FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / Sterren in scheiding #8
cinnamongirlvrijdag 8 april 2011 @ 19:20
marriage.jpg

...en we gaan hier weer verder met het spuien van dirt over nare (v)echtscheidingen en breakups van de celebs.

Nog even de meeste recente breuken op een rijtje:

-Ruth Jacott en Humphrey Campbell;
-Alain Clark en Reva;
-Arie Boomsma en partner;
-Mariska van Kolck en Knut (beide ex-echtelieden hebben reeds een nieuwe scharrel);
-Renee Zellweger en Bradley Cooper;
-Justin Timberlake en Jessica Biel.

HedgeFundDivorce.jpg

Vorige delen:

And it's a wrap!!! Sterren in Scheiding
And it's a wrap!!! Sterren in Scheiding #2.
And it's a wrap!!! Sterren in scheiding #3
Irene v.d. Laar en andere hoerrrren in scheiding # 4 reedsch
Sterren in scheiding #5
Sterren in scheiding #6
Sterren in scheiding #7
Pisces29vrijdag 8 april 2011 @ 20:26
Mooie OP *O* ^O^
Pisces29vrijdag 8 april 2011 @ 20:29
Ik zag net nog een stukje bij Boulevard over Dox en Anouk en ze waren echt niet te spreken over hem "hij liegt en bedriegt, ook over het geven van interviews...".

quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 14:09 schreef cinnamongirl het volgende:
Toch wel chique van Anouk dat ze haar mond hield op het moment van de ontdekking/breuk. Nu is het al een beetje overgewaaid en zal het hopelijk niet meer breed uitgemeten worden in de media.
Misschien dat ze anders helemaal niks gezegd had, als hij nu niet 5 keer in een week op tv z'n mond open doet met verhaal dat zij zo moeilijk is en zoveel wantrouwen heeft :')
Wat een sneuneus is die jongen -O- Die is echt nog lang niet volwassen.
cinnamongirlvrijdag 8 april 2011 @ 20:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:26 schreef Pisces29 het volgende:
Mooie OP *O* ^O^
Tnx!

quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:29 schreef Pisces29 het volgende:
Ik zag net nog een stukje bij Boulevard over Dox en Anouk en ze waren echt niet te spreken over hem "hij liegt en bedriegt, ook over het geven van interviews...".

[..]

Misschien dat ze anders helemaal niks gezegd had, als hij nu niet 5 keer in een week op tv z'n mond open doet met verhaal dat zij zo moeilijk is en zoveel wantrouwen heeft :')
Wat een sneuneus is die jongen -O- Die is echt nog lang niet volwassen.
Ik kan me inderdaad wel voorstellen dat ze nu echt niet meer op haar handen kan blijven zitten. Ik zou ook witheet zijn als iemand in het openbaar over mij zou zeggen dat zijn relatie met mij op de klippen was gelopen omdat ik een 'moeilijk mens' zou zijn, terwijl hij tijdens de relatie binnen 1,5 jaar tig dames alle hoeken van mijn huis had laten zien...
kvddinsdag 12 april 2011 @ 20:50
2 stellen uit elkaar:

Bij boulevard vertelde Rachel Hazes dat ze gebroken heeft met de Italiaanse Niccolo

En lees net dat Bonnie St Claire is verlaten door haar man en dat ze weer aan de drank is en zelfmoord zou willen plegen. Oke oke, het is telegraaf, maar goed, ze besteden er deze week in de Prive aandacht aan. En helaas kan ik het filmpje niet afkijken, hij houdt er steeds mee op, toch wel benieuwd wat er allemaal aan de hand is

http://www.telegraaf.nl/p(...)il_dood__.html?p=1,1
missyBdinsdag 12 april 2011 @ 21:15
las het net ook van bonnie, wel sneu hoor, ze zag er juist stukken beter uit laatste tijd.
renadinsdag 10 mei 2011 @ 08:02
Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver gaan scheiden na 25 jaar :o
quote:
AMSTERDAM - Acteur en politicus Arnold Schwarzenegger en zijn vrouw Maria Shriver hebben na een 25 jarig huwelijk besloten er een punt achter te zetten. Dat maakten de twee maandagavond (lokale tijd) in een officiële verklaring bekend.

De voormalig gouverneur van de Amerikaanse staat Californië vroeg in de verklaring om begrip en respect van zowel de media als de fans. Schwarzenegger (63) en zijn vrouw laten in de verklaring ook wetend at zij gezamelijk hun vier kinderen op blijven voeden.

Het stel, dat elkaar in 1977 ontmoette, heeft veel pieken en dalen meegemaakt. Shriver (55) stond aan zijn zijde toen hij Hollywood bestormde na zijn verleden als Oostenrijks bodybuilder en stond hem bij toen hij zijn politieke droom verwezenlijkte.

Toen er in 2003 aanklachten kwamen dat Schwarzenegger zich zou hebben vergrepen aan diverse vrouwen, bleef zijn vrouw hem steunen.

Shriver zal het landgoed, waar de twee jarenlang samenwoonden, in Brentwood (VS) verlaten. Volgens de Los Angeles Times woonde het stel al enige tijd gescheiden van elkaar.
Pisces29dinsdag 10 mei 2011 @ 13:14
Die zag ik niet aankomen :o
Radegastvrijdag 13 mei 2011 @ 15:21
quote:
Leonardo DiCaprio and model Bar Refaeli have officially called it quits, Page Six has exclusively learned. The pair broke up late last week after going through a rough patch. "It was amicable, they're still friends and they are still talking," said a source close to the couple. "They just grew apart and went their separate ways," the source said, adding that there was no one else involved in the breakup -- and Refaeli was spotted looking happy and relaxed with her agent in Berlin this week.
quote:
After two years of dating, Hayden Panettiere and Ukrainian heavyweight boxing champion Wladmir Klitschko are calling it quits, PEOPLE has learned exclusively. "Even though we've decided splitting up is best for both of us, we have an amazing amount of love and respect for each other and remain very close friends," says the Scream 4 actress, 21. "We had a great time together, but it's not that easy to manage a relationship between two continents," he says. "I have a lot of respect for Hayden as a person and as a friend, and I believe we'll keep our friendship even after the separation."
Felixadinsdag 17 mei 2011 @ 11:31
quote:
11s.gif Op dinsdag 10 mei 2011 08:02 schreef rena het volgende:
Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver gaan scheiden na 25 jaar :o

[..]

Reden van de scheiding.

quote:
Schwarzenegger heeft kind bij zijn huishoudster

Arnold Schwarzenegger heeft een buitenechtelijk kind bij zijn huishoudster. De voormalige gouverneur van Californië en zijn vrouw Maria Shriver zijn al uit elkaar. Nadat hij zijn misstap dit jaar toegaf aan zijn vrouw, besloot zij de echtelijke woning te verlaten.

Schwarzenegger vertelt in de LA Times dat het inmiddels meer dan tien jaar is geleden dat hij het kind verwerkte. De moeder van het kind werkte twintig jaar lang voor de familie. Ze ging in januari met pensioen. Over haar identiteit en leeftijd is niets bekendgemaakt.

'Nadat ik mijn gouverneurspost neerlegde, heb ik mijn vrouw ingelicht', laat de 63-jarige Schwarzenegger weten. 'Ik begrijp en ik verdien de gevoelens van boosheid en teleurstelling van mijn vrienden en familie. Er zijn geen excuses voor en ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik heb Maria, mijn kinderen en familie mijn excuses aangeboden. Het spijt me oprecht.'

Schwarzenegger heeft sinds de geboorte van het kind zijn financiële verantwoordelijkheden genomen. Dat zal hij ook blijven doen, zo laat een bron aan de krant weten. Onlangs maakten Schwarzenegger en zijn vrouw in een gezamenlijke verklaring bekend te gaan scheiden. Het stel was maar liefst 25 jaar getrouwd. De media roken lont en gingen op zoek naar de werkelijke reden van de scheiding. (Redactie)
Pisces29dinsdag 17 mei 2011 @ 11:37
Ah gezellig -O-
sherezadedinsdag 17 mei 2011 @ 11:44
dat had ik nou weer niet verwacht van hem }:|
SemperSenseodinsdag 17 mei 2011 @ 15:10
quote:
11s.gif Op dinsdag 17 mei 2011 11:31 schreef Felixa het volgende:

[..]

Reden van de scheiding.

[..]

Arnold is niet meer het Alpha-mannetje. Valt mij op dat al die sterren van vroeger van hun voetstuk vallen..
kvddinsdag 17 mei 2011 @ 17:37
wat is de pensioengrens in Amerika? Of zullen we er maar vanuit gaan dat ze vervroegd met pensioen is gegaan? Want anders heeft ze ergens tussen haar 40/45ste en 60/65ste een kind gehad...
DarkElfdinsdag 17 mei 2011 @ 18:51
zo hufterig een kind bij een ander maken, alsof vreemdgaan nog niet lullig genoeg is.
SemperSenseodinsdag 17 mei 2011 @ 19:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2011 18:51 schreef DarkElf het volgende:
zo hufterig een kind bij een ander maken, alsof vreemdgaan nog niet lullig genoeg is.
Hufterig, zeker weten. Maar van haar kant ook dom om een relatie aan te gaan met zo'n iemand, het zijn altijd dezelfde types die dit doen.
Skaaidinsdag 17 mei 2011 @ 19:17
quote:
AMSTERDAM - Neve Campbell en John Light hebben een punt gezet achter hun huwelijk. De Canadese actrice en de Britse acteur waren vier jaar met elkaar getrouwd.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft de hand weten te leggen op de scheidingspapieren van de 37-jarige actrice.
Uit de documenten, ondertekend op 6 mei, blijkt dat zij en Light een vertrouwelijke overeenkomst hebben bereikt over de verdeling van hun bezittingen. De twee hebben samen geen kinderen.
Lovechildwoensdag 18 mei 2011 @ 09:15
quote:
AMSTERDAM - Nederlands Elftal-voetballer Eljero Elia is verlaten door zijn vriendin.

Sanne Hoogkamer heeft hun dochtertje Sael van 1 jaar meegenomen en is teruggegaan naar Nederland, schrijft Weekblad Privé.

Het stel woonde sinds 2009 samen in Hamburg, waar Elia momenteel speelt. Een goed ingevoerde bron: „Ondanks dat ze elkaar al zes jaar kennen, woonden ze pas in Hamburg voor het eerst samen. Reden daarvan was de geboorte van hun dochtertje."

"Overigens heeft Sanne eerst nog een poosje alleen met Sael gewoond. De zwangerschap was niet gepland en Eljero wilde er eerst niets van weten. Door tussenkomst van Sannes vader, die Eljero duidelijk maakte dat hij zijn verantwoordelijkheden moest nemen, gingen de twee toch samenwonen. Vanaf dat moment heeft Eljero zijn taak als vader serieus genomen.”

Het geluk is nu wreed verstoord. De bron: „Ze hebben een enorme ruzie gehad over iets. Het is opvallend dat Sanne per direct is vertrokken uit Hamburg…”
sherezadewoensdag 18 mei 2011 @ 09:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2011 18:51 schreef DarkElf het volgende:
zo hufterig een kind bij een ander maken, alsof vreemdgaan nog niet lullig genoeg is.
ja hij ''terminatord'' er op los blijkbaar
Felixawoensdag 18 mei 2011 @ 09:46
"Sperminatort" meer eigenlijk. :P
sherezadewoensdag 18 mei 2011 @ 09:49
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 09:46 schreef Felixa het volgende:
"Sperminatort" meer eigenlijk. :P
_O- met als gevolg een buitenechtelijke terminator
Felixawoensdag 18 mei 2011 @ 10:08
Volgens TMZ is dit de vrouw om wie het draait en is het kind een jongen van een jaar of 10-11.

0517-arnold-child-ex-mosaic-1.jpg

quote:
Arnold's Love Child -- Spitting Image
5/17/2011 8:15 PM PDT by TMZ Staff

TMZ has obtained lots of information -- as well as photos -- of the boy Arnold Schwarzenegger fathered out of wedlock -- and he looks shockingly like Arnold himself.

The mother -- Mildred Patricia Baena (she goes by Patty) -- was a housekeeper/assistant for the family for more than 20 years. Her jobs included cleaning, laundry, cooking and other chores.

Sources tell TMZ -- in the late '90s Patty began to "pursue Arnold." She told friends they would have unprotected sex during the day at the house. Patty never slept overnight at the house and no one ever caught them in the act.

We're told when she became pregnant, she didn't tell Arnold he was the father. Arnold didn't learn he was the daddy until the boy was a toddler.

Patty -- who made $1,200 a week -- was treated well by Arnold once he found out. Sources say Arnold was always "generous."

Patty -- who has recently retired -- now lives in a 4 bedroom house with a pool, several hours outside of L.A. with the boy and her 3 other kids.

We are not revealing the identity of the boy, however his features are eerily like Arnold's. We have various pictures of him at various ages (he's now 10 or 11) and each picture shows striking similarities, especially the mouth and teeth.
sherezadewoensdag 18 mei 2011 @ 10:18
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 10:08 schreef Felixa het volgende:
Volgens TMZ is dit de vrouw om wie het draait en is het kind een jongen van een jaar of 10-11.

[ afbeelding ]

[..]

nou daar wordt je ook niet vrolijk van, waarom zou je zoiets willen begaaien
Haantjedevoorstewoensdag 18 mei 2011 @ 11:37
Hier 't jong zonder blokjes:

media_xl_848643.jpg
Skaaiwoensdag 18 mei 2011 @ 12:04
Verdomme het lijkt de duivel wel, kijk die ogen!
DarkElfwoensdag 18 mei 2011 @ 12:08
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 10:18 schreef sherezade het volgende:

[..]

nou daar wordt je ook niet vrolijk van, waarom zou je zoiets willen begaaien
grappig, duikt er iemand eens niet op een standaard jonge blonde snol is t weer niet goed :+
sherezadewoensdag 18 mei 2011 @ 12:46
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 12:08 schreef DarkElf het volgende:

[..]

grappig, duikt er iemand eens niet op een standaard jonge blonde snol is t weer niet goed :+
uhm van mij mag hij zelf weten wie hij sperminatort maar ik vind het gewoon apart dat hij vreemd is gegaan met niet bepaald een knappe vrouw
en daarbij zullen genoeg jonge knappe grietjes zijn die zich aan zijn voeten werpen ( uiteraard met een achterliggende gedachte)
als je dan toch wilt vreemdgaan doe het dan goed
maar waarom zou je zoiets pakken als je eigen vrouw 10x mooier is??
Felixawoensdag 18 mei 2011 @ 13:19
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 12:46 schreef sherezade het volgende:

[..]

uhm van mij mag hij zelf weten wie hij sperminatort maar ik vind het gewoon apart dat hij vreemd is gegaan met niet bepaald een knappe vrouw
en daarbij zullen genoeg jonge knappe grietjes zijn die zich aan zijn voeten werpen ( uiteraard met een achterliggende gedachte)
als je dan toch wilt vreemdgaan doe het dan goed
maar waarom zou je zoiets pakken als je eigen vrouw 10x mooier is??
Dat magere scharminkel?
Hij wilde waarschijnlijk gewoon een beetje cushion for the pushin'. :P
sherezadewoensdag 18 mei 2011 @ 13:30
naja ze is nu misschien iets aan de magere kant maar vroeger was het een leuke dame om te zien...
hij is in ieder geval niet erop vooruit gegaan
Skaaiwoensdag 18 mei 2011 @ 14:17
Ze zal wel goed kunnen koken.
Olewoensdag 18 mei 2011 @ 15:10
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 09:15 schreef Lovechild het volgende:
AMSTERDAM - Nederlands Elftal-voetballer Eljero Elia is verlaten door zijn vriendin.

Sanne Hoogkamer heeft hun dochtertje Sael van 1 jaar meegenomen en is teruggegaan naar Nederland, schrijft Weekblad Privé.

Het stel woonde sinds 2009 samen in Hamburg, waar Elia momenteel speelt. Een goed ingevoerde bron: „Ondanks dat ze elkaar al zes jaar kennen, woonden ze pas in Hamburg voor het eerst samen. Reden daarvan was de geboorte van hun dochtertje."

"Overigens heeft Sanne eerst nog een poosje alleen met Sael gewoond. De zwangerschap was niet gepland en Eljero wilde er eerst niets van weten. Door tussenkomst van Sannes vader, die Eljero duidelijk maakte dat hij zijn verantwoordelijkheden moest nemen, gingen de twee toch samenwonen. Vanaf dat moment heeft Eljero zijn taak als vader serieus genomen.”

Het geluk is nu wreed verstoord. De bron: „Ze hebben een enorme ruzie gehad over iets. Het is opvallend dat Sanne per direct is vertrokken uit Hamburg
[..]

Hij zal toch niet zijn vreemdgegaan :?
AnnaStesiawoensdag 18 mei 2011 @ 15:34
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 15:10 schreef Ole het volgende:

[..]

Hij zal toch niet zijn vreemdgegaan :?
Mmmm...eerder een gevalletje "moetje" en er dan achter komen dat het best lastig is om samen te wonen en een kindje te hebben. 8)7
Vreemdgaan kan natuurlijk ook O-)
Olewoensdag 18 mei 2011 @ 15:38
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 15:34 schreef AnnaStesia het volgende:

[..]

Mmmm...eerder een gevalletje "moetje" en er dan achter komen dat het best lastig is om samen te wonen en een kindje te hebben. 8)7
Vreemdgaan kan natuurlijk ook O-)
Dit vraagt natuurlijk om speculaties :Y *O*
AnnaStesiawoensdag 18 mei 2011 @ 15:45
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 15:38 schreef Ole het volgende:

[..]

Dit vraagt natuurlijk om speculaties :Y *O*
uiteraard!
w/
sherezadewoensdag 18 mei 2011 @ 17:46
quote:
6s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:17 schreef Skaai het volgende:
Ze zal wel goed kunnen koken.
_O- _O- _O-
Mulawoensdag 18 mei 2011 @ 18:25
Dit jongetje schijnt niet het enige buitenechtelijke kind van Arnie te zijn. Dit; 19168_447563530537_443182115537_10585280_42426_n.jpg
schijnt ook een van hem te zijn.
Lovechildwoensdag 18 mei 2011 @ 19:48
Oeh, hoe kom je daar nou weer aan? :9
Olewoensdag 18 mei 2011 @ 23:38
Wil ik ook wel weten :Y
Mulawoensdag 18 mei 2011 @ 23:49
Van de amerikaanse versie van SHO! :P Ik kwam het tegen op een amerikaans forum. Die jongen zijn moeder schijnt ook bij Arnie te hebben gewerkt. Geen idee of het waar is. Ik vind hem trouwens wel wat van Arnie weg hebben.
Olewoensdag 18 mei 2011 @ 23:51
even kijken of we een vergelijkingsfotootje kunnen vinden

-edit-
van gister!
quote:
Arnold Schwarzenegger's Baby Mama Revealed: Tammy Tousignant

So it turns out we're all idiots for not knowing about Arnold Schwarzenegger's love child. The Daily Mail revealed everything about the kid and the baby mama back in 2003. The staffer Arnold knocked up was Tammy Tousignant, a stewardess on his private jet. And the kid? A son named Tanner who by now is old enough to have graduated from high school. I guess Maria doesn't read the Daily Mail, or any of the American media outlets who picked up the story, which was released just before the recall election that made Arnold the Governator.

Okay, who else ain't buying that Maria didn't know about this? Of course Maria knew about this! But Arnold was about to become Governator and Maria didn't want to fuck that up for him, or her because wife of the Governator is a pretty good gig, so she pretended not to know about it. And now that Arnold's not Governator, she walked. And when she walked Arnold was forced to come clean. Must have sucked for Maria, keeping Arnold's secret all those years. No wonder she turned into the Crypt Keeper. Lying for your creep of a husband is damn stressful.
Posted by Melvin O'Crabbie
bron:http://www.thedailycrabbi(...)ggers-baby-mama.html

-edit #2- van vandaag :')
quote:
5.18.2011
Mildred Baena Is Arnold Schwarzenegger's Real Baby Mama

I blame those horrible pseudo-journalists at Gawker for leading me down the wrong path on the Arnold Schwarzenegger baby mama story. From now on I will only listen to the frauds at Radar! Apologies to Tammy Tousignant and her son Tanner. You should not have been identified as the baby mama and love child at the center of Arnold's divorce drama. Those distinctions belong rightfully to Mildred "Patty" Baena and her son, as revealed by Michael Lohan's favorite website. Again, apologies to Tammy and Tanner.

The Gawker story, a rehashing of an old Daily Mail story, is wrong, and the Radar story is right. Patty Baena is the real baby mama. Want more facts? Patty used to be Arnold's housekeeper. Her kid by Arnold is now ten or thereabouts and lives with a retired Patty and several siblings in a four bedroom house with pool outside of L.A. Draw your own conclusions about how a retired housekeeper can afford to live in a four bedroom house with pool. Arnold's a generous guy! He takes care of his baby mamas. Maybe Tammy Tousignant should claim baby mama status anyway, and score herself a new house.


[ Bericht 61% gewijzigd door Ole op 18-05-2011 23:56:43 ]
Mulawoensdag 18 mei 2011 @ 23:56
Ole, laat maar zitten... Er schijnt een dna-test geweest te zijn en de jongen is gewoon netjes van haar man.

http://www.whatsonchengdu(...)ild-says-lawyer.html

Zijn moeder heeft vroeger als stewardess op het prive-vliegtuig van Arnie geweest en volgens 'bronnen' hadden ze een relatie
en liep zij tegen mensen te vertellen dat het kind van Arnie was.
Olewoensdag 18 mei 2011 @ 23:57
Zie edit# 2 :D
Mulawoensdag 18 mei 2011 @ 23:59
Ik zag het. Ik internet mobiel, dan gaat het allemaal even wat trager. ;)

Ik snap trouwens niet waarom vrouwen met Arnie in bed zouden willen duiken. Ik vind het zo'n ongelofelijke engerd.
SemperSenseodonderdag 19 mei 2011 @ 03:54
quote:
1s.gif Op woensdag 18 mei 2011 23:59 schreef Mula het volgende:
Ik zag het. Ik internet mobiel, dan gaat het allemaal even wat trager. ;)

Ik snap trouwens niet waarom vrouwen met Arnie in bed zouden willen duiken. Ik vind het zo'n ongelofelijke engerd.
Typisch een vrouwenopmerking

Toen hij nog populair was: vrouwen stonden in de rij om het bed met Arnold te kunnen delen.
Nu hij van zijn voetstuk is gevallen: vrouwen snappen niet waarom iemand ooit het bed zou willen delen met Arnold.
kvdzaterdag 21 mei 2011 @ 09:24
quote:
Faith Evans Pulls Trigger on Marriage

Faith Evans has filed for divorce ... TMZ has learned ... but it was a long time coming.

Faith -- who is married to record company exec Todd Russaw -- filed legal docs in L.A. County Superior Court, citing irreconcilable differences. Todd is also Faith's manager.

The couple married in 1997 and has two minor children. But according to the divorce petition, the couple separated in December, 2005. The 2005 date is curious, because one of their children was born in 2007.

Faith is asking for joint legal and sole physical custody. She wants Todd to have visitation rights.

Faith also wants the judge to reject any claim of spousal support.

Faith was married to Biggie Smalls when he was shot and killed in 1997.
Lovechilddonderdag 26 mei 2011 @ 09:03
quote:

Levi van Kempen en Josje van K3 uit elkaar


De relatie tussen Levi van Kempen en Josje Huisman is voorbij. De 22-jarige acteur en de 25-jarige K3-zangeres waren sinds vorig jaar een stel.

(Novum) - De relatie tussen Levi van Kempen en Josje Huisman is voorbij. De 22-jarige acteur en de 25-jarige K3-zangeres, die sinds vorig jaar een stel waren, zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan.

"Ze zijn alle twee jong en hebben het hartstikke druk", laat het management van Van Kempen weten. Daarnaast speelt ook de afstand een rol. De acteur woont in Amsterdam en Josje in Antwerpen. "Ze hebben besloten: dit heeft weinig zin."

Levi en Josje leerden elkaar kennen bij Studio 100, het Vlaamse bedrijf achter onder andere K3 en Mega Mindy. Van Kempen, die bekend werd met zijn rol in de soap Onderweg naar Morgen, speelde vorig jaar een rol in Mega Mindy en het Zwarte Kristal.
roos85donderdag 9 juni 2011 @ 08:35
quote:
Minnares ex Mariska van Kolck zwanger

door Colette Boegman
AMSTERDAM - Opnieuw een klap in het gezicht van Mariska van Kolck. De 47-jarige musicalactrice heeft dinsdagavond te horen gekregen dat haar even oude man Knut en zijn dertien jaar jongere vriendin een kindje verwachten. De Groningse Wia is al bijna vijf maanden zwanger.


Tijdens een etentje met vrienden in een restaurant kreeg Mariska een telefoontje van Knut, de man met wie zij in scheiding ligt. Vertelt een vriendin aan Pagina Privé.
„Knut had al aangegeven dat hij hun zoons Vincent en Christoph iets te vertellen had. Mariska zei nog: ’Misschien gaat Knut wel met Wia samenwonen in Groningen’. Maar dit had niemand kunnen bedenken.”
„Mariska barstte in tranen uit. Ze kon geen hap meer door haar keel krijgen en is meteen naar huis gegaan. Ze wilde thuis zijn voor haar zoons. Daar heeft ze nog urenlang gehuild.”
Mariska, die sinds maart gelukkig is met oud-wethouder Edgar Peer (49), bevestigt de zwangerschap. Aangeslagen zegt zij: „We dachten dat nu alle geheimen wel zo’n beetje boven tafel waren, maar er komt geen einde aan. Ik voel mij leeg en verslagen. De komende tijd gaan de kinderen en ik een manier proberen te vinden om hier mee om te gaa
Pisces29donderdag 9 juni 2011 @ 09:20
Wow, die hadden haast zeker :D
Oledonderdag 9 juni 2011 @ 11:57
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2011 09:20 schreef Pisces29 het volgende:
Wow, die hadden haast zeker :D
met 34 schijnen de eierstokken nogal te ratelen.
Oledonderdag 9 juni 2011 @ 12:00
Oh wacht...5 mnd.. Hoe lang zijn ze uit elkaar?
Felixadonderdag 9 juni 2011 @ 12:04
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2011 12:00 schreef Ole het volgende:
Oh wacht...5 mnd.. Hoe lang zijn ze uit elkaar?
In februari werd bekend dat ze gingen scheiden en in maart kwam aan het licht dat hij al een half jaar een ander had, die Wia dus.
Oledonderdag 9 juni 2011 @ 12:07
Heeft ze snel gedaan dus. Of Knut daar nou blij mee is?
Pisces29donderdag 9 juni 2011 @ 13:36
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2011 12:00 schreef Ole het volgende:
Oh wacht...5 mnd.. Hoe lang zijn ze uit elkaar?
Dat dus ;)
renavrijdag 10 juni 2011 @ 19:16
Jack White gaat scheiden. En hij en zijn toekomstige ex-vrouw gaan het vieren het ook:
quote:
Jack White and his rockstar model wife Karen Elson are calling it quits after six years of marriage. Happy (?): They’re marking the occasion with a “divorce party.”

The two met in 2005 on the set of the music video for The White Stripes’ “Blue Orchid,” and were married shortly thereafter.
kvdzondag 12 juni 2011 @ 15:27
goed nieuws voor de mannen (tenzij ze inmiddels weer iets met haar ex heeft)

quote:
'Pippa Middleton weer vrijgezel'

Laatste update: 12 juni 2011 13:24 info.

AMSTERDAM - Pippa Middleton heeft het uitgemaakt met haar vriend Alex Loudon. Dat beweert een ingewijde tegenover de Britse krant Daily Mail.

Naar verluidt zijn de twee al weken niet meer samen gezien bij publieke gelegenheden.

"In de vriendenkring van Pippa en Alex weet iedereen dat de twee sinds kort niet meer samen zijn", vertelt de bron.

Sinds de bruiloft van haar zus Kate raakt de Britse pers niet uitgeschreven over Pippa. Volgens geruchten zou prins Harry een oogje op haar hebben.

De 27-jarige Pippa werd onlangs gespot toen ze op vakantie was met onder anderen George Percy, haar ex-vriend. Ook gingen de twee afgelopen week uit eten. Pippa heeft een baan geaccepteerd bij het bedrijf van Percy.
Olewoensdag 15 juni 2011 @ 14:36
Heel wijs om wraak te nemen over de rug van je kind :(

quote:
Anouk: Rapper Dox mag zijn zoontje Jesiah (15 maanden) niet meer zien!
Dit bericht is geplaatst op 15-06-2011
Anouks wraak op haar voerspelige ex rapper Dox is niet subtiel, maar waarschijnlijk wel erg effectief! De rapper mag de komende maanden uit wraak en als straf voor zijn overspelig gedrag zijn 15 maanden oude zoontje Jesiah niet meer zien...
Anouk is boos..."Ik sta niet in voor mezelf als hij nu voor mijn neus zou staan. Ik moet de komende maanden even tot mezelf komen om wat sterker te worden zodat ik me goed genoeg voel om hem onder ogen te komen,” zo citeert de site Sterrenstek.nl zangeres Anouk over het contactverbod voor rapper Dox.

En ook de komende jaren zal de rapper zijn Jesiah alleen maar kunnen ontmoeten als Anouk daar bij is. Op de website Sterrenstek zegt Anouk: "Ik moet wel zeggen: hij heeft de boel zo verziekt dat ik Jesiah niet zomaar meegeef aan hem, want dat vertrouw ik niet. Ik wil wel dat hij zijn zoon ziet, maar dan in mijn space zodat ik kan zien hoe het contact verloopt tussen hen."

friekin_woensdag 15 juni 2011 @ 15:30
Mijn space :')
Lovechildwoensdag 15 juni 2011 @ 21:46
Toch vraag ik me af of het echt zo zit zoals in dat stukje over Anouk staat. Je bent tegenwoordig toch verplicht om vast te leggen hoe je de zorg voor je kind(eren) gaat verdelen?
sherezadedonderdag 16 juni 2011 @ 12:53
waarschijnlijk zal zij wel alleen over het gezag beschikken
kvdvrijdag 24 juni 2011 @ 15:12
iets meer dan een jaar na de ontmoeting en 5 maanden na de geboorte van hun zoontje al weer uit elkaar

quote:
Owen Wilson 'ends relationship with mother of his baby boy'
By Debbie Emery

Last updated at 12:03 PM on 24th June 2011

Owen Wilson is said to have split from the mother of his only child.
The Wedding Crashers star and former air marshal Jade Duell welcomed a son, Robert, five months ago.

The relationship came to an end because the 42-year-old wasn't ready to commit, it has been claimed.

'Owen wanted the freedom to do what he wanted with his friends, both male and female, while remaining a family unit with Jade and the baby,' an insider told the National Enquirer.
'But Jade wasn't willing to go along with that, so Owen decided to end things with her instead of cheating behind her back.'
Duell and Robert are said to have moved to New York to be with her family while Wilson remains based in Santa Monica, California.

The 42-year-old actor showed no signs of strain on June 18 when he walked the red carpet at the Cars 2 premier in Los Angeles.

In the Disney/Pixar sequel, Wilson voices the leading role of Lightning McQueen, the star racer of the 2006 animated film.

Wilson shocked his family, friends and fans with his suicide attempt four years ago when he tried to overdose on prescription pills and slashed his wrists after splitting up with girlfriend Kate Hudson.
Since then the Little Fockers star seemed to have gotten his life back on track by embracing fatherhood when son Robert Ford Wilson was born n January 14 of this year.
He told told U.S. entertainment show Access Hollywood: 'I was never like somebody who was like, 'Oh gosh, it's a little baby! Let me hold it.

'They're so fragile, but then when it is your own, all of a sudden you feel a lot more confident. You really do have this bond, this real connection with this thing that a month ago wasn't even here It is strange... Their cries are like beautiful music!'
Fans were surprised when Jade's pregnancy was announced four days before the birth of her son, as it had not been public knowledge that the Midnight In Paris actor was even dating her.
It was then revealed that he and Jade met last year when the air marshall sat next to him on a flight.
miss_dynastiezaterdag 16 juli 2011 @ 00:28
quote:
Jennifer Lopez en Marc Anthony uit elkaar
van onze redactie
AMSTERDAM - Zangeres Jennifer Lopez en haar man Marc Anthony hebben een punt achter hun huwelijk gezet.

Dit heeft het glamourkoppel via een persbericht laten weten aan diverse Amerikaanse media. We hebben besloten om ons huwelijk te beëindigen. Het is een hele moeilijke beslissing. We zijn beide op vriendschappelijke wijze tot dit besluit gekomen.

Voor mannenverslindster Jennifer Lopez is dit alweer het derde huwelijk dat naar de knoppen is. De diva was in 1997 voor het eerst getrouwd met Ojani Noa en voor de tweede keer in 2001 met achtergronddanser Cris Judd. Voor manlief Marc is het de tweede scheiding.

Afgelopen jaar hernieuwde het stel nog de huwelijksgeloften toen het koppel precies zes jaar bij elkaar was. In 2004 stapte het stel in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie in hun huis in Beverly Hills. Ze hebben twee kinderen samen.
Deze zag ik niet aankomen, eerlijk gezegd...
Bostonianzaterdag 16 juli 2011 @ 01:17
Ja, ik wel. Heb al eerder gelezen dat hij een coke gebruiker is en dat het een man is die graag controle heeft over zijn vrouw.

En dat hij verbaal/fysiek agressief in huis zou zijn, heb ik hier eens gelezen.
Hier de tekst van de link:
quote:
Blind Vice: Red Hot Strippa Caged By Angry Douche!

Last time we checked in on Strippa Rip-Ya, her sad story was getting worse.
Marc AnthonyThat abusive hubby of hers, Caesar Anchovy-Arse, was causing a drunk ruckus by showing up to a photo shoot where he proceeded to take his verbal barrage semi-public by pointing out all her flaws in front of work colleagues.
So did Rip-Ya's shocked acquaintances ever say anything to her?
Some tried.
"She's in more denial than she ever has been," dishes a source close to SRY who is familiar with the sad, sad sitch.
Continues the concerned pal:
"Her career is red hot right now, so she just won't hear anyone out. She thinks if she ignores the problem long enough it will just go away."
But it won't, as long as she's with that dude of hers.
Sure, since she's the bigger celeb in the marriage you would think that would make Caesar pipe down and—more importantly—lay off, but it doesn't.
We may not be experts at anything but gossip, but if you ask us the higher Strippa's star rises, the worse her situation will be at home.
Anchovy-Arse is a twerp and an abuser. He's a total loser, so, the only way he feels he can show he's the man of the household (since he's not the money maker) is to show it physically.
It's just horrible—and so Paleozoic Era. Why doesn't he just use his club to express himself, instead of that nasty-ass mouth of his. Not to mention his hands.
It's going to take a serious injury before Strippa gets it through her head this guy is bad news for her and her kids.
But denial is a dangerous place to be in, and right now SRP has set up shop.


And it Ain't: Kendra Wilkinson, Natalie Portman, Christina Aguilera


Please see the label below for our posts on the previous SRY and CAA BVs, including a full list of who has been eliminated.
Top suspects: Jennifer Lopez and Marc Anthony
Pisces29zaterdag 16 juli 2011 @ 02:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2011 00:28 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Deze zag ik niet aankomen, eerlijk gezegd...

:o Ik ook niet!
Sk00pzaterdag 16 juli 2011 @ 03:09
Ik las het ook net.. Hij was laatst nog bij The Talk (Amerikaans praatprogramma) En hij verteld hoe het allemaal zo goed ging.. Dit is toch even een shock.
roos85zaterdag 16 juli 2011 @ 09:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2011 00:28 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Deze zag ik niet aankomen, eerlijk gezegd...

ik ook niet
alorszaterdag 16 juli 2011 @ 12:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2011 00:28 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Deze zag ik niet aankomen, eerlijk gezegd...

nou mij verbaast het niet, er zijn toch al zo vaak berichten geweest dat ze op het punt stonden om uit elkaar te gaan...
Doedezemaarzaterdag 16 juli 2011 @ 12:34
Ik vind het zo'n eng naar mannetje
miss_dynastiezaterdag 16 juli 2011 @ 14:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2011 12:09 schreef alors het volgende:

[..]

nou mij verbaast het niet, er zijn toch al zo vaak berichten geweest dat ze op het punt stonden om uit elkaar te gaan...
Die heb ik dan kennelijk gemist, ik was echt verbaasd, maar ik geloof jullie gelijk :)
Skaaizaterdag 16 juli 2011 @ 19:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2011 00:28 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Deze zag ik niet aankomen, eerlijk gezegd...

Ik ook niet, ik ben verbaasd :o
amarantazaterdag 16 juli 2011 @ 20:12
ik ook, vond ze leuk saampjes
alorszaterdag 16 juli 2011 @ 22:16
Ik vind Marc Anthony echt een griezel, snap niet wat ze in hem zag, vond haar veel leuker met Ben Affleck :Y
#ANONIEMzondag 17 juli 2011 @ 05:28
Jennifer's derde scheiding alweer, en ze is de veertig nog maar amper gepasseerd. :{

Samenleven met die vrouw: Niet vol te houden? :?

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2011 05:28:55 ]
kvdzondag 17 juli 2011 @ 10:04
Ze had er zelfs zin in:

quote:
Jennifer Lopez kon niet wachten om te scheiden

AMSTERDAM - Actrice annex zangeres Jennifer Lopez stond al maanden te popelen om de scheiding van haar man Marc Anthony aan te kondigen.

Dit onthult X17Online. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite heeft het American Idol-jurylid de scheiding al maanden in stilte voorbereid.

“Jennifer is heel open over haar scheiding. Ze is de ‘slechte houding’ van haar 42-jarige echtgenoot meer dan zat”, meldt een bron aan de site. “Ze kon eigenlijk niet wachten om het nieuws openbaar te maken, maar ze wilde eerst haar bezittingen goed beschermd hebben voordat ze de scheiding indiende.”

Volgens de bron ging er een belletje rinkelen bij de Amerikaanse actrice nadat er signalen waren dat de negatieve houding van Marc hun driejarige tweeling Max en Emme beïnvloedde. het glamourkoppel liet vrijdagavond via een persbericht weten dat hun scheiding een feit was. “We hebben besloten om ons huwelijk te beëindigen. Het is een hele moeilijke beslissing. We zijn beide op vriendschappelijke wijze tot dit besluit gekomen.”
Bostonianzondag 17 juli 2011 @ 15:21
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 05:28 schreef female81 het volgende:
Jennifer's derde scheiding alweer, en ze is de veertig nog maar amper gepasseerd. :{

Samenleven met die vrouw: Niet vol te houden? :?
Dit keer lag het echt aan Marc Anthony. Als alle geruchten over hem waar zijn, zie mijn vorige bericht in dit topic, dan is het een hele nare man waar ze maar beter vanaf kan zijn.

Ik vond haar het leukst met Ben Affleck, maar die kon toen niet met het mediacircus omgaan.
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 05:28 schreef female81 het volgende:
Jennifer's derde scheiding alweer, en ze is de veertig nog maar amper gepasseerd. :{

Samenleven met die vrouw: Niet vol te houden? :?
3 relaties, dat is toch niet wereldschokkend? Alleen omdat er een briefje bij zit moet het groter zijn of zwaarder wegen ofzo? :? :D
kvdzondag 17 juli 2011 @ 15:58
Wat te denken van gewoon vallen op verkeerde mannen? P. Diddy (of hoe hij toen en nu ook mag heten) zal geen lieverdje zijn geweest (herinner me iets met pistolen/geweren), Ben zal toen ook al wel lekker hebben zitten gokken en er tonnen zoniet miljoenen door hebben gegokt. Als we de berichten moeten geloven is Marc agressief/mishandelend op alle mogelijke manieren.
Die eerste man van haar is achteraf ook niet zo'n aardige man, met een sex-tape (die zijn vriendin wil verkopen) en een boek die hij wilde uitbrengen. Kan zo snel alleen even niets bedenken over die tweede man, weet alleen dat hij en Jennifer uit elkaar gingen omdat zij Ben toen had leren kennen.

Tot nu toe voor mij: blame it on a bad taste in men
kvdzondag 17 juli 2011 @ 16:14
Oh, en qua huwelijken en relaties...misschien een ietsjepietsjes te snel allemaal
Gewoon even van internet en de bekende mensen:
Ze heeft van ergens in '94 tot ergens in '95 een relatie met Wesley Snipes
In '96 krijgt ze iets met Ojani Noa, vraagt haar in oktober ten huwelijk, februari '97 trouwen ze, januari '98 scheiden ze.
Ergens in '98 krijgt ze een relatie met P. Diddy, die duurt 2 1/2 jaar, gaat uit in februari 2001.
29 september 2001 trouwt ze met Chris Judd, scheiding 26 januari 2003, maar ondertussen al sinds november 2002 al verloofd met Ben.
Dus Ben minimaal november 2002 tot januari 2004.
En dan wordt Marc 2 maanden laten met haar gespot en nog geen 2 maanden later stappen ze in het huwelijksbootje (terwijl hij net een paar dagen daarvoor officieel is gescheiden)
sherezadezondag 17 juli 2011 @ 17:00
als je het zo opsomt dan komt ze wel tacky over _O- _O-
kvdzondag 17 juli 2011 @ 17:42
Niet alleen overkomen, blijkbaar is ze het ook ;)

Nog 1 aan het rijtje, maar wel een lange: David Cruz, van '84 tot '94/'95, dus tijdens Wesley. En lees net dat ze Ojani in '95 al was tegengekomen. Dus of een paar tegelijk of allemaal net na elkaar.

Enne...met die David Cruz was ze verloofd, al sinds haar 15de. Even rekenen, ze is van 24 juli 1969, dus 15 werd ze op 24 juli '84, 16 op 24 juli '85....gosh, waarschijnlijk kende ze David ook nog maar net toen ze zich verloofden. Maximaal 1 1/2 jaar...

En ja...ik heb een leven, maar vind het uitzoeken van zulke dingen ook erg leuk :@
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 17:46
Ach je kunt beter bedenken hoeveel huwelijken in Hollywood wel lang stand houden ;)
Evenals gewone huwelijken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Pisces29 op 17-07-2011 17:53:49 ]
sherezadezondag 17 juli 2011 @ 17:52
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 17:42 schreef kvd het volgende:
Niet alleen overkomen, blijkbaar is ze het ook ;)

Nog 1 aan het rijtje, maar wel een lange: David Cruz, van '84 tot '94/'95, dus tijdens Wesley. En lees net dat ze Ojani in '95 al was tegengekomen. Dus of een paar tegelijk of allemaal net na elkaar.

Enne...met die David Cruz was ze verloofd, al sinds haar 15de. Even rekenen, ze is van 24 juli 1969, dus 15 werd ze op 24 juli '84, 16 op 24 juli '85....gosh, waarschijnlijk kende ze David ook nog maar net toen ze zich verloofden. Maximaal 1 1/2 jaar...

En ja...ik heb een leven, maar vind het uitzoeken van zulke dingen ook erg leuk :@
poor jenny from the block :')
sherezadezondag 17 juli 2011 @ 17:54
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 17:46 schreef Pisces29 het volgende:
Ach je kunt beter bedenken hoeveel huwelijken in Hollywood wel langs stand houden ;)
Evenals gewone huwelijken.
mensen in Hollywood kunnen beter helemaal niet meer in het huwelijksbootje stappen, ben benieuwd wie haar volgende slachtoffer wordt ...maybe George Clooney :D
kvdzondag 17 juli 2011 @ 18:00
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 17:46 schreef Pisces29 het volgende:
Ach je kunt beter bedenken hoeveel huwelijken in Hollywood wel lang stand houden ;)
Evenals gewone huwelijken.
Volgens mij is het al dan niet in stand houden van het huwelijk wel afhankelijk van de mate van beroemdheid van het stel als individuen. Als een huwelijk stand houdt is meestal 1 van de partners niet heel bekend/actief in hollywood. Of kan eentje zich heel goed op de achtergrond houden. Ik zit al diep na te denken over een echtpaar die al laten we zeggen +10 jaar getrouwd zijn en waarbij zowel de man als de vrouw erg bekend zijn.
kvdzondag 17 juli 2011 @ 18:03
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 17:54 schreef sherezade het volgende:

[..]

mensen in Hollywood kunnen beter helemaal niet meer in het huwelijksbootje stappen, ben benieuwd wie haar volgende slachtoffer wordt ...maybe George Clooney :D
Nee joh, George doet niet meer aan trouwen en ook niet aan kinderen (denk dat die van JLo nog wat te jong voor hem zijn). Dus niet echt een geschikte nieuwe lover/man...vergeet niet, binnen een jaartje of 3 moet ze weer getrouwd zijn, dan moet ze wel heel erg haar best met hem gaan doen ;)
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 18:04
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 18:00 schreef kvd het volgende:

[..]

Volgens mij is het al dan niet in stand houden van het huwelijk wel afhankelijk van de mate van beroemdheid van het stel als individuen. Als een huwelijk stand houdt is meestal 1 van de partners niet heel bekend/actief in hollywood. Of kan eentje zich heel goed op de achtergrond houden. Ik zit al diep na te denken over een echtpaar die al laten we zeggen +10 jaar getrouwd zijn en waarbij zowel de man als de vrouw erg bekend zijn.
Vanessa Paradis en eh Johnny Depp? Al doet Vanessa Paradis volgens mij al jaren niks meer in de schijnwerpers, maar ik kan het geheel mis hebben :D
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 18:07
Zelfs Arnie en Maria Shriver scheiden na +20 jaar, dus tja...
kvdzondag 17 juli 2011 @ 18:19
Wat je al zegt, Vanessa zingt af en toe nog wat en brengt ongeveer 1 film per jaar uit. Dus is niet zo actief (en al helemaal niet in Hollywood, zijn allen franse films en albums). Zet zichzelf dus op de achtergrond voor Johnny.

En Maria, zij is toch eigenlijk hier alleen bekend vanwege het feit dat ze met Arnold is getrouwd en een Kennedy is. Oke, ze is ook journaliste, schrijfster, activiste, maar ook niet zo op de voorgrond...

Een Rita Wilson en Tom Hanks...allebei wel bekend, zij minder dan hem, zij is degene die hem op de voorgrond laat zijn...
John Travolta en Kelly Preston, hetzelfde verhaal.

Naar mijn idee is het dus wel mogelijk, maar 1 moet lijkt het een stapje terug doen om de ander te laten stralen/schijnen. 2 Mensen die vol in de schijnwerpers staan en beide succesvol willen zijn (alle aandacht willen hebben) gaan minder goed samen lijkt wel.
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 18:20
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 18:19 schreef kvd het volgende:
Wat je al zegt, Vanessa zingt af en toe nog wat en brengt ongeveer 1 film per jaar uit. Dus is niet zo actief (en al helemaal niet in Hollywood, zijn allen franse films en albums). Zet zichzelf dus op de achtergrond voor Johnny.

En Maria, zij is toch eigenlijk hier alleen bekend vanwege het feit dat ze met Arnold is getrouwd en een Kennedy is. Oke, ze is ook journaliste, schrijfster, activiste, maar ook niet zo op de voorgrond...

Een Rita Wilson en Tom Hanks...allebei wel bekend, zij minder dan hem, zij is degene die hem op de voorgrond laat zijn...
John Travolta en Kelly Preston, hetzelfde verhaal.

Naar mijn idee is het dus wel mogelijk, maar 1 moet lijkt het een stapje terug doen om de ander te laten stralen/schijnen. 2 Mensen die vol in de schijnwerpers staan en beide succesvol willen zijn (alle aandacht willen hebben) gaan minder goed samen lijkt wel.
Dat is een reden om het te doen laten slagen, maar niet een reden om een scheiding te voorkomen.
Genoeg beroemde acteurs scheiden van hun onbekende vrouw. :Y
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 18:21
Die kerel van Christina Aguilera was toch producer ofzo? Niemand kende hem, en ook gescheiden ;)
kvdzondag 17 juli 2011 @ 18:23
das waar
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 18:27
Over scheidingen gesproken, ik las laatst dat Cheryl Cole weer bij haar ex terug is en misschien weer gaat trouwen :')
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 18:29
quote:
'Cheryl Cole wilde niet scheiden'
Laatste update: 13 juli 2011 12:41 info
AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft nooit willen scheiden van Ashley Cole. De zangeres zette een punt achter haar relatie met de voetballer omdat ze het gevoel had geen andere keuze te hebben, niet omdat ze zelf graag wilde scheiden.
Wenn.com
Cheryl en Ashley Cole Fotoserie

Dat onthult Cheryls goede vriendin Fergie, zangeres van de Black Eyed Peas, in een interview met het tijdschrift Closer.

Cheryl maakte in februari vorig jaar bekend dat ze ging scheiden, nadat haar man haar meerdere malen had bedrogen. Inmiddels is het koppel weer samen, en zouden ze zelfs opnieuw willen gaan trouwen.

"Dit zal de laatste kans zijn voor Ashley", zegt Fergie. "Cheryl is nu veel sterker dan twee jaar geleden. De relatie zal dan dan ook op haar voorwaarden zijn. Ashley heeft haar erg veel pijn gedaan."

Buitenechtelijke uitstapjes

Fergie begrijpt dat veel mensen niet zullen snappen waarom Cheryl haar ex terug wil na zijn buitenechtelijke uitstapjes.

"Maar ze moet haar eigen hart volgen. Het is makkelijk om te zeggen dat Cheryl gek is dat ze hem terugneemt. Maar het leven is niet zo simpel als dat. Als er nog steeds liefde is, en ze gelooft oprecht dat hij veranderd is, dan moet ze er voor gaan."
alorszondag 17 juli 2011 @ 18:45
oh god, Ashley is echt zo'n coward :r die gaat echt niet veranderen, tenzij ze zijn lul amputeert, dan kan ie daar iig niet meer mee denken. Vraag ik me af hoe hij dan nog uberhaupt kan denken, want van zijn hersens hoeft ie het ook al niet te hebben.
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 18:46
quote:
13s.gif Op zondag 17 juli 2011 18:45 schreef alors het volgende:
oh god, Ashley is echt zo'n coward :r die gaat echt niet veranderen, tenzij ze zijn lul amputeert, dan kan ie daar iig niet meer mee denken. Vraag ik me af hoe hij dan nog uberhaupt kan denken, want van zijn hersens hoeft ie het ook al niet te hebben.
Het blijft natuurlijk een verhaal van Fergie, dus wie weet is het niet waar, maar zo wel... tja :')
AnnaStesiazondag 17 juli 2011 @ 19:40
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 18:29 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

En waarom gelijk weer willen trouwen :? ga lekker samenwonen of latten en kijk over een paar jaar dan eens verder
Pisces29zondag 17 juli 2011 @ 19:42
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 19:40 schreef AnnaStesia het volgende:

[..]

En waarom gelijk weer willen trouwen :? ga lekker samenwonen of latten en kijk over een paar jaar dan eens verder
Alle voetballers trouwens vrij snel of heel jong... en volgens mij wil(de) Cheryl kinderen.
kvdzondag 17 juli 2011 @ 20:05
quote:
13s.gif Op zondag 17 juli 2011 18:45 schreef alors het volgende:
oh god, Ashley is echt zo'n coward :r die gaat echt niet veranderen, tenzij ze zijn lul amputeert, dan kan ie daar iig niet meer mee denken. Vraag ik me af hoe hij dan nog uberhaupt kan denken, want van zijn hersens hoeft ie het ook al niet te hebben.
En of hij niet gaat veranderen. Terwijl hij Cheryl probeert terug te winnen is heeft hij met minimaal 3 vrouwen afpraakjes gehad, en met sommige meerdere afspraakjes. Dus een wijs advies aan Cheryl.... :N nait doun mien wicht :N
Lovechildzondag 17 juli 2011 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 20:05 schreef kvd het volgende:

[..]

En of hij niet gaat veranderen. Terwijl hij Cheryl probeert terug te winnen is heeft hij met minimaal 3 vrouwen afpraakjes gehad, en met sommige meerdere afspraakjes. Dus een wijs advies aan Cheryl.... :N nait doun mien wicht :N
Ik vind het ook een zeer wijs advies :Y
En nu maar hopen dat ze hier leest.
kvdzondag 17 juli 2011 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 21:58 schreef Lovechild het volgende:

[..]

Ik vind het ook een zeer wijs advies :Y
En nu maar hopen dat ze hier leest.
Tuurlijk leest ze dit en ik zal haar straks nog even bellen om haar hierop te wijzen ;)
Lovechildzondag 17 juli 2011 @ 23:22
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 22:04 schreef kvd het volgende:

[..]

Tuurlijk leest ze dit en ik zal haar straks nog even bellen om haar hierop te wijzen ;)
Oh ja, goed plan! Lol.
Turbomuiszondag 17 juli 2011 @ 23:29
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 18:19 schreef kvd het volgende:
Wat je al zegt, Vanessa zingt af en toe nog wat en brengt ongeveer 1 film per jaar uit. Dus is niet zo actief (en al helemaal niet in Hollywood, zijn allen franse films en albums). Zet zichzelf dus op de achtergrond voor Johnny.

En Maria, zij is toch eigenlijk hier alleen bekend vanwege het feit dat ze met Arnold is getrouwd en een Kennedy is. Oke, ze is ook journaliste, schrijfster, activiste, maar ook niet zo op de voorgrond...

Een Rita Wilson en Tom Hanks...allebei wel bekend, zij minder dan hem, zij is degene die hem op de voorgrond laat zijn...
John Travolta en Kelly Preston, hetzelfde verhaal.

Naar mijn idee is het dus wel mogelijk, maar 1 moet lijkt het een stapje terug doen om de ander te laten stralen/schijnen. 2 Mensen die vol in de schijnwerpers staan en beide succesvol willen zijn (alle aandacht willen hebben) gaan minder goed samen lijkt wel.
Kurt Russell en Goldie Hawn, zijn al een eeuwigheid bij elkaar. En volgens mij hebben ze geen van beiden een stapje terug gedaan :)
alorszondag 17 juli 2011 @ 23:36
Victoria en David zijn ook al heel lang bij elkaar en zie ik eerlijk gezegd ook niet snel scheiden.
sherezadedinsdag 19 juli 2011 @ 09:45
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 18:03 schreef kvd het volgende:

[..]

Nee joh, George doet niet meer aan trouwen en ook niet aan kinderen (denk dat die van JLo nog wat te jong voor hem zijn). Dus niet echt een geschikte nieuwe lover/man...vergeet niet, binnen een jaartje of 3 moet ze weer getrouwd zijn, dan moet ze wel heel erg haar best met hem gaan doen ;)
oja maar bij nader inzien is jLo misschien toch al wat te oud voor onze George ..we zullen zien wie er zo gek is om met haar binnen nu en 2 jaar te trouwen :D
sherezadedinsdag 19 juli 2011 @ 10:01
Cheryl Cole maakt relatie opnieuw uit

Laatste update: 18 juli 2011 17:58 info.


AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft opnieuw een punt gezet achter haar relatie met Ashley Cole. De voetballer zou andermaal zijn vreemdgegaan.

Foto: Getty Images

Volgens de Britse tabloid Daily Mail ziet de 28-jarige Cheryl geen heil meer in de relatie. "Ik ben er klaar mee, verwijder mijn nummer", zou het voormalige X Factor-jurylid hebben gezegd.

Volgens de laatste berichten is Cheryl opnieuw bedrogen. Ashley zou recentelijk de lakens hebben gedeeld met stewardess Kerry Meades. De twee doken in 2004 al eens met elkaar het bed in, en vorige maand ontmoetten de twee elkaar opnieuw in Los Angeles. Daar zou het stel opnieuw verschillende keren seks hebben gehad.





Nieuwe kans


Vorige maand werd ook bekend dat Cheryl en Ashley hun relatie weer nieuw leven in hadden geblazen. Het koppel scheidde vorig jaar februari, nadat de voetballer Cheryl meerdere malen had bedrogen. Desalniettemin leek Cheryl hem een nieuwe kans te willen geven en deed Ashley veel moeite om zijn ex-vrouw weer voor zich te winnen.



Lingerie


Niet alleen Cheryl ziet haar relatie sneuvelen, ook Kerry Meades voelt zich bedrogen. Zo vertelt de stewardess dat Ashley vorige maand een cadeautasje met lingerie van Hustler bij zich had, toen de twee elkaar ontmoetten. Ze weet zeker dat die lingerie als verjaardagscadeautje voor zijn voormalige vrouw bedoeld was.

"Ashley heeft ons allebei bedrogen. De lingerie was waarschijnlijk voor Cheryl's verjaardag. Hij wilde het overduidelijk verbergen. De hele tijd dat we samen zijn geweest heeft hij zich als een vrijgezel gedragen. Ik denk niet dat Ashley weet hoe hij een vrouw trouw moet zijn. Ik weet zeker dat hij nooit verandert."



Verdrietig


De stewardess zegt nog steeds verdrietig te zijn. "Ik dacht dat hij serieus met me was en ik voel absoluut nog iets voor hem. Nu zie ik dat hij bezig was om Cheryl weer voor zich te winnen in de tijd dat we samen waren. Ik vind het erg verdrietig voor haar."
Pisces29dinsdag 19 juli 2011 @ 10:38
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 23:36 schreef alors het volgende:
Victoria en David zijn ook al heel lang bij elkaar en zie ik eerlijk gezegd ook niet snel scheiden.
Nee, maar dan heeft Victoria ook wel de speeluurtjes van David geaccepteerd ;)
sherezadedinsdag 19 juli 2011 @ 10:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2011 10:38 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Nee, maar dan heeft Victoria ook wel de speeluurtjes van David geaccepteerd ;)
:Y :Y :Y :Y :Y :Y , die scheiding komt er toch wel een keer....steeds maar kinderen nemen om je relatie goed te houden houdt ook wel een keertje op
SEMTEXdinsdag 19 juli 2011 @ 11:39
Die Cheryl Cole heeft ook een bord voor haar kop (als dat verhaal al waar is..). De legendarische Jerry Springer zei ooit al: "Once a cheater, always a cheater".

Jennifer L. en Marc Anthony zijn uit elkaar, was dat al bekend?
http://www.dailymail.co.u(...)c-Anthony-split.html
sherezadedinsdag 19 juli 2011 @ 11:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2011 11:39 schreef SEMTEX het volgende:
Die Cheryl Cole heeft ook een bord voor haar kop (als dat verhaal al waar is..). De legendarische Jerry Springer zei ooit al: "Once a cheater, always a cheater".

Jennifer L. en Marc Anthony zijn uit elkaar, was dat al bekend?
http://www.dailymail.co.u(...)c-Anthony-split.html
ja zie een paar pagina's terug.....

jerry springer heeft gelijk, snap Cheryl totaal niet....ik zou zo'n afgelikte boterham als Ashley nooit meer terug willen....als het nu bij een slippertje was gebleven dan kon ik me nog voorstellen dat ze daarvoor haar huwelijk niet zou willen opgeven maar OMG hoeveel heeft hij er niet inmiddels gehad?? en dan nog maar te zwijgen over datgene wat we niet weten
Lovechilddinsdag 19 juli 2011 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 23:29 schreef Turbomuis het volgende:

[..]

Kurt Russell en Goldie Hawn, zijn al een eeuwigheid bij elkaar. En volgens mij hebben ze geen van beiden een stapje terug gedaan :)
Maar ze zijn niet getrouwd :)
Nadine26dinsdag 19 juli 2011 @ 13:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2011 10:58 schreef sherezade het volgende:

[..]

:Y :Y :Y :Y :Y :Y , die scheiding komt er toch wel een keer....steeds maar kinderen nemen om je relatie goed te houden houdt ook wel een keertje op
Ik denk dat mensen als Victoria en David niet eens meer kunnen scheiden, omdat ze samen dat belachelijke leven leiden en ik kan me zo voorstellen dat ze daardoor een band hebben die onverwoestbaar is. Sowieso komen mensen na een scheiding meestal in dezelfde ellende terecht (of erger), dus als ze een beetje gelukkig met elkaar zijn, en een beetje slim... ik geef ze een goede kans :Y
cinnamongirldinsdag 26 juli 2011 @ 20:47
Jesse James - de cheatende ex van Sandra Bullock - en Kat Von D zijn uit elkaar, zo meldt de Telegraaf.

Kat-Von-D-and-Jesse-James.jpg

quote:
van onze redactie
AMSTERDAM - Kat von D. en Jesse James, de ex-man van Sandra Bullock, zijn niet langer een koppel.

Jesse en Kat von D zouden volgend jaar in het huwelijksbootje gaan stappen. Maar omdat de twee elkaar bijna nooit zagen, besloten zij dat het beter was om een punt achter hun relatie te zetten.
De tattoo-koningin brengt veel tijd door in Los Angeles waar ze haar tv-show LA Inc opneemt, terwijl Jesse met zijn kinderen Chandler (16), Jesse (14) en Sunny (7) in Austin Texas woont.
"Ik ben erg verdrietig want ik houd van haar", vertelt Jesse openhartig aan People. "De afstand tussen ons was gewoon te groot."
Kat schreef op Twitter: "Ik ben niet meer samen met Jesse. En dat is alles wat ik erover wil zeggen, uit respect voor hem, zijn familie en voor mijzelf."
Jesse en Kat zouden volgend jaar gaan trouwen.
utrecht1970woensdag 3 augustus 2011 @ 14:22
Paulien Huizinga gaat scheiden. Qua alimentatie hoeven we vast geen medelijden te hebben.
Paulien Huizinga gaat scheiden

Ook boer Wim en boerin Astrid zijn uit elkaar
boer Wim
alorswoensdag 3 augustus 2011 @ 14:24
Ahhh Wim & Astrid ;(
Pisces29woensdag 3 augustus 2011 @ 14:46
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 14:22 schreef utrecht1970 het volgende:

Ook boer Wim en boerin Astrid zijn uit elkaar
boer Wim
Ik denk dat het leven op de boerderie een beetje te rustig voor Astrid was -O-
kvdwoensdag 3 augustus 2011 @ 17:56
quote:
Melrose Place-acteur Grant Show gaat scheiden

AMSTERDAM - Grant Show gaat binnenkort weer als vrijgezel door het leven. De vrouw van de 49-jarige acteur, bekend als Jake uit Melrose Place, heeft een scheiding aangevraagd.

Show is getrouwd met de 32-jarige actrice Pollyanna McIntosh, die hij in 2003 leerde kennen tijdens een fotoshoot. Het stel, dat geen kinderen heeft, gaf elkaar in 2004 het jawoord.

De acteur speelde voor zijn rol in Melrose Place een terugkerende gastrol in Beverly Hills, 90210.

Nadat hij in 1997 stopte met Melrose Place speelde hij voornamelijk in televisiefilms en series, waaronder Six Feet Under en Strong Medicine.
GrantShow.jpg
Lovechildwoensdag 3 augustus 2011 @ 18:00
Voor Pauline volgens mij al de tweede scheiding. Haar oudste kind is iig niet van deze mijnheer.
Pisces29woensdag 3 augustus 2011 @ 18:02
Hoe ziet Grant Show er eigenlijk tegenwoordig uit? Beetje mooi oud(er) geworden? :Y)
Nadine26donderdag 4 augustus 2011 @ 02:17
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 18:00 schreef Lovechild het volgende:
Voor Pauline volgens mij al de tweede scheiding. Haar oudste kind is iig niet van deze mijnheer.
Ik heb altijd het idee dat mensen die twee keer scheiden toch een klein persoonlijkheidsprobleempje hebben... of ben ik nou bevooroordeeld? :P
Oledonderdag 4 augustus 2011 @ 02:26
Was ze niet binnen paar weken gescheiden een keer? Of ben ik.nu.in de war met hulscher?
utrecht1970donderdag 4 augustus 2011 @ 09:34
Dat was Mariska Hullscher ja.
sherezadedonderdag 4 augustus 2011 @ 10:07
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 18:02 schreef Pisces29 het volgende:
Hoe ziet Grant Show er eigenlijk tegenwoordig uit? Beetje mooi oud(er) geworden? :Y)
2008:
grant-show-swingtown.jpg

2009:

pixel.gif

2011:

0802-grant-show-pollyana-mcintosh-getty-ex.jpg
Pisces29donderdag 4 augustus 2011 @ 10:23
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2011 10:07 schreef sherezade het volgende:

[..]

2008:
[ afbeelding ]

2009:

[ afbeelding ]

2011:

[ afbeelding ]
Oh gelukkig was die snor in 2008 een oudje _O-
SEMTEXdonderdag 4 augustus 2011 @ 10:49
Bah, de zorgen zijn zijn gezicht gaan tekenen.
Copycatdonderdag 4 augustus 2011 @ 11:45
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2011 02:26 schreef Ole het volgende:
Was ze niet binnen paar weken gescheiden een keer? Of ben ik.nu.in de war met hulscher?
Hulscher met Ary Schouwenaar, inderdaad.
Oledonderdag 4 augustus 2011 @ 11:55
quote:
10s.gif Op donderdag 4 augustus 2011 11:45 schreef Copycat het volgende:

[..]

Hulscher met Ary Schouwenaar, inderdaad.
Het was laat 8)7
Maar wel broodnuchter :7
Copycatdonderdag 4 augustus 2011 @ 11:57
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2011 11:55 schreef Ole het volgende:


Het was laat 8)7
Maar wel broodnuchter :7
Ja nu, ja. Vannacht niet. Doet me er aan denken dat ik nog een kiekje van een dronken Ary in mijn bezit heb :o .
sherezadedonderdag 4 augustus 2011 @ 12:05
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2011 10:23 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Oh gelukkig was die snor in 2008 een oudje _O-
ja het is echt zo'n foute pornosnor uit de 80's :D
Felixamaandag 8 augustus 2011 @ 18:27
quote:
Claudia de Breij gescheiden

Laatste update: 8 augustus 2011 17:38

AMSTERDAM - Claudia de Breij is gescheiden van haar partner Conny Kraaijeveld.

De cabaretière en radiopresentatrice trouwde in augustus 2005 met Kraaijeveld. De twee zijn al acht maanden uit elkaar.
De Breij en Kraaijeveld, die radioprogramma's presenteert bij RTV Utrecht, zijn sinds 2008 trotse ouders van zoon Bing.
De twee besloten gezamenlijk niet meer verder te gaan als echtpaar, maar willen graag als vrienden door het leven gaan, bevestigt het management van de cabaretière.
Oledinsdag 9 augustus 2011 @ 10:23
ergens anders las ik dat Claudia een ander heeft

ah!

quote:
ma 08 aug 2011, 19:08
Claudia de Breij en vriendin uit elkaar
van onze redactie
AMSTERDAM - Claudia de Breij en Connie Kraaijeveld zijn al een tijdje uit elkaar en de cabaretière heeft stiekem ook al een nieuwe liefde...


De ex-geliefden hebben dit lang geheim gehouden, ze zijn namelijk al acht maanden uit elkaar na een relatie van dertien jaar. Volgens RTL Boulevard is Claudia de Breij al gespot met een nieuwe liefde.

De cabaretière en radiopresentatrice stapte zes jaar geleden met Connie in het huwelijksbootje. De twee hebben een zoontje en aangegeven graag vrienden te willen blijven


[ Bericht 88% gewijzigd door Ole op 09-08-2011 16:19:06 ]
bloodymary1vrijdag 12 augustus 2011 @ 13:57
Wel knap dat ze dat zo lang verborgen hebben kunnen houden. Nu er commotie om is, is het voor hen zelf al weer redelijk verwerkt.
roos85dinsdag 23 augustus 2011 @ 07:28
wat een sneu nieuws ;(


quote:
Huwelijk Milika Peterzon afgeblazen

door Evert Santegoeds
AMSTERDAM - Lang dacht Hart van Nederland-presentatrice Milika Peterzon (49) dat liefdesgeluk niet meer voor haar was weggelegd. Toen kwam SBS-tuinman Jurgen Smit in haar leven. Door een dramatisch sterfgeval ging hun voor deze zomer aangekondigd huwelijk niet door. En nu blijkt ook hun liefde die moeilijke maanden niet te hebben overleefd…

Groot verdriet bij Hart van Nederland, waar Milika Peterzon gisteravond voor de camera moest vechten tegen haar tranen. Na vijf jaar heeft zij gebroken met de man met wie zij een paar maanden geleden nog zou trouwen: tuinman Jurgen Smit.
„Het is allemaal zo verdrietig” beaamt Milika. „Het had allemaal zo anders moeten lopen. In juli zouden we trouwen. Maar in april overleed heel plotseling zijn ex-vrouw. En tegenover zijn tweelingdochters Rebelle en Yvanke vond hij het toen natuurlijk niet kies om dat feest te laten doorgaan. Daarna is er van alles gebeurd waarover ik niet wil uitwijden. Ik zat ook een tijd niet lekker in mijn vel, maar het ging juist weer beter met me. En nu komt dit. Ik ben er echt ondersteboven van.”
Milika leerde Jurgen kennen toen hij voor SBS6, samen met Myrna Goossen, een tuinprogramma presenteerde dat maar liefst zeven jaar liep. Daarna richtte hij zich weer op zijn 'bloeiende' eigen bedrijf, waarin voor Milika ook een rol was weggelegd.
Oledinsdag 23 augustus 2011 @ 09:01
Sneu hoor :{
Felixadinsdag 23 augustus 2011 @ 10:10
quote:
George Michael weer vrijgezel

© REUTERS
George Michael is weer single. Hij heeft zijn relatie met partner Kenny Goss verbroken. De 48-jarige zanger deelde dit nieuws vanavond met zijn publiek tijdens een optreden in Praag.

Michael is in de Tsjechische hoofdstad vanwege de kick-off van zijn 'Symphonica' tour. Hij vertelde het publiek dat hij en Kenny Goss uit elkaar zijn. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken met Goss zijn alcoholverslaving.

'Mijn liefdesleven was de laatste tijd behoorlijk turbulent. Kenny heeft mij veel vreugde gegeven, maar ook veel pijn bezorgd', aldus Michael. Vervolgens droeg hij zijn nieuwe single 'Where I hope your are' op aan zijn ex-geliefde.

De voormalige Wham! zanger ontkende steeds de geruchten over de break tussen hem en Goss. Maar vanavond zei hij: 'Het is tijd om eerlijk te zijn'.

Michael bracht tijdens zijn show ook een hommage aan de onlangs overleden Amy Winehouse. Hij noemde haar de enige Britse artiest ooit die hem in zijn dertig jaar lange carrière 'wauw' heeft doen zeggen.
Rianne84dinsdag 23 augustus 2011 @ 16:18
geruchten gaan dat Will en Jada Smith uit elkaar zijn http://www.intouchweekly.(...)t_smith_separate.php
Pisces29dinsdag 23 augustus 2011 @ 16:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 16:18 schreef Rianne84 het volgende:
geruchten gaan dat Will en Jada Smith uit elkaar zijn http://www.intouchweekly.(...)t_smith_separate.php
Oh :o Mocht het zo zijn, dat had ik niet verwacht, ook erg jammer.
Oledinsdag 23 augustus 2011 @ 17:01
Dat zou toch wat zijn! Daar gaat de perfect American Family!
Oledinsdag 23 augustus 2011 @ 17:03
quote:
'Huwelijk Will Smith gestrand'
Laatste update: 23 augustus 2011 16:55 info .AMSTERDAM - Het huwelijk van Will Smith en Jada Pinkett Smith is op de klippen gelopen. Dat beweert een ingewijde althans, die zijn verhaal doet in het Amerikaanse blad In Touch.

Foto: Wenn.com De 42-jarige Will en de 39-jarige Jada trouwden dertien jaar geleden. Waarom het huwelijk op de klippen zou zijn gelopen, is niet duidelijk.

Een woordvoerder van Pinkett Smith gaat niet in op de geruchten. "Wat? Ik weet van niks. Mijn god, ik ga weer slapen", was de enige reactie die entertainmentwebsite TMZ los wist te peuteren.

Will en Jada hebben twee kinderen, zoon Jaden en dochter Willow. De 13-jarige Jaden werkt hard aan zijn eigen acteercarrière. Hij speelde vorig jaar de hoofdrol in de remake van The Karate Kid. Zijn 10-jarige zusje stort zich op de muziek: ze scoorde vorig jaar een hitje met het nummer Whip My Hear.

Smith heeft nog een kind uit een eerder huwelijk, Trey. Dat huwelijk liep in 1995 op de klippen, twee jaar later trouwde Will met Jada.

Pisces29dinsdag 23 augustus 2011 @ 17:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 17:01 schreef Ole het volgende:
Dat zou toch wat zijn! Daar gaat de perfect American Family!
Nah ik vind ze wel leuk, eigenlijk omdat ze beide een goeie carrière hebben. Vaak staat de man of vrouw dan achter de partner, hier zijn ze beide best druk en bekend.
Oledinsdag 23 augustus 2011 @ 17:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 17:19 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Nah ik vind ze wel leuk, eigenlijk omdat ze beide een goeie carrière hebben. Vaak staat de man of vrouw dan achter de partner, hier zijn ze beide best druk en bekend.
Heb je die kinderen van ze weleens gezien?
tliciouzdinsdag 23 augustus 2011 @ 17:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 17:03 schreef Ole het volgende:

[..]

Als dat echt zo blijkt te zijn, niet zien aankomen. -O-
bloodymary1dinsdag 23 augustus 2011 @ 17:41
Wat heeft die Jada dan wel niet voor een carriere?
Pisces29dinsdag 23 augustus 2011 @ 18:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 17:36 schreef Ole het volgende:

[..]

Heb je die kinderen van ze weleens gezien?
Jep en die Willow is een pareltje ja :')
Die oudste zoon van Will is wel heel rustig en leuk.
Maar het gaat mij niet om die kinderen of hoe zij als ouders zijn ;)
amarantadinsdag 23 augustus 2011 @ 18:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 17:41 schreef bloodymary1 het volgende:
Wat heeft die Jada dan wel niet voor een carriere?
Actrice, model denk ik ook.
Stevedinsdag 23 augustus 2011 @ 18:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 18:22 schreef amaranta het volgende:

[..]

Actrice, model denk ik ook.
En zangeres in een metal/rockband.
Pisces29dinsdag 23 augustus 2011 @ 18:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 18:22 schreef amaranta het volgende:

[..]

Actrice, model denk ik ook.
Ja actrice :)

http://www.imdb.com/name/nm0000586/
Turbomuisdinsdag 23 augustus 2011 @ 22:55
En toen weer niet:

quote:
Updated 1 p.m. PT: Will Smith and his wife Jada Pinkett Smith responded to a report that they were splitting after 13 years of marriage.
"Although we are reluctant to respond to these types of press reports, the rumors circulating about our relationship are completely false. We are still together, and our marriage is intact," the couple said in a joint statement Tuesday afternoon.
Earlier, In Touch Weekly reported the "exclusive" break-up news attributed to an "insider."
Will Smith's rep Meredith O'Sullivan and Jada Pinkett Smith's rep Karynne Tencer would initially not comment.
RadarOnline.com reported that a family member said news of a split was not true. "They're happy and married still," the unidentified family member said.
Us Weekly quoted another insider close to the couple who knocked down the split story. "100 percent not true ... it's total bull----," the source told the mag.
The Smiths have two children together, Jaden and Willow.
bron
Felixawoensdag 24 augustus 2011 @ 16:00
En toen toch misschien ook weer wel.

quote:
WILL SMITH AND JADA
Marriage Trouble


Will Smith and Jada Pinkett Smith are having significant problems in their marriage, but they have NOT made a decision to separate ... at least not yet -- this according to sources connected with the couple.

Reports have been swirling that the couple has separated. We're told it's "definitely a possibility" but they haven't pulled the trigger. In fact, we've learned Will, Jada and their kids are going away together soon -- as a family. Our sources would neither confirm nor deny if the trip is a last ditch effort to save the relationship.

We also asked our sources about the somewhat curious statement from Will and Jada, that their marriage is "intact." Specifically, why didn't they go the more traditional PR route and say they're still in love and committed to each other? Our sources privately said, the language was carefully constructed.

Stay tuned ...
Waar rook is, is vuur?

quote:
JADA AND MARC ANTHONY
Report: Will Walked In On Them
Left Crying


A suspicious Will Smith paid a surprise visit to Jada Pinkett Smith and found her with Marc Anthony ... this according to a new report.

In Touch Weekly claims in early August Will had become increasingly suspicious that his wife was having an affair with her "HawthoRNe" co-star Marc Anthony and secretly flew home from a movie shoot. The mag claims Will walked in the house, found Marc Anthony and Jada together and left the house crying.

Reps for Will and Jada said Tuesday Jada had not been unfaithful to Will, specifically mentioning Marc Anthony in the denial. A source close to the couple tells TMZ ... Marc was at Jada's home, but in April not August, when he went over to look at a DVD.

In Touch claims Jada and Will have been living separate lives for months. As we reported, sources close to the couple insist they have not separated, but there are significant problems in their marriage.
kvddonderdag 25 augustus 2011 @ 18:22
quote:
Roseanne star Sara Gilbert splits with long-term girlfriend after 10 years together

Former Roseanne star Sara Gilbert has split with her long-time girlfriend, fellow television producer Alison Adler after 10 years of being together.

The two women, who began dating in 2001, are said to have ended their union 'amicably'.
They both share custody of two children, including a son Levi, 6 and a daughter, Sawyer, 4.

Gilbert's representation confirmed the split to People magazine.
'It's completely amicable,' they told the publication.
Sara, who also co-hosts talk show The Talk, came out as a lesbian last year during a press conference at the Television Critics Association.

When asked if she was comfortable being 'out' on The Talk, she said at the time: 'This is a whole new world for me. I'm not an expert on this, or I don't analyze these things,' she said. 'I'm just sort of living my life.'
'I don't think [being out] will be a problem...I don't ever really think of things as being out or in...' she added.
'I just think I am who I am, and when topics come up that are appropriate, I'll talk about them and share when it seems right.'
Gilbert also explained why she was becoming more open about her personal life.
'I've been acting my whole life, and I've never really discussed my personal life. This is a talk show...So obviously I'm going to be discussing my life more.'
Gilbert is best known for her role as Darlene Conner-Healy in long-running U.S. sitcom Roseanne from 1988 to 1997.
Later in her career, she also made guest appearances on shows such as The Simpsons, 24, Will & Grace, and Law and Order: Special Victims Unit.
Gilbert became co-host and executive producer of The Talk, in October, last year.
She shares hosting duties with Julie Chen, Sharon Osbourne, Charmed star Holly Robinson and Leah Remini from former sitcom The King Of Queens.
Doedezemaarmaandag 5 september 2011 @ 18:36
Barry Atsma en zijn vriendin zijn uit elkaar.
Pisces29maandag 5 september 2011 @ 19:13
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2011 18:36 schreef Doedezemaar het volgende:
Barry Atsma en zijn vriendin zijn uit elkaar.
Het verbaasd me helemaal niks, geen idee hoe lang ze bij elkaar waren, maar ik vind hem de ultieme relatiehopper :D
kvdmaandag 5 september 2011 @ 19:20
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2011 19:13 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Het verbaasd me helemaal niks, geen idee hoe lang ze bij elkaar waren, maar ik vind hem de ultieme relatiehopper :D
18 jaar, geloof niet dat je dat een relatiehopper kan noemen ;)
Pisces29maandag 5 september 2011 @ 19:25
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2011 19:20 schreef kvd het volgende:

[..]

18 jaar, geloof niet dat je dat een relatiehopper kan noemen ;)
Dan gaat hij nu ws los :Y
Doedezemaarmaandag 5 september 2011 @ 19:29
Hij vond vreemdgaan al normaal
kvdmaandag 5 september 2011 @ 19:31
quote:
12s.gif Op maandag 5 september 2011 19:25 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Dan gaat hij nu ws los :Y
ik denk dat ie al vaker los ging, maar wel altijd bij vriendinlief bleef :Y
Olemaandag 5 september 2011 @ 19:31
quote:
Barry Atsma vindt vreemdgaan niet zo ernstig

15 maart 2011, Dinsdag

Barry Atsma laat in een interview in een nog te verschijnen LINDA weten dat hij vreemdgaan geen 'halszaak' vindt. Barry heeft al lang een vriendin en beiden zijn elkaar weleens ontrouw geweest. "In een lange relatie is dat niet iets om je erg druk over te maken."

Volgens Barry is het onmogelijk om veertig jaar bij elkaar te zijn zonder dat er iets gebeurt.

Barry speelde de hoofdrol in Komt een vrouw bij de dokter, waarin hij als Stijn vreemdging terwijl zijn vrouw op sterven lag. Dit is hem niet in de koude kleren gaan zitten, zo vertelt Barry. "Veel mensen verwarden mij met mijn personage en ik ben bijvoorbeeld weleens uitgescholden in de tram."

“Waanzinnig dat mensen zo emotioneel van een film kunnen worden dat ze spel en werkelijkheid niet meer uit elkaar kunnen houden.”

kvdmaandag 5 september 2011 @ 19:58
het bericht op telegraaf wat bij boulevard is geweest

quote:
Barry Atsma weer vrijgezel
AMSTERDAM - Na een relatie van maar liefst achttien jaar zijn Barry Atsma en zijn vriendin Izaira uit elkaar
Dit meldt RTL Boulevard. De acteur heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de relatie niet altijd over rozen ging. "De eerste zes jaar waren sowieso fantastisch," zei hij in een eerder interview. "Daarna hebben we een vette crisis gehad en die kwam na veertien jaar nog een keer."

Eerdere dipjes konden Barry en Izaira, die nooit getrouwd zijn, steeds overwinnen. Maar het stel heeft afgelopen donderdag besloten om de handdoek in de ring te gooien.. Volgens de acteur is er geen ruzie of een derde persoon in het spel en blijven ze bij elkaar in de buurt wonen voor hun twee dochters Zoë en Charlie.
bloodymary1maandag 5 september 2011 @ 20:36
Geen ruzie of derde persoon, klinkt als een gevalletje van op elkaar uit gekeken/sleur/broer-zusrelatie. Zie je veel bij mensen met kinderen.
mainedolldinsdag 6 september 2011 @ 09:07
Halina Reijn en vriend zijn ook uit elkaar

quote:
Halina Reijn en vriend uit elkaar

AMSTERDAM - Halina Reijn en haar vriend zijn niet meer samen. Dat schrijft de actrice in haar column voor de Belgische krant De Morgen.

De 35-jarige Reijn had een relatie met geluidstechnicus Karl Klomp. De twee hadden niet genoeg tijd meer voor elkaar.
De actrice was onder meer te zien in films als Zwartboek en Ik Omhels Je Met Duizend Armen. Ook speelde ze een rol in de televisieseries Van God Los en In Therapie.
bron
utrecht1970dinsdag 6 september 2011 @ 09:48
En Halina en Barry hebben net samen in een toneelstuk gespeeld, toeval?
Skaaidinsdag 6 september 2011 @ 09:55
Ja maar Barry is zo leuk en Halina niet, ik zou het een stomme combinatie vinden ;(
Pisces29dinsdag 6 september 2011 @ 09:58
Ik heb het precies andersom :D , al weet ik misschien van Barry te weinig :Y
Skaaidinsdag 6 september 2011 @ 09:59
Nouja leuk, hij is lekker en ik kan die kop van Halina niet uitstaan. Waarom weet ik niet, maar ik vind haar maar een naar hoofd hebben ;(
Pisces29dinsdag 6 september 2011 @ 10:02
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 september 2011 09:59 schreef Skaai het volgende:
Nouja leuk, hij is lekker en ik kan die kop van Halina niet uitstaan. Waarom weet ik niet, maar ik vind haar maar een naar hoofd hebben ;(
Ja ze heeft geen standaard koppie nee :D
cinnamongirldinsdag 6 september 2011 @ 10:03
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 september 2011 09:59 schreef Skaai het volgende:
Nouja leuk, hij is lekker en ik kan die kop van Halina niet uitstaan. Waarom weet ik niet, maar ik vind haar maar een naar hoofd hebben ;(
Dat heb ik ook, ik vind het een labiele egocentrische troela. Echt iemand die zich voor niemand aan wil passen.
Pisces29dinsdag 6 september 2011 @ 10:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 september 2011 10:03 schreef cinnamongirl het volgende:

[..]

Dat heb ik ook, ik vind het een labiele egocentrische troela. Echt iemand die zich voor niemand aan wil passen.
Dat idee heb ik bij veel acteurs/actrices :)
utrecht1970dinsdag 6 september 2011 @ 10:16
Ik vind het vooral zielig voor hun kinderen. Ze zijn 2 en 5 jaar.
Pisces29dinsdag 6 september 2011 @ 10:27
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2011 20:36 schreef bloodymary1 het volgende:
Geen ruzie of derde persoon, klinkt als een gevalletje van op elkaar uit gekeken/sleur/broer-zusrelatie. Zie je veel bij mensen met kinderen.
Volgens mij heeft dat geen drol met het hebben van kinderen te maken :N
Sleur komt er wel heur, met of zonder kinderen :D
bloodymary1dinsdag 6 september 2011 @ 17:28
Jawel hoor, moe zijn, geen tijd meer voor elkaar, weinig privacy, weinig mogelijkheden tot spontane acties. Heeft niets met een mening te maken, is nu eenmaal een feit.
Pisces29dinsdag 6 september 2011 @ 17:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 september 2011 17:28 schreef bloodymary1 het volgende:
Jawel hoor, moe zijn, geen tijd meer voor elkaar, weinig privacy, weinig mogelijkheden tot spontane acties. Heeft niets met een mening te maken, is nu eenmaal een feit.
Broer-zus relatie kun je ook hebben na 18 jaar zonder kinderen ;)
Genoeg huwelijken waar tijd genoeg is en amper sex. Geen aantrekkingskracht meer na al die jaren...
Lovechilddinsdag 6 september 2011 @ 18:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 september 2011 17:28 schreef bloodymary1 het volgende:
Jawel hoor, moe zijn, geen tijd meer voor elkaar, weinig privacy, weinig mogelijkheden tot spontane acties. Heeft niets met een mening te maken, is nu eenmaal een feit.
Oh. En na hoeveel jaar gebeurt dat? Kan ik me vast voorbereiden :Y)
bloodymary1dinsdag 6 september 2011 @ 18:57
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2011 20:36 schreef bloodymary1 het volgende:
Geen ruzie of derde persoon, klinkt als een gevalletje van op elkaar uit gekeken/sleur/broer-zusrelatie.
Starliedinsdag 6 september 2011 @ 19:15
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 september 2011 09:59 schreef Skaai het volgende:
Nouja leuk, hij is lekker en ik kan die kop van Halina niet uitstaan. Waarom weet ik niet, maar ik vind haar maar een naar hoofd hebben ;(
Ja echt he, zij heeft zo'n kutkop!! :D
Deckarddinsdag 6 september 2011 @ 20:06
Ik vind haar best wel lekker, en haar hoofd ook. Een schatje :p
bloodymary1dinsdag 6 september 2011 @ 20:13
Ik vind Haline een hele mooie vrouw en ze lijkt me heel intelligent en ook humoristisch.
Pisces29dinsdag 6 september 2011 @ 20:14
Ik vind haar ook leuk :Y en ook niet lelijk, gewoon apart :)
utrecht1970zaterdag 17 september 2011 @ 17:06
Ik heb het idee dat er een ander in aantocht is. Ze zijn al 8 maanden uit elkaar, maken het nu opeens bekend. Ik denk dat een van beide een nieuwe relatie heeft en ze willen voorkomen dat er verhalen over vreemdgaan de ronde gaan doen.
Waarom anders na 8 maanden opeens melden dat je uit elkaar bent.
kvdzaterdag 17 september 2011 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2011 17:06 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik heb het idee dat er een ander in aantocht is. Ze zijn al 8 maanden uit elkaar, maken het nu opeens bekend. Ik denk dat een van beide een nieuwe relatie heeft en ze willen voorkomen dat er verhalen over vreemdgaan de ronde gaan doen.
Waarom anders na 8 maanden opeens melden dat je uit elkaar bent.
Misschien om eerst er zelf mee om te leren gaan en in hun geval zodat de kinderen kunnen wennen? Deed Arie Boomsma dat ook niet? Die waren ook al een paar maanden uit elkaar voordat het de publiciteit inging. En Camiel Eurlings nu ook, hij zei zelf dat zijn relatie al een poosje over was.
Pisces29zaterdag 17 september 2011 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2011 17:06 schreef utrecht1970 het volgende:

Waarom anders na 8 maanden opeens melden dat je uit elkaar bent.
Dat doen alle BN'ers, niemand is net 2 weken gescheiden ;)
utrecht1970zaterdag 17 september 2011 @ 17:58
waarom dan niet 14 maanden (uberhaupt waarom moeten bn/ers melden dat ze uit elkaar zijn=???)
bloempje-moizondag 18 september 2011 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2011 17:14 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Dat doen alle BN'ers, niemand is net 2 weken gescheiden ;)
Behalve als je Geer of Goor heet, dan heeft de Telegraaf het exclusieve interview al voordat het break-up gesprek daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
Olezondag 18 september 2011 @ 13:22
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2011 13:02 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Behalve als je Geer of Goor heet, dan heeft de Telegraaf het exclusieve interview al voordat het break-up gesprek daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
Met name bij Goor
bloempje-moizondag 18 september 2011 @ 13:23
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2011 13:22 schreef Ole het volgende:

[..]

Met name bij Goor
Ik kan ze nooit zo goed uit elkaar houden. :@
Pisces29dinsdag 20 september 2011 @ 15:18
quote:
Hind na drie jaar weer single
Laatste update: 19 september 2011 11:18 info
AMSTERDAM - Hind Laroussi gaat sinds kort weer als vrijgezel door het leven. De 26-jarige zangeres en haar vriend en manager Eddie hebben na een relatie van drie jaar besloten uit elkaar te gaan.

"We hebben drie jaar intens veel liefde met elkaar gedeeld", laat Hind weten. "Maar tegelijkertijd hebben we 24 uur per dag, zeven dagen in de week samengewerkt."
Hind en Eddie leerden elkaar kennen tijdens een optreden en vielen als een blok voor elkaar. Zo'n acht maanden na hun ontmoeting pakte Eddie Hinds management op.
Hoewel hun relatie op de klippen is gelopen, blijft Eddie het management van Hind verzorgen. "We gaan als hele goede vrienden uit elkaar en zullen in de toekomst blijven samenwerken."
sherezadedinsdag 20 september 2011 @ 17:33
ik wist niet eens dan Hind een vriend had :') :') :') :') maarja ik was Hind ookal weer bijna vergeten :D
kvdwoensdag 21 september 2011 @ 08:09
Meestal eindigen time outs niet zo goed, dus vandaar deze hier
quote:
Elle van Rijn en echtgenoot nemen 'time-out'

Laatste update: 21 september 2011 08:02 info.


AMSTERDAM - Elle van Rijn en haar man Kaja Wolffers houden voorlopig afstand van elkaar. De 44-jarige actrice en schrijfster en de 38-jarige regisseur leven momenteel apart.


Dat schrijft De Telegraaf woensdag. "Kaja en ik hebben een kleine time-out. Te hard gewerkt, druk, heftig nieuw boek, stress", doet Van Rijn uit de doeken tegen de krant. "Maar het komt vast wel goed."

Van Rijn en Wolffers trouwden in 2004 en hebben twee dochters. De actrice heeft ook twee kinderen uit een eerdere relatie
Lovechildwoensdag 21 september 2011 @ 08:23
Oh dat is er wel weer eentje in de categorie 'niet verwacht'. Sneu. Vooral voor de oudsten die dit weer moeten meemaken en voor de jongsten die nog zo klein zijn.
Pisces29woensdag 21 september 2011 @ 09:14
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2011 08:23 schreef Lovechild het volgende:
Oh dat is er wel weer eentje in de categorie 'niet verwacht'. Sneu. Vooral voor de oudsten die dit weer moeten meemaken en voor de jongsten die nog zo klein zijn.
Dat en dat allebei -O-
pigletwoensdag 21 september 2011 @ 09:50
Zoiets hoeft niet altijd slecht af te lopen gelukkig. Ik duim voor de kinderen dat het weer goed komt.
Doedezemaarwoensdag 21 september 2011 @ 13:52
Ja joh, druk, stress, nieuw boek, lijkt me inderdaad een goede reden voor een time-out 8)7
Pisces29woensdag 28 september 2011 @ 10:00
quote:
Elle van Rijn en man samen verder
Laatste update: 27 september 2011 21:56 info
AMSTERDAM - Elle van Rijn en haar echtgenoot Kaja Wolffers hebben besloten samen verder te gaan.

De twee namen onlangs afstand van elkaar, maar ontdekten dat ze toch samen oud willen worden. "We delen zo veel, we hebben zo veel samen", vertelt Van Rijn aan RTL Boulevard.
Hoewel de actrice en schrijfster al snel wist dat ze met regisseur Wolffers door wil, is de time-out nuttig geweest.

"Juist door die periode hebben we besloten dat we samen door gaan." Van Rijn denkt dat alle drukte de oorzaak van de relatiecrisis was. "Dat en de druk die het gezinsleven met zich meebrengt."

Dochters
Van Rijn en Wolffers trouwden in 2004 en hebben twee dochters. Uit een eerdere relatie heeft de actrice ook nog twee kinderen.
Tijdens het schrijven van haar laatste boek ontdekte Van Rijn dat ze te veel hooi op haar vork had genomen. "Op een gegeven moment lag ik nachten wakker. Ik heb mezelf een beetje terug moeten fluiten."
In 1 week weer bij elkaar, toppie! ;)
miss_dynastiewoensdag 28 september 2011 @ 10:04
Ja beetje snel is het wel, maar toch: gelukkig maar :)
bloempje-moiwoensdag 28 september 2011 @ 10:14
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 10:00 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

In 1 week weer bij elkaar, toppie! ;)
Ik vraag mij in dit soort gevallen altijd af wie er dan de pers belt. Geen haan die er anders naar kraait.
Felixawoensdag 28 september 2011 @ 15:57
quote:
'Huwelijk Ashton Kutcher en Demi Moore voorbij'

© AP
'Ashton en Demi zijn niet meer samen. Hun huwelijk is voorbij,' vertelt een bevriende bron aan tijdschrift Star. 'Ze zijn uit elkaar omdat Ashton veel te vaak is vreemd gegaan. Het is allemaal erg pijnlijk voor Demi.'

De Two and a Half Men-acteur zou vrijdagnacht ladderzat Demi hebben bedrogen door een wilde nacht te beleven met een 23-jarige vrouw. Zij is nu doodsbang dat de media achter haar identiteit zullen komen en uit angst voor een vervelende mediahype zou ze een advocaat in de arm hebben genomen die haar moet beschermen. 'Ze is helemaal van slag,' vertelt een bron aan RadarOnline.

Een jaar geleden beweerde Brittney Jones een affaire te hebben gehad met Ashon. Brittney en Ashton zouden drie keer seks hebben gehad in het huis waar Ashton met Demi woont.
Mocht het waar zijn, dan hebben ze het voor Hollywoodbegrippen wel aardig lang uitgehouden.
Turbomuiswoensdag 5 oktober 2011 @ 10:51
quote:
Leonardo DiCaprio en Blake Lively uit elkaar Laatste update: 4 oktober 2011 19:39 info AMSTERDAM - Leonardo DiCaprio en Blake Lively hebben een punt achter hun relatie gezet. De 36-jarige acteur en 24-jarige actrice waren vijf maanden bij elkaar.
Foto: Wenn.com Woordvoerders van beide sterren hebben de breuk bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. DiCaprio en Blake Lively zijn volgens hen als vrienden uit elkaar gegaan.

DiCaprio kreeg een relatie met Lively nadat er een einde was gekomen aan zijn knipperlichtrelatie met model Bar Refaeli. Lively, bekend van de tv-serie Gossip Girl, was eerder samen met Gossip Girl-collega Penn Badgley.
sherezadewoensdag 5 oktober 2011 @ 11:13
quote:
0s.gif Op woensdag 5 oktober 2011 10:51 schreef Turbomuis het volgende:

[..]

Volgens mij wordt Leonardo een 2e G. Clooney de eeuwige vrijgezel die zich niet wilt binden
Radegastzondag 9 oktober 2011 @ 02:30
quote:
0s.gif Op woensdag 5 oktober 2011 10:51 schreef Turbomuis het volgende:

[..]

De reden van de breuk heeft een naam: Ryan Reynolds.
Leandrazondag 9 oktober 2011 @ 09:50
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2011 02:30 schreef Radegast het volgende:

[..]

De reden van de breuk heeft een naam: Ryan Reynolds.
Die is tegenwoordig toch met Sandra Bullock?
Radegastzondag 9 oktober 2011 @ 23:57
quote:
1s.gif Op zondag 9 oktober 2011 09:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die is tegenwoordig toch met Sandra Bullock?
Neh, die zijn gewoon just friends.

Demi Moore heeft trouwens inmiddels een scheidingsadvocaat in de arm genomen, dus eh dan weet je het wel..
Lovechilddinsdag 18 oktober 2011 @ 20:09
quote:
AMSTERDAM - Raymond van de Klundert, beter bekend als schrijver Kluun, en zijn vrouw Natalie zijn uit elkaar.

Dit bevestigt Raymond aan RTL Boulevard. De schrijver is sinds 2005 getrouwd met Natalie en heeft hij twee dochters met haar, Roos en Lola. Natalie is de twee vrouw van Kluun. Volgens de schrijver is de relatie momenteel niet sterk genoeg om verder te gaan. Het stel is nog niet gescheiden, maar voorlopig wel uit elkaar.

In 1995 trouwde Kluun voor de eerste keer met Judith van Laer. Samen met haar kreeg de succesvolle schrijver ook een dochter genaamd Eva. Zijn eerste vrouw overleed in 2001 aan de gevolgen van borstkanker.
Starliedinsdag 18 oktober 2011 @ 20:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 oktober 2011 20:09 schreef Lovechild het volgende:

[..]

Ik denk dan gelijk hij is vreemdgegaan ;) Maar ja dat hoeft de reden niet te zijn natuurlijk!
Lovechilddinsdag 18 oktober 2011 @ 21:09
Dacht ik ook idd gelijk aan hoor :) Maar dat beeld schetste hij zelf ook wel vind ik.
Skaaidonderdag 20 oktober 2011 @ 05:11
quote:
Westlife na veertien jaar uit elkaar

AMSTERDAM - De boyband Westlife heeft besloten na veertien jaar uit elkaar te gaan.

Foto: ANP
Dat maken Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily en Shane Filan bekend via hun Facebookpagina.
"We gaan als vrienden uit elkaar. We hebben een groot deel van ons leven samen doorgebracht en we willen een welverdiende pauze om te kijken wat het leven nog meer te bieden heeft", laten de bandleden in een gezamenlijke verklaring weten.
Westlife brengt rond kerst nog een cd uit met hun grootste hits. De groep neemt volgend jaar afscheid van de fans tijdens een afscheidstournee. "Dit is de perfecte manier om onze carrière met onze fans te vieren." Of ze ook een bezoek brengen aan Nederland is nog niet bekend.
Hits
Westlife werd in 1998 opgericht. De mannen braken in 1999 door met de single Swear it Again. In de daaropvolgende jaren scoorden ze wereldwijd grote hits, zoals My Love, Flying Without Wings en Uptown Girl.
Brian McFadden maakte in 2004 bekend dat hij uit de band stapte om meer tijd met zijn gezin door te brengen en te werken aan een solocarrière. De overige bandleden besloten vervolgens als viertal door te gaan. De laatste jaren waren ze vooral populair in Engeland en hun thuisland Ierland.
OMG ;(.
mascara-klodderdonderdag 20 oktober 2011 @ 07:33
quote:
6s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 05:11 schreef Skaai het volgende:

[..]

OMG ;(.
mijn leven, wat doe je -O-
Oledonderdag 20 oktober 2011 @ 09:02
Dat is toch een heel ander soort scheiding :')
Skaaidonderdag 20 oktober 2011 @ 17:26
quote:
10s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 09:02 schreef Ole het volgende:
Dat is toch een heel ander soort scheiding :')
Het voelt alsof mijn ouders uit elkaa...oh wacht ik ben al 25.

SORRY, VERKEERDE TOPIC B-)

Ik vond het niet echt waard om een topic over te maken en er was geen boyband-break-up topic :D
kvddonderdag 20 oktober 2011 @ 20:15
Het zal toch niet...

quote:
'Huwelijk Kim Kardashian voorbij'
AMSTERDAM - Het huwelijk van Kim Kardashian en Kris Humphries zou na amper twee maanden alweer voorbij zijn.

Het agentschap van de realityster zou de 26-jarige basketballer niet meer vertegenwoordigen. De trouwringen zouden door het stel alleen nog maar voor de schijn worden gedragen.

"Ik weet niet wanneer ze het zullen aankondigen en waarom ze uberhaupt getrouwd zijn, maar het is voorbij", vertelt een bron aan The Daily Mail. "Ze gaan scheiden en zijn al een tijd niet meer samen geweest."

Dat het tweetal eerder deze week nog samen werd gefotografeerd, zou alleen maar voor de schijn zijn. "Kim heeft al plannen voor 2012 gemaakt en daar maakt Kris geen deel van uit."
Oledonderdag 20 oktober 2011 @ 20:18
quote:
6s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 17:26 schreef Skaai het volgende:

[..]

Het voelt alsof mijn ouders uit elkaa...oh wacht ik ben al 25.

SORRY, VERKEERDE TOPIC B-)

Ik vond het niet echt waard om een topic over te maken en er was geen boyband-break-up topic :D
Ook niet in PUB???
Pisces29donderdag 20 oktober 2011 @ 20:21
Skaai :D!
Skaaidonderdag 20 oktober 2011 @ 20:48
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 20:18 schreef Ole het volgende:

[..]

Ook niet in PUB???
De huidige PUB generatie kent niet eens een Westlife liedje 8-).

Zo catchy als dit kom je never nooit meer tegen ;( kijk hoe ze inspelen op de zinderende puberhartjes! Sorry maar dat gaat Justin Bieber NOOIT evenaren 8-)






[ Bericht 27% gewijzigd door Skaai op 20-10-2011 20:54:49 ]
Pisces29donderdag 20 oktober 2011 @ 20:53
Ik voel me ineens weer zó jong :o
Pisces29donderdag 20 oktober 2011 @ 20:53
quote:
9s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 20:48 schreef Skaai het volgende:

[..]

De huidige PUB generatie kent niet eens een Westlife liedje 8-).

Zo catchy als dit kom je never nooit meer tegen ;( kijk hoe ze inspelen op de zinderende puberhartjes! Sorry maar dat gaat Justin Bieber NOOIT evenaren 8-)

Biebert maakt r&b meuk, Westlife had toch de schrijver van Boyzone, zaten best mooie liedjes tussen :Y
Skaaidonderdag 20 oktober 2011 @ 20:55
Ik moet eerlijk zeggen dat als ik de liedjes nu luister ik minstens de helft mee kan galmen hihi. Ik herinner me een Hitkrant poster op mijn schuifdeur O+. Ik had een zwak voor Bryan :@. Die bolle ja :@. Althans nu niet meer 8-)
Pisces29donderdag 20 oktober 2011 @ 20:56
Oke laatste off-topic post, maar die eerste doorbreker vond ik wel tof O+ "If I let you go"
Skaaidonderdag 20 oktober 2011 @ 20:58
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 20:56 schreef Pisces29 het volgende:
Oke laatste off-topic post, maar die eerste doorbreker vond ik wel tof O+ "If I let you go"
Ik werd altijd week bij 2:35 :@ hihi. Oke ik stop al. Ik ga een koude douche nemen.
Pisces29donderdag 20 oktober 2011 @ 21:02
quote:
11s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 20:58 schreef Skaai het volgende:

[..]

Ik werd altijd week bij 2:35 :@ hihi. Oke ik stop al. Ik ga een koude douche nemen.
Dit is echt zó lang geleden dat ik dit geluisterd heb _O-
SPOILER
Je kunt je exemplaar bij Bol al bestellen :+
Doedezemaarvrijdag 28 oktober 2011 @ 20:25
Susan Visser en Dennis van de Ven zijn uit elkaar: http://www.nu.nl/achterkl(...)-van-ven-elkaar.html
Lovechildvrijdag 28 oktober 2011 @ 22:14
Oh dat vind ik jammer. Gunde haar echt weer iets leuks en langdurigs. Vond het een leuke combi ook.
Mylenemaandag 31 oktober 2011 @ 17:21
Kim Kardashian en Kris Humphries hebben het 72 dagen volgehouden.
tliciouzmaandag 31 oktober 2011 @ 17:29
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 20:15 schreef kvd het volgende:
Het zal toch niet...

[..]

Het zou me niks verbazen. :')
roos85maandag 31 oktober 2011 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 20:25 schreef Doedezemaar het volgende:
Susan Visser en Dennis van de Ven zijn uit elkaar: http://www.nu.nl/achterkl(...)-van-ven-elkaar.html
Jammer dat ze uit elkaar zijn, ik had Susan zeker een mooie langdurige relatie gegund..
Radegastmaandag 31 oktober 2011 @ 19:01
Lewis Hamilton (F1-coureur) en Nicole Scherzinger (Pussycat Doll) zijn uit elkaar.
article-1320064839713-0E77B95700000578-910053_466x310.jpg
Rogueemaandag 31 oktober 2011 @ 20:08
Die kim en kris, eerst voor miljoenen trouwen, in elk magazine staan en dan nu alweer uit elkaar?? Ongelovelijk.
utrecht1970maandag 31 oktober 2011 @ 20:09
Kim en Kris: trouwen was geen liefde, trouwen was een businessdeal waar ze beide beter van werden
Ceemaandag 31 oktober 2011 @ 20:14
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 20:08 schreef Roguee het volgende:
Die kim en kris, eerst voor miljoenen trouwen, in elk magazine staan en dan nu alweer uit elkaar?? Ongelovelijk.
Juist om dat dikgedrukte is het allesbehalve ongelofelijk. :P
Rogueemaandag 31 oktober 2011 @ 21:46
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 20:14 schreef Cee het volgende:

[..]

Juist om dat dikgedrukte is het allesbehalve ongelofelijk. :P
haha ja das ook weer waar...maar ik kan het me gewoon zo moeilijk voorstellen allemaal. En dat is misschien maar goed ook :P
Pisces29maandag 31 oktober 2011 @ 21:50
Nou ken ik Kris niet en Kim enkel van de foto's in SHO, dus misschien een vreemde vraag, maar is zij nog niet rijk genoeg dan? :D
kvdmaandag 31 oktober 2011 @ 23:44
oh oh, it might be a nasty divorce

quote:
Kris Humphries wil niet scheiden
AMSTERDAM - Kris Humphries, de echtgenoot van Kim Kardashian, is niet van plan de scheidingspapieren te tekenen.

Kris wil, in tegenstelling tot Kim, blijven vechten voor hun huwelijk dat op 20 augustus werd voltrokken.

Kris laat aan People in een officiele verklaring weten: "Ik houd van mijn vrouw en ik ben kapot van verdriet. Ik ben volledig toegewijd aan mijn huwelijk. Ik ben bereid om alles te doen wat nodig is om het huwelijk weer te laten slagen."

Kim heeft het bijltje er al bij neergegooid. Zij heeft op de scheidingspapieren ingevuld dat ze niet meer bij Kris wil zijn vanwege "onoplosbare meningsverschillen
bloodymary1dinsdag 1 november 2011 @ 00:00
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 19:01 schreef Radegast het volgende:
Lewis Hamilton (F1-coureur) en Nicole Scherzinger (Pussycat Doll) zijn uit elkaar.
[ afbeelding ]
Mooi zo! Hoef ik tijdens het Formule 1 kijken niet steeds tegen dat irritante mens aan te kijken.
Leandradinsdag 1 november 2011 @ 00:02
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 21:50 schreef Pisces29 het volgende:
Nou ken ik Kris niet en Kim enkel van de foto's in SHO, dus misschien een vreemde vraag, maar is zij nog niet rijk genoeg dan? :D
Ze is het type vrouw dat nooit rijk genoeg is ;)
tliciouzdinsdag 1 november 2011 @ 07:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 00:02 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze is het type vrouw dat nooit rijk genoeg is ;)
En dat weet jij hoe? :') Ik zou ook scheiden met zo'n vent, ik ken hem natuurlijk niet maar wat ik van hun reality serie mee heb gekregen is het een eikel. En als het haar om het geld moest gaan had ze wel iemand met mee geld uitgekozen want Kris was op de meeste momenten werkloos.
kvddinsdag 1 november 2011 @ 08:55
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 november 2011 07:12 schreef tliciouz het volgende:

[..]

En dat weet jij hoe? :') Ik zou ook scheiden met zo'n vent, ik ken hem natuurlijk niet maar wat ik van hun reality serie mee heb gekregen is het een eikel. En als het haar om het geld moest gaan had ze wel iemand met mee geld uitgekozen want Kris was op de meeste momenten werkloos.
Ben jij niet in de war met Kourtney en Scott? Want Kris speelt gewoon basketball, de hele tijd al
tliciouzdinsdag 1 november 2011 @ 08:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 08:55 schreef kvd het volgende:

[..]

Ben jij niet in de war met Kourtney en Scott? Want Kris speelt gewoon basketball, de hele tijd al
Nee niet in de war :P maar Kris heeft ook een tijdje zonder baan gezeten omdat hij bij geen 1 team zat op dat moment dat ze elkaar leerde kennen. Zie je ook in de serie voorbij komen. :Y
kvddinsdag 1 november 2011 @ 09:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 08:59 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nee niet in de war :P maar Kris heeft ook een tijdje zonder baan gezeten omdat hij bij geen 1 team zat op dat moment dat ze elkaar leerde kennen. Zie je ook in de serie voorbij komen. :Y
Huh??? Dan is zijn basketballcarriere nergens goed beschreven. Hi zou vanaf 11 januari 2010 spelen voor de Nets, waar hij nu nog speelt, en hij en Kim hebben sinds oktober 2010 een relatie. Maar goed, ik heb de laatste serie niet gezien (wacht altijd op een marathonuitzending ;) ) Ik ga er nog wel achter komen hahaha
tliciouzdinsdag 1 november 2011 @ 09:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 09:20 schreef kvd het volgende:

[..]

Huh??? Dan is zijn basketballcarriere nergens goed beschreven. Hi zou vanaf 11 januari 2010 spelen voor de Nets, waar hij nu nog speelt, en hij en Kim hebben sinds oktober 2010 een relatie. Maar goed, ik heb de laatste serie niet gezien (wacht altijd op een marathonuitzending ;) ) Ik ga er nog wel achter komen hahaha
Haha ja heb het niet precies bijgehouden hoor. Maar weet dat hij een tijdje zonder team heeft gezeten, hoe en wat weet ik niet precies kan het verkeerd hebben.

Maar heb tijdens het kijken van de serie meer het gevoel gehad dat het hem meer om het geld ging dan bij haar. Ook de opmerkingen en zijn gedrag waren altijd erg raar.
kvddinsdag 1 november 2011 @ 09:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 09:27 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Haha ja heb het niet precies bijgehouden hoor. Maar weet dat hij een tijdje zonder team heeft gezeten, hoe en wat weet ik niet precies kan het verkeerd hebben.

Maar heb tijdens het kijken van de serie meer het gevoel gehad dat het hem meer om het geld ging dan bij haar. Ook de opmerkingen en zijn gedrag waren altijd erg raar.
Ik hou nog even mn mond daarover, ik ken hem alleen van de foto's ;)
Maar las van de week wel ergens dat Kim aan het rondshoppen was voor een basketballer, ze moest en zou perse een basketballer trouwen.

En de mogelijke reden van de scheiding is iets waarover ze het voor de bruiloft hadden moeten hebben....ze konden het niet eens worden waar ze zouden gaan wonen na de bruiloft...Als ze dat nou eerst hadden uitgevochten dan had er niet getrouwd hoeven te worden...
Copycatdinsdag 1 november 2011 @ 09:32
Hebben ze die belachelijke huwelijkskosten er überhaupt wel uitgekregen met die dealtjes? Of was de bruiloft zelf ook een grote sponsordeal?
tliciouzdinsdag 1 november 2011 @ 09:41
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 november 2011 09:32 schreef Copycat het volgende:
Hebben ze die belachelijke huwelijkskosten er überhaupt wel uitgekregen met die dealtjes? Of was de bruiloft zelf ook een grote sponsordeal?
Dat laatste dus. :D Volgens mij heeft E! de bruiloft betaald als ze alles uit mochten zenden op tv ofzo.
sherezadedinsdag 1 november 2011 @ 09:57
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 november 2011 07:12 schreef tliciouz het volgende:

[..]

En dat weet jij hoe? :') Ik zou ook scheiden met zo'n vent, ik ken hem natuurlijk niet maar wat ik van hun reality serie mee heb gekregen is het een eikel. En als het haar om het geld moest gaan had ze wel iemand met mee geld uitgekozen want Kris was op de meeste momenten werkloos.
Ik heb de serie nog niet gezien maar als die Kris zo'n eikel was dan had ze er in eerste instantie niet mee moeten trouwen
Cracka-assdinsdag 1 november 2011 @ 10:05
Wat doe jij eigenlijk voor werk?

"Ik trouw 1x per jaar en verkoop daar de rechten van."
Deckarddinsdag 1 november 2011 @ 13:03
Beste vorm van prostitutie.
SemperSenseodinsdag 1 november 2011 @ 13:26
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 november 2011 07:12 schreef tliciouz het volgende:

[..]

En dat weet jij hoe? :') Ik zou ook scheiden met zo'n vent, ik ken hem natuurlijk niet maar wat ik van hun reality serie mee heb gekregen is het een eikel. En als het haar om het geld moest gaan had ze wel iemand met mee geld uitgekozen want Kris was op de meeste momenten werkloos.
Het zijn beide 'eikels'. Zowel die Kim als Kris zijn narcistische figuren zonder talent en alleen beroemd om het bekend zijn. Jammer dat onze samenleving tegenwoordig geilt op dat soort figuren. De oppervlakkigheid.

Misschien is een flinke crisis wel 'ns goed; dat leert ons weer ons weer om menselijkere dingen te waarderen, en niet status, uiterlijk of geld :')
pigletdonderdag 17 november 2011 @ 22:56
quote:
Demi Moore gaat scheiden van Ashton Kutcher

AMSTERDAM - Demi Moore gaat scheiden van haar man Ashton Kutcher. De 49-jarige actrice maakt dit donderdag bekend tegenover persbureau The Associated Press.

"Als vrouw, moeder en echtgenoot zijn er bepaalde normen en waarden die ik heilig verklaar en het is om die reden dat ik heb besloten om mijn leven voort te zetten", aldus Moore.
Ondanks dat Moore niet in details gaat, verwijst ze vermoedelijk naar de slippertjes die de 33-jarige Kutcher mogelijk zou hebben begaan.
Zo zou Kutcher vorig jaar meerdere malen beschuldigd zijn van overspel met diverse jonge dames. En in september kwam een 23-jarige vrouw naar buiten met het verhaal dat ze een nacht met de acteur heeft doorgebracht.

Pijn
Moore zegt verder dat ze de beslissing met pijn in haar hart heeft genomen. "Het is een moeilijke tijd voor mij en mijn familie en ik hoop dat men mijn privacy respecteerd."
Moore en Kutcher zijn in september 2005 getrouwd. Het stel heeft geen kinderen. Uit een vorig huwelijk met acteur Bruce Willis heeft Moore drie kinderen.
Nu.nl
Copycatvrijdag 18 november 2011 @ 08:59
quote:
respecteerd
Bij nu.nl hebben ze oud-Telegraafredacteuren in dienst genomen?
mascara-kloddervrijdag 18 november 2011 @ 09:11
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 november 2011 10:05 schreef Cracka-ass het volgende:
Wat doe jij eigenlijk voor werk?

"Ik trouw 1x per jaar en verkoop daar de rechten van."
_O-
kvdvrijdag 18 november 2011 @ 18:39
quote:
9s.gif Op vrijdag 18 november 2011 08:59 schreef Copycat het volgende:

[..]

Bij nu.nl hebben ze oud-Telegraafredacteuren in dienst genomen?
Ze hebben het inmiddels aangepast. Zou nu.nl hier ook rondneuzen?
hexjewoensdag 7 december 2011 @ 17:38
Michael C. Hall en Jennifer Carpenter zijn officieel van elkaar gescheiden. De 40-jarige acteur en 31-jarige actrice zijn te zien in de tv-serie Dexter.

Carpenter vroeg de scheiding bijna een jaar geleden aan, toen al bekend was dat de twee al enige tijd geen relatie meer hadden met elkaar.

Een rechter in Los Angeles heeft de scheiding vrijdag goedgekeurd. Hoe de gezamenlijke eigendommen van Hall en Carpenter worden verdeeld blijft geheim.

Hall speelt in de serie hoofdpersonage Dexter Morgan. Carpenter speelt zijn zus. De acteur en actrice trouwden in 2008. Als reden voor hun scheiding zijn 'onoverkomelijke verschillen' opgegeven

nu.nl
Felixadinsdag 20 december 2011 @ 23:41
quote:
Will & Grace-ster Debra Messing en man uit elkaar

Laatste update: 20 december 2011 22:25 info
AMSTERDAM - Debra Messing en haar echtgenoot Daniel Zelman zijn niet langer bij elkaar. De 43-jarige actrice uit de comedyserie Will & Grace was tien jaar samen met haar man.

De twee zijn 'eerder dit jaar in het geheim uit elkaar gegaan', verklaart Messings woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People.
"Het besluit was wederzijds en ze blijven elkaar steunen en zich richten op de opvoeding van hun zoon." De actrice en haar man hebben een 7-jarige zoon genaamd Roman.
Messing speelde voor Will & Grace een hoofdrol in de serie Ned & Stacey. Ook was ze te zien in films als The Wedding Date en The Women.
Lovechildwoensdag 21 december 2011 @ 13:50
quote:
AMSTERDAM - Het huwelijk van Elle van Rijn en Kaja Wolffers bevindt zich nog altijd in zwaar weer.

Maar Elle heeft goede hoop dat het in 2012 weer helemaal goedkomt. "Ik hoop echt zo dat Kaja en ik bij elkaar kunnen blijven, maar ik wéét het gewoon niet. We gaan door zo veel stadia: woede, jaloezie, onverschilligheid. En ik kan alleen maar hopen dat we weer een gezin kunnen zijn. Misschien brengt deze crisis ons wel naar een volgend, volwassener stadium in onze relatie", zegt de de 44-jarige actrice in tijdschrift Viva.

Niet alleen op liefdesgebied heeft Elle een roerig jaar achter de rug. Ook met haar gezondheid ging het een jaar geleden niet al te best. "Ik was een beetje overspannen. Ik hyperventileerde en vertoonde obsessief gedrag. ’s Nachts kreeg ik paniekaanvallen. (...) Ik had onverklaarbare angstaanvalletjes. Dat begon klein, maar ik werd ook bang van de angst, dus het werd snel groter. Ik was ontzettend veel tegelijk aan het doen, daar was ik meteen mee begonnen na mijn bevalling."
Pisces29woensdag 21 december 2011 @ 13:53
Wat een toestand :o Wel, niet, wel, niet!
Cracka-asswoensdag 21 december 2011 @ 13:54
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2011 13:50 schreef Lovechild het volgende:

Niet alleen op liefdesgebied heeft Elle een roerig jaar achter de rug. Ook met haar gezondheid ging het een jaar geleden niet al te best. "Ik was een beetje overspannen. Ik hyperventileerde en vertoonde obsessief gedrag. ’s Nachts kreeg ik paniekaanvallen. (...) Ik had onverklaarbare angstaanvalletjes. Dat begon klein, maar ik werd ook bang van de angst, dus het werd snel groter.
Dat zijn ook echt eigenschappen die meehelpen om een relatie weer op de rails te krijgen.
Skaaiwoensdag 21 december 2011 @ 18:40
Ga vooral je hele huwelijkscrisis in een blad bespreken, terwijl je nog midden in die crisis zit :{
manewoensdag 21 december 2011 @ 19:56
Ja, die neiging had ze sowieso al. Je kon op een gegeven moment geen blad meer openslaan of daar stond ze (al dan niet met man en kinderen) in. En dan ging het steeds over hoe gelukkig ze waren. Het komt een beetje manisch over allemaal.
Mylenedinsdag 27 december 2011 @ 15:02
quote:
Sinead O'Connor Splits With Husband Barry Herridge After 18 Days Of Marriage!

Suddenly, Kim Kardashian's 72-day marriage doesn’t seem so bad.

After just 18 days of marriage to husband Barry Herridge, Sinead O'Connor says she’s calling it quits.

The singer, 45, married Herridge December 8 in Las Vegas; she detailed her reasons for the jaw-dropping breakup in a long post on her website Monday.

"Dear friends, I had for reasons u will all understand, wished to keep this private but have been told today it is to be leaked in the next few days despite my best efforts,” she wrote. “So I must now leak it myself so as the record is straight."

The Nothing Compares 2 U singer, who has four kids, went on to say that "certain people in [Herridge's] life" down-talked the marriage to the groom just three hours after the ceremony was over.

"And also by a bit of a wild ride i took us on looking for a bit of a smoke of weed for me wedding night as I don't drink," she wrote. "My husband was enormously wounded and very badly effected by that experience and also by the attitude of those close to him toward our marriage.

“I truly believe though it is painful to admit, we made a mistake rushing into getting married, for altruistic reasons, and weren't aware or prepared for the consequences on my husband's life and the lives of those close to him.

She continued, "He has been terribly unhappy and I have therefore ended the marriage.”

O'Connor was past married to music producer John Reynolds in 1989, journalist Nicholas Sommerlad in 2001 and musician Steve Cooney in 2010.
bron
Copycatdinsdag 27 december 2011 @ 15:05
quote:
"And also by a bit of a wild ride i took us on looking for a bit of a smoke of weed for me wedding night as I don't drink," she wrote. "My husband was enormously wounded and very badly effected by that experience and also by the attitude of those close to him toward our marriage."
Come again?
Leandradinsdag 27 december 2011 @ 15:07
The wild ride werd een bad trip?
Turbomuisdinsdag 27 december 2011 @ 15:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2011 15:02 schreef Mylene het volgende:

[..]

bron
Verrassend!
Skaaidinsdag 27 december 2011 @ 18:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2011 15:02 schreef Mylene het volgende:

[..]

bron
Ze lult er in elk geval niet omheen. Te snel getrouwd, oh en verstandige familie van die Barry dat ze 'm eruit probeerden te lullen. Beetje laat alleen :')
Isabeaudinsdag 27 december 2011 @ 18:22
Misschien hoorden ze het 'we gaan trouwen!' pas vlak voor de huwelijksdag en konden ze amper meer op hem inpraten, dus dat moest er maar na *)
Mylenedinsdag 27 december 2011 @ 18:25
Hier is ze vast aan het trippen gezien de ogen.

article-2078993-0F1C9DEF00000578-536_634x473.jpg
Isabeaudinsdag 27 december 2011 @ 18:28
Maar....ze heeft vast wèl weer seks gehad. Dat dan weer wel *)
Leandradinsdag 27 december 2011 @ 18:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2011 18:28 schreef Isabeau het volgende:
Maar....ze heeft vast wèl weer seks gehad. Dat dan weer wel *)
En dat heeft haar kennelijk nogal goed gedaan, want haar ogen mogen er dan wel uitzien alsof ze tript, maar ze ziet er een stuk beter uit dan een half jaar geleden.
Oledinsdag 27 december 2011 @ 22:23
in het Nederlands
quote:
di 27 dec 2011, 16:06
Huwelijk Sinéad O'Connor na 16 dagen voorbij van onze redactie
AMSTERDAM - Aan het vierde huwelijk van Sinéad O'Connor is al na zestien dagen een einde gekomen.

Sinéad stapte op 8 december in het ‘huwelijksautootje’ met Barry Herridge. De Ierse zangeres reed samen met haar aanstaande man in een roze Cadillac door Las Vegas en trouwde zelfs in de bolide.

Op haar website laat Sinéad weten dat het huwelijk nu voorbij is: "Ik drink niet dus tijdens de huwelijksnacht wilde ik op zoek gaan naar wiet. Barry trok dit heel slecht."

Daarnaast stonden een aantal personen dichtbij Barry niet achter het huwelijk: "Bij mij blijven zou voor hem heel zwaar worden. Dus... wat doe je als je van iemand houdt? Dan laat je diegene los."

De 45-jarige zangeres vervolgt: "Barry is een geweldige man. Het spijt me dat ik geen normale vrouw ben. We zijn te snel getrouwd en waren niet bewust dat het huwelijk zo'n effect op het leven van mijn man en degenen dichtbij hem zou hebben. Hij was diep ongelukkig en ik heb het huwelijk daarom beëndigd."

Sinéad kreeg in 2003 de diagnose bipolaire stoornis en deed eerder een zelfmoordpoging. In augustus schreef ze nog op haar site dat ze een lieve man zocht met wie ze de liefde kon bedrijven. Die leek ze te hebben gevonden...

DancingPhoebevrijdag 30 december 2011 @ 21:01
Aah. Russel en Katy ook bevestigd.

Nooooooooooooooooooooit gedacht :')
Skaaivrijdag 30 december 2011 @ 22:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 21:01 schreef DancingPhoebe het volgende:
Aah. Russel en Katy ook bevestigd.

Nooooooooooooooooooooit gedacht :')
Nee he :P :')

quote:
AMSTERDAM - Russell Brand en Katy Perry gaan scheiden. Brand heeft de scheidingspapieren ingediend in Los Angeles.

Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.
In de documenten noemt hij 'onoverkomelijke verschillen' als de reden van de scheiding. De afgelopen dagen gonsde het van de geruchten over een op handen zijnde scheiding.

Zo werden de twee gezien zonder hun trouwring en brachten ze de kerst zonder elkaar door. "Jammer genoeg beëindigen Katy en ik ons huwelijk", laat Brand weten in een verklaring. "Ik zal altijd van haar houden en ik weet zeker dat we vrienden blijven."

De 27-jarige zangeres en de 36-jarige komiek gaven elkaar vorig jaar het jawoord in een luxe resort in India. Eerder deze maand ontkende Brand nog dat het rommelde in zijn huwelijk. "Ik ben zeer gelukkig getrouwd", beweerde hij tegenover Ellen DeGeneres.
Stiekem had ik ergens een beetje gehoopt dat Katy Perry een beetje verstand had en zich niet in zo'n Hollywood huwelijk zou storten maar hopen moet ik blijkbaar op de wc doen en niet hier :')
Radegastvrijdag 30 december 2011 @ 22:54
Die Russell Brand lijkt me trouwens zo nicht als een paard.
Skaaivrijdag 30 december 2011 @ 22:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 22:54 schreef Radegast het volgende:
Die Russell Brand lijkt me trouwens zo nicht als een paard.
Hij heeft wel de bek (sorry, mond) van een paard, met zijn eyeliner.

brand1.jpg
Kidney_bean01zaterdag 31 december 2011 @ 00:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 22:54 schreef Radegast het volgende:
Die Russell Brand lijkt me trouwens zo nicht als een paard.
haha nou in het verleden pakte hij alles wat maar kon met zijn sexverslaving, dus wie weet zat daar ook wel een man tussen ;)

tóch vind ik het jammer van Katy Perry en Russell Brand, vond ze toch wel bij elkaar passen op één of andere manier..
Frannehzondag 1 januari 2012 @ 14:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2011 00:59 schreef Kidney_bean01 het volgende:

[..]

haha nou in het verleden pakte hij alles wat maar kon met zijn sexverslaving, dus wie weet zat daar ook wel een man tussen ;)

tóch vind ik het jammer van Katy Perry en Russell Brand, vond ze toch wel bij elkaar passen op één of andere manier..
Vind ik ook inderdaad.. jammer, maar viel wel te verwachten ook al had ik anders gehoopt. :+
sherezadezondag 1 januari 2012 @ 21:33
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 december 2011 22:56 schreef Skaai het volgende:

[..]

Hij heeft wel de bek (sorry, mond) van een paard, met zijn eyeliner.

[ afbeelding ]
wat een freak, zoiets wil je toch ook niet sávond's tegen willen komen in het donker
Skaaimaandag 2 januari 2012 @ 04:42
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 21:33 schreef sherezade het volgende:

[..]

wat een freak, zoiets wil je toch ook niet sávond's tegen willen komen in het donker
's Ochtends wakker worden en dat in je bed aantreffen dan ;(
DancingPhoebemaandag 2 januari 2012 @ 07:24
Nou ja... Naast Katy wakker worden is ook niet all it's cracked up to be natuurlijk...

katy-perry-naked-0409-lg.jpg

vs.

tumblr_leaqh2Wk5f1qzifpoo1_500.jpg
bloempje-moiwoensdag 4 januari 2012 @ 13:06
:')
quote:
Sinéad O'Connor gaat toch niet scheiden

De zangeres trouwde begin december met Barry Herridge, maar zei na zestien dagen dat ze een eind wilde maken aan het huwelijk.

Op Twitter kondigt O'Conner nu aan dat ze toch bij elkaar blijven.

"We hebben besloten getrouwd te blijven." Sinéad geeft toe dat het stel dingen heeft overhaast en gaat daarom in therapie. "Maar we blijven getrouwd en we zijn helemaal verliefd, dus ik ben ontzettend gelukkig. Ik hou van mijn mannetje en hij van mij."

Vier kinden

O'Connor zei eerder dat mensen uit de omgeving van haar man niet achter het huwelijk stonden en hem negatief beïnvloedden.

Ze wilde gaan scheiden 'uit respect en liefde' voor hem. In april scheidde de zangeres, die vier kinderen heeft van vier verschillende mannen, van haar derde man Steve Cooney. Herridge leerde ze kennen na een oproepje op Twitter.
bloempje-moiwoensdag 4 januari 2012 @ 13:07
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2012 07:24 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nou ja... Naast Katy wakker worden is ook niet all it's cracked up to be natuurlijk...

[ afbeelding ]

vs.

[ afbeelding ]
Ik heb nooit gesnapt wat er nou precies zo slecht is aan die tweede foto. Uiteraard totaal anders dan het picture perfect plaatje erboven, maar onder is het nog steeds een prima meid. :Y
Cracka-asswoensdag 4 januari 2012 @ 13:08
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2012 07:24 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nou ja... Naast Katy wakker worden is ook niet all it's cracked up to be natuurlijk...

[ afbeelding ]

vs.

[ afbeelding ]
Deze blijft fantastisch. _O-
Olewoensdag 4 januari 2012 @ 17:25
Nog meer over Sinead. Bipolair is ze toch :%
quote:
wo 04 jan 2012, 14:00
Sinéad O'Connor gaat toch niet scheiden
van onze redactie
AMSTERDAM - Sinéad O'Connor laat via Twitter weten dat zij en haar man Barry Herridge na een lange vrijpartij hebben besloten om hun huwelijk nog een kans te geven.
De zangeres heeft een paar opmerkelijke berichten op Twitter geplaatst, waaruit blijkt dat ze niet gaat scheiden. "Drie keer raden wie gister de liefde heeft bedreven met haar man", vraagt Sinéad aan haar volgers. "Ja! Vanaf nu zijn we weer vriendje en vriendinnetje. We blijven getrouwd, maar zijn nogal hard van stapel gelopen. Daarom heten we voorlopig vriendje en vriendinnetje."

Sinéad laat ook weten dat ze hulp krijgen van een relatietherapeut. "Ik houd van mijn mannetje en hij is dol op mij. Iedereen die het hier niet mee eens is kan barsten!" Vanmorgen schreef ze op twitter: "Sinéad heeft seks gehad!"

Eind december werd bekend dat er aan het vierde huwelijk van Sinéad al na zestien dagen een einde was gekomen. "Ik drink niet, dus tijdens de huwelijksnacht wilde ik op zoek gaan naar wiet. Barry trok dit heel slecht", liet de rebelse ster, die vier kinderen heeft van vier verschillende mannen, weten. Ook stonden Barry's vrienden niet achter het huwelijk.

MissRelindonderdag 5 januari 2012 @ 19:59
Formule 1 coureur Fernando Alonso en zijn vrouw zijn, aldus een verklaring van beiden, als vrienden uit elkaar gegaan...
Pisces29donderdag 5 januari 2012 @ 20:00
Elke keer als dit topic omhoog komt dan denk ik "AHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhh Elle van Rijn is eindelijk klaar" :+
Miss-MacPhistovrijdag 6 januari 2012 @ 15:57
Lees net op Nu.nl dat het slecht gaat tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis. Arm schaap, ik wil hem wel troosten hoor! O~)
utrecht1970dinsdag 10 januari 2012 @ 12:38
En op de telegraaf staat dat Kim Kotter en de ex-van Liek van Lexmond (van Eeuwen) ook weer vrijgezel zijn, dus geen setje meer zijn.
bloempje-moivrijdag 13 januari 2012 @ 15:15
Oh nee! Stoute Ierse media, stout! o|O

quote:
Sinéad O'Connor toch van man af

DUBLIN - Sinéad O'Connor (45) en haar vierde echtgenoot Barry Herridge (38) gooien toch de handdoek in de ring.

Dat schrijft de zangeres op haar website.

De twee trouwden begin december en maakten 17 dagen later bekend te gaan scheiden. Uiteindelijk besloten ze het nog te proberen, maar nu is het dan toch voorbij.

De zangeres geeft Ierse media de schuld. Die hebben haar man hard aangepakt 'alleen maar omdat hij met mij was'. "Dus werd het samenzijn met mij iets slechts in zijn leven." Door alles wat haar echtgenoot werd aangedaan, werd ze depressief.

Ernstige schade

Ze schrijft dat een bepaalde krant de twee ernstige schade heeft berokkend. "Dat maakte dit huwelijk onhoudbaar. Ik hoop dat de media de arme man met rust laten zodat hij verder kan met zijn leven.'"

Ze zegt dat een journalist ervoor wilde zorgen dat Barry zonder baan kwam te zitten. Hij begeleidt namelijk drugsverslaafde jongeren, terwijl de zangeres regelmatig een blowtje opsteekt.

De Nothing Compares 2 U-zangeres, die in 2007 aan Oprah Winfrey vertelde dat ze last heeft van heftige stemmingswisselingen, wil zich niet meer openstellen voor de liefde. 'Ik kan het niet verdragen dat deze dingen weer gebeuren bij iemand van wie ik hou.'
kvdzaterdag 14 januari 2012 @ 00:09
quote:
Mena Suvari's Vatican wedding is ending in divorce ... TMZ has learned.

The 32-year-old "American Pie" actress has filed court papers to end her marriage to 25-year-old concert promoter Simone Sestito.

The two were married back in 2010 at a private church in Vatican City.

According to the divorce papers, filed today in L.A. County Superior Court by Mena's attorney Mark Gross, Mena is blaming the split on "irreconcilable differences."

Mena wants the judge to PREVENT Simone from getting spousal support. She also wants the judge to change her name back from Mena Suvari-Sestito to good, ol' Mena Suvari.

In the docs, Mena lists the date of separation as Nov. 1, 2011. The two have no children together.

It's Mena's 2nd divorce -- she ended her 5-year marriage to cinematographer Robert Brinkmann in 2005.
Felixawoensdag 18 januari 2012 @ 19:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2012 15:57 schreef Miss-MacPhisto het volgende:
Lees net op Nu.nl dat het slecht gaat tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis. Arm schaap, ik wil hem wel troosten hoor! O~)
Nu kun je je gang gaan! :P
quote:
'Johnny Depp en Vanessa Paradis uit elkaar'

Laatste update: 18 januari 2012 15:57

LOS ANGELES - Johnny Depp (48) en Vanessa Paradis (39) leven, na bijna 14 jaar en twee kinderen, niet meer samen.

Enkele bronnen die het stel goed kennen, vertellen aan People dat het echt voorbij is. "Het is triest," zegt een insider over de stukgelopen relatie.
Begin januari doken de eerste geruchten op dat de Amerikaanse acteur en de Franse actrice en zangeres het niet meer met elkaar konden vinden.

Een bron vertelde toen aan RadarOnline dat ze voortdurend ruzie maakten en dat de relatie ten einde liep.
De twee zijn al meer dan een jaar niet meer samen op een rode loper gesignaleerd.
bron
vencodarkwoensdag 18 januari 2012 @ 21:20
Jammer joh. Ik dacht dat dit wel voor altijd zou zijn.
Toen die geruchten kwamen dacht ik al: waar rook is, is vuur. Want dat blijkt meestal wel. Zonde!
alorszaterdag 21 januari 2012 @ 14:10
Nog zo'n koppel waarvan iig ik dacht dat ze altijd bij elkaar zouden blijven...
quote:
'Heidi Klum wil scheiden van Seal'
Laatste update: 21 januari 2012 13:51 info

LOS ANGELES - Het leek een droompaar, maar Heidi Klum zou genoeg hebben van haar man Seal.

Begin volgende week gaat ze waarschijnlijk de scheidingspapieren bij de rechtbank indienen, weet TMZ.
Het stel stond erom bekend elk jaar hun trouwbeloften opnieuw uit te spreken. Aan dit sprookje lijkt nu een einde te komen. Naar verluidt gaat het supermodel onoverkomelijke verschillen opgeven als reden voor de breuk.

Bijna zeven jaar lang waren ze getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen. Seal adopteerde daarnaast in 2009 Heidi's dochter uit een eerdere relatie
Malahidezaterdag 21 januari 2012 @ 14:12
Wot wot WOT :o ???

quote:
'Heidi Klum and Seal to file for divorce' after six years of marriage, according to reports
By ALANAH ERIKSEN (MailOnline)
Last updated at 1:02 PM on 21st January 2012

Heidi Klum and Seal are to file for divorce after six years of marriage, according to reports.
The couple will apparently file divorce papers in the LA County Superior Court early next week, TMZ reported. The website said supermodel Heidi will cite 'irreconcilable differences' as the reason for the split.

The couple were last seen together on December 27, with Heidi tweeting a picture of them on holiday in Aspen, Colorado. They met in 2004 while Heidi was pregnant with her daughter Leni, now seven, with Italian businessman Flavio Briatore. Seal, 48, was present for Leni's birth and later adopted her.

The couple married on May 10, 2005 in Mexico. They have three children, Henry, six, Johan, five, and Lou, two. The couple is famous for renewing their vows every year on their anniversary in a lavish ceremony. Splitting up their assets may prove to be a lengthy process. According to Forbes, Heidi raked in $20 million last year. It's unclear how much Seal made.
Malahidezaterdag 21 januari 2012 @ 14:14
O, je was me net voor :')...
DancingPhoebezaterdag 21 januari 2012 @ 14:17
Neeeeeeeeeeee!

IS ER DAN NIETS MEER HEILIG!!!!

Ik had al bijzonder weinig vertrouwen meer in de liefde... Maar er waren een paar van die showbizz koppels die voor mij soort van bewezen dat het wel kon... Johnny en Vanessa, maar ook Seal en Heidi....

And they all fall down.... Like Toy Soldiers...

SPOILER
(En nee, ik baseer mijn (gebrek aan) vertrouwen in de liefde niet (enkel) op showbizz koppels. Ook in mijn directe omgeving zijn ALLE stellen waarvan ik kon zweren dat het voor altijd zou zijn inmiddels uit elkaar.)
Leandrazaterdag 21 januari 2012 @ 14:23
Ze zouden toch niet uiteindelijk samen terechtkomen? Johnny en Heidi?
Misschien heeft die sliming bij de kids choice awards ze doen bonden in de green room?
Ceezaterdag 21 januari 2012 @ 14:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 14:17 schreef DancingPhoebe het volgende:
Neeeeeeeeeeee!

IS ER DAN NIETS MEER HEILIG!!!!

Ik had al bijzonder weinig vertrouwen meer in de liefde... Maar er waren een paar van die showbizz koppels die voor mij soort van bewezen dat het wel kon... Johnny en Vanessa, maar ook Seal en Heidi....

And they all fall down.... Like Toy Soldiers...

SPOILER
(En nee, ik baseer mijn (gebrek aan) vertrouwen in de liefde niet (enkel) op showbizz koppels. Ook in mijn directe omgeving zijn ALLE stellen waarvan ik kon zweren dat het voor altijd zou zijn inmiddels uit elkaar.)
Je verwoordt mijn gedachten exact.
MissBlisszaterdag 21 januari 2012 @ 14:39
Heidi en Seal, naaaah :o
kvdzaterdag 21 januari 2012 @ 14:45
hier geloof ik dus echt niks van op de een of andere manier... Heidi en Seal???dit ga ik dus even negeren geloof ik
DancingPhoebezaterdag 21 januari 2012 @ 14:47
Kun je het niet aan? :D
kvdzaterdag 21 januari 2012 @ 14:49
je zou het bijna denken he hahaha. Het klinkt gewoon zo ongeloofwaardig. Dus wordt dit een gevalletje 'eerst de scheidingspapieren zien bij TMZ, dan geloof ik het. Maar ja...waar rook is....
DancingPhoebezaterdag 21 januari 2012 @ 14:51
Ja, dat blijkt toch steeds vaker he?

Ik kan me eigenlijk recentelijk geen rook herinneren waar niet ook vuur volgde... Wel een goede om even over na te denken...
kvdzaterdag 21 januari 2012 @ 14:56
het was ook zo'n mooi sprookje. Mooie vrouw en (in mijn ogen toch een) minder mooie man worden verliefd terwijl vrouw zwanger is van een andere man, man zorgt voor het kindje als een echte vader, is ook bij de geboorte. Produceren er samen ook nog eens 3. Elk jaar opnieuw trouwen. En dan is het sprookje uit. Hoort ook bij het leven....ze leefden nog lang en gelukkig, maar niet met elkaar

-the end-
Leandrazaterdag 21 januari 2012 @ 14:58
Dat elk jaar je huwelijksgeloften vernieuwen vind ik ook een beetje....
Dan krijg je al snel ellende in de relatie als een van twee niet zo'n haast heeft de jaarlijkse trouwerij weer te organiseren.
Pisces29zaterdag 21 januari 2012 @ 15:05
quote:
11s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 14:39 schreef MissBliss het volgende:
Heidi en Seal, naaaah :o
Als het waar is, heel jammer...
Isabeauzaterdag 21 januari 2012 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 14:17 schreef DancingPhoebe het volgende:
Neeeeeeeeeeee!

IS ER DAN NIETS MEER HEILIG!!!!

Ik had al bijzonder weinig vertrouwen meer in de liefde... Maar er waren een paar van die showbizz koppels die voor mij soort van bewezen dat het wel kon... Johnny en Vanessa, maar ook Seal en Heidi....

And they all fall down.... Like Toy Soldiers...

SPOILER
(En nee, ik baseer mijn (gebrek aan) vertrouwen in de liefde niet (enkel) op showbizz koppels. Ook in mijn directe omgeving zijn ALLE stellen waarvan ik kon zweren dat het voor altijd zou zijn inmiddels uit elkaar.)
Ik was onderdeel van zo'n stel waarvan ik dacht dat het niet stuk kon :7
Alles kan kapot! Ik geloof al helemaal niet meer in 'voor altijd' en 'de ware'.

En het lijkt me op zich voor showbizzstellen nog een tikkeltje moeilijker, eerlijk gezegd. Druk en hectisch leven, veel aandacht van het andere geslacht etc.
DancingPhoebezaterdag 21 januari 2012 @ 15:07
Mja, denkt iedereen niet dat zijn/haar relatie voor eeuwig is? Dat moet toch wel als je er enigszins prettig in wilt zitten?
Pisces29zaterdag 21 januari 2012 @ 15:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 14:58 schreef Leandra het volgende:
Dat elk jaar je huwelijksgeloften vernieuwen vind ik ook een beetje....
Dan krijg je al snel ellende in de relatie als een van twee niet zo'n haast heeft de jaarlijkse trouwerij weer te organiseren.
Ik denk dat de gemiddelde man daar ook best jeuk van krijgt, maar dat is een wilde gok, geen idee of het zo is...
kvdzaterdag 21 januari 2012 @ 16:52
en dan maar naar deelje 9 toe...