Ok dank je, en dan van te voren marineren of het er pas op strijken terwijl het in de oven ligt?quote:Op donderdag 1 april 2010 22:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Niet koken, maar op lage temperatuur in de oven garen. Blijft ie mooi roze maar wordt wel gaar.
Allebeiquote:Op donderdag 1 april 2010 22:53 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Ok dank je, en dan van te voren marineren of het er pas op strijken terwijl het in de oven ligt?
Schoonborstelen, bladaanzet er af halen en in kwarten snijden. Kort koken tot beetgaar, beetje citroenboter erover, of een echte hollandaise, heerlijk, smaak ergens tussen asperges en radijsjes in. Ik vind het een van de lekkerste groenten.quote:Op zaterdag 10 april 2010 19:50 schreef SeaOfLove het volgende:
Ik ben me vandaag helemaal te buiten gegaan op de markt in rotterdam Daar heb ik ook mei-knollen gekocht, maar ik heb werkelijk waar geen flauw idee wat ik er mee moet Dusss.... vertelvertelvertel
ah klinkt lekker en lente/zomers, vandaar de naam dus Ben benieuwd, laat t wel weten als ik ze gegeten heb. Wat is voor jou btw kort koken? 5 minuten of 10 minuten ofzo?quote:Op zaterdag 10 april 2010 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Schoonborstelen, bladaanzet er af halen en in kwarten snijden. Kort koken tot beetgaar, beetje citroenboter erover, of een echte hollandaise, heerlijk, smaak ergens tussen asperges en radijsjes in. Ik vind het een van de lekkerste groenten.
En, waar blijft het resultaat nou?quote:Op donderdag 1 april 2010 23:17 schreef Erasmo het volgende:
Ik ga hem er nu in leggen
Zal morgen het resultaat posten
Ik vind 5 minuten meer dan genoeg, maar hou van groenten die nog wat harder zijn.quote:Op zaterdag 10 april 2010 20:02 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
ah klinkt lekker en lente/zomers, vandaar de naam dus Ben benieuwd, laat t wel weten als ik ze gegeten heb. Wat is voor jou btw kort koken? 5 minuten of 10 minuten ofzo?
Oeps vergeten Het resultaat dobbert onderhand rond in de waterzuivering, maar het was wel lekkerquote:Op zaterdag 10 april 2010 20:28 schreef Pandora73 het volgende:
[..]
En, waar blijft het resultaat nou?
Mmm, ik zou het niet doenquote:Op zaterdag 24 april 2010 14:12 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Piet, ik heb een potje clotted cream staan. Dat is al een poosje open en het is zuur geworden. Er staat geen schimmel op ofzo. Kan ik dat morgen als zure room in mijn aspergesoep gebruiken?
Weet jij veel wat daar allemaal in gegroeid is?quote:
Jep, volledige onzin, de kleur van de eischaal is afhankelijk van het kippenras, niet van hoe die gehouden wordt of wat ie te eten krijgt. Witte scharreleieren zijn echter vrijwel onverkoopbaar omdat dit bruin is goed gevoel zeer wijd verspreid is.quote:Op maandag 26 april 2010 22:51 schreef Paranoot het volgende:
niet echt een 'hoe maak ik het klaar'-vraag, maar weet jij misschien wat -behalve de kleur- het verschil is tussen witte en bruine kippeneitjes? ik heb altijd de voorkeur voor bruin, vind ze er 'gezonder' uitzien, maar dat is waarschijnlijk onzin?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |