetje normaal te trekken, maar niks hoor.
Karinavrijdag 20 juli 2012 @ 13:48
Ik weet nog niet of ik vanavond al tijd heb om te spelen, maar morgen in ieder geval wel en zondag zeker :)
Phenovrijdag 20 juli 2012 @ 13:54
Zelfs ik ben er even bij :X
J0ttemvrijdag 20 juli 2012 @ 14:05
Ik heb nog 2 keys over, iemand geïnteresseerd? :s)
Waren eerst voor 2 gaming-maatjes bedoeld maar zij zijn te eigenwijs ofzo, ook al hebben ze niets te verliezen :')
Ensiferumvrijdag 20 juli 2012 @ 14:05
Laptop is binnen en GW2 staat erop. De GT650M is wel een flinke stap omhoog vergeleken met een 8800GTX. Kan niet wachten tot de beta open gaat.
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 14:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:05 schreef J0ttem het volgende:
Ik heb nog 2 keys over, iemand geïnteresseerd? :s)
Waren eerst voor 2 gaming-maatjes bedoeld maar zij zijn te eigenwijs ofzo, ook al hebben ze niets te verliezen :')
Ik wil! _O_
J0ttemvrijdag 20 juli 2012 @ 14:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:07 schreef Leonos het volgende:

[..]

Ik wil! _O_
Verstuurd :)
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 14:15
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 13:54 schreef Pheno het volgende:
Zelfs ik ben er even bij :X
Zelfs jij? Woaah, ben je ziek :(?
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 14:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:05 schreef J0ttem het volgende:
Ik heb nog 2 keys over, iemand geïnteresseerd? :s)
Waren eerst voor 2 gaming-maatjes bedoeld maar zij zijn te eigenwijs ofzo, ook al hebben ze niets te verliezen :')
Ik zou heel graag willen
Edit: Hartstikke bedankt!
Hoe kan ik de beta client krijgen? :P

[ Bericht 9% gewijzigd door GeeftJeEnergie op 20-07-2012 14:28:14 ]
Phenovrijdag 20 juli 2012 @ 14:30
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:18 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Ik zou heel graag willen
Edit: Hartstikke bedankt!
Hoe kan ik de beta client krijgen? :P
https://account.guildwars2.com/download
J0ttemvrijdag 20 juli 2012 @ 14:30
Edit: ^ dat werkt ook :P

quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:18 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Ik zou heel graag willen
Edit: Hartstikke bedankt!
Hoe kan ik de beta client krijgen? :P
No problemo.

Je moet de code op https://register.guildwars2.com/ invoeren om een account aan te maken, als 't goed is volgen er na de registratie instructies over het downloaden van de client.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 14:32
Goed idee om GW2 met GW1 te linken of niet?
Heb namelijk geen toegang meer tot dat emailadres van GW1 :P
Voor de rest niks aan HoM gedaan ofzo
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 14:36
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:32 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Goed idee om GW2 met GW1 te linken of niet?
Heb namelijk geen toegang meer tot dat emailadres van GW1 :P
Voor de rest niks aan HoM gedaan ofzo
Als je niets aan HoM hebt gedaan heb je er volgens mij geen voordeel van.
Voor eventuele rewards die je heb moet je even de HoM Reward Calculator checken.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 14:38
Wat een klote systeem trouwens met die naam display naam :P
Als een ander ook mijn naam kiest krijg ik lelijke cijfertjes :r

quote:
7s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:36 schreef Two het volgende:

[..]

Als je niets aan HoM hebt gedaan heb je er volgens mij geen voordeel van.
Voor eventuele rewards die je heb moet je even de HoM Reward Calculator checken.
Eens kijken, thanks
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 14:42
tijd voor het spel eens up te daten

vanavond sylvari ranger en asura guardian proberen
Jimbovrijdag 20 juli 2012 @ 14:53
hoop echt dat t vet is. Nog een paar uurtjes :9
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 14:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:53 schreef Jimbo het volgende:
hoop echt dat t vet is. Nog een paar uurtjes :9
Ja ik ook, ga voor het eerst spelen zometeen :)
Half 9 gingen de poorten open toch?
dustbrainvrijdag 20 juli 2012 @ 14:55
Is het al begonnen want ik kan niet inloggen. :'(


quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:55 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Ja ik ook, ga voor het eerst spelen zometeen :)
Half 9 gingen de poorten open toch?
Ow vandaar. :D

GELUKKKIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 14:57
This Beta Weekend Event begins Friday, July 20, at noon PDT (GMT -7) and ends Sunday, July 22, at 11:59 p.m. PDT (GMT -7).
Jimbovrijdag 20 juli 2012 @ 14:58
iemand nog tips?

welke server spelen de meeste NLers / fokkers?

is er al een overpowered class ? :9
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 15:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 14:58 schreef Jimbo het volgende:
iemand nog tips?

welke server spelen de meeste NLers / fokkers?

is er al een overpowered class ? :9
Der is een thief build met 16k crit.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 15:04
Zit iedereen op dezelfde server hier eigenlijk?
Ensiferumvrijdag 20 juli 2012 @ 15:04
Overpowered class heb je nu niet veel aan. Tussen BWE3 en de release zit een hoop tijd voor nerfs :P
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 15:05
quote:
12s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:04 schreef Ensiferum het volgende:
Overpowered class heb je nu niet veel aan. Tussen BWE3 en de release zit een hoop tijd voor nerfs :P
Tussen BWE1 en BWE2 hebben ze ook al generfed.

Leuke video over combo's.



[ Bericht 15% gewijzigd door Lamabal op 20-07-2012 15:17:00 ]
Phenovrijdag 20 juli 2012 @ 15:24
Ik heb er wel zin an, ik begin helemaal opnieuw, eens loeren naar al het nieuws O+
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 15:32
iemand zin om samen wat te exploren in de nieuwe omgeving van asura of sylvari ?

speel op ring of fire, wil gerust wel veranderen
Phenovrijdag 20 juli 2012 @ 15:37
geen idee waar ik op speel, mijn beta-account is steeds door iemand anders gebruikt :')
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 15:40
Wanneer begint de beta?
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 15:40
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:37 schreef Pheno het volgende:
geen idee waar ik op speel, mijn beta-account is steeds door iemand anders gebruikt :')
_O- en nun eindelijk zelf eens proberen ? :P
ik hoop vooral vanavond nieuwe jump puzzels te vinden :D
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 15:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:40 schreef Curuu het volgende:
Wanneer begint de beta?
straks om 20.30 - 21.00 uur ^O^
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 15:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:41 schreef Syphixx het volgende:

[..]

straks om 20.30 - 21.00 uur ^O^
8
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 15:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:32 schreef Syphixx het volgende:
iemand zin om samen wat te exploren in de nieuwe omgeving van asura of sylvari ?

speel op ring of fire, wil gerust wel veranderen
Ik wil wel wat aankloten met je :P
Ik ga vanavond op Far Shiverpeaks server spelen denk ik, speelt een andere FOK!er met guild ook
Phenovrijdag 20 juli 2012 @ 15:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:40 schreef Syphixx het volgende:

[..]

_O- en nun eindelijk zelf eens proberen ? :P
ik hoop vooral vanavond nieuwe jump puzzels te vinden :D
Op de gamebeurzen wel gedaan, maar nu eens wat langer :)
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 15:45
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:43 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Ik wil wel wat aankloten met je :P
Ik ga vanavond op Far Shiverpeaks server spelen denk ik, speelt een andere FOK!er met guild ook
ok is goed, zal servernaam proberen te onthouden :p
ben m'n mesmer toch al wat beu
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 15:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:45 schreef Syphixx het volgende:

[..]

ok is goed, zal servernaam proberen te onthouden :p
ben m'n mesmer toch al wat beu
Hij is leuk in pvp.
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 15:51
Wat is leuker voor een beginner? WvWvW of structured? Ik kan alleen vanavond de beta spelen dus ik wil mijn nacht goed besteden :p
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 15:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:51 schreef Curuu het volgende:
Wat is leuker voor een beginner? WvWvW of structured? Ik kan alleen vanavond de beta spelen dus ik wil mijn nacht goed besteden :p
Voor snel pvp structured. Voor langer plezier etc denk k wvwvw
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 15:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:45 schreef Syphixx het volgende:

[..]

ok is goed, zal servernaam proberen te onthouden :p
ben m'n mesmer toch al wat beu
Ik heb geen idee wat ik allemaal kan kiezen joh :P
Wil sowieso weer een Ritu als dat kan. Zal GW site eens even doorspitten.
Ritu kan dus niet, twijfel tussen Ele en Warrior
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 15:54
Zullen we afspreken dat we met FOK! op de server: Far shiverPeaks gaan zitten?
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 15:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 15:54 schreef Lamabal het volgende:
Zullen we afspreken dat we met FOK! op de server: Far shiverPeaks gaan zitten?
Misschien een Teamspeak/Ventrilo'tje erbij, en dan met z'n allen lekker aankloten
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 15:56
is goed voor mij
Euribobvrijdag 20 juli 2012 @ 16:05
Het klopt dat je pas kunt inloggen op 20/30/21.00? Is in principe wel logisch maar even zeker weten. :)
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 16:06
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:05 schreef Euribob het volgende:
Het klopt dat je pas kunt inloggen op 20/30/21.00? Is in principe wel logisch maar even zeker weten. :)
Ja
Jimbovrijdag 20 juli 2012 @ 16:11
Ik snap toch geen kut ervan de eerst komende paar uur, dus ik zal wel op de server te vinden zijn maar niet p de vent :P
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 16:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:11 schreef Jimbo het volgende:
Ik snap toch geen kut ervan de eerst komende paar uur, dus ik zal wel op de server te vinden zijn maar niet p de vent :P
Sowieso gaat die Ventrilo niks worden denk ik, we hebben geen server
Jimbovrijdag 20 juli 2012 @ 16:16
http://www.diabloexpressions.com/ hun hebben een gratis servertje.
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 16:52
Nu de nieuwe chars beschikbaar zijn wil ook wel gaan ontdekken ofcourse.

Maar ben vooral in de pvp te vinden. Dus weet niet of iemand mee wil doen vanavond?
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 16:53
Niemand hier toevallig een Raspberry Pi waar we iets op kunnen draaien.

Kan hier wat proberen, ik heb er hier één, maar daar zit nu XBMC op, en ik heb maar 1 SD kaart.

