abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 15 mei 2009 @ 11:37:17 #51
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_69050374
quote:
Op vrijdag 15 mei 2009 11:34 schreef Proud2beDiepfries het volgende:
Hoe concreet is dat Van Wolfswinkel verhaal nu eigenlijk? Los van of jullie nog een spits nodig hebben, heeft hij een clausule dat 'ie voor Utrecht betaalbaar is of gaat Van Seumeren z'n portemonnee trekken?

Succes/Sterkte in de play-offs tegen Groningen trouwens...
[..]


Van Wolfswinkel heeft gesproken met Booy, Wouters en Du Chat, dus het zal ongetwijfeld concreet zijn, en ja, dan denk ik dat Van Seumeren zijn portemonnee gaat trekken.

Van mij mag ie komen.

En bedankt, ik heb er een hard hoofd in, maar vaak als ik het niet verwacht, gaat Utrecht ineens goed spelen. (hoop doet leven...)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 15 mei 2009 @ 12:09:52 #52
133414 Joesse
Surrender your ego
pi_69051571
de laatste 2 jaar in de play-offs tegen Groningen ging het steeds mis dus ja.. misschien 3 keer scheepsrecht?
  vrijdag 15 mei 2009 @ 12:10:37 #53
121310 venomsnake
El Saltador
pi_69051594
quote:
Du Chatinier moet schipperen met defensie FC Utrecht

In de aanloop naar het play-offduel met FC Groningen kent trainer Ton du Chatinier veel onzekerheden. Vooral in de verdediging is de spoeling dun.

Over de invulling van de achterste linie breekt Du Chatinier zijn kop. Sander Keller en Francis Dickoh kampen met kleine pijntjes, terwijl Tim Cornelisse en keeper Wesley de Ruiter door griep zijn geveld. Het viertal is onzeker voor de ontmoeting van zaterdag in de Galgenwaard.

Loïc Loval mag dan fit zijn, de aanvaller is tegen FC Groningen ook niet van de partij. Door zijn twee gele kaarten in de play-offs van afgelopen seizoen is hij geschorst voor het eerste barrageduel met FC Groningen. Du Chatinier kan evenmin een beroep doen op de geblesseerden Michel Vorm (ziekte van Pfeiffer), Ali Boussaboun (enkel), Simon Cziommer (bovenbeen) en Alje Schut (knie).

VI
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  vrijdag 15 mei 2009 @ 12:34:54 #54
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_69052413
quote:
Op vrijdag 15 mei 2009 12:10 schreef venomsnake het volgende:

[..]
Psst...
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
  vrijdag 15 mei 2009 @ 12:37:54 #55
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_69052497
Och, dat heet zand in de ogen strooien.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 15 mei 2009 @ 12:46:22 #56
121310 venomsnake
El Saltador
pi_69052771
.

Is mis het wekelijkse interview met die Kromme.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_69053216
En nu heb Ali B weer last van zijn enkel. Eerst hamstring, toen weer iets anders en nu weer enkel.

Die gast is te lui om te spelen

[Edit]
Of heb ik nu weer geen verstand en mag ik hem niet afbranden?
[/Edit]

Wel opvallend dat Wormgoor niet genoemd wordt voor achterin. Maar ook dat zie ik verkeerd denk ik.
pi_69053981
quote:
Op vrijdag 15 mei 2009 13:00 schreef Tha_Duck het volgende:
[Edit]
Of heb ik nu weer geen verstand en mag ik hem niet afbranden?
[/Edit]
Tja, je hebt gewoon gelijk... het is niet normaal hoeveel zielige mannetjes er spelen bij Utrecht. Ik lijk wel gek om zaterdag er toch weer te zitten...
pi_69061776
Ik zit er dan ook niet

Nee hoor, ik heb respect voor de meeste spelers. Alleen sommige, daar wordt ik zo kriegel van!! Net als op het werk.. brr
  vrijdag 15 mei 2009 @ 23:52:49 #60
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_69075410
quote:
Asare ruilt KV Mechelen voor Utrecht vr 15/05/2009 - 22:38
Nana Asare (22) heeft na de match tegen Lokeren verklapt dat hij volgend jaar in Nederland voor Utrecht voetbalt. De Ghanese linksachter speelde vier jaar voor KV Mechelen. Volgende week zaterdag speelt hij nog de bekerfinale.
lees ook
KV Mechelen kan met goed gevoel naar Brussel
Nana Asare kreeg in zijn laatste competitiematch voor KV Mechelen een uitgebreide applauswissel. De Ghanees nam geëmotioneerd afscheid van de club, die hij mee naar de eerste klasse bracht.

Asare verklapte aan de Sporza-microfoon waar hij naartoe trekt. "Moet ik dat nu zeggen? OK, ik speel volgend seizoen bij Utrecht in Nederland", vertelde hij breedlachend. "Ik wil iedereen bedanken die mij hier gesteund heeft."

Asare was ook in beeld bij Anderlecht, maar hij kiest dus voor een Nederlands avontuur. Het is nog onduidelijk voor hoeveel seizoenen hij tekende en welk bedrag met de transfer gemoeid is.
sporza.be

Dit is volgens mij wel een goede aankoop.

Kan linksback en linkshalf.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  zaterdag 16 mei 2009 @ 09:10:34 #61
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_69080037
Als Anderlecht achter je aanzit, dan moet je volgens mij wel wat kunnen
pi_69080983
Gekozen tot 3e beste Afrikaanse speler in België dit jaar, en volgens Mechelen fans misschien wel de beste linksback uit de competitie.

Wel vreemd, ze zullen toch geen miljoenen op tafel leggen voor een breedteversterking op de linksback-positie, dus wordt ie dan als linkshalf gehaald, of heeft Nesu misschien al een aanbieding op zak van een andere club.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_69081006
-oeps-
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  zaterdag 16 mei 2009 @ 10:54:16 #64
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_69081458
Met het aantal gele kaarten van Nesu, is het niet verkeerd om iemand anders in je selectie te hebben die op die positie kan spelen. Daarnaast kan hij ook op de linkshalf-positie uit de voeten, dus ik zie hem zeker meer dan voldoende matches spelen.

Wordt overigens nog meer dringen op het middenveld van de FC
  zaterdag 16 mei 2009 @ 12:36:24 #65
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_69083887
quote:
Gediplomeerd FC Utrecht-trainer Ton du Chatinier vindt het ook vreemd. ,,Zesduizend maar.'' Voor de wedstrijd in de play-offs waarnaar FC Utrecht het hele seizoen toe heeft toegeleefd, loopt het niet storm qua publieke belangstelling.

Oké, er is nog even tijd maar heel erg druk in Galgenwaard wordt het naar verwachting niet. ,,Terwijl het in Groningen bij de return wel al is uitverkocht.''

Ook zijn spelers vinden het wel ,,een beetje krom.'' Reserve-aanvoerder Tim Cornelisse: ,,Qua publieke belangstelling is het nog niet een succes. Het is ook wel een extra uitgave voor de mensen.'' Het jaarlijkse gedoe eromheen (onduidelijkheid over wie er mag meedoen, nieuwe regels, aangepaste speelschema's die later weer worden teruggedraaid) bevordert ook niet. Cornelisse: ,,Toch raar; heb ik zondag mijn vader aan de lijn om hem het programma uit te leggen, zegt hij me dat het is veranderd. En de volgende dag is het weer bij het oude.''

,,Een beetje warrig was het,'' valt Du Chatinier bij. ,,Het kan best wat worden met de play-offs. Maar dan moet er wel meer duidelijkheid komen. Zo gaan we het doen en niet anders. Nu had je continu vragen: hoe zit het nu precies?''

Tom Caluwé vindt de zes extra wedstrijden die zijn ploeg bij succes mogelijk wachten wel 'bizar veel'. ,,Eigenlijk is het een raar systeem. Maar ik ben al lang blij dat we er nog bij zijn. Je hebt sowieso gezien dat de play-offs er voor zorgen dat het tot en met NEC en Vitesse spannend is gebleven. Dat is wel een goede zaak. Ik hoor nu ook de geluiden dat er weinig kaarten zijn verkocht. Dat is spijtig. Hier knokken we met z'n allen een jaar naartoe, dan kunnen we nu tegen FC Groningen juist een extra zetje van het publiek gebruiken. Je zag bijvoorbeeld tegen Feyenoord dat de steun van het publiek ons net iets meer gaf.''

In Utrecht leeft de eerste play-off van vanavond dus nog niet. Maar de spelersgroep is er wel van doordrongen dat het ergens om gaat. Een mager seizoen met veel hectiek (denk aan de compleet vernieuwde trainersstaf) kan dan toch nog glans worden gegeven.

Rechtsback Cornelisse: ,,De play-offs maken voor ons het seizoen spannender. Zonder de play-offs hadden we de laatste wedstrijden voor spek en bonen gespeeld. We waren veilig en konden geen Europees voetbal meer halen. Aan de andere kant: ik vind wel dat je na 34 wedstrijden op de plek staat waar je hoort te staan. Maar de regels... Dat NAC vorig jaar derde werd en alleen Intertoto kreeg, vond ik niet terecht.''

Caluwé voelt dat er binnen zijn ploeg met de wedstrijd tegen Groningen in zicht ook pas iets van een play-off gevoel te bespeuren is. ,,Dat komt natuurlijk een beetje door de wijze waarop we de play-offs zijn binnengelopen. Negende, niet op eigen kracht. Dat maakte de euforie minder, de gevoelens waren gemengd. Maar hopelijk komt dat er alsnog van. Want dit is toch wat we met z'n allen willen?''

Hoe groot het belang van de play-offs ook moge zijn, zo spannend als een bekerfinale wordt het niet, voelt Cornelisse: ,,Natuurlijk zijn we van het belang doordrongen. Maar ik lig er niet wakker van. Het gevoel dat het de hele week kriebelt, zoals bij een bekerfinale of een wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, is er niet. De eerste play-off is er niet één waarin alles wordt beslist.''

Twee keer kwam FC Utrecht in de play-offs tegen FC Groningen tekort. Rond stadion Galgenwaard wenst niemand zich op voorhand neer te leggen bij een derde feilen.

Cornelisse: ,,We kennen dat spreekwoord van drie keer is scheepsrecht. Misschien is het zo dat men van ons het minst verwacht in de play-offs, gezien het seizoen. Hopelijk kan dat juist leiden tot een stunt. Onmogelijk is het niet. We hebben onlangs thuis tegen FC Groningen gespeeld, nipt verloren. Veel pech gehad en gestuit op een heel goede keeper. Die zal zijn vorm toch ook wel eens minder zien worden? Echt, ik ben overtuigd dat we thuis van ze kunnen winnen. We hebben ook een appeltje met ze te schillen. Daarom zou het mooi zijn, als wij een keer een lange neus konden trekken.''

En dat is geen onbegonnen karwei, meent Caluwé. ,,Ze hebben een degelijke ploeg, met sterke spitsen. In het eerste jaar van de play-offs maakten Suarez en Nevland het verschil, nu lopen er ook goede vervangers rond. Maar dat zegt niet alles. In de competitie vertrokken ze hier als een dief met drie punten. Bovendien is revanche onze grootste drijfveer.''

Het wordt volgens de middenvelder de hoogste tijd dat Groningen eens wordt verslagen. ,,Hoe we dit seizoen tot dusver speelden, maakt niet meer uit. Nu gaat het erom dat we er staan. Ons seizoen is wisselvallig, maar we hebben ook goede wedstrijden gespeeld. Zoals tegen Feyenoord laatst. Dat gevoel moeten we meenemen.''

Trainer Du Chatinier zou dat ook graag doen. Want net als Caluwé gaat de man uit Kockengen liefst zo laat mogelijk op vakantie. ,,We hebben hier niet voor FC Groningen ondergedaan. Ik hoor het collega Ron Jans nog zeggen: we stelen hier de punten. Nu je via dit toetje nog een kans krijgt, moet je er ook voor gaan. Je wordt ervoor betaald, je moet er wel het hoogste uit willen halen. Dat betekent dan minder vakantie, maar hallo: we hebben het wel over het mooiste werk dat er is.''

Een grijns is Du Chatiniers antwoord op de vraag hoe hij zijn mannen op scherp zet voor de klus tegen FC Groningen: ,,Wat beelden kijken en de wedstrijdbespreking. Het is niet zomaar een wedstrijdje, dit. Ik zal wel duidelijk maken dat het hier geen speeltuinvereniging is.''

Bron: AD.nl
6000? Dat is echt teleurstellend weinig!
  zaterdag 16 mei 2009 @ 14:37:40 #66
133414 Joesse
Surrender your ego
pi_69086722
Als het nou donderdag was geweest had ik wel gekund en was ik ook gegaan..
pi_69087465
6000 is wel weinig ja, maar ook begrijpelijk en een mooi statement. Want waar speel je nou eigenlijk voor.. De uiteindelijke prijs is een soort veredelde intertoto. En dat trouwens ook na zo'n ontzettend middelmatig seizoen met een ploeg die ook al maanden niet vooruit te branden is. Laat dit seizoen maar snel afgelopen zijn.

Ik verwacht wél veel van volgend jaar, ik heb tenminste goeie hoop dat de selectie grondig gewijzigd wordt. Weg met de mooi-weer-voetballers en de haarbandjes, ik wil weer een ouderwets vecht-Utreg zien met spelers die trots zijn om voor de club te spelen.
  zaterdag 16 mei 2009 @ 22:25:40 #68
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_69100320
Aardige wedstrijd, Utrecht verdiende de overwinning meer dan Groningen en speelde als een team en werkte er voor de verandering weer eens voor
pi_69110620
quote:
Op zaterdag 16 mei 2009 22:25 schreef Eilanden het volgende:
Aardige wedstrijd, Utrecht verdiende de overwinning meer dan Groningen en speelde als een team en werkte er voor de verandering weer eens voor
Yep, ik heb thuis via EredivisieLive gekeken... Ik had geen zin en nog wat redenen om niet naar stadion te gaan. Utreg zat er goed op...

Gaat Skoubo dan toch onze spits worden, hij doet het echt goed... balvast, oogje voor medespelers.

Vond Wormgoor het ook goed doen trouwens... Die Berg is een lastige spits en 2e helft ook nog met een sjewie naast zich.

Van Dijk vond ik ook top, voor diegenen die het niet zien... Kijk eens een hele fcu wedstrijd hoeveel die beste man (moet) corrigeren en hoeveel hij stuurt en aanwezig is.
  zondag 17 mei 2009 @ 10:29:35 #70
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_69110957
Skoubo speelt gewoon goed. In het begin was ik ook sceptisch, maar hij wint veel duels, houdt de balvast zodat de rest kan bijsluiten, loopt slim de ruimtes in en heeft inderdaad oog voor medespelers.

Shewie en Wormgood deden het aardig, alhoewel die goals veel te makkelijk vielen. Iedereen had het over een goede beweging van Berg, maar Keller stond gewoon te tukken! Hij doet helemaal niets als die bal zijn richting op komt.... en bij die tweede goal staat Berg he-le-maal vrij! Wormgoor probeert daar nog wel bij te komen, maar wordt slim geblokt. Die bal had er trouwens nooit in mogen gaan met Nesu en De Ruiter in de korte hoek.

Van Dijk verricht veel werk, maar dat geldt voor het hele middenveld. Silberbauer verricht echt heel veel werk, terwijl Caluwe ook van strafschopgeied naar strafschopgebied pendelt.
  zondag 17 mei 2009 @ 10:32:44 #71
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_69111006
Vink was natuurlijk gewoon bagger, maar hopelijk wordt Chat niet zo'n zeik-trainer die alleen afgeeft op arbiters, zoals Van Loen vaak deed.
  zondag 17 mei 2009 @ 12:51:00 #72
54880 Cruoninga
Est. MXL AD
pi_69114318
quote:
Op zondag 17 mei 2009 10:32 schreef Eilanden het volgende:
Vink was natuurlijk gewoon bagger, maar hopelijk wordt Chat niet zo'n zeik-trainer die alleen afgeeft op arbiters, zoals Van Loen vaak deed.
Beschamend inderdaad, en dan heb ik het natuurlijk over die trainer van jullie. Veel terechter heb ik een penalty dit seizoen niet gegeven zien worden. Oerdom verdedigd echt.
pi_69115550
Oh die penalty was weliswaar terecht, maar aan het eind werd shew atjon ook naar de grond getrokken, en werd er geduwd en getrokken door groningen verdedigers; het maakt mij ook niet uit of Vink goed of slecht fluit, als ie maar consequent fluit, en dat deed ie niet...

Maar goed Utrecht zal meer dit soort spel moeten laten zien, druk zetten, stevig vechtvoetbal, want daar moeten we het nu van hebben.... Ik zie na mijn vakantie wel of Utrecht door is of niet...
  zondag 17 mei 2009 @ 15:53:00 #74
25678 PBateman1978
Glow Sticks!
pi_69120110
quote:
Op zondag 17 mei 2009 10:29 schreef Eilanden het volgende:
en bij die tweede goal staat Berg he-le-maal vrij!
Dat is al de zoveelste keer dat een speler van de tegenstander helemaal vrij staat in onze 16, verdedigend zit er echt iets niet goed wat dat betreft.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  zondag 17 mei 2009 @ 17:21:25 #75
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_69122799
quote:
Op zondag 17 mei 2009 12:51 schreef Cruoninga het volgende:

[..]

Beschamend inderdaad, en dan heb ik het natuurlijk over die trainer van jullie. Veel terechter heb ik een penalty dit seizoen niet gegeven zien worden. Oerdom verdedigd echt.
Nee, die elleboog van Berg is niet beschamend en ik heb dit seizoen wel terechtere pingels gezien hoor ... het is niet zo dat die Groninger nu helemaal niets doet bij Cornelisse, maar goed, dat zie je door de groenwitte bril waarschijnlijk niet

[ Bericht 14% gewijzigd door Eilanden op 17-05-2009 17:26:40 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')