abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 19 juni 2012 @ 18:54:25 #51
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113108424
quote:
Mijn klacht gaat over de benadering van mijn huisarts. Ik ben als een vuil bij mijn huisarts behandeld. Ik ben heel erg teleurgesteld in de benadering van mijn huisarts.
Gewenste oplossing

Ik wil graag een officieel klacht over haar indienen. Ik wil hulp om dat op de gang te zetten.
Ik zet de klacht wel even op de gang hoor. _O-
Hallon!
pi_113108440
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 18:53 schreef LeTourdeFrance het volgende:

[..]

Volgens mij werd hij meegenomen door de politie omdat hij 3 flessen wijn stukgooide met een mandje. :') En dan ook nog klagen, terwijl er verder geen actie is ondernomen. :')
Als dat zou zijn gebeurd blijft dat stuk van dat met trouwkleding en trouwdag een beetje raar :')
pi_113108625
quote:
Ik zit hier met mijn zoontje op de bank want hij moet pas om 8 uur naar bed. Zitten we gezellig op de bank een familieserie te kijken, komt er tijdens het reclameblok een durexreclame langs met twee kussende mannen waarbij de een een condoom uit zn zak haalt. Nou dit gaat mn petje te boven, dit gaat echt te ver!!!!! Ongekend, dit kan toch gewoon absoluut niet! Nu moet ik uitleg geven over iets wat nog helemaal niet zou hoeven! Totaal absurt!
Gewenste oplossing

Zeker een excuus en het verwijderen van zo een reclame, zeker voor 8 uur!
Ja hoor dat zoontje heeft nog nooit wat gehoord over homofilie tuurlijk. En dat stuk waarbij die een condoom ziet is zo weer vergeten, zeikerds.
pi_113108669
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2012 21:45 schreef Barbapapamama het volgende:

[..]

wat is deze
quote:
Nou dat je die kleine zakjes verkoopt en mijn kinderen maken ze (te snel op), want er zitten er maar vier in ieder zakje. Ik heb er niet over nagedacht over de code (waarschijnlijk niet nagedacht dat er maar vier in zaten), want ik zat met mijn hoofd bij mijn overleden zoontje Wessel.

Gewenste oplossing: dat dit opgelost wordt voor mijn kinderen. Ook waren de Haribo hartjes allemaal dezelfde kleur, dat was ook een teleurstelling.
pi_113108728
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:00 schreef TheHappyPrince het volgende:

[..]

[..]

Wtf.. Snap er niks van :{
Op donderdag 21 mei 2015 19:22 schreef Vasion het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
Op zondag 7 december 2014 22:59 schreef GGMM het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 19:02:44 #56
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113108771
quote:
Klacht Huisartsen: Waarvoor ik niet vaak naar de dokter ga
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Huisartsen
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Huisartsen
Lezers van deze klacht: 2219

Ik ben 29 en heb een burn-out of overspannen hoe je het wil noemen. Mijn ene dokter is met pensioen en daarvoor is er een vrouw in de plaats gekomen. (De andere dokter is prima maar die wil iedereen dus die zit 2 wk van te voren al vol). Zij vind echter dat dames van mijn leeftijd het echt zelf moeten doen en er zelf boven op moeten komen…dus ik moet maar uit mijn slachtofferrol komen zijn haar letterlijke woorden. Dat is het probleem nou juist daar kom ik dus niet uit!!!! Werk gaat niet goed, daardoor gaat het thuis niet goed, financieel kom er nog eens bij kijken.
Dan krijg ik de vraag:
Dokter: spreek je hier nu voor het eerst over?
Ik: nee had al met een andere vrouw gepraat en zij zei dat ik naar de dokter moest vandaar dat ik een afspraak met u hebt gemaakt!
Dokter: Waarvoor ben je dan niet eerder gekomen?
Ik: omdat je heel je verhaal zit te vertellen en ze kunnen/willen je niet helpen.
Dokter: Ja maar ik kan je hier niet bij helpen, wat verwacht je wat we voor je gaan doen! Dat je me medicijnen geeft om rustig te houden die niet verslavend zijn, psychische hulp…weet ik het ik ben geen dokter en op deze manier mag ik me ook dokter noemen… ik ben echt toe in alle staten. Vorige keer had ik van de stress een verrekte borst spier (en dat deed zoooo zeer) toen kwam ik bij de dokter en ze zegt gewoon…als het je hart was, was je nu dood geweest. Dat zeg je gewoon niet als dokter zijnde vandaar dat ik DIT NU niet pik…ik ben me zelf helemaal kwijt en ze laat me er gewoon mee lopen Ik moet wel voor een dochter zorgen terwijl ik nu niet eens normaal voor me zelf kan zorgen.
Dr. D daar dien ik een klacht tegen in. Ik ga al niet vaak naar de dokter maar als ze je dan ook niet eens serieus nemen…wil je helemaal niet meer!
Gewenste oplossing

Dat ik een bevestiging krijg van mijn burn-out dat ik er aan kan gaan werken met de professionele hulp. Dat het thuis weer gezelliger word! Ben alleenstaande moeder met een dochter van 11 jr die lekker aan het puberen is. Doordat ik niet lekker in mijn vel zit ontplof ik bij de kleinste dingen of huilbuien. Oh ja en ik loop hier al dik 1,5 jaar mee alleen mijn eetprobleem gaat er nu ook (nog erger)onder lijden.
Respect voor die dokter. :D Ook die "gewenste oplossing" dat het gezelliger moet worden bij haar thuis. :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 13:12:55 ]
Hallon!
pi_113108841
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:02 schreef BlueMage het volgende:

[..]

Respect voor die dokter. :D Ook die "gewenste oplossing" dat het gezelliger moet worden bij haar thuis. :')
29 en een dochter van 11, tokkie dus.
Remember to let her into your heart
Then you can start to make it better
Was ooit triptamine, account is verneukt :(
pi_113108928
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:01 schreef Bombvis het volgende:

[..]

Wtf.. Snap er niks van :{
Hoezo niet? Ze heeft het dus over die Haribo-kinderverpakkingen waar je meerdere kleine uitdeelzakjes hebt in 1 grote zak, en dat ze dus vindt dat er te weinig inzitten.

quote:
nou d tje die kleien zekjes heb en me kinderen maken ze op en zitten er 4 ij bijna in isdere zakjen ik heb er niet bij na gedcht over de code want zat me tme hoodf bji mijn over leden zoonjte wessel

Gewenste oplossing
dat dit welop gelos wordt voor me kinderen ook harbo hartje waren allen maal de zelfde kleur dat was ook een teleusteling
Was de originele, uit vorig topic. Heb hem even vertaald omdat niemand er de ballen van snapte.
pi_113109015
quote:
Klacht Marktplaats: snowboots burberry
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Marktplaats
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Marktplaats
Lezers van deze klacht: 1008

ik heb via marktplaats snowboots besteld maar nooit ontvangen 70 euro overgemaakt haar emailadres
Gewenste oplossing

laat haar maar mijn geld terug storten


[ Bericht 3% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 13:14:32 ]
  dinsdag 19 juni 2012 @ 19:09:03 #60
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113109020
quote:
De bloemen die we kado kregen van de postcode loterij,heel erg leuk hoor.Vooral,omdat we al wel 22 jaar mee spelen.
En dan is het als je niet echt in de prijzen vaLT.wEL EXTRA LEUK.Maar jammer dat ze maar zo ontzettend kort stonden,omdat ze verschimmeldde.Dus dat was maar kort genieten.Ik sprak een vriendin die het zelfde had.eerst wilde ik niet reageren.maar zij zei als je het niet doet weten ze het niet.En de Bloemerie zei, dat de varantwoordelijk bij jullie lag
Gewenste oplossing

Nou heel eenvoudig een nieuwe bos misschien.Maakt niet uit welke bloemen,als ze maar wel sterk zijn. Maar wel zo,dat we het niet alleen in de vakantie tijd kunnen ophalen.Anders hebben we er natuurlijk nog niks aan.
Handig bedacht en deze domme mensen trappen er nog in ook. :) :')
Hallon!
  dinsdag 19 juni 2012 @ 19:14:08 #61
373176 CrushedTinBox
What goes up must go down.
pi_113109225
quote:
we staan te kijken voor een 3d dvd en de man zegt ineens het duurt te lang en dat is zonde van mijn tijd

Gewenste oplossing
winkel sluiten
Goede klacht :')
Het leven is een toverbal.
pi_113109239
Domme mensen :')
schreef Siniti het volgende
Omg wat een topic Buffalo, je flikt et em weer, zoeen kwaliteitstopic. Je bent mijn grote voorbeeld gast !
schreef stevenmac26 het volgende:
Dit is toch een pure kwaliteits topic, hoe doet die jongen dat toch ook?
pi_113109352
quote:
Klacht Bureau Jeugdzorg: Jeugdzorg maakt meer kapot dan je lief is……

Mijn dochter van 17 lag in het ziekenhuis in Utrecht. Haar gezondheid was dramatisch slecht maar ze kon met ontslag. ik kon haar door ziekte niet ophalen en vader had andere prioriteiten…vrijheid !….Het AZU heeft een zorgmelding gedaan bij het AMK. Jeugdzorg is die zelfde avond/nacht naar het AZU gekomen en hebben zonder mij in kennis te stellen mijn dochter elders geplaatst. Daar waar een bed was. Een inrichting voor kinderen met ernstige gedragsproblematiek.
Ik heb vader gedwongen haar daar op te halen omdat hij wel de mogelijkheid had voor mijn dochter te zorgen. Vader heeft haar uiteindelijk opgehaald en vanaf dag 1 gezegd dat zijn vrijheid en groot goed was. Mijn dochter voelde zich schuldig en bezwaard dat ze bij hem was en haar werd het zwijgen opgelegd. vader verliet de woning structureel en mijn dochter moest zwijgen tegen mij. Op een dag kreeg ik er licht van en heb de zaak aangezwengeld bij BJZ. Vaders verbale kracht, alleen maar woorden, en veel leugens (pathologisch) hebben er voor gezorgd dat BJZ niet aan waarheidsvinding deed en alles klakkeloos overnam wat vader op geraffineerde strategische wijze verkondigde, vader kreeg vrij spel en met mijn dochter ging het slechter, Ze viel kilo’s af en had nog maar een krap BMI van 14. De fokus lag echter op mij en BJZ heeft mij gekwalificeerd als te bezorgde, doorgeslagen moeder terwijl ik alsmaar signalen uit bleef zenden dat ijn dochter in nood was. Ik wilde dat BJZ daar zelf geen kijken en het AMK inschakelen. maar dat kan als moeder niet als BJZ al in beeld is. Niets kon ik.Mijn dochter liep na maanden weg bij vader en toen bleek dat ze inderdaad verwaarloost was. Erger nog. Ze is weer opgenomen en heeft 3 maanden sondevoeding gehad en komt weer op gewicht.Inmiddels is (te laat ) de Raad betrokken omdat ik BJZ in overleg met mijn dochter aan de kant heb gezet. Toen kon plots de Raad wel ingezet worden en werd de optie van een OTS besproken.Het onderzoek is ook geweest en was een uitputting. Hoe erg als je als betrokken bezorgde moeder wordt afgedaan en je zelfs nog moet verdedigen……Walgelijk wat BJZ hier veroorzaakt heeft en dit is een tipje van het verhaal.
Gewenste oplossing

BJZ moet doorgelicht worden door de inspectie. De dame die onze zaak , het belang van mijn dochter zou behartigen was net over de 20 zonder enige ervaring. ik wilde een andere medewerkster omdat ik vond dat ze te kort kwam en heb dat openlijk besproken. Vanaf dat moment was er niets meer te bespreken. Ze maken zich schuldig aan macht, hangen vast in protocollen, kunnen amper zonder protocol en niet anticiperen op de situatie en zijn erg star.
;(
Niet echt een klacht, eerder een triest verhaal voor het kind in kwestie. Het sterkt mij wel in mijn overtuiging dat het recht om maar kinderen op de wereld te zetten door elke idioot eens nader onder de loep genomen dient te worden.
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
pi_113109497
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:17 schreef Boris_Karloff het volgende:

[..]

;(
Niet echt een klacht, eerder een triest verhaal voor het kind in kwestie. Het sterkt mij wel in mijn overtuiging dat het recht om maar kinderen op de wereld te zetten door elke idioot eens nader onder de loep genomen dient te worden.
Ook nog dat " vader heeft andere prioriteiten, vrijheid!! "
:? :r denk dan inderdaad na voordat jee nkind neemt gatverdamme
kan om sulke dingen echt pislink wordn
schreef Siniti het volgende
Omg wat een topic Buffalo, je flikt et em weer, zoeen kwaliteitstopic. Je bent mijn grote voorbeeld gast !
schreef stevenmac26 het volgende:
Dit is toch een pure kwaliteits topic, hoe doet die jongen dat toch ook?
pi_113109571
quote:
15s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:21 schreef Buffalo-Soldier het volgende:

[..]

Ook nog dat " vader heeft andere prioriteiten, vrijheid!! "
:? :r denk dan inderdaad na voordat jee nkind neemt gatverdamme
kan om sulke dingen echt pislink wordn
tja, daar mag je niet over discussieren hier in Nederland!
pi_113109581
quote:
15s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:21 schreef Buffalo-Soldier het volgende:

[..]

Ook nog dat " vader heeft andere prioriteiten, vrijheid!! "
:? :r denk dan inderdaad na voordat jee nkind neemt gatverdamme
kan om sulke dingen echt pislink wordn
Die moeder is ook niet de beste, beetje klagen op een kut site terwijl je gewoon heel andere wegen dient te bewandelen om dat kind zo snel mogelijk weer bij je te krijgen. :r
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 19:24:03 #67
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113109605
quote:
Klacht Mysteryland: Geluidsoverlast mysteryland
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Mysteryland
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Mysteryland
Lezers van deze klacht: 569

Elk jaar heb ik geluidsoverlast van Mysteryland. Het stoort mij dat er zo veel geluid gemaakt mag worden. Daarnaast is het zonde van het terrein dat zo vertrapt wordt. Het lijkt mij beter als dit soort festivals helemaal niet meer gehouden mogen worden.
Het zou aardig zijn als je van te voren over dit soort dingen wordt geïnformeerd.
Gewenste oplossing

Aflasten van dit soort festivals!
't Is me allemaal wat. :')
Hallon!
pi_113109653
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:23 schreef Boris_Karloff het volgende:

[..]

Die moeder is ook niet de beste, beetje klagen op een kut site terwijl je gewoon heel andere wegen dient te bewandelen om dat kind zo snel mogelijk weer bij je te krijgen. :r
Klopt, sommige mensen zijn echt te achterlijk om uit de ogen te kijken
  dinsdag 19 juni 2012 @ 19:30:44 #69
351860 WH141
E = MC²
pi_113109844
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:08 schreef magneetstrip het volgende:

[..]

Kom op zeg :')
"The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it."
― Albert Einstein
pi_113110063
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:24 schreef BlueMage het volgende:

[..]

't Is me allemaal wat. :')
Jeeez, als een festival ieder jaar word gehouden dan weet je dat toch wel... Ik ga toch ook niet klagen omdat Pinkpop ieder jaar in m'n achtertuin plaats vind. :')
  Forum Admin dinsdag 19 juni 2012 @ 19:41:29 #71
35723 crew  GGMM
pi_113110327
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 19:25 schreef Piethur het volgende:

[..]

Klopt, sommige mensen zijn echt te achterlijk om uit de ogen te kijken
Stemrecht zou ook niet zomaar aan iedereen gegeven moeten vind ik eigenlijk, als je zulke dingen leest ... :') Hou je toch niet voor mogelijk dat mensen echt zo dom kunnen zijn
schreef Siniti het volgende
Omg wat een topic Buffalo, je flikt et em weer, zoeen kwaliteitstopic. Je bent mijn grote voorbeeld gast !
schreef stevenmac26 het volgende:
Dit is toch een pure kwaliteits topic, hoe doet die jongen dat toch ook?
pi_113110747
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
  Forum Admin dinsdag 19 juni 2012 @ 19:55:44 #75
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_113110904
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')