quote:Op zaterdag 6 maart 2010 15:35 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn versie van Dan Dan Noodles: udon met sausje op basis van sesampasta en topping op basis van gehaktsaus.
(recept)
Volgens mij balen we allemaal wel dat je die niet hebt, want als ik zie wat je soms in je weekmenu's hebt enzo denk ik Maar wat nie is kan nog komen!quote:Op zaterdag 6 maart 2010 18:11 schreef Windigo het volgende:
Ziet er goed uit allemaal! Ik baal soms zo dat ik geen digitale camera heb als ik dit zie..
Mja, hopelijk voor mijn verjaardag dan, want ik heb een inkomen onder het sociale minimum en kan dat dus echt niet betalen. (Het enige waar ik echt geld aan uit geef, is eten )quote:Op zaterdag 6 maart 2010 18:25 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Volgens mij balen we allemaal wel dat je die niet hebt, want als ik zie wat je soms in je weekmenu's hebt enzo denk ik Maar wat nie is kan nog komen!
temp was ook goed, 190C zonder hete lucht... tweede batch had in de koelkast gezeten en was écht mislukt, maar misshcien had ik toen de hete lucht per ongeluk aan staan...quote:Op zaterdag 6 maart 2010 07:35 schreef evo87 het volgende:
200 gram boter is de juiste omrekening. wat zat er verder in, anders kan ik ook niet zien of de verhouding verkeerd is. Maar idd ook kans dat je oventemp te laag ingesteld is (190 graden C) en het deeg eerst een uurtje in de koelkast stoppen helpt ook.
Zullen we dan in elk geval allemaal foto's van jouw eten gaan maken op de potluck-meet?quote:Op zaterdag 6 maart 2010 18:50 schreef Windigo het volgende:
[..]
Mja, hopelijk voor mijn verjaardag dan, want ik heb een inkomen onder het sociale minimum en kan dat dus echt niet betalen. (Het enige waar ik echt geld aan uit geef, is eten )
Een geniaal idee van één of andere Australische elite-pizzaketen zul je bedoelen. De komende Lente staan hier de Saffron Chicken, de Szechuan Chilli Prawn, de Shepherd's Pie en de Peking Duck op het menu. Gewoon namaken van het plaatje op de website en de bijbehorende omschrijving.quote:
quote:Op zondag 7 maart 2010 16:03 schreef minilot het volgende:
[..]
Zullen we dan in elk geval allemaal foto's van jouw eten gaan maken op de potluck-meet?
Hier net gegeten:
[ afbeelding ]
Philly steak pizza, idee gepikt van de website van Crust in Australie. Als zij Nederland te ver vinden om te bezorgen, dan maak ik het wel zelf.
Enfin, pizza met stukken rosbief, uien, champignons, rode peper, rucola en druppels mosterddressing. 'Witte' pizza, dus geen tomatensaus, maar een saus van roomkaas, crème fraiche en in dit geval geroosterde knoflook.
jij maakt zulke geweldige dingen (kijk ook wel eens in het taarttopic) is dat gewoon hobby? Anders zou ik er echt mn werk van maken als ik jou wasquote:Op maandag 8 maart 2010 13:35 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Appelkersenkruimeltaart
[ afbeelding ]
Dit recept heb ik aangehouden, maar met iets minder suiker en volkorenmeel ipv gewoon meel. Ze zijn heel donker, ik denk door de (heel veel) pure chocola die erin gaat. Ze zijn - zoals de naam al zegt - decadent lekkerquote:Op maandag 8 maart 2010 12:13 schreef minilot het volgende:
Zooo. Zou bijna een hap uit het scherm nemen - die bovenste brownie lokt me!
Nog een bijzonder recept? Om de een of andere reden lijken ze qua kleur erg op de brownies met koffie die ik wel eens maak..
Heb je hier een recept van? Het klinkt echt lekker!quote:Op maandag 8 maart 2010 13:35 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Appelkersenkruimeltaart
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |