abonnement Unibet Coolblue
pi_111666485
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2012 15:22 schreef TheArt het volgende:

[..]

OMG :')

Probleem is dat het bij ons voor de tweede week op rij is. Vorige week was ook zo kansloos, niet in mijn partij gelukkig. In de damesdubbel. Ik zal je de soort tegenstander schetsen. Beide meisjes een jaar of 17, maar eentje zo vals als ik weet niet hoe. We hoorden haar al een keer een teamgenootje van ons uitschelden op die baan. Teamgenoot serveert, meisje slaat de bal terug en roept uit (service was ook uit), waarna het andere teamgenootje aan het net de bal nog even wegvolleerd. Daarop roept dat mens zacht (maar wij hoorden het dus) 'die bal was uit kutwijf'. Echt WTF :') Maar het ging nog door. Dan 5-5 derde set. Meisje slaat duidelijk een bal uit, beide teamgenoten roepen ook uit. Nou toen brak de hel los. DIE BAL WAS IN, DUIDELIJK LIJNTJE en ook die stormden met zijn tweeën naar de overkant (echt wtf is dat voor trend, dat mag niet eens). Hebben daar 5 minuten om die bal gestaan. Teamgenoten wilden eerst geen let geven, dat meisje dreigde met naar de VCL te stappen (voor een bal die echt uit was ;') ). Uiteindelijk bezweken teamgenootjes toch, dus let.

Twee punten later, zij serveren. Meisje serveert, teamgenootje slaat een perfecte passing langs die netvrouw van hun midden in de tramrails. Dus ik roep al van langs de kant 'mooie bal ....'. Hoor ik dat meisje 5 seconden later zeggen 'UIT'. ECHT WTF :') Dus in een natuurlijk reacties sprong ik op, begon ik keihard te lachen en zei ik 'nou zo gaan we toch niet beginnen hè'. Toen vroeg een teamgenootje op de baan aan dat andere meisje van 'jij zag hem toch ook in hè' waarop zij terecht zei van ja. Nou die partij werd door ons verloren puur op frustratie.

Maar nou het leuke. Ik moest daarna nog mixen tegen haar, met één van de dames van ons die ook die dubbel had gespeeld. We zaten tussen die partij in op het terras met wat mensen van ons 1e mixedteam te praten over de situatie. Één van die dames zei tegen mij van 'voor elke keer dat je haar tussen de ogen weet te raken, krijg je van mij een biertje'. Ik had een nieuw blik ballen in mijn handen en ik pakte één voor één die ballen uit dat blik, hield ze omhoog en zei 'nou met deze moet dat wel lukken'. Precies op dat moment liep dat meisje van de tegenstanders achter me langs.

Resultaat: ze was de hele mixed poeslief, durfde niets meer te zeggen _O- Partij ook dik gewonnen.

Maar echt joh wat een verhalen nu al twee weken op rij.
_O_ _O- _O- :')
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_111666488
Mag je trouwens met gravelschoenen op een kunstgrasbaan spelen? Ik wil binnenkort een toernooitje spelen en daar hebben ze drie gravel- en drie kunstgrasbanen. Heb eigenlijk geen zin om daar een paar extra schoenen voor te kopen.
pi_111666569
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2012 15:27 schreef mullier het volgende:
Mag je trouwens met gravelschoenen op een kunstgrasbaan spelen? Ik wil binnenkort een toernooitje spelen en daar hebben ze drie gravel- en drie kunstgrasbanen. Heb eigenlijk geen zin om daar een paar extra schoenen voor te kopen.
Wordt meestal niet op gelet. Je hebt er ook vooral jezelf mee, want je glijdt waarschjijnlijk wat meer weg dan normaal ;)
Het is vooral andersom dat het niet mag (maar niet mogen is een groot woord): met kunstgras schoenen op gravel ofzo.
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  donderdag 17 mei 2012 @ 23:12:51 #279
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111687443
Onze kampioensaspiraties kunnen de kast in.
We moesten vandaag inhalen en vanaf een 1-1 stand beginnen.
Onze eerste enkelaar (je weet wel, die gast uit het eerste :P ) moest 2-1 achter in de 3 de set beginnen en ik was nog niet begonnen.

Onze eerste man verloor uiteindelijk met 6-4. Jongen waar hij tegen speelde was ook gewoon heel erg goed en heeft eigenlijk niets meer in de 4de klasse mix te zoeken. Zou eigenlijk 3de of misschien wel 2de moeten spelen.

Ik begon daarna aan mijn wedstrijd. Ik heb voor mijn gevoel al lang niet meer zo slecht gespeeld. Helemaal niets ging zoals het zou moeten. Mijn tegenstander was ook nog eens zo'n tennisschool mannetje. Schijtjong met een irritante vader langs de kant. :r
Ik kwam met 3-0 achter. Gewoon door slecht spel. Daarnaast maakte hij te kort geslagen ballen vaak gewoon goed af dus was niets op af te dingen.
Maar ondertussen die ouders bij elke bal "goeie bal!!" schreeuwen en klappen enzo. Op een gegeven moment was dat al een paar keer bij fouten van mij gebeurd. Er was een rally en de bal stuiterde een beetje raar weg waardoor ik hem miste, terwijl ik niet eens naar de bal hoefde toe te lopen :')
Gingen ze weer lopen roepen. Ik heb toen gezegd dat ik het wel een beetje lullig vond dat ze op dit soort ballen een beetje gaan lopen roepen terwijl die jongen genoeg andere ballen sloeg die wel echt mooi waren.
Die vader zei er wat van, krijgt hij mijn hele team over zich heen :')
Uiteindelijk gewoon 6-3 6-1 eraf omdat ik ruk speelde en hij het goed afmaakte. :(
Het meest trieste was nog wel achteraf.
Toen we de baan af liepen vroeg hij of ik wat wilde drinken dus ik om een AA'tje gevraagd.
Moet hij van zijn ouders eerst gaan uitlopen. Wat op zich al wel een beetje lachwekkend was aangezien hij 3 wedstrijden moest spelen en gelijk achter elkaar. Dus waarom uitlopen zou je zeggen, maar allebei de heren gingen het na elke wedstrijd doen :')
Anyway, komt hij terug. Wil hij wat voor mij gaan halen. Zegt zijn vader dat hij geen geld mee krijgt om wat te drinken voor mij te halen, want hij vond dat ik een te grote mond op de baan had :')

Sowieso een rare familie. Gaan we inspelen. Sla ik de eerste bal over het net, slaat hij hem zo hard mogelijk in de hoek. 2de bal, precies hetzelfde, maar dan in de andere hoek. ik stond echt van :?
Sta ik in te volleren. Raak ik een bal verkeerd op mijn racket waardoor hij zo diep komt dat hij hem moet volleren vanaf de baseline. Slaat hij die bal zo hard mogelijk een meter over mij heen met de mededeling dat hij "geen zin meer had in die rally" :?
Met inserveren begin ik altijd heel rustig, omdat ik altijd mijn arm even goed warm moet worden voordat ik voluit sla. Dus ik sla de eerste service naar de overkant, gaat hij die zo hard mogelijk terug slaan. 2de en 3de bal precies hetzelfde :?
Volgens mij spoor je dan echt niet helemaal ofzo.

Toen heeft de dames dubbel wel gewonnen en de herendubbel en eerste mix ook. Alleen de laatste mix verloren. Was pas de eerste dubbel/mix die we verloren in de hele competitie.
Wel balen want daardoor werd het 4-4, terwijl als we hadden gewonnen we nog kampioen hadden kunnen worden op het aantal winst partijen (mits we de laatste 2 zouden winnen natuurlijk).
Aan de andere kant was dit team ook gewoon beter dus hebben die volgend jaar veel meer in de 3de klasse te zoeken dan wij dus ik zit er ook niet zo mee.
Was alleen handig geweest als buffer omdat het 2de team 3de klasse speelt en zij er misschien uit gaan. Dan hou je een team in de 3de klasse, maar dat is voor de TC om zich zorgen over te maken :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_111699388
wat een verhaal zeg haha. Je komt toch regelmatig van die rare mensen tegen he. Bizar
~Si vis amari, ama~
  vrijdag 18 mei 2012 @ 12:16:48 #281
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_111699669
publiek wat commentaar heeft is sowieso super irritant. ik sloeg op matchpoint tegen een dubbele fout, ging de vader van m'n tegenstander lopen zeggen dat het wel heel stom is dat ik een dubbele fout sla op matchpoint tegen, en dat ie geen zout in de wonden wil strooien. dus ik een gruwelijke kut opmerking teruggeplaatst ;) (weet niet meer welke). ouders van kinderen die gaan lopen ophemelen heb ik ook een schurfthekel aan.
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  vrijdag 18 mei 2012 @ 12:44:28 #282
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111700577
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 mei 2012 12:16 schreef Maanvis het volgende:
publiek wat commentaar heeft is sowieso super irritant. ik sloeg op matchpoint tegen een dubbele fout, ging de vader van m'n tegenstander lopen zeggen dat het wel heel stom is dat ik een dubbele fout sla op matchpoint tegen, en dat ie geen zout in de wonden wil strooien. dus ik een gruwelijke kut opmerking teruggeplaatst ;) (weet niet meer welke). ouders van kinderen die gaan lopen ophemelen heb ik ook een schurfthekel aan.
Als ouders over hun kinderen praten met enige trots vind ik dat prima. Ik speelde vorig jaar tegen een jongen die nu 4de staat t/m 16. Op zich prima ventje en zijn ouders waren ook best aardig. Die jongen zat bij alle selecties die je kunt bedenken en de ouders hadden het daar wel over en dat hun zoon zo goed was, maar niet op een vervelende manier.

