abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 17 juli 2009 @ 11:24:39 #76
147503 Iblis
aequat omnis cinis
pi_71060104
quote:
Op vrijdag 17 juli 2009 10:46 schreef Ticker het volgende:
Van Osiris is het bekend dat hij in stukken werd gesneden door zijn broer, Seth. Alles werd terug gevonden, behalve zijn penis, en Isis heeft hier naderhand een gouden fallus opgezet.
Urine en penis.. toch twee dingen die erg verbonden zijn met elkaar.
Zoals ik zei is het sterrenbeeld Orion, de hemelse verwezelijking van de aardse(?) Osiris.
Het sterrenbeeld Orion is natuurlijk op heel veel plekken op aarde zichtbaar. En Germanen hebben het b.v. over de drie jagers. De Egyptenaren zagen in dezelfde sterren inderdaad een verwijzing naar Osiris, maar dan kun je volgens mij niet zo die drie gelijk stellen. Grieken waren wel polytheïstisch en hadden ook wel de neiging (net als Romeinen) om hun goden te identificeren met de goden van andere volkeren, maar dan kun je nog steeds niet zeggen dat de een van de ander is afgeleid.

De Chinezen zagen natuurlijk ook wel wat in de sterren die wij Orion noemen, maar dat maakt het allemaal nog niet inwisselbaar.
quote:
Over Orion en Aryan...
De meest snelle bron die google mij hierover geeft is het volgende:
Dat is denk ik beter te verklaren door wat ik zeg, namelijk dat sterrenbeelden natuurlijk door verschillende volkeren op verschillende manieren geïnterpreteerd waren.

Echter, dat Orion ook Ouranos symboliseert heb ik nog nooit gehoord. En het lijkt me ook stug, want zo dik waren de Grieken niet met Ouranos. Dat Varuna en Ouranos enige gezamelijke achtergrond zouden kunnen delen wordt niet onmogelijk geacht, maar dan praat je over de godsdienst van de prehistorie.

En dat dat wel mogelijk wordt geacht is omdat de Indo-Europese talen, zoals het Duits, Latijn, Grieks, Farsi en Sanskriet allemaal uiteindelijk van één taal afstammen. Dat is niet omstreden.Dus dat daar ook enige culturele elementen in bewaard zijn gebleven, acht men ook niet onmogelijk.

Het (Oud/Laat)-Egyptisch echter is een volkomen andere taal uit een volkomen andere taalfamilie. Verbanden die tussen het Grieks en het Egyptisch worden gelegd zijn, op af en toe een leenwoord na, meestal gewoon het gevolg van toeval. Dat je tussen het Duits en Nederlands verbanden ontdekt, verbaast niemand. Maar tussen het Grieks en Egyptisch wél, omdat die twee niet verwant zijn.

En áls ze al verwant zouden zijn, dan zijn de gelijkenissen díé genoemd worden meestal te duidelijk. Dat klinkt wat vreemd, maar als je b.v. het Latijn en het Nederlands neemt: caput is verwant met het Nederlandse hoofd. Hond met canis. Er zijn eeuwen aan klankverschuivingen overheen gegaan waardoor het verband niet zo duidelijk meer is.

Daarom, wees ontzettend terughoudend met taalkundige verbanden tussen Grieks & Egyptisch, want ze slaan meestal eigenlijk nergens op.
Daher iſt die Aufgabe nicht ſowohl, zu ſehn was noch Keiner geſehn hat, als, bei Dem, was Jeder ſieht, zu denken was noch Keiner gedacht hat.
  vrijdag 17 juli 2009 @ 16:10:14 #77
236335 neen
schone schijn
pi_71070540
Sumiers komen oorspronkelijk uit Suriname.
het lijkt niet wat het is
pi_71335655
Het zou entertainment ten top zijn als deze reptiel-verhalen waarheid zouden zijn.
Maar helaas, de aarde en de mensheid zijn zo primitief en dus zo niet boeiend, dat ze hier helemaal niks te zoeken hebben.

Als die lui echt zouden bestaan, dan zouden zij zulke geavanceerde technologie hebben om hersens mee te spoelen, dat jullie nooit over reptilianen of aanverwante complotten kunnen discussiëren en filosoferen, want dan zouden ze die gedachte wereldwijd wissen bij ieder persoon op de aarde.

