abonnement Unibet Coolblue
pi_115313853
Je kunt ook wat creatiever omspringen met seks, wellicht.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 8 augustus 2012 @ 23:07:21 #177
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_115314073
ja, of met kurk! ;)
in de haak.
pi_115314129
quote:
11s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 23:04 schreef Claudia_x het volgende:
Je kunt ook wat creatiever omspringen met seks, wellicht.
Daar weet ik ook nog wel een fijne oplossing mee :Y
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_115314280
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 23:08 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Daar weet ik ook nog wel een fijne oplossing mee :Y
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115326177
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 21:57 schreef YPPY het volgende:
Vervelend als je er zoveel last van hebt. De optie van Claudia lijkt me wel ok. Voor de zekerheid een MAP na elke keer? En ondergoed gescheiden wassen!
Nu zit mn koffie tegen mn scherm...
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_115370100
ik zou m zaaddodende creme laten drinken :+
pi_115370617
Ongelooflijk eigenlijk dat die anticonceptiepil voor mannen er nog niet is.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115370651
jawel joh, daarom maakt god zoveel mannen zo lelijk O+
pi_115372236
Ik heb de Mirena gehad en werd nog erger ongesteld dan met pil. Heb m er na een jaar uit lateb halen, werd er gek van. Nu weer aan de pil. Heb Cilest en heb eogenlijk nergens last van. Kan de klok erop gelijk zetten wanneer ik ongesteld word.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_115380072
De Mirena bevalt hier heel goed, begin 2009 laten plaatsen en weinig last van gehad. En geen bloed meer gezien!
pi_115550050
-O- Voorbehoedsmiddelen..
Voor we die nodig hebben, eerst seks hebben ;) na 3maanden nog erg pijnlijk na m'n subtotaal ruptuur :X
En nu is er natuurlijk meer dan de daad alleen,.. Maar dat is ook pijnlijk. Het hele gebied. -O-

Op aanraden in het babytopic een tijdje geleden wil ik hier ook gaan posten.
Merk dat ik mijn verhaal kwijt moet & met bekenden lukt dat niet.
Eigenlijk niemand begrijpt wat het is om bekkeninstabiliteit te hebben.. Wel van horen zeggen 'vervelend' maar niet uit eigen ervaring (gelukkig voor hun!)

onder spoiler want lang verhaal..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vergeleken met veel andere stelt het niet zoveel voor & het is een enorme klaagpost maar ik moest het van me afschrijven..
pi_115550456
Ik vind het helemaal geen klagen Zoë, kan me heel goed voorstellen dat je er helemaal klaar mee bent en gewoon weer jezelf wil zijn. Weer wat energie hebben om naast goed voor je meisje ook goed voor jezelf te kunnen zorgen.

Ik hoop dat t helpt om e.e.a. hier van je af te schrijven :*
pi_115550619
Dankjewel :) hoop ik ook.
pi_115551016
Klagen mag, lijkt me erg frustrerend ook als je de dingen die anders altijd zo vanzelfsprekend waren, nu niet kan of niet kan in die mate die je graag zou willen.
Schrijf gerust! :*
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_115551244
Ik wil eigenlijk wel een kleine update geven, maar weet niet zo goed waar te beginnen...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_115551555
Nijna :* Voelt het wel fijn om een diagnose te hebben? Dat je weet dat het een 'oorzaak' heeft? (beetje stom gevraagd misschien, maar mij lijkt het fijn te weten dat het gewoon iets is, buiten jou om, dat het veroorzaakt).

Zoë, hier dan wel geen instabiliteit, maar pijnvrij ben ik niet en ik vraag me af of dat ook ooit nog komt. Tuurlijk baal je daar van, dat is menselijk. Ik weet dat je heel lastig zit met je locatie in het land en met vervoer, maar is het geen idee om eens een second opinion aan te vragen bij een bekkenbodemspecialist? Het is eigenlijk raar dat je alleen maar meer pijn krijgt. Is er niets anders beschadigd tijdens de bevalling wat nu het herstel vertraagd? En hoe zit het met je ruptuur? Is die helemaal hersteld? Is het niet toevallig littekenweefsel dat nu ligt te vervelen?
En eigenlijk zou ik je ook aanraden om eens met de huisarts te overleggen. Leg hem uit hoe je je voelt, misschien weet hij iemand die je op weg kan helpen. Sterkte!

En zelf...de huisarts wijt mijn klachten eigenlijk aan vermoeidheid. En aangezien die ontstaat door het niet slapen van Tienus, wordt dat nu aangepakt. Ik hoop maar dat het ook wat gaat doen. Daarnaast ben ik naar de gyn gestuurd ivm de pijn in mijn buik. Ik dacht aan galstenen, maar de huisarts denkt aan een cyste, dus nu over twee weken een echo. Dat tegelijkertijd mijn man een chronische voorhoofdsholte ontsteking lijkt te hebben en Driekus alleen maar opstandiger wordt, maakt het allemaal niet makkelijker. Hopelijk kijken we over een half jaar terug en denken dan: pff wat was het toen zwaar.
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
pi_115552237
Bedankt Nijna

Kan me voorstellen dat je daar tegenop ziet, aan de ene kant lijkt het me fijn dat je weet wat er is, aan de andere kant, dan ben je er nog niet. :*

Mefke
Laatste 2x ben ik bij een andere fysio geweest, deze heeft het e.e.a geconstateerd wat de andere fysio waar ik al een hele tijd bij loop, niet heeft gedaan. Dat geeft me opzich wel moed

Ik zal met mijn fysio bespreken wat de mogelijkheden zijn, het is een mensendieck therapeut met zelf ook bekkeninstabiliteit ervaring. Leek me wel goed.

Mijn ruptuur is hersteld (zo lijkt het voor mij, het ziet er netjes uit) doet in het dagelijks leven geen pijn, alleen met seks dus. Littekenweefsel lijkt me het probleem, ik was ook uitgescheurd naar de zijkant en naar beneden dus ook niet echt gunstig..

Bedankt :)

Jeetje dat is ook pittig! Hoop dat deze zware periode snel voorbij gaat
pi_115552500
Zoë, wat rot dat je nog steeds zo veel pijn hebt en niet alles kan doen wat je zou willen :*.

Nou moet ik zeggen, ik ben maar een beetje uitgescheurd (paar inwendige en uitwendige hechtingen), maar aan seks moet ik toch nog even niet denken... Als ik zo ongeveer een half uur tot een uur gewandeld heb, voelt de onderkant nog steeds wat beurs en 'zwaar'. Maar daarnaast heb ik er gewoon de energie nog niet voor. Ik vind het echt al heel wat dat je het probeert :Y.

Ik hoop dat het snel beter gaat, ook met de andere dames :*.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_115553184
Zoë zeer herkenbaar allemaal.
Het heeft bij mij echt heel lang geduurd voordat ik weer meer kon. Het werd eerst erger voordat het beter werd.
Bij mij betrof het dan mijn stuitje en bekkenbodem. Ik heb een hele tijd in de ziektewet gezeten hierdoor. Niet leuk maar noodzakelijk.
Toen ik toch weer werkuren op moest gaan bouwen kreeg ik ook last van mijn bekken. Dit gaat met pieken en dalen. Soms kan ik de hele wereld op mijn schouders nemen zonder last en soms is een paar keer Puck op tillen genoeg om een rotnacht qua pijn te hebben.
In ieder geval is het meeste na1,5 jaar nu hersteld maar het was een lang proces.
Sex is nog steeds wel een pijnlijk iets maar dat heeft ook heel lang op een vrij laag pitje gestaan door alles (en kind wat niet doorsliep ;) ) dus dat komt met veel oefening :+ vast ook wel goed.

