abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 1 maart 2011 @ 14:43:19 #89
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_93490402
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2011 13:39 schreef Witbaard het volgende:

[..]

Doen alsof er niets is gebeurt? Of meteen direct to-the-point komen en excuses maken?

Dat eerste. of dat 2e maar dan op grappige manier.
pi_93491617
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2011 14:41 schreef hakunamatafaka het volgende:
Ik kan je een overload aan shit/tips/tricks geven, dat je iedereen laat verbazen op die party?. Heb volgende week zelf ook party van een vriendin van een maat. Daar ben ik op mijn best.
Brand maar los. Ik ben benieuwd. Houd wel rekening met de wat jongere doelgroep, die reageren vaak behoorlijk anders op bepaalse sets.
Arr
  dinsdag 1 maart 2011 @ 19:58:44 #91
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_93505295
IK aim zelf op jongere doelgroep16/17)
  dinsdag 1 maart 2011 @ 20:10:55 #92
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_93506083
DEze kun je toepassen bij chicks die relatief gezien redelijk klein zijn.

blablal je merkt op dat ze klein is.
dan zeg je
[jij] ja, maar er is een voordeel aan wat kleiner zijn
of
[jij] ik heb een theorie over meisjes die kleiner zijn

[zij] wat dan?
[jij] Nou, hoe groot ben je?
Je maakt met je rechter hand een denkbeeldig lijntje van jouwn linker schouder (of andersom) naar haar hoofd

[jij] [i]ik gebruik jou wel ff als voorbeeld
[jij] Een meisje dat tot daar komt zou een perfecte vriendin voor mij zijn!

[jij] Kijk, stel we lopen samen door de stad, dan kan ik makkelijk mijn arm over je schouder gooien
Ondertussen gooi je natuurlijk je arm over haar schouder en kijk je vooruit alsof je door de stad loopt.
Je kijk vooruit om het niet te bedreigend of dichtbij te maken. Arm is natuurlijk Kino kino kino.

Dan ga je scannen of kalibreren hoe ze reageert; hoe dicht staat ze op je, kijkt ze naar jou of naar voren enz enz.
Afhankelijk daarvan ga je verder of niet:

[jij] En is het natuurlijk handig als je wilt knuffelen
Je strekt je armen om haar een knuffel te geven, ook weer een kalibreer/scan moment; wat doet ze met der armen, komt ze naar jou toe of moet jij een stap naar voren zetten enz enz.

[jij], terwijl je knuffelt of erna] want je kan je hoofd precies op mijn borst leggen.

Het is een goeie voor Kino en ik vind het ook een mooie om haar, jou te laten associëren met de veiligheid van een vriendje. Ik kan me wel voorstellen dat deze routine niet helpend is als je voor een onenightstand gaat, ook al heb ik het idee dat vrouwen het gevoel moeten hebben dat je ook na de sex blijft hangen (ookal weet ze dat het een onenightstand is). Volgens mysterie heeft dit ook iets met het oerinstinct van vrouwen en zwangerschap te maken. Ik dwaal weer af
  dinsdag 1 maart 2011 @ 20:17:41 #93
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_93506561
Vrouwen willen nooit het gevoel hebben dat ze te makkelijk zijn, zeker niet met seks. Ze zijn eigenlijk vanaf hun geboorte geconditioneerd om hun seksualiteit te beschermen als zijnde het allerheiligste. Als je in een gemeenschappelijke ruimte bent ,hetzij de straat, de bibliotheek of een supermarkt dan zit je eigenlijk vast aan kino tot een bepaalde hoogte. Vaak niet meer als zoenen, maar zelfs hier hebben de meeste vrouwen een hekel aan in het openbaar.

