abonnement Unibet Coolblue
pi_65399602
leuk !
ga het hier goed in de gaten houden!
  zondag 25 januari 2009 @ 22:47:02 #52
15942 Marie79
Trotse mama van...
pi_65402519
Nou, volgens mij ben ik aan de beurt!
Ik ben dus Marie79 en in het dagelijks leven luister ik naar de naam Annemarie. Ik woon zo’n beetje op 10 minuten (auto)rijden bij Belana vandaan, ik ben trouwens opgegroeid in een stad vlakbij Lois. Ik ben getrouwd met W. sinds 1 ½ jaar en we zijn sinds 11 ½ jaar samen. Sinds 18 november zijn we de ouders van Maarten.
Wat ik zoal doe in het dagelijks leven is nu vooral me met mijn zoon bezighouden en voor de rest natuurlijk het huishoudelijk werk. Straks als mijn verlof over is ga ik de ene week 3 en de andere week 4 dagen werken op een activiteiten centrum voor verstandelijk gehandicapten.
Mijn hobby’s zijn lezen (op dit moment vooral tijdschriften en af en toe een boek – meestal wel een romantisch en lekker wegleesverhaal), frutselen/knutselen en borduren, lekker uit eten gaan, een dagje door Enkhuizen slenteren & langs het IJsselmeer lopen, een lange wandeling maken, klaverjassen, en natuurlijk ook nog op Fok! lezen en posten. Maar mijn allergrootste hobby en passie is Maarten.
Ik ben nu geen boek aan het lezen, wel ligt er een Viva op mijn nachtkastje, waar ik meestal een stukje uit lees voor ik naar bed ga. Ik vind lezen dus wel erg leuk, maar niet echt de tijd ervoor nu. Ik heb niet echt een boek wat ik op nummer 1 heb staan. De boeken die ik erg leuk vond om te lezen was de Shopaholic serie van Sophie Kinsella. Heb regelmatig in een deuk gelegen.
Ik ben niet zo’n film kijker, kijk veel meer naar series. Ik vind As The World Turns heerlijk om naar te kijken, verder zijn mijn toppers Wie is de Mol?, Prison Break, Lost en 24.
Het gerecht waar je me wakker voor kunt maken is een gerecht wat W. heel soms maakt, omdat het zoveel werk is. Het is een Zuid-Afrikaans gerecht, nl. tomatiesbredie. Een gerecht op basis van vlees met tomaten. Mmmmm…
De leukste uitspraak komt natuurlijk van Maarten en dat is “eeeeee” (uitspraak e als in heb). Een heel goede tweede is die van Jolie met haar paarse hamster!

En nu Sugars vraag:
quote:
En mijn vraag aan jou: is het voor jou persoonlijk, na een lange tijd wachten op eindelijk die zwangerschap, misschien nóg geweldiger en mooier om nu moeder te zijn? Kun je dat inschatten of is dat godsonmogelijk omdat je het nu eenmaal zó hebt meegemaakt en niet anders? Ik ben benieuwd naar je gevoel hierover.
Ik weet niet of het nu nóg geweldiger en mooier is om moeder te zijn als dat het was geweest 4 jaar terug. Wel vind ik het jammer dat het 4 jaar geleden ons niet gegeven was om moeder en vader te worden, vooral als ik dan naar ons mooie manneke kijk! Aan de andere kant vind ik het ook moeilijk om moeder te zijn, je bent toch erg verantwoordelijk voor zo’n klein ventje en weet ik wel dat we het goed doen enzo maar toch word ik soms erg onzeker van mezelf als ik zo denk. Wat dat betreft denk ik wel dat het goed zo is geweest dat het zo is gelopen, dat we nu ‘pas’ ouders zijn geworden, ouder en toch zelfverzekerder (klinkt wel erg tegenstrijdig als je mijn vorige zin leest).
Eindconclusie is gewoon dat ik het helemaal geweldig en mooi vind om moeder te zijn van Maarten! Ik kan me niet meer voorstellen dat hij er niet zou zijn!

Ik geef het stokje door aan Rewimo:
Hoe is het om nu in Duitsland te wonen? Om in een ander land te wonen? (o.k. het is natuurlijk net over de grens maar wel helemaal aan de andere kant van Nederland) Een andere taal (beter) te leren? Om nu met zijn drietjes te wonen?
18-11-2008 Maarten Alexander
pi_65417870
Faja, wat een leuk idee! Bijzonder om de berichten van de deelnemers (tot nu toe) te lezen en véél beter dan zo'n award-topic eigenlijk
♥ ♥ Jij een beetje van mij, ik een beetje van jou. ♥ ♥
pi_65420679
Erg leuk om zo wat meer te weten te komen over de OUD-users.
  maandag 26 januari 2009 @ 15:17:36 #55
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_65421156
Leuk topic! Heel speciale vragen ook.
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
  maandag 26 januari 2009 @ 19:23:41 #56
164686 _Bar_
Carpe Diem
pi_65430058
leuk om te lezen dit allemaal
Herinnering is een vorm van ontmoeting.
  Redactie Frontpage / Spellchecker maandag 26 januari 2009 @ 21:02:10 #57
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_65433776
Ojee, ik wist van dit hele topic niks af en nu ben ik aan de beurt Heb dan ook nog niet alles gelezen maar ik ga even nadenken en dan meld ik me
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  † In Memoriam † maandag 26 januari 2009 @ 21:14:32 #58
37843 lady-wrb
kortaf
pi_65434324
quote:
Op maandag 26 januari 2009 21:02 schreef Rewimo het volgende:
Ojee, ik wist van dit hele topic niks af en nu ben ik aan de beurt Heb dan ook nog niet alles gelezen maar ik ga even nadenken en dan meld ik me
ik ben benieuwd
  Redactie Frontpage / Spellchecker maandag 26 januari 2009 @ 22:18:35 #59
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_65437340
Jullie weten trouwens alles al van me

Ik ben Renée, 46-jarig Fok!fossiel, en al sinds het begin van OUD hier aanwezig. Ik woon met qltel en Christan in het westen van Duitsland, in een dorpje in de buurt van Kleve (en wie in mijn sig kijkt weet ook waar ). Daar wonen we sinds juli 2007. Voor die tijd woonde ik met Christan in Haarlem en qltels huis woonde in Roosendaal. Na 7 jaar latten vonden we het tijd voor een gezamenlijke stek en die hebben we nu dus gevonden bij jullie Oosterburen.

In een grijs verleden heb ik archeologie gestudeerd. Heel erg leuk maar geen droog brood in te verdienen helaas. Ik vind het nog altijd bere-interessant Afijn, ik ben dus maar gaan werken. Ik heb 5 jaar als corrector gewerkt (van zetproeven voor de meeste bekende tijdschriften) maar met de komst van computers en spellingsprogramma's is dat inmiddels een uitgestorven beroep Het levert wel een handige beroepsdeformatie op: ik signaleer vaak al fouten in een tekst voor ik die daadwerkelijk lees
Uiteindelijk ben ik bij het GEB in Haarlem terecht gekomen en na diverse functies en fusies werk ik nu als managementassistente bij een groot landelijk energiebedrijf (in Arnhem).

Hobby's/passies: lezen, fotograferen (met dat virus zijn we alledrie besmet), internet (goh). We gaan graag naar plekken waar je leuke foto's kunt maken om daar te wandelen.

Momenteel ben ik verslingerd aan de boeken van Elisabeth George, een detectiveserie. Maar mijn "beste boek ooit" is beslist de Outlanderserie van Diana Gabaldon Meest indrukwekkende boek is De jongen in de gestreepte pyjama van John Boyne.

Films: mwah, van alles eigenlijk, als het maar niet te bloederig is. Ik heb niet echt een favoriete film. The Lake House vind ik wel een leuke. Stiekem kijk ik graag mee met Christan naar jeugdflims

TV: ik ben gek op programma's van de BBC, Flog it!, Antiques Roadshow, Cash in the attic, Bargain Hunt. Time Team (eerst Discovery, nu op Channel4), allemaal programma's die appelleren aan mijn archeologische inslag Verder kijken we hier veel Discovery Channel. Soaps zijn aan mij niet echt besteed. Medische programma's vind ik wel weer leuk, reality, maar ook ER bijvoorbeeld.

Je kunt me 's nachts wakker maken voor gerookte paling. Maar eigenlijk slaap ik liever

De leukste uitspraak? Ik heb een site vol Maar ik denk dat Christans "beepoossies" toch wel de leukste is Die gebruiken we nog steeds.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dan de vraag van Marie79:
quote:
Hoe is het om nu in Duitsland te wonen? Om in een ander land te wonen? (o.k. het is natuurlijk net over de grens maar wel helemaal aan de andere kant van Nederland) Een andere taal (beter) te leren? Om nu met zijn drietjes te wonen?
Het bevalt ons uitstekend aan de andere kant van de grens Nu hebben we natuurlijk wel de voordelen van het vlak over de grens wonen, d.w.z. we kunnen zowel gebruik maken van Duitse als Nederlandse voorzieningen. Geen gebrek aan pindakaas of hagelslag hier. Hoewel ik mijn hele leven in de stad heb gewoond, mis ik die helemaal niet. Ik vind het heerlijk om buiten te wonen, ruimte om me heen, uitzicht De mestgeur op zijn tijd nemen we voor lief

