abonnement Unibet Coolblue
pi_86991258

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 37 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 30.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm.

De Chicken Coop - Deze opslag is bedoeld voor kippen, en heeft ruimte voor 20 kippen.
Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 60 kippen. Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van bloemen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuivde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt dat je meer bushels bij het oogsten van die crops vind.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Borisz
Buurvrouw_Rietman
CasB
Cat22
DjFrodo
Gateway
Hara
just me
Krioro
liesje1979
Morrisz
NelisZ
Nizno
Lienzz
Lorteti
Peekies
Pindanoot
Pisces29
ry4life
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
You dream it, I live it.
pi_86991375
Heb nog een paar vehicleparts nodig :s)

http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf
You dream it, I live it.
pi_86991377
Hoi.

Cadeautje voor Meddo is verstuurd.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 september 2010 @ 19:09:16 #4
163650 Greys
pi_86991399
quote:
Op woensdag 29 september 2010 19:08 schreef Meddo het volgende:
Heb nog een paar vehicleparts nodig :s)

http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf
Astu.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_86991464
quote:
Op woensdag 29 september 2010 19:08 schreef Meddo het volgende:
Heb nog een paar vehicleparts nodig :s)

http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf
You're welcome.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_86991810
Bedankt, helaas zijn er wat verloren gegaan omdat dat geen buren waren :P

Als dank ééntje terug
http://apps.facebook.com/(...)p2vDrAxqyaqxy&ref=nf
You dream it, I live it.
pi_86992212
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 29 september 2010 @ 19:27:11 #8
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86992241
Vehicle part gestuurd en Sorry, only your friends can help you raise a barn.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86992403
Werkt wel fijn zo'n combine. Helaas wel 2x2 ipv 4x4 wat ik gewend was :(

Maar hij kan worden geüpgraded *O*
You dream it, I live it.
  woensdag 29 september 2010 @ 19:36:28 #10
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86992645
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † woensdag 29 september 2010 @ 20:09:04 #11
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_86994140
Terug Vind Vehicles ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_86994379
Ik heb deze week nou al 4x een formal button gevonden die niet verscheen in mijn giftbox of een white button werd, meerdere mensen last van?
Normaal heb ik het af en toe bij verschillende collectibles maar nu alleen deze ;(

Stiekeme tvp
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  woensdag 29 september 2010 @ 20:23:45 #13
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_86994907
Terug Vehicle Part.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † woensdag 29 september 2010 @ 20:24:28 #14
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_86994939
quote:
Op woensdag 29 september 2010 20:13 schreef ry4life het volgende:
Ik heb deze week nou al 4x een formal button gevonden die niet verscheen in mijn giftbox of een white button werd, meerdere mensen last van?
Normaal heb ik het af en toe bij verschillende collectibles maar nu alleen deze ;(

Stiekeme tvp
zitten ze niet gewoon bij je collectie?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 september 2010 @ 20:36:50 #15
163650 Greys
pi_86995655
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 29 september 2010 @ 20:49:44 #16
51435 mrSPLIFFY
Its evolution baby!!
pi_86996382
Vehicle PArts

Nog meer

en nog een paar

Werken deze links voor jullie? Zo niet staan ze op mn prikbord..

En relax joh, ik had zovéél special delivery boxes nog dat ik dat combi ding in een keer af heb..

Echt beter werd al gek van al dat geklik.. nu wordt farmvillen een stuk beter zeg... *O* *O* *O*
☐ Geschikt | ☑ Ongeschikt
Carved upon my stone my body lie, but still I roam...
  woensdag 29 september 2010 @ 20:50:33 #17
51435 mrSPLIFFY
Its evolution baby!!
pi_86996422
Hoe kom je aan, of kan je ze wegeven die fertilize alls??
☐ Geschikt | ☑ Ongeschikt
Carved upon my stone my body lie, but still I roam...
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 september 2010 @ 20:51:57 #18
163650 Greys
pi_86996495
quote:
Op woensdag 29 september 2010 20:50 schreef mrSPLIFFY het volgende:
Hoe kom je aan, of kan je ze wegeven die fertilize alls??
Ik krijg ze soms als ik bij buren bemest :)
En dan krijg je er zelf eentje en kan je er eentje sharen.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 29 september 2010 @ 20:57:46 #19
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_86996810
Nog 1 knikker en nog 1 abc blok, wat spannend :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 september 2010 @ 21:00:59 #20
163650 Greys
pi_86996984
Ik kan dat nieuwe apparaat nog niet kopen, net farm uitgebreid gister, centjes op :')
Maar ik heb wel vast genoeg vehicle parts voor áls ik hem kan kopen *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 29 september 2010 @ 21:05:22 #22
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_86997234
Hoe komen jullie aan zoveel geld dan?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_86997640
zaaien, oogsten, zaaien, oogsten... en ongewenste kadootjes verkopen, coins kiezen voor verkochte bushels, bonussen halen, crafted goods verkopen. gewoon spelen dus.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_86997660
Sparen :P
You dream it, I live it.
pi_86998147
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  woensdag 29 september 2010 @ 21:25:02 #26
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_86998237
Van wie o wie krijg ik een ABC blok, heb er nog 1 nodig *O* *O*
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_86998263
Iemand zin om met mijn Petal Sachet Coop mee te doen?
pi_87000160
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 29 september 2010 @ 21:58:24 #29
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_87000358
Jammer, ik had juist mijn 2e nursery zelf al weggedaan. :{
pi_87001019
quote:
Op woensdag 29 september 2010 21:58 schreef Sjowhan het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
En de mensen die maar braaf één Nursery hebben gebouwd worden niet beloond :')

Tevens TVP!
  woensdag 29 september 2010 @ 22:10:26 #32
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87001085
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:09 schreef Peekies het volgende:

[..]

En de mensen die maar braaf één Nursery hebben gebouwd worden niet beloond :')

Tevens TVP!
Ja, belachelijk weer.
quote:
Banded _O_
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 29 september 2010 @ 22:10:58 #33
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_87001114
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:09 schreef Peekies het volgende:

[..]

En de mensen die maar braaf één Nursery hebben gebouwd worden niet beloond :')

Tevens TVP!
Klopt :). Voordeeltje dus voor degene die het wél hadden gedaan :9
pi_87001406
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_87001515
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_87001906
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_87002410
nog 20 parts voor mijn combine level 5 is *)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 29 september 2010 @ 22:44:07 #38
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87002920
Kan iemand mij een ABC blokken sturen :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87002979
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:44 schreef Dagoduck het volgende:
Kan iemand mij een ABC blokken sturen :P
hoe kan je die nou nog niet hebben :D ik ehb die collectie inmiddels 3 keer ingewisseld geloof ik :D
mocht ik m zo met zaaien tegenkomen dan zal ik m sturen
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 29 september 2010 @ 22:52:42 #40
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87003373
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:45 schreef sbientje het volgende:

[..]

hoe kan je die nou nog niet hebben :D ik ehb die collectie inmiddels 3 keer ingewisseld geloof ik :D
mocht ik m zo met zaaien tegenkomen dan zal ik m sturen
Geen idee, ben sinds hij er is al bezig :P Nu nog 1 abc blok :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87003503
Ik heb hem al 5 keer compleet :D
You dream it, I live it.
  woensdag 29 september 2010 @ 22:56:24 #42
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87003543
Waar haal ik snel 450000 422153 coins vandaan :P heb nu 82 vehicle parts volgens mij zit mn giftbox vol :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 29 september 2010 @ 23:00:43 #43
163650 Greys
pi_87003773
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:56 schreef Dagoduck het volgende:
Waar haal ik snel 450000 422153 coins vandaan :P heb nu 82 vehicle parts volgens mij zit mn giftbox vol :P
Dat vroeg je net ook al :+

Ik kom er ook nog heel wat tekort, maar gewoon weer flink zaaien, oogsten, alles van de feed plukken, goed je best doen :)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † woensdag 29 september 2010 @ 23:02:36 #44
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87003868
ik heb gewoon een hoop zooi verkocht!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 29 september 2010 @ 23:07:56 #45
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87004126
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87004209
You dream it, I live it.
  woensdag 29 september 2010 @ 23:10:16 #47
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87004235
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 29 september 2010 @ 23:11:16 #48
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87004277
Ik heb bijvoorbeeld 3 cowbell maar dan weer 0 van diegene die ervoor staat :P
En bij veren heb ik alles 10 keer behalve de meest common :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † woensdag 29 september 2010 @ 23:21:21 #49
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87004698
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:09 schreef Meddo het volgende:
Een copper!

shoot, we zijn geen vrienden
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87004801
done!
laatste vehicle parts van mij voorlopig ;)
http://apps.facebook.com/(...)BrtIyzihbV%29&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † woensdag 29 september 2010 @ 23:28:21 #51
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87004962
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87004974
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:24 schreef sbientje het volgende:
done!
laatste vehicle parts van mij voorlopig ;)
http://apps.facebook.com/(...)BrtIyzihbV%29&ref=nf
Daar was ik net op aan het wachten *O*

Combine klaar en volledig upgegrade _O_

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
You dream it, I live it.
pi_87005089
Er zit ook een leuke bug in :D De gewassen die je zaait leveren polinated seeds op _O-
You dream it, I live it.
pi_87005218
Die special deliveries blijken toch best handig te zijn *)
  Moderator / Kerstkaart terrorist woensdag 29 september 2010 @ 23:34:53 #56
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87005220
quote:
Op woensdag 29 september 2010 19:00 schreef Dagoduck het volgende:
Hoe kan je mystery eggs op je farm zetten?
met een ipad of iphone is de enige manier nog......
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  † In Memoriam † woensdag 29 september 2010 @ 23:35:31 #57
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87005252
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:34 schreef Peekies het volgende:
Die special deliveries blijken toch best handig te zijn *)
Dat moest toch ook wel ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87005925
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:31 schreef Meddo het volgende:
Er zit ook een leuke bug in :D De gewassen die je zaait leveren polinated seeds op _O-
dat had ik ook gezien ja...
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 30 september 2010 @ 00:06:27 #59
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 30 september 2010 @ 00:20:17 #60
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87006840
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87007040
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 30 september 2010 @ 01:01:56 #62
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87007751
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 30 september 2010 @ 06:53:59 #63
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87009364
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:31 schreef Meddo het volgende:
Er zit ook een leuke bug in :D De gewassen die je zaait leveren polinated seeds op _O-
Met de combine? Da's toch normaal. :?

Als je gewassen volgroeid zijn, selecteer je de combine, het nieuwe gewas, en je gaat d'r overheen. Dan krijg je toch gewoon pollinated seeds van 't oogsten? :s)

Anyway: Kunnen jullie me wat Morning Glory Bushels sturen? Dat is de laatste tijd nauwelijks te krijgen bij mij. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Fertilize All: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

White Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cream Draft Horse: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87009598
quote:
Op donderdag 30 september 2010 06:53 schreef Xebber het volgende:

[..]

Met de combine? Da's toch normaal. :?

Als je gewassen volgroeid zijn, selecteer je de combine, het nieuwe gewas, en je gaat d'r overheen. Dan krijg je toch gewoon pollinated seeds van 't oogsten? :s)

Anyway: Kunnen jullie me wat Morning Glory Bushels sturen? Dat is de laatste tijd nauwelijks te krijgen bij mij. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Fertilize All: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

White Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cream Draft Horse: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
nee je krijgt dus pollinated seeds van wat je op dat moment aan het zaaien bent...

en ik heb je een bushel gestuurd :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 07:48:43 #65
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87009622
Het gaat wel lekker snel, handig als je naar je werk moet ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87009747
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_87009759
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_87012166
Wat een vooruitgang die nieuwe market _O_
You dream it, I live it.
pi_87013904
  donderdag 30 september 2010 @ 12:55:17 #71
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87017375
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87020261
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87020284
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87020533
? wtf, ik kreeg net een topaz? die collectie is toch al voorbij?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 30 september 2010 @ 14:21:32 #76
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87020559
quote:
Heb je hem eindelijk
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87020946
quote:
Op donderdag 30 september 2010 14:21 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Heb je hem eindelijk
:P

Heb nu 95 Vehicle Parts :D
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87021026
Je hebt er nog veel meer nodig :Y
You dream it, I live it.
pi_87021163
quote:
Op donderdag 30 september 2010 14:35 schreef Meddo het volgende:
Je hebt er nog veel meer nodig :Y
Daarnaast heb ik ook nog 360.000 coins nodig :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87024936
quote:
Op donderdag 30 september 2010 14:35 schreef Meddo het volgende:
Je hebt er nog veel meer nodig :Y
Heb er nu 99
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87025322
Nieuwe boom *O* Wax apple :o
You dream it, I live it.
pi_87025987
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:19 schreef Meddo het volgende:
Nieuwe boom *O* Wax apple :o
Waar dan, ik zie hem niet?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_87026380
Nieuw goods systeem, werkt wel een stuk makkelijker ^O^
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 30 september 2010 @ 16:49:20 #84
158713 Maranelloot
Je voelt je lekkerder...
pi_87026792
Sinds een week of 2 ook actief op FV. Leuk/verslavend spelletje. Heb alleen nog niet veel buren, dus ik denk dat ik maar eens wat mensen ga toevoegen hier, want dan gaat het allemaal wat sneller :)

Mijn Facebook profiel overigens, geef wel aan dat je via FOK voor FV vrienden wil worden ;)
Rallye.NL - Dé Nederlandse Peugeot Rallye Site!
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 17:02:14 #85
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87027448
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:40 schreef Dagoduck het volgende:
Nieuw goods systeem, werkt wel een stuk makkelijker ^O^
inderdaad super *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 30 september 2010 @ 17:06:23 #86
163650 Greys
pi_87027688
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:32 schreef Kimbell het volgende:

[..]

Waar dan, ik zie hem niet?
Zat in een gouden ei :s)
You dream it, I live it.
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 17:43:58 #88
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87029164
Butten collectie compleet, met dank aan Greys :*

http://apps.facebook.com/(...)P.E%28q3roksj&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87029180
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:40 schreef Dagoduck het volgende:
Nieuw goods systeem, werkt wel een stuk makkelijker ^O^
indeed!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87029199
quote:
Op donderdag 30 september 2010 17:43 schreef just me het volgende:
Butten collectie compleet, met dank aan Greys :*

http://apps.facebook.com/(...)P.E%28q3roksj&ref=nf
oe dat was de laatste pearl button die ik nog nodig had... 10 compleet. Ik wissel ze vanavond wel in :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 30 september 2010 @ 17:57:25 #91
44200 Sjeekie_Beekie
Beter te laat, dan over tijd!
pi_87029655
SjeekieBeekie kan nog wel wat buren gebruiken.
Laat even weten dat je via FOK! voor Farmville vrienden wil worden.
Weltrusten... Tot morgen zonder zorgen.
Oudste, Jongste en Lara
Mijn mietjesschema in de strijd naar een betere conditie.
  donderdag 30 september 2010 @ 18:10:33 #92
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87030129
quote:
Ik dacht dat 't een Shears was. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87030312
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 30 september 2010 @ 18:43:51 #96
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87031452
Pearl en Formal meegenomen. ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 18:49:31 #97
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87031704
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87031895
ik ben de buren maar weer aan het langsgaan.. booring vind ik dat
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87032720
You dream it, I live it.
pi_87033573
Wat moet je asociaal veel vehicle parts verzamelen om die combine te upgraden. -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87033590
quote:
Op donderdag 30 september 2010 19:35 schreef Cat22 het volgende:
Wat moet je asociaal veel vehicle parts verzamelen om die combine te upgraden. -O-
Ja he _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 19:37:27 #102
675 just me
oldbie DCLXXV
  donderdag 30 september 2010 @ 19:38:07 #103
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87033670
Probeerde twee en twee already hatched.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 19:38:34 #104
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87033697
nou ja....
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87035741
Awwwww!!!! Himalayan kitty!

(niet klikbaar, heb ik geadopteerd) O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 30 september 2010 @ 20:29:37 #108
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87035830
quote:
Op donderdag 30 september 2010 20:27 schreef Cat22 het volgende:
Awwwww!!!! Himalayan kitty!
[ afbeelding ]
(niet klikbaar, heb ik geadopteerd) O+
t Is net Jazz.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87035869
quote:
Op donderdag 30 september 2010 20:27 schreef Cat22 het volgende:
Awwwww!!!! Himalayan kitty!
[ afbeelding ]
(niet klikbaar, heb ik geadopteerd) O+
Ik heb er al twee O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 30 september 2010 @ 20:31:01 #110
163650 Greys
pi_87035910
Kimbell dankjewel, ik had een koeienbel! *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 30 september 2010 @ 20:38:46 #111
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87036300
quote:
Op donderdag 30 september 2010 20:30 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik heb er al twee O+
Ik heb er al 6 O+
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 30 september 2010 @ 20:42:35 #112
163650 Greys
  donderdag 30 september 2010 @ 20:57:20 #113
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87037316
quote:
Bedankt ik heb alle 2 de thimbles genomen want die kom ik nooit tegen _O_
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 30 september 2010 @ 20:59:16 #114
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87037406
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 30 september 2010 @ 21:13:18 #115
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87038056
Ik heb nu 108 vihicle parts, zal ik mn school bus plow upgraden of nog heel lang wachten tot ik zon combine ding kan betalen? :D

Kan nog één iemand helpen met barn raising?

http://apps.facebook.com/(...)rU7jJuQ818EJd&ref=nf

Alvast bedankt..

[ Bericht 57% gewijzigd door Dagoduck op 30-09-2010 21:19:01 ]
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87039586
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 30 september 2010 @ 21:51:09 #117
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87040207
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 30 september 2010 @ 21:52:22 #118
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87040292
Yeaahh, rainbow egg.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 30 september 2010 @ 21:53:02 #119
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87040315
Scot's Grey chicken -O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 30 september 2010 @ 21:55:21 #120
163650 Greys
pi_87040474
quote:
Yayyyyyyyyyyy *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87040807
Mijn combine doet maar 1 vakje. }:| Terwijl ik hem al naar 3x3 heb geupgraded. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 22:00:10 #122
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87040808
quote:
Op donderdag 30 september 2010 21:52 schreef Harajuku. het volgende:
Yeaahh, rainbow egg.
_O_ _O_
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87040991
Frank H.
Quihico (zit die hier eigelijk?)
ik heb bij jullie truffels gevonden. Wil er best 1 terug O-)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87041235
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:00 schreef Cat22 het volgende:
Mijn combine doet maar 1 vakje. }:| Terwijl ik hem al naar 3x3 heb geupgraded. :(
:D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87041395
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:07 schreef sbientje het volgende:

[..]

:D
Inmiddels is het nog lolliger: mijn halve veld zit vol morning glory. Herstel: crop circles. Geen akker meer te zien terwijl de druiven (andere helft) er fruitig bij staan. :')
Jammer genoeg kan ik er geen foto van maken, want dat is ook kapot.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87041456
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
cream mini foal
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:10 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Inmiddels is het nog lolliger: mijn halve veld zit vol morning glory. Herstel: crop circles. Geen akker meer te zien terwijl de druiven (andere helft) er fruitig bij staan. :')
Jammer genoeg kan ik er geen foto van maken, want dat is ook kapot.
Printscreen? :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 30 september 2010 @ 22:17:03 #127
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87041728
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:10 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Inmiddels is het nog lolliger: mijn halve veld zit vol morning glory. Herstel: crop circles. Geen akker meer te zien terwijl de druiven (andere helft) er fruitig bij staan. :')
Jammer genoeg kan ik er geen foto van maken, want dat is ook kapot.
Dat heb ik laatst ook wel eens gehad
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87041746
Derde keer toy collectie compleet terwijl ik er niks actief voor spaar: alles valt van mijn akkers af. :')
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 30 september 2010 @ 22:21:41 #129
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87042024
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87042290
Voor mensen die graag helpen & clicken: http://apps.facebook.com/(...)rU7iNvSa48EJd&ref=nf
Mijn diary farm wat groter maken...

Vandaag nog eens iemand eruit gejast die al een paar keer lekker op een coop heeft meegelift... Don't like that!
Da gao nie nou!
  donderdag 30 september 2010 @ 22:26:53 #131
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87042317
Die katten zijn echt stoer, heb er al 8 :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 30 september 2010 @ 22:33:49 #132
163650 Greys
pi_87042649
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † donderdag 30 september 2010 @ 22:34:51 #133
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87042692
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87042827
Met dank aan de centipede van just me, een bugs collectie :) http://apps.facebook.com/(...)IZsxfNYq%28fU&ref=nf
Da gao nie nou!
  donderdag 30 september 2010 @ 23:31:01 #136
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87045384
Vier keer gloves :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87045791
En dat kan zomaar.....?
  donderdag 30 september 2010 @ 23:47:31 #138
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87046027
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87046262
ik heb net de farmville quest voltooid in frontierville. Is overigens best leuk :D

edit - voor de mule dus :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 00:20:24 #141
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87047091
quote:
Op donderdag 30 september 2010 23:55 schreef sbientje het volgende:
ik heb net de farmville quest voltooid in frontierville. Is overigens best leuk :D

edit - voor de mule dus :D
ben bang dat ik dan helemaal niet meer achter de laptop vandaan kom ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87047147
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 00:20 schreef just me het volgende:

[..]

ben bang dat ik dan helemaal niet meer achter de laptop vandaan kom ;)
Ik stop er nu ook weer mee idd, voordat het echt leuk wordt :D heb aan farmville wel genoeg :D

Heb mijn dogrose mastery gehaald trouwens, dus nu kan mijn langelooptijdmasteryactie beginnen :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 00:26:50 #143
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87047250
Dinsdag- en donderdagavond zijn mijn vaste avonden alleen thuis en ik betrap me erop dat ik alleen maar zit te FV-en :@

Wat deed ik toch voor de FV-tijd O-)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87047343
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 00:26 schreef just me het volgende:
Dinsdag- en donderdagavond zijn mijn vaste avonden alleen thuis en ik betrap me erop dat ik alleen maar zit te FV-en :@

Wat deed ik toch voor de FV-tijd O-)
Haha leuk toch!

Die cimbimachine spaart echt veel tijd! Lovin it!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 00:56:41 #145
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87047759
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 01:01:35 #146
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87047828
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 08:02:34 #147
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87049834
Vroeg slapen is funest voor mijn collectibles, mis een hoop hier zo. :')

Craften vind ik ook steeds minder leuk. Gisteren vroeg ik nog om Morning Glory (waarvoor dank uiteraard), en nou is d'r weer maar 1 persoon die dit aanbiedt. Lilac is ook niet te krijgen (http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P), Aloë Vera, en zo zijn d'r wel meer dingen die d'r niet zijn. Lijkt wel alsof steeds minder mensen hier mee spelen. Of het wordt ons natuurlijk moeilijker gemaakt. -O-
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 08:07:03 #148
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87049863
Ik heb ben net met lilac begonnen, nu nog maar een klein strookje maar als de rest ook klaar is zet ik die vol met lilac :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 1 oktober 2010 @ 08:14:46 #149
163650 Greys
pi_87049943
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 08:02 schreef Xebber het volgende:
Vroeg slapen is funest voor mijn collectibles, mis een hoop hier zo. :')

Craften vind ik ook steeds minder leuk. Gisteren vroeg ik nog om Morning Glory (waarvoor dank uiteraard), en nou is d'r weer maar 1 persoon die dit aanbiedt. Lilac is ook niet te krijgen (http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P), Aloë Vera, en zo zijn d'r wel meer dingen die d'r niet zijn. Lijkt wel alsof steeds minder mensen hier mee spelen. Of het wordt ons natuurlijk moeilijker gemaakt. -O-
Lilac gestuurd.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 09:04:16 #150
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87050642
Dank jullie voor de bushels. :)

Werd er een tijdje geleden trouwens niet gezegd dat de 1 FC bij elk level stopte bij level 90? Ik zit nu in 93 en krijg ze nog steeds per level. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 09:29:44 #151
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87051061
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 08:02 schreef Xebber het volgende:
Vroeg slapen is funest voor mijn collectibles, mis een hoop hier zo. :')

Craften vind ik ook steeds minder leuk. Gisteren vroeg ik nog om Morning Glory (waarvoor dank uiteraard), en nou is d'r weer maar 1 persoon die dit aanbiedt. Lilac is ook niet te krijgen (http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P), Aloë Vera, en zo zijn d'r wel meer dingen die d'r niet zijn. Lijkt wel alsof steeds minder mensen hier mee spelen. Of het wordt ons natuurlijk moeilijker gemaakt. -O-
wil je morning glory?
Heb 36 bushels.... kan er wel 12 missen hoor ;)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 09:47:43 #152
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87051475
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:29 schreef Nizno het volgende:

[..]

wil je morning glory?
Heb 36 bushels.... kan er wel 12 missen hoor ;)
Oh Yeah. :Y :9~
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 09:56:54 #153
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87051751
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:47 schreef Xebber het volgende:

[..]

Oh Yeah. :Y :9~
check mijn prikbord... ze staan zichtbaar voor jou alleen ;)

http://www.facebook.com/nizno
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 09:57:52 #154
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87051776
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:56 schreef Nizno het volgende:

[..]

check mijn prikbord... ze staan zichtbaar voor jou alleen ;)
Ook op mijn feed. :P Dank je wel! _O_
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 09:59:25 #155
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87051818
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:57 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ook op mijn feed. :P Dank je wel! _O_
yw... altijd leuk om een land vol morning glory te delen ;)
En mn inventory was vol dus ik moest wel :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 10:09:55 #156
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87052116
heb weer ruimte.. en zoek nog 8 lavendel :)

http://apps.facebook.com/(...)4kuV3jFvN-18v&ref=nf
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 10:15:14 #157
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87052263
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:09 schreef Nizno het volgende:
heb weer ruimte.. en zoek nog 8 lavendel :)

http://apps.facebook.com/(...)4kuV3jFvN-18v&ref=nf
quote:
Sorry pardner, some other kind folks have already helped Frieda!
:?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 10:23:23 #158
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87052497
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:15 schreef Xebber het volgende:

[..]


[..]

:?
damn dan zit er dus idd een limiet aan... dat vermoeden had ik al... nou ja ik heb voor 1 keer rosewater en vraag dan gewoon weer nieuwen :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87053182
Mijn combine doet het. Relaxed! ^O^ Hij is nog maar 3x3 dus snel verder uitbreiden. :9

Ik ben nu weer wat meer aan het co/oppen. De vorige heb ik voortijdig verlaten, volgens mij deden de andere deelnemers helemaal niks maar. :{ Maar nu zit ik er in eentje die wel goud gaat halen geloof ik. Eerst mijn aardbeitjes oogsten en dan kan ik pepers gaan zaaien. :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 10:45:10 #160
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87053240
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:42 schreef Cat22 het volgende:
Mijn combine doet het. Relaxed! ^O^ Hij is nog maar 3x3 dus snel verder uitbreiden. :9

Ik ben nu weer wat meer aan het co/oppen. De vorige heb ik voortijdig verlaten, volgens mij deden de andere deelnemers helemaal niks maar. :{ Maar nu zit ik er in eentje die wel goud gaat halen geloof ik. Eerst mijn aardbeitjes oogsten en dan kan ik pepers gaan zaaien. :Y
Ja, welkom. Goud wordt 't wel. :Y ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 11:02:28 #161
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87053783
Stuur mij maar gewoon special deliverys hoor :P anders krijg ik die horse stable nooit fully upgraded :P

Ik heb nu 120 vehicle parts :D
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87054176
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:45 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ja, welkom. Goud wordt 't wel. :Y ^O^
Als ik op FV mag ga ik dadelijk vast wat pepers zaaien. En over een uur of 3 de rest. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87054259
Oh, die combine is fantastisch! *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_87055174
FB is kapot hier. -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 11:44:11 #165
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87055184
Zal ik uit verveling maar eens wat collecties dumpen?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 11:44:51 #166
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87055209
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 11:44 schreef Xebber het volgende:
Zal ik uit verveling maar eens wat collecties dumpen?
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 11:43 schreef Cat22 het volgende:
FB is kapot hier. -O-
Nee dus. }:|
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87055812
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 11:44 schreef Xebber het volgende:
Zal ik uit verveling maar eens wat collecties dumpen?
FB doet het inmiddels weer, maar FV wil nog niet. }:|
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87056284
fertilize all
You dream it, I live it.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 12:14:31 #169
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87056316
Bij mij doet FV het gewoon? :D
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 12:42:34 #171
132098 Xebber
Immer Intelligent
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 12:49:54 #172
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87057482
zebra vlinder, koebel en formal button :)
*O*
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87057758
Needlepoint en gestreepte veer :s)
You dream it, I live it.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 1 oktober 2010 @ 12:59:14 #174
163650 Greys
pi_87057842
Koeienbel *O*

De blauwe veer en de blauwe vlinder zijn nog steeds nowhere to be found :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87059450
Op naar de rainbow eggs *O*

You dream it, I live it.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 13:50:18 #176
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87059712
Hehe, ik ben nog bezig met de Cornish weg te krijgen. :P Rest is al weg. :Y

Ik heb overigens pas één keer een Rainbow Egg op de feed langs zien komen. Zijn die nou zo schaars, of lijkt dat maar zo?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87059883
Heb er ook nog maar één gepakt.. zat helaas zo'n cornish kip in :{
You dream it, I live it.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 14:08:58 #178
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87060370
Ik heb mijn chicken ding nog niets eens vol :D

En welke soort dieren stoppen jullie in de nursery? en in de horse stable?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 14:55:33 #179
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87062297
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 14:56:14 #180
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87062330
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 14:55 schreef just me het volgende:
ik heb een verdwaald SCHAAP :D

http://apps.facebook.com/(...)ea83e8740ca0a&ref=nf
koel, tenks
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 14:56:39 #181
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87062345
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 13:54 schreef Meddo het volgende:
Heb er ook nog maar één gepakt.. zat helaas zo'n cornish kip in :{
Ik ook één tegengekomen, scot's grey kreeg ik :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 15:02:11 #182
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87062586
-edit-
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 15:50:37 #183
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87064696
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 14:56 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik ook één tegengekomen, scot's grey kreeg ik :').
geen tegen gekomen maar wel een regenboogkip per farm in mn kippenhok.
Op Nizno heb ik nu nog 5 cornish en de rest hoger level.. en op de andere nog 4 goud en de rest hoger..
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 15:53:09 #184
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87064813
Ik heb Scot's Grey en Rhode Island. Het maakt toch niet uit welke je hebt, ze leveren toch hetzelfde op? Scots, Cornish en Rhode dan.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 15:59:38 #185
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87065067
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 15:53 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb Scot's Grey en Rhode Island. Het maakt toch niet uit welke je hebt, ze leveren toch hetzelfde op? Scots, Cornish en Rhode dan.
Cornish geeft 200xp scots en rhode 50 staat op de farmville wiki:

http://farmville.wikia.com/wiki/Rhode_Island_Red_Chicken

edit: hier staat wat de eggs geven:
http://farmville.wikia.com/wiki/Mystery_Egg
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 16:27:22 #186
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87066121
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87067198
*zucht* bij alles wat ik doe loopt fv vast en na een stuk of 100x de pagina refreshen start hij pas weer op en dan loopt hij weer vast -O-

-Edit- aaaaargh alles wat ik vind kan ik niet publiceren ofzo weg shears, weg formal buttons weg foal :'(

[ Bericht 30% gewijzigd door ry4life op 01-10-2010 16:59:34 ]
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
pi_87067633
Kan weer wat buren gebruiken: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001124447590

Ben al eerder buren geweest van een boel van jullie maar door vakantie een tijd niet kunnen FV'en.

Laat even weten dat je via FOK! voor Farmville vrienden wil worden.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:18:43 #190
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87067963
quote:
Sorry, only your friends can help you raise a barn.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:26:05 #191
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87068164
Ik heb Zynga gemailt dat ze stom zijn met iedereen belonen behalve de eerlijke speler.

"We understand your frustration and are really sorry that you are not currently enjoying the game. "

Uhu. :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:32:38 #192
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87068338
Geef iedereen óf niemand dan 100 FV-Cash idd. :')

Iemand uit mijn rijtje buren (niet van hier) had d'r 6 of 7 of zo. Die zal zich nu wel gelukkig prijzen.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87068377
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:26 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb Zynga gemailt dat ze stom zijn met iedereen belonen behalve de eerlijke speler.

"We understand your frustration and are really sorry that you are not currently enjoying the game. "

Uhu. :').
:|W
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:34:12 #194
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87068386
Bij een van mijn buren staan nog veel stallen voor de koeien :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:34:53 #195
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87068410
Koeien hebben toch altijd een limit van 4 of 5 gehad, wat is daar mee?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:34:53 #196
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87068411
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:34 schreef just me het volgende:
Bij een van mijn buren staan nog veel stallen voor de koeien :)
ja, hoi B-)
da's toch ook gewoon toegestaan? w/
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:35:22 #197
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87068430
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:34 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ja, hoi B-)
da's toch ook gewoon toegestaan? w/
Ja, ik heb er ook 4. Die kon je dan ook gewoon kopen, dat mocht altijd. DAt was geen bug of zo.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:38:05 #198
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87068508
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:34 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ja, hoi B-)
da's toch ook gewoon toegestaan? w/
Ja, maar het gaat hier om Nursery Barns. Door een fout van Zynga zelf kon je d'r meer dan 1 plaatsen op je farm, terwijl 'officieël' maar 1 was toegestaan.

Nu is daar een fix voor gekomen, en zijn alle extra Nursery Barns automatisch verwijderd in ruil voor... Juist. 100 FV-Cash.

Dat is gewoon heel erg debiel. Mensen die dus 'hacks' opsporen om zo leukere dingen te doen (in dit geval dus meerdere Nursery Barns) worden ook nog eens beloond op deze manier.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:38:49 #199
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87068535
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:38 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ja, maar het gaat hier om Nursery Barns. Door een fout van Zynga zelf kon je d'r meer dan 1 plaatsen op je farm, terwijl 'officieël' maar 1 was toegestaan.

Nu is daar een fix voor gekomen, en zijn alle extra Nursery Barns automatisch verwijderd in ruil voor... Juist. 100 FV-Cash.

Dat is gewoon heel erg debiel. Mensen die dus 'hacks' opsporen om zo leukere dingen te doen (in dit geval dus meerdere Nursery Barns) worden ook nog eens beloond op deze manier.
I knowz :*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:40:12 #200
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87068583
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:38 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ja, maar het gaat hier om Nursery Barns. Door een fout van Zynga zelf kon je d'r meer dan 1 plaatsen op je farm, terwijl 'officieël' maar 1 was toegestaan.

Nu is daar een fix voor gekomen, en zijn alle extra Nursery Barns automatisch verwijderd in ruil voor... Juist. 100 FV-Cash.

Dat is gewoon heel erg debiel. Mensen die dus 'hacks' opsporen om zo leukere dingen te doen (in dit geval dus meerdere Nursery Barns) worden ook nog eens beloond op deze manier.
Ik noemde die stomme zwangere varkens voor mensen die gestopt zijn met spelen en nu die 100 fv cash inderdaad, en sloot af met this is getting ridiculous.

Reactie:
Hello Hara,

Thank you for contacting Zynga Customer Support.

My name is Hermes and I'll be happy to assist you. We understand your frustration and are really sorry that you are not currently enjoying the game. We're constantly working to make the game more enjoyable and we really appreciate your feedback.

Thank you for your patience while we address these issues.

Kind regards,

Een hoop bla bla zoals altijd, O+.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:41:49 #201
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87068644
Tja dat wist ik dus niet, ik loop nog niet zolang mee hè :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:12:41 #203
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87069546
Dear Hara,

We’ve recently completed working on a Support Request (101001-004436) you sent to us. The full transcript is below.

We appreciate the opportunity to help you get back in the game and will send a survey in the next day or so to get your feedback.

Thank you,
Zynga Customer Support
Subject:
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87069617
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 18:12 schreef Harajuku. het volgende:
Dear Hara,

We’ve recently completed working on a Support Request (101001-004436) you sent to us. The full transcript is below.

We appreciate the opportunity to help you get back in the game and will send a survey in the next day or so to get your feedback.

Thank you,
Zynga Customer Support
Subject:
Survey. :9~
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:18:25 #205
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87069712
dit is al de tweede keer dat een cowbell niet in m'n giftbox belandt :(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:27:12 #206
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87069961
Wat zijn eigenlijk de beste varkens?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:29:33 #207
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87070036
Waarom zijn het altijd dezelfde die de truffels krijgen?

edit:

Ik heb nu al 127 Vehicle Parts en 270.000 coins dus nog 230k coins te gaan :P

edit2:

Ik heb nu die mule via Frontierville *O*

[ Bericht 75% gewijzigd door Dagoduck op 01-10-2010 18:40:23 ]
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87070449
Waarom zijn de bananen krom?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:42:51 #209
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87070465
Kan iemand mij van die treat dingen sturen voor mn hond O+

edit: Ik krijg uit die eieren de hele tijd chicken gnomes, heb er nu al 9 :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:51:24 #210
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87070786
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:32 schreef Xebber het volgende:
Geef iedereen óf niemand dan 100 FV-Cash idd. :')

Iemand uit mijn rijtje buren (niet van hier) had d'r 6 of 7 of zo. Die zal zich nu wel gelukkig prijzen.
ongeacht of je er 2 of 20 had... je krijgt maar 100FV

http://apps.facebook.com/(...)4kuV7dJrJ-18v&ref=nf
Heeft er nog iemand lavendel voor me?!

[ Bericht 26% gewijzigd door Nizno op 01-10-2010 19:01:54 ]
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:52:05 #211
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87070813
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 18:51 schreef Nizno het volgende:

[..]

ongeacht of je er 2 of 20 had... je krijgt maar 100FV
''Maar''
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 19:36:53 #212
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87072583
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 18:42 schreef Cat22 het volgende:
Waarom zijn de bananen krom?
anders passen ze niet in de bananendoosjes :6

;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87072689
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 19:36 schreef just me het volgende:

[..]

anders passen ze niet in de bananendoosjes :6

;)
Bananen horen niet opgesloten te zijn! :(

FREE THE BANANANANANANNA!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 19:41:24 #214
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87072763
Er zijn geeneens bananen in FarmVille?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 19:46:36 #215
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87072993
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 19:41 schreef Dagoduck het volgende:
Er zijn geeneens bananen in FarmVille?
er zijn bomen waar bananen aangroeien :D

ik moet steeds F5-en, vind ik niet leuk :(
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:16:28 #216
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87074156
oeh oeh oeh, ik heb een rainbow-egg van de feed O+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:17:35 #217
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87074209
nooo, een grey chicken uit m'n rainbow-egg ;(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_87074595
Ik heb nog niemand gehoord die iets bijzonders heeft gekregen uit een rainbow egg.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:29:59 #219
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87074669
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 20:27 schreef Kimbell het volgende:
Ik heb nog niemand gehoord die iets bijzonders heeft gekregen uit een rainbow egg.
krijg je niet eens rainbow chickens uit rainbow eggs? -O-
ik wil een rainbow chicken :{w
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:32:25 #220
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87074764
http://farmville.wikia.com/wiki/Mystery_Egg

Kan dus wel. Ik hoopte ook op Rainbow maar kreeg ook Scots
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:34:16 #221
163650 Greys
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:40:44 #223
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87075122
Cowbell *O*
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:40:51 #224
163650 Greys
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:43:39 #225
163650 Greys
pi_87075246
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:44:35 #226
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87075306
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 20:40 schreef Harajuku. het volgende:
Cowbell *O*
same here O+
en hij is ook daadwerkelijk in m'n giftbox beland :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_87080192
Mijn eerste rainbow ei en er kwam meteen een rainbow chicken uit *O*
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_87080379
Maar mijn cowbell is verdwenen op weg naar mijn gift box -O-
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  vrijdag 1 oktober 2010 @ 22:20:16 #229
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87080393
Hahha!!!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † vrijdag 1 oktober 2010 @ 23:40:22 #230
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87084171
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Moderator / Kerstkaart terrorist zaterdag 2 oktober 2010 @ 00:08:16 #231
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87085327
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator / Kerstkaart terrorist zaterdag 2 oktober 2010 @ 00:12:12 #232
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87085476
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 04:51:55 #233
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87089433
Ook hier een Rainbow Egg van de feed. Kreeg er een Rhode Island Chicken uit. ;(

Edit: Waarom ben ik in vredesnaam om 10 voor 5 's morgens wakker, en dat op een zaterdag? Ik dacht dat het al 6 uur was. :@
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 08:49:04 #234
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87089937
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 04:51 schreef Xebber het volgende:


Edit: Waarom ben ik in vredesnaam om 10 voor 5 's morgens wakker, en dat op een zaterdag? Ik dacht dat het al 6 uur was. :@
ook 6 uur is erg vroeg op een zaterdag :Y

quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 00:08 schreef Nizno het volgende:
palouse veulen.


dank je *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87091120
pi_87091680
Ik krijg sinds een paar dagen geen Farmville shares en claims etc meer op m'n feed, fuuuuuu :'(
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_87091935
Oja: ik kan sinds een paar dagen geen gifts meer terugsturen als ik ze accepteer.
Telkens als ik een thank you gift wil zenden loopt Farmville of Facebook vast.
Zijn er meer mensen die hier last van hebben?
pi_87092529
Ik heb een lama van de feed :o
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 12:16:26 #239
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_87093536
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 11:10 schreef trainfreak het volgende:
Oja: ik kan sinds een paar dagen geen gifts meer terugsturen als ik ze accepteer.
Telkens als ik een thank you gift wil zenden loopt Farmville of Facebook vast.
Zijn er meer mensen die hier last van hebben?
Ja, heb ik ook. Accepteren gaat prima, maar terugsturen niet :|
pi_87094604
Sjongejonge gaat fv het ooit nog doen deze dagen }:|
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 13:02:54 #241
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_87095042
Ah, ik ben niet de enige die er niet op komt momenteel dus. Wel balen want ik had een job lopen en kan dus nu niets oogsten. :|
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 13:19:32 #242
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87095499
Ik heb nergens last van?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 13:24:23 #243
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_87095643
Ik nu ook niet meer sinds 10 minuten, maar daarvoor was het al 2 uur prut. Maar aan m'n feed te zien hadden weinig mensen problemen, want ik zag wel vanalles langskomen.
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 13:27:37 #244
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87095722
Ik heb al 132 vehicle parts en 311.000 coins dus het schiet al op richting dat combiding :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 13:32:54 #245
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_87095870
Ehm wat voor level heb je? Want je hebt maar 40 parts nodig en dan kan je nog upgraden naar 3x3. Maar daarna kan je per 10 levels (dus bij 41, 51 etc.) pas weer upgraden, dus die 132 zal je niet meteen nodig hebben.
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 13:35:11 #246
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87095921
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87097025
Ik heb een bos groene rozen van de feed, maar ik zie ze in de markt nergens staan. Hoe komen mensen daar dan aan?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 14:29:01 #248
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87097718
komt dat van buiten nederland misschien?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87097819
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 14:08 schreef Kimbell het volgende:
Ik heb een bos groene rozen van de feed, maar ik zie ze in de markt nergens staan. Hoe komen mensen daar dan aan?
Was een tijdelijke crop in een themaweek. Iemand zal die nog wel in zijn of haar schuurtje hebben bewaard.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 14:35:01 #250
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87097904
St Patricks toch?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 14:37:13 #251
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87097974
bonus

http://apps.facebook.com/(...)%212esM2fxnB-&ref=nf

Nog even een vraagje
als je nu zo'n super combiner hebt kun je toch net zo goed die andere harvesters en seeders verkopen?
):O
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87098091
Ik heb wel eens dat ik even wil wachten met seeden. Dat kan niet met de combine :)
You dream it, I live it.
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 14:43:42 #253
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87098169
Daar heb je helemaal gelijk in Meddo, dank je *)

en nog een poesje in de aanbieding
http://apps.facebook.com/(...)15239477cd828&ref=nf

[ Bericht 64% gewijzigd door just me op 02-10-2010 14:57:22 ]
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 15:07:20 #254
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87099102
Is dat ding die 500.000 coins nou echt waard of niet? :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 15:10:01 #256
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_87099201
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 14:43 schreef just me het volgende:
Daar heb je helemaal gelijk in Meddo, dank je *)

en nog een poesje in de aanbieding
http://apps.facebook.com/(...)15239477cd828&ref=nf
*O* Joepie, dankjewel *O*

En ik vind die combine superhandig, dus wat mij betreft zeker de coins waard.
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 15:13:26 #257
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87099322
Je hebt lvl 41 nodig om de combine de laatste 2x te upgraden? ;(
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 15:59:04 #258
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87101397
Gewoon doorgaan Dago, het duurt even maar dan heb je ook wat :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87104470
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87105046
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 17:20:50 #261
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87105492
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 13:27 schreef Dagoduck het volgende:
Ik heb al 132 vehicle parts en 311.000 coins dus het schiet al op richting dat combiding :P
In je giftbox? Daar kan maar max. 100 in hoor, en de rest moet je op tijd pakken van je verzoeken in verband met de limiettijd.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87105720
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:20 schreef Xebber het volgende:

[..]

In je giftbox? Daar kan maar max. 100 in hoor, en de rest moet je op tijd pakken van je verzoeken in verband met de limiettijd.
Niet meer hoor, ik heb al ruim over de 200 gehad
You dream it, I live it.
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 17:24:43 #263
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87105721
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:20 schreef Xebber het volgende:

[..]

In je giftbox? Daar kan maar max. 100 in hoor, en de rest moet je op tijd pakken van je verzoeken in verband met de limiettijd.
200.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 17:29:37 #264
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87105986
Oh, ik kom al nauwelijks over de 100. Het zou voor mij beter zijn als je 200 bushels kon bewaren, daar zit ik steeds tegen de 100 mee te hikken. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87105994
Er kan volgens mij 300 in.ik heb wel eens 279 gehad. Maar als je boven de 199 zit, kun je de eieren niet meer opernen.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 17:31:34 #266
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87106056
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:29 schreef Kimbell het volgende:
Er kan volgens mij 300 in.ik heb wel eens 279 gehad. Maar als je boven de 199 zit, kun je de eieren niet meer opernen.
Ja, zoals collecties inleveren, dan krijg je de fuel wel over de 200 heen. Maar gewone dingen toevoegen kan dan niet meer.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87107718
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:31 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, zoals collecties inleveren, dan krijg je de fuel wel over de 200 heen. Maar gewone dingen toevoegen kan dan niet meer.
Je kan geen shovels of school supplies meer inruilen, en eieren openen kan niet, maar voor de rest past alles erin. Ik sta al tijden op een inhoud van 200+. :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87109870
beetle :D
You dream it, I live it.
pi_87110196
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 19:20 schreef Meddo het volgende:
beetle :D
Centipede :D
pi_87110203
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87110307
Zijn er mensen die ervaring hebben met 'Farmville Cash'?
http://apps.facebook.com/(...)ef=bookmarks&count=0
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 19:50:43 #273
163650 Greys
pi_87110835
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87110855
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 19:35 schreef trainfreak het volgende:
Zijn er mensen die ervaring hebben met 'Farmville Cash'?
http://apps.facebook.com/(...)ef=bookmarks&count=0
wat denk je nou zelf?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_87111335
quote:
*O*
En ik zal weer wat collecties posten...
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 20:08:52 #277
163650 Greys
pi_87111505
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 20:13:45 #279
163650 Greys
pi_87111676
Twine *O*

Bij de knopen zat er tussen al die linkjes geen formal button, die ik nog nodig heb :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 20:14:54 #280
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87111716
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 20:13 schreef Greys het volgende:
Twine *O*

Bij de knopen zat er tussen al die linkjes geen formal button, die ik nog nodig heb :D
Ik kreeg alleen maar formal. Eén brass, rest formal.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87111796
Brass, pearl en shears (2 keer!) *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87111816
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 20:21:04 #283
163650 Greys
pi_87111988
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 19:51 schreef Mirjam het volgende:

[..]

wat denk je nou zelf?
Mja :@

:P
pi_87112011
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 20:22 schreef trainfreak het volgende:

[..]

Mja :@

:P
:*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_87112066
Alles in mijn garage is geupgraded! *O*
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87112147
Meddo, kan je mij eens toevoegen?
Ik kan niets van jou accepteren...
pi_87112224
Als je gewoon blijft spelen :( Ik heb je er niet voor niks uitgegooid :6
You dream it, I live it.
pi_87112381
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 20:29 schreef Meddo het volgende:
Als je gewoon blijft spelen :( Ik heb je er niet voor niks uitgegooid :6
Ik was even gestopt ja...
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 20:34:08 #291
163650 Greys
pi_87112409
Even 40 keer klikken om die combine te bouwen.
Allemachtig _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 20:44:59 #294
163650 Greys
pi_87112768
Blauwe vlinder! *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87113521
Thnx Kimbell!

En daarom uit de Country Kitsch: http://apps.facebook.com/(...)JRpukRWq%28fU&ref=nf
Da gao nie nou!
pi_87113665
Cowbell :D
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 21:12:02 #297
163650 Greys
pi_87113813
Kunnen belted kalfjes niet in de nursery?
You dream it, I live it.
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 21:18:56 #300
163650 Greys
pi_87113903
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 21:44:12 #301
163650 Greys
pi_87114685
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')