Dus als we allemaal de Far Shiverpeaks in gaan, zeg het dan probeer ik wat te hosten.
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 16:54
Ik weet dat de LoL mensen een TS client hebben. Weet niet of we daar een aparte kamer op mogen maken?
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 16:55
Of een Steam/Xfire voice room :D
2Happy4Uvrijdag 20 juli 2012 @ 16:57
Vandaag begint toch open beta? Of iig een weekend
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 16:57
Tja, als het echt moet kunnen we altijd nog op skype.

Zit ik dagelijks op dus
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 16:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:57 schreef 2Happy4U het volgende:
Vandaag begint toch open beta? Of iig een weekend
Si.
2Happy4Uvrijdag 20 juli 2012 @ 16:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:57 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Si.
Even proberen dan, zit te twijfelen tussen dit en Planetside :P
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 16:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:58 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Even proberen dan, zit te twijfelen tussen dit en Planetside :P
Je hebt het hele weekend. Tijd zat toch :D?
2Happy4Uvrijdag 20 juli 2012 @ 16:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:58 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Je hebt het hele weekend. Tijd zat toch :D?
Jawel maar ik bedoel welke ik zal spelen wanneer ze beide uitkomen :P Neig toch meer naar Planetside op dit moment
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 17:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:59 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Jawel maar ik bedoel welke ik zal spelen wanneer ze beide uitkomen :P Neig toch meer naar Planetside op dit moment
Ah zo. Tja smaken verschillen natuurlijk.
2Happy4Uvrijdag 20 juli 2012 @ 17:01
Ah het begint pas om 7 uur? Verklaard waarom ik geen download link kan vinden :P
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 17:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 17:01 schreef 2Happy4U het volgende:
Ah het begint pas om 7 uur? Verklaard waarom ik geen download link kan vinden :P
Nee om 9uur. Maar je kan al heel lang downloaden.
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 17:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 16:57 schreef Lamabal het volgende:
Tja, als het echt moet kunnen we altijd nog op skype.

Zit ik dagelijks op dus
Ik kan ook nog een homehost servertje doen. Ik heb 50 Mbit/s down, en 5 Mbit up.

Zeg maar of jullie ventrillo of teamspeak willen. Alleen het zal niet altijd up zijn.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2012 17:02:45 ]
2Happy4Uvrijdag 20 juli 2012 @ 17:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 17:01 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Nee om 9uur. Maar je kan al heel lang downloaden.
Toch maar beter kijken / vroeger naar bed gaan :')
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 17:17
Zometeen maar skype doen dan, hebben er wel veel :P
Donjesvrijdag 20 juli 2012 @ 17:25
Is elementalist goed in pvp/tegen monsters?
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 17:25 schreef Donjes het volgende:
Is elementalist goed in pvp/tegen monsters?
Jup.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 17:30
Ventrilo zou wel vet zijn, maar moet niet ten kosten van je verbinding gaan @Rivalo
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 17:30
Ik weet een TS server, lijkt me wel een goed idee.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 17:32
Heb je met TeamSpeak ook de mogelijkheid om alleen te praten als je een knop in hebt? :P
Ame_thystvrijdag 20 juli 2012 @ 17:35
natuurlijk
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 17:40
De server waar ik het over heb;
85.214.197.55

Kunnen gewoon in het 'Dutch' channel.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 17:40
Zal zometeen joinen ^O^
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 17:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 17:30 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Ventrilo zou wel vet zijn, maar moet niet ten kosten van je verbinding gaan @Rivalo
Mijn verbinding is wel aardig, heb ook vaak zat gameservers gedraaid. Maar laten we op die TS server gaan.
dustbrainvrijdag 20 juli 2012 @ 18:10
Wat lijkt een nolife mesmer me kut om tegen te vechten
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 18:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 17:49 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Mijn verbinding is wel aardig, heb ook vaak zat gameservers gedraaid. Maar laten we op die TS server gaan.
Top. Mooi aanbod sowieso al van je ^O^
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 18:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 17:40 schreef Curuu het volgende:
De server waar ik het over heb;
85.214.197.55

Kunnen gewoon in het 'Dutch' channel.
nice, kom ook dadelijk eens langs
byahvrijdag 20 juli 2012 @ 18:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 17:01 schreef 2Happy4U het volgende:
Ah het begint pas om 7 uur? Verklaard waarom ik geen download link kan vinden :P
Je weet dat je een key nodig hebt?
2Happy4Uvrijdag 20 juli 2012 @ 18:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:29 schreef byah het volgende:

[..]

Je weet dat je een key nodig hebt?
Ja kwam er net achter :') Dacht dat je dit weekend gratis kon proberen.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 18:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:29 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Ja kwam er net achter :') Dacht dat je dit weekend gratis kon proberen.
Ik heb zo'n key cadeau gekregen van een FOK!er _O_
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 18:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:29 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Ja kwam er net achter :') Dacht dat je dit weekend gratis kon proberen.
Haha. Damn slim.
2Happy4Uvrijdag 20 juli 2012 @ 18:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:31 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Ik heb zo'n key cadeau gekregen van een FOK!er _O_
Mwa zelf hoef ik het niet persé te spelen maar dacht dat je het gewoon kon proberen dus vandaar :P
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 18:36
Dus Far Shiverpeaks it is voor alle Fok!'ers? Dan join ik die server ook. TS of Ventrilo gaat het voor mij niet worden. Heb geen werkende microfoon meer :P
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 18:36
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:36 schreef Two het volgende:
Dus Far Shiverpeaks it is voor alle Fok!'ers? Dan join ik die server ook. TS of Ventrilo gaat het voor mij niet worden. Heb geen werkende microfoon meer :P
Je kan altijd luisteren. En mee chatten in chat.
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 18:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:36 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Je kan altijd luisteren. En mee chatten in chat.
Hmm daar heb je gelijk in! Zal even kijken hoe mijn verbinding is met alleen GW2 dan join ik misschien later op de avond of morgen nog wel even op TS/Vent.

Hoe werk de contactenlijst eigenlijk in GW2? Net als in GW1?
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 18:38
Ik zie jullie straks ook op Far Shiverpeaks, nu nog ff inpakken. Iemand die er sPvP of WvWvW gaat doen?

Edit: Contacten gaat account-wide. Op al je chars dezelfde list met accounts van vrienden.
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 18:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:38 schreef Curuu het volgende:
Ik zie jullie straks ook op Far Shiverpeaks, nu nog ff inpakken. Iemand die er sPvP of WvWvW gaat doen?
Si. <--- sPvp.

Ik ben ig al op de Ts.
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 18:39
Ja zag het :)
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 18:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:39 schreef Curuu het volgende:
Ja zag het :)
Moet je je mic niet op mute zetten. ^^
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 18:41
Ga ff inpakken & eten, morgenochtend werken en meteen daarna naar het vliegveld dus alles moet vanavond klaar... voor 8 uur :P
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 18:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:38 schreef Curuu het volgende:
Ik zie jullie straks ook op Far Shiverpeaks, nu nog ff inpakken. Iemand die er sPvP of WvWvW gaat doen?

Edit: Contacten gaat account-wide. Op al je chars dezelfde list met accounts van vrienden.
Gewoon hetzelfde als op GW1 dus? Mss een idee als iedereen z'n naam post voor eventueel in game contact? Of is daar gedurende de vorige BWE al wat voor verzonnen?
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 18:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:41 schreef Two het volgende:

[..]

Gewoon hetzelfde als op GW1 dus? Mss een idee als iedereen z'n naam post voor eventueel in game contact? Of is daar gedurende de vorige BWE al wat voor verzonnen?
Wordt mijn eerste BWE en nooit deel 1 gespeeld. Ik heet Dodark iig.
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 18:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:41 schreef Two het volgende:

[..]

Gewoon hetzelfde als op GW1 dus? Mss een idee als iedereen z'n naam post voor eventueel in game contact? Of is daar gedurende de vorige BWE al wat voor verzonnen?
Nee dat niet.

Ik weet niet eens hoe ik heet ingame. Ik maak 3003030258923580 characters aan steeds.
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 18:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:42 schreef Curuu het volgende:

[..]

Wordt mijn eerste BWE en nooit deel 1 gespeeld. Ik heet Dodark iig.
Ja same here, dus vandaar de vraag ;)
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 18:43
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:43 schreef Two het volgende:

[..]

Ja same here, dus vandaar de vraag ;)
Ik had ergens gelezen dat het de account naam was die je ook op de forums hebt, alleen dan zonder die gare nummertjes hoop ik.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 18:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:43 schreef Curuu het volgende:

[..]

Ik had ergens gelezen dat het de account naam was die je ook op de forums hebt, alleen dan zonder die gare nummertjes hoop ik.
Ja, alleen als een ander ook jouw naam heeft krijg je die nummertjes.
Ik heb een aparte naam, die bijna niemand heeft denk ik, (en hoop ik) _O-
Casino.Bobvrijdag 20 juli 2012 @ 18:47
is er ergens een pagina met server status waarop ik kan gaan lopen F5-en?
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 18:49
quote:
7s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:47 schreef Casino.Bob het volgende:
is er ergens een pagina met server status waarop ik kan gaan lopen F5-en?
Reddit
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 18:52
quote:
7s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:47 schreef Casino.Bob het volgende:
is er ergens een pagina met server status waarop ik kan gaan lopen F5-en?
Da's wel handig, jij F5'en wij rustig chillen in de TeamSpeak (8>
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 18:53
Ik join wat later, heb nog wat anders te doen. Moet een website hosten maar moet nog een goedkope hostingsaanbieder vinden :')
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 18:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:53 schreef Rivalo het volgende:
Ik join wat later, heb nog wat anders te doen. Moet een website hosten maar moet nog een goedkope hostingsaanbieder vinden :')
Hostgator moet je hebben, heb ik nog codes van, krijg je heel veel korting
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 18:58
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 18:54 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Hostgator moet je hebben, heb ik nog codes van, krijg je heel veel korting
Nah, liever een Nederlandse hoster. Maar het grote probleem is dat die hostingspakketten allemaal een domeinnaam bezitten terwijl we die al hebben en om nou alles over te zetten heb ik ook geen zin in.

Edit: Maar dit is een beetje offtopic hè :P

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2012 19:01:24 ]
Casino.Bobvrijdag 20 juli 2012 @ 19:25
ik zie nu pas dat alles 9 uur live gaat. :')
morgen dan maar weer proberen.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 19:26
quote:
7s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 19:25 schreef Casino.Bob het volgende:
ik zie nu pas dat alles 9 uur live gaat. :')
morgen dan maar weer proberen.
Waarom morgen? :P
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 19:28
Nou ik ben er klaar voor *O*
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 19:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 19:28 schreef Curuu het volgende:
Nou ik ben er klaar voor *O*
Ik ben er zo ook bij :9
Casino.Bobvrijdag 20 juli 2012 @ 19:29
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 19:26 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Waarom morgen? :P
bedtijd
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 19:33
Present!
byahvrijdag 20 juli 2012 @ 19:35
je kan inloggen!
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 19:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 19:35 schreef byah het volgende:
je kan inloggen!
Dat is correct
Donjesvrijdag 20 juli 2012 @ 19:39
Ik ben aan het spelen ;D
Donjesvrijdag 20 juli 2012 @ 19:40
Awesome dude ben asura :D
Euribobvrijdag 20 juli 2012 @ 19:41
Euribob geht. Far Shiverpeaks was het hé?
Karinavrijdag 20 juli 2012 @ 19:41
Shit ik probeerde het 20 minuten of zo en toen lukte het nog niet, pc uitgezet, ik ga maar weer opstarten en proberen :')
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 19:43
quote:
6s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 19:41 schreef Euribob het volgende:
Euribob geht. Far Shiverpeaks was het hé?
Jaa
Donjesvrijdag 20 juli 2012 @ 19:47
Ben ook Far Shiverpeaks
Ame_thystvrijdag 20 juli 2012 @ 19:51
je kan toch nog gratis switchen hierna he ?
Beetje onduidelijk
Karinavrijdag 20 juli 2012 @ 19:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 19:47 schreef Donjes het volgende:
Ben ook Far Shiverpeaks
:Y Sylvari warrior aangemaakt.
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 19:55
Asura atm.

Naam: Booyaa.4937

Heb een party met Dodar.
Donjesvrijdag 20 juli 2012 @ 19:59
Ik kom dalijk ook ik heet Trashcat met wat nummers :)
Karinavrijdag 20 juli 2012 @ 19:59
Ik speel alleen even tot half 9. Kom morgen wel joinen :) Ziet er wel mooi uit dit gebied.
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 20:02
Server: Far Shiverpeak
Naam: Inhumanous
Prof: Ranger
Race: Human
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 20:07
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 20:02 schreef Two het volgende:
Server: Far Shiverpeak
Naam: Inhumanous
Prof: Ranger
Race: Human
Cijfers neger. JE hebt een naam. Anders kan ik je niet inviten :<
Ame_thystvrijdag 20 juli 2012 @ 20:15
Server: Far Shiverpeak
Naam: Elowine
Prof: Mesmer
Race: Elf (naam alweer vergeten :') )
Karinavrijdag 20 juli 2012 @ 20:18
Morgen ga ik verder, maar:
Server: Far Shiverpeak
Naam: Karinak (Karina was gvd al weg)
Prof: Warrior
Race: Sylvari
hans1988vrijdag 20 juli 2012 @ 20:20
Aaw heb ik net mn asura gemaakt wordt ik eruit geschopt ;(
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 20:25
Ik heb zieke lag..
Twijfel tussen PC related of hun netwerk :P
GW1 kon ik flawless op alles max lopen, en GW2 kan ik niet eens windowed en alles op low spelen
Karinavrijdag 20 juli 2012 @ 20:28
Ik had geen problemen net. Wel had ik het idee dat de 2e quest niet helemaal klopte. Het was zo een "help" quest, maar er stond niet wat ik moest doen, alleen maar help the people of...
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 20:29
Doe wel gewoon een fresh windows installatie zometeen, met alleen GW2 erop..
Wel weer lekker lang wachten op die download
Banaanensuikervrijdag 20 juli 2012 @ 20:33
Eerste minuten al gemaakt. Ben een human thief genaamd Adam Smith op Far Shiverpeaks.
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 20:45
Uber harde lag jwz.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 20:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 20:45 schreef Lamabal het volgende:
Uber harde lag jwz.
Jij ook nu?
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 20:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 20:46 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Jij ook nu?
Jaa

Btw check dit:

https://forum-en.guildwar(...)es/page/1#post276187
J0ttemvrijdag 20 juli 2012 @ 20:48
Dikke lag en net disconnected ;(

Server: Far Shiverpeaks
Naam: Shrouded Stranger
Prof: Necromancer
Race: Asura
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 20:49
quote:
Zat erin, die servers worden keihard belaagd nu :P
Ik kijk vannacht nog wel een keer, zelfs jij met een quad-core lag
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 20:51
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 20:49 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Zat erin, die servers worden keihard belaagd nu :P
Ik kijk vannacht nog wel een keer, zelfs jij met een quad-core lag
Geen fps lag, het is lag lag. Van hun kant af.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 20:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 20:51 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Geen fps lag, het is lag lag. Van hun kant af.
Ja, ik weet dus niet wat voor soort lag ik heb :P
Ik voldoe aan minimums en run GW1 flawless als ik alles op max heb
hans1988vrijdag 20 juli 2012 @ 20:55
Wat een gebekvecht over welke taal Far shiverpeaks is :')

De duitsers houden vol dat er (DE) achter de server staat, en fransman zegt dat het frans is, de de rest zegt dat het engels is...behalve een paar nederlanders dan :') die zeggen weer dat het NL is
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 20:56
Dikke /care, ik praat gewoon Engels :P
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 20:57
shiverpeaks
asura
guardian
naam : vixus

wie invite er ?
byahvrijdag 20 juli 2012 @ 21:03
Pff, dit spel is zo onoverzichtelijk, constant die meldingen in beeld.
dustbrainvrijdag 20 juli 2012 @ 21:12
Ingelogd! Mijn hart ging zo tekeer, zo bang voor een error.

YESS IK BEN ONLINE!!!!!!! YYYYYYYYYYEEEEEEEEES

sorry voor spam
dustbrainvrijdag 20 juli 2012 @ 21:13
shiverpeaks
Human
elementalist
naam : Cinder singularity

inviteee
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 21:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 21:12 schreef dustbrain het volgende:
Ingelogd! Mijn hart ging zo tekeer, zo bang voor een error.

YESS IK BEN ONLINE!!!!!!! YYYYYYYYYYEEEEEEEEES

sorry voor spam
:D
Succes met de lag :P
Heb zelf gekeken, zelfs op 1040x800 heb ik nog zieke lag, en alles op low/none
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 21:15
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 21:13 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

:D
Succes met de lag :P
Heb zelf gekeken, zelfs op 1040x800 heb ik nog zieke lag, en alles op low/none
hier is ie lag vrij hoor
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 21:15 schreef Syphixx het volgende:

[..]

hier is ie lag vrij hoor
Vind het echt raar allemaal..
Wat voor specs heb je?
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 21:20
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 21:16 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Vind het echt raar allemaal..
Wat voor specs heb je?
Lees dat linkje wat ik je gaf.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 21:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 21:20 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Lees dat linkje wat ik je gaf.
Ja, ik zit steeds te refreshen :P
Zal wel stoppen over die lag, kan toch niets anders doen dan wachten.
Excuses
Jimbovrijdag 20 juli 2012 @ 21:23
speluh!
Ensiferumvrijdag 20 juli 2012 @ 21:33
Geen problemen met de perfomance, wel met server lag. Het ergste lijkt nu voorbij te zijn.
dustbrainvrijdag 20 juli 2012 @ 21:35
Man ik moet een nieuwe computer. Misschien toch maar werken in vakantie. :P
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 21:54
WvWvW. Leuk man.
Curuuvrijdag 20 juli 2012 @ 21:55
85.214.197.55 Voor TS3 met mij en lamabal!
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 22:06
ik snap geen reet van de asura quest: golem position system :?
Ame_thystvrijdag 20 juli 2012 @ 22:11
http://nl.twitch.tv/totalbiscuit

goeie stream, zelf geen zin meer om te spelen :')
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 22:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:11 schreef Ame_thyst het volgende:
http://nl.twitch.tv/totalbiscuit

goeie stream, zelf geen zin meer om te spelen :')
Ik kijk ook al. En speel ook, hoezo geen zin om te spelen?
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 22:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:11 schreef Ame_thyst het volgende:
http://nl.twitch.tv/totalbiscuit

goeie stream, zelf geen zin meer om te spelen :')
ik ook ff niet, hier buiten is er wat 'leuks' gebeurd :P
hans1988vrijdag 20 juli 2012 @ 22:13
Die asura O+ Dat springen van ze! O+ O+
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 22:14
Ik heb een guild aangemaakt. Dus als je wilt joinen.
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 22:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:13 schreef hans1988 het volgende:
Die asura O+ Dat springen van ze! O+ O+
ik vond dat net zo raar... net of ze van heel hoog naar beneden vallen :9
Ame_thystvrijdag 20 juli 2012 @ 22:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:13 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ik kijk ook al. En speel ook, hoezo geen zin om te spelen?
Tja alles wat ik nu doe ben ik over 2 dagen toch weer kwijt, dus wil nog niet teveel van het spel al gedaan hebben :P
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 22:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:14 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Tja alles wat ik nu doe ben ik over 2 dagen toch weer kwijt, dus wil nog niet teveel van het spel al gedaan hebben :P
Gewoon wat ik doe, PVP. Alhoewel dat nu niet werkt.
Phenovrijdag 20 juli 2012 @ 22:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 20:45 schreef Lamabal het volgende:
Uber harde lag jwz.
Nergens last van. Maar Mesmer is wel geinig
Ame_thystvrijdag 20 juli 2012 @ 22:18
ey ik hoor felicia day :P
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 22:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:15 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Gewoon wat ik doe, PVP. Alhoewel dat nu niet werkt.
ff snel een sylvari maken daarna wil ik joinen, wat is de naam ?
#ANONIEMvrijdag 20 juli 2012 @ 22:18
Ik kan het gewoon niet lang spelen dit. Anders is het straks gewoon geen reet meer aan eind augustus. :D
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 22:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:18 schreef Syphixx het volgende:

[..]

ff snel een sylvari maken daarna wil ik joinen, wat is de naam ?
Booyaa.4937

Anyway, ik zet iedereen van hier gewoon in de FOK guild.
Syphixxvrijdag 20 juli 2012 @ 22:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:20 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Booyaa.4937

Anyway, ik zet iedereen van hier gewoon in de FOK guild.
guild of party is blijkbaar vol
Lamabalvrijdag 20 juli 2012 @ 22:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 22:42 schreef Syphixx het volgende:

[..]

guild of party is blijkbaar vol
Ah kan wel. Ik ben nu offline dus moet je ff iemand anders vragen.
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 22:53
Nog steeds niets verbeterd voor mij helaas ;(
Denk dat mijn videokaart gewoon ruk is.
Heb er steeds problemen mee, bij het opstarten van GW geeft 'ie steeds een foutmelding
Jimbovrijdag 20 juli 2012 @ 23:02
Snap t spel nu al niet :')

ga t zo maar even op mn grote pc spelen ipv de laptop en dan daadwerkelijk lezen enzo. tot zover was het echt dodelijk saai met de ranger (of hunter, wat dan ook)
GeeftJeEnergievrijdag 20 juli 2012 @ 23:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 23:02 schreef Jimbo het volgende:
Snap t spel nu al niet :')

ga t zo maar even op mn grote pc spelen ipv de laptop en dan daadwerkelijk lezen enzo. tot zover was het echt dodelijk saai met de ranger (of hunter, wat dan ook)
Nooit GW1 gespeeld? :P
Jimbovrijdag 20 juli 2012 @ 23:04
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 23:03 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Nooit GW1 gespeeld? :P
ja zat, maar alleen in t begin toen t net uit was.. zou t echt niet meer weten hoe of wat.
Twovrijdag 20 juli 2012 @ 23:41
Damn wat een vette game! Ik moet me dit weekend in gaan houden niet te veel gaan spelen. Wil zo veel mogelijk nog nieuw houden voor de release. Maar ik weet nu al dat deze game weer uren/dagen gaat vreten!
hans1988zaterdag 21 juli 2012 @ 00:19
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 23:41 schreef Two het volgende:
Damn wat een vette game! Ik moet me dit weekend in gaan houden niet te veel gaan spelen. Wil zo veel mogelijk nog nieuw houden voor de release. Maar ik weet nu al dat deze game weer uren/dagen gaat vreten!
Zelfde hier :P
GeeftJeEnergiezaterdag 21 juli 2012 @ 00:24
Hoop dat het volgende Beta Weekend de lag een soort gepatcht wordt, wil GW2 niet overslaan :'(
Hele community op z'n kop op de forums haha
Ookuzaterdag 21 juli 2012 @ 00:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 00:24 schreef GeeftJeEnergie het volgende:
Hoop dat het volgende Beta Weekend de lag een soort gepatcht wordt, wil GW2 niet overslaan :'(
Hele community op z'n kop op de forums haha
Dit is het laatste beta weekend voor de release volgende maand :)
GeeftJeEnergiezaterdag 21 juli 2012 @ 00:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 00:37 schreef Ooku het volgende:

[..]

Dit is het laatste beta weekend voor de release volgende maand :)
Ohh..
Flinke gok voor 50 euro dan
dustbrainzaterdag 21 juli 2012 @ 01:43
teveel gespeeld. Nu ben ik morgen ochtend moe op het werk. :')

Wat is elementalist trouwens moeilijk te spelen met die atuments. Maar dat is juist leuk. :P

speciaal voor gw2 denk ik deze pc halen. http://gamepc.nl/game-pc Moet goed genoeg zijn.

[ Bericht 22% gewijzigd door dustbrain op 21-07-2012 01:48:39 ]
jogyzaterdag 21 juli 2012 @ 02:19
Build update :{.
Ensiferumzaterdag 21 juli 2012 @ 02:21
Mijn necromancer is nu level 11, wel een bazenclass. Minions als meatshields is wel hendig sjiek.
Phenozaterdag 21 juli 2012 @ 09:52
Zo, even wat rondgelopen met een mesmer. Niet mijn superfavo of zo nu, ik ga eens kijken wat er meer is.
Karinazaterdag 21 juli 2012 @ 09:57
Zometeen nog wat boodschappen halen en dan daarna spelen, even kijken hoe dat pvp nou in elkaar zit.
Jimbozaterdag 21 juli 2012 @ 10:26
Wat een baggerspel :')
Phenozaterdag 21 juli 2012 @ 10:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 23:02 schreef Jimbo het volgende:
Snap t spel nu al niet :')

Tja, dan is het al snel bagger he :')
Phenozaterdag 21 juli 2012 @ 10:58
Maar ik vind het wel tof. Veel te doen, die events zijn leuk en gewoon exploren is al een avontuur, je komt zoveel tegen.
Jimbozaterdag 21 juli 2012 @ 11:01
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 10:57 schreef Pheno het volgende:

[..]

Tja, dan is het al snel bagger he :')
na 8-9uur spelen zou je toch moeten kunnen zeggen of iets leuk is of niet.
i've tried.. vind t gewoon kut :P
Banaanensuikerzaterdag 21 juli 2012 @ 11:46
Vind het dynamic event system tot nu toe erg leuk. Soms is het wel een beetje onduidelijk hoever de chain of events al is, dus of je nog in de buurt moet blijven voor een vervolg.
Animaties zijn ook leuk gedaan, alleen soms wel wat veel.

Ik vermaak me prima tot nu toe. :)
GeeftJeEnergiezaterdag 21 juli 2012 @ 11:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 11:01 schreef Jimbo het volgende:

[..]

na 8-9uur spelen zou je toch moeten kunnen zeggen of iets leuk is of niet.
i've tried.. vind t gewoon kut :P
Onderbouwing? :P
byahzaterdag 21 juli 2012 @ 12:11
ik vind het heel erg op SWTOR lijken en dat is niet positief :(
Casino.Bobzaterdag 21 juli 2012 @ 14:03
grafisch ziet het er nog allemaal crap uit, bent benieuwd hoe het eruit ziet als ze DX10 aanzetten.

