abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 25 september 2010 @ 16:57:08 #1
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832519

Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleider). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester ‘s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelynched worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelynched worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelynched. Dit moet voor 14:00 die dag worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava’s, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen mij een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 20:30 gestuurd te hebben, zodat de overgang om 21:00 kan plaatsvinden. Om 21:00 vindt de nacht- of dagovergang plaats. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal de volgende dag om 21:00 zijn. Op dat moment zal tevens de nacht ingaan, waarin de speciale rollen hun PM’s kunnen sturen naar de spelleider. De uitslag van de nacht zal op het volgende moment om 21:00 bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelynched worden door het dorp, n.a.v. de kills van ’s nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is. De verhouding dorp-maffia is 5:1.

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ”##Ik stem voor Piet.” Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten: ”##unvote Jan, ##vote Piet”
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelynched worden.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.

Deadlines
De dag -> nacht-overgang zal elke dag om 21:00 plaatsvinden (tot die tijd mag iedereen stemmen, de PM’s van de speciale rollen moeten om uiterlijk 20:30 binnen zijn). Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt:

Dorpsbewoner - Je bent een blije en gelukkige dorpsbewoner, opgeschrikt door de onverwachte moorden! Jouw doel is om de maffia te ontmaskeren, zodat ze het dorp niet kunnen uitmoorden. Dit doe je door de hints uit de nachtkills op te lossen en vervolgens te stemmen op de persoon waarvan jij denkt dat het een maffialid is. Je wint als alle maffia dood is gegaan.

Maffia - Jouw doel is om de stad uit te moorden! Je zult te weten krijgen wie je medemaffialeden zijn. Samen zullen jullie elke dag mij een aantal kills kunnen sturen, waarbij het aantal kills gelijk is aan het aantal maffia gedeeld door twee (naar boven afgerond).

Maffiahoer – Je bent lid van de maffia en gebruikt je mannelijke of vrouwelijk charmes om de maffia te ondersteunen. Elke nacht ga je op pad om een dorpsbewoner naar keuze bezig te houden (PM-en naar spelleider voor 20:30), deze dorpsbewoner zal zijn eventuele speciale rol die nacht niet kunnen uitvoeren. Een speler mag maar één keer lichte zedenbezoek ontvangen.

Rechercheur - Elke dag/nachtcyclus mag je me één van de volgende vragen stellen: of een bepaalde aanwijzing naar een bepaald persoon leidt, of hoeveel maffia er op een bepaald persoon gestemd hebben. Je wint als alle maffia dood is.

Nachtwaker - Je neemt het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus vermoorden. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtkills zodra je iemand vermoordt. Je wint als alle maffia dood is.

Dorpsoudste - Als dorpsoudste geniet je veel respect in het dorp. Bij elke lynch mag je een tweede stem naar de spelleider PM-en. Dit mag ook op een andere persoon zijn dan waarop je in het topic gestemd hebt. De dorpsoudste wint als alle maffia dood zijn.

Velddoctor - Je hebt de mogelijkheid elke avond één iemand te beschermen. Dit zal hem of haar, indien er slechts één maffialid hem/haar als kill heeft opgegeven, beschermen. Indien de maffia twee man stuurt, zullen jullie allebei sterven. Je wint als alle maffia dood is.

Bodyguard - Je bewaakt de burgemeester. Alleen de burgemeester kent je identiteit. Zo lang je leeft kan de burgemeester niet 's nachts vermoord worden. Als bodyguard kun je jezelf niet beschikbaar stellen om verkozen te worden als burgemeester. Je wint als alle maffia dood zijn.

Cupido – Cupido mag zijn pijlen van liefde op 2 personen schieten. Deze personen zullen ongelofelijk verliefd op elkaar worden. Zo verliefd zelfs, dat als de een sterft, de ander ook zal sterven. De geliefden krijgen elkaars rol niet te horen. De Cupido moet voor het einde van de burgemeesterverkiezing naar de spelleider gestuurd hebben wie hij verliefd maakt.

Zombie – Je vindt het belachelijk dat je vermoord bent en je wil graag wraak nemen. Dit doe jij doordat je de kans hebt om na je dood nog iemand te vermoorden. Gelijk na je dood stuur je de spelleider een PM met jouw kill, je mag niet meer spelinhoudelijk meepraten.

Seriemoordenaar – Jij bent een nogal gestoorde persoonlijkheid die de maffia de eer van het moorden niet gunt. Daarom ga je er elke nacht op uit om zelf je slag te slaan. Je vermoordt zowel dorpelingen als maffialeden. Jouw doel is om alleen te eindigen.