Die jongen van gisteren was gewoon treurig. Vooral omdat hij nooit wat gaat bereiken op tennis gebied. Tenminste, niet iets wat echt noemenswaardig is. Een goede 3 vind ik tenminste niet zo bijzonder.

Van de mix was ik zelfs nog vergeten er bij te zetten.
Op een gegeven moment was er een rally en de bal wordt uitgegeven door ons koppel. Was een bal achter de baseline en dus slecht zichtbaar voor de overkant. Aan de zijkant dachten die ouders en zijn broertje dat hij op de lijn was en die liepen gelijk te roepen dat hij moest gaan kijken aan de overkant. Het was een baan verder dus ook aan de kant kon je slecht zien of hij in of uit was.
Maar gewoon echt zo hard gaan roepen dat hij moet gaan kijken en roepen dat die bal in was.
Die jongen ging er gelukkig niet echt op in dus dat viel mee, maar het gedrag van die lui langs de kant was echt te triest voor woorden.
Ik heb er toen niets van gezegd, omdat het niet op de baan uit de hand liep, maar ik kan daar echt slecht tegen :r

Een teammaatje van me kent die jongen ook en zijn ouders en het schijnt dat hij nogal hard wordt aangepakt door zijn vader als hij verliest enzo. Zo'n type is het ook wel.
Alleen dat zijn natuurlijk maar dingen die gezegd worden die (bijna) niemand gezien heeft. Alleen zit in elk gerucht een kern van waarheid natuurlijk.

Niet echt de meest leuke tennisdag :(
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_111752671
Kampioenuh!!!!! *O* *O* *O* *O* *O*

We wisten het nog niet toen we klaar waren, maar onze directe tegenstanders hebben gefaald vandaag (uitslag er nu al op) :P

Dus....Nu 2 weken wachten en dan keihard champagne drinken :)

Maar wel rara, ik sta 5.3 in de dubbel...en heb er vandaag een 5.4 bij gescoord :? :? hoe kan dat? negatieve rating :/
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_111753082
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 20:19 schreef Norrage het volgende:
Kampioenuh!!!!! *O* *O* *O* *O* *O*

We wisten het nog niet toen we klaar waren, maar onze directe tegenstanders hebben gefaald vandaag (uitslag er nu al op) :P

Dus....Nu 2 weken wachten en dan keihard champagne drinken :)

Maar wel rara, ik sta 5.3 in de dubbel...en heb er vandaag een 5.4 bij gescoord :? :? hoe kan dat? negatieve rating :/
Dan staat je partner hoger en is het verschil van jullie gemiddelde met het gemiddelde van de tegenstanders <1 :P. Gefeliciteerd trouwens.
pi_111753085
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 20:19 schreef Norrage het volgende:
Kampioenuh!!!!! *O* *O* *O* *O* *O*

We wisten het nog niet toen we klaar waren, maar onze directe tegenstanders hebben gefaald vandaag (uitslag er nu al op) :P

Dus....Nu 2 weken wachten en dan keihard champagne drinken :)

Maar wel rara, ik sta 5.3 in de dubbel...en heb er vandaag een 5.4 bij gescoord :? :? hoe kan dat? negatieve rating :/
GEFELICITEERD! *O* *O* Lekker zeg!
En inderdaad raar van je rating, even een belletje of mailtje aan wagen naar de bond? Een negatieve rating bij een winstpartij hoort natuurlijk niet!

Wij hebben gewonnen vandaag met 4-1! w/ Dus we hebben het kampioenschap over twee weken in eigen hand. *O*
Vandaag m'n eerste 6-0 6-0 van 't seizoen geboekt overigens. Vond er niet zoveel aan. :')

En ik kan er misschien niet bij zijn over twee weken. Baal er echt ontzettend van. ;( Heb in de ochtend een verplichting waar ik écht niet onder uit kan. Kan er op z'n vroegst rond één uur zijn, maar de wedstrijddag begint al om 9 uur.
pi_111753513
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 20:29 schreef luckass het volgende:

[..]