Bij een vrouw zijn er op dat moment twee krachten in haar hoofd aan het werk.
Aan de ene kant is er het rationele dat zegt dat ze in het openbaar niet seksueel kan zijn vanwege sociale conditionering maar aan de andere kant voelt ze zich goed als ze met iemand zoent en wanneer hij ( en voor mijn part zij ) haar seksueel aanraakt of aankijkt. Deze aanraking of blik wekt dopamine op in de hersenen wat het lichaam beloont en voor een euforisch of blij gevoel zorgt. Verliefdheid bijvoorbeeld word grotendeels veroorzaakt door een grote afgifte van dopamine
.
Ga je te snel dan zal ze zelfbewust worden van het feit of ze nu te makkelijk is oftewel als een slet gelabeld kan worden. Ga je te snel dan zal ze zich ongemakkelijk voelen, vergelijk het met wanneer jij recht voor de ogen van je moeder je tong in de keel van een zojuist veroverde meid stopt. Je zou je ongemakkelijk voelen, omdat je, je gewaar bent van de (af)keurende blik van medestanders ( in dit geval je moeder ). Zo voelen vrouwen zich dus ongeveer altijd, ze zijn continu op hun hoede voor deze afkeurende blikken en vermijden dit kost wat kost.

Er wordt wel gezegd dat er voor ieder persoon twee gezichten zijn; één gezicht waar we ingaan op onze verlangens en duistere, seksuele gedachtes en één gezicht waar we beleefd zijn en aan iedereen willen laten zien dat we aardig en lief zijn. Een vrouw heeft deze twee gezichten tegelijkertijd, en ze is vaak als de dood om mensen deze kant van ingaan op verlangens en duistere seksuele gedachten te laten zien. Er zijn zogezegd maar enkele keren dat deze angst verdwijnt en dat is nadat je met haar naar bed bent geweest, zeker niet ervoor. Ze kan pas tonen dat ze geïnteresseerd is in seks nadat ze zich heeft overgegeven voor jouw superieure spel. Er is een grens in ons hoofd tussen wie we denken te zijn en wie we zijn door acties. Iedereen ( de meesten ) zien zichzelf in essentie als een goed persoon, dit vormt ook een denkbeeldige grens in het hoofd van een vrouw, ze ziet zichzelf als high quality en als een vrouw met strikte normen en waarden wat betreft seksualiteit.

Het is de kunst om een vrouw uit te dagen op zon manier dat je nooit over deze lijn in haar hoofd gaat. Doe je dit wel dan gaat ze bewust nadenken over wat er gebeurd en trigger je dus het slet -defensie systeem. Met andere woorden dan is ze bang dat ze voor de buitenwereld als te goedkoop en makkelijk overkomt en zal ze afstandelijk gaan doen. Echter wat wel aanvaardbaar is voor een vrouw is als ze na afloop kan zeggen; het gebeurde gewoon. Deze drie woorden zijn enorm populair bij vrouwen omdat ze zichzelf niets kwalijk kunnen nemen en omdat vriendinnen dit begrijpen. Zorg daarom ervoor dat iets zomaar gebeurd, leid haar aandacht af door het bezig te houden, praat bijvoorbeeld veel en betrek haar hier intensief in. Ze moet als het ware geen tijd krijgen om logisch na te gaan denken en te rationaliseren en kunnen denken van o ik ga misschien wel zodadelijk met hem naar bed, wil ik dat wel, hoe lang ken ik hem eigenlijk etc. Je merkt vaak aan een vrouw dat ze dit soort zaken denkt door het feit dat ze in een tijdsbestek van 10 minuten of zelfs nog minder van passioneel naar koud gaat. Ze zal afstandelijker doen en als je haar zoent bespeur je enige twijfel en weerstand ookal kun je haar wel zoenen.
pi_93531030
Er staat me bij de bovenstaande tekst vaag iets bij de the Mystery Method, of The Game. :')
Thanks anyway. (K)
Arr
  woensdag 2 maart 2011 @ 12:42:04 #95
177114 Demon_Hunter
Tell the truth and then run.
pi_93534618
Gouden tip: bel niet terug!
Kent u dat gevoel? U heeft een aardige dame ontmoet in de kroeg. Toegegeven, ze was geen Angelina Jolie, maar met inachtneming van de schaarsheid aan vrouwelijk schoon en de invloed van enkele alcoholische versnaperingen, was ze best ok. Aan het eind van de avond heeft u nog snel uw nummer op een bierviltje gekrabbeld.
Drie dagen later informeert uw collega of u nog iets van dat mokkeltje uit de kroeg hebt vernomen. Nee dus. Na zeven dagen zoekt u haar maar op via facebook en stuurt haar een berichtje, want ze was toch wel heel erg leuk.

Ziet u wat hier gebeurt? Het visje, gewoon één uit zovelen, is helemaal niet zo aantrekkelijk, totdat ze besluit u te negeren. U mocht haar in het begin misschien maar zozo vinden, maar het feit dat zij u niet wil, is absoluut onacceptabel en vergroot haar begeerbaarheid met factor tien. Hier moet veroverd worden!

En ja, heren, SURPRISE! Dames werken ook zo. Dus gooi alle etiquette die u heeft geleerd over wel of niet terug sms-en overboord. Heeft zij uw nummer? Dan belt u haar helemaal niet, let her come to you. Heeft u haar nummer, maar weet u dat u haar snel weer ziet? Ook negeren dus, ze zal bij de volgende gelegenheid vanzelf naar u toekomen. Heeft u alleen haar nummer? Wacht dan minimaal 4 dagen, voordat u iets casuals smst. Tegen die tijd is uw visje al lang gevangen, en spartelt zij zelfs niet meer. Score!
Minds are like parachutes. They only function when open.
  woensdag 2 maart 2011 @ 14:09:18 #96
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_93538207
Ik deed dat ook ooit bij een meisje, dat ging falikant de fout in. Nooit meer wat van gehoort, en ze vond me echt leuk.
  woensdag 2 maart 2011 @ 19:55:37 #97
186157 reetveter
Sex is my workout
pi_93554773
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 februari 2011 21:11 schreef secondewijzer het volgende:
Goed, ik zal even vertellen over afgelopen zaterdag dan. Nee, het is geen PUA verhaal en ik heb het ook niet op die manier aangepakt, op een paar dingen na. Ga hier niet om zeiken want t boeit me niet.

Avond begon in ieder geval in de kroeg hier in t dorp, zat met een paar vrienden even beetje voor te drinken en plannen te maken voor die avond. T meisje waar ik de week ervoor soort van faalde, mede omdat vrienden (waaronder afcajos) zeiden dat ik haar een zoen moest geven toen we weg gingen, was er ook. Ik had op Hyves al gelezen dat zij deze avond niet uit zou gaan ivm geldgebrek. Ik besloot dan ook om hier vandaag geen aandacht aan te besteden, ook zodat het 'incident' van de week ervoor even weg kon zakken.
Na een paar biertjes besloten om toch maar met de groep van afcajos mee naar discotheek te gaan, aangezien paar van m'n eigen vriendengroep naar een feest in een dorp in de buurt wilde gaan. Vlak voordat ik en een andere vriend onze jas aan deden kwamen dat meisje en vriendin langslopen oid, ze stonden in ieder geval even te praten met vrienden van me. De vriendin vroeg op een gegeven moment of ik dat meisje leuk vond, op een redelijk sarcastische toon zei ik "Ja, heel erg :)". Vervolgens moesten we weg want de taxi was er bijna en we moesten nog een stukje lopen.

In de discotheek aangekomen was het gewoon gezellig biertje drinken in hollandse bar en danszaal. Op een gegeven moment ging mijn wingman afcajos met wat anderen roken in de rookzaal. Somehow liep ik er een tijd later met m'n baas langs en ik zag m toevallig staan. Zijn cockblock van vorige week was ik niet vergeten en ik vond het nodig om hem even terug te naaien. Met dat ik langsliep zei ik hard genoeg, zodat het meisje waarmee hij stond het ook kon horen, "heb jullie al gezoend? :) :)", de boze blik van Jos zei genoeg, we stonden quitte.

