quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 22:13 schreef Muck het volgende:
ze zitten al in de update die achter de schermen klaarstaat.
Ik ben toch zó benieuwdquote:Op zaterdag 8 augustus 2009 22:13 schreef Muck het volgende:
ze zitten al in de update die achter de schermen klaarstaat.
Hoe staat het met de update?quote:Op maandag 9 maart 2009 17:11 schreef Muck het volgende:
Even tussendoor trouwens: Er staat een massive update klaar, dus de recepten hier worden wel degelijk bekeken, al zien jullie dat (nog) niet terug in het kookboek
Hier even wat info: Foodback CUL - Beetje aangebrand? Meld het hier!quote:
Dat is inderdaad een goed idee, ik zal binnenkort eens kijken wat voor welk dieet geschikt isquote:Op donderdag 30 oktober 2008 09:11 schreef Maringo het volgende:
Ik was net ook ff in het kookboek aan het kijken bij de dieetrecepten. Is het misschien een idee om erbij te zetten voor welk dieet of welke allergie het is?
de rest van de recepten staat erin.quote:
quote:Op donderdag 10 december 2009 20:21 schreef Muck het volgende:
Zo, de recepten uit het vorige deel van dit topic staan erin, op de hete kip na, want er stond al een hete kip recept in.
Nu de recepten van Thalassa en de recepten uit dit deel nog, dus het schiet lekker op
zo te zien is hetquote:Op zaterdag 13 februari 2010 14:01 schreef Muck het volgende:
Voor hoeveel personen is het?
En hoe moeilijk is het? [ afbeelding ], [ afbeelding ] of [ afbeelding ]
Dat denk ik ook, maar ik wacht op het antwoord van Curiosity.quote:Op zaterdag 13 februari 2010 15:06 schreef Mirjam het volgende:
[..]
zo te zien is het [ afbeelding ]
voor 4 personen, 1 kokmuts, echt te simpel dit.quote:Op vrijdag 29 januari 2010 12:33 schreef Curiosity het volgende:
Surimiwrapje met wasabi-limoenmayonaise
Ingredienten
8 surimisticks uiteen gehaald
2 theelepels limoenrasp
4 kleine tortillawraps
6 eetlepels magere mayonaise
1 theelepel wasabipasta
2 theelepels limoensap
1 krop sla
Bereiding
1.Meng de mayonaise, wasabipasta, limoensap en limoenrasp door elkaar.
2.Smeer deze wasabimayonaise op de wraps en leg er wat sla en surimi op.
3.Schep er nog wat wasabimayonaise op en rol stevig dicht.
4.Snijd de wraps schuin in drie stukken.
5.Prik ze aan een cocktailprikkers zodat ze niet opengaan.
Ik gebruik meer wasabipasta daar ik dat lekkerder vind, een beetje uitproberen zou ik zeggen.
Kersteditie Jumbo.
Het is daar genoemd als een voorgerecht maar ik maak het vaak voor de lunch.
1 koksmuts ook, en het aantal personen is niet echt een vast gegeven in deze, het kan als hapje,als lunch.quote:Op vrijdag 29 januari 2010 12:39 schreef Curiosity het volgende:
Wraps met surimi
surimisticks
alfafa
lente-ui
chilli saus
wraps
Neem een koude wrap en smeer hier chilli saus op.
Leg hier stukjes losgehaalde surimisticks op.
Als laatste alfafa en gesneden lente-ui toevoegen en oprollen.
Door de helft snijden of in kleinere stukjes als je het als hapje wilt serveren.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |