Ja, idd een alfredo. Je weet dat het thermostaatje in elke bestron weer anders is, dus ik kan alleen maar zeggen hoe ik het doe. Normaliter wordt aanbevolen de bestron voor te verwarmen op stand 2 en daarna tijdens het bakken op vol vermogen, stand 3. Probleem dat ik dan heb is dat stand 3 heel snel bereikt wordt waarbij de thermostaat de gloeispiralen uitschakelt. Dan kun je evt. bruining wel vergeten. Daarom verwarm ik nu voor op stand 1 of hooguit 1,5. Dan blijven de gloeispiralen gedurende het hele bakproces heet. Door de relatief lage starttemperatuur duurt het wel ietsje langer, maar wat is lang? Door diezelfde lage starttemperatuur valt het te hard en droog worden van de bodem erg mee, want dat is iets wat je idd niet wil. Ik heb ook zo'n bestron aan mijn ouders gegeven, die reageert weer heel anders. Uiteindelijk doe je het een beetje op gevoel, ik ga er niet met een stopwatch bijstaan. Trouwens, je deeg maken met melk of een deel melk zorgt ook voor iets meer bruining.