abonnement Unibet Coolblue
pi_100189497
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2011 12:14 schreef alpmaedl het volgende:
Dit is mijn update - en dit is geheel en alleen de schuld van Lijnloos :Y . Zij linkte naar het kussen van Lucy's topic en tadaaa:

[ afbeelding ]

Het is hier onwijs druk, veel aan mijn hoofd, veel werk, veel gezeur met incasso (openstaande rekening van vrienden a ruim 2000 euro, nota bene vrienden! Boos ben ik er over!!).
En nu is het eindelijk lekker weer en gaan we naar de zwemplas.

Ik merk dat haken makkelijker tussendoor 'pakt' dan mijn enorme borduurwerk. Deze kussenhoes was in een paar dagen klaar! En was erg leuk om aan te werken. Nu neem ik de hele zooi mee en ga beginnen met de tas.
Eigenlijk ben ik hier dus nu illegaal 8-), maar ik lees wel heel braaf mee!

Zo ben ik helemaal jaloers op de prachtige Pokemons!! Wow, wat worden die gaaf! Veel mooier nog dan ik had gedacht. Nu wil ik ze ook maken, allebei.

En dat Cars-busje.. en de poesjes op die badcape.. en de schitterende geisha van Arual!
De uiltjes van Whoop zijn ook schattig!

Ik heb op mijn bobbins trouwens alleen de draad die ik op dat moment gebruik. Dus niet de hele streng. Die zitten in een zakje en daar haal ik een nieuwe draad uit als de bobbin leeg is. Werkt eigenlijk ook wel goed en ik heb niemand die de bobbins voor me in wil draaien - dus dan moet het ook maar even zo :).
Oh, nietus! o|O Dat was ik niet... ik postte alleen maar dat ik weer heerlijk had gelezen op ed site van Lucy... maar die link naar de tas was iemand anders hoor...

Maar wel mooi gedaan! (misschien wel beetje offtopic om die hier te plaatsen ;) )

Hier trouwens nog een leuk linkje (facebook), iemand die ook met de pokemon bezig is en elke dag een foto maakt (en ook heel veel doet per dag, dus echt flinke progressie)... vind ik zo leuk om naar e kijken en doorheen te klikken! http://www.facebook.com/lizardlea
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')