Ik kan vooral aanraden de tijd er voor te nemen en te hopen dat je werkgever je die ook geeft. En toch voor nu juist dingen uit handen laten nemen om je klachten niet te verergeren. Ik herken in ieder geval het eerst erger worden voordat het beter wordt wel.
Is het een idee om je HA toch je litteken te laten checken? Tevens kan dat ook nog wel aan je bekkenbodem liggen. Dat je teveel aanspant maar ook dat is iets wat je met je huisarts kan bespreken.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_115553776
Mefke, de diagnose is op zich prettig omdat nu ook de hulp daarop gericht is. En we na de vakantie dus ook met de begeleiding die ik thuis krijg om tafel gaan om af te stemmen.
Maar ook wel confronterend om te horen dat veel dingen waar ik tegenaan liep/loop te verklaren zijn door de ass. En dat het wellicht heel anders was gelopen als ik er eerder hulp mee had gehad, maar goed... tijd kan je niet terugdraaien :{
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_115555320
Nijna, ik snap wat je bedoelt ja, het lijkt me nogal dubbel zo.

Zoë, als je bekken vast zat en het komt nu los, dan kan dat goed pijnlijk zijn ja :X Ik heb me destijds, toen Tienus een maand of drie/vier was 'recht' laten zetten door de osteopaat. Geen idee hoe het werkte, maar het werkte en dat zonder heel veel pijn. Misschien nog een tip? Heb je een bekkenband gebruikt tijdens je zwangerschap? Zo ja, gebruik em nu dan ook als je pijn hebt, dat ondersteunt toch best goed. En vergeet niet, door de borstvoeding zijn je hormoonlevels ook nog niet normaal en dat helpt niet bij het weer 'hard' worden van je banden.
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
  dinsdag 14 augustus 2012 @ 18:23:29 #197
14811 Asyniur
Nu met 2 jommetjes <3
pi_115565930
Zoë, kan het niet zijn dat er nog een heel klein beetje van de ruptuur open is? Dat was bij mij namelijk het geval. Dat laatste stukje van de knip genas heel erg slecht omdat er continu spanning op stond. Daardoor bleef het een wondje. Heb er de huisarts eens naar laten kijken, die deze uitleg gaf en met de tijd is het ook prima hersteld. Duurde alleen wat langer.
En wat betreft je bekkenproblemen: same here. Ik ben nooit pijnvrij, nog steeds niet, maar het gaat wel steeds beter. Ik kan wel mijn jongens weer tillen en gewoon het huishouden doen, op het stofzuigen en dweilen na. Dat laat ik dus allemaal aan mijn man over. Lange stukken wandelen durf ik niet, want ik ben bang dat ik een terugval krijg en ik wil in september graag weer aan het werk
Ik hoop dat jij ook snel verbetering merkt. :*

Nijna, 'fijn' dat je nu een diagnose hebt. Ik hoop dat het vanaf nu voor jou alleen nog maar bergopwaarts gaat :Y

mef, wat gaan ze nu doen met Tienus dan?
En spannend hoor, zo'n echo...
pi_115573966
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2012 14:09 schreef mefke79 het volgende:
Nijna, ik snap wat je bedoelt ja, het lijkt me nogal dubbel zo.

Zoë, als je bekken vast zat en het komt nu los, dan kan dat goed pijnlijk zijn ja :X Ik heb me destijds, toen Tienus een maand of drie/vier was 'recht' laten zetten door de osteopaat. Geen idee hoe het werkte, maar het werkte en dat zonder heel veel pijn. Misschien nog een tip? Heb je een bekkenband gebruikt tijdens je zwangerschap? Zo ja, gebruik em nu dan ook als je pijn hebt, dat ondersteunt toch best goed. En vergeet niet, door de borstvoeding zijn je hormoonlevels ook nog niet normaal en dat helpt niet bij het weer 'hard' worden van je banden.
Zoë, ik sluit me bij Mefke aan, met de kanttekening dat je waarschijnlijk niet non-stop die bekkenbank moet dragen omdat je zo de spieren niet traint. Die worden dan slapper omdat ze minder moeten doen en dat kan ervoor zorgen dat je meer klachten krijgt. Ik zou hem gebruiken als je wat doet (wandelen, huishouden, werk) en zodra je gaat zitten en kleine stukjes loopt (naar het toilet ofzo) hem niet gebruiken.

