abonnement Unibet Coolblue
pi_108394401
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 18:06 schreef dennistd het volgende:
Wat pakketten betreft: op zaterdag volgens mij tot 18u (iig moet je volgens mij voor 18u op het depot zijn als je halers hebt.) Ik ben zelf nooit zo laat klaar, dus exact weet ik het niet.
Jij doelt op je halersplus(oranje stickers): dat verschilt per depot ;) den helder om 19 uur, alkmaar om 21uur(ivm afvoer naar scp a'dam

@Paxcon: In principe door de weeks tussen 8 en 21.30, in het weekend tussen 8 en 19

(wij bellen door de weeks chauffeurs om 21uur op dat ze terug mogen komen, en in het weekend om 18.30)
Als het doen niet deugt,is het laten beter.
pi_108570831
een pakketje vanuit Augsburg - Duitsland, via DHL. alleen een simpele vraag; gaat dit langer als 8 dagen duren? ik ga namelijk donderdag op vakantie, en moet dan eventjes wat regelen met de buren. alvast bedankt! :)
  Redactie Sport vrijdag 2 maart 2012 @ 04:06:10 #103
102433 crew  dennistd
FOK!sport *O*
pi_108614463
Komt ie ook in Nederland via DHL, of via PostNL (ik zie namelijk regelmatig pakketjes van DHL Duitsland voorbij komen bij ons). In dat laatste geval is het een EPG-pakket, en die mogen niet bij de buren afgeleverd worden (handtekening nodig).
PM mij!
Disclaimer: Mijn posts worden geschreven als user, en niet als crew, tenzij dit duidelijk wordt aangegeven
pi_108654755
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2012 16:48 schreef Snoepje5 het volgende:
Nou niet echt.

Als ik voor een dienst betaal, en de andere partij weigert deze dienst te leveren dan lijkt het me toch niet meer dan normaal dat ik mijn geld terug krijg? Immers is er geen dienst geleverd en heb ik wél al betaald om die dienst te krijgen.

Dat de inhoud niet vergoed wordt, begrijp ik enigszins omdat het niet verzekerd is. Maar dat ze de verzendkosten niet vergoeden kan ik met mijn gezond verstand niet bij.

Als ik de NS toch 10¤ betaal om van A naar B te gaan, en de treinen van de NS rijden niet, dan zullen ze altijd een bus inzetten. Mocht er geen bus zijn, en heb ik wel al voor een kaartje betaald, dan weet ik 100% zeker dat ik bij de NS mijn geld terug kan krijgen voor dat kaartje. (nou komt dit nooit voor, want er rijden altijd wel bussen, maar in theorie)

Wat ik nog erger vind, is dat blijkbaar een of andere schooier die bij PostNL werkt het pakketje gejat heeft. Lijkt me sterk dat het op een postkantoor blijft liggen hé :') Dan moet PostNL inmiddels al een paar 100 m2 hebben met pakketten die nooit verzonden worden.
Je hebt er zelf voor gekozen om het als basis pakket te verzenden. Dan weet je dat als er iets mee gebeurd je niets terug krijgt. Als je dat wel wilt moet je voor aangetekend kiezen. Maar blijkbaar vond je ¤1.30 extra te veel daar voor. Zie dat als de korting voor het extra risico.

Bekijk het namelijk maar eens van de andere kant. Als ze bij ieder basis pakket de verzendkosten vergoeden als er iets fout gaat is dat erg fraudegevoelig. Als het pakket netjes bezorgd wordt en de ontvanger claimt het nooit gekregen te hebben zullen het moeten vergoeden. Want postNL kan dan niet hard maken dat het daadwerkelijk bezorgd is. Bij aangetekend kunnen ze dat wel.
Wie zijn doel voorbijstreeft, mist het evenzeer als hij, die het niet bereikt
pi_108657976
Halloow hoe kan iets fraudegevoellig zijn wanneer het pakket via track en trace status totaal in de woestijn is gegaan en nooit is aangekomen.

Hoe kan dat uberhaupt fraudegevoellig zijn. Een medewerker van PostNL die samen werkt met de afzender en het expres niet scant? Lijkt me onmogelijk.

Wordt er wel getekent voor het pakket, easy is that: pakket is aangekomen en klaar is kees. Wat de ontvanger dan beweert hoeft PostNl zich niet mee bezig te houden.

Het is toch echt niet fraude gevoellig.
pi_108674043
Jawel hoor, medewerker levert hem keurig netjes af, en de ontvanger zegt: Hey! Ik heb niets, doe mij eens de verzendkosten vergoeden?

Aangezien er voor een standaard pakket niet getekend hoeft te worden, kan PostNL Nooit bewijzen dat het pakket wél is afgeleverd...
Als het doen niet deugt,is het laten beter.
pi_108730873
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2012 19:55 schreef Spro het volgende:
Jawel hoor, medewerker levert hem keurig netjes af, en de ontvanger zegt: Hey! Ik heb niets, doe mij eens de verzendkosten vergoeden?

Aangezien er voor een standaard pakket niet getekend hoeft te worden, kan PostNL Nooit bewijzen dat het pakket wél is afgeleverd...
Daar doelde ik inderdaad op. Tracktrace is geen bewijs.
-Als de postbezorger het pakket uitscand en zelf meeneemt staat in tracktrace dat het afgeleverd is. De ontvanger heeft echter niets gekregen, waardoor de verzender zijn geld terug wilt. Dan is het het woord van de ontvanger tegen de postbezorger en is tracktrace dus geen waterdicht bewijs. Het omgekeerde kan ook, want van al die honderdduizenden pakketten die per dag verzonden worden zullen niet alle tracktrace statussen correct zijn. Een pakket kan vergeten gescand te worden bij het uitreiken, of er zit een onscanbare barcode op. In dat geval zegt de tracktrace dat het nooit bezorgt of retour gegaan is en dus zou de verzender zijn geld kunnen claimen. Dat terwijl het wel bezorgt is. PostNL kan dat in dat geval niet hard maken. Met een handtekening kan dat wel, want dat is bewijs dat een specifiek persoon de zending in ontvangst genomen heeft.
Wie zijn doel voorbijstreeft, mist het evenzeer als hij, die het niet bereikt
  Redactie Sport maandag 5 maart 2012 @ 09:46:53 #108
102433 crew  dennistd
FOK!sport *O*
pi_108732814
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2012 04:06 schreef hetizmij het volgende:
Een pakket kan vergeten gescand te worden bij het uitreiken
In dat geval wordt bij terugkomst op het distributiecentrum een nieuwe barcode gemaakt (adhv de gegevens wat 's ochtends gescand is) om zo alsnog het pakket uit te reiken.
quote:
, of er zit een onscanbare barcode op.
Dan wordt er 's morgens al meteen een nieuwe barcode op gedaan (als het nog leesbaar is tenminste, anders vanuit de lijst in het systeem).
PM mij!
Disclaimer: Mijn posts worden geschreven als user, en niet als crew, tenzij dit duidelijk wordt aangegeven
pi_108778819
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2012 04:06 schreef dennistd het volgende:
Komt ie ook in Nederland via DHL, of via PostNL (ik zie namelijk regelmatig pakketjes van DHL Duitsland voorbij komen bij ons). In dat laatste geval is het een EPG-pakket, en die mogen niet bij de buren afgeleverd worden (handtekening nodig).
Heb geen idee. als ik voor de service van DHL betaald heb, neem ik aan dat ie ook op die manier bij mij thuis bezorgd wordt. Beetje scheef als ie alsnog via PostNL wordt bezorgd dan :{

Edit: Inmiddels 4 werkdagen voorbij. DHL gebeld, en vertelde me dat nederland-augsburg 2-3 werkdagen zou duren, zal andersom dan ook wel zo zijn? ik wacht nog ff af tot morgen.
pi_108796578
Zijn hier mensen die ervaring hebben met het retour sturen van een pakket door TNT/PostNL naar een land buiten de EU? Het duurt namelijk achterlijk lang, het pakket is na een maand nog steeds in NL en niet retour gestuurd naar Amerika.

Ik heb hier al eerder gepost over het betreffende pakket. Op 6 februari zou ik een pakket moeten ontvangen uit Amerika. Ik had het benodigde bedrag al helemaal klaarliggen, toen ik in de loop van de dag in de tracking zag dat mijn adres niet zou kloppen en dat het pakket daarom retour afzender zou worden gestuurd. Ik heb meteen gebeld - meerdere keren - en de telefonistes vertelden me dat het pakket blijkbaar zo ernstig beschadigd is door PostNL, dat ze geen poging meer mogen doen om het bij mij af te leveren, en dat het direct retour moest worden gestuurd naar Amerika. Blijkbaar is dat hun standaard policy in dit soort gevallen. Ik boos en teleurgesteld natuurlijk, maar goed, niks aan te doen, dus ik heb de afzender op de hoogte gebracht. Tussen 6 en 17 februari heeft het pakket meerdere sorteercentra gezien, daarna volgde er geen info meer op de trackingpagina. Ik vind het nu al best lang duren tot het pakket terug is bij de afzender, dus ik check de tracking maar weer eens, en nu staat er bij vandaag dat het pakket nog steeds in NL is en nu pas door de douane heen is?! What the... duurt dat altijd zo belachelijk lang??? :(
pi_109456124
Postpakketje tot 10 kilo = 6,75 maaaaaaar maakt het dan niet uit hoe groot dat pakketje is?
Ik wil in principe iets opsturen dat slechts een kilo of zo weegt maar best wel lomp groot is :X

