abonnement Unibet Coolblue
pi_108142511
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2012 10:20 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
Goed, het is me wel duidelijk. Hier kan ik dus niet terecht.
Dan moet ik dus écht in mn eentje zien te dealen met alles wat ik niet aankan.
Dit is eigenlijk wat voor het anderen moeilijk kan maken om je een reactie te geven, je bent er duidelijk van overtuigd dat je hetgeen wat in jou speelt niet aan kan; anderen zien het als dat jij nog niet geleerd hebt om jij met hetgeen wat in jou speelt om kan (leren) gaan.

Simpel gezegd; als jij wist hoe je jezelf kon managen en jezelf gelukkig kon maken dan deed je dat wel. Dat geldt voor iedereen. Je hebt dat nu 'slechts' nog niet geleerd en aan de hand daarvan jezelf op een bepaalde manier gaan zien; ik kan het niet aan. Zolang je dat gelooft blijft dat werkelijkheid, jezelf anders gaan zien en vertrouwen in jezelf kweken kan daar al het verschil in maken. Maar dat heeft tijd nodig, het is ook niet in 1x zo gekomen, toch?

Wees lief naar jezelf toe, lees wat over http://www.happynews.nl/2(...)ew-met-kristin-neff/, accepteer dat wat je voelt en denk voorzichtig een beetje na over hoe je het wil hebben in plaats van wat je allemaal niet wil.
Kijk eens om je heen en vraag je af; wat voor probleem heb je hier en nu werkelijk?
Kan iemand jou het gevoel geven dat je een boom bent? Geloof dan ook niet dat een ander je het gevoel kan geven dat je niet goed bent zoals je bent.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')