En mijn videokaart denkt dattie een straalmotor is als ik zit te spelen en schroeft z'n fanspeed flink omhoog :')
Karinazaterdag 21 juli 2012 @ 14:03
Ik zit in een pvp gebied, maar hoe kom je er nu uit? Volgens mij werkt het niet :D
Mani89zaterdag 21 juli 2012 @ 14:10
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 14:03 schreef Casino.Bob het volgende:
En mijn videokaart denkt dattie een straalmotor is als ik zit te spelen en schroeft z'n fanspeed flink omhoog :')
Hier ook :')
Casino.Bobzaterdag 21 juli 2012 @ 14:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 14:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hier ook :')
ik heb nu met MSI Afterburner de fanspeed vastgezet, want de kaart raakt toch niet oververhit bij mij.
hans1988zaterdag 21 juli 2012 @ 15:36
Ik moet gewoon elk hoekje gezien hebben van een map voordat ik wegga :')
Zit me nu dan ook gruwelijk te ergeren dat ik in Point of Interest mis in Hoelbrak en ik weet niet hoe ik er kom :')
Donjeszaterdag 21 juli 2012 @ 15:52
Heb van asura wel genoeg gezien, wat is nog een leuk ras?
#ANONIEMzaterdag 21 juli 2012 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 12:11 schreef byah het volgende:
ik vind het heel erg op SWTOR lijken en dat is niet positief :(
Hoe krijg je die vergelijking voor mekaar? :D
Karinazaterdag 21 juli 2012 @ 16:24
Ik merk dat ik niet zoveel quests tegenkom, ik heb het idee dat, dat bij de vorige beta anders was.
Sylver_zaterdag 21 juli 2012 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 15:59 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Hoe krijg je die vergelijking voor mekaar? :D
Idd! :D Ik vind het totaal niet op elkaar lijken. SWTOR kon me niet echt boeien, GW2 wel.

Vorige beta(s) alle classes professions zo'n beetje geprobeerd, maar Elementalist blijft mijn favoriet :Y
Vandaag maar eens een Asura Elementalist proberen en wellicht later nog een Sylvari Mesmer.
hans1988zaterdag 21 juli 2012 @ 18:02
En wederom mis ik 1 dingetje in Wayfarer foothills :') zucht, ik kan daar zo slecht tegen :')
Jimbozaterdag 21 juli 2012 @ 19:03
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 14:03 schreef Casino.Bob het volgende:
grafisch ziet het er nog allemaal crap uit, bent benieuwd hoe het eruit ziet als ze DX10 aanzetten.

En mijn videokaart denkt dattie een straalmotor is als ik zit te spelen en schroeft z'n fanspeed flink omhoog :')
Dat wil ik ook wel weten. DX11 ondersteuning komt er zeker niet ?
Jimbozaterdag 21 juli 2012 @ 19:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2012 11:46 schreef GeeftJeEnergie het volgende:

[..]

Onderbouwing? :P
paar kleine puntjes, geen zin om veel werk te schijven maar:

1) de graphs vallen me hard tegen, zoals hierboven gezegd ben ik benieuwd naar dx10.
2) het spel voelt houterig aan, had 5jaar geleden samen met WOW misschien leuk geweest maar verwacht er nu meer van.
2.b) vind het sloom spelen, de actie lijkt veel te turn based. - Slaan , slaan , geslagen worden , slaan slaan slaan, geslagen worden - en tussen al die stappen zn seconde / 3 sec wachten (heb nu 4 classes gespeeld, vind dit bij allemaal)
3)de manier van 'questen' is wel grappig maar de rewards zijn totaal niet boeiend. het doet me denken aan Warhammer Online , al kreeg je daar nog iets tofs als je zn openworld quest gedaan had.
4) De manier van gear equippen,is wel leuk e.d. maar voor je door hebt waar alles voor is ben je een week verder. Dan nog kijken wat het beste voor je is en waar je op kan speccen..duurt lang..
5) Dat character creation menu.. zat echt van WTF :') moet je allemaal opties kiezen waarvan je iets hebt van WTF is het, wat doet het ect...staat niet echt goed uitgelegd of iets...

tot slot, het hele spel kan me gewoon niet boeien. Had echt zin in dit beta weekend om het eens te proberen , maar al binnen het uur zat ik van ... 'meh, is dit alles...' al heb ik dat tegenwoordig met echt elke game. Zat al jaren dagelijk diep in de diablo 3 community, toen die eindelijk uit was 3 dagen nonstop gespeeld (vakantiedagen op t werk ftw), de eerste run was tof van die game..daarna nog 4chars naar lvl 60 gelevelt en nu vind ik het inmiddels zonde van mn tijd en moeite, dikke teleurstelling dat spel.

Wat ik wel grappig vind aan het spel is die laatste optie die je krijg bij quest. zoals het spugen op een ding enzo voor meer ferocity...maar dan nog, wtf doet het ferocity ding :') ipv dat zze nou eerst alles goed uitleggen..
Jimbozaterdag 21 juli 2012 @ 19:18
Slotje.