Good & Bad cop – Deze twee agenten krijgen allebei een extra hint na de kills en moeten deze zelfstandig oplossen. De rol die je krijgt is cop, je weet dus niet of je de Good of de Bad cop bent. De Good cop krijgt een echte hint die wijst naar een maffialid, de Bad krijgt een hint die nergens op slaat. Je wint als alle maffia dood is!

Deelnemers

1. Timmmmm Profiel | History | Fotoboek
2. ReWout Profiel | History | Fotoboek
3. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
4. lynda Profiel | History | Fotoboek
5. Susi Profiel | History | Fotoboek Dorpsbewoner
6. Het_Fenomeen Profiel | History | Fotoboek
7. Trevland Profiel | History | Fotoboek
8. Kalkmaar Profiel | History | Fotoboek
9. Huppelmuts Profiel | History | Fotoboek
10. -Engel- Profiel | History | Fotoboek
11. Isdatzo Profiel | History | Fotoboek
12. krioro Profiel | History | Fotoboek
13. JaniesBrownie Profiel | History | FotoboekDorpsbewoner
14. Blessed19 Profiel | History | Fotoboek
15. yosander Profiel | History | Fotoboek
16. Duimelot Profiel | History | Fotoboek Mafia
17. Sheepcidus Profiel | History | Fotoboek
18. Beach Profiel | History | FotoboekDorpsbewoner
19. Puntenslijpsel Profiel | History | FotoboekCop
20. Etcetera Profiel | History | Fotoboek
21. wendytje Profiel | History | Fotoboek
22. tripack Profiel | History | Fotoboek
23. StijnDa Profiel | History | Fotoboek Dorpsbewoner
24. psaexorp Profiel | History | Fotoboek
25. CaLeX Profiel | History | Fotoboek Dorpsbewoner
26. -SG- Profiel | History | Fotoboek
27. naatje_1 Profiel | History | Fotoboek
28. 08gnoT. Profiel | History | Fotoboek
29. Joe-Momma Profiel | History | Fotoboek
30. Stali Profiel | History | FotoboekDorpsbewoner
31. tombolafan Profiel | History | Fotoboek
32. Rave_NL Profiel | History | Fotoboek

Belangrijke posts:
Dag 1
Nacht 1
Dag 2
Nacht 2

HUUUUUUUUH, WAT IS DIT?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo
Deze OP is hier te vinden

[ Bericht 0% gewijzigd door Harajuku. op 25-09-2010 22:52:47 ]
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 25 september 2010 @ 16:58:17 #2
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832554
stuk 1: Slecht in scoren, Hästens, keihard 'er van af' vallen, voortuin

Duimelot & -engel- & Huppelmuts
AT vol [Singles]
[Singles]Dure matrassen om singles doorheen te trekken - HÄstens

Duimelot:
Favo forum Relaties & Psychologie
Favo FOK!kers de [Singletjes]
[singles] ziekenboeg

- Uit een raam vallen is normaal, van een raam afvallen is raar?
Singles] B staat voor BIER, niet bmi!
[Singles] met lovehendels

Calex
Foto keihard van de trap vallen, foto keihard in water vallen

Joe-Momma
R&P Vriendin met dominante vader - niet scoren
PUB ik heb nodig : versiertrucs. - niet scoren
Beddentopic - Hastensbed

80tong
k heb nodig : versiertrucs. - kan niet scoren
LIF dieetpillen die je makkelijk kan slikken - afvallen

Lynda
gek op voetbal (icm het "scoren")

Yosander
gluuretuurderd (ze wordt bekeken vanuit de hoek)

Blessed19:
SEX Relatie zonder klik in bed? - scoren
Vetverbranden - afvallen

Tripack
Vallende avatar - keihard vallen

-Engel-
[singles] Zonder hosselcapaciteiten - niet scoren

Psaexorp
Hopeloze versierpogingen - niet scoren

Stuk 2: (ruige) muziek, loeder, flits, alles wordt donker/zwart, drank, zingen

Tombolala
http://i912.photobucket.com/albums/ac330/tombolafant/uiltje.jpg loeooeoeoeder oeoeoeoe
Liedjes - post veel in TAL
http://i.fok.nl/userpics/235382/235382.jpg?time=1279132702 - flits
[Singles actie] win een FOK! (blind) date in the dark #4 - alles werd zwart

Kalkmaar
onder deze username als laatste aangemeld bij FOK! (er wordt gezegd "als een van de laatsten")

Het_Fenomeen
Duister persoon: Heeft Hitler als ava - kan prima algemeen mafia zijn en geen hint
Die niet opviel - Zowat niets in zn fobo - kan prima algemeen mafia zijn en geen hint
verliet als één van de laatsten het feest - post heel veel in nachtbagger en andere nachttopics. - kan prima algemeen mafia zijn en geen hint
lallend en strompelend - Ik ben brak en ik wil er onmiddelijk vanaf, Waar word jij brak van?
Wat zou jij doen in de cel - IJzeren staven?

Krioro
muziek fanaat die niet opvalt

Trevland
struikelen over eigen woorden - zijn spelfouten

Isdatzo
80% van de posts in Fotografie - Flits

Yosander
http://i.fok.nl/userpics/128838/P1030212k.jpg Duidelijke flits.
http://i.fok.nl/userpics/128838/IMAG0228k.jpg Plein.
I'm into hardcore, hardstyle, techno - Hardcore -> ruig | Hardcore -> muziek = ruige muziek
Waar word jij brak van? - PS was dronken, wordt vast brak van drank.
gluren ed in ondertitel en sig - PS werd stiekem gevolgd

Calex
Maandagnacht stapnacht - feesten (verliet als een van de laatsten het feest) -kan prima algemeen zijn en geen hint

08gnoT
Ruige muziek (Rock, Heavy metal)

Naatje_1
FMM-topic ->muzikantenforum

Stuk 3: badkamer/douche, zelfbedachte liederen, broodje eten (keuken), MILFjes, hoofd van lijf - 2 mafia

Beach:
douche - Nachtbagger #2 nu een stuk schoner
Twee inbrekers in mijn kamer - twee mafia
man neemt hoofd vrouw mee naar kroeg - hoofd van romp gescheiden
topic nachtbaKKer - at broodje


wendytje
MILF - post in OUD
zelfbedachte liedjes - singer-songwriter in fobo
CUL - at brood - mwoah mwoah
LIF Verstandkies getrokken - tanden poetsen

Huppelmuts
in haar fobo staat een brief aan haar zoon, dat ze zo leuk is (MILF)

Naatje
FMM-topic ->muzikantenforum
[sc]TriplePorno - MILF ??????????

rave_nl
Lijk van kind (4) met doorgesneden keel gevonden - weg hoofd

80tong
topic met Subway

Hara
Foto douche

psaexorp
Veel muziek topics
Topic Machette - Hoofd van lijf

Blessed19
Wat is koken voor jou in één woord? - broodje eten
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86832562
Nachtwaker mag idd niet:
quote:
Nachtwaker - Je neemt het recht in eigen hand. Je kunt elke avond, behalve de eerste avond, iemand naar eigen keus vermoorden. Let op! Er zal wel een aanwijzing over jou aanwezig zijn bij de nachtkills zodra je iemand vermoordt. Je wint als alle maffia dood is.
Seriemoordenaar is idd misschien niet actief -O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Moderator zaterdag 25 september 2010 @ 16:59:09 #4
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_86832588
Ohw, ik ga naar kennis toe, is er vanavond een stemronde? Alleen maffiakill toch?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zaterdag 25 september 2010 @ 16:59:10 #5
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832589
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 16:58 schreef tombolafan het volgende:
Nachtwaker mag idd niet:
[..]

Seriemoordenaar is idd misschien niet actief -O-
Misschien waren het wel niet twee mafia maar één mafia en de serial killer. Who knows.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 25 september 2010 @ 16:59:18 #6
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_86832596
Geweldige Fipo _O_
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
pi_86832600
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 16:55 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Waarom zou hij? Het maakt voor de killer geen flikker uit wie hij dood maakt. Maar als ie slim is doet ie niet de actieven want die wil de mafia al dood maken, en die actieven gaan weer op jacht naar mafia dus als ik serial zou zijn zou ik onbekende stille mensen afmaken.
Ja je wil als seriemoordenaar zoveel mogelijk andere moordenaars levend houden omdat je pas wint als alles en iedereen dood is.
Maar ook al moord je een inactieve speler, dan nog staan er aanwijzingen naar jou in de nachtpost, en zal het dorp naar je gaan zoeken...
  zaterdag 25 september 2010 @ 16:59:25 #8
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832605
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 16:59 schreef naatje_1 het volgende:
Ohw, ik ga naar kennis toe, is er vanavond een stemronde? Alleen maffiakill toch?
Ja, vanavond hints morgenavond stemmen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:00:04 #9
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832628
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 16:59 schreef StijnDa het volgende:

[..]

Ja je wil als seriemoordenaar zoveel mogelijk andere moordenaars levend houden omdat je pas wint als alles en iedereen dood is.
Maar ook al moord je een inactieve speler, dan nog staan er aanwijzingen naar jou in de nachtpost, en zal het dorp naar je gaan zoeken...
Ja, dat hoort er nu eenmaal bij :') Maar mafia is voor t dorp wel ietsjes belangrijker dan de serial.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Moderator zaterdag 25 september 2010 @ 17:00:29 #10
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_86832643
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 16:59 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, vanavond hints morgenavond stemmen.
Ok, mooizo, ik zal morgenavond dan iig proberen te stemmen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_86832661
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:00 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, dat hoort er nu eenmaal bij :') Maar mafia is voor t dorp wel ietsjes belangrijker dan de serial.
Ja maar er staat in de text toch niet of de moord is begaan door maffia of seriemoordenaar?
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:01:06 #12
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_86832665
Per moord zijn er toch 3 hints per maffia?
quote:
Stuk 3: badkamer/douche, zelfbedachte liederen, broodje eten (keuken), MILFjes, hoofd van lijf - 2 mafia
Valt 2 maffia wel onder "hint" of zien we iets over het hoofd?
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:01:48 #13
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832689
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:01 schreef Huppelmuts het volgende:
Per moord zijn er toch 3 hints per maffia?
[..]

Valt 2 maffia wel onder "hint" of zien we iets over het hoofd?
Er is bij mij geen minimaal en maximaal aantal hints per moord bekend hoor.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86832691
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:01 schreef Huppelmuts het volgende:
Per moord zijn er toch 3 hints per maffia?
[..]

Valt 2 maffia wel onder "hint" of zien we iets over het hoofd?
We zien iets over het hoofd...
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:02:04 #15
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832699
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:00 schreef StijnDa het volgende:

[..]

Ja maar er staat in de text toch niet of de moord is begaan door maffia of seriemoordenaar?
Nee, maar je hebt t soms wel door.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86832711
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:01 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Er is bij mij geen minimaal en maximaal aantal hints per moord bekend hoor.
3 per maffia dacht ik gelezen te hebben?
pi_86832719
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:00 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, dat hoort er nu eenmaal bij :') Maar mafia is voor t dorp wel ietsjes belangrijker dan de serial.
Ik dacht al dat ik misschien niet opgelet had en verkeerd gelezen _O- Er staat bij geen van de drie stukjes dat het maffia is toch? Kan de seriemoordenaar wel de BM vermoorden als er Bodyguards zijn? :)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_86832749
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:02 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik dacht al dat ik misschien niet opgelet had en verkeerd gelezen _O- Er staat bij geen van de drie stukjes dat het maffia is toch? Kan de seriemoordenaar wel de BM vermoorden als er Bodyguards zijn? :)
Lijkt me niet he ;)
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:03:37 #19
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_86832760
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:01 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Er is bij mij geen minimaal en maximaal aantal hints per moord bekend hoor.
Oh ik dacht dat ik dat ergens had gelezen. 3 hints per moordenaar
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:03:56 #20
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86832767
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:02 schreef StijnDa het volgende:

[..]

3 per maffia dacht ik gelezen te hebben?
Nou dat is nieuws voor mij.
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:02 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik dacht al dat ik misschien niet opgelet had en verkeerd gelezen _O- Er staat bij geen van de drie stukjes dat het maffia is toch? Kan de seriemoordenaar wel de BM vermoorden als er Bodyguards zijn? :)
Nee, BM kan alleen gelyncht worden zolang hij nog een BG heeft.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86832840
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:03 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou dat is nieuws voor mij.
Vraagje voor Ladidadida als ze er weer is.
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:05:46 #22
202348 Susi
Temple of Love
pi_86832858
Naatje_1: Wat mij betreft is Wendytje ook een goede kandidaatmob. Maar Duimelot heeft ook de schijn tegen, en Duimelot is actiever dan Wendytje, dus dan liever Duimelot.
pi_86832921
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:05 schreef Susi het volgende:
Naatje_1: Wat mij betreft is Wendytje een goede kandidaat. Maar Duimelot heeft ook de schijn tegen, en Duimelot is actiever dan Wendytje, dus dan liever Duimelot.
Nou, zeker omdat we het niet zeker weten is dat niet per se waar.
Als de kans er in zit dat we dorp schieten, schiet ik liever een inactievere dorp dan een dorp die hints oplost.

Maar ik bedenk nu dat Duimelot toch niets oplost, alleen vage hints richting hara :')
Dus schiet Duim maar, hebben we toch vrij weinig aan.
  zaterdag 25 september 2010 @ 17:07:37 #24
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_86832935
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:05 schreef StijnDa het volgende:

[..]

Vraagje voor Ladidadida als ze er weer is.
Ik zie dat de hints bij stuk 1 en 2 dan ook niet zouden "kloppen"
Dus ik denk dat ik ongelijk heb :Y
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
pi_86832963
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 17:07 schreef Huppelmuts het volgende:

[..]



Ik zie dat de hints bij stuk 1 en 2 dan ook niet zouden "kloppen"
Dus ik denk dat ik ongelijk heb :Y
Maar wij 'weten' ook niet wat de hints zijn, wij 'denken te weten' wat de hints zijn...

En bij sommige dingen is het maar een gok, het zou wel eens een hint kunnen zijn...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')