Mensen gaan bijvoorbeeld ook niet moeilijk bij een koe gemeenschap infiltreren, ze trappen die koeien gewoon in een kist en als ze niet mee werken, worden ze even onder stroom gezet, vervolgens worden ze het slachthuis ingejaagd en daarna kan je ze bij de Mac en Burgerking gaan consumeren.

Of kijk die kippengooiers bij het KTC. Alleen zie de kip als mens en de gooier als alien.



[ Bericht 3% gewijzigd door JohnDope op 26-07-2009 12:38:34 ]
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_71337360
quote:
Op zondag 26 juli 2009 12:16 schreef JohnDope het volgende:
Maar helaas, de aarde en de mensheid zijn zo primitief en dus zo niet boeiend, dat ze hier helemaal niks te zoeken hebben.
Alles wat je geplant hebt is interessant om te zien evolueren ...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_71337637
quote:
Op zondag 26 juli 2009 13:30 schreef UncleScorp het volgende:

[..]

Alles wat je geplant hebt is interessant om te zien evolueren ...
Wat voor de 1 interessant is, is voor de ander niet boeiend.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
  zondag 26 juli 2009 @ 14:33:47 #81
240487 Jaya
what goes around comes around
pi_71338978
al lezende moet ik opeens denken aan de verschijning van voldemort in harry potter...
shapeshifting naar slang, basilisk..http://nl.wikipedia.org/wiki/Basilisk_(fabeldier)
pi_71343049
quote:
Op vrijdag 10 juli 2009 21:45 schreef J0kkebr0k het volgende:
Leuke theorieen hier, maar zijn er ook bewijzen die het bestaan van de Reptillians wat meer aannemelijk maken? Iedere debiel kan wel een science fiction verhaaltje verzinnen. Tot nu toe klinkt het als een uit de duim gezogen verhaal. Ik denk dat de bedenker zich de tyfus lacht. Zijn verzinsels staan zelfs op Wikipedia...

Of denken jullie nu dat ik een Reptillian ben die hier komt om de waarheid te verdoezelen door het belachelijk te maken?
Die hele groene propaganda-oorlog, het feit dat bepaalde mensen die bepaalde uitvindingen doen het leven onmogelijk wordt gemaakt (Geet Machine) etc...

Ja, ik geloof er wel in.
  maandag 7 februari 2011 @ 16:39:02 #83
132152 Ticker
En de Watskeburt?!
pi_92464484
Kwam deze vandaag tegen.
Op de lijn van vage akties, scored deze bij mij weer best hoog

quote:
Another request in the FBI file commands interest. In 1979 Air Force Lt. Col. Allan MacLaren wrote the bureau for assistance in locating Tesla’s papers, explaining that some of the inventor’s research – by then more than 40 years old – was of interest to unspecified Department of Defense activities. MacLaren received the same explanation as previous requesters: the FBI had not participated in the disposition of Tesla’s effects. After leaving the Air Force four years later MacLaren went to work for Lockheed-Martin, retired in 2003, and then abruptly self-published a children’s book, Here Comes Albert, about a boy who must keep the existence of his pet reptile a secret from the press.
http://www.cornucopia3000.com/archives/338

Deze militair van beroep heeft dit boek destijds zelf uitgegeven. Er waren geen uitgevers bereid om geld ervoor te spenderen, maar MacLaren wou zijn 'verhaal' toch zo graag delen dat hij er zelf voor betaalde.



quote:
When Matthew Martin wins an unusual prize at a school raffle, his mother insists he get rid of it. Instead, Matthew secretly keeps his pet alligator, Albert, in a large pond in the backyard. Albert becomes an unusual accomplice in several adventures.

Then the bag of tools, and finally the man climbed out of the window and stepped to the ground. Except, instead of the ground, he stepped into Albert’s wide-open jaws.

Matthew’s Uncle Bob is a dentist and a practical joker. After pulling Albert’s abscessed tooth, he decides to use the alligator in an exhibit at the dental show. Uncle Bob tells everyone that Albert is a stuffed alligator. But television reporter Nora Snively isn’t so sure.

She was sure she had heard Albert burp, and she was sure she had a fabulous news story. If only she could prove it was alive and not stuffed.

