abonnement Unibet Coolblue
pi_111981807
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2012 17:35 schreef lechat het volgende:
heeft iemand tips, ik ga 3 dagen naar pinkpop ... en de zon is nu al te fel voor me...
Goed smeren en een pet opzetten.
pi_111988111
Ja succes ermee. Kan nog wel is flink gaan tegenvallen.
Bovenstaande: goed (blijven) insmeren en een of ander dom roze pet hoedje op het hoofd.

Ook zeker je benen en armen goed insmeren.
pi_111994307
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2012 21:22 schreef k00pman het volgende:
Ja succes ermee. Kan nog wel is flink gaan tegenvallen.
Bovenstaande: goed (blijven) insmeren en een of ander dom roze pet hoedje op het hoofd.

Ook zeker je benen en armen goed insmeren.
Je handen ook kwam ik achter! Ik had alles netjes bedekt behalve mijn handen maar die waren vuurrood :-(
pi_112007816
ik ga me denk ik maar inpakken in kleding, dat houdt altijd nog het meest tegen...
en idd insmeren en petje.. maarja balen ik hoopte op regen eigenlijk : p
pi_112029134
Hier ook even update. Gaat nog prima na de ophoging naar 40mg p/d, al is dat pas 1,5 week natuurlijk.

Meeste last heb ik van die droge lippen en het ietsje inscheuren van mondhoeken. Smeer me rot maar kon dat toch niet helemaal voorkomen. Verder irritant dat wondjes zo slecht helen en de vlek die achterblijft, maar goed jammer voor nu en goed weg te smeren met make-up.

In de zon gaat het nog best ok. Vandaag 1,5 uur buiten gezeten of zo, wel gesmeerd met factor 50 en alleen iets rossig op decollete. Denk wel dat als ik morgen aan hetwater zit ik beter moet smeren/schaduw ga opzoeken.
pi_112029415
heej hier even een update. Volgens de dermatoloog zijn de wondjes dicht en zijn het nu achtergebleven vlekken/littens. Enkele zie je echt nog goed want liggen nog steeds wat dieper in de huid. Hopelijk trekt dat langzaam naar de oppervlakte als het dan klein littekentje wordt vind ik dan nog niet zo erg kan ik nog wat aan doen tegenover dit. Merken jullie ook dat wondjes en vlekjes zo slecht helen en weg gaan? Gebruiken jullie er iets voor?

Ik heb wel nog een tip. Als je echt een wondje hebt als je met je nagel bijv. stukje vel weg hebt gehaald moet je er revamil op smeren dit is een gel op basis van honing. herstelt heel snel!
pi_112037035
nu net 2 dagen gestopt. Ben iig puistloos. wel wat rode vlekjes maar op zich best weinig.
Smeer daar elke avond wat sudocreme op en dat werkt :)

Als me huid zoals vaak wordt gezegd weer wat hersteld dat het wat dikker wordt en de littekentjes
wat minder zichtbaar ben ik tevreden (mits de puistjes niet terug komen , iig niet veel ).

Ga zeker na een jaar naar de schoonheidsspecialiste voor een microdemasie (hoe je het ook noemt). zo'n behandeling kost dacht ik rond de 75 euro en dan doe ik er gewoon een paar. Kan ja nooit geen kwaad. Maar eerst duimen dat alles weg blijft :)
pi_112038143
Mriek, ja dat merk/heb ik ook. Alles laat een vlek na. Ik hoop dat dat straks bij dikkere huis na stoppen weer weggaat. Vroeger, voor Roa, krabte ik ook alles open en dan had ik ook van die bruine vlekken. Duurde dan ongeveer maand of 5 voordat ze helemaal wegwaren.

Revamil, waar koop je dat?

Koopman, microdermabrasie werkt het beste in een kuur. Ik geloof minimaal 3x met tussenpozen van 4 weken, maar pin me er niet op vast.
pi_112044270
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2012 23:22 schreef Lolo00 het volgende:
Mriek, ja dat merk/heb ik ook. Alles laat een vlek na. Ik hoop dat dat straks bij dikkere huis na stoppen weer weggaat. Vroeger, voor Roa, krabte ik ook alles open en dan had ik ook van die bruine vlekken. Duurde dan ongeveer maand of 5 voordat ze helemaal wegwaren.

Revamil, waar koop je dat?

Koopman, microdermabrasie werkt het beste in een kuur. Ik geloof minimaal 3x met tussenpozen van 4 weken, maar pin me er niet op vast.
microdermabrasie werkt het beste in een kuur? Wordt juist ten strengste af geraden?
pi_112044466
Idd wordt ten strengste afgeraden tijdens de kuur, bij mij op de bijsluiter staat dat je pas 6 maanden na afloop van de kuur aan microdermabrasie mag. Dit omdat microdermabrasie je huid heel dun maakt, en door je roa is je huid al veel te dun. Dus het beste 6 maanden wachten tot je huid weer hersteld is. Ik ga zelf ook na afloop microdermabrasie doen, maar na wat forums lezen heb je voor acne littekens toch zeker zo een 10 behandelingen nodig, ik heb dat dus ook zeker nodig, en dan loopt het nog best op in de prijs
pi_112045006
Met littekens valt het bij mij opzich wel mee. (denk ik) ik stoor me er niet super veel aan. Dus ik denk
dat ik na een paar behandelingen al heel tevreden ben;)

Net even naar de kapper geweest. Normaal hekel aan zo dicht op die spiegel. Maar me huid
zag er toch heel aardig uit :) geluksmomentje haha.
pi_112056601
nee ze bedoeld dat je microdermabrasie in een kuur moet doen dus in de vorm van een aantal x achter elkaar.. dit mag idd niet tijdens roa. Je mag wel neoderma behandeling doen. Dit heb ik 2 weken geleden laten doen gaan je vlekken sneller weg van en geeft een sneller huidherstel. Helaas moest ik van derma op 20 blijven ze vond het er goed uit zien. Opzich ziet dat het er ook maar irriteer me gewoon aan elk puistje dat er komt. Al heb ik er maar 2. Mijn huid zie je nu echt dat het wat geleden heeft.. maar nu ik me heb voorgenomen er zo min mogelijk aan te komen en door de zon zie ik steeds meer verbetering. De wondjes die ik had zijn zelfs beetje naar de oppervlakte aan het trekken.. Nu maar hopen dat de ROA zn werk doet en ik ook geen puistjes meer krijg over maandje ofzo..

Revamil LOLO had ik besteld bij apotheek. Je kunt het ook als mesitran kopen is het zelfde idee.
Of via google drogisterij.nl ofzoiets. Als ik dan echt een wondje heb smeer ik dat erop met een pleister voor ik ga slapen.

Heb nu ook biodermal littekencreme dat masseer ik in voor ik ga slapen nu ik zon last had van die wondjes en vlekjes hopelijk werkt het.
pi_112082083
Voor mij is het denk alweer 15 jaar geleden dat ik dit spul slikte.

Toen had ik al last van puisten maar het was nooit zo erg om roa te gaan slikken tot ik me groei stil liet zetten.

Een jaar lang kreeg ik elke week hormoonprikken om dus me groei stil te zetten. Die hormonen waren erg goed voedsel voor me puisten want die kwamen even opzetten. Inplaats van puisten werden het ontstekingen. Ook op me schouders kwamen bulten. Toen dus maar de huidarts en kreeg uiteindelijk het maximale aantal mgen wat ik mocht hebben. Weet niet meer precies hoeveel maar toen woog ik denk wel 85 kilo ofzo.
Denk dat ik wel een jaar dat spul geslikt heb. Volgens mij ermee gestopt toen ik geen hormoonprikken meer kreeg. Voor mij had Roa ondanks de hoge dosis alleen een remmende werking. Bijwerkingen waar ik vooral last van had waren een dunne huid, veel bloedneuzen en droge lippen. Een dag geen lippenbalsem bij me en me lippen waren naar de klote.

Nu 15 jaar later nog hele kleine littekentjes op me wangen en grotere op me schouders.
pi_112082809
Had al een reactie getypt maar is weg op een of andere manier...

Koopman jij zei: Ga zeker na een jaar naar de schoonheidsspecialiste voor een microdemasie (hoe je het ook noemt). zo'n behandeling kost dacht ik rond de 75 euro en dan doe ik er gewoon een paar. Kan ja nooit geen kwaad. Maar eerst duimen dat alles weg blijft

Ik ging er dus bij mijn reactie vanuit dat het NA een Roa kuur zou gebeuren. Microdermabrasie (de een is trouwens beter dan de ander) is het nuttigst in een kuur, 3-8 keer met tussenpozen. Als je grovere littekens hebt zal het te weinig resultaat bieden, dan kun je beter informeren naar een medische peeling. Deze kun je niet bij de schoonheidsspecialiste krijgen en dit houdt ook veel meer in (zitten ook weer gradaties in).

Mriek, bedankt ga ik ook eens vragen bij de apotheek.

Ik heb gisteren bij het water gezeten en ben niet eens verbrand. uiteraard wel met factor 50 gesmeerd en ben er max. 2,5 uur geweest maar toch.
pi_112086425
jaa het kost wel rond de 10 euro ofzo maar je hebt maar beetje nodig. En honing staat erom bekend dat het hele goede wondgenezing heeft. Ik was vannacht opstap geweest en altijd als ik opstap ben geweest heb ik weer een paar kleine ontstekingen in het gezicht echt raar. Als ik dan een nacht niet ben geweest heb ik dat meestal niet maja. Het ziet er nu wel stuk beter uit dan 2 weken geleden toen ik die flinke wondjes had elke dag wordt het weer stukje beter. Ik ben nu nog aan 20 mg. wil eigenlijk wel graag naar 30 maar heb laatste dagen flink last van droge oogleden en als dat erger wordt kan ik volgens mij niks meer zien haha. Na hoeveel maanden kregen jullie echt geen puistjes meer?
pi_112202367
Afgelopen maandag ook besloten te stoppen, na 120mg/kg cumulatief te hebben bereikt.
Dermatoloog hier in Zuid-Korea (ben begonnen in NL) wou me 2 weken 80, 20 weken 60 en 2 weken 40 laten doen. Maar ik wil zonder problemen de zomervakantie in (1 juli) dus wil een maandje herstellen.
Dermatoloog van Nederland zag verder compleet geen heil in cumulatieve dosissen, ze vond dat je gewoon 4 tot 6 maand wat moest slikken en dan was het wel goed :')
Dus zelf maar de knoop doorgehakt en ermee gestopt.

Hopelijk worden de lippen snel weer normaal, ben het zat om na elk gesprekje weer de boel schoon te moeten maken van aangekoekt slijm (lekkere verhalen, maar komt vast bekend voor) en weer aquaphor erop te smeren enz.
Ook alle vragen "waarom ben je zo rood?", "heb je heet gedoucht?", "heb je gedronken ofzo?" (11 uur 's ochtends :')), "ben je zenuwachtig?" " ben ik meer dan zat. Ben benieuwd hoelang dit nog duurt :)
pi_112202881
Bekende verhalen. Hier nu week gestopt. Rode na het douchen is al wat minder geworden. Lippen nog wel droog. Zenuwachtige qua roodheid enzo, nog niet heel veel van gemerkt.
pi_112243461
Ga bijna aan mn 3e maand beginnen. Kreeg deze week weer dikke outbreak ! balen dat ik nog steeds zoveel ontstekingen krijg. En vaak van die vervelende onderhuidse ik heb het gevoel dat het veel littekens na laat nu. Ik hoop dat dit nog wegtrekt. Wanneer zagen jullie verbetering? Mijn huid is ook helemaal niet droog juist vet zou het komen dat je dan minder snel verbetering ziet?
  woensdag 30 mei 2012 @ 23:15:48 #169
238230 em-dee-em-aa
methyleendioxymethamfetamine
pi_112244674
Misschien slaat het wat minder snel aan bij jou, had k00pman ook nogal last van.

Bij mij persoonlijk was mn huid binnen 1,5 week al erg droog, en heb ik geen enkele ontsteking meer gehad na de eerste maand.
-----------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather live it, cause dreamers always chase but never get it
-----------------------------------------------------------------------------------------
pi_112245134
begin morgen aan maand 3, de droge ogen irriteren mij het meest, iemand tips?
Voorderest; mooi huidje en de gebruikelijke verschijnselen. :(
pi_112250998
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2012 23:25 schreef Destroyer94 het volgende:
begin morgen aan maand 3, de droge ogen irriteren mij het meest, iemand tips?
Voorderest; mooi huidje en de gebruikelijke verschijnselen. :(
Vraag doorverwijzing naar oogarts, die zal je het juiste middel tegen droogheid van de ogen voorschrijven. Heb zelf liposic.
pi_112251636
Bij mij begon het inderdaad erg laat met aanslaan. Had ook erg last van droge ogen maar nooit iets mee gedaan.. Is bij mij de laatste paar weken wat minder geworden. Nu precies een week gestopt en heb nog geen nieuwe puistjes weer gehad. That's a first :)
pi_112254557
Ik heb een paar maanden terug deze website opgezet: www.roaccutane.net
Nou zou ik graag jullie mening willen over wat er verbeterd/ aan toegevoegd kan worden.
Op maandag 11 maart 2013 21:24 schreef Kally het volgende:
Ga jij lekker met je mini spelen }:|
pi_112259111
Ook ik wil even mijn ervaring kwijt, ik ben op ditmoment ruim 3 maanden bezig met iso en merk weinig resultaat. Op mijn rug, borst is de acne vrijwel weg maar in mijn gezicht blijft het aanhouden. En het word alleen maar erger omdat mijn huid moeizaam hersteld. Iedere keer ontstaan er nieuwe ontstekingen. Ik begin er inmiddels wel moedeloos van te worden dat ik na 3 maanden amper verbetering zie. Zou het te maken hebben met het merk? Ik slik niet de originele roa. Gelukkig mag ik weer bijna naar de dermatoloog op afspraak, ben ook benieuwd wat hij ervan vindt.

Soms denk ik dat echt niks helpt, ik ben ook al 2 jaar aan minocycline geweest, hielp echter op een gegeven moment niet meer.

Verder wil ik nog even kwijt dat ik vrijwel geen last van bijwerkingen heb op droge lippen en een brose huid na.
pi_112259220
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2012 12:37 schreef ml002 het volgende:
Ook ik wil even mijn ervaring kwijt, ik ben op ditmoment ruim 3 maanden bezig met iso en merk weinig resultaat. Op mijn rug, borst is de acne vrijwel weg maar in mijn gezicht blijft het aanhouden. En het word alleen maar erger omdat mijn huid moeizaam hersteld. Iedere keer ontstaan er nieuwe ontstekingen. Ik begin er inmiddels wel moedeloos van te worden dat ik na 3 maanden amper verbetering zie. Zou het te maken hebben met het merk? Ik slik niet de originele roa. Gelukkig mag ik weer bijna naar de dermatoloog op afspraak, ben ook benieuwd wat hij ervan vindt.

Soms denk ik dat echt niks helpt, ik ben ook al 2 jaar aan minocycline geweest, hielp echter op een gegeven moment niet meer.

Verder wil ik nog even kwijt dat ik vrijwel geen last van bijwerkingen heb op droge lippen en een brose huid na.
Hoeveel mg krijg je per dag?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')