Dan staat je partner hoger en is het verschil van jullie gemiddelde met het gemiddelde van de tegenstanders <1 :P. Gefeliciteerd trouwens.
Wat suf :/
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_111753640
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 20:37 schreef Norrage het volgende:

[..]

Wat suf :/
Het dubbelratingsysteem is per definitie suf :P.
  zondag 20 mei 2012 @ 00:01:20 #288
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111765396
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 20:39 schreef luckass het volgende:

[..]

Het dubbelratingsysteem is per definitie suf :P.
Amen to that...

Maar volgens mij kan het dan nog steeds niet dat je een lagere rating krijgt bij je resultaat.... :?
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zondag 20 mei 2012 @ 00:03:10 #289
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111765520
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2012 20:19 schreef Norrage het volgende:
Kampioenuh!!!!! *O* *O* *O* *O* *O*

We wisten het nog niet toen we klaar waren, maar onze directe tegenstanders hebben gefaald vandaag (uitslag er nu al op) :P

Dus....Nu 2 weken wachten en dan keihard champagne drinken :)

Maar wel rara, ik sta 5.3 in de dubbel...en heb er vandaag een 5.4 bij gescoord :? :? hoe kan dat? negatieve rating :/
Goeie shit verder *O*
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_111765903
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2012 00:01 schreef Komakie het volgende:

[..]

Amen to that...

Maar volgens mij kan het dan nog steeds niet dat je een lagere rating krijgt bij je resultaat.... :?
Voorbeeldje.

5.2 dubbelt met 5.8 (gemiddeld 5.5)
tegenstanders zijn gemiddeld 6.3

Als het eerste koppel wint, krijgen ze beiden een 5.3.

Enorm krom, maar het is niet anders.
  zondag 20 mei 2012 @ 00:27:57 #291
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111766767
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2012 00:10 schreef luckass het volgende:

[..]

Voorbeeldje.

5.2 dubbelt met 5.8 (gemiddeld 5.5)
tegenstanders zijn gemiddeld 6.3

Als het eerste koppel wint, krijgen ze beiden een 5.3.

Enorm krom, maar het is niet anders.
Hmm bizar...
Ze moeten toch maar (alweer) eens wat anders verzinnen op die rating van de dubbel.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_111767480
Kampioenen _O_
U MAD?
pi_111769123
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2012 00:46 schreef de_boswachter het volgende:
Kampioenen _O_
Wat een koningen zijn we he!! :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  zondag 20 mei 2012 @ 07:59:40 #294
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111772868
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2012 01:30 schreef Norrage het volgende:

[..]

Wat een koningen zijn we he!! :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_111774887
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2012 07:59 schreef Komakie het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 20 mei 2012 @ 11:19:29 #296
202930 Salamando
Altijd sarcastisch
pi_111774920
Vanwaar de spoilers? :')
Op donderdag 20 mei 2010 10:53 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Salamando is beter :@
  zondag 20 mei 2012 @ 22:44:35 #297
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111809069
Zij begon :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_111809322
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2012 22:44 schreef Komakie het volgende:
Zij begon :P
Zij? :P
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  zondag 20 mei 2012 @ 22:48:31 #299
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111809364
Vandaag weer 8-0 gewonnen 8-)
Wel tegen de onderste dus was te verwachten, maar wel een goed resultaat.

Zelf had ik het niet zo best. Ik weet niet waarom, maar ik was de hele dag afwezig en tijdens het spelen van mijn enkel duizelig. Gelukkig kon die gozer waar ik tegen speelde er helemaal niets van. Ik kon bijna geen stap verzetten, maar wel met 6-2 6-4 gewonnen.

Dubbel was ook niet geweldig. Eerste set met 0-3 achter. Daarna de set nog gewonnen met 7-6. 2de set gelijk gebroken worden en verder alles op service. Verliezen we de set dus met 4-6.
3de set komen we een break achter 1-2. Waren we er allebei helemaal klaar mee en hebben we het nog omgebogen naar een 6-3 overwinning.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zondag 20 mei 2012 @ 22:49:21 #300
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_111809427
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2012 22:47 schreef Norrage het volgende:

[..]

Zij? :P
foutje, jij begon. Ik dacht even dat het tennisster was. (of het tennis-ster? Dan kan het ook een jongen zijn :P)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')