Ook ik loop bij een osteopaat. Na mijn bevalling kon ik alleen op mijn rug liggen, ik ging kapot van de pijn in mijn schaambeen. Na een week of twee was dat dragelijk, maar ik had nog steeds klachten. Hij heeft me toen uitgelegd hoe alles werkt, hoe het zou moeten zijn en hoe het bij mij zit. Wat ik niet wist (misschien blond, maar volgens mij weten veel mensen dat niet) is dat je schaambeen uit 2 delen bestaat, een linker en een rechter. Die liggen parallel met elkaar. Bij mij stonden ze gekanteld van elkaar, wat ervoor zorgde dat ze langs elkaar schuurden bij het draaien naar mijn zij :X
Ook bleef ik last houden van mijn been wat steeds uit mijn heup leek te schieten. Dat heeft hij even goed erin gepropt :Y) en nu nergens meer last van.
Jaren lang ongelijke benen gehad qua lengte....ff aan het kortste been trekken en het stond weer goed :o
Nou ja, je snapt mijn punt.
Misschien is een afspraak bij een osteopaat een goed idee? Ik zweer bij die man!

Wat betreft je litteken...Ik had een klein scheurtje en zo'n 6 hechtingen, maar ik merk op sommige momenten tijdens de seks ook dat dat stukje niet flexibel is. Dus kan me voor jou goed voorstellen dat het niet fijn is.
Een vriendin van mij heeft bij de eerste een totaalruptuur gehad en had ook veel pijn bij (en dus geen) seks. Zij is daarvoor behandeld bij een bekkenbodemfysio, onder andere door massage van het littekenweefsel.
Moet je zin in hebben denk ik, maar hey als het helpt

Meis, een heel pleidooi, maar ik hoop dat je de juiste specialist kan vinden die je kan helpen :*
pi_115573992
En voor Mef een aparte post, niet heel lang want helaas geen tips, maar wel een dikke :*
Vermoeidheid is killing!
pi_115587582
Bedankt voor jullie tips mbt osteopaat en bekkenband. Morgen naar de fysio zal de bekkenband met haar bespreken.

Mefke
Ja dat had ik ook gehoord dat bv niet echt bevordelijk is en het lichaam echt hersteld na bv.

DML
Ja mijn werkgever is gelukkig begripvol en de arboarts ook, die belt me vanmiddag weer omdat ik daar niet kan komen met de auto (te ver rijden voor mij)

En het litteken, dat zou goed kunnen! De vk vond het na 2mnd niet nodig om te kijken.
Nu heb ik niet heel erg veel behoefte aan seks maar ik wil wel graag dat het allemaal weer normaal is.

Ik vind het wel lastig om naar afspraken te gaan omdat auto rijden enz pijn doet en ik oppas moet vragen voor S omdat ik de maxi Cosi enz niet kan tillen. Voelt als een drempel.. Maar daar moet ik me ook overheen zetten.

Bedankt danic, en fijn dat de osteopaat dat zo goed heeft gekregen :o

Asy :* hoop dat je in sept aan het werk kunt & goed om te horen dat het beter gaat. Had van jou de tip gekregen om te gaan fietsen toch? Heb het laatst geprobeerd en dat ging goed! Veel minder pijnlijk dan tijdens mn zw.schap. Nu fiets ik korte stukjes naar een vriendin bijv.

(Posts lopen wat door elkaar heen misschien, maar heb zeker wat aan jullie tips!)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')