abonnement Unibet Coolblue
pi_94975874

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops en bomen hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost jou en hen niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaald aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestoven zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Het is mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Eenmaal per 2 dagen kun je je varkens op jacht sturen naar truffels. Dit doe je door op de pigpen te klikken en dan per varken te klikken. Om truffels te kunnen jagen moet je je varkens 'voeren' met bushels (die je weer krijgt door het oogsten van gewassen).

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grootte dat je je voertuig kan laten ploegen is 4x4. Vehicles zijn Tractor (ploegen), Harvester (oogsten), Seeder (zaaien) en Combine (ploegen, oogsten en zaaien in één klik).Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 8 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Outpost76
Pindanoot
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
pi_94975900
Nieuw topic, nieuwe kansen...* Van plan is toch echt mee te gaan schrijven hier
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_94975939
en ik sloot af met
cornish ei

cornish ei
pi_94975951
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 13:40 schreef vamperotica het volgende:
Nieuw topic, nieuwe kansen...* Van plan is toch echt mee te gaan schrijven hier
hai!
pi_94976903
krijgen jullie ook alleen maar blauw/paarsachtige schapen? :')
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_94977175
nee ik heb een groen schaap ook gehad
pi_94977382
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 14:15 schreef draculettetje het volgende:
nee ik heb een groen schaap ook gehad
'

oke, met welke combi? ik krijg zelfs uit het clover sheep en brutus een blauw schaap :')
en ook uit brutus met een valentijn schaap :')
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_94977877
Zou er een keer iemand een stippeltjeslammetje met mij willen sharen? :@ Het liefst een mannetje natuurlijk want dan kan ik daarmee weer doorfokken :D
pi_94977944
quote:
17s.gif Op zondag 3 april 2011 14:36 schreef Peekies het volgende:
Zou er een keer iemand een stippeltjeslammetje met mij willen sharen? :@ Het liefst een mannetje natuurlijk want dan kan ik daarmee weer doorfokken :D
Ik hoop nog steeds dat je ooit je schapen uit het gewone spel mee kunt nemen naar je engelse farm :'(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_94980923
Ik ook, heb ze een jaar lang allemaal gespaard :{
You dream it, I live it.
pi_94981152
Mag ik deze?

J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zondag 3 april 2011 @ 19:57:14 #12
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  zondag 3 april 2011 @ 20:14:05 #13
300082 roos85
JUICHEN!
pi_94992024
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 14:38 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik hoop nog steeds dat je ooit je schapen uit het gewone spel mee kunt nemen naar je engelse farm :'(
dat zou een erg leuke optie zijn, heb op de site van zynga gelezen dat de sheep pen ook beschikbaar komt voor de reguliere farm, maar ik weet niet per wanneer
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_94994273
De bushel count op FV is behoorlijk van slag. Net had ik 52 bushels van een crop die ik nog niet eens gemastered heb. _O- En als ik dan in mijn kraampje kijk zijn er toch echt maar 20 bijgekomen. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94996378
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 20:14 schreef roos85 het volgende:

[..]

dat zou een erg leuke optie zijn, heb op de site van zynga gelezen dat de sheep pen ook beschikbaar komt voor de reguliere farm, maar ik weet niet per wanneer
dat hoeft van mij dan weer niet. Ik zou het leuker vinden als er andere dingen op EC waren. Nu wordt het straks een kopie met andere gewassen...
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94996610
Dat ze maar snel langere gewassen toevoegen. Ik heb dat eendagsding na één keer planten al bijna gemastered.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94997139
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 21:20 schreef Cat22 het volgende:
Dat ze maar snel langere gewassen toevoegen. Ik heb dat eendagsding na één keer planten al bijna gemastered.
langere gewassen :D Kouseband? komkommers?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94997401
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 21:27 schreef sbientje het volgende:

[..]

langere gewassen :D Kouseband? komkommers?
Bij voorbeeld. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 3 april 2011 @ 22:00:08 #19
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94999734
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 21:20 schreef Cat22 het volgende:
Dat ze maar snel langere gewassen toevoegen. Ik heb dat eendagsding na één keer planten al bijna gemastered.
eens :D
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 4 april 2011 @ 14:46:44 #23
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95023345
quote:
14s.gif Op maandag 4 april 2011 14:46 schreef Peekies het volgende:
English egg
^O^
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95023455
White willow (Wensput lvl 2)

Edit Wow dat gaat snel, nu ook al een nachtengaal (wensput lvl 3)
pi_95030496
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport maandag 4 april 2011 @ 19:12:17 #26
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95035153
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport maandag 4 april 2011 @ 19:25:46 #27
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95035994
Nog meer:

❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_95037241
nog 1 tray whisky peat en 4 trays lilac daffy en dan ben ik klaar met mijn greenhousecrops.
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 4 april 2011 @ 19:49:17 #29
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95037682
En ik heb alleen maar mijn Strasperry mastery :P
  † In Memoriam † maandag 4 april 2011 @ 20:29:37 #30
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95040688
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  maandag 4 april 2011 @ 20:33:22 #31
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95040983
Weg ;(
  maandag 4 april 2011 @ 20:37:32 #32
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95042453
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 20:37 schreef 1UP het volgende:
Zwart biggetje
Weg. Maar zwart biggetje...? ken ik nie :P
  maandag 4 april 2011 @ 21:09:20 #34
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95043599
Niet? Ik heb er 3 stuks van
pi_95043659
Een big? :o

Of een varken :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95043995
Ik moet toch ergens "barkeeper"kleren hebben ofzo? Ken ze nergens vinden nie
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
  maandag 4 april 2011 @ 21:19:58 #37
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95044316
http://img64.imageshack.us/i/biggen.jpg/ (copy/paste deze link)
pi_95044808
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 21:19 schreef 1UP het volgende:
[ http://img64.imageshack.us/i/biggen.jpg/ (copy/paste deze link) | http://img64.imageshack.us/img64/5871/biggen.th.jpg (copy/paste deze link) ]

oh, de volwassen biggen dus. Dacht dat je het over die kleintjes had :)
  maandag 4 april 2011 @ 21:29:12 #39
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95044946
Ahh, nee dat niet
  † In Memoriam † maandag 4 april 2011 @ 21:30:24 #40
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95045013
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 21:26 schreef Peekies het volgende:

[..]

oh, de volwassen biggen dus. Dacht dat je het over die kleintjes had :)
die grappige kleintjes heb ik nooit zelf gehad, wel gekregen !
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95045870
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95046302
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95046760
ik wil de fles wel terug :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95047251
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 21:53 schreef sbientje het volgende:
ik wil de fles wel terug :D
Ik ben uitgerend voor terugsturen :(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95047722
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 21:42 schreef tombolafan het volgende:
Lovepotions please?
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=fde2c
Je link gaat naar mijn farm?

