abonnement Unibet Coolblue
pi_66646395
Ook goed nieuws :
quote:
Michel Vorm verlengt zijn contract bij FC Utrecht. De club heeft de verbintenis met de doelman opengebroken en verlengd tot 2012. “Ik ben super tevreden, dit is wat ik uiteindelijk wilde”, aldus Vorm. “Spelen voor de vierde club van Nederland, want zo voel ik dat”.

Het lopende contract met Vorm liep nog een seizoen door. FC Utrecht is met de keeper een nieuw driejarige verbintenis overeengekomen die loopt tot 2012. Voor Michel Vorm was het heel makkelijk. “Ik speel hier al sinds 1999 en ik ken er iedereen. Ondanks de gebeurtenissen van de afgelopen periode heb ik het er gewoon super naar mijn zin. Als keeper ben ik hier voorlopig ook nog niet uitgeleerd.”

Voorzitter Jan Willem van Dop is blij dat Vorm behouden blijft voor de club. “Michel is een fantastische Utrechtse jongen, die bovendien voortkomt uit onze eigen jeugdopleiding. Hij is echt een meerwaarde voor de ploeg, dat blijkt wel uit de punten die hij regelmatig voor het team pakt.”

Vorm begon met voetballen bij amateurclub JSV in Nieuwegein. Als jeugdvoetballer maakte hij op 15-jarige leeftijd de overstapt naar de jeugdopleiding van FC Utrecht. Als keeper van Jong FC Utrecht werd hij in het seizoen 2005-2006 verhuurd aan eerstedivisieclub FC Den Bosch. Sinds het begin van het seizoen 2006-2007 is Vorm eerste keeper bij FC Utrecht. Aan het eind van dat seizoen werd hij door de supporters van FC Utrecht gekozen tot Speler van het Jaar waarvoor hij de David di Tommaso-trofee ontving. Vorig seizoen kampte Vorm met enkele blessures, maar na zijn herstel stond hij weer snel als eerste doelman onder de lat. Dit seizoen werd hij voor het eerst opgeroepen voor Oranje door bondscoach Bert van Marwijk.
http://www.fcutrecht.nl/actueel/nieuws/1806
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 3 maart 2009 @ 12:57:29 #27
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_66649093
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 11:27 schreef PBateman1978 het volgende:
Ook goed nieuws :
[..]

http://www.fcutrecht.nl/actueel/nieuws/1806
Super
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_66650945
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 12:57 schreef Paul het volgende:

[..]

Super
Als die dan over twee jaar weggaat... Kassa!
pi_66651297
"In Vorms nieuwe contract is bepaald dat hij bij interesse van een topclub voor een gelimiteerde transfersom tussentijds mag vertrekken."

Nou kassa!.....
pi_66651550
quote:
Op dinsdag 3 maart 2009 14:07 schreef zatoichi het volgende:
"In Vorms nieuwe contract is bepaald dat hij bij interesse van een topclub voor een gelimiteerde transfersom tussentijds mag vertrekken."

Nou kassa!.....
Schijnt rond de 3 miljoen euro te zijn, geen verkeerd bedrag voor een keeper hoor.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_66667228
@ PBateman1978 + _Vulcanus_, Ik verlaat speciaal voor jullie Vak P voor één wedstrijd en kom naar Vak T Rij 5 volgens mij.... Gezellig?

Volgens mij heb ik er tegen twente ook al gezeten, maar toen regende het en stond iedereen boven... Hopen dat het tegen AZ anders is
  dinsdag 3 maart 2009 @ 22:47:22 #32
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_66672194
Vorm: "Ik ben super tevreden, dit is wat ik uiteindelijk wilde", zegt de sluitpost. "Spelen voor de vierde club van Nederland, want zo voel ik dat."

Proest!
pi_66672675
4e club kwa fanatiek publiek heeft ie wel gelijk mee, sportief gezien niet.

