abonnement Unibet Coolblue
pi_111862170
Dat is jammer dat ie nog lauw was idd... Tis schijnbaar toch een kunst om een goeie te maken.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 23 mei 2012 @ 04:07:23 #202
269 vats
Live life to the max!
pi_111912957
Gisteren even simpel gegeten in een Engelse Pub hier in Guangzhou, de Pub heet the Covent Garden, en is een fijne kroeg met een redelijk goede keuken! Als ik hier ga eten, ga ik maar voor een ding en dat zijn de Nachos hier want die zijn super jummie!



Hierbij bestelden we nog een Pizza met Salami, Paprika, Olijven en Kappertjes, deze Pizza was ook erg lekker!

We dronken gewoon gratis water :)

Totale kosten waren 90 RMB = 11.22 euro.
  zondag 3 juni 2012 @ 20:47:32 #203
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_112397310
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 3 juni 2012 @ 21:43:37 #204
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_112400739
quote:
Dus Mac z'n recensie in De Volkskrant klopte wel.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 3 juni 2012 @ 22:21:04 #205
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_112403083
quote:
14s.gif Op zondag 3 juni 2012 21:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Dus Mac z'n recensie in De Volkskrant klopte wel.
Absoluut! :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 3 juni 2012 @ 22:25:56 #206
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112403396
Ik geloof dat ik mijn verslag destijd hier niet geplakt heb.
Maar ik ben dus ook fan van 't eerste uur. *O*
http://robinuit.wordpress(...)n-restaurant-sansan/
  zondag 3 juni 2012 @ 22:34:48 #207
130803 Gripper
Get a grip
pi_112403954
Voor zaterdagavond gereserveerd bij culinair podium in utrecht. Ik ben benieuwd: volgens velen zijn ze hard op weg naar hun eerste ster!
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  zondag 3 juni 2012 @ 22:56:09 #208
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_112405213
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2012 22:25 schreef RobinOok het volgende:
Ik geloof dat ik mijn verslag destijd hier niet geplakt heb.
Maar ik ben dus ook fan van 't eerste uur. *O*
http://robinuit.wordpress(...)n-restaurant-sansan/
Er zit, geloof ik, een foutje in je verslag, want je zegt ergens "Al sinds November 2011 open..." en de datum van je verslag zegt maart 2011. Dat zal toch dan wel maart 2012 zijn?

Verder lijkt het mij (ook al sinds ik Mac van de VK z'n recensie las)zeker een keer de moeite waard om daarvoor die rotstad van je te bezoeken. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 3 juni 2012 @ 23:02:23 #209
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112405562
Hou je wel van pittig eten dan?
Vind ik jou eigenlijk helemaal het typ niet voor.

(data aangepast, thanks)
  zondag 3 juni 2012 @ 23:11:31 #210
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_112406059
Niet alles is pittig en ze passen het desgewenst ook aan. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 3 juni 2012 @ 23:25:03 #211
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112406803
Ja, nee, dat is zoiets als naar een visrestaurant gaan en dan de biefstuk nemen. :{w
  zondag 3 juni 2012 @ 23:30:10 #212
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_112407081
:D Je moet ergens beginnen. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 3 juni 2012 @ 23:36:04 #213
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_112407408
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2012 23:02 schreef RobinOok het volgende:
Hou je wel van pittig eten dan?
Vind ik jou eigenlijk helemaal het typ niet voor.

(data aangepast, thanks)
Ik ben vrij lang getrouwd geweest met een Indische dame en ik ben heel erg van pedis. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 4 juni 2012 @ 00:15:03 #214
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_112409417
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2012 22:34 schreef Gripper het volgende:
Voor zaterdagavond gereserveerd bij culinair podium in utrecht. Ik ben benieuwd: volgens velen zijn ze hard op weg naar hun eerste ster!
Heb er gisteren gegeten, was erg goed. Zal wat pics uploaden vandeweek.
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
  maandag 4 juni 2012 @ 01:01:49 #215
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_112410893
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2012 23:36 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik ben vrij lang getrouwd geweest met een Indische dame en ik ben heel erg van pedis. :9
Okay, dan zal het vast wel goed komen. :-)
  maandag 4 juni 2012 @ 01:16:59 #216
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_112411209
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2012 01:01 schreef RobinOok het volgende:

Okay, dan zal het vast wel goed komen. :-)
Nou nog een keer die stad in.....
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_112411471
Ik hou van dat soort eten Robin O+
Kung Pao en Sesame Chicken (maar dan wel warm) vind ik zoo lekker! En pork belly ook. Hou van de Aziatische smaken O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 4 juni 2012 @ 10:10:55 #218
130803 Gripper
Get a grip
pi_112414760
quote:
7s.gif Op maandag 4 juni 2012 00:15 schreef HAL9000S het volgende:

[..]

Heb er gisteren gegeten, was erg goed. Zal wat pics uploaden vandeweek.
ben benieuwd naar je verhalen!
Deel je ook de meningen dat hun eerste ster eraan zit te komen?

Wij zullen waarschijnlijk wel wat anders te eten krijgen dan jij, omdat ze het menu per maand wisselen. Hoewel: menu "Mei" staat vandaag nog gewoon op de site...
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_112415848
quote:
3s.gif Op woensdag 9 mei 2012 15:12 schreef golfer het volgende:

Als wijnen dronken we (na de champagne) bij het voor- en tussengerecht eerst een Le Petit Pont Reserve 2011 (Souvignon Blanc, vin de pays uit de Languedoc).
Bij het hoofdgerecht werd de kreeftenwijn van dit jaar geserveerd, Docassaje, een Italiaanse Vinosia van de Greco en Fianodruiven uit Campania.
Bij het dessert kregen we een lichtmousserende Moscato d’Asti Livio Pavese, 2009 uit de Piemonte.
Daarnaast tijdens de maaltijd ook een flesje licht bruisend water.

Prijs/kwaliteit: 7,5
Leuk om te lezen deze review, de wijn viel me op, die heb ik hier thuis weleens staan :)
  dinsdag 5 juni 2012 @ 10:54:16 #220
131800 Tarado
capô de fusca
pi_112466694
Waar? Librije's zusje WijnSpijspaleis Lunch www.chefsrevolution.com

Er werden 5 gerechten geserveerd, ieder gerecht door een andere chef en de wijn uitgekozen en gepresenteerd door de door de sommelier van het betrefffende restaurant
Wanneer? 4 juni



Het voorgerecht was van Martin Kruithof, erg smaakvol, ik vond alleen de langoustines wat te gaar, en een aardig grote portie,verder een goed gerecht, als wijn hadden we hierbij een Sancerre uit 2002 geserveerd uit magnums.

dit gerecht vond ik het minste van de 5, de spareribs waren te zout en ook de smaak van de ganzenlever vond ik niet geweldig, of dit door de zoute spareribs kwam weet ik niet, verder was de sherry wat teveel van het goede, een te grote verandering tov de wijn bij het eerste gerecht en bracht ook de wijn bij het 3e gerecht in de problemen


Leuk gerecht al vond ik de paling erbij overbodig, de geserveerde wijn was al wat licht en mede door de sherry bij het 2e gerecht kwam de smaak er helemaal niet meer uit

Op zich een heel mooi gerecht maar het was flauw, zat te weinig smaak aan terwijl het toch allemaal mooie producten zijn, de wijn erbij was wel goed


Heel mooi dessert, goed van smaak, perfect ware het niet dat er een wijn bij geschonken werd, gemaakt van paardenbloemen.

De neus was te bloemig, beetje schoonmaakmiddel achtig en de smaak wat te zoet, iets te chemisch .

Van te voren overleggen over wie wat maakt en wat voor wijn erbij te serveren had het geheel meer in balans kunnen brengen, nu zaten in twee gerechten ganzenlever en ook in 2 gerechten asperges.

Verder was het gewoon heel leuk, we kwamen vroeg aan (11:30) met het idee om op de boerenmarkt te gaan kijken maar helaas regende het zo hard dat we dat hebben uitgesteld tot na de lunch, toen maar begonnen met een glaasje champagne in de lobby, deze werd na een minuut of 5 omgetoverd tot een wijnproeverij die was oorspronkelijk buiten gepland maar door de regen naar binnen verhuisd.
Wij zijn toen maar een rondje gaan lopen op de overdekte binnenplaats waar diverse wijn importeurs hun wijnen lieten proeven, uitspugen doe ik liever niet dus dat ging aardig.
Na de lunch was het inmiddels droog en zijn we alsnog naar de boerenmarkt gegaan, daar diverse kazen, worsten en bieren geproefd.
Uiteindelijk zijn we weer op de binnenplaats terecht gekomen waar een feestje was voor de mensen die aan het evenement hadden meegewerkt dus eigenlijk niet voor ons maar hebben ook daar nog wat glaasjes gedronken.

Kosten: de lunch was 150euro pp inclusief de drank er is verder niets in rekening gebracht, ook de 2 glazen champagne niet bij aankomst.

Cijfer: 7 voor sec de lunch, als er door zoveel sterren voor je gekookt wordt had het ook wat beter gekund, voor het gehele evenement het proeven en de gezelligheid een 9, als het volgend jaar weer georganiseerd wordt kom ik zeker terug als reserveren weer lukt.
pi_112467775
Het was zeker rollen naar huis :D
Maar idd niet erg best voor sterrenchefs :o Jammer.

Wel een leuk verslag mét foto's ^O^
  dinsdag 5 juni 2012 @ 11:28:58 #222
131800 Tarado
capô de fusca
pi_112468142
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2012 11:21 schreef Bluezz het volgende:
Het was zeker rollen naar huis :D
Maar idd niet erg best voor sterrenchefs :o Jammer.

Wel een leuk verslag mét foto's ^O^
ik rol nu nog een beetje ;)
pi_112468474
Wel duur voor een lunch, ook al is het met sterren. Zonde zeg dat het niet zo op smaak was -O-
Spareribs vind ik trouwens wel gewaagd voor een luxe lunch.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 5 juni 2012 @ 11:50:10 #224
131800 Tarado
capô de fusca
pi_112468999
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2012 11:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Wel duur voor een lunch, ook al is het met sterren. Zonde zeg dat het niet zo op smaak was -O-
Spareribs vind ik trouwens wel gewaagd voor een luxe lunch.
Inclusief wijn vind ik dat wel meevallen, ze waren er ook niet zuinig mee.
Ik denk dat je bij geen van de restaurants die meededen 5 gangen inclusief wijn kan eten voor dat bedrag.
  dinsdag 5 juni 2012 @ 12:07:35 #225
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_112469640
Leuk verslag en inderdaad beter overleg om de smaken en wijnen op elkaar aan te passen was niet overbodig geweest.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')