Matthew and Uncle Bob know they have to keep Albert a secret, but they’re not prepared for Nora Snively. Determined to discover the truth, Nora trespasses in the Martin’s backyard.

“My class of fourth and fifth graders loved, Here Comes Albert.” Mr. Eric Rise, Simons School, San Jose, California

About the Author
Allan MacLaren grew up in Hudson, Ohio. He is a retired U.S. Air Force colonel. MacLaren and his wife Devonne live in San Jose, California. Telling bedtime stories is a family tradition that his four children and now grandchildren adore.
Gewoon leuk en apart... meer niet.
- Maybe O.D.B My Long Distance Family -
"Computer says: no.."
"Laat hen gaan, blinden zijn zij, die blinden leiden. Indien een blinde een blinde leidt, zullen zij beiden in een put vallen". (Matteüs 15:14)
  donderdag 10 februari 2011 @ 23:18:12 #84
334844 DeCriticus
De Anonieme Criticus
pi_92617115
quote:
1s.gif Op zondag 26 juli 2009 12:16 schreef JohnDope het volgende:
Het zou entertainment ten top zijn als deze reptiel-verhalen waarheid zouden zijn.
Maar helaas, de aarde en de mensheid zijn zo primitief en dus zo niet boeiend, dat ze hier helemaal niks te zoeken hebben.

Als die lui echt zouden bestaan, dan zouden zij zulke geavanceerde technologie hebben om hersens mee te spoelen, dat jullie nooit over reptilianen of aanverwante complotten kunnen discussiëren en filosoferen, want dan zouden ze die gedachte wereldwijd wissen bij ieder persoon op de aarde.

Mensen gaan bijvoorbeeld ook niet moeilijk bij een koe gemeenschap infiltreren, ze trappen die koeien gewoon in een kist en als ze niet mee werken, worden ze even onder stroom gezet, vervolgens worden ze het slachthuis ingejaagd en daarna kan je ze bij de Mac en Burgerking gaan consumeren. :Y)

Of kijk die kippengooiers bij het KTC. Alleen zie de kip als mens en de gooier als alien.

Ikzelf geloof niet heilig in deze theorie en vind het allemaal vergezocht, maar jij denkt echt niet goed na.
Dat is het probleem waar veel mensen last van hebben, jij trekt gelijk een vergelijking met de mensen, dat is fout aangezien de Reptilians geen mensen zijn, ze denken niet als wij en zullen daarom hoogstwaarschijnlijk ook anders omgaan met situaties.

Een groep onderdrukken doen ze daarom anders dan wij, dan is het niet van laten zien wie de baas is maar gewoon infiltreren.
Daarnaast lijkt het me ook niet onlogisch dat zij "onderduiken" op aarde omdat ze met te weinig zijn om de mensen op het moment aan te kunnen en daarom eerst meer macht wensen te vergaren of omdat er ander buitenaardse rassen zijn die het niet zo met de Reptilians op hebben, misschien zelfs andere Reptilians die ze hier weg willen hebben.

Nu ben ik er wel uitgegaan van dat ze bestaan, waar ik echt aan twijfel, ik vind het gewoon leuk om erover door te denken en zelf een theorie te bedenken.
Lost identity.
pi_92647505
Okay degene die beweerde dat ze Vrijmetselaars zijn is echt een idioot
pi_92648781
quote:
18s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 18:17 schreef Treemason het volgende:
Okay degene die beweerde dat ze Vrijmetselaars zijn is echt een idioot
En ook nog argumenten voor deze kreet?
pi_92649025
Heb nog steeds twijfels over het bestaan van aliens. Volgens het boek waar ik nu in bezig ben zijn er mensen op de aarde om humanimals (deels dier/deels mens) te redden. Deze humanimals hebben hun dierlijke uitzicht reeds lang verloren.
De humanimals waren speels(?) en verdichtten zich in deze velden van bestaan. Ze hadden het echter te moeilijk om zich te bevrijden van de aarde. Daarom zijn er reddingsmissies van andere entiteiten naar de aarde gekomen. Deze waren verder geëvolueerd en dus machtiger.
Terwijl de ene helft erop toe zag om de humanimals en andere verloren zielen spirituele kennis bij te brengen keerden de anderen zich tegen god en zochten manieren om de humanimals en anderen te onderwerpen. Door hun lage vibrationele staat kunnen zij soms gezien worden als reptielachtige wezens.

[ Bericht 0% gewijzigd door Loppe op 11-02-2011 19:01:16 ]
pi_92649851
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 18:51 schreef Loppe het volgende:
Heb nog steeds twijfels over het bestaan van aliens. Volgens het boek waar ik nu in bezig ben zijn er mensen op de aarde om humanimals (deels dier/deels mens) te redden. Deze humanimals hebben hun dierlijke uitzicht reeds lang verloren.
De humanimals waren speels(?) en verdichtten zich in deze velden van bestaan. Ze hadden het echter te moeilijk om zich te bevrijden van de aarde. Daarom zijn er reddingsmissies van andere entiteiten naar de aarde gekomen. Deze waren verder geëvolueerd en dus machtiger.
Terwijl de ene helft erop toe zag om de humanimals en andere verloren zielen spirituele kennis bij te brengen keerden de anderen zich tegen god en zochten manieren om de humanimals en anderen te onderwerpen. Door hun lage vibrationele staat kunnen zij soms gezien worden als reptielachtige wezens.
Ja... en? Waarom twijfel je dan aan het bestaan van aliens?
pi_92650261
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 19:10 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ja... en? Waarom twijfel je dan aan het bestaan van aliens?
Volgens het boek zijn wij engelachtige (niet -fysieke) wezens die zich hier manifesteren.
  vrijdag 11 februari 2011 @ 19:23:00 #90
8372 Bastard
Persona non grata
pi_92650433
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 19:19 schreef Loppe het volgende:

[..]

Volgens het boek zijn wij engelachtige (niet -fysieke) wezens die zich hier manifesteren.
Engelachtig is een leuke.. als we naar het evenbeeld van God geschapen zijn toch? Wie is dan God?

Niet fysiek ga ik nog niet in mee. >:O
The truth was in here.
pi_92650648
@ Lavender
Nou ik weet wel beter ghehe ;)
pi_92650752
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 19:23 schreef Bastard het volgende:

[..]

Engelachtig is een leuke.. als we naar het evenbeeld van God geschapen zijn toch? Wie is dan God?

Niet fysiek ga ik nog niet in mee. >:O
Die ufo in Jeruzalem, denk je dat die louter fysiek kan zijn?
pi_92650754
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 19:27 schreef Treemason het volgende:
@ Lavender
Nou ik weet wel beter ghehe ;)
Care to explain? :)
  vrijdag 11 februari 2011 @ 19:33:17 #94
8372 Bastard
Persona non grata
pi_92650927
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 19:29 schreef Loppe het volgende:

[..]

Die ufo in Jeruzalem, denk je dat die louter fysiek kan zijn?
Nee.. dat doet me nu denken aan een opmerking die ik van een vriendin hoorde.. "dat door de snelheid die mannetjes tegen de vloer gedrukt worden als hij omhoog schiet" :D

Een mens zou die snelheidstoename niet kunnen verdragen dat staat vast.
Maar gelden onze natuurwetten ook op andere rassen :?
Misschien was het wel een engel? Of.. misschien project blue beam.. filmpje is nu nog magisch O+
The truth was in here.
pi_92651041
Kan iemand aan mij aantonen, en dus geen theorien, dat er fysiek bewijs is dat die reptilians bestaan en/of hier misschien zelfs tussen ons leven.
  vrijdag 11 februari 2011 @ 19:37:36 #96
8372 Bastard
Persona non grata
pi_92651148
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 februari 2011 19:35 schreef Treemason het volgende:
Kan iemand aan mij aantonen, en dus geen theorien, dat er fysiek bewijs is dat die reptilians bestaan en/of hier misschien zelfs tussen ons leven.
Probeer Ticker zijn posts eens te lezen?
The truth was in here.
pi_92658229
-flikker eens op-

[ Bericht 81% gewijzigd door Bastard op 11-02-2011 22:10:11 ]
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 12 februari 2011 @ 00:31:12 #100
99851 ZureMelk
Bow to your master
pi_92665531
Ik moet bekennen dat ik vroeger zelf een reptillian was. Maar ik kan het niet meer combineren met mijn drukke (want dubbele) agenda dus ben ik ermee gestopt. :{w
Wat er in heilige boeken geschreven staat is niet belangrijk, aan de vruchten herkent men de boom.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')