Mooi dat ie weg kan met een gelimiteerde transfersom, en hoe kom je eraan dat dit 3 miljoen schijnt te zijn, bronnen?
pi_66702455
quote:
Voorlopig geen akkoord met Cedric van der Gun

Het ziet er naar uit, dat Cedric van der Gun en FC Utrecht niet komen tot een contractverlenging. FC Utrecht heeft de aanvaller een (ook volgens Van der Gun zelf) uitstekende aanbieding gedaan, maar de Hagenaar wil zijn sportieve ambities zwaarder laten wegen en vindt het te vroeg om thans te tekenen.
“FC Utrecht heeft mij een aanbieding gedaan, waaruit absoluut waardering spreekt”, zegt de 29-jarige Van der Gun, die aan zijn derde seizoen bij FC Utrecht bezig is. “Het is enerzijds dan ook erg aantrekkelijk ook de komende jaren voor deze mooie club te kiezen. Maar anderzijds wil ik sportief gezien nog een stap omhoog maken, het liefst in het buitenland. Dus heb ik aan Utrecht laten weten dat ik nog even wil wachten om definitief een knoop door te hakken.”

Jan Willem van Dop, voorzitter van FC Utrecht: “We komen er met Cedric nu dus niet uit. FC Utrecht wil hem graag houden, maar uiteraard moeten ook wij vooruit kijken naar het volgende seizoen en kunnen we niet langer wachten met het nemen van een beslissing”, aldus de voorzitter. “Daarom hebben we vandaag onze aanbieding aan Cedric ingetrokken en gaan we ons richten op eventuele alternatieven.”
Is het raar als ik vd Gun een schoft vind? Issie vergeten waar ie meer dan de helft van zijn tijd aan het revalideren is geweest? Ik vind het echt schofterig. Hij had op zijn minst een contract kunnen tekenen met een gelimiteerde som, of voor maar 1 of 1,5 jaar. Dan had ie nog steeds zijn gewilde stap kunnen maken (mocht iemand zich melden) en dan houden we er nog iets aan over.

Ik haat deze houding.. Niet verbazend dat ie uit de haag komt en bij 020 gespeeld heeft. Daar krijg je dat soort fratsen.
pi_66719064
Tsja, broodvoetballers he.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_66720034
Tsja, je kan ook wel verwachten dat hij nog snel verder wil; doen we allemaal zelf ook met ons eigen werk...

Maar ja ik vind het wel goed dat Utrecht ook hun aanbieding hebben ingetrokken. Volgende keer krijgt hij natuurlijk een mindere aanbieding. van der Gun is wel erg happig om verder te gaan kijken; tenslotte heeft hij zich nog niet echt bewezen; potentie, maar met "maar" negen doelpunten dit seizoen....
pi_66722825
Laat hem maar gaan, maar wat mij betreft speelt ie niet meer. Lekker op de bank zitten. Succes in Japan, misschien kan Zwaanswijk hem wat tips geven.

Er is niets mis met voor je brood voetballen, en een voetballer hoeft ook niet van de club te houden zoals de supporters. Maar het naaien van je werkgever ben ik zwaar, zwaar tegen.
pi_66723528
quote:
Op donderdag 5 maart 2009 11:46 schreef Tha_Duck het volgende:
en een voetballer hoeft ook niet van de club te houden zoals de supporters.
Mwah dat valt de laatste tijd ook wel een beetje tegen.....
pi_66723617
Dat is voor iedereen apart Ik hou van Utreg, en wat de rest doet moeten ze zelf weten.
pi_66761007
Dubbel positief nieuws!

Roda heeft gisteravond moeten verlengen, zijn verrot. Dat moeten we toch uit kunnen spelen?

Romero van AZ is ook een debiel, heb zijn hand gebroken gisteravond toen ie van frustratie tegen een kleedkamermuur sloeg. Van die gozer (redelijke keeper) hebben dan ook geen last volgende week Fijn voor ons, kut voor hem maar dat maakt me niet zo veel uit
pi_66761060
Ik ga uit van 2 nederlagen.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_66761269
Ik ging uit van 3 punten. Roda uit winnen, AZ thuis verlies.

Maar nu Romero weggevallen is heb ik meer hoop op een kansje. Want eerlijk is eerlijk, AZ is gewoon in topvorm.
pi_66775981
quote:
'Clubs akkoord over Booy'

6 maart 2009

Sparta en FC Utrecht hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Foeke Booy. Dat melden goed geïnformeerde bronnen in de Domstad.
Foeke Booy is vanaf 1 juli de nieuwe technisch directeur van FC Utrecht, en is daarmee de opvolger van de in januari opgestapte Piet Buter. Hoeveel Sparta ontvangt voor de Fries is op dit moment nog niet bekend. De Kasteelclub vroeg 500.000 euro, maar dat vond FC Utrecht te veel.

In verband met het grote belang van de wedstrijd Sparta-Willem II van vrijdag zal FC Utrecht de aanstelling van Booy pas volgende week officieel bekendmaken.
rtvrijnmond.nl

Het zal mij benieuwen !
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  Redactie Frontpage / Weblog vrijdag 6 maart 2009 @ 19:25:47 #44
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_66776259
Oh geweldig van Booy
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_66776406
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 19:25 schreef Paul het volgende:
Oh geweldig van Booy
Aan de ene kant denk ik dat het goed kan zijn, als ie echt 4 jaar blijft als TD en zich 100% inzet voor de club, met daarbij natuurlijk ook nog eens een goed technisch beleid.

Maar ik kan me bijna niet voorstellen dat ie op zijn leeftijd 4 jaar lang achter een buro gaat zitten, of dat ie zich niet gaat bemoeien met de hoofdtrainer, in het verleden bleek het toch een control-freak te zijn. (eigen woorden zelfs)

Maar goed, feitelijk gezien is het de meest succesvolle trainer van ons cluppie ooit, dus verdient ie ook wel weer wat krediet.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_66794543
Nu ook officieel, contract voor 5 jaar zelfs.
quote:
Foeke Booy nieuwe technisch directeur

Foeke Booy wordt met ingang van het nieuwe seizoen technisch directeur bij FC Utrecht. Hij is met de club een contract voor vijf jaar overeengekomen. Booy is nu nog trainer bij Sparta Rotterdam. Zijn contract bij die club, dat nog tot volgende zomer doorliep, wordt aan het eind van dit seizoen met wederzijds goedvinden ontbonden.

Foeke Booy (46) was eerder als trainer zeer succesvol bij FC Utrecht. Met de club won hij twee maal de Amstel Cup en één keer de Johan Cruyff Schaal. Booy heeft ook enkele jaren de functies van trainer en technisch directeur bij FC Utrecht gecombineerd. In het nieuwe seizoen gaat hij als technisch directeur samenwerken met Ton du Chatinier, die als hoofdtrainer van de club is vastgelegd.

“Met het aanstellen van Foeke Booy voor vijf jaar kiezen wij nadrukkelijk voor consistent beleid op langere termijn”, zegt Jan Willem van Dop, voorzitter van FC Utrecht. “We gaan met Foeke als technisch directeur verder bouwen aan deze mooie club.” De sportieve successen van Booy bij FC Utrecht vormden zeker niet de enige reden om hem opnieuw naar de club te halen. “Foeke heeft destijds de combinatiefunctie van trainer en technisch directeur op een uitstekende wijze ingevuld”, aldus Van Dop. “Hij heeft toen, in een voor de club moeilijke periode, laten zien ook als technisch directeur van meerwaarde te kunnen zijn. En wat Booy verder meeneemt, is dat hij de club en clubcultuur hier goed kent.

Ook Foeke Booy zelf is verheugd, dat hij opnieuw bij FC Utrecht aan de slag gaat. “Natuurlijk maak ik mijn klus bij Sparta met onverminderd enthousiasme af, maar ik verheug me erop na de zomer weer in Utrecht actief te zijn."
www.fcutrecht.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_66794964
quote:
Op donderdag 5 maart 2009 11:46 schreef Tha_Duck het volgende:
Maar het naaien van je werkgever ben ik zwaar, zwaar tegen.
Naaien?

Weigert hij te spelen? Speelt hij op 50%? Beledigt hij Utrecht in de media?

Hij heeft volgens mij een contract, als zijn contractperiode erop zit is hij vrij om gaan en te staan waar hij wil. Had Utrecht maar een 1-zijdige optie voor een aantal extra jaren moeten opnemen.
pi_66830224
Zo lekker dan.. Wat een prut wedstrijd.

Goed om te zien dat vd gun geen flikker presteert en alweer stuk naar de kant moest. De topclubs zullen in de rij staan!

Vorm heeft ook duidelijk zijn contract verlengt en begint aan een jaartje of 2 in de zon zitten zo te merken. Ook fijn.

En de scheids sloeg de laatste 10 minuten ook nergens meer op. 3 of 4 gele kaarten? Belachelijk. Zeker als je ziet wat Roda in het begin flikte. Voor de rest floot ie wel aardig.

Snel vergeten, op naar AZ, dat moet een makkie worden
pi_66843419
Worden ze kampioen bij ons? Of zitten we daar nog te ver vanaf?
  zondag 8 maart 2009 @ 23:00:21 #50
133414 Joesse
Surrender your ego
pi_66844053
TT klopt ook niet (meer)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')