Niets mis met een contactgril, maakt minstens zulke lekkere tosti's als uit de pan.quote:Op donderdag 3 mei 2012 09:15 schreef Selyn het volgende:
Witbrood, kaas, tomaat, ui, klein beetje Italiaanse kruiden.
Roomboter in pan laten smelten en een kant van de tosti erdoor wrijven zodat de hele boterham zich met het boter vol zuigt, tosti uit de pan, opnieuw boter in de pan, zelfde doen maar dan met andere kant.
Vuur net niet helemaal laag zetten en aan beide kanten opbakken.
M'n vriend zweerde bij een tosti ijzer totdat hij van mij een tosti's kreeg.
Nee hoor, ik wrijf de boterham zeg maar door de pan zodat die alle boter opzuigt.quote:Op donderdag 3 mei 2012 15:41 schreef RobinOok het volgende:
Maar waarom jij nou zo ingewikkeld doet met die boter snap ik ook niet. Bovendien zit er dan ook boter in de pan op de plek waar geen brood zit en dat kan alleen maar verbranden. Dus ik denk dat de tosti gewoon besmeren met boter beter is hoor.
quote:Op donderdag 3 mei 2012 20:01 schreef ieniemieniee het volgende:
Mooie tosticombinatie zonder kaas: witbrood (evt. aan de buitenkant met boter besmeerd), chocoladepasta en schijfjes banaan. Jummm
Nee!! het smaakt echt anders!quote:Op vrijdag 4 mei 2012 17:12 schreef RobinOok het volgende:
Ja, omslachtiger.
Als je 'm erop smeert krijg je hetzelfde effect met een schonere pan.
Goeie kickquote:Op maandag 20 oktober 2014 11:49 schreef Moass het volgende:
Aluminiumfolie + strijkijzer.
DE sleutelwoorden voor de perfecte tosti.
Deze shit heb ik ook weer gevonden in de schappen. Het is weer volop combineren met verschillende soorten kaas, kruidenboter, heksenkaas, sambal, ham, kip, paprika's en uien. Damn wat hou ik van tosti's.quote:Op donderdag 19 april 2012 19:13 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is trouwens ook geweldig in combinatie met tarvo, spekjes en kaas.
het klinkt imo niet echt lekker. Het klinkt meer als een boterham met saus als iets anders... Maar goed ieder z'n ding.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 17:20 schreef JR-Style-93 het volgende:
Mijn standaard tosti is vaak met twee sneetjes witbrood. Dan smeer ik de beide kanten in met sambal badjak (voorkeur de extra heet variant). Daarna op één kant satésaus en op de andere kant boursin en mosterd. Dan leg ik plakjes bacon en plakjes jonge Beemsterkaas erop. Waarna ik er nog uitjes (bij voorkeur rode uitjes) opgooi en daarna nog wat provencaalse kruiden en peper en zout erbij.
Daarna in het tostiapparaat waarna ik het consumeer met een dot Zaanse mayo en een dot Heinz Ketchup.
Dit is hemels voer echt waar.
Het is echt heel erg lekker.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 18:32 schreef Prego het volgende:
[..]
het klinkt imo niet echt lekker. Het klinkt meer als een boterham met saus als iets anders... Maar goed ieder z'n ding.
?quote:Op dinsdag 7 juli 2015 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Echt niet waar. Echt, gewoon niet.
Smeerkees.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |