abonnement Unibet Coolblue
pi_92408489
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 februari 2011 23:51 schreef Tyler-Girl het volgende:
Nee idd stress is nooit leuk, maar t erge is nog dat je steeds meer dingen gaat voelen die er dan zo genaamd bij horen...ik rook vanmiddag vanalles (anders bijna nooit...) en in Z&G hebben ze t vaak over een versterkt reukvermogen enzo. En toen kreeg ik ook nog buikpijn, moest ik ineens denken aan t verhaal van een vriendin van mij...haar collega kreeg buikpijn en een aantal uren later had ze een zoon...ze wist dus niet dat ze zwanger was....drama!!! :P

Hopenlijk gooit je vriend de condooms nog voor je verjaardag de raam uit! :D
Misschien komt het ook dat je dan extra op dat soort dingetjes gaat letten? Dus dat je bijvoorbeeld opeens voelt dat je borsten gevoelig zijn, terwijl dat misschien vaker is als je ongesteld wordt, maar nu let je er opeens (extra) op en dan valt het heel erg op? Of met dat ruiken dus, misschien ruik je altijd wel een heleboel, maar ging je er echt opletten en viel toen pas op wat je eigenlijk wel niet allemaal ruikt op een dag!
:o Lijkt me echt heel gek als je zo buikpijn krijgt en dan bevalt zonder dat je wist dat je zwanger was. Maar het schijnt nog wel vaker voor te komen! Echt heel onwerkelijk als je zomaar opeens met een baby in je armen ligt terwijl je een paar uur daarvoor nog helemaal niet daarmee bezig was!
Hoe zit dat eigenlijk met zwangerschapstesten, blijven die positief tijdens de gehele duur van je zwangerschap? Of is wordt hormoon alleen de eerste zoveel tijd extra aangemaakt?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')