Een tijd later zijn we naar de dansvloer gegaan en stond k met vrienden van Jos beetje te dansen. Jammer genoeg haakte veel af en stonden ze liever te praten. Jos was ondertussen alweer in de hollandse bar gaan staan omdat daar meisje dat ie al tijdje kende ofzo (niet zeker). Ik ben een rondje gaan lopen en kwam aan de bar groep vrienden van me tegen, die toch wel naar discotheek waren gegaan. Ik ben bij ze gaan zitten omdat het hier wat gezelliger was. De barkrukken stonden in een soort halve cirkel, met in het midden ook 1. Deze was vrij omdat vriend die hier op zat ging zitten even naar de wc was.
Op een gegeven moment kwam er een groepje meisjes aan die drinken wilde bestellen. Het knapste meisje van de groep ging op de kruk zitten die vrij was. "Tijd voor een set" dacht ik in mezelf.
Ik sprak het meisje aan, "Die kruk is bezet hoor :)". Ze moest lachen en ging ze op de voetenrand van die kruk ging staan, waarna ze vervolgens weer ging zitten. Vervolgens zei ik dat ze voor mij wel een gelijk een biertje mocht halen en dat ze wel even zou mogen blijven zitten.
Ze haalde alleen een biertje als ik haar een muntje zou geven. Enfin, ik gaf haar een muntje en zij haalde gelijk een biertje voor me. Omdat ze daarna gelijk weg wilde lopen wist probeerde ik te haastig een move te maken. Ik koos voor een truc die ik in The Game had gelezen. Ik vroeg haar hoe het zat met de huur van de kruk, ze moest lachen en zei "tja jammer ;)". Vervolgens draaide ik m'n wang naar haar toe en wees er naar. Ze snapte wat ik bedoelde, maar ik was te overhaast geweest. Ze gaf zachtjes een tik met haar platte hand op m'n wang en liep glimlachend weg.
Helaas, poging mislukt.

Aangezien een andere maat ook ging roken besloot ik even mee te lopen naar de rookzaal. Nadat hij z'n peuk gerookt was besloot ik Jos maar weer eens op te zoeken. Ik liep de hollandse zaal in en kwam al vrienden van m tegen. Ook zag ik hier een meisje met een feestmuts op, die ik al eerder met een groepje had gezien bij de dansvloer. Ik vroeg haar of ze jarig was, omdat ze een muts op had. Haar antwoord was dat ze 18 was geworden. Hierop feliciteerde ik haar met de 3 bijbehorende zoenen. Omdat ze met iemand anders stond te praten liet ik dit even voor wat het was. Dom, maar goed.
Ik ging naar Jos toe die met zijn deerne stond te praten (voor de duidelijkheid, een andere dan die van het rookhok). Omdat ik hem een waardeloze wingman vond deze avond besloot ik hem nog maar even een naaistreekje te leveren. Ik vroeg of hij haar al gezoend had, dit keer kon hij wel lachen, en het meisje ook wel. Jos stelde mij voor onder mijn pua nickname (:') :D) die wij voor de grap altijd gebruiken, Flair. Het meisje keek even raar en moest lachen.

Ik besloot ze met rust te laten en weer naar de dansvloer te gaan. Hier stond ik een tijdje te dansen met de vriend van een vriend van me (homo, ideale wingmans _O_). Op een gegeven moment zag ik het 'jarige' meisje weer, maar ze stond weer redelijk intiem met die andere kerel. Zoende ook. Na een tijdje kwam ik in de buurt van haar te staan, ik tikte haar aan en zei "Waarom dans je met hem? Ik kan beter dansen hoor ;)". Ze keek even verbaasd en kwam met mij dansen. Op een gegeven moment behoorlijk intiem. Ik besloot maar gewoon een poging te doen en zoende haar. Met succes, want ze zoende terug. Die andere boy stond er een beetje beteuterd bij te kijken :') Maar daar had ik schijt aan.
Ze gaf haar telefoon, ik moest m'n naam en nummer even erin zetten. Vervolgens hetzelfde gedaan met mijn telefoon.
Er begonnen een paar kerels beetje irritant te doen, dus ik besloot met haar naar de bovenverdieping te gaan, waar het wat rustiger was. Hier even rustig staan praten enzo. Op een gegeven moment even wat drinken gehaald, mixdrankjes dus moest 7 munten betalen. Had ik net 1 munt te weinig :') Maar goed, vaste klant.. kende het meisje achter de bar wel, dus was goed zo.

Na een tijdje kreeg ik smsje van Jos. "We gaan". Godver, was met de taxi dus moest wel komen. Meisje liep even mee naar de uitgang. Onderweg vroeg ze nog of we zouden smsen, waarop ik zei dat ik niks beloofde (kankeropmerking als ik t zo terugdenk :')). Bij de garderobe kwam die boy van daarvoor ineens naar ons toe en begon tegen haar te praten, zei iets van "ja maar we kunnen vrienden blijven" oid. Met een :') haalde ik mijn jas op en liep naar de taxi.
In de taxi een paar lovende woorden gehoord, maar leuker was het om te horen dat Jos gefaald had. Mijn avond was dus toch goedgekomen.

Verdomme wat een lang verhaal is t geworden :')
goza
I never workout
pi_93562843
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 12:42 schreef Demon_Hunter het volgende:
Gouden tip: bel niet terug!
Kent u dat gevoel? U heeft een aardige dame ontmoet in de kroeg. Toegegeven, ze was geen Angelina Jolie, maar met inachtneming van de schaarsheid aan vrouwelijk schoon en de invloed van enkele alcoholische versnaperingen, was ze best ok. Aan het eind van de avond heeft u nog snel uw nummer op een bierviltje gekrabbeld.
Drie dagen later informeert uw collega of u nog iets van dat mokkeltje uit de kroeg hebt vernomen. Nee dus. Na zeven dagen zoekt u haar maar op via facebook en stuurt haar een berichtje, want ze was toch wel heel erg leuk.

Ziet u wat hier gebeurt? Het visje, gewoon één uit zovelen, is helemaal niet zo aantrekkelijk, totdat ze besluit u te negeren. U mocht haar in het begin misschien maar zozo vinden, maar het feit dat zij u niet wil, is absoluut onacceptabel en vergroot haar begeerbaarheid met factor tien. Hier moet veroverd worden!

En ja, heren, SURPRISE! Dames werken ook zo. Dus gooi alle etiquette die u heeft geleerd over wel of niet terug sms-en overboord. Heeft zij uw nummer? Dan belt u haar helemaal niet, let her come to you. Heeft u haar nummer, maar weet u dat u haar snel weer ziet? Ook negeren dus, ze zal bij de volgende gelegenheid vanzelf naar u toekomen. Heeft u alleen haar nummer? Wacht dan minimaal 4 dagen, voordat u iets casuals smst. Tegen die tijd is uw visje al lang gevangen, en spartelt zij zelfs niet meer. Score!
Tja, zo heb ik mn huidige vriendin gescoord. Ongeveer dan. :)
pi_93574396
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2011 13:05 schreef Witbaard het volgende:
Ik ga vrijdag naar een verjaardag van het zusje van een vriend van me. (Hij is 20, zij wordt 17).
Ik ga c.a. 30 dames à 16-18 jaar verwachten. Slagje jonger dan ik gewend ben, normaal ben ik gespecialiseerd in oudere vrouwen (22-26), dus dit wordt nogal anders. Ook zullen zij natuurlijk anders reageren op mijn huidige repertoire.
Tips? Wil gewoon wat scoren voor de avond.
Als ik het goed begrijp ga je dus gewoon in je eentje tussen de groepjes vrouwen rondlopen? Als het een niet al te grote ruimte is, val je dus nogal op en wordt het als je niet oppast snel duidelijk dat je alleen maar op scoren uit bent. Misschien verstandig om tussendoor wat praatjes met mannen te maken zodat het meer lijkt ofdat je gezellig wat aan het socializen bent.
Play hard, go pro.
  donderdag 3 maart 2011 @ 21:27:30 #100
301013 Shispeed
't lup ut d'n heaand
pi_93611448
zijn er ook speciale technieken voor carnaval? :')
  donderdag 3 maart 2011 @ 22:35:38 #101
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_93617038
Nee. Jammer dat ik in het noorden woon.
pi_93618552
quote:
1s.gif Op donderdag 3 maart 2011 22:35 schreef hakunamatafaka het volgende:
Nee. Jammer dat ik in het noorden woon.
Gratis OV toch? :P
Play hard, go pro.
  vrijdag 4 maart 2011 @ 08:55:12 #103
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_93627854
Carnaval is in het weekend toch?
pi_93684242
Maandag en dinsdag is het ook carnaval..
Play hard, go pro.
  woensdag 23 maart 2011 @ 13:42:47 #105
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_94508872
Klein topic kickje. Afgelopen zaterdag wederom met mijn pua tricks een chick gevangen.
pi_94525177
Wil nog even kwijt dat ik op dat feest met de wat jongere meiden nog op een leuke manier gescoord had. Zal wel even m'n ervaringen neerplempen:

Ik was dus op een verjaardag met wat jongere (16-18 meiden). Op die verjaardag was een deur naar een kamer met een bed en wat andere troep die in de woonkamer zichtbaar was.
Ik heb me de hele avond volwassen, enthousiast en nét even te spontaan gedragen. Op deze manier kreeg ik veel aandacht van de dames, maar ik merkte dat de (wat jongere) heren over mij praatte alsof ik een homoseksueel was. Hoewel ik wel vrij ver ging met het spontane, was het toch wel duidelijk jaloezie van hun kant. Die gasten (16 tot soms max. 18) kwamen duidelijk wat sociale skills te kort, en stonden alleen maar in mannelijke groepjes. Vrij spel voor mij dus.

Heb op ongeveer de helft van de avond op initiatief een meisje die kamer in gepraat, om haar te vertellen over wat spullen die daar stonden. (Wou daar dus ook beginnen met zoenen, want ze toonde duidelijk interesse)
Waar ik niet op rekende, was dat een vriendin van haar mee liep, en dus ook mee ging naar de kamer. Vond dit persoonlijk vrij lastig, want beschermende vriendinnen tref ik niet zo vaak. (Misschien is het de leeftijd? Doel normaal altijd op minimaal 20+)
Anyway, ik heb toen hun allebei op het bed laten zitten, en even zitten praten over wat standaard onderwerpen. Helaas kwam er door het onverwachte moment weinig gesprekstof in me op, en leek ik ineens veel saaier dan in de woonkamer. Kutmoment was dat. :9

Ik had de mazzel dat er één van de mannelijke gasten langs liep, en naar binnen keek. Hij zag mij dus zitten met de twee dames waarvan hij er waarschijnlijk één kende. Als grapje naar haar toe (waarschijnlijk) trok hij de deur dicht, en knipte hij het licht uit. Ik hoorde hem nog lachen ook. :')

De dame die mijn oorspronkelijke doelwit was achtervolgt stond op en wou gaan. Ik begon op dat moment over de knusse sfeer die we wel niet hadden nu te praten, en vroeg of iemand misschien een massage wou, want daar ben ik nogal goed is. De vriendin van had geen interesse en bleef staan, maar de andere ging op het bed liggen, en ik begon met masseren. (BINGO!)
De vriendin van drong nog even aan of ze niet mee wou, echt typisch zo'n vriendinnenredder. :')
Maar gelukkig wou ze niet, en bleef de vriendin ook even hangen. Na een tijdje vroeg ik of de vriendin ook even wou, en vooruit ze ging er naast liggen.

Na een tijdje intieme sfeer ging het oorspronkelijke doelwit weg, ik was namelijk haar vriendin vrij lang aan het masseren. Toen de deur dicht ging meteen geregeld natuurlijk, en die avond nog mee naar huis genomen.

Goede avond. ^O^
Arr
  woensdag 23 maart 2011 @ 20:25:17 #107
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_94525968
Goed verhaal, ik rekende alleen op een trio.
pi_94530529
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2011 20:11 schreef Witbaard het volgende:
Wil nog even kwijt dat ik op dat feest met de wat jongere meiden nog op een leuke manier gescoord had. Zal wel even m'n ervaringen neerplempen:

Ik was dus op een verjaardag met wat jongere (16-18 meiden). Op die verjaardag was een deur naar een kamer met een bed en wat andere troep die in de woonkamer zichtbaar was.
Ik heb me de hele avond volwassen, enthousiast en nét even te spontaan gedragen. Op deze manier kreeg ik veel aandacht van de dames, maar ik merkte dat de (wat jongere) heren over mij praatte alsof ik een homoseksueel was. Hoewel ik wel vrij ver ging met het spontane, was het toch wel duidelijk jaloezie van hun kant. Die gasten (16 tot soms max. 18) kwamen duidelijk wat sociale skills te kort, en stonden alleen maar in mannelijke groepjes. Vrij spel voor mij dus.

Heb op ongeveer de helft van de avond op initiatief een meisje die kamer in gepraat, om haar te vertellen over wat spullen die daar stonden. (Wou daar dus ook beginnen met zoenen, want ze toonde duidelijk interesse)
Waar ik niet op rekende, was dat een vriendin van haar mee liep, en dus ook mee ging naar de kamer. Vond dit persoonlijk vrij lastig, want beschermende vriendinnen tref ik niet zo vaak. (Misschien is het de leeftijd? Doel normaal altijd op minimaal 20+)
Anyway, ik heb toen hun allebei op het bed laten zitten, en even zitten praten over wat standaard onderwerpen. Helaas kwam er door het onverwachte moment weinig gesprekstof in me op, en leek ik ineens veel saaier dan in de woonkamer. Kutmoment was dat. :9

Ik had de mazzel dat er één van de mannelijke gasten langs liep, en naar binnen keek. Hij zag mij dus zitten met de twee dames waarvan hij er waarschijnlijk één kende. Als grapje naar haar toe (waarschijnlijk) trok hij de deur dicht, en knipte hij het licht uit. Ik hoorde hem nog lachen ook. :')

De dame die mijn oorspronkelijke doelwit was achtervolgt stond op en wou gaan. Ik begon op dat moment over de knusse sfeer die we wel niet hadden nu te praten, en vroeg of iemand misschien een massage wou, want daar ben ik nogal goed is. De vriendin van had geen interesse en bleef staan, maar de andere ging op het bed liggen, en ik begon met masseren. (BINGO!)
De vriendin van drong nog even aan of ze niet mee wou, echt typisch zo'n vriendinnenredder. :')
Maar gelukkig wou ze niet, en bleef de vriendin ook even hangen. Na een tijdje vroeg ik of de vriendin ook even wou, en vooruit ze ging er naast liggen.

Na een tijdje intieme sfeer ging het oorspronkelijke doelwit weg, ik was namelijk haar vriendin vrij lang aan het masseren. Toen de deur dicht ging meteen geregeld natuurlijk, en die avond nog mee naar huis genomen.

Goede avond. ^O^
Klein detail, wat is jouw leeftijd dan? :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_94530991
Mag nu ook weer aan de slag ben weer single :) tijd geleden man, mja ze vallen als bosjes voor me :p
  woensdag 23 maart 2011 @ 23:34:12 #110
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_94543575
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2011 21:43 schreef Godshand het volgende:

[..]

Klein detail, wat is jouw leeftijd dan? :P
20.
Arr
pi_94723712
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2011 20:25 schreef hakunamatafaka het volgende:
Goed verhaal, ik rekende alleen op een trio.
Iets lastiger in NL denk ik, omdat meiden hier toch wat meer bekrompen en nuchter zijn.
pi_94910250
Even een tvp, ik ben nu begonnen in The Game. Goed boek, hoewel die openingszin over toverspreuken niet zo geschikt is. :') Terwijl de opening wel het belangrijkste is, tenminste voor mij dan, als ik eenmaal aan de praat ben lukt het allemaal wel.
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_94910992
Uiteindelijk gaat het gewoon om spontaan en creatief te zijn. Letterlijk trucjes gebruiken uit bijvoorbeeld bovengenoemd boek is afbreuk van je eigen persoonlijkheid, en te gemaakt.
pi_94911880
Af en toe kun je inhaken op de situatie maar meestal is er niks bijzonders aan de hand waar je een gesprek over kunt beginnen, daarvoor moet toch een fatsoenlijke opening zijn?
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_94912092
Helemaal super. 9611Niels in het PUA topic.
Op dinsdag 1 februari 2011 17:41 schreef ß het volgende:
11% per 25 gram? Dus er zit totaal 74,8% zout in?
pi_94931656
Morgen voor het eerst stappen sinds mn kersverse single bestaan weer! Iemand wedje leggen op het aantal tel nrs van chickies? ;)

Kan overigens geen 100% succes garanderen want er zijn vriendinnetjes van m'n ex bij.. Niet zo respectvol. Maar toch, daag me uit ik bewijs het!
pi_94943893
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 april 2011 01:39 schreef Fes1-2 het volgende:
Morgen voor het eerst stappen sinds mn kersverse single bestaan weer! Iemand wedje leggen op het aantal tel nrs van chickies? ;)

Kan overigens geen 100% succes garanderen want er zijn vriendinnetjes van m'n ex bij.. Niet zo respectvol. Maar toch, daag me uit ik bewijs het!
:')
Op dinsdag 1 februari 2011 17:41 schreef ß het volgende:
11% per 25 gram? Dus er zit totaal 74,8% zout in?
pi_94948728
Beetje uit m'n plaat gister... Drugs sorry
  maandag 4 april 2011 @ 08:30:51 #120
177114 Demon_Hunter
Tell the truth and then run.
pi_95012105
quote:
Op zaterdag 2 april 2011 01:39 schreef Fes1-2 het volgende:
Morgen voor het eerst stappen sinds mn kersverse single bestaan weer! Iemand wedje leggen op het aantal tel nrs van chickies? ;)

Kan overigens geen 100% succes

garanderen want er zijn vriendinnetjes van m'n ex bij.. Niet zo respectvol. Maar toch, daag me uit ik bewijs het!
En strijder, nog geheugen over in je telefoon?
Minds are like parachutes. They only function when open.
pi_95012145
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 08:30 schreef Demon_Hunter het volgende:

[..]

En strijder, nog geheugen over in je telefoon?
Haha beetje te gek weekend met drank en shit wel 2 nrs gescoord maar daar moet ik zeker niet trots op zijn ;( Ik voel me een beetje zielig nu eigenlijk.
pi_95012706
dit topic :')
  maandag 4 april 2011 @ 12:17:51 #123
290081 VitaminWater
Geen ondertitel
pi_95018029
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 08:34 schreef Fes1-2 het volgende:

[..]

Haha beetje te gek weekend met drank en shit wel 2 nrs gescoord maar daar moet ik zeker niet trots op zijn ;( Ik voel me een beetje zielig nu eigenlijk.
Als je probeert om op het Fok!forum een image als stud op te bouwen, dan heb je reden genoeg om jezelf zielig te noemen ja.
Ik heb geen signature.
pi_95020439
Nummers scoren :') Dat vind ik zo gay.
Op woensdag 30 juni 2010 20:32 schreef afcajos het volgende:
Verrassend. Een topic over het regelen van te jonge smatjes en C_N en Lakitu zijn er als de kippen bij.
pi_95020877
quote:
2s.gif Op maandag 4 april 2011 13:31 schreef Chuck_Norris het volgende:
Nummers scoren :') Dat vind ik zo gay.
Hoezo ? Ik heb meerdere malen meegemaakt dat het uitkwam op sex. Niks om je gay over te voelen hoor. Ik denk dat veel mannen de fout maken om het scoren van een tel. nummer al als succes te zien terwijl de stappen die je daarna pas onderneemt doorslaggevend zijn tot het resulteren in sex.
  maandag 4 april 2011 @ 15:13:03 #126
327935 lanterfanteraar
Aandachtsgeile topichoer
pi_95024285
Ik lach redelijk veel en ik "Speel" ook redelijk veel met mijn Haren.

Nooit geweten dat ik dan continu aan het IOI'en was.
  maandag 4 april 2011 @ 15:16:09 #127
341159 WinterBreeze
blaast zachtjes in je nek
pi_95024384
Alles wordt als IOI bestempeld, want anders durven de AFC's niet.
Dat, of ik heb het verkeerd gelezen.
pi_95025517
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 15:13 schreef lanterfanteraar het volgende:
Ik lach redelijk veel en ik "Speel" ook redelijk veel met mijn Haren.

Nooit geweten dat ik dan continu aan het IOI'en was.
Ook bij iemand die je helemaal niet zit zitten en iemand die je lastigvalt tijdens het uitgaan ?

I dont think so... :N
  maandag 4 april 2011 @ 16:39:43 #129
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
pi_95028080
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 15:13 schreef lanterfanteraar het volgende:
Ik lach redelijk veel en ik "Speel" ook redelijk veel met mijn Haren.

Nooit geweten dat ik dan continu aan het IOI'en was.
Onbewust wel schoonheid.
  maandag 4 april 2011 @ 18:06:51 #130
327935 lanterfanteraar
Aandachtsgeile topichoer
pi_95031798
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 15:46 schreef Weissman het volgende:

[..]

Ook bij iemand die je helemaal niet zit zitten en iemand die je lastigvalt tijdens het uitgaan ?

I dont think so... :N
Ik ben pas één keer in mijn leven uitgegaan. Ik doelde meer op het dagelijks leven; in den trein, wandelend op straat en dergelijke.
pi_95032093
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 09:15 schreef spurvehog het volgende:
dit topic :')
  maandag 4 april 2011 @ 18:33:58 #132
331026 hakunamatafaka
Presentie=existentie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')