Snel een linkje mag ook ik zie niks staan op die kutsite van de post alleen over gewicht :X
  Boks-Chick zaterdag 24 maart 2012 @ 10:15:46 #112
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_109456137
Dan moet je beter kijken, want het staat er wel gewoon op de site :P

Formaat en gewicht
Minimum formaat: 10 x 10 x 1 cm
Maximum formaat voor zending van 0-10 kg: 100 x 50 x 50 cm *
Maximum formaat voor zending van 10-30 kg: 175 x 78 x 58 cm
Maximum gewicht: 30 kg
* Is uw zending 0-10 kg groter dan 100 x 50 x 50 cm, dan betaalt u het tarief van een pakket 10-30 kg

http://www.postnl.nl/zakelijk/pakket/pakket/
lolwut
pi_109456152
Ok ik was niet op de zakelijke site gekomen, maar Ali heb me geholpe en dank je wel ook BrandX
  Boks-Chick zaterdag 24 maart 2012 @ 11:02:05 #114
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_109456988
quote:
17s.gif Op zaterdag 24 maart 2012 10:16 schreef lukoki het volgende:
Ok ik was niet op de zakelijke site gekomen, maar Ali heb me geholpe en dank je wel ook BrandX
:*
lolwut
pi_109458093
Er is een pakketje naar mij onderweg via gls.

De laatste update is van gisteravond 21:50 outbound, Kolding Denmark.

Heeft iemand enig idee wanneer ik de glsman kan verwelkomen?
pi_109462756
Zal nog een dagje of 2-4 duren, schat ik..? Maar je weet nooit, soms doet 'n Europees pakje er toch ineens langer over.

Mocht 't iemand wat kunnen schelen: het pakket dat begin februari niet bij mij bezorgd werd omdat het volgens drie afzonderlijke telefonistes (!) te erg beschadigd was en retour zou moeten worden gestuurd naar Amerika, is begin maart gewoon aangekomen. 't Was helemaal niet beschadigd, 't moest alleen ff terug naar de douane omdat ze het formulier van iemand anders op mijn pakketje hadden geplakt. Dat heeft dus een maand geduurd :'). Echt, what the hell, waarom zeggen ze dan dat het pakket door PostNL extreem beschadigd is geraakt? Ik zal 't nooit snappen, maar ben natuurlijk heel blij dat mijn pakket gewoon helemaal in orde is aangekomen.
pi_109467013
Kan ik een verzendbewijs krijgen bij briefpost dat per antwoordnummer verstuurd gaat worden?
  Redactie Sport zaterdag 24 maart 2012 @ 18:37:03 #118
102433 crew  dennistd
FOK!sport *O*
pi_109467572
Briefpost heeft geen tracking-nummer, dus ik denk het niet
Wel zou je natuurlijk een pakketje erheen kunnen sturen, dan heb je wel een tracking-nummer en verzendbewijs.
PM mij!
Disclaimer: Mijn posts worden geschreven als user, en niet als crew, tenzij dit duidelijk wordt aangegeven
pi_109467682
Krijg een retourenvelop dus dat gaat lastig.. Misschien brief als pakketpost laten versturen?
pi_109472102
Een brief kan wel aangetekend verstuurd worden ^O^
pi_109677477
Kreeg gewoon een verzendbewijs mee :)
pi_109691453
Hoe erg moet je de verzendtijden serieus nemen?

vandaag
11:00 - 13:00

''chaufeur is onderweg''
''Without self knowledge, without understanding the working and functions of his machine, man cannot be free, he cannot govern himself and he will always remain a slave.''
pi_110137703
Ik neem aan dat er tijdens Pasen geen pakketjes werden bezorgd. Geldt vandaag dan als een maandag, waarbij er geen 1e afleveringen plaatsvinden? ;(
pi_110138916
Ik wil een vinyl-plaat versturen en het pakketje wordt dan 25x25 bij 1cm.. Op de PostNl site staat dat dit binnen de afmetingen voor een briefstuk is. Maar dit past toch niet door een brievenbus of wel?
.. was in use.
  Redactie Sport dinsdag 10 april 2012 @ 17:19:46 #125
102433 crew  dennistd
FOK!sport *O*
pi_110143191
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 april 2012 15:08 schreef OverRated het volgende:
Ik neem aan dat er tijdens Pasen geen pakketjes werden bezorgd. Geldt vandaag dan als een maandag, waarbij er geen 1e afleveringen plaatsvinden? ;(
Klopt helemaal
PM mij!
Disclaimer: Mijn posts worden geschreven als user, en niet als crew, tenzij dit duidelijk wordt aangegeven
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')