Misschien werkt het andersom wel. O-)
1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3Ddzgnlnq42zsowgccgsg08sskk%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3D0e13724b423acc3d48e387db7cdc55e0%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qj*c)(74qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnm%2CBsFKJDz-T&h=e5ad4
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport maandag 4 april 2011 @ 22:32:46 #46
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95049450
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 21:15 schreef vamperotica het volgende:
Ik moet toch ergens "barkeeper"kleren hebben ofzo? Ken ze nergens vinden nie
Ook niet bij de rest van je kleding?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_95049452
Ik heb nu een sterren-ooi in een fok-hok met haar zoon die ook de zoon is van haar zoon, zoveel inteelt moet nu wel een sterrenlam opleveren vind ik :(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95051093
quote:
10s.gif Op maandag 4 april 2011 22:52 schreef Peekies het volgende:

[..]

Eindelijk _O_
^O^
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95051439
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 22:32 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ook niet bij de rest van je kleding?
:N Mn "opdrachten" liggen ook stil..klopt dat?
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_95051523
bij mij is de anti-pauze optie er *O*
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95051656
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 23:05 schreef sbientje het volgende:
bij mij is de anti-pauze optie er *O*
:o
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 4 april 2011 @ 23:14:22 #53
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95052061
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 23:05 schreef sbientje het volgende:
bij mij is de anti-pauze optie er *O*
Hier ook *O*
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95052208
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 23:05 schreef sbientje het volgende:
bij mij is de anti-pauze optie er *O*
Hier ook! *O*
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_95052521
Hier nu ook! nais :D

Had "thuis" al 2 weken niks geplant :o
pi_95053850


eindelijk :P
  Redactie Sport maandag 4 april 2011 @ 23:57:40 #57
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95053952
Jaaa! De optie 'Play both Farms' is nu mogelijk! *O*
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 00:00:12 #58
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95054041
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 23:04 schreef vamperotica het volgende:

[..]

:N Mn "opdrachten" liggen ook stil..klopt dat?
Als je klaar was wel..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 00:03:54 #59
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95054181
Deze kwam ik tegen op de feed:

❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_95054427
Vet! Deze kom ik nu tegen op mijn feed :P

  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 00:10:06 #61
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95054452
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 00:09 schreef Peekies het volgende:
Vet! Deze kom ik nu tegen op mijn feed :P

[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Die rechtse is een hippie :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_95054793
Weet iemand een leuke combinatie met deze schaapjes? Suggesties? :D



Ik ben denk ik niet creatief genoeg om wat bijzonders te kweken zoals jullie zien :@ jullie zijn er vast beter in.
Ik heb er nog wel wat potions voor nodig :)
  dinsdag 5 april 2011 @ 01:42:09 #63
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95056490
Dank U Heer!
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 08:10:44 #64
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95057931
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 april 2011 00:19 schreef Peekies het volgende:
Weet iemand een leuke combinatie met deze schaapjes? Suggesties? :D

[ afbeelding ]

Ik ben denk ik niet creatief genoeg om wat bijzonders te kweken zoals jullie zien :@ jullie zijn er vast beter in.
Ik heb er nog wel wat potions voor nodig :)
Wat krijg je als je dat paasschaap combineert met die blauwe ram? Heb je dat al eens geprobeerd? :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 08:48:00 #65
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95058427


Dit is ook niet spannend.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 5 april 2011 @ 10:34:21 #66
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95060871
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 5 april 2011 @ 10:36:37 #67
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95060940
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95061008
Golden apple!

De anti pauze optie is hier nog steeds niet. -O- Ik neem aan dat je een pop-up krijgt op één van beide farms?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 5 april 2011 @ 10:40:40 #69
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_95061076
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 10:38 schreef Cat22 het volgende:
Golden apple!

De anti pauze optie is hier nog steeds niet. -O- Ik neem aan dat je een pop-up krijgt op één van beide farms?
Beide farms (als je heen&weer reist).

Love potion kan trouwens om de 4u gevraagd worden. Omdat er maar 5 buurtjes per keer kunnen helpen, is het handig (ik gebruik 't nog niet omdat ik niet zo'n ding op mijn standaard farm heb) om het om de 4u te doen, dan komt de love potion langs :)

edit: ik heb de functie nu ook *O*

[ Bericht 6% gewijzigd door Sjowhan op 05-04-2011 11:30:39 ]
pi_95065514
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 april 2011 08:10 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Wat krijg je als je dat paasschaap combineert met die blauwe ram? Heb je dat al eens geprobeerd? :D


Valt tegen :P
  dinsdag 5 april 2011 @ 15:31:34 #72
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95072589
Wat mandarin trees via Rewardville:

1

2

3

4
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 5 april 2011 @ 15:34:13 #73
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95072730
ik heb geklikt op zo'n mandarin tree, maar snap er weinig vanm krijg enkel 5 points? :D
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 5 april 2011 @ 15:35:57 #74
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95072808
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 15:34 schreef Mirjam het volgende:
ik heb geklikt op zo'n mandarin tree, maar snap er weinig vanm krijg enkel 5 points? :D
Daar kwam ik ook net achter toen ik op de feed op zon boom klikte...

Blijkbaar kun je geen extra boom uitdelen :(
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 5 april 2011 @ 15:39:24 #76
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95072973
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 15:35 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Daar kwam ik ook net achter toen ik op de feed op zon boom klikte...

Blijkbaar kun je geen extra boom uitdelen :(
en opkweken gaat ook al niet zie ik, komt een blood orange tree uit :{
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 5 april 2011 @ 15:39:53 #77
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95073003
Ik kreeg net alleen maar water cans, geen enkele seedling :D :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_95073097
quote:
9s.gif Op dinsdag 5 april 2011 15:39 schreef Harajuku. het volgende:
Ik kreeg net alleen maar water cans, geen enkele seedling :D :'(
da's ook nie aardig
pi_95073572
<- dexter calf
  dinsdag 5 april 2011 @ 16:36:59 #80
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95075674
Barn raising nr. 1

Wie wil mij aan extra opslagruimte helpen?
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 5 april 2011 @ 16:56:01 #81
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95076593
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 16:36 schreef NelisZ het volgende:
Barn raising nr. 1

Wie wil mij aan extra opslagruimte helpen?
Gelukt *O*

En direct verder met barn raise nummer 2 O-)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 5 april 2011 @ 17:36:20 #82
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95078301
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 16:56 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Gelukt *O*

En direct verder met barn raise nummer 2 O-)
Drie op een rij?

Barn raise nr. 3
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95080203
heb met alledrie de raises geholpen ;)
  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 18:43:51 #84
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95081060
Ik heb een alien.

❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 18:44:20 #85
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95081082
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 12:44 schreef Peekies het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Valt tegen :P
Sorry :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  † In Memoriam † dinsdag 5 april 2011 @ 19:01:10 #86
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95081871
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95082062
Yee-haw! You collected a Nightengale!
Ik kreeg net mn eerste Silkie Chicken uit een English Egg O+
  dinsdag 5 april 2011 @ 19:06:14 #88
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  dinsdag 5 april 2011 @ 19:26:40 #89
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95090843
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95090985
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 5 april 2011 @ 21:25:13 #92
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95091048
Ik heb je ei gejat :6
En je geholpen met de barnraise ;)
pi_95091451
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 april 2011 18:43 schreef DeLuna het volgende:
Ik heb een alien.

[ afbeelding ]
En ik haar zus :D

Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95091513
Flesjes please? FV wil de linkjes weer niet publiceren.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 5 april 2011 @ 21:33:47 #95
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95091667
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 21:31 schreef Cat22 het volgende:
Flesjes please? FV wil de linkjes weer niet publiceren.
Verstuurd,
heb een silkie kipje uit je eitje gehaald
  † In Memoriam † dinsdag 5 april 2011 @ 22:11:17 #96
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95094210
Warder Duck
http://apps.facebook.com/(...)%2AMhf8NMEKOA&ref=nf

weet niet of ie kan zwemmen! :Y hij kan in de vijver!

Golden Abricot
http://apps.facebook.com/(...)CBVoUiKGQMxQv&ref=nf

[ Bericht 37% gewijzigd door just me op 05-04-2011 22:20:33 ]
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95094989
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 22:11 schreef just me het volgende:
Warder Duck
http://apps.facebook.com/(...)%2AMhf8NMEKOA&ref=nf

weet niet of ie kan zwemmen!
Ik heb hem!

Ik heb al 20 penny's naar mijn servies gegooid, maar mis steeds het laatste kopje. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † dinsdag 5 april 2011 @ 22:24:15 #98
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95095250
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † dinsdag 5 april 2011 @ 22:25:09 #99
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95095324
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 22:20 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik heb hem!

Ik heb al 20 penny's naar mijn servies gegooid, maar mis steeds het laatste kopje. :(
oefening baart kunst :)

als laatste krijgen we dan een autobus waar je ongetwijfeld niets mee kunt!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Redactie Sport dinsdag 5 april 2011 @ 22:47:52 #100
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95097037
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 21:31 schreef Cat22 het volgende:

[..]

En ik haar zus :D

[ afbeelding ]
Haha, en ik heb nu een echte alien gemaakt met die en dat lucky sheep. Die werd gewoon groen. _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_95100134
Ik dacht: laat ik nog eens een keer naar mijn homefarm reizen. En dan duikt opeens de keuzeknop voor de pauzering op! :D

Niemand hier die me even vertelde dat je van farm moest wisselen om de optie te zien. En ik maar wachten.... }:|
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95100399
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 23:43 schreef Cat22 het volgende:
Ik dacht: laat ik nog eens een keer naar mijn homefarm reizen. En dan duikt opeens de keuzeknop voor de pauzering op! :D

Niemand hier die me even vertelde dat je van farm moest wisselen om de optie te zien. En ik maar wachten.... }:|
't is je wel verteld geloof ik... O-)
hier:

quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 10:40 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Beide farms (als je heen&weer reist).

Love potion kan trouwens om de 4u gevraagd worden. Omdat er maar 5 buurtjes per keer kunnen helpen, is het handig (ik gebruik 't nog niet omdat ik niet zo'n ding op mijn standaard farm heb) om het om de 4u te doen, dan komt de love potion langs :)

edit: ik heb de functie nu ook *O*
pi_95100932
Daar had ik niet uitgehaald dat je heen en weer moest reizen. Ik begreep eruit dat je de boodschap bij beide farms kon krijgen. :@
Anywho, nu wat crops op de homefarm geplaatst, al weet ik niet echt waarom. Ik zou het alleen doen voor de winery en bijna geen enkele buur heeft iets in de aanbieding. :')

Dus nu maar flink bomen kweken.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95102003
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 23:59 schreef Cat22 het volgende:
Daar had ik niet uitgehaald dat je heen en weer moest reizen. Ik begreep eruit dat je de boodschap bij beide farms kon krijgen. :@
Anywho, nu wat crops op de homefarm geplaatst, al weet ik niet echt waarom. Ik zou het alleen doen voor de winery en bijna geen enkele buur heeft iets in de aanbieding. :')

Dus nu maar flink bomen kweken.
Heb je alle crops al gemasterd op je home farm? Netjes.
Ik heb denk ik pas 3/4 gemasterd ;(

ik heb trouwens een groot tekort aan love potions.. :o wel flesjes in overvloed maarja..
pi_95103706
ik moet nog steeds wat coops doen, ben met mijn laatste masteries bezig. Iemand die daarna zin heeft om het weer op te pakken? Niels? :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † woensdag 6 april 2011 @ 07:35:59 #106
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95106652
Ik heb net mijn home weer volgeplant, jammer sbientje :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 6 april 2011 @ 08:34:10 #107
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95107372
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 01:02 schreef sbientje het volgende:
ik moet nog steeds wat coops doen, ben met mijn laatste masteries bezig. Iemand die daarna zin heeft om het weer op te pakken? Niels? :D
Niels? Ik wacht al weken :(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 6 april 2011 @ 08:51:36 #108
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95107675
Ik ben net een Bakery Co-Op begonnen, 1450 Wheat in 12 uur. 934/1450 zit al in de grond. :Y

[ Bericht 2% gewijzigd door Xebber op 06-04-2011 09:06:38 ]
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  woensdag 6 april 2011 @ 09:02:37 #109
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95107861
Edit, niet Quote. :6
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Redactie Sport woensdag 6 april 2011 @ 09:59:36 #110
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95109312
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_95109368
Ik wil ook wel weer gaan co-oppen binnenkort. Heb bij die drie ribbons alleen maar de gele :o
  woensdag 6 april 2011 @ 10:01:26 #112
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95109383
Kut, ik pakte per ongeluk de Rainbow omdat ik dacht dat ik d'r nog 1 van moest. :o
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95109429
de mardi grass :)
pi_95109567
quote:
Op woensdag 6 april 2011 08:34 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Niels? Ik wacht al weken :(
Dacht dat jij niels heette?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 6 april 2011 @ 10:15:48 #115
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95109816
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 10:07 schreef sbientje het volgende:

[..]

Dacht dat jij niels heette?
:D _O-

Juukske is hartstikke vrouw.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95109912
quote:
7s.gif Op woensdag 6 april 2011 10:15 schreef Xebber het volgende:

[..]

:D _O-

Juukske is hartstikke vrouw.
was gelukkig maar een grapjen hoor :D Ik weet wel dat hara een mevrouw is :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95109992
  woensdag 6 april 2011 @ 10:22:12 #118
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95110012
;(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_95110202
quote:
7s.gif Op woensdag 6 april 2011 08:51 schreef Xebber het volgende:
Ik ben net een Bakery Co-Op begonnen, 1450 Wheat in 12 uur. 934/1450 zit al in de grond. :Y
ik heb ook gezaaid... helaas kwam ik net wat tekort, omdat een deel van mijn akker nog niet klaar is. Dus iemand die nog zin heeft in een gouden lintje kan ff 61 wheat inzaaien. Anders doe ik het later vandaag, ook geen probleem :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 6 april 2011 @ 10:28:51 #120
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95110228
Wanneer dat klaar is lig ik al in bed, dus ik doe deze niet mee
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 6 april 2011 @ 10:41:04 #121
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95110686
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 10:28 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik heb ook gezaaid... helaas kwam ik net wat tekort, omdat een deel van mijn akker nog niet klaar is. Dus iemand die nog zin heeft in een gouden lintje kan ff 61 wheat inzaaien. Anders doe ik het later vandaag, ook geen probleem :D
Top! En eventueel doe ik vanavond om 21.00 uur nog een rondje. Goud halen we dus sowieso wel. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95113558
Fail. Als je maar 2 schapen in je hok hebt, en die laat je een kind maken (met minder dan 5 bottles) en je gaat "uit" je sheeppen. Dan zie je 3 schapen als preview, waarvan er één wss het ongeboren lammetje is :P



  woensdag 6 april 2011 @ 12:28:52 #123
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95114603
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 01:02 schreef sbientje het volgende:
ik moet nog steeds wat coops doen, ben met mijn laatste masteries bezig. Iemand die daarna zin heeft om het weer op te pakken? Niels? :D
Ik wil wel weer meedoen, alleen heb ik gezaaid tot vrijdag :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  woensdag 6 april 2011 @ 12:57:08 #124
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95115775
Jawel hoor, je krijgt voor die nieuwe Quest een Dairy Farm. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  woensdag 6 april 2011 @ 13:22:23 #125
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95116700
quote:
13s.gif Op woensdag 6 april 2011 12:57 schreef Xebber het volgende:
Jawel hoor, je krijgt voor die nieuwe Quest een Dairy Farm. ;(
Hehe, gelukkig had ik daarop gerekend, en er zelf dus nog geen gekocht :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95119321
Ik heb er al 2. :(

Wat moet er gebeuren voor de quest?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95119626
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 14:24 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb er al 2. :(

Wat moet er gebeuren voor de quest?
bluebells en een koe kopen
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95120625
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 14:32 schreef sbientje het volgende:

[..]

bluebells en een koe kopen
Hoe lang doen bluebells er ook alweer over? (kan nu niet op FV).
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 6 april 2011 @ 15:01:33 #129
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95120857
quote:
14s.gif Op woensdag 6 april 2011 14:56 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Hoe lang doen bluebells er ook alweer over? (kan nu niet op FV).
12 uur.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95120917
quote:
7s.gif Op woensdag 6 april 2011 15:01 schreef Xebber het volgende:

[..]

12 uur.
Thanks!
Nu wordt het dus de vraag of ik morgen wat vroeger opsta om die krengen te oogsten of dat ik een dagje wacht. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 6 april 2011 @ 15:16:54 #131
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95121504
De Quests! Spoiler niet openen als je de taken en rewards niet wilt weten:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  woensdag 6 april 2011 @ 15:37:43 #132
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95122369
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95129530
iedereen zit in engeland volgens mij :D ik kan amper bushels kopen voor mijn crafting ' thuis'
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95133546
Kom ik weer met mijn potions verzoekje. :@
1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3D1uiya2hnxs1wg0w8csgg0c8cw%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3D123c05d455c3c929a0ca002e6a4f9b17%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9rb(7((b4qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnm%2CBsFKJDz-T&h=ffefc
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 6 april 2011 @ 19:52:01 #135
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95133593
Is geklikt ;)
pi_95136453
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95136482
Cat; linkjes kun je zo doen:

[/url] erachter en [url] ervoor :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95136613
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 20:35 schreef tombolafan het volgende:
Cat; linkjes kun je zo doen:

[/url] erachter en [url] ervoor :Y
Zal ik de volgende keer eens proberen, maar vaak werkt dat niet. Vage shizzle. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95136748
quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 20:37 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Zal ik de volgende keer eens proberen, maar vaak werkt dat niet. Vage shizzle. :')
Weet ik, maar als je op het link-plaatje hierboven klikt krijg je:

[url= linkje [/url]
Das anders :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95137338
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  woensdag 6 april 2011 @ 20:58:19 #141
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95137819
Graag gedaan :*
pi_95138142
vuhm.. mn dairybarn is kwijt
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_95138382
ah gevonden hahaha
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
  woensdag 6 april 2011 @ 21:14:47 #144
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95138844
Nog mensen die me wat plankjes willen doen? ;( FV laat me zelfs geen linkje maken ;(
pi_95145897
gouden eitje

quote:
1s.gif Op woensdag 6 april 2011 21:14 schreef 1UP het volgende:
Nog mensen die me wat plankjes willen doen? ;( FV laat me zelfs geen linkje maken ;(
plankje
pi_95146176


"Farm Freak" :D
pi_95151887
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95153448
gods wat irritant, die blaffende hond als je farmville inlaadt..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 07:42:47 #149
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95155197
Ik ben wél blij met het geluid van die koeiebel ;)

Die hond mogen ze wel laten weglopen :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  donderdag 7 april 2011 @ 09:47:08 #151
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95157449
Aww boo, cowbell gemist.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 7 april 2011 @ 09:59:51 #152
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95157755


Klikje bitte? :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 7 april 2011 @ 10:09:58 #153
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
  donderdag 7 april 2011 @ 10:10:09 #154
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95158053
quote:
7s.gif Op donderdag 7 april 2011 09:59 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]

Klikje bitte? :)
Okay
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 7 april 2011 @ 10:11:02 #155
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95158086
Dank! En ook voor de Crab. ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95158222
ieamnd die mij wil helpen met mijn cheese culture?
http://apps.facebook.com/(...)hGy-U5XfB%296&ref=nf heb er nog 6 nodig :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 7 april 2011 @ 10:36:40 #157
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95158910


Nogmaals een klikje? Moet d'r weer 6. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Redactie Sport donderdag 7 april 2011 @ 10:46:06 #158
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_95159205
Giant Heart Candy, thanks Hara. w/
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 7 april 2011 @ 10:47:45 #159
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95159256
Ik kan een Sheep Pen op de Homefarm plaatsen. *O*
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95159547
quote:
11s.gif Op donderdag 7 april 2011 10:47 schreef Xebber het volgende:
Ik kan een Sheep Pen op de Homefarm plaatsen. *O*
pfft, ik heb er niet eens plek voor! :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95159550
quote:
7s.gif Op donderdag 7 april 2011 10:36 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]

Nogmaals een klikje? Moet d'r weer 6. :)
ik was te laat ;(
pi_95159572
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 10:15 schreef sbientje het volgende:
ieamnd die mij wil helpen met mijn cheese culture?
http://apps.facebook.com/(...)hGy-U5XfB%296&ref=nf heb er nog 6 nodig :)
die wel! dank nu heb ik er zelf nog 5 nodig haha
  donderdag 7 april 2011 @ 10:58:46 #163
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95159596
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95159625
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 10:58 schreef draculettetje het volgende:

[..]

die wel! dank nu heb ik er zelf nog 5 nodig haha
haha en ik heb er allang genoeg :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 7 april 2011 @ 10:59:59 #165
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95159634
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 7 april 2011 @ 11:01:05 #166
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95159674
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 7 april 2011 @ 11:02:28 #167
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95159714
Pink Dogwood
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 7 april 2011 @ 11:03:10 #168
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95159744
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 7 april 2011 @ 11:04:20 #169
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95159779
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 7 april 2011 @ 11:04:26 #170
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95159782
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 11:03 schreef Mirjam het volgende:
[ link | afbeelding ]
:)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  donderdag 7 april 2011 @ 11:07:14 #171
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95159876
hoe krijg ik een sheeppen op mijn eigen farm, dus niet de engelse?
dat kan toch nu?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 7 april 2011 @ 11:08:41 #172
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95159924
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 11:07 schreef Mirjam het volgende:
hoe krijg ik een sheeppen op mijn eigen farm, dus niet de engelse?
dat kan toch nu?
Dan moet je wel eerst een aantal quests hebben gehaald...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  donderdag 7 april 2011 @ 11:08:59 #173
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95159940
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 11:08 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Dan moet je wel eerst een aantal quests hebben gehaald...
ah, zo :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 7 april 2011 @ 11:31:35 #174
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95160724
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 10:57 schreef sbientje het volgende:

[..]

pfft, ik heb er niet eens plek voor! :D
Ik heb die Feed Through weggedaan en daarvoor in de plaats de Sheep Pen gezet. :) Aan die Feed Through heb je toch niks.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95161011
quote:
Op donderdag 7 april 2011 11:31 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ik heb die Feed Through weggedaan en daarvoor in de plaats de Sheep Pen gezet. :) Aan die Feed Through heb je toch niks.
Aan die sheep pen ook niet toch :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 7 april 2011 @ 11:43:59 #176
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95161202
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 11:38 schreef sbientje het volgende:

[..]

Aan die sheep pen ook niet toch :D
Mwa, 't is wel geinig om Love Potions en Baby Bottles te verzamelen voor nieuwe schapen. En 't harvesten levert wat geld op. En daar komt bij dat ik op de Homefarm nog een aantal Polka Dots Sheeps heb die ik mooi kan kruisen. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95163236

ik heb ook eens een tof schaap gefokt *O*
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 7 april 2011 @ 12:59:47 #180
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95163992
quote:
7s.gif Op donderdag 7 april 2011 10:36 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]

Nogmaals een klikje? Moet d'r weer 6. :)
Nog 2. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95167762
Sorry, you got here too late! Try again next time.
Geen buurtjes?

Hoe komen jullie trouwens aan al die gestippelde schapen? :')

[ Bericht 33% gewijzigd door TJV op 07-04-2011 14:51:01 ]
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 16:16:38 #182
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95172604
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95174885
quote:
See the Earth Day 2011 Greeting Card I made for you!
I Created a Special Earth Day 2011 Greeting Card for You!
Happy Earth Day 2011!
:'(
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 17:09:59 #184
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95174896
quote:
11s.gif Op donderdag 7 april 2011 14:32 schreef TJV het volgende:
?

Hoe komen jullie trouwens aan al die gestippelde schapen? :')
het is net het gewone leven, je best doen en hopen dat er iets moois utkomt ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 18:46:20 #185
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95178581
Ik wil ook nog wat moois en heb love potion nodig O-)

http://apps.facebook.com/(...)2AU-U5XfB%296&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95184373
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 11:08 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Dan moet je wel eerst een aantal quests hebben gehaald...
Wat komt er na het koeienmelken en kaascultuur-verzamelen? *O*

Ik heb alvast een baby-ram gefokt voor in de gewone stal, kan dat dan ook? :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  donderdag 7 april 2011 @ 20:40:47 #187
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95185123
ik heb de tweede cherry meegenomen, de eerste was al weg :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95185147
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95185178
Ik krijg de laatste tijd trouwens alleen maar gieters uit mn orchards -O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95185402
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 20:42 schreef tombolafan het volgende:
Ik krijg de laatste tijd trouwens alleen maar gieters uit mn orchards -O-
heb ik ook een tijdje gehad ja.. irritant :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 7 april 2011 @ 20:45:32 #192
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95185441
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 20:42 schreef tombolafan het volgende:
Ik krijg de laatste tijd trouwens alleen maar gieters uit mn orchards -O-
Heb ik gelukkig nog niet veel last van gehad
pi_95185680
Wie is Dr. Fluffy, is dat een quest van eerder al? Of moet ik alvast zaklampen gaan sparen? :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95186876
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 20:48 schreef tombolafan het volgende:
Wie is Dr. Fluffy, is dat een quest van eerder al? Of moet ik alvast zaklampen gaan sparen? :P
ja volgens mij moet je die wel sparen ja :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95188304
quote:
1s.gif Op donderdag 7 april 2011 21:03 schreef sbientje het volgende:

[..]

ja volgens mij moet je die wel sparen ja :)
Ja, ik ziet het:
http://farmvillefreak.com(...)r-quest-guide-part-2

Ik heb alvast bluebells gezaaid voor de eerste mastery :7
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95200816
Engels eitje

Kaas cultuur gezocht :D

Ik ben trouwens minder actief hier vanwege mijn schoolexamens en voorbereidingen daarvoor enzo :)
pi_95206158
DINGGGGG DONGGGGG! Goedemorgen!

Gouden ei hoort erbij

En ik heb nog 4 cheese cultures nodig please.
http://www.facebook.com/l(...)qhGy-U5XfB)6&h=35f8e
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 09:03:54 #198
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_95206331
Kaas gestuurd *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95206417
Normaal haat ik kaas maar nu ben ik er blij mee. *O*
En met twee dairy farms die ik net kon oogsten heb ik dan hopelijk heel snel die quest behaald.

Vinden jullie trouwens ook niet dat je tegenwoordig belachelijk veel bushels krijgt per oogst? En die van de spring quill klopt nog steeds niet, kan ik niet inzetten voor dubbele mastery want dan krijg ik english rose.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 09:19:36 #201
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95206540
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 09:13 schreef Cat22 het volgende:
Normaal haat ik kaas maar nu ben ik er blij mee. *O*
En met twee dairy farms die ik net kon oogsten heb ik dan hopelijk heel snel die quest behaald.

Vinden jullie trouwens ook niet dat je tegenwoordig belachelijk veel bushels krijgt per oogst? En die van de spring quill klopt nog steeds niet, kan ik niet inzetten voor dubbele mastery want dan krijg ik english rose.
Klopt, die van Black Tea hebben ze wel gefixt ondertussen. Denk dat Spring Squill ook wel snel zal volgen.

En ik kwam dit tegen:

quote:
Maar er zijn ook minder legale manieren om speciale schapen te creëren. Zo cirkelen er verschillende links rond op diverse websites en fora waar je middels het invullen van een paar parameters zelf een uniek schaap kan maken. Dit is nochtans niet toegelaten en wanneer je op die manier vals speelt, kan Zynga je Sheep Pen of zelfs je hele boerderij blokkeren. We raden je dus af om via deze manieren schapen te produceren.

Er is maar één reglementaire manier om speciale schapen te kweken, en dat is via de FarmVille Sheep Pen.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95206972
Cat, heb je al 100 radijs gezaaid nu? :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95208435
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 09:37 schreef tombolafan het volgende:
Cat, heb je al 100 radijs gezaaid nu? :P
Nope. Wel al gisteren een veld geoogst. Maar dan doe ik dat als ik de combine 50 keer kan gaan gebruiken. :) Over 10 uur. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95208655
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:21 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Nope. Wel al gisteren een veld geoogst. Maar dan doe ik dat als ik de combine 50 keer kan gaan gebruiken. :) Over 10 uur. :')
Telt dat ook, dat je al geoogst hebt, telt dat voor die 100?
Ik moet nu 18 uur wachten voor ik radijs kan oogsten -O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  vrijdag 8 april 2011 @ 10:30:07 #205
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95208705
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:28 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Telt dat ook, dat je al geoogst hebt, telt dat voor die 100?
Ik moet nu 18 uur wachten voor ik radijs kan oogsten -O-
Nee. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95208734
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:30 schreef Xebber het volgende:

[..]

Nee. :)
Ik weet het. -O- Want anders had ik die combine ook al meteen gehaald.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 10:33:19 #207
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95208821
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:31 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik weet het. -O- Want anders had ik die combine ook al meteen gehaald.
Met de combine kan je trouwens beter zulke kleine mogelijke oppervlaktes harvesten/ploegen/seeden. Ook 1 plot telt mee, zolang je de combine maar gebruikt.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95208836
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:33 schreef Xebber het volgende:

[..]

Met de combine kan je trouwens beter zulke kleine mogelijke oppervlaktes harvesten/ploegen/seeden. Ook 1 plot telt mee, zolang je de combine maar gebruikt.
Ow, goeie tip! Ik heb nu een vier bij vier. Eens kijken of ik er eentje bij kan kopen. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 10:34:30 #209
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95208853
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:33 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ow, goeie tip! Ik heb nu een vier bij vier. Eens kijken of ik er eentje bij kan kopen. :)
Nee joh, gewoon zó laten werken dat d'r maar 1 plot tegelijk gedaan wordt (dus de rest rood wordt omgeven).
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95208868
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:34 schreef Xebber het volgende:

[..]

Nee joh, gewoon zó laten werken dat d'r maar 1 plot tegelijk gedaan wordt (dus de rest rood wordt omgeven).
Bedacht ik me ook net. :|W Je kunt sowieso geen combine voor coins kopen zag ik.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95208930
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 april 2011 10:30 schreef Xebber het volgende:

[..]

Nee. :)
Ah ok ^O^
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95209075
ah da's een goede tip!
al moet ik nog wachten dat ik mn dairy nog eens kan oogsten
pi_95209764
ik heb bij de engelse farm wel weer dat probleem dat ik niet op publiceren kan klikken...
  vrijdag 8 april 2011 @ 11:23:12 #214
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_95210295
Krijg je trouwens nog een quest met de nursery barn op de EC? Anders ga ik 'm alvast bouwen...
pi_95211471
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 11:23 schreef Sjowhan het volgende:
Krijg je trouwens nog een quest met de nursery barn op de EC? Anders ga ik 'm alvast bouwen...
als je m in een quest krijgt is het toch alleen het frame :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95211735
Ik heb nog steeds trubbels met mijn horse stable. Blauwe pony's passen er niet in en als ik een stallion wil toevoegen zegt FV dat ik de stable eerst moet afbouwen. En of ik nog onderdelen wil vragen. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 12:08:58 #217
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95212082
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 11:23 schreef Sjowhan het volgende:
Krijg je trouwens nog een quest met de nursery barn op de EC? Anders ga ik 'm alvast bouwen...
Nope, krijg je niet.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95212086
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 12:28:41 #219
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95212842
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95212888
Giant cocoa!

Niemand mijn bomen gepakt? -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 12:31:16 #221
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95212944
Ik
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 12:29 schreef Cat22 het volgende:
Giant cocoa!

Niemand mijn bomen gepakt? -O-
Ik had de caramel :@
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  vrijdag 8 april 2011 @ 12:40:16 #222
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95213272
De Golden Apple is iig ook weg, niet door mij.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 8 april 2011 @ 14:30:54 #223
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_95217499
Aan de bouw dus :'). En oh, zie nu dat er weer een collectie-dinges is :'); spring garden _O-


pi_95217521
Moeten we vast ook weer iets bouwen waar we die bloemen voor kunnen gebruiken. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 15:40:31 #225
300082 roos85
JUICHEN!
pi_95220164
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 14:31 schreef Cat22 het volgende:
Moeten we vast ook weer iets bouwen waar we die bloemen voor kunnen gebruiken. _O-
het zal wel hetzelfde werken als de mailbox en pot of gold denk ik, hopelijk zit er een leuk schaap bij *O*
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 8 april 2011 @ 15:46:51 #226
300082 roos85
JUICHEN!
pi_95220432
quote:
11s.gif Op vrijdag 8 april 2011 14:30 schreef Sjowhan het volgende:
Aan de bouw dus :'). En oh, zie nu dat er weer een collectie-dinges is :'); spring garden _O-

[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]
[ afbeelding ]
heb je dat scherm al gekregen? :o
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 8 april 2011 @ 15:52:07 #227
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_95220719
quote:
Account temporarily unavailable
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 15:46 schreef roos85 het volgende:

[..]

heb je dat scherm al gekregen? :o
Helaas niet :P
  vrijdag 8 april 2011 @ 15:55:41 #228
300082 roos85
JUICHEN!
pi_95220893
quote:
9s.gif Op vrijdag 8 april 2011 15:52 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

[..]

Helaas niet :P
oke, mijn farm doet het wel, maar heb het scherm ook niet gekregen.
kon net nog de boom voor goudstukken oogsten..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 8 april 2011 @ 16:19:34 #229
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_95222065
Bij mij doet facebook het gelukkig wel weer :). Nog geen popup gehad trouwens..
pi_95224889


Eerlijk delen :P
pi_95225146
Mijn eerste pink dogwood! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95228427
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95228986
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 18:55 schreef Cat22 het volgende:
Giant mardy grass anyone?
:Y ^O^
pi_95231996
You dream it, I live it.
pi_95232931
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95232951
Hoe zat het ook al weer, op de ongebruikte lapjes land kun je toch een bloemweitje inzaaien of zo? Weet iemand hoe het precies zit en hoe je dat doet?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_95233085
Oeh, die nieuwe manier van bouwen vind ik leuk ^O^
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  vrijdag 8 april 2011 @ 20:39:32 #238
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95233740
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:24 schreef Kimbell het volgende:
Hoe zat het ook al weer, op de ongebruikte lapjes land kun je toch een bloemweitje inzaaien of zo? Weet iemand hoe het precies zit en hoe je dat doet?
Bloemenweitje gebeurt automatisch als een veldje tijdje leeg staat
  vrijdag 8 april 2011 @ 20:40:20 #239
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95233774
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:26 schreef tombolafan het volgende:
Oeh, die nieuwe manier van bouwen vind ik leuk ^O^
Nieuwe manier van bouwen? Op de Engelse boerderij?
pi_95233920
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:40 schreef 1UP het volgende:

[..]

Nieuwe manier van bouwen? Op de Engelse boerderij?
Die spring garden, als je er "in kijkt" kun je zien hoeveel van elk bouwmateriaal je nog hebt en kun je op [use] klikken :Y (of was dat al lang? :@ )
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  vrijdag 8 april 2011 @ 20:45:14 #241
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95234054
Iedereen verwoed dat ding bouwen. En een dagje afwezigheid heeft zo zijn voordelen. Ik snatch al dat bouwmateriaal mee. _O-
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 8 april 2011 @ 20:46:15 #242
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95234101
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:43 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Die spring garden, als je er "in kijkt" kun je zien hoeveel van elk bouwmateriaal je nog hebt en kun je op [use] klikken :Y (of was dat al lang? :@ )
Je hebt gelijk. Ik was nog niet bekend met de Spring garden. Kreeg net pas hem binnen :P Nog geen idee dus hoe het werkt
pi_95234214
ik hoor nu voor het eerst het fv english farm muziekje :D

net zo irritant als het origineel
You dream it, I live it.
pi_95234811
Ik heb zaklampen nodig. :D
http://www.facebook.com/l(...)%2CBsFKJDz-T&h=35f8e

En uit mijn special deliveries krijg ik bijna alleen maar gieters en shovels. :( Gaat niet opschietne met level 2 van het blommeweitje.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 21:01:43 #245
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_95235045
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:57 schreef Cat22 het volgende:
En uit mijn special deliveries krijg ik bijna alleen maar gieters en shovels. :( Gaat niet opschietne met level 2 van het blommeweitje.
Zal vast te maken hebben met je duckpond :o
  vrijdag 8 april 2011 @ 21:02:20 #246
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95235088
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 20:57 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb zaklampen nodig. :D
http://www.facebook.com/l(...)%2CBsFKJDz-T&h=35f8e

En uit mijn special deliveries krijg ik bijna alleen maar gieters en shovels. :( Gaat niet opschietne met level 2 van het blommeweitje.
ik heb linkje over love potion :{
  vrijdag 8 april 2011 @ 21:02:37 #247
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95235100
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 21:01 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Zal vast te maken hebben met je duckpond :o
Reden dat ik hem heb weg gedondert
pi_95235259
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 21:02 schreef 1UP het volgende:

[..]

Reden dat ik hem heb weg gedondert
Ga ik misschien ook wel doen. Want ik wil hem niet groter en die eenden boeien me ook niet zo.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 21:07:37 #249
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95235396
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 21:05 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ga ik misschien ook wel doen. Want ik wil hem niet groter en die eenden boeien me ook niet zo.
Mij kon de eendenpond verder ook weinig interesseren, en ik zat ook telkens met de SD's te klooien. Wgwezen met die pond dus
  vrijdag 8 april 2011 @ 21:17:04 #250
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95235974
4 - 16 - 30 :{

150 bouwartikelen. :D Da's bijna niet te doen in 1 dag, of je moet nog nauwelijks wat van de feed gepakt hebben. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95236023
Zo, ik heb hem af. Wat doet ie eigenlijk?
Check mijn feed trouwens, jezus wat veel bouwspul. :')
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 8 april 2011 @ 21:22:07 #252
163650 Greys
pi_95236245
Cat, je zaklamplinkje is er eentje van poosjun ;)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95236873
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 21:22 schreef Greys het volgende:
Cat, je zaklamplinkje is er eentje van poosjun ;)
Ik hoorde het. ;( Eens kijken of ik nog een keer kan vragen.

Ik klik me nu een ongeluk op bouwmateriaal. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 8 april 2011 @ 21:39:21 #254
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95237254


Mag niks meer pakken vandaag, en moet nog 1 nail en 8 wooden boards. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95237900
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95237912
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 april 2011 21:39 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

Mag niks meer pakken vandaag, en moet nog 1 nail en 8 wooden boards. :')
Ik stuur je wel een plank ^O^
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95237974
Als je even zegt wie je bent :@
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95238083
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 21:50 schreef tombolafan het volgende:
http://www.facebook.com/l(...)2yRzUF)9.m!6&h=8b1c9

Zaklampen plz? O+
Ik had al geklikt op de feed. ^O^
Zelf mag ik pas weer over 5 uur. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95238188
Nog maar 3 nails en 4 wooden boards nodig! *O*

Klaar! *O*

En dan mag je kiezen of je hem helemaal gepimpt of in standje 1,2 of 3 wil laten zien. :')
Hallooooo! Ik ga toch geen 150 parts sparen om er dan een kaal tuintje van te maken? 8)7

[ Bericht 64% gewijzigd door Cat-astrophe op 08-04-2011 22:19:19 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95240395
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 21:53 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik had al geklikt op de feed. ^O^
Zelf mag ik pas weer over 5 uur. ;(
Je had toch zo'n site waar je alle linkjes kon krijgen die je wilde? ooit? ergens? :')
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95242195
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 22:31 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Je had toch zo'n site waar je alle linkjes kon krijgen die je wilde? ooit? ergens? :')
Dat.

Morgen weer een nieuwe dag, komt goed. Mijn radijsjes zitten er in ieder geval al in. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95243104
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_95243410
ik krijg maar steeds niks bijzonders om met jullie te delen
pi_95250845
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_95250916
ik was al te laat
pi_95250943
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 09:05 schreef draculettetje het volgende:
ik was al te laat
:o Nu al? _O-
En ik heb ze helemaal nog niet alle 6 -O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  zaterdag 9 april 2011 @ 11:26:11 #267
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95253352
wil iemand me een mousetrap geven?
ik heb er al heel lang nog 1 nodig -O-

'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 9 april 2011 @ 11:27:08 #268
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95253369
Thanks for helping your friend in need!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 9 april 2011 @ 11:31:44 #269
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95253498
thanks *;
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95254474
Voor mij ook 1

You dream it, I live it.
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2011 @ 12:34:40 #271
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95257196
^ bedankt just me :)

ik zoek wat zaklampen
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2011 @ 13:39:11 #273
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95257590
ik heb je een lichtje gestuurd *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95257618
Hoi allemaal,

Via een vriendin een link naar dit forum gekregen...mag ik hier meeschrijven???

Moet nog wel even uitvinden hoe het allemaal werkt...

Ik kan ook nog wel neighbours gebruiken...
pi_95261292
quote:
Op zaterdag 9 april 2011 13:40 schreef lonnekeleoni het volgende:
Hoi allemaal,

Via een vriendin een link naar dit forum gekregen...mag ik hier meeschrijven???

Moet nog wel even uitvinden hoe het allemaal werkt...

Ik kan ook nog wel neighbours gebruiken...
Ja! daar ben je! een aantal van hier heb je als buur! hoe je de linkjes maakt heb ik ook hier geleerd dus dat leg ik je wel uit! leuk dat je er bent!
pi_95261385
Wat stom tombo dat je ze nog niet eens allemaal had! zou thuis weer kijken! ook voor mirjam en meddo
pi_95262849
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 15:31 schreef draculettetje het volgende:
Wat stom tombo dat je ze nog niet eens allemaal had! zou thuis weer kijken! ook voor mirjam en meddo
Haha had een andere nickname verwacht....
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2011 @ 16:26:29 #278
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95263766
klikje alsjeblieft voor mijn engelse koeien dan kunnen ze weer op stal ):O

http://apps.facebook.com/(...)BXHfHFF%2CQpT&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95264833
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 16:03 schreef lonnekeleoni het volgende:

[..]

Haha had een andere nickname verwacht....
alsnog hier afgekort draakje ;)
pi_95264868
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 16:26 schreef just me het volgende:
klikje alsjeblieft voor mijn engelse koeien dan kunnen ze weer op stal ):O

http://apps.facebook.com/(...)BXHfHFF%2CQpT&ref=nf
ondanks geen link toch geklikt haha
pi_95265338
voor de rest helaas te laat

he krijg je de zaklampen bijvb niet meer in je giftbox?
kan me niet herinneren dat ik er 6 ontvagen heb maar is wel afgevinkt
pi_95265660
ja ze gaan nu automatisch in de quest, wel handig opzich

ik zoek ook nog 3 zaklampen
http://apps.facebook.com/(...)snljhxUpW3RhE&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95266057
ik heb nu precies 1500000 xp O+
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95266562
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 17:17 schreef sbientje het volgende:
ja ze gaan nu automatisch in de quest, wel handig opzich

ik zoek ook nog 3 zaklampen
http://apps.facebook.com/(...)snljhxUpW3RhE&ref=nf
als dank voor je antwoord heb je een zaklamp! haha
pi_95266642
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 17:41 schreef draculettetje het volgende:

[..]

als dank voor je antwoord heb je een zaklamp! haha
tnx! mijn zaklampen zijn compleet, bedankt allemaal :D nu nog ff wachten op de radijs!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95267532
ja die duurt gewoon 18 uur! ik zit ook te wachten
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2011 @ 18:16:35 #287
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95268036
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 9 april 2011 @ 20:22:46 #288
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  zaterdag 9 april 2011 @ 20:28:23 #289
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95273708
wie wil me helpen?
heb er 3 nodig
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † zaterdag 9 april 2011 @ 21:03:44 #290
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95275119
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 20:28 schreef Mirjam het volgende:
wie wil me helpen?
.
ikkuh :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95276688
ik kon niet meer, of komt dat omdat we geen buren zijn?
pi_95277399
Even kijken of deze werkt: ik heb nog 3 old books nodig.
http://www.facebook.com/l(...)_%26ref%3Dnf&h=ec780

[ Bericht 1% gewijzigd door Cat-astrophe op 09-04-2011 21:58:43 (/////// :() ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 9 april 2011 @ 21:58:24 #293
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95277471
/ hoort daar niet
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_95277495
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 april 2011 21:58 schreef Harajuku. het volgende:
/ hoort daar niet
Aw, crap. Fixed. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95277647
een klik voor cat

engels ei
pi_95277762
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 22:02 schreef draculettetje het volgende:
een klik voor cat

engels ei
tnxx!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95277845
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 22:02 schreef draculettetje het volgende:
een klik voor cat

engels ei
Thanks voor de klik en het ei!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95278143
ik had tenminste weer eens wat
pi_95278213
Hops, Barley en Royal hops alvast ingezaaid, morgen kan ik 2 opdrachten achter elkaar halen en nummertje drie komt ook wel goed. *)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95278266
deze is ook wel leuk voor hier dacht ik

rainbow ei
pi_95278275
You dream it, I live it.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')