abonnement Unibet Coolblue
pi_91284590


[ Bericht 50% gewijzigd door Miran78 op 13-01-2011 21:24:06 ]
pi_91303857
blauw is toch zowiezo wel weg te krijgen? alleen duurt het veel en veel langer..
dat dacht ik tenminste.
pi_91309621
Mij is ook verteld dat het weg te krijgen is en ik zie ook wel aan me eigen tattoo dat het wel lichter wordt. Ligt natuurlijk ook aan of het een moderne goede laser is..
Bovenstaande link staat alles beschreven over tattoo verwijdering van een betrouwbare bron nl. Wikipedia. Het is in het Engels maar misschien ook in nl te vinden...

Nog 2 weken dan me 8de behandeling...

Groetjes
pi_91457260
Blauw schijnt inderdaad wel mogelijk, maar lastiger weg te krijgen.

In de gegeven link staat veel informatie, maar Wikipedia is allesbehalve betrouwbaar als bron, dus het loont ook om elders informatie in te winnen.
pi_91528883
Hier zie je dat meisje die allemaal sterren op haar gezicht had getatoeerd uit Belgie.
Ze is ook aan het laseren en na 3x is het bij haar al behoorlijk weg.
Dit is de link en kijk dan onder laser.

http://tattoo-eddy.magix.net/
pi_91790677
Afgelopen zaterdag weer een behandeling gehad, die stond eigenlijk voor december maar vanwege de weersomstandigheden heb ik die toen moeten afzeggen.
Was even vergeten hoe het ook al weer voelde, maar het is evengoed voorbij voor ik er erg in had.

Erg leuk om te zien dat de kliniek zwaar aan het verbouwen is, komt een flink gedeelte bij en er gaan wat behandelingen gescheiden worden zodat de echt operatieve zaken niet meer door dit soort dingen heen 'lopen' en dat vind ik zelf wel prettig mbt de privacy voor iedereen.

nu net weer flink ingesmeerd en ingepakt, als er over een maand of 2 weer wat te zien is, zal ik weer wat foto's maken.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_91791599
ik ben inmiddels ook geweest! vond het niet heel erg verschillen met Breda maar qua informatie en betrouwbaar overkomen heeft Veldhoven nèt n streepje voor. ik word alleen eens per 3,5 maand behandeld. en heb helaas toch nog wat meer behandelingen nodig dan gehoopt.
heb ook gelijk een behandeling gehad, ook weer een blaar (zoals altijd) en nu is het mooi aan het genezen. ben benieuwd hoe het er over een maand of 2 uitziet.
pi_91793457
klopt, voorkeur heeft gewoon vooral niet vaker behandelen.
vind het altijd jammer om te horen dat er nog steeds behandelaren zijn die tóch vaker behandelen en dan ook nog eens zelden weten waarom die termijnen er zijn.
het helen van de (zichtbare) huid is nu juist geen issue, daar heeft het niets mee te maken, vaker de laser erop los laten doet ook niets.
Het heeft alleen maar te maken met het verwerken van je eigen lichaam, inwendig, van de inkt, dat is onmogelijk te versnellen, door vaker een laser op je huid te zetten gaat je eigen lichaam niet opeens sneller werken.

de behandelaren die dat beweren nodig ik uit om vooral eens met een bioloog of arts of wat voor medicus dan ook te spreken, misschien dat ze dan iets meer kennis krijgen van het menselijk lichaam ipv alleen het laserapparaat.
enige dat het doet is geld kosten en in de meeste gevallen, omdat een behandelaar die het doet in de eerste plaats al geen barst van het lichaam begrijpt, de boel alleen maar onnodig beschadigen.

ik zie het aan mijn eigen tatoeage; in het begin zie je nauwelijks veranderingen, juist wanneer ik weer vlakbij de volgende behandeling kom zie ik meer gebeuren, wordt het lichter.
2, 3 maanden lang na de laser gebeurt er nauwelijks iets en dan als ik denk dat het tijd wordt voor de volgende behandeling zie ik opeens vlekjes verschijnen.
het menselijk lichaam laat zich gewoon niet gek maken dus ;) en blijft lekker in zijn eigen tempo werken.

blaartjes zijn altijd jammer, maar niet altijd te voorkomen.
met name de plaats van de tatoeage kan blaren veroorzaken; hoe minder vlees / dichter op het bot, hoe meer kans op blaren omdat de weerkaatsende hitte van de laser nergens naartoe kan.
wel merk ik al een tijdlang dat de blaren vrij klein zijn en snel weer weg.
overigens van de ene keer dat ik echt een enorme blaar had en er naar heb laten kijken op de eerste hulp weet ik dat doorprikken op zich geen groot probleem hoeft te zijn, mits je je aan een aantal regels houdt:
- blaar op minimaal 2 puntjes doorprikken, anders ontstaat er te veel druk
- altijd doorprikken met steriele naaldjes, bij voorkeur die je bij het ziekenhuis / apotheek kunt krijgen, daar zit dan ook een soort 'gootje' in het puntje.
-altijd daarna even afdekken, liever niet zo open laten.

reden dat ik ze vaak doorprik is dat ik bang ben dat ze anders per ongeluk stuk gaan omdat ik er met een hak of iets anders tegenaanstoot, dan doe ik het liever gecontroleerd.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_91900070
Het is weer lang geleden dat ik hierop heb gepost :D

Maar een vraag: hoe doen jullie het met vakantie?

Mijn tatoeage zit dus op mijn hand. Ik zal het dus beter moeten afplakken wanneer ik op vakantie ga. Maar wanneer dus dadelijk de zon weer begint te schijnen in Nederland. Is Sunblock dan voldoende voor me?

Heb mijn afspraak op 19 feb.
Kijken of we daarna wat verschil gaan zien :D
haha
pi_91903900
Zoals beloofd: onzichtbaar is het natuurlijk niet, maar het bleekt nog steeds verder op :-) Ik ben er erg tevreden mee.

Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_91945959
Dat ziet er netjes uit!
pi_91952483
quote:
1s.gif Op donderdag 27 januari 2011 16:24 schreef kuokuo het volgende:
Dat ziet er netjes uit!
Thanks :-) het trucje kan helaas niet herhaald worden want mn chirurg is ergens vorig jaar overleden :{
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_92020261
dat ziet er inderdaad netjes uit! je ziet er haast niets van! op het eerste gezicht!

bij mijn tattoo kan ik ook bijna niet geloven dat ik nu nog 5 behandelingen zou moeten..
hij is eigelijk al zo ver weg, zo licht geworden, maar ik denk dat het gewoon nog 3 a 4 behandelingen is en dan voor de 'restjes' nog 1 a 2 behandelingen. als ik fotos zie van hoe hij eerst was en nu..
wat een verschil! ben echt benieuwd naar hoe het tegen de volgende keer is, hoe hij er dan uitziet!
pi_92020475
en met vakantie.. tsja ik bedek m meestal netjes. vaak heb ik het in de zomer erg druk met werk dus geen tijd om op het strand te liggen en zijn mijn vakanties in het voor en najaar.

wel is mij verteld in veldhoven dat het belangrijk is dat je de tattoo in de eerste 2 weken voor EN na de behandeling niet in de zon laat komen. en daarna de tattoo gewoon smeren met factor 50.
het is belangrijk dat het pigment tijdens de behandelingsduur niet verkleurd. dus voor de overige tijd kun je gewoon zonnen mits je hem goed insmeert.
pi_92032620
Ok, dat is wel zo verstandig ja. Ben zelf wel iemand die snel verkleurd. Ben van aziatische afkomst.

Ik zal hem verstandig afplakken. :)
pi_92518773
Hey Jason13 hier

Ik ben ook onder behandeling voor het verwijderen van een tatoeage ik laat mij behandelen met zo'n q-switched nd yag laser een profesionele met meerdere standen etc.
Ik was eerst onder behandeling bij een soort van schoonheids specialist die zou mijn tatoo wel even verwijderen ook met een q-switch laser ja zo'n ding van ebay wat waardeloos 5x behandeld geen resultaat.
Nu kom ik bij een laser kliniek in zwolle impulselaser hier wordt je echt profie behandeld goede uitleg etc.
En na 3x behandelingen echt bijna weg inderdaad nog even geduld
pi_92555434
kun je iets meer vertellen Jason?
over de kliniek, personen, je eigen tatoeage?
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_92755623
quote:
99s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 20:45 schreef jason13 het volgende:
Hey Jason13 hier

Ik ben ook onder behandeling voor het verwijderen van een tatoeage ik laat mij behandelen met zo'n q-switched nd yag laser een profesionele met meerdere standen etc.
Ik was eerst onder behandeling bij een soort van schoonheids specialist die zou mijn tatoo wel even verwijderen ook met een q-switch laser ja zo'n ding van ebay wat waardeloos 5x behandeld geen resultaat.
Nu kom ik bij een laser kliniek in zwolle impulselaser hier wordt je echt profie behandeld goede uitleg etc.
En na 3x behandelingen echt bijna weg inderdaad nog even geduld
beetje jammer, maar we hebben er dus weer 1....
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_92987903
@WHR hoeveel behandelingen heb je nu al gehad? Zou je nog een foto kunnen plaatsen?ben benieuwd hoe je tatt er nu uitziet.....
pi_93117728
Is dermacolor goed te gebruiken om het weg te camoufleren?
Hoe goed onzichtbaar wordt het dan?

En over snijden, excisie....kan dat wel als je een tattoe van 10 cm lengte hebt op je onderarm? ik ben bang van niet....maar we gaan erachter komen...

quote:
1s.gif Op dinsdag 8 juni 2010 17:48 schreef Samson het volgende:

[..]

Je kunt het gewoon op internet bestellen, maar dan moet je wel de juiste kleur al weten. Ik ben bij een huidtherapeute langsgeweest voor een advies en zij heeft het toen ook voor mij besteld.
pi_93138760
wegsnijden kan een optie zijn, als het een grotere tatoeage betreft zou het misschien in meerdere ingrepen kunnen. wat van groot belang is, is hoeveel huid en vet er omheen zit.
om mijn eigen tatoeage als voorbeeld te nemen; deze zit aan de binnenkant van mijn enkel, dus geen enkel stukje vet of overtollige huid aanwezig, daar kan het dus niet, ook niet een gedeelte, je kunt er simpelweg geen huid uitsnijden en de randen naar elkaar toe trekken om aan elkaar te hechten, de extra benodigde huid is er niet, dus einde verhaal.
hoe dat bij jouw onderarm zit kan ik niet zeggen (ben geen chirurg) maar als het zou kunnen zou dat mooi zijn natuurlijk!
hou ons op de hoogte, begrijp dat je er een afspraak voor hebt staan bij een chirurg?

[ Bericht 0% gewijzigd door WRH op 22-02-2011 12:02:55 ]
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_93139630
hi!

nog niet. ben nog in shock hoe het kan dat iets wat me zo mooi leek zo slecht kan voelen.
ik ga vandaag naar de dokter en heb wel al een afspraak bij de dermatoloog staan. ik wil gewoon advies van meerderen.
Hoe is het met jouw tattoeage? Is die al op de goede weg?

Op dit moment denk ik aan:

1. hoe camoufleer ik dit. ik denk voorlopig aan tape, daarna hopelijk dermacolor. mijn punt is alleen; is dat echt helemaal goed weg te krijgen? Kijk lange mouwen in de winter is geen probleem maar tijdens de zomer zou het fijn zijn als ik enigszins normaal naar buiten kan :)

2. hoe gaan we het weghalen. Nuja, dat is afwachten
pi_93142099
@ksjansen376: Begrijp ik hieruit dat je je tattoo nog niet zo lang hebt?
Ik ken het gevoel van die schok, dat je denkt dat iets heel mooi wordt, zo slecht voelt.
Een half jaar na plaatsing ben ik begonnen met verwijderen van de tattoo via laser. Ik ben nu 4 behandelingen verder, binnenkort de 5e. Dan zit ik waarschijnlijk op de helft.
Ik zag al heel gauw resultaat (mijn tattoo is zwart en bestaat uit dikke en dunnere lijnen), en ik heb geen bijwerkingen zoals blaren, langdurige overgevoeligheid, etc. Maar dat is voor iedereen weer anders.

Succes met je besluit!
pi_93145078
mijne is niet echt representatief ;)
(zonder gekheid, mijn tatoeage is bij een hele goede tatoeëerder gezet, erg diep én ik heb een idioot gevoelige huid, dus ik ben 1 van die uitzonderingen die er enorm lang over gaat doen helaas. ben allang blij dat dit de enige is die ik laat weghalen, de rest ben ik super blij mee en gaan nooit weg maar dat zou ook nauwelijks mogelijk zijn)

als je nog niet echt besloten hebt zou ik er zeker eerst een periode goed over nadenken.
op het moment dat je echt 100% zeker bent dat hij weg moet weet je het ook zeker, dat moment herken je dan wel.
als je alleen nog moet wennen aan de tatoeage, dat kan, hij blijkt toch groter te zijn dan eerst verwacht, of je vind het toch wel even heel wat anders en erg aanwezig dan zou ik niet meteen beginnen met verwijderen. eenmaal begonnen gebeurt er toch wel wat in je huid en het zou zonde zijn als je na een tijdje toch aan het ding went en hem eigenlijk niet meer wil verwijderen.

mocht je kiezen voor verwijderen en voor laser, hou er dan rekening mee dat je nu nog wel een behandeling kunt doen maar dat dit niet inhoudt dat je van de zomer al niets meer ziet, dat gaat echt wel langer duren. bovendien zul je in de zomer ook wel behoorlijk uit het zonnetje moeten blijven en laserbehandelingen hartje zomer zijn eigenlijk ook niet echt aan te raden.

jammer dat een tatoeage voor jou niet positief uit blijkt te pakken.
is het de tatoeage zelf, de tekening zeg maar, of in zijn algemeenheid tatoeages waarvan je nu denkt dat het niet (meer) bij je past?
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')