Tof. Hulp nodig?quote:Op zaterdag 8 mei 2010 17:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Had net een idee, om een keuken studio in te richten in mijn huis, daar video´s en fotos te maken om vervolgens een website op te zetten met een soort interactief kookprogramma.
Moet eens gaan rekenen wat dit zou gaan kosten.
Moet goed te doen zijn, het duurste(5D) heb je al.quote:Op zaterdag 8 mei 2010 17:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Had net een idee, om een keuken studio in te richten in mijn huis, daar video´s en fotos te maken om vervolgens een website op te zetten met een soort interactief kookprogramma.
Moet eens gaan rekenen wat dit zou gaan kosten.
Als je video's in hoge kwaliteit gemaakt met een 5D wilt gaan uitzenden, dan is de 5D niet het duurste Zeker niet als je uitgaat van 5 jaar afschrijving, en je maandelijkse afrekening voor je bandbreedte.quote:Op zondag 9 mei 2010 17:38 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Moet goed te doen zijn, het duurste(5D) heb je al.
Wat dacht je van de keuken?quote:Op zondag 9 mei 2010 17:38 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Moet goed te doen zijn, het duurste(5D) heb je al.
Meer dan een gewone keuken en een forse bouwlamp heb je toch niet nodig (naast 2/3 camera's, website, etc)quote:Op zondag 9 mei 2010 18:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat dacht je van de keuken?
Maar zit nog steeds te denken om een huis te kopen in Duitsland, en dan ga ik natuurlijk niet nu veel geld investeren in een studio hier.
In mijn eigen keuken kan je niet filmen, en ik wil het goed doen, dan maar een jaartje wachten.quote:Op zondag 9 mei 2010 18:52 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Meer dan een gewone keuken en een forse bouwlamp heb je toch niet nodig (naast 2/3 camera's, website, etc)
Nee, helaas niet. Maar zet een raam open bij het piesen.quote:Op zondag 9 mei 2010 22:42 schreef tjoptjop het volgende:
Is er iets te doen tegen die enorm ranzige urine geur na het eten van asperges
Als je nog brood en een salade er bij serveert moet het gaan, tenzij je Schrans Bunker, Dok Werker, Hendrik Onger-Lap, Victor Veelvraat, etc te eten krijgt.quote:Op maandag 10 mei 2010 10:53 schreef Erasmo het volgende:
Iemand, ik ga vanavond voor 9 mensen lasagne maken en ga voor de saus ongeveer volgens dit recept werken:
http://www.coquinaria.nl/recepten/03.5recept.htm
Lijkt me een recept waar een normaal gezin meerdere dagen van kan eten, maar zou dit genoeg zijn? Ik ben echt slecht in benodigde hoeveelheden schatten
Er komt uiteraard ook bechamelsaus bij maar dat kun je makkelijk bijmaken.
Geen gekookte ham gebruiken, kan je nog beter ontbijtspek gebruiken. Wat voor een gat woon je waar je alleen gekookte ham hebt?quote:Op maandag 10 mei 2010 15:57 schreef Erasmo het volgende:
Ik heb alles grofweg verdubbeld, inderdaad met het idee dat het anders de vriezer in kan.
Helaas alleen gekookte ham kunnen vinden
Ik zit nu even een tijdje in Bosniëquote:Op maandag 10 mei 2010 16:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geen gekookte ham gebruiken, kan je nog beter ontbijtspek gebruiken. Wat voor een gat woon je waar je alleen gekookte ham hebt?
daar hebben ze heerlijke droge hammen weet ik uit ervaring.quote:
Plaats waar ik nu zit valt vies tegen, gelukkig zit er dan weer wel een forellenkwekerij om de hoek, gisteren forelletjes op de bbq gedaan die een half uur daarvoor nog in het water zatenquote:Op maandag 10 mei 2010 16:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
daar hebben ze heerlijke droge hammen weet ik uit ervaring.
Ganzenlever natuurlijk, kalfslever geldt onder de levereters ook als delicaat, maar ben behalve van de Foie Grass geen echt grote fan van lever.quote:Op maandag 10 mei 2010 16:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Piet wat is in principe (smaken verschillen natuurlijk) het lekkerste lever dat je traditioneel bakt met bloem, ui en spekjes? Rund? Kip? Varken?
Heb nog een lever van een lam in de vriezer maar die durf ik niet te maken want lever maar vooral lam is al zo sterk, die combinatie lokt absoluut niet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |