abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 7 februari 2012 @ 11:46:38 #126
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_107707895
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 21:15 schreef bitterend het volgende:

[..]

Grappig :D
Ik rammel totaal niet..vind het echt geweldig zo..helemaal compleet O+
dus jij bent helemaal klaar? Of sluit je toch niet uit dat er nog een 2e kan komen?
pi_107718939
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 21:15 schreef bitterend het volgende:

[..]

Grappig :D
Ik rammel totaal niet..vind het echt geweldig zo..helemaal compleet O+
Ik ook absoluut niet,gelukkig met onze jongens en ook geen moeite im maxi cosi,box e.d te verkopen,t id fijn en goed zo.

Wie weet ooit nog pleegopvang o.i.d.

Lichamelijk moet ik eigenlijk ook niet meer zwanger raken,dat scheelt miss ook.
pi_107723746
Jongens, het is hier niets ernstigs hoor. We vinden elkaar nog steeds hartstikke lief. Alleen door het onregelmatige rooster van mijn vriend leven we soms nogal langs elkaar. En als je dan vergeet te praten, dan komen er irritaties. Niks meer, niks minder. Gaat helemaal goedkomen en die tweede gaat er zeker komen. Alleen nu nog ff niet.
pi_107730126
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 19:32 schreef Lot_1 het volgende:
Oh, af en toe kan ik ook wel staan kwijlen bij kinderkleertjes. Ik heb gelukkig wat neefjes en nichtjes ;)
Lucky you... ik heb echt helemaal niks om me heen om als excuus te gebruiken. Heb nog nooit een baby vastgehouden, behalve toen ik nog heel klein was :@
I had a signature once. It was awful.
pi_107730541
quote:
17s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 11:46 schreef Kyara het volgende:

[..]

dus jij bent helemaal klaar? Of sluit je toch niet uit dat er nog een 2e kan komen?
Mja ik weet het niet...ik heb geen definitief een beslissing genomen..maar kan me niet echt voorstellen dat ik nog eentje heb gek genoeg
**human milk for human babies**
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
pi_107797568
:W Hallo allemaal, kom eventjes ongegeneerd binnenwalsen met wat rammelmateriaal ;)

Vriendinnetje van mij is onlangs bevallen van een tweede dochter en ik ben eens aan het haken geslagen. Een keischattig jurkje O+ incl slofjes en een lief vestje voor d'r oudste dochter die morgen 2 jaar wordt. Wat fotootjes onder de spoiler, gewoon omdat ik het even wil delen ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lees hier altijd mee, maar post niet zo vaak momenteel. Het gerammel is me momenteel een beetje te pijnlijk, ik durf/wil niet eens op kraamvisite bij m'n vriendinnetje...
En een knuffel voor Ladyblack O+
pi_107802844
Indien iemand de laatste dagen een raar rammelend geluid heeft waargenomen in zuid-holland, niet schrikken, dat was ik! :P
Ik rammel de pan weer uit, en ik dacht echt dat ik er even vanaf was, met een bruiloft volgend jaar, en de afspraak dat de pil er dan uit gaat, maar dan raken vriendinnen zwanger, en dan wil ik ook weer zo graag!!! Ik wil zo graag een kindje!
S. 2014
J. 2016
  donderdag 9 februari 2012 @ 20:32:51 #133
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_107803958
Ach Bellelena, wat mooi! Je kan zo goed zien dat het met liefde en aandacht is gemaakt. Ik zie er ook een beetje weemoed in, of is dat iets te direct? Ik hoop zo dat je je ooit op een werkje voor je eigen baby mag storten! Ik had eigenlijk wel gedacht dat er wel meer schot in de zaak zou zitten. Herinner me een bonnenboekje van je vriend?
pi_107804646
Mooi, bellelena! En een :* voor het rammelen.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_107804992
Bellelena ik moest toevallig aan je denken van de week. Nog geen uitzicht op het inwisselen van je bon? Prachtig gemaakt, die kleertjes O+.

En gewoonmezelf87, dan hebben diegenen niet alleen jou gehoord :P.

Hier inmiddels ruim een jaar gestopt met roken. Ook zo'n "stap". Maar ook hier blijft het voorlopig bij rammelen.
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_107805522
gewoonmezelf87: Ik dacht al, wat rammelt er zo! ;) Wat leuk dat je gaat trouwen! Gefeliciteerd :) Het jaar vliegt vast zo voorbij met alle voorbereidingen. En in de tussentijd vast veel oefenen hihi.

Aventura: Die weemoed inderdaad hoor, lijkt me zo leuk om voor 'mezelf' zoiets te kunnen gaan maken. En het bonnenboekje ja, nu ben ik al bijna weer jarig inmiddels haha! Af en toe hebben we er een gesprekje over, kindjes e.d., en mijn vriend voelt zichzelf er wel steeds meer klaar voor, maar het is nog net een drempeltje. Laatst durfde hij wel zonder voorbehoedsmiddelen te vrijen, vlak na mijn ongesteldheid ;) Wie weet durft ie dat binnenkort ook wel als ik in een meer vruchtbare periode van mn cyclus zit :9~

DevilsAndDust: Dankjewel :*

Kirb: Dankjewel, en wel een beetje uitzicht (zoals hierboven geschreven) op het inwisselen van m'n bonnetje, maar de echte echte stap is nog net niet helemaal genomen. Ik blijf elke keer maar hopen dat het nu toch echt eens opschiet met die rammelende balletjes van hem :D
  donderdag 9 februari 2012 @ 22:21:29 #137
171422 LadyBlack
paint it black
pi_107809998
Bellelena! Misschien moet je een rammelaar voor je vriend kopen, ik vind het schandalig dat een eigen kindje zulke lieve kleertjes nog niet aankan! Echt, fantastisch gemaakt, met zoveel oog voor detail _O_

Weet je vriend dat je eigenlijk niet eens op kraamvisite wilt omdat dat pijnlijk is?

Dikke :* voor jou!
  donderdag 9 februari 2012 @ 22:56:54 #138
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_107811615
Bellena, wat een leuke en schattige kleertjes!
Wel erg jammer dat je je bon nog niet mag inleveren en dat t zo pijnlijk is voor je (wel begrijpelijk hoor)

heb je een patroontje vor me van de kleertjes? En hoe heb je dat kleurverloop gekregen? Zelf gedaan of multicolor garen (zo ja,welke)
Niet dat ik tal nodig heb....maae voor ooit
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_107815691
LadyBlack, wanneer het voor jou zover is (en ik duim zo mee dat dat ook echt heel snel gaat gebeuren!), dan ga ik hoogst persoonlijk een kraamkadootje voor je maken O+
Ik heb mijn vriend wel vertelt dat ik niet wilde, maar we hebben het niet uitgebreid over de reden gehad. Ik het het vermoeden dat hij wel iets vermoedde ;) In ieder geval is ie wel extra lief voor me dus dat scheelt :)

Tyler-Girl, voor het jurkje heb ik een patroon gebruikt van garnstudio.com: deze. Het vestje is een eigen gemaakt patroon, maar die wil ik best voor je opschrijven als je dat leuk vindt!
De garen die ik heb gebruikt is een degrade sun van Katia, die heb ik via deze winkel. Ik vind zelf altijd puur katoenen garens het fijnst. Ze hebben een heleboel verschillende + kleuren op die site! Ik heb voor mijn vriend, zusje en broertjes al mutsen gemaakt met dezelfde garens (andere kleuren) en ben er voor mezelf nu ook eentje aan het maken.
en zucht, ik hoop inderdaad ook dat ik toch wel spoedig mijn bonnetje mag gaan inleveren!
pi_107859293
Bellelena :* ik hoop echt dat je je bonnetje snel mag inleveren :Y

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_107867010
Toen ik twee weken geleden de afspraak plande in het z'huis voor de 2e ronde was ik nog een beetje in dubio of ik überhaupt wel een 2e zou willen. Nu de afspraak staat en ik er over nadenk ga ik echt steeds harder rammelen, nog zo'n leuk exemplaar erbij zou echt geweldig zijn! Afgelopen week was een vriendinnetje hier met haar zoontje van 1,5. Als de eerste poging gelijk weer raak is, heeft grote broer die leeftijd. Ik vond het echt zo ontzettend leuk en sindsdien is het alleen maar nog erger met mijn gerammel :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gerberaatje; you go girl! Nog twee kopietjes van je dame O+
pi_107867483
Gerberaatje :D Alweer aan de rammel terwijl je er nog eentje aan het uitbroeden bent! En die bevalling ben je toch alweer vergeten wanneer dat frummeltje op je buik wordt gelegd, toch O-)

Poezebeest: Wat leuk dat jullie voor een tweede willen gaan! En ook heel spannend als ik het zo lees! Ik ga alvast meeduimen dat het snel raak is O+
En voel je vooral niet schuldig gekkie! Het is iedereen evenveel gegund! Mijn tijd, en die van de anderen die wachten, komt ook heus wel! Wie weet schiet het hier (eindelijk ook eens) op en kunnen we over een poosje samen in z&g!

Net gehoord dat een neef van mijn vriend z'n tweede kindje verwacht! Morgen viert mijn schoonmoeder haar verjaardag, maar de zwangere zal niet aanwezig zijn. Aan de ene kant ben ik daar stiekem wel een klein beetje blij mee, aan de andere kant ook jammer. Vorig jaar was een andere neef (z'n vriendin dan) zwanger en was wel leuk om daar over te kletsen + de neven deden ook even een poging om vriendlief te enthousiasmeren haha. Het dochtertje van neef1 was er ook toen en die was niet bij mij weg te slaan :o dus allemaal opmerkingen over dat het voor mij (ons) ook wel tijd werd enzo *).
pi_107884693
Ik lurk hier meestal alleen maar, maar moet nu toch wel even spuien :P

Gisteren op een kinderverjaardag waar wij de enige waren zonder kinderen en er was ook echt vanalles wat, van 2 weken oud tot 6 jaar oud, zo lief! En nu vannacht natuurlijk gedroomd dat ik moest bevallen, maar ik wist helemaal niet dat ik zwanger was en toen werd het kindje geboren en ging het even daarna dood ;( en toen zei mn vriend dat we het dan maar meteen opnieuw moesten proberen in de droom :{

Nog een paar jaar wachten... Of iig tot we niet meer in een buurt wonen waar drugs gedealed wordt op straat :')
  zondag 12 februari 2012 @ 20:53:00 #144
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_107906103
wat een akelige droom inu! :{ ik hoop dat jullie snel een leuk ander adres vinden! of dan men stopt met dealen in jullie straat! :) ^O^
in de haak.
pi_107945399
Nou wij zijn hier helemaal omgeslagen. We hebben afgelopen week veel gepraat en besloten dat we niet langer willen wachten. Onze situatie is nu goed, we zijn allebei gezond en je weet niet wat er in de toekomst nog gaat gebeuren. Het verlangen naar een kindje is bij ons allebei zo groot dat we het gewoon gaan proberen.

Ik ben echt over the moon :D Het is nog heel onwerkelijk allemaal maar we zijn heel erg blij O+

Ben dus sneller dan gedacht weer weg uit dit topic :+ Veel succes met rammelen/wachten iedereen hier!! :*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_107945453
Wat leuk voor jullie, veel succes! ^O^
pi_107945498
Wat gaaf! *O*
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_107945553
Dankjewel! Lief! :*
pi_107945639
Het is echt zó herkenbaar!

Hier was het geloof ik een interview met Paul de Leeuw dat de doorslag gaf. Hij sprak zo liefdevol over zijn vaderschap. En toen ineens had ik het er helemaal mee gehad, dacht ik precies wat jij dacht: "We zijn gezond, we zijn verstandig, het leven is kort, waar wachten we nog op?" En toen zei mijn lief: "Ja, je hebt gelijk." En toen deden we het gewoon! :o
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_107945944
quote:
14s.gif Op maandag 13 februari 2012 20:58 schreef Claudia_x het volgende:
Het is echt zó herkenbaar!

Hier was het geloof ik een interview met Paul de Leeuw dat de doorslag gaf. Hij sprak zo liefdevol over zijn vaderschap. En toen ineens had ik het er helemaal mee gehad, dacht ik precies wat jij dacht: "We zijn gezond, we zijn verstandig, het leven is kort, waar wachten we nog op?" En toen zei mijn lief: "Ja, je hebt gelijk." En toen deden we het gewoon! :o
Haha ja gaaf he :D Bij ons ging het ongeveer zo: Vriend was op kraambezoek geweest bij een collega. Hij had het zo erover dat de laatste 6 collega's die een kind hadden gekregen allemaal vrouwen waren en hij zei zoiets van 'nu zijn wij eerst aan de beurt', ik nog van 'nou, dan moeten de rest van je collega's nog 1,5 jaar wachten :+ '. Het ging eigenlijk steeds meer leven. M'n vriend was jarig en toen zei ik 'misschien is dit wel je laatste verjaardag als niet-papa' en hij zei 'ja misschien wel' 'dan moet ik wel stoppen met de pil...' 'ja idd' 'zullen we het doen?'. We hebben elkaar echt heel dom grijnzend aangekeken :') en toen dus besloten dat we het écht gaan doen *O*

Ik heb al een paar nachten amper ervan geslapen :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')