En ik vind het heerlijk om met zijn drietjes te wonen! Wij alledrie trouwens Ik heb jaren alleen gewoond, maar nu ik eenmaal gewend ben aan het samenwonen mis ik echt wat als ik een paar dagen alleen thuis ben. Ach ja, een mens zit raar in elkaar

Ik wil het stokje graag doorgeven aan Luchtbel. Omdat ik zelf - voor ik qltel leerde kennen - in mijn eentje moeder wilde worden en al vrij ver was met de voorbereidingen. Omdat ik Christan de eerste jaren toch grotendeels alleen heb opgevoed en weet hoe moeilijk het kan zijn. En omdat ik vind dat zij en Jolie het geweldig doen samen. Ik geniet van je stukjes over Jolie en haar uitspraken En dus vraag ik je: Heb jij nou ook dat gevoel dat je sinds de geboorte van je kind niet meer uit één, maar uit twee personen bestaat?
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_65438586
Wat grappig Rewimo, ik vind die programma's van de bbc ook erg leuk ! En ik heb totaal geen archelogische inslag (had wel geschiedenis in mijn examenpakket, ooit lang geleden).
  Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 27 januari 2009 @ 07:24:08 #61
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_65444331
En ik heb geschiedenis als een blok laten vallen op school Ik had dan ook een leraar die ik niet aardig vond en ik begreep niks van zijn vraagstelling. Bovendien interesseert het politieke deel van geschiedenis me geen bal. Geef mij maar de tastbare dingen
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 27 januari 2009 @ 14:19:17 #62
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_65454903
In overleg met Luchtbel ga ik een andere vraag aan iemand anders stellen Moet alleen nog bedenken aan wie
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_65455687
Rewimo, Pinquit is toch ook een single mom of ben ik het spoor bijster?
pi_65455754
Ja inderdaad, en ze heeft nieuw sexy haar!
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
  Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 27 januari 2009 @ 14:40:23 #65
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_65455768
In dat geval geef ik hem toch aan Pinquit! Die is tenslotte net naar de kapper geweest dus ze moet haar toetsenbord kunnen vinden
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  dinsdag 27 januari 2009 @ 14:48:00 #66
35189 Troel
scherp en bot
pi_65456047
Ja, maar was pinquit ook al single mom toen ze zwanger was? Geen idee hoor
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_65456152
so what, troel?
  dinsdag 27 januari 2009 @ 14:53:29 #68
35189 Troel
scherp en bot
pi_65456294
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 14:50 schreef bixister het volgende:
so what, troel?
Nouja, ik weet niet of de vraag dan helemaal is zoals Rewimo hem wilde stellen
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_65456373
Als rewimo de vraag anders had willen stellen had dat toch ook gekunt maar ze kiest er voor om de zelfde vraag door te geven,
pi_65456546
Oh misschien heeft ze er gewoon niet bij stil gestaan. Maakt toch nie uit? Pinq verzint er vast wel iets op. En dan gaan we straks allemaal uitvinden of ze nou wel of niet single was haha. Spannend!
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_65456726
ik zie 't probleem niet. iedereen bestaat toch in principe uit 1 persoon?
pi_65457338
Wat een supertopic. Dit blijf ik alleszins volgen
pi_65457345
Misschien bedoelt ze dat je omdat je zó intensief met je kind samenleeft enzo dat het voelt alsof je kind een soort andere jij is? Of erhm, een verlengstuk van jezelf? Of misschien de verbondenheid maar dan zou het weer eerder twee mensen tot 1 zijn. Shit ik kan niet goed onder woorden brengen wat ik denk
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
  dinsdag 27 januari 2009 @ 15:21:31 #74
35189 Troel
scherp en bot
pi_65457356
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:04 schreef bixister het volgende:
ik zie 't probleem niet. iedereen bestaat toch in principe uit 1 persoon?
Nouja, ik dacht dat Rewimo misschien dan de vraag anders wilde verwoorden, verder niet hoor.
Tenslotte wilde ze graag iets vragen over dat alleenstaande, omdat ze daar zelf mee bezig was. Natuurlijk bestaat iedereen uit 1 persoon, maar het is toch anders denk ik dan als je een kind in je eentje opvoed dan als je dat met 2 personen doet. En volgens mij ging het juist daarom!
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  dinsdag 27 januari 2009 @ 15:24:16 #75
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_65457433
't Fijne is dat mensen zelf kunnen denken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')